همه آن چه که باید درباره سرگیجه بدانیم

همه آن چه که باید درباره سرگیجه بدانیم

همه آن چه که باید درباره سرگیجه بدانیم سرگیجه,بيماري سرگیجه,سرگیجه در بارداري,علائم سرگیجه,درمان سرگیجه,درمان سرگیجه با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان سرگیجه,سرگیجه را چگونه درمان کنيم,سرگیجه در کودکان,سرگیجه در بزرگسالان,سرگیجه در …

آشنایی با عوارض و فواید گذاشتن بالون معده برای لاغری

آشنایی با عوارض و فواید گذاشتن بالون معده برای لاغری

بالون معده بالون معده ,بالون معده برای لاغری,بالون معده چیست,بالون معده+عوارض,بالون معده با بیمه,بالن معده برای لاغری,قیمت بالون معده برای لاغری توضیحاتی در مورد بالون معده اخیرا بالون معده به روشی محبوب …

آشنایی با اثرات جانبی قرص‌ های لاغری

آشنایی با اثرات جانبی قرص‌ های لاغری

آشنایی با اثرات جانبی قرص‌ های لاغری قرص‌ های لاغری,بیماری قرص‌ های لاغری,قرص‌ های لاغری در بارداری,علائم قرص‌ های لاغری,درمان قرص‌ های لاغری,درمان قرص‌ های لاغری با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای …

بوی بد پا

بوی بد پا ,بوی بد پای زنان,بوی بد پای مردان,بوی بد پای دختر,بوی بد پا,بوی بد پا و کفش,بوی بد پاها,بوی بد پا در زنان,بوی بد پا از چیست,بوی بد پا در کفش

بوی بد پا , بوی بد پای زنان , بوی بد پای مردان , بوی بد پای دختر

توضیحاتی در مورد بوی بد پا

بوی پا همچون بوی بد بدن و بوی بد دهان مشکل ناخوشایندی است و موجب خجالت زدگی فرد در جمع می‌شود. اما علت بوی بد پا چیست؟ بسیاری از ما گاهی مشکل رطوبت، عرق و بوی پا را تجربه می‌کنیم، اما برای عده‌ای دیگر این پدیده به مشکلی دائمی و آزاردهنده تبدیل شده است. بوی پا می‌تواند جنبه‌های مختلف زندگی فرد را تحت تأثیر قرار بدهد. در مکان‌هایی مانند فرودگاه یا باشگاه که فرد مجبور است کفش خود را درآورد، بوی بد پا موجب خجالت او خواهد شد.

در این مطلب از سایت جسارت در مورد بوی بد پا صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

دلیل بوی بد پا

بوی بد پا (که زیر مجموعه‌ی بوی بد بدن یا بروم ‌هیدروزیس قرار می‌گیرد) وضعیت واقعا خجالت‌آوری را برای آدم ایجاد می‌کند. دلیل اصلی بوی بد پا رشد باکتری ناشی از عدم تبخیر عرق است. این باکتری‌ها از پوست مرده‌ و عرق بدن‌تان تغذیه می‌کنند و باعث ایجاد بوی بد می‌شوند. بدترین چیز در مورد بوی بد پاها این است در گردهمایی‌های اجتماعی بر شخصیت‌مان تاثیر می‌گذارد و باعث ناراحتی آدم‌های اطراف‌مان می‌شود. با وجود این، این مشکل از لحاظ جسمی و سلامتی آن‌قدر جدی نیست که موجب نگرانی‌مان شود. با این‌که به نظر می‌رسد هیچ درمان پزشکی خاصی برای رفع بوی بد پاها وجود نداشته باشد، می‌توان آن را با استفاده از برخی درمان‌های خانگی بر طرف کرد.

بوی بد پا و جوش شیرین

جوش شیرین به خنثی‌سازی سطح pH نواحی پر عرق بدن‌تان کمک می‌کند. این ماده هم‌چنین رشد و تکثیر باکتری‌ها را کاهش می‌دهد. یک قاشق غذاخوری جوش شیرین را در حدود یک لیتر آب حل کنید. پاهای‌تان را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در این محلول قرار دهید. این کار را مرتبا هفته‌ای یک بار انجام دهید. به علاوه،‌ می‌توانید مقداری جوش شیرین را در کفش‌ها و جوراب‌های ‌تان بپاشید. جوش شیرین با باکتری‌های موجود در کفش‌ها و جوراب‌ها مبارزه می‌کند و از ایجاد بوی بد پاها پیشگیری می‌نماید. هم‌چنین،‌ می‌توانید ۸ فنجان آب را در یک کاسه بریزید و به آن حرارت دهید؛ سپس یک چهارم فنجان جوش شیرین به آن اضافه کنید. آب یک عدد لیمو را در این محلول بچلانید. سپس، پاهای‌تان را در این محلول قرار دهید. بعد از این‌که پاهای‌تان را از آن خارج کردید، آن‌ها را با یک حوله‌ی نرم خشک کنید. یا این‌که می‌توانید مقداری جوش شیرین را روی پاهای‌تان بمالید تا بوی بد را از آن‌ها دور کنید.

