علت و درمان سوزن سوزن شدن کف پا و دست چیست

علت و درمان سوزن سوزن شدن کف پا و دست چیست

سوزن سوزن شدن سوزن سوزن شدن دست ,سوزن سوزن شدن دست چپ,سوزن سوزن شدن دست وپا,سوزن سوزن شدن دستها,سوزن سوزن شدن دست و پاها,سوزن سوزن شدن دست در بارداری توضیحاتی در مورد …

آشنایی با خواص نعناع در لاغری و خواص عرق نعناع برای لاغری

آشنایی با خواص نعناع در لاغری و خواص عرق نعناع برای لاغری

آشنایی با خواص نعناع در لاغری و خواص عرق نعناع برای لاغری آشنایی با خواص نعناع در لاغری و خواص عرق نعناع برای لاغری در سایت جسارت خواص نعناع در لاغری ،خواص …

گیلاس میوه ای مفید برای سلامت قلب و عروق

گیلاس میوه ای مفید برای سلامت قلب و عروق

گیلاس میوه ای مفید برای سلامت قلب و عروق خواص گیلاس,فوايد گیلاس,گیلاس درماني,خاصيت گیلاس,خواص گیلاس درماني,خواص گیلاس براي پوست,خواص گیلاس براي مو,خواص گیلاس براي جواني,خواص گیلاس براي بارداري,خواص خوردن گیلاس,فوايد گیلاس خام,فوايد …

جوش چرکی

جوش چرکی ,جوش چرکی روی شکم,جوش چرکی زیر بغل,جوش چرکین,جوش چرکی روی دست,جوش چرکی در ناحیه تناسلی,جوش چرکی روی بینی,جوش چرکی مقعدی,جوش چرکی روی شکم نشانه چیست

جوش چرکی , جوش چرکی روی شکم , جوش چرکی زیر بغل , جوش چرکین

توضیحاتی در مورد جوش چرکی

در بسیاری از مواقع پیش می آید که صورت مان جوش می زند و هرچقدر تلاش می کنیم که کاری به کار آن نداشته باشد، موفق نمی شویم. اما با مطالعه این متن خواهیم آموخت که همان طور که یک متخصص پوست چنین جوش هایی را بدون عفونت و یا بزرگ تر شدن خالی می کند ما هم در منزل به روش مشابه عمل کنیم. شاید هیچ چیزی به اندازه وجود یک جوش بزرگ روی صورت آزار دهنده نباشد. آن هم زمانی که تمام فضای اطراف آن را تورمی قرمز رنگ پوشانده است. افراد وسواس، در همان زمان ظهور چنین پدیده ای بر روی صورت شان شروع به بازی کردن با آن می کنند تا در نهایت موفق به خالی کردنش شوند. این گروه بلافاصله بعد از اینکه از یکی از این جوش ها نجات پیدا می کنند، یکی دیگر از آن در جای دیگری از صورت پدیدار می شود. همه ما از عواقب نه چندان مطلوب فشردن جوش ها آگاهی داریم و در مقاله فشار دادن جوش های صورت می تواند کشنده باشد مفصل به آن پرداختیم. متخصصان پوست به دلایلی چون بریدگی های پوستی، عفونت و زخم، بیماران خود را از چنین کارهایی منع می کنند.در این مطلب از سایت جسارت در مورد جوش چرکی صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

همه چیز درباره جوش چرکی

جوش چرکی شکل جدی‌تری از جوش است که سبب به وجود آمدن کیست‌ها و برآمدگی‌های بزرگ و ملتهب روی صورت می‌شود. برخلاف شکل‌های خفیف‌تر جوش، جوش چرکی بسیار دردناک است و زمانی ایجاد می‌شود که چربی و سلول‌های مرده‌ی پوست به طور عمیق در فولیکول مو یا منافذ پوست نفوذ می‌کنند. با پارگی منافذ زیر پوست، التهاب به سمت بافت اطراف پوست رها می‌شود. این واکنش زنجیره‌ای در پوست ادامه پیدا می‌کند، التهاب گسترده‌تر می‌شود، باکتری‌های مولد جوش رشد می‌کنند و جوش در تمام ناحیه پخش می‌شود. پوست بدن برای جلوگیری از پخش شدن التهاب، یک کیست دور آن منطقه ایجاد می‌کند. جوش چرکی معمولا در دوران بلوغ در پسرهای جوان ایجاد می‌شود، اما می‌تواند در بزرگسالی (به‌ویژه هنگامی که تعادل هورمونی به‌هم می‌خورد) نیز ادامه پیدا کند. در خانم‌های بزرگسال معمولا جوش چرکی در دوران قاعدگی ایجاد می‌شود. فک و چانه بیشترین مناطق تحت تأثیر جوش هستند.

