همه چیز درباره رایحه درمانی و ماساژ درمانی (1)

همه چیز درباره رایحه درمانی و ماساژ درمانی (1)

همه چیز درباره رایحه درمانی و ماساژ درمانی (1) خواص ماساژ درمانی,فواید ماساژ درمانی,ماساژ درمانی درمانی,خاصیت ماساژ درمانی,خواص ماساژ درمانی درمانی,خواص ماساژ درمانی برای پوست,خواص ماساژ درمانی برای مو,خواص ماساژ درمانی برای …

تشخیص افسردگی از روی چشم

تشخیص افسردگی از روی چشم

تشخیص افسردگی از روی چشم |افسردگی افسردگی,بيماري افسردگی,افسردگی در بارداري,علائم افسردگی,درمان افسردگی,درمان افسردگی با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان افسردگی,افسردگی را چگونه درمان کنيم,افسردگی در کودکان,افسردگی در بزرگسالان,افسردگی در نوزادان,افسردگی در …

۱۰ نکته برای جلوگیری از پیشرفت دیابت

۱۰ نکته برای جلوگیری از پیشرفت دیابت

۱۰ نکته برای جلوگیری از پیشرفت دیابت دیابت,بیماری دیابت,دیابت در بارداری,علائم دیابت,درمان دیابت,درمان دیابت با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان دیابت,دیابت را چگونه درمان کنیم,دیابت در کودکان,دیابت در بزرگسالان,دیابت در نوزادان,دیابت …

برای رفع بوی بد دهان

برای رفع بوی بد دهان , برای رفع بوی بد دهان چه باید کرد؟ , برای رفع بوی بد دهان چه کنیم , برای رفع بوی بد دهان چه کار کنیم

 دارچین؛ بوی خوب این ادویه نه تنها فضای منزل را خوشبو می کند بلکه مصرف آن باعث خوشبو شدن دهان می شود.

در این مطلب از سایت جسارت به انواع روش های درمان برای رفع بوی بد دهان با داروهای گیاهی می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

جوش شیرین درمان خانگی بسیار عالی برای بوی بد دهان است تعادل pH دهان را حفظ  و از جمع آوری باکتری در داخل دهان پیشگیری می کند  همچنین پلاک و لکه روی دندان ها را از بین می برد. با این حال، استفاده بیش از حد از جوش شیرین باعث می شود دندان ها خورده  شود پس  لازم است که دهان را بعد از استفاده از جوش شیرین خوب بشوئید. شما می توانید از جوش شیرین با شیوه های مختلف برای جلوگیری از بوی بد دهان استفاده کنید.

برای رفع بوی بد دهان

مواردی چون جویدن جعفری، استفاده از چاشنی‌های معطر پس از هر وعده غذایی، مسواک کردن با جوش شیرین، مصرف کرفس و … در رفع بوی بد دهان موثرند.  گاهی اوقات ممکن است دهان شما بوی بد و نامطبوع بگیرد که هم برای خودتان و هم برای دیگران آزار دهنده است و چه بسا که حتی شما را از ارتباط گرفتن با دیگران گریزان می‌کند.  التهاب لثه، باقی ماندن غذا بین دندان‌ها، عفونت‌های تنفسی، سینوزیت، مشکلات گوارشی، بیماری دیابت، استفاده از غذاهای گوگرددار مثل سیر و پیاز و استعمال سیگار از علل شایع بوی بد دهان است که قابل پیشگیری و درمان است.  در این مطلب چند شگرد خانگی ساده و بی دردسر برای رفع بوی بد دهان و مطبوع کردن بازدم ارائه شده است. هر یک از این روش‌ها به پاک‌سازی فضای دهان کمک می‌کنند و میزان مواد سمی را در آن به حداقل می‌رسانند.

برای رفع بوی بد دهان , برای رفع بوی بد دهان چه باید کرد؟ , برای رفع بوی بد دهان چه کنیم , برای رفع بوی بد دهان چه کار کنیم

مرکبات؛ خوردن میوه ای مانند پرتقال نه تنها دهان را تازه می کند، بلکه به راحتی جذب بدن می شود و در نتیجه بدن بوی خوب می دهد.

