چه كنيم تا سرطان معده نگيريم ؟

چه كنيم تا سرطان معده نگيريم ؟

چه كنيم تا سرطان معده نگيريم ؟ سرطان معده,بیماری سرطان معده,سرطان معده در بارداری,علائم سرطان معده,درمان سرطان معده,درمان سرطان معده با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان سرطان معده,سرطان معده را چگونه …

تفاوت توده و کیست با تومور چیست تومور مغزی مارکر هیپوفیز استخوانی مثانه

تفاوت توده و کیست با تومور چیست تومور مغزی مارکر هیپوفیز استخوانی مثانه

تومور چیست تومور چیست ,تومور مغزی چیست,تومور مارکر چیست,تومور هیپوفیز چیست,تومور استخوانی چیست,تومور مثانه چیست,تومور مغز چیست,علت تومور مغزی چیست توضیحاتی در مورد تومور چیست تومور چیست و چگونه بوجود می آید؟ …

الكليسم‌

الكليسم‌

الكليسم‌ و راههای درمان الکلیسم چیست،الکلیسم درروسیه،الکلیسم درالمان،الکلیسم کیست،الکلیسم در ایران

سرطان ریه

سرطان ریه ,سرطان ریه علائم,سرطان ریه بدخیم,سرطان ریه درمان دارد؟,سرطان ریه خوش خیم,سرطان ریه در جوانان,سرطان ریه مرحله 4,سرطان ریه گرید 4

سرطان ریه , سرطان ریه علائم , سرطان ریه بدخیم , سرطان ریه درمان دارد

توضیحاتی در مورد سرطان ریه

سرطان ریه (به انگلیسی: Lung cancer) نوعی بیماری است که مشخصه آن رشد کنترل‌نشده سلول در بافت‌های ریه است. اگر این بیماری درمان نشود، رشد سلولی می‌تواند در یک فرایند به نام متاستاز به بیرون از ریه گسترش پیدا کند و به بافت‌های اطراف یا سایر اعضای بدن برسد. اکثر سرطان‌هایی که از ریه شروع می‌شوند، به نام سرطان‌های ابتدایی ریه، کارسینوماهایی هستند که از بافت پوششی نشات می‌گیرند. انواع اصلی سرطان ریه سرطان‌های ریه سلول کوچک (SCLC)، که سرطان سلولی جو شکل نیز نامیده می‌شود، و سرطان ریه سلول غیر کوچک (NSCLC) هستند. شایع‌ترین علائم عبارتند از سرفه (همراه با خلط خونی)، کاهش وزن و تنگی نفس.در این مطلب از سایت جسارت در مورد سرطان ریه صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

سرطان ریه و سرفه‌

اگر سرما خورده‌اید، سرفه‌تان باید بعد یک یا دو هفته ناپدید شود، اما اگر برای مدت طولانی باقی بماند بهتر است به پزشک‌تان مراجعه کنید زیرا سرفه دائمی یکی از علائم سرطان ریه است.. اگر سیگاری هستید یا از سرفه‌ی مزمن رنج می‌برید، دقت کنید که آیا در سرفه‌ی مزمن‌تان تغییری به وجود آمده است، برای مثال: سرفه به دفعات بیش‌تر، سرفه‌ی عمیق‌تر همراه با صدایی عمیق‌تر یا گرفته، بالا آمدن خون یا مخاط بیش‌تر از معمول همراه با سرفه.

مرگ و میر ناشی از سرطان ریه

تفاوت‌های بارزی در میزان وقوع و مرگ و میر ناشی از انواع سرطان در سرتاسر دنیا وجود دارد. برای مثال میزان مرگ ناشی از سرطان معده در ژاپن ۷ تا ۸ برابر آمریکا ست. درمقابل میزان مرگ و میر ناشی از سرطان ریه در آمریکا کمی بیش از ۲ برابر ژاپن است. مرگ و میر ناشی از سرطان پوست که بیشتر به علت ملانوم بدخیم می‌باشد در نیوزلند ۶ برابر شایع تر ایسلند است که مهمترین علت آن تفاوت در معرض قرار گرفتن در نور خورشید (یا نقص لایه ازن) می‌باشد.

علل سرطان ریه

شایع‌ترین علت سرطان ریه قرار گرفتن در معرض دود دخانیات برای مدتی طولانی دلیل ۹۰٪ سرطان‌های ریه است. درصد ابتلا به سرطان ریه در افرادی که سیگار نمی‌کشند ۱۵٪ است، و دلیل این موارد اغلب ترکیبی از عوامل ژنتیکی، گاز رادون، آزبست، و آلودگی هوا از جمله دود سیگار فرد ثالث مربوط می‌شود. ممکن است سرطان ریه در رادیوگرافی قفسه سینه و مقطع‌نگاری رایانه‌ای (سی‌تی اسکن) قابل تشخیص باشد. تشخیص با یک بافت‌برداری  که اغلب از طریق برونکوسکوپی یا راهنمای سی‌تی انجام می‌شود، قابل تأیید شدن است. درمان و نتایج طولانی مدت به نوع سرطان، مرحله (شدت گسترش) و سلامت کلی فرد، که از طریق وضعیت عملکرد سنجیده می‌شود، بستگی دارد.

