عوارض جراحی زیبایی بینی

عوارض جراحی زیبایی بینی

عوارض جراحی زیبایی بینی عوارض جراحی زیبایی بینی ،عوارض جراحی زیبایی بینی استخوانی،عوارض جراحی زیبایی بینی گوشتی،عوارض جراحی زیبایی بینی های گوشتی،عوارض جراحی زیبایی بینی چیست؟،هزینه جراحی زیبایی بینی،عوارض جراحی زیبایی بینی،هزینه …

بیماری مسافرت را می شناسید؟

بیماری مسافرت را می شناسید؟

بیماری مسافرت را می شناسید؟ بیماری مسافرت,بيماري بیماری مسافرت,بیماری مسافرت در بارداري,علائم بیماری مسافرت,درمان بیماری مسافرت,درمان بیماری مسافرت با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان بیماری مسافرت,بیماری مسافرت را چگونه درمان کنيم,بیماری …

تقویت مو سر با روغن زیتون همراه روش مصرف

تقویت مو سر با روغن زیتون همراه روش مصرف

راهکاری برای تقویت مو سر با روغن زیتون همراه روش مصرف تقویت مو سر با روغن زیتون , تقویت مو سر,تقویت مو سر مردان,تقویت مو سر با روغن زیتون,تقویت مو سر گیاهی,تقویت …

نقرس

نقرس ,درمان نقرس,نقرس مرض,نقرس کاذب,نقرس چیست,نقرس رژیم غذایی,بیماری نقرس,علائم نقرس,درمان نقرس با گیاهان,عوارض نقرس

نقرس , درمان نقرس , نقرس کاذب , نقرس چیست

توضیحاتی در مورد نقرس

بیماری نقرس یکی از موارد بسیار پیشرفته بیماری آرتروز است. از نظر آماری، خطر ابتلای مردان به این بیماری سه برابر بیشتر از زنان است. هنگامی که فردی به این بیماری دچار می شود، خوردن برخی از غذاهای خاص موجب عود کردن نشانه های بیماری در او خواهد شد و عده ای اعتقاد دارند که گوجه فرنگی نیز در این لیست قرار دارد.با توجه به اینکه نیوزلند دارای آماری ۵ درصدی در ابتلا به این بیماری است، دانشمندان مطالعات خود را در این کشور به انجام رسانده اند. محققان دانشگاه اوتاگو در این تحقیقات از ۲۰۵۱ نفر مبتلا به این بیماری در نیوزلند خواستند پرسشنامه هایی در این زمینه پر کنند. ۷۰ درصد از این افراد اعلام کردند که حداقل یک ماده موجب تحریک این بیماری در آنها شده است. از میان این افراد نیز ۲۰ درصد آنها نام گوجه فرنگی را در قسمت موادی که موجب تحریک این بیماری در آنها شده است، نوشته بودند.در این تحقیقات مشخص شده است که گوجه فرنگی به عنوان چهارمین ماده غذایی مورد مصرف منجر به عود کردن این بیماری بوده است. به این ترتیب دانشمندان به سراغ سوابق پزشکی تعداد ۱۲ هزار و ۷۲۰ بیمار آمریکایی رفتند. آنها دریافتند که مصرف گوجه موجب بالا رفتن میزان اسید اوریک در بدن فرد می شود که این ماده عملا یکی از عوامل مهم در ابتلا به نقرس محسوب می شود. در این مطلب از سایت جسارت در مورد نقرس صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

نقرس چیست

نقرس یا gout (که در صورت مبتلا شدن شست پا به آن نقرس پا نیز گفته می‌شود) نوعی بیماری است که حملات پیاپی آرتروز التهابی حاد —نوعی ورم مفاصل همراه با سوزش، التهاب و قرمزی— معمولاً از ویژگی‌های آن است. مفصل متاتارسوفالانژیال در ابتدای شست پا متداول‌ترین ناحیه ابتلا به این بیماری است (حدود ۵۰٪ از موارد را شامل می‌شود). با این حال، این بیماری می‌تواند در قالب توفوس، سنگ کلیه، یا سنگ کلیه اوراتی نیز ظاهر شود. عامل این بیماری افزایش میزان اسید اوریک در خون است. اسید اوریک باعث ایجاد کریستال می‌شود، و کریستال‌ها در مفاصل، تاندون‌ها و بافت‌های اطراف رسوب می‌کند. در صورت مشاهده این کریستال‌های خاص در مایع مفصلی، از ابتلا به این بیماری اطمینان حاصل می‌شود. درمان با داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی (NSAID)، استروئید، یا کلشیسین باعث بهبود سندرم‌های بیماری می‌شود. پس از اینکه حمله حاد این بیماری فروکش کرد، میزان اسید اوریک را معمولاً با ایجاد تغییراتی در سبک زندگی کاهش می‌دهند، و در مواردی که حملات پیاپی وجود دارد، مصرف آلوپورینول یا پروبنسید از افزایش آن جلوگیری می کند

نقرس یکی از انواع بیماری های ورم مفاصل

در واقع نقرس یکی از انواع بیماری های ورم مفاصل می باشد که با درد همراه است. این بیماری در اثر افزایش اسید اوریک در خون به وجود می آید.لازم به ذکر است که یکی از عوامل افزایش دهنده ی اسید اوریک، دریافت زیاد مواد غذایی حاوی اسید آمینه ی “پورین” می باشد.اسید اوریک اضافی موجود در خون به شکل کریستال هایی در مفاصل ته نشین شده و باعث قرمزی، متورم و گرم شدن، درد و التهاب یک یا چند مفصل می گردد که بیشتر در انگشت شست پا، پاشنه پا، قوزک پا، زانو و آرنج ظاهر می گردد.گفتنی است که حدود 95 درصد از مردان و 5 درصد از زنان دچار نقرس می شوند. زنان قبل از یائسگی، جزو گروه درگیر با این بیماری است.