رفع بوی بد دهان در طب سنتی :بوی بد دهان ناشی از علل مختلفی است که اهم آنها عبارتند اند از، عدم رعایت بهداشت دهان، بیماری مزمن بینی و سینوس ها، عفونت لثه یا لوزه، کرم خوردگی دندان، بیماری های عمومی، بیماری های مزمن ریه, سرما خوردگی و سینوزیت و بیش از همه نارسایی کبد است.  گیاهانی که برای از بین بردن بوی بد دهان می توان استفاده کرد عبارتند است از: ترب: برگ ترب به دلیل دارا بودن ویتامین ث و سبزینه به مقدار زیاد لثه ها را محکم و بوی بد دهان را برطرف می سازد.  گشنیز: جویدن گشنیز تازه سبب رفع بوی بد دهان می شود. زنجبیل: زنجبیل و گل قند جهت از بین بردن بوی دهان موثر است. سیب: سیب دهان را ضد عفونی کرده و بوی آنرا از بین می برد مخصوصا اگر پس از خوردن سبزی و کاهو باشد.  لیموترش: جهت خوشبو شدن و رفع بوی بد دهانتان، عصاره نصف لیموترش را در نصف فنجان گلاب بریزید. صبح و شب با محلول مزبور دهانتان را شستشو دهید. آبغوره: لثه ها را با آبغوره ماساژ دهید، بوی بد دهان را از بین می برد. اما اگر بوی بد دهان در نتیجه نارسایی کبد باشد، از غذاهایی که باعث توقف کبد می شود مصرف نکنید از خوردن چربی ها، تخم مرغ، اغذیه سرخ شده، شکلات، مشروب و ادویه خود داری کنید.

برای رفع بوی بد دهان چه باید کرد؟

این راهکارها عبارتند از:  1- جویدن مقداری سبزی جعفری موجب کاهش بوی بد دهان که ناشی از خستگی روزانه و نخوردن غذا است، می‌شود. مصرف جعفری بعد از غذا به تازه شدن بازدم کمک می‌کند. جعفری منبع غنی از کلروفیل است که به عنوان یک خوشبوکننده طبیعی دهان عمل می‌کند. این سبزی هم چنین مثل یک خنک کننده طبیعی در دهان احساس تازگی و تمیزی ایجاد می‌کند. اگر برگ جعفری به صورت آدامس جویده شود، بوی بد دهان را از بین می‌برد و استفاده از سیب بعد آن برای درمان بوی دهان بسیار موثر است. از طرفی جعفری، تحریک‌کننده‌ی اشتهاست و به هضم غذا نیز کمک می‌کند.  2- مسواک کردن با جوش شیرین نیز در رفع بوی نامطبوع دهان بسیار موثر است چون مولکول‌های بو را به خود جذب می‌کند و خواص ضدباکتریایی دارد. برای این منظور مقداری جوش شیرین روی مسواک خود بریزید و دندان‌ها و روی زبان را با آن مسواک بزنید تا تأثیر معجزه آسای آن را در پاک‌سازی دهان مشاهده کنید.  3- استفاده از چاشنی‌های معطر مثل میخک، دانه‌های هل و رازیانه نیز پس از هر وعده غذایی در رفع بوی بد دهان بسیار موثر است. این چاشنی‌های گیاهی خواص ضدمیکروبی دارند و بهداشت دهان و دندان‌ها را بهبود می‌بخشند.یک وعده غذای کرفس‌دار بوی بد دهان را از بین می‌برد. احتمالاً موادی که در معده تولید می‌شوند، با مواد معطر کرفس ترکیب شده و از بوی بد دهان جلوگیری می‌کند

برای رفع بوی بد دهان , برای رفع بوی بد دهان چه باید کرد؟ , برای رفع بوی بد دهان چه کنیم , برای رفع بوی بد دهان چه کار کنیم

هل؛ این ادویه یکی از پرطرف دارترین ادویه هاست که دهان را خوشبو می کند. کافی است یک حبه هل را باز کنید و دانه های آن را بجوید تا برای مدت طولانی دهان شما خوشبو بماند. علاوه بر آن، هل تقویت کننده سیستم ایمنی بدن نیز است.