سرطان و ژنتیک

سرطان یک اختلال ژنتیکی ست که در آن کنترل نرمال رشد سلول از بین رفته‌است. ژنتیک سرطان هم‌اکنون یکی از تخصص‌های در حال گسترش است. در سطح مولکولی، سرطان به دلیل وقوع جهش یا جهش‌هایی در DNA اتفاق می‌افتد که باعث تکثیر بیش از حد سلول می‌شوند و بیشتر این جهش‌ها در سلول‌های سوماتیک رخ می‌دهند. با این وجود، برخی افراد جهش‌ها را به ارث می‌برند. جهش‌ها در دو گروه از ژن‌های سلولی مشاهده می‌شوند: اُنکوژن‌ها و ژن‌های سرکوب‌گر توموری.

درمان‌ های رایج سرطان ریه

درمان‌های رایج، عبارتند از جراحی، شیمی‌درمانی و پرتودرمانی. گاهی اوقات NSCLC با جراحی قابل درمان است، اما معمولاً SCLC به شیمی درمانی و پرتودرمانی بهتر پاسخ می‌دهد. به‌طور کل، ۱۵٪ از مردم ایالات متحده آمریکا که طبق تشخیص پزشک به سرطان ریه مبتلا بوده‌اند پنج سال بعد از تشخیص بیماری زنده ماندند. در سراسر دنیا، سرطان ریه شایع‌ترین دلیل مرگ و میر مربوط به سرطان در بین زنان و مردان به‌شمار می‌رود، و مسئول ۱٫۳۸ میلیون مرگ و میر در سال، طبق گزارش سال ۲۰۰۸ است

درمان انواع سرطان

روشهای اصلی درمان سرطان عبارتند از: شیمی درمانی پرتو درمانی جراحی ژن درمانی آنتی‌انجیوجنسیس تفکر مثبت هایپرترمیا درمان بیولوژیکی یا ایمونولوژیک: که مشتمل بر بازسازی، تحریک، هدایت و تقویت سیستم طبیعی دفاعی بدن بیمار است و با بکارگیری آنتی‌بادی و هدایت سیستم دفاعی خود بیمار جهت مبارزه با سرطان روی می‌دهد. بکارگیری عواملی مانند اینترفرون، سلول‌هایی که فعالیت ضدتوموری مستقیم دارند، و پادتن‌های تک‌تیره رشد سرطان را کاهش می‌دهد. درمان فوتودینامیک (بکارگیری رنگ و نور): در این شیوه رنگ به داخل یک رگ تزریق و سپس در تمام بدن منتشر می‌شود. پس از چند روز، این رنگ تنها در سلولهای بدخیم باقی می‌ماند. سپس نور قرمز رنگ لیزری به سلول تابانده می‌شود و رنگ درون سلول سرطانی این نور را جذب می‌کند. این امر منجر به واکنش فوتوشیمیایی که ویرانگر سلول‌ها است می‌شود. سوزاندن ضایعه بدخیم با اشعه لیزر: در برخی موارد ضایعه بدخیم سرطان ریه منجر به مسدود شدن خشکنای می‌شود. در چنین موردی پزشک با سوزاندن ضایعه بدخیم با اشعه لیزر راه عبور هوا را برای بیمار باز می‌کند. این روش به گونه کامل نمی‌تواند منجر به ازبین بردن ضایعه بدخیم شود ولی کمکی است جهت آسان شدن تنفس در بیمار. به تازگی محققان آمریکایی با استفاده از نانوذرات، موفق به رهاسازی نوعی دارو به بدن موش شدند که موجب از بین رفتن تومور سرطانی در این حیوان می‌شود، این نانوحامل، شانس زنده ماندن در موش‌ها را به شکل قابل توجهی افزایش می‌دهد. این نانوذرات می‌توانند ترکیبات دارویی را حمل و پروتئینی موسوم به Myc را مسدود کنند، Myc در بسیاری از سرطان‌ها نظیر سرطان خون فعال می‌شود؛ نتایج آزمایشگاهی نشان می‌دهد که ترکیب بازدارنده Myc بسیار مؤثر است، اما زمانی که این ماده به جریان خون تزریق می‌شود، به سرعت از بین می‌رود، در نتیجه باید توسط یک ماده دیگر محافظت شود.