بوی بد پا و سرکه

سرکه دارای طبیعتی اسیدی است که می‌تواند به نابودی باکتری‌ها کمک کند. نصف فنجان سرکه را در کاسه‌ای محتوی ۸ فنجان آب داغ بریزید. پاهای‌تان را به مدت پانزده دقیقه در این محلول قرار دهید و سپس برای رفع بوی سرکه، پاهای‌تان را با آب و صابون بشویید.

بوی بد پا و چای سیاه

چای سیاه باکتری‌ها را از بین می‌برد و به دلیل حضور اسید تانیک در ترکیب‌اش از رشد باکتری‌‌ها پیشگیری می‌کند. چای سیاه به بسته شدن منافذ پوست، و در نتیجه کاهش تعریق کمک می‌کند. دو عدد چای کیسه‌ای را در ظرفی حاوی ۳ فنجان آب بجوشانید. سپس برای خنک شدن این محلول نصف پارچ آب با دمای معمولی را به آن اضافه کنید. حال، پاهای‌تان را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آن قرار دهید. این کار را هفته‌ای یک بار تکرار کنید. به علاوه، به جای کیسه‌های چای سیاه می‌توانید از کیسه‌های چای سبز نیز استفاده کنید.

بوی بد پا , بوی بد پای زنان , بوی بد پای مردان , بوی بد پای دختر

بوی بد پا و الکل

استفاده از الکل یکی از بهترین درمان‌های خانگی برای رفع بوی بد پا است. الکل نه فقط بوی بد پا را دفع می‌کند، بلکه هم‌چنین به عنوان یک ماده‌ی ضد عفونی کننده، باکتری‌ها را نیز نابود می‌نماید. به علاوه، الکل آلودگی‌ها را نیز از کفش‌تان می‌زداید. یک ظرف اسپری را با آب و الکل پر کنید. سپس مقداری از این محلول را داخل کفش‌تان اسپری نمایید. اگر این کار را مرتبا تکرار کنید، رشد باکتری‌ها درون کفش‌های‌تان متوقف خواهد شد. هم‌چنین اگر کفش‌های‌تان قابل شستشو هستند، می‌توانید آن‌ها را با استفاده از این محلول بشویید. توجه: دقت کنید که از پاشیدن الکل به سمت خارجی کفش‌ها خودداری نمایید، به خصوص اگر کفش‌های‌تان از چرم درست شده باشند.

بوی بد پا و زنجبیل

زنجبیل جلوی رشد باکتری‌ها را می‌گیرد و سموم را دفع می‌کند. یک ریشه‌ی زنجبیل با اندازه‌ی متوسطی را تهیه‌ کنید. آن را به صورت پوره درآورید و به ظرفی حاوی یک فنجان آب داغ اضافه کنید؛ ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر نمایید. این محلول را صاف کنید و پاهای‌تان را با آن ماساژ دهید. این کار را هر روز به مدت دو هفته تکرار کنید. توجه: این کار را شب‌ها قبل از خواب انجام دهید.

بوی بد پا و تربچه

تربچه پاهای‌تان را ضد عفونی می‌کند و بوی بد پا را کاهش می‌دهد. تربچه حاوی مواد مغذی بسیاری نظیر روی، فسفر، ویتامین B، و ویتامین C است که از فعالیت باکتری‌های جلوگیری می‌کنند. ۶ عدد تربچه را له کنید و آب آن‌ها را استخراج نمایید؛ سپس مقداری آب گرم به آن اضافه کنید. این محلول را در تشت یا ظرف مخصوص شستشوی پا بریزید. پاهای‌تان را به مدت ۲۰ دقیقه در آن قرار دهید و سپس با یک حوله آن‌ها را خشک کنید. این کار را مرتبا انجام دهید تا از شر بوی بد پاهای‌تان خلاص شوید. هم‌چنین، می‌توانید یک چهارم قاشق چای خوری گلیسیرین را به آب استخراج شده از ۱۲ عدد تربچه اضافه کنید. این محلول را درون ظرف اسپری بریزید و هر وقت احساس کردید پاهای‌تان بو می‌دهند، از آن استفاده کنید.