دانه رازیانه  دارای خواص ضد میکروبی است و برای کشتن باکتری که موجب بوی بد دهان می شود بسیار کمک میکند.دانه رازیانه نیز در مشکلات گوارشی که از علل مهم بوی بد دهان در برخی افراد بسیار موثر است . جویدن یک قاشق چای خوری دانه رازیانه بلافاصله بعد از مصرف غذاهایی با بوی تند خوب است .عطر دانه رازیانه بر بوی مواد غذایی غلبه میکند.

برای رفع بوی بد دهان چه کنیم

4- عرق نعناع بوی بد دهان را کم می‌کند. استفاده از عصاره نعناع یا عرق نعناع قبل از خوابیدن و پس از خوردن غذا می‌تواند در درمان مشکلات گوارشی ناشی از تخمیر مواد غذایی و ایجاد بوی بد دهان بسیار مؤثر باشد.  5- پونه؛ برطرف‌کننده سکسکه و بوی بد دهان. پونه از خانواده نعناع است و ترکیب اصلی موجود در این گیاه، اسانس روغنی فرار یا روغن منتول است. پونه ضد سرفه است و بوی بد دهان را از بین می‌برد و به عنوان ضدعفونی‌کننده به شمار می‌رود. پونه را به عنوان تحریک‌کننده تولید صفرا نیز می‌شناسند. پونه از مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی مثل ‌ترش کردن معده جلوگیری می‌کند، برای هضم غذا و برطرف کردن سکسکه مفید است. 6- درمان بوی بد دهان با خوردن کرفس. کرفس سبزی زیبا، خوش‌عطر و پرخاصیتی است. یک وعده غذای کرفس‌دار بوی بد دهان را از بین می‌برد. احتمالاً موادی که در معده تولید می‌شوند، با مواد معطر کرفس ترکیب شده و از بوی بد دهان جلوگیری می‌کند. کرفس 2 تا 3 درصد اسانس یا عطر دارد. 

برای رفع بوی بد دهان , برای رفع بوی بد دهان چه باید کرد؟ , برای رفع بوی بد دهان چه کنیم , برای رفع بوی بد دهان چه کار کنیم

دانه های شنبلیله؛ علاوه بر تقویت استخوان، دهان را نیز خوشبو می کند. کافی است یک شب کامل دانه ها را در آب خیس کنید و روز بعد آن ها را بجوید. ابتدا طعم تلخی دارد اما به مرور طعم آن شیرین تر خواهد شد.

روزانه سعی کنید به میزان کافی آب بنوشید.  زیرا، مصرف منظم این ماده حیاتی، دهان شما را مرطوب و پر آب کرده و از خشکی آن جلوگیری می کند.  در ضمن، بعد از مصرف هر نوبت غذا، بلافاصله دهان خود را با آب بشویید تا باکتری های موجود در بین دندان ها از دهان خارج شوند.

برای رفع بوی بد دهان چه کار کنیم

بر طرف کردن بوی بد دهان و نفس بد بو و معاینه کامل دهان و دندان و حذف عامل اصلی این مشکل در دهان با تکنولوژی لیزر دندانپزشکی در ایران:  امروزه بوی بد دهان halitosis به طور چشمگیری شایع شده است و باعث رنجش و ناراحتی دیگران در برخورد های اجتماعی با افراد مبتلا به بوی بد دهان می باشد. همچنین در زندگی زناشویی و در بین اعضای خانواده فرد مبتلا به این بیماری بیشتر مورد توجه و نکوهش قرار می گیرد. در مواقعی فرد مبتلا به بوی بد دهان خودش متوجه این حالت نشده و با خیال راحت تمایل به هم صحبتی با اطرافیان را دارد و در محل کار یا سایر مکانهای عمومی نیز ممکن است برای عدم ناراحتی شخص مبتلا به بوی بد دهان این موضوع را به فرد نگویند و فقط از او دوری نمایند.

برای رفع بوی بد دهان , برای رفع بوی بد دهان چه باید کرد؟ , برای رفع بوی بد دهان چه کنیم , برای رفع بوی بد دهان چه کار کنیم

چای یاس؛ مصرف یک فنجان چای یاس بدن را خوشبو می کند. مصرف چای گیاهی به طور منظم باعث کارکرد سیستم گوارشی می شود و در نتیجه بدن خوشبو می شود.