نشانه های سرطان ریه

نشانه‌ها و علائمی که ممکن است نشان دهنده سرطان ریه باشند: علائم تنفسی: سرفه، خلط خونی، خس خس سینه یا تنگی نفس علائم سیستمیک: کاهش وزن، تب، چماقی شدن ناخن‌های انگشت، یا ضعف علائم ناشی از فشار موضعی: درد قفسه سینه، درد استخوان، انسداد ورید اجوف فوقانی، مشکل در بلعیدن اگر سرطان در راه تنفسی رشد کند، ممکن است جلوی جریان هوا را سد سازد، و موجب مشکل در تنفس شود. این امر می‌تواند منجر به تجمع ترشحات در پشت گرفتگی شود، و مستعد سینه‌پهلو خواهد بود. بسته به نوع تومور، به اصطلاح پدیده پارانئوپلاستیک ممکن است در آغاز به بیماری جلب توجه کند. در سرطان ریه، این پدیده‌ها می‌توانند شامل سندرم میاستنیک لامبرت-ایتون (ضعف عضلات به دلیل بیماری خودایمنی) هایپرکلسمی، یا سندرم هورمون ضد ادرار نامناسب (SIADH) شوند. تومورها در بالای ریه، به نام تومور پانکوست، ممکن است به بخش موضعی از دستگاه عصبی سمپاتیک حمله کنند، و موجب سندرم هورنر (افتادگی پلک و کوچک شدن مردمک در آن طرف)، و نیز آسیب به شبکه بازویی شوند. این سرطان‌ها به‌طور تصادفی و هنگام انجام رادیوگرافی‌های به طور منظم تشخیص داده می‌شوند. بسیاری از علائم سرطان ریه (کم اشتهایی، کم شدن وزن، تب، خستگی) مختص این بیماری نیستند.  در بسیاری از افراد، قبل از اینکه علائم مشخص شوند و فرد به دنبال درمان پزشکی برود، سرطان از محل اصلی خود فراتر رفته و گسترش پیدا کرده‌است. محل‌های شایع گسترش سرطان ریه عبارتند از مغز، استخوان، غدد فوق کلیوی، ریه دیگر، کبد، پیراشامه، و کلیه‌ها. در حدود ۱۰٪ از افراد مبتلا به سرطان ریه در زمان تشخیص علائمی قابل مشاهده نیست؛ این سرطان‌ها در زمان رادیوگرافی منظم قفسه سینه به‌طور تصادفی تشخیص داده می‌شوند

عوارض بیوشیمی سرطان

سرطان یک بیماری عمومی است و می‌تواند علائم بسیاری از بیماریهای دیگر را که سرطان نیستند تقلید کند و وقتی که تشخیص سرطان داده شد آنوقت هر چه در بیمار اتفاق می‌افتد به سرطان نسبت داده می‌شود. چه بسیار بیماری‌هایی که در سرطانی وجود داشته و قابل معالجه بوده‌است و در اتوپی تشخیص داده شده‌است و اصولاً علت مرگ عوارض غیرقابل درمان نبوده‌است. باید به این گونه بیماری‌های همراه توجه دقیق داشت درمان این عوارض گاهی سبب شده که بیمار مدتها زندگی راحتی داشته باشد. تشخیص به موقع این گونه عوارض کمک فوق‌العاده‌ای به بیمار می‌کند. عوارض بیوشیمی سرطان: هیپرکلسمی، هیپوکلسمی، هیپوناترمی، کمبود پتاسیم(هیپوکالمی)، زیاد بودن پتاسیم(هایپرکالمی)، بالا بودن اسید اوریک، هیپر تیروئیدیسم، هیپرلپیدمی، هیپوگلیسمی، بالا رفتن آمیلاز سرم، اختلالات تغذیه و آب و الکترولیت عوارض بالینی سرطان: سیستم قلب و عروق، سیستم تنفسی، سیستم ادراری، ضعف عضلانی، درد شدید، استئوپروز عوارض جراحی در سرطان:برحسب محل جراحی این عوارض بسیار متنوع و متفاوت است. عوارض شیمی درمانی، دارو درمانی و رادیو تراپی در سرطان:عوارض گوارشی، استئوپروز، آتروفی عضلانی و عوارض دیگر فیزیوتراپیست:دارای دانش فیزیولوژی و پاتوفیزیولوژی حرکت، دید کلی نگر(Holistic)، همچنین قابلیت بکارگیری درمان‌های غیر دارویی و برنامه‌ریزی توانبخشی است که این مجموعه دانش فیزیوتراپی نامیده می‌شود. اهداف فیزیوتراپی در سرطان: کاهش عوارض بیماری سرطان کاهش عوارض درمان‌های سرطان راه‌اندازی و متحرک نگاه داشتن بیمار (کاهش عوارض بستری) حفظ استقلال بیمار کاهش درد بیمار فیزیوتراپی با متدلوژی خاص خود می‌تواند نقش مراقبتی و حمایتی مناسبی برای بیماران سرطانی بو جود آورد. یک اصل کلی در فیزیوتراپی سرطان این است:بیمار تا آخرین لحظه زندگی بروی پای خود بایستد.