خالی کردن جوش چرکی

خوشبختانه راهکارهایی برای برخورد درست با این جوش ها وجود دارد که باید مرحله به مرحله و به آرامی پی گرفته شود. اگر این کار به درستی و به صورت اصولی انجام پذیرد دیگر مخاطراتی از جمله عفونت و تورم را نیز به همراه نخواهد داشت. زمان دادن در برخورد با یک جوش می تواند بهترین عکس العمل به شمار آید و البته همواره بحث برانگیزترین فاکتوری است که در مواجهه با چنین ضایعات پوستی مطرح می شود. در نظر داشته باشید که هرگز پیش از آنکه زمان خارج کردن جوشی فرا برسد با آن تماسی نداشته باشید. تا زمانی که سر سفید رنگ جوش ظاهر نشده به آن دست نزنید چرا که با این کار پوست اطراف آن را نیز تحریک خواهید کرد. بله در ابتدا جوش ممکن است بسیار بزرگ به نظر برسد. این را بدانید که اگر زود برای خالی کردن آن اقدام کنید بزرگ تر هم خواهد شد. بهترین زمان برای خالی کردن جوش وقتی است که سر سفید رنگ آن کاملا بیرون زده باشد. این نشانه آن است که اکنون زمان مناسب برای رهایی از شر آن فرا رسیده. مراحل زیر را می توانید به ترتیب انجام و بدون هیچ خطری آن جوش را خالی کنید.

عوامل ایجاد کننده جوش چرکی

عوامل زیادی در ایجاد جوش چرکی نقش دارند، اما مهم‌ترین این عوامل عبارت‌اند از: عوامل ژنتیکی و ارثی؛ تغییرات هورمونی (در پسران نوجوان به دلیل ترشح هورمون اندروژن و در خانم‌ها به دلیل چرخه‌ی قاعدگی، بارداری یا یائسگی)؛ بیماری‌هایی مانند سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (یکی از انواع کیست تخمدان) در خانم‌ها؛ میزان بالای رطوبت و عرق؛ بسته شدن منافذ و سوزش صورت و استفاده از محصولات مراقبتی نامناسب پوست؛ بعضی از داروها و مواد شیمیایی مانند کورتیکواستروئیدها، لیتیوم، فنیتوئین، ایزونیازید.

رفع جوش چرکی

1- دست تان را با آب و صابون بشویید تا تمام باکتری های احتمالی موجود را برای برخورد با زخمی باز از بین برده باشید. سپس با حوله تمیز یا دستمال کاغذی به خوبی آنها را خشک کنید. 2- همچنین اهمیت فراوانی دارد که خود آن جوش را هم تمیز کنید. بنابراین با یک پنبه آغشته به الکل آرام روی جوش را تمیز کنید. این کار باعث خواهد شد که سطح آن جوش هموارتر شده و آمادگی بیشتری برای خالی شدن پیدا کند. 3- در هر کدام از دست تان خود یک پنبه قرار داده و آماده خارج کردن آن جوش شود. هرگز آن را با ناخن های خود فشار ندهید چون با این کار به راحتی باعث بریده شدن پوست آن ناحیه خواهید شد. در جهت مخالف جوش، قسمت سفید را فشرده و این کار را به طور مستقیم انجام ندهید. ممکن است لحظه ای دردی همانند فرو رفتن یک سوزن در پوست احساس کنید آن زمانی است که چرک از داخل آن بیرون آمده. اگر بلافاصله با این کار چرک خارج نشد، بدانید که هنوز کاملا نرسیده است پس به زور این کار را تکرار نکنید. صبر کنید تا زمان مناسب تری برای این کار فرا رسد. 4- اگر هم چرک خارج شد که دیگر آسوده و راحت شده اید. با دستمال تمیز دیگری آن را پاک و با الکل تمیز کنید. ممکن است کمی احساس سوزش داشته باشید اما لااقل بدون آنکه جای آن روی صورت تان باقی بماند آن را خارج کرده اید.

جوش چرکی و مراقبت از پوست

به‌طور مداوم از پوست خود مراقبت کنید و از مرطوب‌کننده‌های سنگین و معطر دوری کنید. قبل از اینکه مرطوب‌کننده‌ی روزانه‌ی خود را به پوست صورت‌تان بزنید، حتما صورت‌تان را لایه برداری و تمیز کنید. بهترین انتخاب، استفاده از مرطوب‌کننده‌ی بدون چربی و غیرمعطر است. برای حفظ سلامتی و بازسازی پوست‌تان از لایه‌بردار‌هایی استفاده کنید که علاوه بر مؤثر بودن به پوست‌تان آسیب نزنند. نمونه‌های خوب‌ ‌آن استفاده از گلیکولیک اسید و آنزیم‌های موجود در میوه‌هاست. وقتی در معرض تابش آفتاب قرار می‌گیرید، بهترین ضدآفتاب ها، ضدآفتاب‌های کاملا طبیعی هستند که احتمال باقی ماندن جوشگاه را کم می‌کند. برای از بین بردن جای جوش ها بهتر است از مواد طبیعی حاوی ویتامین سی (C) استفاده کنید. متاسفانه از بین بردن جای زخم ناشی از بعضی از جوش چرکی ماه‌ها زمان می‌برد تا خوب شود اما ناامید نشوید.