عوامل ایجاد کننده نقرس

عواملی که موجب افزایش اسید اوریک و ایجاد این بیماری می شوند: در واقع افزایش تولید اسید اوریک به وسیله بدن اصولا کاهش خروج اسید اوریک توسط کلیه ها افزایش دریافت غذاهای پورین وجود بیماری های حاد ایجاد ضربه روحی انجام جراحی داشتن تب کمبود آب بدن مشکل خوردن بیش از حد شام بعضی از داروها مانند: آسپرین این بیماری باعث ایجاد درد مفاصل می‌شود و معمولاً خود را از انگشت بزرگ پا نشان می‌دهد.رژیم غذایی مناسب برای مقابله با این بیماری می‌تواند دردها و مشکلات ناشی از آن را کاهش دهد. در این مطلب چند توصیه‌ی غذایی برای مقابله با این بیماری ارائه می‌دهیم. با ما همراه باشید. آنچه نباید بخورید کله پاچه (سیرابی، جگر، قلوه و غیره) باید به طور حتم از بشقاب‌های شما حذف شود. برخی از غذاهای دریایی مانند ماهی کولی، ساردین، تخم ماهی و غیره نیز جایی در برنامه‌ی غذایی شما ندارند. در رژیم غذایی مناسب برای مقابله با این بیماری سبزیجاتی مانند اسفناج، مارچوبه و قارچ نیز جزو ممنوعه‌ها محسوب می‌شوند.توجه داشته باشید که نوشیدنی‌هایی مانند نوشابه‌های گازدار و نوشیدنی‌های الکلی نیز برای شما مضر خواهد بود. این مواد غذایی را محدود کنید مصرف ماهی آزاد، ماهی قزل آلا و غذاهای دریایی دیگر را محدود کنید. این توصیه در مورد حبوباتی مانند عدس، لوبیا، نخودفرنگی و غیره، همچنین تخم مرغ، شیر و پنیر نیز صادق است. این مواد غذایی را در برنامه‌ی غذایی‌تان بگنجانید قبل از هر چیز بهتر است بدانید که برای مقابله با اسید اوریک خون میوه و سبزیجات مفیدند. برای همین لازم است که میوه و سبزیجات زیاد و متنوعی در طول روز مصرف کنید. توصیه می‌کنیم مصرف گیلاس، توت فرنگی، انگور، کرفس، چغندر، آرتیشو، لوبیا سبز، سیب زمینی، سبزیجات برگ سبز و جعفری را در الویت برنامه‌ی غذایی خود قرار دهید. توصیه می‌کنیم همچنین ویتامین C و مواد غذایی سرشار از فیبر را دریابید. باید بدانید که فیبرها به دفع اوره کمک زیادی می‌کنند. برای مقابله با این بیماری باید مایعات زیادی بنوشید.توصیه می‌کنیم آب، آب سبزیجات تازه و آب مرکبات را در الویت قرار دهید. لازم است که روزانه دو لیتر از این مایعات را میل کنید. آیا شما در معرض خطر هستید؟ گفتنی است که بعضی مشکلات احتمال بروز این بیماری را افزایش می دهند. این مشکلات و بیماری ها شامل: افزایش فشار خون، دیابت نوع 1 و دیابت نوع 2، کلسترول بالا، مشکلات گوارشی، کاهش توده عضلانی، چاقی، مصرف غذاهای پورین دار، گرسنگی یا کم خواری، بیماری های کلیوی و لوسمی (سرطان خون) و پسوریازیس (نوعی بیماری پوستی) و ناهنجاری در هموگلوبین. علائم بیماری نقرس را بشناسید وجود علامت مشخصه این بیماری ورم، قرمزی و درد شدید مفصل شست پاست؛ البته امکان دارد این بیماری با ورم و درد مفاصل دیگر مثل مچ پا یا زانو هم خود را نشان دهد ولی حالت اول بسیار رایج ترمی باشد. بهتر است بدانید که در صورتی که اسید اوریک زیادی در بدن به مدت مدید وجود داشته باشد حتی ممکن است این بلورها در بافت کلیه رسوب کنند و کل بدنه کلیه را تخریب و بیمار را دچار نارسایی کامل کلیه ها می سازد. در افراد مبتلا به نقرس رسوب بلورهای اسیداوریک در بافت های دیگر بدن مثل زیر پوست بخصوص پوست آرنج و مچ دست به صورت برجستگی دیده می شود که می تواند سبب التهاب بورس مفاصل و درد شود. این برجستگی های زگیل مانند می توانند در لاله گوش هم دیده شوند که علامت خاص این بیماری می باشد.

درمان نقرس با رژیم غذایی

راه های درمان نقرس 1) درمان با گیلاس و توت فرنگی گیلاس و توت فرنگی شیرین یا ترش، در درمان این بیماری بسیار با اهمیت است. شما در حدود 10 تا 25 عدد گیلاس یا توت فرنگی در روز مصرف کنید.در واقع این میوه ها اگر تازه باشند بهتر است، ولی کنسرو شده هم ایرادی ندارد. 2) درمان با آب سبزیجات بهتر است بدانید که آب هویج همراه با خیار و چغندر، بهترین درمان کننده نقرس است. روزانه 500 میلی لیتر آب سبزیجات (آب چغندر و آب خیار هر کدام 100 میلی لیتر و آب هویج 300 میلی لیتر) بنوشید. 3) درمان با لوبیا آب لوبیا را بگیرید و هر روز 150 میلی لیتر از آن را بنوشید. 4) درمان با سیب در واقع سیب به عنوان یکی از بهترین درمان کننده های این بیماری شناخته شده است.به طور کلی سیب دارای اسید مالیک می باشد که باعث خنثی کردن اثر اسید اوریک می گردد. پیشنهاد شده که بعد از هر وعده غذا، 1 عدد سیب مصرف شود. 5) درمان با موز مصرف موز 3 تا 4 عدد در روز برای درمان نقرس پیشنهاد شده است. 6) درمان با لیمو ترش ویتامین C به عنوان درمانی برای مفصل دردناک شناخته شده است. نصف لیمو ترش را در 1 لیوان آب بریزید و 3 بار در هفته بخورید. 7) درمان با میوه 3 تا 4 عدد میوه در روز مصرف نمایید. 8) درمان با غذاهای طبیعی گفتنی است که میوه و سبزیجات و دانه ها و یا جوانه گندم و جوانه ماش برای درمان این بیماری بسیار مفید است. 9) درمان با آب ولرم 10) درمان با حمام نمک دو بار در روز پای خود را در آب و نمک بگذارید. برای این کار 250 تا 500 میلی گرم نمک را در آب داغ حل نمایید. 11) درمان با هوای تازه، ورزش کردن و کم کردن استرس غذاهایی که فاقد پورین می باشند: گیلاس، توت فرنگی و آلبالو تازه (به میزان 250 گرم در روز مجاز شناخته شده است) موز گوجه فرنگی کرفس، بامیه، کلم جعفری سبزیجات برگ سبز آناناس غذاهای دارای ویتامین C مانند: کلم قرمز، فلفل قرمز، نارنگی، پرتقال و دیگر مرکبات و سیب زمینی آب میوه و آب لبنیات کم چرب کربوهیدرات های پیچیده از قبیل: نان، ماکارونی، برنج، غلات، میوه ها و سبزیجات شکلات نوشیدن قهوه یا چای نوشیدن نوشابه های گازدار مصرف اسیدهای چرب ضروری از قبیل: تن، ماهی سالمون، آجیل و دانه ها مصرف سویا به جای گوشت قرمز کره و یا مارگارین کم چرب