سرطان ریه و رادون

رادون یک گاز بی‌رنگ و بی‌بو است که در اثر تجزیه رادیم رادیواکتیو که خود محصول تجزیه اورانیوم موجود در پوسته زمین است، به وجود می‌آید. محصولات تجزیه شده در اثر پرتو مواد ژنتیکی را یونیزه می‌کنند و موجب جهش‌هایی می‌شوند که گاهی اوقات سرطان زا هستند. رادون، بعد از استعمال دخانیات، دومین دلیل شایع سرطان ریه در ایالات متحده آمریکا است. خطر سرطان درازای هر ۱۰۰ Bq/m³ افزایش در تجمع رادون، ۸–۱۶٪ افزایش می‌یابد.[۲۸] میزان گاز رادون بسته به محل و ترکیب خاک و سنگ‌های زیرین متغیر است. برای نمونه، در مناطقی مانند کورن‌وال در انگلستان (که گرانیت لایه زیرین آنجا است)، گاز رادون یک مشکل اساسی است، و ساختمان‌ها باید با فن کاملاً تهویه شوند تا تجمع گاز رادون کاهش یابد. آژانس حفاظت محیط زیست ایالات متحده آمریکا (EPA) برآورد کرده‌است که از هر ۱۵ خانه در ایالات متحده آمریکا میزان رادون یک خانه بالای دستورالعمل توصیه شده ۴ کوری در لیتر (pCi/l) (148 Bq/m³) است

سرطان ریه , سرطان ریه علائم , سرطان ریه بدخیم , سرطان ریه درمان دارد

سرطان ریه و آلودگی هوا

آلودگی هوای بیرون تأثیر ناچیزی روی افزایش خطر ابتلا به سرطان ریه دارد. ذرات (PM2.5) و ذرات گوگرد، که ممکن است از دود اگزوز خودروها ساطع شود، باعث می‌شوند خطر ابتلا به سرطان به میزان ناچیزی افزایش یابد. در خصوص نیتروژن دی‌اکسید، افزایش تدریجی ۱۰ قسمت در میلیارد احتمال خطر سرطان ریه را ۱۴٪ افزایش می‌دهد. آلودگی هوای بیرون ۱–۲٪ احتمال خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش می‌دهد. شواهد تجربی نشان می‌دهد که احتمال خطر ابتلا به سرطان ریه در اثر آلودگی هوا در فضای سرپوشیده مربوط به سوختن چوب، زغال چوب، کود یا مانده محصول برای پخت‌وپز و گرم کردن بیشتر است. خطر سرطان ریه در زنانی که در معرض دود زغال در فضای سرپوشیده هستند دو برابر بیشتر است و تعدادی از ضایعات ناشی از سوختن زیست‌توده سرطان زا شناخته شده‌اند یا مشکوک به آن هستند. این خطر حدود ۲٫۴ میلیون نفر را در سراسر دنیا تحت تأثیر خود قرار داده است، و ۱٫۵٪ از مرگ و میرهای ناشی از سرطان ریه به این دلیل اتفاق می‌افتند.

سرطان و تومورهای بدخیم

سرطان شامل انواع تومورهای بدخیم می‌شود که در پزشکی آن‌ها را بیشتر با نام نئوپلاسم می‌شناسند. این اتفاق زمانی میفتد که یکی از سلول‌های بدن، در اثر عوامل مختلف، دچار رشد غیرطبیعی سلول‌های دیگر می‌شود. این فرایند در نهایت منجر به تولید تومور می‌شود که آن قسمت را از کار می‌اندازد و به قسمت‌های دیگر نیز سرایت می‌کند.

سرطان ریه و تنگی نفس شدید

اگر در انجام کاری که در گذشته به راحتی انجام می‌دادید دچار تنگی نفس شدید، ممکن است از علائم سرطان ریه باشد. این علامت در صورتی که توده‌ی ریوی یکی از مسیرهای هوا را تنگ یا مسدود کند، یا در صورتی که مایع ناشی از آن در سینه جمع شود، ممکن است رخ دهد.

سرطان ریه و درد سینه

یکی دیگر از علائم سرطان ریه ممکن است درد در سینه، شانه، یا ناحیه‌ی پشت باشد. سرطان ریه‌ای که به استخوان‌ها رسیده باشد ممکن است سبب ایجاد درد در نقاطی از استخوان تحت تاثیر شود. اگر به مغز رسیده باشد ممکن است باعث ایجاد تعدادی علائم عصبی و سردرد شود. بنابراین به صدای بدن‌تان گوش دهید و اگر درد باقی ماند و از بین نرفت، به پزشک تان مراجعه کنید.