علائم جوش چرکی

برآمدگی‌های بزرگ، قرمز و دردناک روی صورت، قفسه‌ی سینه، پشت، بالای بازو، شانه یا ران؛ گره‌هایی که حالت قرمز دارند ولی روی آن سفید نیست؛ ضایعاتی که قبل از ظاهر شدن، در زیر پوست احساس می‌شوند؛ جوش‌های قابل‌رؤیت که چرک و گره دارند و دارای نوک تیزی هستند؛ برآمدگی‌هایی که حتی بدون دست زدن به آنها، دردناک هستند.

جوش چرکی و رژیم غذایی

لبنیات معمول موجود در بازار: به‌طور کلی، محصولات لبنی مانند شیر، پنیر و بستنی حتی در افرادی که منع مصرف لاکتوز ندارند، به‌سختی در دستگاه گوارش هضم می‌شوند. برای اینکه ببینید لبنیات در ایجاد جوش‌های چرکی‌تان نقش دارند یا خیر، به مدت دو هفته مصرف آن را کاهش دهید. پس از دو هفته، نتیجه را بررسی کنید و اگر احساس کردید که جوش‌هایتان بهتر شده‌اند، لبنیات را حذف کنید یا مصرف آن را به میزان چشمگیری کاهش دهید. شکر: شکر و سایر مواد غذایی پرقند (مثل نان و پاستا) می‌تواند میزان التهاب بدن‌تان را بدتر کند. التهاب بیشتر، سبب افزایش جوش چرکی می‌شود. مصرف بیش‌ازحد شکر و غلات می‌تواند سبب افزایش مخمر و باکتری‌های بدن شود و جوش صورت را بدتر کند. سعی کنید از شیرین‌کننده‌های طبیعی استفاده کنید. کافئین و شکلات: تحقیقات زیادی نشان داده‌اند که ارتباطی بین مصرف کافئین و جوش وجود ندارد. از طرفی، شکی نیست که مصرف کافئین تأثیر مستقیم روی تعادل هورمونی دارد. مصرف بیش از اندازه‌ی کافئین می‌تواند میزان کورتیزول (هورمون استرس) بدن را بالا ببرد. با کاهش مصرف انواع مختلف کافئین مثل قهوه، چای یا شکلات تعادل هورمونی بهتر و جوش‌های چرکی کمتر خواهید داشت. غذاهای فراوری‌شده: مصرف غذاهای کم‌فیبر و فراوری‌شده روی دستگاه گوارش و در نتیجه روی پوست تأثیر منفی می‌گذارد. وعده‌های غذایی فراوری‌شده مثل گوشت ‌یخ‌زده، غلات فراوری‌شده و غذاهای تهیه‌شده در مایکروویو، تغییر نامناسبی در باکتری‌های داخل دستگاه گوارش ایجاد می‌کنند. این افزایش التهاب باعث می‌شود که جوش چرکی در بدن‌تان ایجاد شود و وضعیت جوش‌های موجود را بدتر کند. غذاهای سرخ‌شده و فست فودها: این نوع غذاها هم فراوری‌شده هستند و فیبر بسیار کمی دارند. علاوه‌براین، این محصولات دارای موادی هستند که باعث التهاب می‌شود. از جمله‌ی این مواد می‌توان به روغن‌های هیدروژنی، نمک، مواد شیمیایی و طعم‌دهنده‌ها اشاره کرد.

جوش چرکی و قرص آکوتان

برخی درمان‌های دارویی مانند استفاده از قرص آکوتان می‌تواند برای جوش چرکی مفید باشد، اما متأسفانه عوارض جانبی گزارش‌شده‌ی این دارو مانند نقص مادرزادی، بیماری کرون (یکی از بیماری‌های التهابی روده) و حتی تحریک به خودکشی سبب ایجاد نگرانی‌هایی درباره‌ی مصرف این دارو شده است. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم به‌جای دست‌کاری کردن جوش‌ها یا استفاده از داروهای خطرناک موضعی یا خوراکی، از روش‌های طبیعی و درمان‌های خانگی برای رفع آنها استفاده کنید.