توصیه هایی به بیماران مبتلا به نقرس

توصیه های به افراد مبتلا به نقرس: در واقع آب زیادی بنوشند( روزی 2 تا 3 لیتر). حتماً 1 لیوان آب، قبل از خواب بنوشند، زیرا این کار به کم شدن اسید اوریک کمک می کند.سعی کنید وزن خود را ایده آل و ثابت نگه دارند.بهتر است اگر اضافه وزن دارند، وزن خود را کم کنند، اما برای کاهش سریع وزن نباید گرسنه بمانند یا کم خواری کنند،، زیرا کاهش سریع وزن، باعث افزایش اسید اوریک و به دنبال آن بدتر شدن این بیماری می گردد. حداکثر کاهش وزن مجاز 500 گرم در هفته است. از خوردن غذاهای پورین دار دوری کنند. از ریختن روغن زیاد در غذا جدا خودداری کنند.

تشخیص نقرس

تشکیل کریستال‌های اوریک اسید در مفاصل با ابتلا به این بیماری در ارتباط است. نقرس را می‌توان در افرادی که مبتلا به هایپراوریسمی و این بیماری شست پا هستند بدون نیاز به بررسی‌های بیشتر تشخیص داد و دوره درمان را آغاز کرد. با این حال، اگر نسبت به تشخیص آن شکی وجود داشته باشد، باید آزمایش مایع مفصلی را انجام داد. گرچه استفاده از پرتو ایکس برای تشخیص نقرس مزمن مفید است، کارایی خاصی در حملات حاد ندارد

پیشگیری از نقرس

هم تغییرات در سبک زندگی و هم داروها می‌توانند به کاهش سطوح اسید اوریک منجر شوند. انتخاب‌های رژیم غذایی و سبک زندگی مؤثر شامل کاهش مصرف مواد غذایی نظیر گوشت و غذاهای دریایی، مصرف کافی ویتامین C، محدود کردن مصرف الکل وفروکتوز (شهد میوه)، و اجتناب از مرض چاقی می‌باشد.  یک رژیم غذایی کم‌کالری در مردان چاق، سطوح اسید اوریک را به میزان ۱۰۰ µmol/l (1.7 mg/dl) کاهش داده است.[۱۸] مصرف روزانه ۱٬۵۰۰ mg ویتامین C، خطر ابتلا به این بیماری را به میزان ۴۵٪ کاهش می‌دهد. مصرف قهوه، و نه چای، خطر ابتلا به نقرس را کاهش می‌دهد. نقرس ممکن است در نتیجه آزادسازی پورین‌ها از سلول‌های دچار قحطی اکسیژن، در درجه بعدی پس از آپنه خواب رخ دهد. دریافت پروتئین بدن از منابع کم چربی لبنی.  درمان آپنه می‌تواند بروز حملات را کاهش دهد

هدف اصلی از درمان نقرس

هدف اصلی از درمان، فرونشاندن علایم یک حمله حاد می‌باشد. از طریق مصرف داروهای مختلفی که به منظور کاهش سطوح اسید اوریک سرمی استفاده می‌شوند می‌توان از تکرار حملات جلوگیری نمود. اعمال یخ به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه و چندین مرتبه در روز باعث کاهش درد می‌شود. از جمله گزینه‌های موجود برای درمان شرایط حاد شامل داروهای ضدّ التهابی غیراستروئیدی (NSAIDها)، کلشیسین و استروئیدها می‌باشد،  در حالی که گزینه‌های موجود برای پیشگیری شامل آلوپورینول، فبوکسوستات و پروبنسید می‌باشد. کاهش سطوح اسید اوریک می‌تواند این بیماری را درمان کند. درمان بیماری‌های همراه بیمار نیز از اهمیت زیادی برخوردار است

بیماری نقرس یک نوع آرتریت

بیماری نقرس یک نوع آرتریت است. این عارضه می‌تواند به صورت یک حمله ناگهانی درد و سوزش، سفتی و تورم در مفصل (معمولاً در انگشت شست پا) بروز کند. این حملات می‌تواند بارها و بارها رخ دهد، مگر تا زمانی که نقرس درمان گردد. با گذشت زمان، این حملات می‌توانند به مفاصل، تاندون‌ها و بافت‌های دیگر آسیب برسانند. بیماری نقرص در مردان شایع‌تر است. داشتن اضافه‌وزن، نوشیدن بیش از حد الکل، یا خوردن بیش از حد گوشت و ماهی که حاوی مقدار زیادی از مواد شیمیایی موسوم به پورین باشد، احتمال ابتلا به نقرس را افزایش خواهد داد. همچنین برخی از داروها، مانند قرص‌های ادرار‌آور (دیورتیک‌ها) می‌توانند منجر به نقرس شوند.