رازیانه داری خواص ضد باکتریایی بوده و می تواند بوی بدن دهان را از بین ببرد. برای از بین بردن بوی بد دهان، یک قاشق غذاخوری از دانه های رازیانه را به آرامی بجوید.  این کار میزان ترشح بزاق دهان را بهبود داده و رطوبت دهان را افزایش می دهد. میخک دارای خواص ضد باکتریایی بوده و بوی بد دهان را از بین می برد.  راحت ترین روش این است که چند تکه از این گیاه را در دهان گذاشته و آن را کاملا بجوید.  در ضمن، می توانید چای گل میخک را نیز مصرف کنید. برای درست کردن این دمنوش، ابتدا یک فنجان آب را بجوشانید.  سپس یک قاشق چایخوری از گل میخک را اضافه کرده و بگذارید تا به مدت 10 دقیقه دم بکشد.

برای رفع بوی بد دهان چه باید کرد

7- خوردن انجیر بوی بد دهان را از بین می‌برد. نتایج تحقیقات نشان می‌دهد، انجیر میوه‌ای مقوی و شیرین است که موجب از بین رفتن بوی بد دهان می‌شود. بررسی‌ها نشان می‌دهد؛ اگر انجیر با عسل مخلوط شود در تسکین زخم معده بسیار مفید خواهد بود.  8- کاهش بوی بد دهان با مصرف قهوه. تحقیقات نشان می‌دهد مصرف قهوه باعث خنثی شدن یا کاهش باکتری‌هایی در دهان می‌شود که فعالیت آن‌ها از عوامل ایجاد بوی ناخوشایند در دهان است. از این رو پزشکان به افرادی که از بوی بد در تنفس رنج می‌برند توصیه می‌کنند قهوه بنوشند. البته دقت داشته باشید که نوشیدن زیاد قهوه به دلیل خشکی دهان ممکن است اثر عکس داشته باشد؛ پس نباید در مصرف آن زیاده‌روی کرد.  9- نوشیدن آب کافی نیز یکی از راهکارهای مفید برای کاهش بوی بد دهان است. نوشیدن آب، هم به پاک شدن دندان‌ها و جلوگیری از پوسیدگی آن‌ها کمک کرده و هم از خشکی دهان جلوگیری می‌کند به همین دلیل بوی بد دهان را نیز رفع می‌کند.

برای رفع بوی بد دهان , برای رفع بوی بد دهان چه باید کرد؟ , برای رفع بوی بد دهان چه کنیم , برای رفع بوی بد دهان چه کار کنیم

شیر؛ برای از بین بردن بوی سیر، شیر مصرف کنید.

دارچین باعث کاهش میزان باکتری های موجود در دهان شده و در نتیجه، می تواند بوی بد دهان را کنترل کند. بدین منظور، یک قاشق چایخوری از پودر دارچین را در یک فنجان آب ریخته و آن را بجوشانید. در ضمن، می توانید به آن مقداری هل نیز اضافه کنید. سپس، محلول حاصل را کمی سرد کرده و به عنوان دهانشویه از آن استفاده نمایید.

برای رفع بوی بد دهان ناشی از معده

بوی بد دهان در اثر عوامل مختلفی اتفاق می افتد و معمولا” قابل درمان می باشد و افرادی هستند که با اطلاع از این بیماری و پیدا نکردن روش درمان دچار ناراحتی های فکری و کناره گیری از دوستان و آشنایان خود شوند. گاهی اوقات بوی بد دهان علت ناشناخته ای دارد و با اجرای روشهای مختلف و انجام معاینات لازم به عامل ایجاد بوی بد دهان پی نبرده و باعث سردرگمی این افراد می شود و لذا فرد مجبور به استفاده دائم از آدامس قرص یا اسپری های خوشبو کننده دهان می باشد که ممکن است عوارضی را در پیش داشته باشد. ولی در موردی که بوی بد دهان به صورت ناشناخته به موارد دهانی مربوط شود، بعد ازمعاینه می توان با انجام لیزر توسط متخصص مربوطه،بدون جراحی، خونریزی یا درد از بوی بد دهان به طور قطعی خلاص شد.

همچنین ببینید : بوی بد دهان بوی بد پا

آخرین بروز رسانی در : شنبه 19 اسفند 1396

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.