جوش چرکی و مکمل ها

پروبیوتیک‌ها (روزانه بین ۱۰۰۰۰ تا ۵۰۰۰۰ هزار واحد یا تقریبا دو تا سه کپسول در روز): استفاده از پروبیوتیک‌ها ایمنی بدن را بالا می‌برد و باعث از بین بردن جوش چرکی می‌شود. همچنین می‌توانید از محصولات مراقبتی پوست دارای پروبیوتیک استفاده کنید که یک لایه محافظ خارجی روی پوست‌تان ایجاد می‌کند. اسید چرب امگا۳ (۱۰۰۰ میلی‌گرم در روغن ماهی یا روغن کبد ماهی یا ۳۰۰۰ میلی‌گرم از روغن تخم کتان): اسید چرب به کاهش التهابات کمک می‌کند و باعث تعادل هورمونی می‌شود. همچنین می‌توانید از گامالینولنیک‌اسید (GLA) موجود در گل‌مغربی و روغن گل‌گاو‌زبان برای تعادل هورمونی استفاده کنید. روی (زینک به میزان ۳۰ – ۲۵ میلی‌گرم، دوبار در روز): تحقیقات نشان می‌دهد میزان روی (زینک) موجود در خون و پوست افرادی که جوش می‌زنند پایین است. استفاده از روی (زینک) خوراکی به درمان و کاهش جوش کمک می‌کند. گیاه پنج انگشت (۱۵۰ میلی گرم از گیاه پنج انگشت): این گیاه پیشنهادی روی هورمون‌های القاکننده‌ی جوش تأثیر می‌گذارد.

ترکاندن جوش چرکی

هرگز به جوش‌هایتان دست نزنید و محتویات آنها را خارج نکنید. ضایعات ناشی از جوش چرکی عمیق و عفونی است و کندن آن می‌تواند دوره‌ی درمان را از چند روز به چند هفته افزایش دهد. علاوه‌برآن، با این کار فقط جوش را دردناک‌تر و ناخوشایندتر می‌کنید. ترکاندن جوش سبب پخش شدن عفونت و سرایت آن به بخش‌های دیگر پوست می‌شود. حتی ممکن است جای خالی آن برای همیشه باقی بماند.

جوش چرکی و پروبیوتیک‌ها

غذاهای سرشار از پروبیوتیک‌ها: برای اینکه دستگاه گوارش سالم‌تری داشته باشید، باید تناسبی بین باکتری‌های خوب و بد موجود در بدن‌تان وجود داشته باشد. غذاهای غنی از پروبیوتیک مثل کفیر یا سبزیجات، با کاهش التهابات مانع ایجاد جوش می‌شوند. مصرف نوشیدنی‌های لبنی دارای لاکتوباسیلوس، به‌طور مؤثری ضایعات جوش و تولید چربی روی پوست را به مدت ۱۲ هفته کاهش می‌دهد. غذاهای دارای روی (زینک) بالا: افرادی که جوش دارند باید مواظب کاهش روی (زینک) در بدن‌شان باشند. برای افزایش میزان زینک بدن از غذاهایی مثل گوشت تازه‌ی گاو، نخود، تخم کدو و بادام هندی استفاده کنید. غذاهای غنی از ویتامین A: غذاهای غنی از ویتامین A مثل کلم بروکلی، اسفناج، سیب‌زمینی شیرین و هویج با التهاب مبارزه می‌کنند. با استفاده از این مواد می‌توانید از شر جوش چرکی خلاص شوید. غذاهای غنی از فیبر: مصرف غذاهای پرفیبر مثل سبزیجات، میوه‌ها، مغزها، دانه‌های خوراکی و جو باعث پاک‌سازی کولون می‌شود و به باکتری‌های خوب روده اجازه‌ی رشد می‌دهد. هر دوی این موارد باعث کاهش جوش چرکی می‌شود. غذاهای دارای پروتئین بالا: گوشت تازه‌ی گاو، مرغ، ماهی‌های آزاد، تخم‌مرغ دارای میزان زیادی پروتئین و موادمغذی هستند و به تعادل قند خون کمک می‌کنند و جوش چرکی را کاهش می‌دهند. غذاهای دوست‌دار کبد: از آنجایی‌که هورمون‌ها در کبد فراوری می‌شوند، استفاده از غذاهایی که به تقویت کبد کمک می‌کند می‌تواند باعث پاک‌سازی جوش چرکی شود. استفاده از سبزیجاتی مثل بروکلی و گل کلم با برگ‌های سبز و میوه‌های پرفیبر مثل گلابی و سیب برای عملکرد کبد بسیار مناسب هستند. گلابی و سیب جزو میوه‌های مفید برای افراد دیابتی نیز هستند.

جوش چرکی و یخ

قطعه‌ای یخ را چندین بار به‌طور مستقیم روی جوش خود قرار دهید تا رگ‌های خونی کوچکی که کیست دردناک اطراف جوش را تغذیه می‌کنند منقبض شوند. یخ کمک می‌کند تا بلافاصله اندازه و قرمزی جوش کاهش پیدا کند.