سرطان ریه و احساس خستگی مزمن

یکی دیگر از علائم سرطان ریه که نشان‌دهنده‌ی ابتلا به سرطان ریه به شمار می‌رود، احساس خستگی مزمن است. خستگی مزمن وضعیتی است که در آن، فرد بدون انجام فعالیت‌های فیزیکی زیاد، احساس خستگی شدید می‌کند. در واقع، خستگی ناگهانی و سریع می‌تواند نشانه‌ای از مشکلات بدنی خطرناکی باشد، از جمله سرطان ریه. بروز خستگی مفرط ناشی از سرطان ریه می‌تواند به این دلیل باشد که بدن فرد مبتلا دائما تحت حملات سلول‌های سرطانی قرار دارد، و مجبور است جهت پیشگیری از این حملات دائما بیش از اندازه‌ تلاش کند. این تلاش‌ها می‌توانند انرژی بدن را هدر دهند؛ بنابراین، این وضعیت به بروز خستگی مزمن منجر خواهد شد. چنان‌چه بدون هیچ گونه دلیل آشکاری به طور ناگهانی دچار خستگی مفرط شده‌اید، باید در اسرع وقت دنبال مراقبت‌های پزشک لازم بروید، زیرا این وضعیت می‌تواند نشانه‌ای از بروز سرطان ریه باشد. خو گرفتن به عادات سالم روزانه و اختصاص زمان کافی به خواب و استراحت می‌توانند علائم خستگی بیش از حد را کاهش دهند.

سرطان ریه و سر درد تنشی

یکی دیگر از شایع‌ترین علائم سرطان ریه، ابتلا به سر درد تنشی است. سر درد تنشی وضعیتی است که می‌تواند بروز درد خفیف یا ملایمی در اطراف سر، گردن، و هم‌چنین پشت چشم‌ها شود. در واقع، به گفته‌ی برخی بیماران، سر درد تنشی شبیه احساسی است که در اثر بستن بند محکمی دور سر ایجاد می‌شود. سر درد تنشی ناشی از ابتلا به سرطان ریه می‌تواند در اثر تهاجم سلول‌های سرطانی و تحت تاثیر قرار گرفتن مغز ایجاد شود. هم‌چنین، وجود تومور در ریه نیز می‌تواند بزرگ ‌سیاهرگ بالایی را تحت فشار قرار دهد و از این طریق، باعث تحریک سر درد شود. برخی درمان‌های رایج برای سر درد از قرار زیر هستند الف. استفاده از برخی داروهای بدون نسخه، نظیر استامینوفن یا ایبوپروفن ب. استفاده از طب سوزنی پ. استفاده از مکمل‌های تجویزی پزشک ت. در صورتی ابتلای بیمار به سرطان ریه، پزشک عمل جراحی یا شیمی‌درمانی را نیز انجام خواهد داد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 6 آبان 1397

50 دیدگاه

  • سما فوریه 2017 در 16:38

    سرطان ریه به عنوان یکی از کشنده ترین نوع سرطان ها در جهان سالانه شمار زیادی از زنان و مردان را به کام مرگ می کشد.

  • بهار فوریه 2017 در 16:38

    سرطان ریه بعد از سرطان پستان دومین عامل مرگ و میر زنان در جهان است .

  • ترانه فوریه 2017 در 16:38

    سرطان ریه نوعی بیماری است که مشخصه آن رشد کنترل نشده سلول در بافت های ریه است

  • پونه فوریه 2017 در 16:39

    اگر این بیماری درمان نشود، رشد سلولی می تواند در یک فرایند به نام متاستاز به بیرون از ریه گسترش پیدا کند و به بافت های اطراف یا سایر اعضای بدن برسد

  • ناتاشا فوریه 2017 در 16:39

    انواع اصلی سرطان ریه سرطان های ریه سلول کوچک (SCLC)، که سرطان سلولی جو شکل نیز نامیده می شود، و سرطان ریه سلول غیر کوچک (NSCLC) هستند. شایع ترین علائم عبارتند از سرفه (همراه با خلط خونی)، کاهش وزن و تنگی نفس.

  • غزال فوریه 2017 در 16:39

    دلیل 90 درصد از سرطان های ریه قرار گرفتن در معرض دود دخانیات برای یک مدت طولانی است . درصد ابتلا به سرطان ریه در افرادی که سیگار نمی کشند 15٪ است.

  • افسانه فوریه 2017 در 16:39

    آلاینده های موجود در هوای محیط زیست و محل کار:موادی چون آزبست (پنبه نسوز)، گاز رادون (گازی بی رنگ و بی بو که از تجزیه طبیعی اورانیم در آب، خاک و مصالح ساختمانی قدیمی تولید می شود)، اورانیوم و نیکل عامل مستعد کننده و پیشتاز در ابتلاء به سرطان ریه هستند.

  • ناتاشا فوریه 2017 در 16:40

    استنشاق دود سیگار در محیط برای افراد غیر سیگاری

  • پونه فوریه 2017 در 16:40

    وجود سابقه سرطان ریه بین اعضای نزدیک خانواده احتمال ابتلا به این سرطان را افزایش می دهد.

  • بهراد فوریه 2017 در 16:40

    نارسایی مکانیسم ایمنی طبیعی بدن عاملی مستعد کننده در ایجاد سرطان ریه شناخته شده است.