مراحل بیماری نقرس

بیماری نقرس سه مرحله دارد، که بسیاری از افراد هرگز مرحله سوم را تجربه نمی‌کنند. در مرحله اول، سطح بالایی از اسید اوریک در خون بیمار وجود دارد، اما بدون علامت است. سطح اسید اوریک ممکن است ثابت باقی بماند و بیمار ممکن است هیچ گونه علائمی نداشته باشد. اما برخی افراد ممکن است قبل از بروز اولین حمله نقرس، دچار سنگ کلیه شوند. در مرحله دوم، بلورهای اسید‌اوریک به‌تدریج (معمولاً در انگشت شست پا) تشکیل می‌‌شوند. در این مرحله، حملات نقرس شروع می‌شود. بعد از یک حمله، مفصل آسیب دیده، نرمال و طبیعی به‌نظر می‌رسد. زمان بین این حملات ممکن است به‌تدریج کوتاه‌تر شود. اما حملات بعدی نقرس ممکن است شدیدتر و طولانی‌تر باشد و مفاصل دیگر را نیز درگیر کند. درمرحله سوم، علایم ممکن است از بین نرود. حملات نقرس ممکن است بیش از یک مفصل را تحت تأثیر قرار دهد. همچنین ندول‌های ریزی موسوم به توفی ممکن است در زیر پوست تشکیل شود.

علل بیماری نقرس

بیماری نقرس ناشی از وجود مقادیر زیادی از اسید اوریک در خون ( هیپراوریسمی ) است. علت دقیق هیپراوریسمی ناشناخته است، اگر چه به‌نظر می‌رسد که عوامل ارثی ( ژن‌ها ) در بروز این بیماری نقش دارند. اسید اوریک ممکن است به شکل کریستال درآمده و در مفاصل تجمع یابد. این امر باعث بروز درد و علائم دیگر می‌شود. نقرس می‌تواند بدون علت خاصی، به صورت ناگهانی بروز کند، یا اینکه می‌تواند ناشی از عوامل زیر باشد: شرایط خاص مرتبط با وزن بدن و رژیم غذایی، مانند اضافه وزن، یک رژیم غذایی غنی از گوشت و غذاهای دریایی ( غذاهای سرشار از پورین ) و نوشیدن بیش از حد الکل. داروهایی که ممکن است غلظت اسید اوریک را افزایش ‌دهد، مانند استفاده منظم از آسپرین یا نیاسین یا استفاده از داروهایی که میزان نمک و آب را در بدن کاهش می‌دهد. (دیورتیک‌ها). بیماری‌های عمده یا عوارض خاص پزشکی مانند کاهش وزن سریع و یا فشار خون بالا. عمل جراحی. داشتن یک بیماری نادر مادرزادی که باعث سطح اسید اوریک بالا در خون می‌شود. افراد مبتلا به سندروم “کلی- سیگمیلر” یا سندروم “لش- نیهان”، دچار کمبود نسبی یا کامل آنزیمی هستند که به کنترل سطح اسید اوریک کمک می‌کند.

نقرس , درمان نقرس , نقرس کاذب , نقرس چیست

علائم نقرس

علائم نقرس عبارتند از: گرمی، درد، تورم و حساسیت به لمس شدید در مفصل (معمولاً مفصل یکی از انگشتان شست پا) . این علامت، پوداگرا نامیده می‌شود. درد آن اغلب در طول شب شروع می‌شود و ممکن است به‌سرعت بدتر شود، چند ساعت‌ طول بکشد و آنقدر شدید باشد که حتی کوچک‌ترین فشار بر آن غیر قابل تحمل باشد. پوست اطراف مفصل آسیب دیده، بسیار قرمز یا بنفش است. ممکن است به نظر برسد که مفصل دچار عفونت شده است. مفصل آسیب دیده دچار محدودیت حرکتی می‌شود. پوسته ریزی و خارش پوست اطراف مفصل، همزمان با فروکش کردن حمله نقرس.علائم نقرس ممکن است متفاوت باشد: برخی افراد نقرس را به صورت حملات دردناک تجربه نمی‌کنند. بلکه تقریباً در تمام اوقات دچار نقرس هستند ( نقرس مزمن ). نقرس مزمن در افراد مسن ممکن است کمتر دردناک باشد و ممکن است با انواع دیگری از آرتریت اشتباه گرفته شود. نقرس ممکن است منجر به التهاب کیسه‌های مایع ( بورس ) به صورت بافتی نرم، به ویژه در آرنج (بورس آرنج ) و زانو ( بورسیت پره‌پاتلار) شود. نقرس همچنین می‌تواند مفاصل پا، مچ پا، زانو، مچ دست، انگشتان دست و آرنج را درگیر کند. علایم آن ممکن است پس از یک بیماری یا جراحی بروز کند. نقرس ممکن است در ابتدا به صورت ندول ( توفی ) بر روی دست، آرنج و یا گوش ظاهر ‌شود. بیمار ممکن است هیچ کدام از علائم کلاسیک حمله نقرس را نداشته باشد. عوارض متعدد دیگری وجود دارد که دارای علائم مشابه با نقرس هستند.

نقرس و طب سوزنی

گفته می‌شود که طب سوزنی الکتروآکوپانکچر در ترکیب با خون‌گیری و حجامت، نتایج نسبتاً خوبی برای درمان نقرس به همراه دارد. مؤثر بودن این درمان عمدتاً به این دلیل است که اسید اوریک خون به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد. مطالعه دیگری در مورد طب سوزنی الکتروآکوپانکچر همراه با درمان انسداد موضعی در آرتریت حاد نقرسی انجام شده است که بهبود در وضعیت سلامت بیماران را نشان می‌دهد. نتیجه این درمان مثبت است و سطح اسید اوریک خون را کاهش می‌دهد.

نقرس و گیلاس

گیلاس شیرین یا ترش به دلیل خواص آنتی اکسیدانی می تواند در درمان نقرس بسیار مفید باشد. این میوه حاوی آنتوسیانین بوده که می تواند التهاب را کاهش داده و عوارض و دردهای نقرس را به حداقل می رساند. برای بیماران مبتلا به نقرس، خوردن 15 تا 20 عدد گیلاس در روز بسیار توصیه می شود. برای نتایج بهتر روز خود را با خوردن گیلاس شروع کنید. روش دیگر که در درمان این بیماری موثر بوده نوشیدن روزانه یک لیوان آب گیلاس است البته برای افزایش خاصیت آن می توانید چند حبه سیر خرد شده به آن اضافه کنید.