جوش چرکی و استرس

استرس به‌تنهایی عامل ایجاد همه‌ی مشکلات پوستی به‌ویژه جوش است. استرس باعث آزادشدن هورمون‌هایی در بدن‌تان می‌شود که جوش‌ها را بدتر می‌کند. هرچه آرامش بیشتری داشته باشید، پوست بهتر و زیباتری خواهید داشت. استفاده از روش‌های طبیعی برای رهایی از استرس می‌تواند به بهبود پوست‌تان کمک کند.

جوش چرکی و روغن‌ ها

با استفاده از روغن‌های ویژه مثل درخت چای یا اسطوخدوس می‌توانید با جوش چرکی مقابله کنید. بهترین روش برای استفاده از روغن‌ها برای جوش این است که دو تا سه قطره از روغن را روی منطقه‌ی مبتلاشده بریزید. روغن اصل درخت چای و اسطوخدوس به‌عنوان پاک‌کننده‌ مناسب است؛ اما اگر پوست حساسی دارید می‌توانید آنها را با روغن دیگری مثل جوجوبا (Jojoba) یا روغن نارگیل ترکیب کنید. زمانی که از روغن‌های مخصوص برای درمان جوش استفاده می‌کنید، در معرض مستقیم نور آفتاب قرار نگیرید. اشعه‌ی ماورابنفش (UV) می‌تواند پوست‌تان را حساس کند و آثار سوزش و قرمزی روی آن باقی بگذارد. پوست سالم، بازتاب سلامت درونی انسان است. رهایی از شر جوش چرکی و جوشگاه‌های باقی‌مانده معمولا زمان‌بر است. ناامید نشوید و اجازه ندهید این موضوع روی اعتماد‌ به نفس و آرامش‌تان تأثیر بگذارد. سعی کنید با داشتن رژیم غذایی سالم، نوشیدن آب فراوان و استفاده از روش های طبیعی محافظت از پوست با این مشکل مقابله کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 6 آبان 1397

60 دیدگاه

  • سیمین جولای 2016 در 20:13

    سلام گل محمدی رو چگونه باید استفاده کرد

    • مهدی جولای 2016 در 10:26

      بخور کنید

    • ناشناس سپتامبر 2016 در 15:12

      چجوری نداره
      مگه میخای چیکارش کنی

  • مرتضی آگوست 2016 در 13:15

    پیاده روی کنید

  • حميد آگوست 2016 در 20:59

    جوش چركي بروي شانه به اندازه سكه پنجاه تومني

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 14:26

    سلام ممنون ازسایت خوبتون ببخشید من الان صورتم پر جوش شده است و حالا که مدارس شروع میشه طبق این باید چه کاراهایی رو انجام بدم براپوست صورتم و حداقل چند هفته یا روز این جوش ها پاک میشود

    • ناشناس نوامبر 2016 در 00:03

      مهرعلی

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 21:16

    سلام، و خسته نباشید،من هر چندماه یکبار جوش بزرگ و چرکین در پشت سرم در میاد که با درد زیادی همراه هست تا حدی که نمیشه بهش دست زد، لطفا برای تخلیه آن راهنمایی کنید

    • هان نوامبر 2016 در 10:47

      برو دکتر

  • زهرا نوامبر 2016 در 20:03

    سلام دختری بیست ساله هستم نزدیک دوساله به شدت زیاد جوش میزنم همه جوشام بدجور قرمزن و دردناکن و اکثرن چرکی هستن تموم اعتماد به نفسم رو به خاطر جوشام از دست دادم به طوری که اصلا از خونه بیرون نمیرم.کمکم کنید خواهش میکنم

    • ناشناس دسامبر 2016 در 21:11

      خب همون بیرون نیای بهتره
      ?

    • ادیبان ژوئن 2017 در 16:38

      سلام شما باید داروی ژنی ترت را روزی یک در میان مصرف کنید ولی این دارو در دوران بارداری وشیردهی اکیدا ممنوع میباشد

  • نرگس دسامبر 2016 در 21:13

    سلام برو دکتر

  • نرگس دسامبر 2016 در 21:15

    خب برو دکتر دیگه انبرانی همش نباید بیای مجازی

  • شورانگیز فوریه 2017 در 10:17

    قبل از خواب با یک شوینده ملایم صورت را بشویید؛ شوینده‌ای که حاوی دانه‌های اسکراب و پاک‌کننده باشد تا سلول‌های مرده سطح پوست را از بین ببرد چرا که تجمع همین سلول‌هاست که اصلی‌ترین عامل ایجاد آکنه است.