  • الناز فوریه 2017 در 16:40

    متاسفانه، نشانه های سرطان ریه سال های متعددی طول می کشد تا خود را بروز دهد اما در کل نشانه های و علائم سرطان ریه شامل:

    سرفه افرادی که سیگار نمی کشند بیش از دو هفته طول می کشد.

    تغییر رنگ خلط سینه

    مشاهده خون در خلط سینه

    دوره های مکرر حالت ذات الریه یا برونشیت

    سرفه افرادی که سیگار می کشند زیاد می شود و از شدت بیشتری برخوردار است.

    افزایش میزان خلط سینه

    خس خس کردن سینه

    خستگی مفرط

    از دست دادن اشتها

    سر درد، درد استخوان و درد مفاصل

    شکستگی های استخوان که مربوط به جراحت های تصادفی نباشد

    اثرات وابسته به اعصاب، عدم تعادل در راه رفتن و یا از دست دادن حافظه به سورت دوره ای

    ورم گردن یا صورت

    از دست دادن وزن بی دلیل

  • چلچله فوریه 2017 در 16:40

    سایر علائم و نشانه ها ممکن است در اثر کسترش این سرطان به سایر بخش های بدن باشد که شامل سر درد، ضعف، درد، شکستگی استخوان، خونریزی و یا لخته شدن خون باشد.

  • هانیه فوریه 2017 در 16:41

    با توجه به وضیعت عمومی سلامت فرد، بررسی های تشخیص سرطان ریه ممکن است شامل:

    عکس برداری از ریه ها با تابش اشعه X

    آزمایش خلط

  • هدا فوریه 2017 در 16:41

    دستگاه سی تی اسکن با گرفتن تعدادی عکس توسط اشعه ایکس، تصویری سه بعدی از بدن را نشان می دهد و از این طریق محل و اندازه دقیق ضایعه و پراکندگی تومور ریه به بخش های دیگر قفسه سینه یا اندام های دورتر مانند کبد مشخص می شود.

  • ارمان فوریه 2017 در 16:41

    پرتونگاری با استفاده از تشدید میدان مغناطیسی:این آزمایش مشابه سی تی اسکن است با این تفاوت که به جای تابش اشعه X از مغناطیس جهت عکسبرداری از اعضای بدن استفاده می شود. در این آزمایش بیمار به مدت 30 دقیقه به طور ساکن درون اتاقک این دستگاه می ماند و تصاویر مقطعی از بدن او تهیه می شود.

  • نفس فوریه 2017 در 16:41

    بررسی میکروسکوپی از نمونه بافت تومور. این آزمایش بسیار مهم است زیرا مطمئن ترین روش برای تشخیص سرطان ریه و نوع آن به حساب می آید.

  • سمیرا فوریه 2017 در 16:42

    توموگرافی با نشر پوزیترون یا پت اسکن – در این روش دستگاه اسکنر در اطراف بیمار می چرخد و تصویر از طریق نشر پوزیترون بوسیله یک ماده رادیواکتیو که به بیمار تزریق شده و یا توسط او استنشاق

    می شود، شکل می گیرد، با این روش مشاهدهً بصری ریه درسه بعد امکان پذیر می شود.

  • الی فوریه 2017 در 16:42

    سونوگرافی در این شیوه از امواج صوتی جهت بررسی ساختار توده در ریه استفاده می شود.

  • بهار فوریه 2017 در 16:42

    آزمایش تنفس: در این شیوه بیمار قبل از جراحی تحت آزمایشات تنفسی متفاوت قرار می گیرد.

  • رضوان فوریه 2017 در 16:42

    آزمایش خون:تومورهای سرطانی آنتی ژن و آنزیم های مشخصی را تولید می کنند که ممکن است از طریق آزمایش خون کشف شوند. اندازه گیری آنتی ژن کارسینو امبریونیک و آنزیم NSE از آزمایش های غربالگر این بیماری است. افزایش میزان سطح این پروتئین ها مبین نشانه های سرطان و کاهش میزان آنها در حین درمان نشانه مهار کردن رشد سرطانی سلول های بیمار است.

  • نقی فوریه 2017 در 16:42

    اسکن استخوان: تصویربرداری از استخوان به وسیله یک ماده رادیواکتیو روشی بسیار ارزشمند است که در تشخیص انتشار سرطان به استخوان، مؤثر بودن درمان سرطان و روند التیامی نواحی درگیر در استخوان به کار می رود.

  • یکتا فوریه 2017 در 16:43

    سوزاندن ضایعه بدخیم با اشعه لیزر:در بعضی موارد ضایعه بدخیم سرطان ریه منجر به مسدود شدن حنجره می شود. در چنین موردی پزشک با سوزاندن ضایعه بدخیم با اشعه لیزر راه عبور هوا را برای بیمار باز می کند. این روش به طور کامل نمی تواند منجر به ازبین بردن ضایعه بدخیم شود اما کمکی است جهت سهولت تنفس در بیمار.