بوی بد پا و آب و نمک

محلول آب و نمک از تعرق بیش از حد در پاهای‌تان پیشگیری می‌کند. این محلول هم‌چنین سلول‌های مرده‌ی پوست را که غذای اصلی باکتری‌ها هستند، از بین می‌برد. از این طریق، آب و نمک بوی بد پاها را کاهش می‌دهد. یک فنجان نمک را در تشتی حاوی آب گرم حل کنید. پاهای‌تان را به مدت ۲۰ دقیقه درون تشت بگذارید. سپس پاهای‌تان را خشک کنید و اگر در پوست‌تان احساس خشکی داشتید، از مرطوب کننده استفاده نمایید.

بوی بد پا و روغن‌ های معطر

روغن‌های معطر برای دفع بوی بد از پاها و کفش‌های‌تان بسیار مفید و مناسب هستند. می‌توانید هر روغنی که دل‌تان می‌خواهد، انتخاب کنید. روغن مورد علاقه‌تان را داخل کفش بمالید و اجازه دهید یک شب بماند؛ این کار باعث از بین رفتن بوی بد از کفش‌های‌تان می‌شود. به علاوه، می‌توانید پاهای‌تان را در محلول این روغن‌های معطر قرار دهید. ۵ الی ۸ قطره از روغن اسطوخودوس و هم‌چنین روغن درخت چای را در نصف پارچ آب ولرم حل کنید و آن‌ها را به یک تشت منتقل نمایید. پاهای‌تان را به مدت ۲۰ دقیقه درون تشت بگذارید. این کار را هر روز انجام دهید تا از شر بوی بد پاهای‌تان خلاص شوید.

بوی بد پا و رزماری

رزماری دارای خواص ضد باکتری است که می‌تواند از رشد و تکثیر باکتری‌های جلوگیری کند. رزماری هم‌چنین مانند یک داروی قابض عمل می‌کند. از این رو، از تولید عرق بیش از اندازه پیشگیری می‌کند. تشت یا ظرف مخصوص شستشوی پای‌تان را پر از آب جوش کنید. یک قاشق چای خوری رزماری خشک و یک قاشق چای خوری برگ‌های مریم گلی خشک در آن بریزید. اجازه دهید این برگ‌ها برای مدتی در آب خیس بخورند تا دمای آب به اندازه‌ی مناسب خنک شود و بتوانید پاهای‌تان را درون آن قرار دهید. حدود نیم ساعت پاهای‌تان را در تشت نگه دارید. این کار را یک یا دو بار دیگر تکرار کنید.

بوی بد پا و مریم گلی

برگ‌های مریم گلی بوی پای ناشی از تعریق را کاهش می‌دهند زیرا حاوی اسید تانیک هستند. می‌توانید برگ‌های خرد شده‌ی مریم گلی را درون کفش‌های‌تان بریزید تا بوی آزاردهنده را از آن‌ها بزداید. هم‌چنین می‌توانید شب‌ها قبل از خواب پاهای‌تان را در محلول آب گرم و برگ مریم گلی خیس خورده قرار دهید.

بوی بد پا و روغن درخت چای

روغن درخت چای از ایجاد بوی بد پای ناشی از عفونت قارچی جلوگیری می‌کند. تشت یا ظرف مخصوص شستشوی پا را پر از آب گرم کنید و پاهای‌تان را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آن قرار دهید. سپس پاهای‌تان را با صابون ملایمی بشویید. آن‌گاه ۶ قطره روغن درخت چای را با یک قاشق چای خوری روغن بادام به خوبی ترکیب کنید. ترکیب این دو روغن را بین انگشتان پاهای‌تان بمالید و به آرامی ماساژ دهید. بعد از چند دقیقه نیز پاهای‌تان را با آب گرم بشویید. این کار را روزی سه مرتبه انجام دهید. توجه: روغن درخت چای را به تنهایی به پوست‌تان نزنید.

جلوگیری از بوی بد پا

الف. همیشه جوراب‌های تمیز بپوشید. ب. قبل از پوشیدن کفش و بعد از درآوردن‌ آن‌ها، پاهای‌تان را کاملا بشویید. سپس آن‌ها را خوب خشک نمایید. پ. بعد از درآوردن کفش‌ها، داخل کفش‌های‌تان چند دستمال خشک قرار دهید. ت. در صورت تمایل می‌توانید کفش‌های‌تان را داخل یک کیسه‌ی پلاستیکی بگذارید و در کیسه را خوب ببندید؛ آن‌گاه آن را داخل یخچال قرار دهید. سرمای بیش از حد باکتری‌ها را از بین خواهد برد. ث. برای جذب رطوبت اضافه بعد از درآوردن کفش‌ها، چند تکه روزنامه داخل کفش‌های‌تان قرار دهید. ج. خوراکی‌ها سرشار از روی بخورید؛ خوراکی‌هایی از جمله سیب، اسفناج، محصولات لبنی، کدو، لوبیا، قارچ، و غیره. چ. کفش‌های‌تان را زیر نور آفتاب بگذارید، این کار بوی بد را از بین خواهد برد. ح. برای از بین بردن پوست مرده، پاهای‌تان را مرتبا لایه‌برداری کنید.