نقرس و آبلیمو

برای رهایی از درد نقرس باید بدن را قلیایی کرده و اسید اوریک اضافی در جریان خون را خنثی سازی کنید. این روش به آسانی با کمک آب لیمو تازه و جوش شیرین انجام می شود. همراه با آب لیمو می توان از میوه های دیگر غنی از ویتامین C نیز برای تقویت بافت های بدن استفاده کرد. طرز تهیه: روش اول: آب یک عدد لیمو را با یک نصف قاشق چای خوری جوش شیرین مخلوط کرده و اجازه داده چند ثانیه در یک وضعیت باقی بماند تا حالت جوشیدن وکف کردن محلول از بین برود. کافی است که این مخلوط را در یک لیوان آب ریخته و بلافاصله آن را بنوشید. روش دوم: یکی دیگر از روش ها اضافه کردن آب نصف یک عدد لیمو به یک لیوان آب و نوشیدن آن سه بار در روز است.

بیشتر بخوانید : روماتیسمشکستگیدررفتگیتب روماتیسمیآرتریت

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 23 مرداد 1397

52 دیدگاه

  • هشمت ژانویه 2017 در 13:22

    نقرس نوعی بیماری مفصلی است که به علت تجمع اسید اوریک در بافت های بدن و بخصوص در مفاصل ایجاد میشود.

    از مهمترین علائم بیماری نقرس درد و تورم مفاصل است. شایعترین مفصلی که در نقرس درگیر میشود مفصل بزرگ شست پا (مفصل متاتارسوفالانژیال) یعنی محلی است که شست پا به کف پا متصل میشود. معمولا شروع علائم در این مفصل بصورت ناگهانی است که به آن لفظ حمله نقرسی یا پوداگرا Pogagra را اطلاق میکنند.

  • ترانه ژانویه 2017 در 13:22

    در حمله نقرسی این مفصل ناگهان متورم و دردناک شده و پوست روی آن قرمز و براق میشود. ممکن است پوست روی مفصل قدری پوسته ریزی کند و گاهی احساس خارش هم در مفصل بوجود میاید. شروع بسیاری از این حملات شبانه است و بیمار را از خواب بیدار میکند. مفصل بشدت دردناک و حساس میشود بطوریکه که تماس پتو به پوست شست هم ممکن است دردناک باشد. گاهی اوقات بیمار در حین حمله نقرسی تب میکند.

  • نفیسه ژانویه 2017 در 13:22

    این حملات نقرسی معمولا با یا بدون مصرف دارو بعد از گذشت چند ساعت تا چند روز فروکش میکند. علائم بیمار بندرت ممکن است چند هفته هم به درازا بکشد. بعد از فروکش کردن علائم، بیمار بعدا دچار حملات دیگر میشود و این مشکل به تناوب در طول سالها تکرار میشود. همانطور که گفته شد علائم نقرس بیشتر در مفصل بزرگ شست پا دیده میشود گرچه ممکن است علائم آن در پاشنه پا، مچ پا، زانو، آرنج، مچ دست و انگشتان دست هم بوجود آید.

  • لعیا ژانویه 2017 در 13:22

    گاهی اوقات کریستال های اسید اوریک در کیسه های بافتی ظریفی که در اطراف مفاصل وجود دارند و به آنها بورس میگویند رسوب کرده و موجب التهاب و درد در آنها میشود. التهاب بورس را بورسیت میگویند. یکی از مناطق شایع التهاب بورس در نقرس بورس پشت آرنج بنام بورس اوله کرانون است. در اثر التهاب این بورس در محل تورم و قرمزی ایجاد میشود

  • مریم ژانویه 2017 در 13:23

    گاهی اوقات بیماری نقرس خود را بصورت آرتریت و التهاب مزمن چند مفصل بدن نشان داده و از این نظر شبیه به بیماری روماتیسم مفصلی میشود.

  • مائده ژانویه 2017 در 13:23

    در موارد مزمن نقرس، رسوب اسید اوریک در بافت ها بصورت متمرکز درآمده و یک توده سفت را در بافت بوجود میاورد. به این وضعیت نقرس توفوسی میگویند. این رسوب ها معمولا در سطح پشتی انگشتان دست، شست پا، پشت آرنج و لاله گوش دیده میشود. وجود این رسوبات نشان دهنده بالا بودن بسیار شدید اسید اوریک در بافت های بدن است.

  • محمد ژانویه 2017 در 13:23

    از دیگر علائم نقرس رسوب اسید اوریک در کلیه و ایجاد سنگ های کلیوی است که در صورت مزمن شدن میتواند موجب نارسایی کلیه شود.

  • معین ژانویه 2017 در 13:23

    بیماری نقرس چیست؟ نقرس یکی از انواع بیماری های ورم مفاصل می باشد که با درد همراه است. نقرس در اثر افزایش اسید اوریک در خون به وجود می آید. یکی از عوامل افزایش دهنده ی اسید اوریک، دریافت زیاد مواد غذایی حاوی اسید آمینه ی “پورین” است.

  • کرامت ژانویه 2017 در 13:24

    اسید اوریک اضافی موجود در خون به شکل کریستال هایی در مفاصل ته نشین شده و باعث قرمزی، متورم و گرم شدن، درد و التهاب یک یا چند مفصل می گردد که بیشتر در انگشت شست پا، پاشنه پا، قوزک پا، زانو و آرنج ظاهر می شود.

  • مزدک ژانویه 2017 در 13:24

    حدود 95 درصد از مردان و 5 درصد از زنان دچار نقرس می شوند. زنان قبل از یائسگی، جزو گروه درگیر با نقرس می باشند.