  • امیریل فوریه 2017 در 16:43

    شیمی درمانی: جهت از بین بردن یاخته های سرطانی پراکنده مورد استفاده قرار می گیرد. شیمی درمانی جهت پیشگیری از عود بیماری و مواردی که سرطان در بدن پخش شده تجویز می شود. استفاده از داروهای شیمیایی منجر به انهدام سلولهای سرطانی می شود.

  • لیلا فوریه 2017 در 16:43

    رادیوتراپی یا اشعه درمانی: جهت از بین بردن مستقیم ضایعه بدخیم ریه بکار گرفته می شود. در این روش از اشعه با انرژی زیاد استفاده می شود و این اشعه با آسیب رساندن به سلولهای زنده منجر به مرگ آنها می شود. خستگی شدید، افسردگی، تهوع، استفراغ، بی اشتهایی و آسیب های عروقی و تنفسی از عوارض جانبی رادیوتراپی است. همچنین رادیوتراپی ممکن است باعث سرکوب سیستم خونساز بدن و کاهش گلبولهای سفید و ضعف سیستم ایمنی بدن و نهایتا بروز عفونت شود.

  • الناز فوریه 2017 در 16:43

    درمان فوتودینامیک: استفاده از رنگ و نور است. در این شیوه رنگ به داخل یک ورید تزریق و سپس در تمام بدن منتشر می شود. بعد از چند روز، این رنگ فقط در سلولهای بدخیم باقی می ماند. سپس نور قرمز رنگ لیزری به سلول تابانده می شود و رنگ درون سلول سرطانی این نور را جذب می کند. این امر منجر به عکس العمل فوتوشیمیایی که مخرب سلول هاست می شود.

  • زرناز فوریه 2017 در 16:43

    درمان بیولوژیکی یا ایمونولوژیک که مشتمل بر بازسازی، تحریک، هدایت و تقویت سیستم طبیعی دفاعی بدن بیمار است و با استفاده از آنتی بادی و هدایت سیستم دفاعی خود بیمار جهت مبارزه با سرطان صورت می گیرد. استفاده از عواملی مانند اینترفرون:سلولهایی که فعالیت ضدتوموری مستقیم دارند، و آنتی بادی های مونوکلونال که اثرات تداخل بقاء سلول را دارند، رشد سرطان را کاهش می دهد.

  • ناهید فوریه 2017 در 16:44

    سلام میخاستم بگم وجود این علایم الزاما سرطان نیست و در دیگر بیماری ها هم وجود داره حتی استرس و اضطرابم باعث سوزش معده سردرد وحالت تهوع میشه مخصوصا وقتی این مطالب استرس زا رو میخونی

  • دانش فوریه 2017 در 16:44

    اگه وسواس گرفتید که این علایم رو دارید یا نه یجوری خودتون سرگرم کنید تا از دست این وسوسه ها خلاص شید خداییش ارزشش و نداره صبح تا شب بش فکر کنید زندگی واسه خودتون جهنم کنید یه کتابی دانلود کنید بخونید تا سرگرم شید کتاب اخلاقی باشه که چه بهتر درمان وسواسم توشه

  • شورانگیز فوریه 2017 در 16:44

    هرگز تسلیم نشوید ٬ معجزه ها هروز رخ می دهند شاید فردا نوبت شما باشد …
    پا

  • زینب فوریه 2017 در 16:44

    همیشه زنده و برقراری شک نکن

  • ناشناس فوریه 2017 در 16:45

    اين بيمارئ درنهايت منجر ب مرگ ميشه

  • باران فوریه 2017 در 16:45

    سلام ناراحت نباشید خیلیارو من می شناسم این بیماریهارو گرفتن بعضیها 20 سال پیش سراغ دارم که ازدواج کردن حالشون کاملا خوبه بعضیها هم سرطان خون داشتن حالشون کاملا خوب شده ولی هر از چند ماه یکبار برای آزمایش می رن چکاپ می شن در کل خدارو شکر ح-الشون خوب شده.

  • نسیم فوریه 2017 در 16:45

    سلام من بعضی از این علائم ها رو در مادرم میبینم ایا ازمایش خاصی داره ک مطمئن بشیم واقعا سرطانه یا نه..لطفا راهنمایی کنید

  • مائده فوریه 2017 در 16:45

    بله آزمایش های تشخیصی به روش های عکس برداری از قفسه سینه (CT Scan , ….) و غیره داره

  • هستی فوریه 2017 در 16:46

    سلام مادر من چند وقت سرفه ميكرد با مراجعه ب پزشك و ازمايش وانجام دادن برونسكوپي و گرفتن جوابها پزشك گفتن چيزي نيس و ي توده در ريه ك گفتن بايد سي تي اسكن شه و پزشك سي تي اسكن گفتن بايد جراحي شه حالا اين علايم ايا منجل ب سرطان هست يا خير و ايا بايد اين كار را انجام دهيم يا با بستري رفع ميشىد چون يك پدشك ديگر گفتن مشكوك ب سل هستيم .