پیشگیری از بوی بد پا

الف. برای دچار نشدن به بوی بد پا، یک کفش را چندین روز پشت سر هم نپوشید. حتی‌الامکان چند کفش خریداری کنید و آن‌ها را به صورت چرخشی پا کنید. ب. همیشه از کفش‌های بسته استفاده نکنید. هر از گاهی، صندل یا کفش‌های باز بپوشید تا پاهای‌تان بتوانند تنفس کنند. پ. از مصرف الکل خودداری کنید. ت. از استرس و تنش دوری کنید. ث. از پوشیدن جوراب‌هایی با الیاف مصنوعی اجتناب کنید. ج. از مصرف بیش از اندازه‌ی خوراکی‌هایی با بوی قوی نظیر پیاز، سیر، فلفل، و غیره پرهیز کنید.

بوی بد پا , بوی بد پای زنان , بوی بد پای مردان , بوی بد پای دختر

رعایت بهداشت روزانه‌ ی پا

می‌توان به‌راحتی و با رعایت بهداشت روزانه‌ی پا، از شر بوی پا خلاص شد. معمولا این کار از طریق شستن پاها با صابون ضدباکتری انجام می‌گیرد. هر روز حتما پاهایتان را بشویید و بعد همه‌ی قسمت‌های پا مخصوصا لای انگشتان‌تان را به‌طور کامل خشک کنید. سپس تکه‌ای پنبه را به سرکه سیب آغشته کنید و لای انگشت‌هایتان را با آن مرطوب کنید. استفاده از برس پای ضدباکتری نیز می‌تواند به درمان بوی پا کمک کند. اما اگر دچار ترک پا یا اگزما پوستی هستید، از این برس‌ها استفاده نکنید. ناخن‌هایتان را همیشه کوتاه و تمیز نگه دارید. این کار از بروز قارچ ناخن (یکی از انواع قارچ پوستی) جلوگیری می‌کند. می‌توانید قسمت‌های سخت‌شده‌ی پوست پا و پینه‌ها را به‌آرامی با سنگ پا یا سوهان بردارید. پوست سخت پا هنگام تعریق بسیار مرطوب و به محل ایدئالی برای رشد باکتری‌ها تبدیل می‌شود.

بوی بد پا و محلول‌ های طبیعی

محلول‌های ساده‌ای که در ادامه معرفی می‌شوند، به شما کمک می‌کنند بوی بد پاهایتان را از بین ببرید. برای درمان موقتی بوی پا می‌توانید از سرکه سیب استفاده کنید. برای این کار یک سهم سرکه سیب را با دو سهم آب ترکیب کنید و پاهایتان را در آن قرار بدهید تا با از بین بردن باکتری‌ها، به کاهش بوی پا کمک کنید. سرکه سیب با خاصیت ضدقارچی‌اش با بوی پا مبارزه می‌کند. استفاده از چای نیز می‌تواند به درمان بوی پا کمک کند. ۴ تا ۵ عدد چای کیسه‌ای را در یک لیتر آب بریزید. می‌توانید از چای کیسه‌ای ساده یا چای کیسه‌ای نعنایی استفاده کنید. چای را به روش همیشگی‌تان درست کنید. سپس اجازه بدهید خنک شود و پاهایتان را به‌مدت ۲۰ دقیقه در آن قرار بدهید. این کار را هر روز انجام بدهید. روش دیگر برای از بین بردن بوی پا، استفاده از نمک‌هاست. برای این کار نصف فنجان نمک کوشر یا یک‌چهارم فنجان نمک اپسوم (سولفات منیزیم) را در ۴ فنجان آب بریزید و به‌مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پاهایتان را در آن قرار بدهید. این روش تأثیر مثبتی در افزایش سلامت پوست و کشتن قارچ‌ها دارد و به پیشگیری از بیماری‌های پوستی و درمان بوی پا کمک می‌کند. در همه‌ی روش‌های بالا پس از اتمام کار، پاهای خود را کاملا خشک کنید.

بیشتر بخوانید : بوی بد دهان ♥ برای رفع بوی بد دهان ♥ تعریق شبانه ♥ پای پرانتزیگرفتگی رگ پا

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 21 مرداد 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.