  • فاطمه فوریه 2017 در 10:17

    دو قاشق غذاخوری سرکه سیب را با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید؛ بعد یک گوش‌پاک‌کن را به این محلول آغشته کنید و روی جوش‌ها بمالید.سرکه سیب باکتری‌‌های مولد آکنه و سلول‌های مرده سطح پوست را از بین می‌برد و در نتیجه تا حدی التهاب جوش می‌خوابد و صبح که بیدار شوید میزان قرمزی جوش تا حد زیادی کاهش یافته ‌است.

  • ناشناس فوریه 2017 در 10:17

    قبل از اینكه به تختخواب بروید مقداری کرم ضدآکنه روی جوش‌ها بزنید، چنین کرمی باید حاوی بنزوئیل پروکساید باشد تا بتواند جوش را خشک کند و سلول‌های مرده سطحی را بردارد.

  • نفیسه فوریه 2017 در 10:17

    قطره ضدقرمزی چشم هم می‌ تواند به شما کمک کند یعنی قطره‌ چشمی که برای کم کردن قر مزی چشم‌ها استفاده می‌شود. اگر کرم ضدآکنه ندارید می‌توانید به جای آن از چنین قطره‌ای استفاده کنید. این قطره می‌تواند قرمزی جوش را کم کند اما هیچ تاثیری در بهبود جوش‌ها ندارد.

  • مائده فوریه 2017 در 10:18

    مقداری دارچین و عسل را با هم مخلوط کنید تا ماده‌ای چسبی شکل به دست آید. صورتتان را بشویید و بعد مقداری از این مخلوط را قبل ازخواب روی مناطق مورد نظر بمالید و بگذارید تا صبح بماند.

  • مریم فوریه 2017 در 10:18

    روغن درخت چای را نیز می‌توانید امتحان کنید. این روغن نیز خاصیت ضدباکتریایی دارد و محصول استرالیا است. روغن درخت چای به کاهش قرمزی و تورم کمک می‌کند و مانع زخم شدن محل جوش می‌شود. البته باید از مصرف صابون‌هایی که موجب بروز حساسیت و واکنش‌های آلرژیک می‌شوند، پرهیز و قبل از خواب از خوردن غذاهای خیلی چرب و ادویه‌دار خودداری كنید چون در بروز آکنه‌ها تاثیر فوق‌العاده‌ای دارند.

  • رویا فوریه 2017 در 10:18

    باید پوست‌تان را با یک پاک‌کننده حاوی اسید سالیسیلیک بشویید، چرا که این دانه‌های سرسیاه بیش از همه به دلیل تولید بیش از اندازه چربی درون منافذ پوستی است؛به همین دلیل تمیز نگه‌داشتن پوست می‌تواند به پاک کردن دانه‌‌های سرسیاه کمک کند.

  • ناشناس فوریه 2017 در 10:18

    با یک لایه‌بردار ملایم سلول‌های مرده سطح پوست را بردارید، چرا که تجمع این سلول‌های مرده روی پوست هم می‌ تواند عامل ایجاد جوش و دانه‌های سرسیاه باشد.

  • فرخنده فوریه 2017 در 10:18

    یک حوله را داغ کنید و روی این دانه‌های سرسیاه قرار دهید، بخار و گرمای ناشی از حوله باعث می‌شود که دانه‌های سرسیاه به سطح پوست نزدیک شوند و در نتیجه تخلیه کردن آنها آسان‌تر شود، حوله را چند دقیقه روی دانه‌های سرسیاه نگه دارید و بعد آن منطقه را به خوبی خشک کنید.

  • رویا فوریه 2017 در 10:18

    – نوک یک انگشت یک پارچه یا دستمال کاغذی قرار دهید؛ بعد آرام با نوک انگشت و دستمال این دانه‌‌‌ها را خیلی آرام فشار دهید، حواستان باشد که نباید به پوست فشار زیادی وارد شود، چرا که می‌تواند التهاب ایجاد کند.

  • برنا فوریه 2017 در 10:19

    مقداری دارچین و عسل را با هم مخلوط کنید تا ماده‌ای چسبی شکل به دست آید. صورتتان را بشویید و بعد مقداری از این مخلوط را قبل ازخواب روی مناطق مورد نظر بمالید و بگذارید تا صبح بماند و بعد صبح صورت‌تان را کاملا بشویید. اگر معمولا در خواب زیاد تکان می‌‌خورید، توصیه می‌کنم روی بالش خود یک حوله بیندازید تا کثیف نشود.