  • یاسین فوریه 2017 در 16:46

    من خودم سرطان ريه دارم يه بار با عمل جراحي برداشتن بازم تومور يه خورده بايين تر از جايي قبلي در امد علايم من تنكي نفس،سرفه شديد كه قطع نميشد

  • ناهید فوریه 2017 در 16:46

    از علائم اولیه این بیماری چیه میشه بگین؟ آیا احساس فشار در ناحیه گلو و پایین تر به صورت ساعاتی در روز از علائم این بیماریه یا نه؟؟؟

  • قادر فوریه 2017 در 16:46

    سلام دوست خوبم آرزو میکنم همسرتون هرچی سریعتر سلامتیشونو پیداکنن وسالیان سال عاشقانه زندگی کنین وشاهدبزرگ شدن نی نی تون باشین,,,انشالله

  • یکتا فوریه 2017 در 16:47

    مطالب خیلی عالی.شوهرم متاسفانه خیلی سیگار میکشه و تریاک هم میخوره احتمال ابتلا به سرطان هست؟یه دختر شش ساله دارم به خاطر بودن در این محیط میترسم خدای نکرده اون یه وقت مبتلا بشه.

  • الهام فوریه 2017 در 16:47

    خدا به داد مردم برسه بیشتر نسل جوان دچار بیماری های سرطان شده اند سونامی سرطان در در ایران به اوج رسیده

  • لاله فوریه 2017 در 16:47

    سلام داداش منم سرطان ریه داشت با متاستاز به سر بعد از یکسال و نیم فوت کرد دیر فهمیدیم ولی سیگاری بود دیگه نمیدونم عاملش سیگار بود یا نه

  • مهدی فوریه 2017 در 16:47

    من احساس میکنم یکی داره قفسه سینمو فشار میده و نمیزاره نفس بکشم،البته زیاد نیس،ولی این مطالبو خوندم بیشتر از درد قفسه سینم،افکارم اذیتم میکنه،که این میتونه نشونه چی 16سالمه

  • ریحانه فوریه 2017 در 16:48

    پدر من هم متاسفانه به سرطان ریه دچار شد. با وجود اینکه ورزشکار بود و سیگاری هم نبود. عمل جراجی شیمی درمانی و بعد یک سال متاستاز به نخاع ومغز. هر روز دارم شاهد پرپر شدن و زجر کشیدنش میشم. خدا همه مریض ها رو شفا بده. پدرمن هم بین اونها

  • شیدا فوریه 2017 در 16:48

    خواهر من سرطان معده داشت بهد از عمل جراحی وبر داشتن معدش خیلی اذیت شد الان افتاد روسرفه شدید دکتر ازش نمونه گرفت گفتن ریه ایشون سرطانی شده باید،شیمی درمانه بشه خیلی هم ضعیف شده واسش دعاکنید

  • ایناز فوریه 2017 در 16:48

    امید بخدا داشته باشین عمر دست خداست

  • باران فوریه 2017 در 16:49

    یا امام رضا شما مربضامونمو شفاعت کن بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَِّحیم
    ” اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ وَ یَجعَلُکُم خُلَفاءَ الاَرضِ ءَاِلهٌ مَّعَ اللهِ قَلیلاً مَا تَذَکَّرُونَ ”
    « نمل . آیه 62»

  • ترانه فوریه 2017 در 16:50

    من خودم سرطان ریه داشتم که با شیمی درمانی خوب شدم .البته باید بگم بعد از شیمی درمانی حتما باید نمونه گیری کنید که مطمین نشون میده در اون نقطه خوب شدید من دفعه ی اول این کارو نکردم دکتر فقط با توجه به عکس گفت خوب شدی ولی چون عکس دقیق نشون نمیده دوباره ریشه کرد ولی دفعه ی دوم که شیمی درمانی شدم نمونه گیری کردم

  • علی فوریه 2017 در 16:50

    من حدوددوماه هس كه خيلي شديدسرفه ميكنم اين ميتونه نشوني ازسرطان ريه باشه؟؟؟؟

  • کاملیا فوریه 2017 در 16:50

    به طور کلی ریه در بدن اعمال مختلفی دارد، ولی مهم‌ترین وظیفه آن تبادل گازی در بدن، یا به اصطلاح عمومی انجام عمل تنفس می‌باشد.

  • اشکان فوریه 2017 در 16:51

    بررسی‌هایی که تاکنون در این زمینه انجام شده نشان می‌‌دهد که شایع‌ترین و مهم‌ترین ریسک فاکتور و عامل ایجادکننده ی سرطان ریه مصرف دخانیات از جمله سیگار می‌باشد، به نحوی که آمارهای دقیق نشان می‌دهد تعداد مبتلایان به سرطان ریه در بین سیگاری ها بسیار تکان‌دهنده و وسیع می‌باشد.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.