  • کوروش ژانویه 2017 در 13:24

    عواملی که موجب افزایش اسید اوریک و ایجاد نقرس می شوند:
    1- افزایش تولید اسید اوریک به وسیله بدن
    2- کاهش خروج اسید اوریک توسط کلیه ها
    3- افزایش دریافت غذاهای پورین
    4- بیماری های حاد
    5- ضربه روحی
    6- جراحی
    7- تب
    8- کمبود آب بدن
    9- خوردن بیش از حد شام
    10- بعضی از داروها مانند: آسپرین

  • قادر ژانویه 2017 در 13:24

    بعضی مشکلات احتمال بروز نقرس را افزایش می دهند. این مشکلات و بیماری ها شامل: افزایش فشار خون، دیابت نوع 1 و 2، کلسترول بالا، مشکلات گوارشی، کاهش توده عضلانی، چاقی، مصرف غذاهای پورین دار، گرسنگی یا کم خواری، بیماری های کلیوی و لوسمی (سرطان خون) و پسوریازیس (نوعی بیماری پوستی) و ناهنجاری در هموگلوبین.

  • لاله ژانویه 2017 در 13:25

    علامت مشخصه این بیماری ورم، قرمزی و درد شدید مفصل شست پاست؛ البته ممکن است این بیماری با ورم و درد مفاصل دیگر مثل مچ پا یا زانو هم خود را نشان دهد ولی حالت اول بسیار شایع تر است.
    در صورتی که اسیداوریک زیادی در بدن به مدت مدید وجود داشته باشد حتی ممکن است این بلورها در بافت کلیه رسوب کنند و کل بدنه کلیه را تخریب و بیمار را دچار نارسایی کامل کلیه ها کنند.

  • نفیسه ژانویه 2017 در 13:25

    در افراد دچار نقرس رسوب بلورهای اسیداوریک در بافت های دیگر بدن مثل زیر پوست بخصوص پوست آرنج و مچ دست به صورت برجستگی دیده می شود که می تواند باعث التهاب بورس مفاصل و درد شود. این برجستگی های زگیل مانند می توانند در لاله گوش هم دیده شوند که علامت خاص نقرس است.

  • غزل ژانویه 2017 در 13:25

    توصیه به افراد مبتلا به نقرس:
    – آب زیادی بنوشند( روزی 2 تا 3 لیتر). حتماً 1 لیوان آب، قبل از خواب بنوشند، زیرا این کار به کم شدن اسید اوریک کمک می کند.
    – وزن خود را ایده آل و ثابت نگه دارند.
    – اگر اضافه وزن دارند، وزن خود را کم کنند، اما برای کاهش سریع وزن نباید گرسنه بمانند یا کم خواری کنند،، زیرا کاهش سریع وزن، باعث افزایش اسید اوریک و به دنبال آن بدتر شدن نقرس می گردد. حداکثر کاهش وزن مجاز 500 گرم در هفته می باشد.
    – از خوردن غذاهای پورین دار اجتناب کنند.
    – از ریختن روغن زیاد در غذا جدا خودداری کنند.

  • شیرین ژانویه 2017 در 13:25

    گیلاس و توت فرنگی شیرین یا ترش، در درمان نقرس بسیار مهم است. شما در حدود 10 تا 25 عدد گیلاس یا توت فرنگی در روز مصرف کنید. این میوه ها اگر تازه باشند بهتر است، ولی کنسرو شده هم ایرادی ندارد.

  • ناریلا ژانویه 2017 در 13:25

    آب هویج همراه با خیار و چغندر، بهترین درمان کننده نقرس می باشد. روزانه 500 میلی لیتر آب سبزیجات (آب چغندر و آب خیار هر کدام 100 میلی لیتر و آب هویج 300 میلی لیتر) بنوشید

  • محمد ژانویه 2017 در 13:25

    آب لوبیا را بگیرید و هر روز 150 میلی لیتر از آن را بنوشید.

  • پری ژانویه 2017 در 13:26

    سیب به عنوان یکی از بهترین درمان کننده های نقرس شناخته شده است. سیب دارای اسید مالیک می باشد که باعث خنثی کردن اثر اسید اوریک می گردد. پیشنهاد شده که بعد از هر وعده غذا، 1 عدد سیب مصرف شود.

  • قمر ژانویه 2017 در 13:26

    مصرف موز 3 تا 4 عدد در روز برای درمان نقرس پیشنهاد شده است.

  • پروانه ژانویه 2017 در 13:26

    ویتامین C به عنوان درمانی برای مفصل دردناک شناخته شده است. نصف لیمو ترش را در 1 لیوان آب بریزید و 3 بار در هفته میل کنید.

  • غریبه ژانویه 2017 در 13:26

    میوه و سبزیجات و دانه ها و یا جوانه ها برای درمان نقرس بسیار مفید می باشد.

  • غریبه ژانویه 2017 در 13:27

    دو بار در روز پای خود را در آب و نمک بگذارید. برای این کار 250 تا 500 میلی گرم نمک را در آب داغ حل کنید.

  • کاملیا ژانویه 2017 در 13:27

    بیماری نقرس یکی از اشکال پیچیده ورم‌ مفاصل است که می‌تواند هم مردان و هم زنان را مبتلا کند، با اینحال در زنان یائسه بسیار شایع تر است. نشانه بیماری درد ناگهانی و شدید، سرخی و سفت شدن مفاصل (معمولا مفصل شست پا) می‌باشد. درد نقرس می‌تواند با درد شدید شست پا و احساس اینکه شست پایتان آتش گرفته است، شما را در شب از خواب بیدار کند. مفصل تحت تاثیر داغ، متورم و چنان حساس هست، که حتی وزن ملافه برروی آن فشار و درد وارد می‌کند. خوشبختانه نقرس درمان پذیر و تاحدودی قابل پیشگیری است.