  • باران فوریه 2017 در 10:19

    راه دیگر برای از بین بردن یک شبه جوش‌ها استفاده از روغن‌های خاص و ضروری بدن است؛ یعنی روغن‌های تقطیر شده‌ای که حاوی ترکیبی از مواد عطری برخی از گیاهان است، دو گیاه فوق‌العاده برای پوست؛ یکی درخت چای و دیگری برگ‌بوست. روغن هر دو این گیاهان بسیار موثر است و شما می‌توانید با توجه به سلیقه خود یکی از آنها را انتخاب کنید.کافی است قبل از خواب بعد از اینکه صورتتان را شستید و خشک کردید یک قطره از روغن را روی جوش قرار دهید و بگذارید تا صبح روی جوش باقی بماند. حواستان باشد که حتما روی بالش خود یک حوله پهن کنید چرا که لک ناشی از این روغن‌ها به راحتی از روی پارچه پاک نمی‌شود.

  • برنا فوریه 2017 در 10:19

    اگر برای درمان سریع جوش‌ها به پزشک مراجعه کنید احتمالا مصرف داروهای کورتونی یا استروئیدی را برای کوتاه مدت به صورت خوراکی یا موضعی یا تزریقی تجویز می‌کند اما باید بدانید با مصرف طولانی‌مدت این داروها آکنه بدتر می‌شود اما در کوتاه‌مدت چنین داروهایی می‌تواند التهاب را از بین ببرد و از آنجا که التهاب نقش زیادی در ایجاد جوش دارد بنابراین جوش‌ها کاهش می‌یابند.باید بدانید مصرف این داروها باید محدود به چند روز یا نهایتا دو هفته باشد تا شدت ضایعات آکنه كم شود البته این بهبودی به طور موقتی است و فرد باید حتما داروهای خوراکی و موضعی آنتی‌آکنه، آنتی باکتریال را آغاز کند تا با قطع داروهای کورتونی و استروئیدی ضدالتهاب، جوش‌ها برنگردند.

  • ستایش فوریه 2017 در 10:19

    اگر پوستی حساس دارید توصیه می‌کنیم سراغ خمیر دندان نروید، چرا که ممکن است پوست با خمیر دندان بیش از اندازه خشک شود و حتی بسوزد؛ بهتر است شما در این مواقع سراغ محلول بنزوئیل پروکساید 3درصد بروید. کمی از این محلول را با یک گوش‌ پاک‌ کن روی جوش بگذارید.این ماده باکتری‌های عامل آکنه را می‌کشد، همچنین کاری می‌کند که منافذ مسدود شده پوستی باز شوند و در نتیجه هم پوست کمتر دچار آکنه می‌شود و هم راحت‌تر نفس می کشد.

  • یاسمین فوریه 2017 در 10:19

    یادتان باشد که این راه‌ها نمی‌توانند به عنوان درمان قطعی مطرح باشند بلکه فقط می‌توانند به طور خیلی موقت جوش‌ها و آکنه‌‌ها را خوب کنند ولی اگر علت اصلی برطرف نشود، جوش‌ها دوباره برمی‌گردند و روز از نو و روزی از نو؛ اگر هم بخواهید این روش‌ها را مرتب تکرار کنید، احتمالا پوستتان بیش از اندازه حساس و خشک خواهد شد و نتیجه مطلوب مورد نظرتان به دست نخو

  • کاملیا فوریه 2017 در 10:20

    سلام من بعد از اصلاح خیلی جوش زدم چیکار کنم برم لطفاااااااااااااااا

  • ترنم فوریه 2017 در 10:20

    سلام من مدتیه جوش میزنم و هرچی استفاده میکنم جواب نمیده. تو رو خدا راهنماییم کنین صورتم پر لکه شده

  • ناشناس فوریه 2017 در 10:20

    روغن کوهان شتر حرف ندارههههههههههههه……من استفاده کردم به طور باور نکردنی جوشام خوب شده عالیهههههههههههههههه

    • سمانه جولای 2017 در 20:53

      اقا نرو خدا من انقدر چوش رو پیشونیم زده ک نگو بخور گذاشتم بد تر شده چیکار کنم

  • شکوه فوریه 2017 در 10:20

    سلام خسته نباشید پوستم به خاطر استفاده از لایه برداری که دکترم تجویز کرده بود پوست پوست شده درمانی براش وجود داره؟

  • فهیمه فوریه 2017 در 10:21

    عزیزان برای از بین بردن جوش سرکه ی سیب رو توی اب پاش بریزید و روی جوش هاتون اسپری کنید خیلی موثره

  • لیلا فوریه 2017 در 10:21

    سلام. من یه مدتی بود جوش هایم رو می کندم. الان به طور وحشتناکی لکه شده.چه جوری این لکه هارو از بین ببرم؟ تروخدا کمکم کنید

  • دانا فوریه 2017 در 10:21

    جوش های قرمزو ملتهب زدم کمکم کنید.

