خواص و فواید روغن جوجوبا اصل برای مو و پوست دور چشم چیست

جوجوبا

جوجوبا ,جوجوبا چیست,جوجوبا روغن,روغن جوجوبا چیست,خواص روغن جوجوبا چیست,کرم جوجوبا چیست,خواص جوجوبا چیست,روغن جوجوبا چیست,روغن جوجوبا برای مو

جوجوبا , جوجوبا چیست , جوجوبا روغن , روغن جوجوبا چیست

توضیحاتی در مورد جوجوبا

خواه خشکی پوست سر باشد یا ترک لب، روغن جوجوبا برای هر چیزی راه‌حلی دارد. روغن جوجوبا واقعا یک نعمت است چون سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی، از جمله ویتامین E و ب‌کمپلکس، روی، مس، سلنیوم، کروم و ید است. و حدس بزنید؟ برای انواع پوست مفید است. این روغن رقیق، غیر چسبناک، و بدون بو است و ماندگاری بالایی دارد. در این مطلب از سایت جسارت در مورد جوجوبا صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

گیاه‌ شناسی جوجوبا

جوجوبا یا هوهوبا (به انگلیسی: Jojoba) با نام گیاه‌شناسی سیموندزیا کینانسیس، درختچه‌ای بومی بیابان سونورا است، و در موهاوی و باخا کالیفرنیا، بیابان آریزونا، کالیفرنیا، و مکزیک و بخش جنوبی استان و نمایشگاه گل کالیفرنیا یافت می‌شود. این گونهٔ تنها از خانوادهٔ Simmondsiaceae، و قرار داده شده در گروه میخک‌سانان است. جوجوبا برای روغن خود، استرموم مایع، به‌صورت تجاری از دانهٔ رشد کرده استخراج می‌شود. این گیاه همچنین برای مبارزه با و جلوگیری از بیابان‌زایی در بیابان تار در هند استفاده شده است.

روغن جوجوبا چیست

روغن جوجوبا (به انگلیسی: Jojoba oil) مایع تولید شده در دانه گیاه سیموندزیا کینانسیس (جوجوبا) است، درختچه‌ای که بومی جنوب آریزونا، جنوب کالیفرنیا، و شمال غرب مکزیک است. تا حدود ۵۰٪ از وزن دانه جوجوبا برای روغن آن است. اصطلاحات «روغن جوجوبا» و «موم جوجوبا» اغلب به جای یکدیگر استفاده می‌شود زیرا به طور بصری موم همراه با روغن به نظر می‌رسد، اما به عنوان یک موم آن تقریباً به طور کامل (~۹۷٪) از تک استرهای اسیدهای چرب با زنجیره بلند و الکل‌ها، همراه با تنها بخش کوچکی از تری‌گلیسرید استرها تشکیل شده است. این ترکیب ماندگاری بالا و مقاومت فوق‌العاده‌ای را در دماهای بالا، در مقایسه با روغن‌های گیاهی دارد.

جوجوبا , جوجوبا چیست , جوجوبا روغن , روغن جوجوبا چیست

همه چیز درباره روغن جوجوبا

نام علمی – سیموندزیا کینانسیس خاستگاه – آریزونا، مکزیک و کالیفرنیا روغن جوجوبا (یا هوهوبا) یک موم مایع بدون بو و طلایی رنگ است که از دانه‌های گیاه جوجوبا تولید می‌شود. این روغن از یک درختچه‌ی صحرایی به‌دست می‌آید که در مناطق خشک آریزونا، مکزیک، و کالیفرنیا یافت می‌شود و عموما به صورت موم مایع استخراج می‌شود. سپس این موم تصفیه می‌شود تا روغن بدون بو و بدون رنگ جوجوبا به‌دست بیاید. می‌توان از این روغن به تنهایی یا به صورت ترکیب با روغن‌های دیگر استفاده کرد تا مفیدتر باشد. این ماده به خاطر خواص نرم‌کنندگی و آب‌رسانی که دارد اهمیت پیدا کرده‌است. کاربردهای فراوان روغن جوجوبا باعث شده‌است بخش جدایی‌ناپذیر صنعت مراقبت از پوست و مو باشد. این روغن با حفظ رطوبت پوست و مو توازن طبیعی آن را حفظ می‌کند. روغن جوجوبا بسیار شبیه به سبوم است – روغن طبیعی که پوست و موی شما را نرم می‌کند. این روغن می‌تواند در افرادی که تولید سبوم در آنها کم است به عنوان جایگزین سبوم استفاده شود. هم‌چنین می‌توان از آن برای از بین بردن سبوم اضافی و مشتقات آن از مو استفاده کرد. روغن جوجوبا آنتی‌باکتریال، ضد التهاب، غیر سمی، و ضد جوش سر سیاه است. این باعث می‌شود برای پوست، مو و کل بدن بی‌نهایت مفید باشد.