  • نفیسه ژانویه 2017 در 13:27

    هرچند اکثر اسید اوریک بالا درخون نشانه ابتلا به این بیماری نیست و خیلی از افرادیکه اسید اوریک بالایی دارند، دچار این بیماری نمی‌شوند، اما ابتلا به نقرس بدلیل وجود مقادیر بالای اسید اوریک در خون بوجود می‌باشد. زمانیکه مقدار اسید اوریک درخون شما بالا رود ممکن است این اسید اوریک به شکل کریستال هایی در مفاصل شما در بیاید

  • ناتاشا ژانویه 2017 در 13:28

    نقرس پیشرفته. نقرس درمان نشده می‌تواند باعث انباشته شدن کریستال‌های اسید اوریک زیر پوست و در گره‌هایی که به آن ها توفی (TOE-fi) می‌گویند، شود. توفی می‌تواند در نوای مختلفی همچون انگشتان، دستها، پا، آرنج و یا تاندون آشیل بوجود آید. هرچند که توفی معمولا دردناک نیست اما هنگام حملات نقرسی می‌تواند حساس و متورم شود.

  • فاطمه ژانویه 2017 در 13:28

    سنگ کلیه. کریستالهای اورات ممکن است در دستگاه ادراری افراد مبتلا به نقرس جمع شده و باعث بوجود آمدن سنگ کلیه شود. البته داروهایی برای کاهش خطر ابتلا به سنگ کلیه وجود دارد.

  • فاطیما ژانویه 2017 در 13:28

    درصورتیکه شما تنها چندبار در سال دچار حملات نقرس می‌شوید و یا اینکه حملاتتان پی در پی نبوده اما دردناک‌اند، پزشکتان ممکن است داروهایی برای کاهش خطر ابتلا به نقرس و عوارض نقرس برای شما تجویز کند، این داروها شمال:

    دراوهایی که جلوی تولید اسید اوریک را می‌گیرند.
    داروهایی که دفع اسید اوریک را بهبود و افزایش می‌بخشند.

  • شکوه ژانویه 2017 در 13:29

    هرچند که درمان دارویی نقرس از همه انواع درمان ها موثرتر است، با اینحال دستورالعمل‌های زیر که توسط انجمن رژیم غذایی آمریکا (ADA) برای زمانیکه تحت حملات نقرس هستید، توصیه شده است، نیز می‌تواند مفید باشد.

    حدود 2 تا 4 لیتر مایعاتی که حداقل نصف آن آب است، مصرف کنید.
    از مصرف الکل خودداری کنید.
    مصرف معتدل پروتئین، بخصوص از منابع سالم همچون، لبینیات کم چرب و یا بدون چربی، تخم مرغ و کره بادام زمینی.
    مصرف روزانه گوشت قرمز، مرغ و ماهی را در اندازه 113 تا 170 گرم نگه دارید.

  • شورانگیز ژانویه 2017 در 13:29

    شما می‌توانید از راهکارهای طب سنتی یا جایگزین برای درمان بیماری نقرس استفاده کنید. هرچند که قبل از امتحان این نوع درمان می‌بایست با پزشک خود مشورت نمایید تا مبادا این نوع درمان با درمان داروییتان تداخل ایجاد کند. بعضی از مواردیکه در ادامه بیان می‌کنیم، تاثیراتی بر کاهش اسید اوریک در خون دارند.

  • زری ژانویه 2017 در 13:29

    پیشگیری از ابتلا به نقرس

    مصرف بالای مایعات. میزان مصرف مایعات خود را به میزان 2 تا 4 لیتر(8 تا 16 لیوان)، افزایش دهید. دقت کنید که حداقل نصف این میزان مایعات از آب باشد.
    اجتناب از مصرف الکل.
    رژیم غذایی متعادل، که تاکید آن بر میوه، سبزی، غلات کامل و لبنیات کم چرب و یا بدون چربی باشد.
    دریافت پروتئین بدن از منابع کم چربی لبنی.
    محدودکردن مصرف گوشت، مرغ و ماهی.
    حفظ وزن مناسب.

  • یگانه ژانویه 2017 در 13:29

    بسیار مطالب مفید بود

  • ثریا ژانویه 2017 در 13:29

    من تازه به مرض نقرس دجار شده ام مطالب خيلى جالب بود براى من موفق باشيد

  • رویا ژانویه 2017 در 13:29

    مطالب بسیار مفید فاید بود

  • سجاد ژانویه 2017 در 13:30

    مطالب شما بسیار ارزنده بود بنده که تجربه ده ساله نقرس را دارم همه این نوشته ها را تایید میکنم.

  • هستی ژانویه 2017 در 13:30

    عالی بود

  • تنها ژانویه 2017 در 13:30

    نقرس یکی از انواع بیماری های روماتیسمی است که ناشی از تجمع بلورهای اسید اوریک در مفاصل است. اسید اوریک یک محصول تجزیه ای از پورین هاست و پورین ها در بخشی از بسیاری از غذاهایی که می خوریم وجود دارند. اختلال در مدیریت اسید اوریک و تبلور این ترکیبات در مفاصل باعث حملات دردناک روماتیسمی، سنگ کلیه و انسداد مجاری کلیه با کریستال های اسید اوریک که نتیجه آن نارسایی کلیه است می شود. نقرس یکی از رایج ترین بیماری هایی است که دارای سابقه تاریخی است و از این نظر دارای امتیاز و برتری نسبت به سایر بیماری هاست.

  • هاله ژانویه 2017 در 13:30

    از علائم نقرس حاد حملات با شروع سریع درد در مفصل متاثر مشخص می شود که با گرما، تورم، تغییر رنگ مایل به قرمز و حساسیت همراه است.مفصل کوچک در قاعده شصت پا شایع ترین محل برای حمله نقرسی است.

  • سجاد ژانویه 2017 در 13:31

    دیگر مفاصل که می توانند تحت تاثیر قرار بگیرند شامل مچ پا، زانوها، مچ دست، انگشتان دست و آرنج است. در برخی افراد درد حاد آنقدر شدید است که حتی لمس ملحفه روی انگشتان پا باعث درد شدید می شود. معمولا این حملات در ساعتهایی از روز با یا بدون درمان فروکش می کند. در موارد نادر گاهی حمله تا هفته ها طول می کشد. بیشتر مبتلایان به نقرس حملات مکرر آرتریت نقرسی را در طول سال تجربه می کنند.