  • یاسمین فوریه 2017 در 10:21

    سلام بچه ها بهترین درمان برای جوش وجای جوش مخلوط شیرو زردچوبه هست به مدت۲۰دقیقه رو پوست بمونه بعد با اب ولرم بشورید معجزه میکنه

  • ثریا فوریه 2017 در 10:22

    جوش های چرکی که همان توده های چرکی گاها به دلیل عفونت پیازچه مو ظاهر می شوند که نشانگر مشکلات مختلف است. یکی از این مشکلات اختلال در عملکرد طبیعی کبد و غدد زیر پوستی است.

  • شکوه فوریه 2017 در 10:22

    کمبود بیوتین را می توان با مصرف جوانه ها به خصوص جوانه گندم و ماش تا حدودی درمان کرد اما بعضی اوقات علاوه بر مصرف آن ها نیاز به مکمل های غذایی هم است.

  • فهیمه فوریه 2017 در 10:22

    کمبود بیوتین را می توان با مصرف جوانه ها به خصوص جوانه گندم و ماش تا حدودی درمان کرد اما بعضی اوقات علاوه بر مصرف آن ها نیاز به مکمل های غذایی هم است.

  • کاملیا فوریه 2017 در 10:22

    کبد با مصرف مواد غذایی چرب و از این قبیل دچار مشکل می شود که با تغییر رژیم غذایی به سمت مصرف سبزیجات و میوه جات می توان در به اصطلاح پاک کردن کبد نقش داشت.

  • نفیسه فوریه 2017 در 10:23

    جعفری را خوب خرد کرده و له کنید و با مقداری نمک و روغن زیتون مخلوط کرده و بر روی پوست صورت بمالید و بعد از چند دقیقه آن را با آب ولرم بشویید.

  • غزال فوریه 2017 در 10:23

    استفاده از سفیدآب از قدیم در بین زنان برای زیبایی پوست رایج بوده است که متأسفانه امروزه لوسیون های شیمیایی جای آن را گرفته اند.
    برای تهیه ماسک اسفناج پخته شده و له شده را به سفید آب پودر شده مخلوط کنید و به مدت 20 دقیقه آن را بر روی صورت قرار دهید.

  • برنا فوریه 2017 در 10:23

    هرگز جوش های چرکی را فشار ندهید به خصوص در نواحی اطراف بینی و لب چرا که باعث افزایش محل عفونت می شود.
    ساده است که باید از مصرف غذاهای چرب به دفعات زیاد خودداری کنید.

  • مریم فوریه 2017 در 10:23

    جوش یک مشکل پوستی است که در اثر تجمع چربی در بخش های مختلف بدن از جمله صورت , قفسه سینه, شانه, گردن و… به صورت جوش های سریاه , جوش سر سفید و… رخ می دهد.

  • شکوه فوریه 2017 در 10:24

    توروخداکمکم کنین این جوشانمیدونم چرااصلا نمیرن زیربوستی هستن بیشتر

  • لیلی فوریه 2017 در 10:24

    ازخمیردندان استفاده کن

  • عسل فوریه 2017 در 10:24

    اخه واقعا میشه من به حرف ها سایت اعتماد ندارم میخوام ببینم میشه؟

  • مهرداد فوریه 2017 در 10:24

    شمامیتوانید ازچوب دارچین استفاده کنید

  • علیرضا فوریه 2017 در 10:25

    سلام.قبلا جوش هام کم بود حالا زیاد شدن چیکار کنم

    • نیکی ادیبان ژوئن 2017 در 16:46

      سلام.شما باید داروی ژنی ترت را مصرف کنید اما این دارو را باید روزی یک در میان مصرف کنید ولی این دارو را در موقع بارداری وشیر دهی اصلا باید مصرف نکنید

  • امیر فوریه 2017 در 10:25

    برو دکتر

  • مریم فوریه 2017 در 10:25

    دکتورو که نگو اصلا جواب نمیده

  • سعید فوریه 2017 در 10:25

    برو همون پیاز خام یا ابلیمو استفاده کن واسه من خوب بودن

  • ناشناس فوریه 2017 در 10:25

    کار خاصی نکن فقط اعتماد به نفست رو حفظ کن

  • ناشناس مارس 2017 در 10:07

    آزیترومایسین برای درمان جوش خوبه من استفاده کردم

  • محسن آوریل 2017 در 12:52

    بچه های خمیردندان خیلی خوبه استفاده کنید

  • SISTANA آوریل 2017 در 17:01

    سلام من یه راه درمان خوب پیدا کردم خیلیم سادس ماستو با نشاسته قاطی کنین بزنین به صورت فقط نشاسته زیاد بریزین ماست کمتر امیدوارم موفق باشید

  • سمانه جولای 2017 در 20:57

    اقا من جوش رو میشونیم زیاده از وقتی بخور میزارم تکون نخوردن کمکم کنید لعنتی ها کم کنمیشه هیچ زیاد میشه

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.