  • دانیال ژانویه 2017 در 13:31

    شیوع نقرس در مردان 9 برابر زنان است. حملات نقرس در مردان غالبا پس از بلوغ و پیک سنی 75 سال بروز پیدا می کند. در زنان، حملات نقرس معمولا پس از یائسگی اتفاق می افتد. اگر والدین شما نقرس دارند، شانس شما برای ابتلا به این بیماری 20 درصد است.

  • دانا ژانویه 2017 در 13:31

    چاقی، اضافه وزن بخصوص در جوانان، مصرف متوسط تا سنگین الکل، فشار خون بالا و اختلال در عملکرد کلیه از جمله فاکتورهای خطر در توسعه بیماری نقرس هستند.به گزارش آسان طب؛داروها و درمان های خاص نیز می تواند باعث افزایش سطح اسید اوریک شود. جالب توجه آنکه در مطالعه ای که اخیرا صورت گرفته، افزایش غیر طبیعی سطوح پایین هورمون تیروئید (هیپوتیروئیدیسم) در بیماران مبتلا به نقرس نشان داده شده است.

  • امیریل ژانویه 2017 در 13:31

    مفصل در قاعده انگشت بزرگ شایع ترین محلی است که مورد حملات نقرس حاد قرار می گیرد. این حملات در صورت درمان نشدن بیماری می تواند عود کند. حتی اگر درد فروکش کرده است، با پزشک خود مشورت کنید. این بیماری در طول زمان می تواند به مفاصل، تاندون ها و دیگر بافت های بدن آسیب برساند.

  • ارمان ژانویه 2017 در 13:32

    مبتلایان به نقرس ممکن است رسوبات اسید اوریک را در مفاصل انگشتان دست تجربه کنند. برای تسکین درد در دوره حملات نقرس، مفاصل آسیب دیده را استراحت دهید.

  • مژگان ژانویه 2017 در 13:32

    همچنین نقرس ممکن است در مفاصلی چون آرنج و زانو مشاهده شود. در این تصویر به آرنج نگاه کنید که چگونه به سمت جلو پیشرفت کرده است.

  • محمود ژانویه 2017 در 13:32

    زمانی نقرس مورد توجه است که بیمار سابقه تکرار حملات دردناک آرتریتی را گزارش کند، بخصوص در قاعده شصت پا یا آرنج و زانو. قابل اعتمادترین روش برای آزمایش نقرس تشخیص بلورهای اسید اوریک در مایع مفصلی است. در این روش محل مورد نظر به صورت موضعی بی حس می شود. با استفاده از روش های استریل، مایع مفصلی به کمک سرنگ و سوزن از مفصل ملتهب بیرون کشیده و به آزمایشگاه فرستاده می شود.

  • ملیحه ژانویه 2017 در 13:32

    مایع مفصلی برای بررسی وجود بلورهای اسید اوریک و عفونت آنالیز می شود. همچنین ممکن است به تشخیص پزشک آزمایش خون برای اندازه گیری مقدار اسید اوریک در خون انجام شود.

  • پیمان ژانویه 2017 در 13:32

    حفظ و نگهداری مایعات بدن در حد کفایت از حملات نقرس جلوگیری کرده و خطر تشکیل سنگ کلیه در مبتلایان به نقرس را کاهش می دهد. الکل نیز به داشتن اثرات دیورتیک معروف است که به کم آب شدن بدن کمک کرده و حملات نقرس حاد را تسریع می بخشد. همچنین الکل بر متابولیسم اسید اوریک تاثیر گذاشته و باعث هایپراوریسمی می شود. الکل باعث کاهش سرعت دفع اسید اوریک از کلیه و همچنین کم آب شدن بدن شده که تشکیل کریستالها در مفاصل و در نتیجه نقرس را به دنبال دارد.

  • چلچله ژانویه 2017 در 13:32

    تغییر رژیم غذایی می تواند سطح اسید اوریک را در خون کاهش دهد. از آنجا که پورین ها در بدن به اسید اوریک تبدیل می شوند، باید از مواد غذایی سرشار از پورین در رژیم غذایی پرهیز شود. مواد غذایی سرشار از پورین شامل جگر، مغز و کلیه است. محققان گزارش داده اند مصرف گوشت یا غذاهای دریایی خطر حملات نقرس را افزایش می دهد در حالیکه به نظر می رسد مصرف لبنیات این خطر را کاهش می دهد. کاهش وزن در کاهش خطر ابتلا به حملات عود کننده نقرس نقش موثری دارد.

  • فلور ژانویه 2017 در 13:33

    درمان های دارویی خاص درد و تورم ناشی از حملات نقرس را کاهش می دهد. مثلا داروهای ضد التهاب (ایبوپروفن و…)، کلشی سین و کورتیکواستروئیدها. دیگر درمانها سطح اسید اوریک خون را کاهش داده و از رسوب اسید اوریک در مفاصل (آرتریت نقرسی)، کلیه (سنگ کلیه)، و بافتها جلوگیری کرده و از حملات نقرسی و شکایت های بعدی آن جلوگیری می کند. این داروها شامل آلوپورینول، فبوکسوستات و پروبنیسید است.

  • برنا ژانویه 2017 در 13:33

    در ارتباط با بیماری نقرس و هایپراوریسمی تحقیقات فعالی در حال انجام شدن است. دانشمندان متوجه شدند که پروتئین بالای حیوانی خطر ابتلا به نقرس را به آرامی افزایش می دهد. داروهای جدیدی در حال توسعه هستند که ممکن است در درمان سطوح بالای اسید اوریک در بیماران مبتلا به نقرس مزمن متنوع تر و ایمن تر باشند.

  • فرخ آوریل 2017 در 12:21

    از این نظریه هایی که در آخر سایت چیده شده چنین معلوم میشه که همه اش را خودتون نوشتید .

  • اردشیرازهمدان ژانویه 2018 در 18:04

    ماهفت برادروپنج خواهرهستیم که همگی درگیربیماری نقرس هستیم آیا این بیماری فرزندانمان راهم درگیرمیکندچون من شنیده ام که بیماری جنبه ارثی داردولی از طرف مادری این بیماری به فرزندان میرسد چون من خیلی از این بیماری صدمه دیده ام همیشه نگرا ن فرزندانم هستم لطفا مرا راهنمایی کنید ممنون

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.