نرمی پوست با روغن جوجوبا

روغن جوجوبا می‌تواند پوست شما را نرم و انعطاف‌پذیر کند. این روغن مقدار زیادی سرامید دارد که سلول‌های پوست را می‌پوشاند و مسئول آب رسانی به پوست است. روغن جوجوبا به سرعت جذب پوست می‌شود و چیزی از آن روی پوست باقی نمی‌ماند. این سپر محکمی در برابر از دست رفتن رطوبت، مواد آلرژی‌زا، و گرد و غبار ایجاد می‌کند. این روغن قسمت‌های خشک پوست را مرطوب می‌کند و سلامت پوست را به آن برمی‌گرداند. فقط کافی است قبل از خواب صورت و دست‌ها را با مقدار کمی روغن جوجوبا ماساژ دهید و صبح آن را بشویید. به همین سادگی!

روغن جوجوبا و اختلالات پوستی

آیا از اختلالات پوستی مانند اگزما و روزاشیا رنج می‌برید؟ راه نجات از آنها روغن جوجوبا است! گفته می‌شود این روغن یک درمان طبیعی برای اگزما است.این روغن خواص ضد التهابی دارد که به کاهش قرمزی ناشی خشکی پوست و بیماری‌های دیگر مانند روزاشیا کمک می‌کند. مقداری پنبه را به روغن جوجوبا آغشته کنید و آن را مستقیما روی ناحیه‌ی آلوده قرار دهید. برای درمان سریع‌تر این کار را دو بار در روز انجام دهید.

روغن جوجوبا برای پوست‌ چرب

این روغن برای پوست‌های چرب نیز خیلی خوب است. این روغن ضد جوش سر سیاه است و منافذ پوست را مسدود نمی‌کند. روغن جوجوبا مانع از آن می‌شود که پوست روغن اضافی ترشح کند و تولید روغن را تنظیم می‌کند. در این‌جا نحوه‌ی استفاده از روغن جوجوبا برای خلاص شدن از شر چربی و آلودگی صورت بدون صرف وقت آمده‌است. صورت‌تان را بشویید و خشک کنید. چند قطره روغن جوجوبا را به تمام صورت و گردن‌تان بمالید و تمام. روغن جوجوبا حاوی مواد معدنی بسیاری است که به شما پوستی سالم و درخشان می‌دهد.

روغن جوجوبا و کاهش چین و چروک

روغن جوجوبا علاوه بر این‌که پوست را سفت و مرطوب می‌کند، برای کاهش چین و چروک نیز موثر است، برای همین شما را جوان‌تر نشان می‌دهد. این روغن سرشار از ویتامین E است، برای همین قابلیت از بین بردن رادیکال‌های آزاد را دارد. رادیکال‌های آزاد سبب ایجاد چین و چروک می‌شوند. مصرف مداوم روغن جوجوبا می‌تواند چین و چروک‌های عمیق را تا ۲۵ درصد کاهش دهد. اسید لینولئیک و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در روغن جوجوبا به بازسازی سلول‌های پوست کمک می‌کند. اگر از این روغن به همراه شست و شودهنده‌ی صورت یا یک کرم مرطوب‌کننده استفاده کنید بسیار موثر خواهدبود. با این حال اثبات شده‌است استعمال موضعی بهترین نتایج را به‌دست می‌دهد.

روغن جوجوبا و درمان آکنه

آیا روغن جوجوبا برای درمان آکنه خوب است؟ همه‌ی ما می‌دانیم مسدود شدن منافذ پوست اغلب به جوش یا آکنه منجر می‌شود. بسیاری از محصولات آرایشی که مدعی کاهش آکنه هستند حاوی چربی حیوانی هستند، که اوضاع را بدتر هم می‌کند. همیشه بهتر است به محصولات طبیعی مانند این روغن اعتماد کنید. روغن جوجوبا ضدعفونی‌کننده و ضد چربی است. برای همین برای درمان آکنه خیلی موثر است. این روغن بخش‌هایی از پوست را که پوشانده نمی‌شود، و منافذ بسته‌شده را پاکسازی می‌کند و هیچ اثری از زخم باقی نمی‌گذارد. هم‌چنین به محو کردن لکه‌ها کمک می‌کند. مصرف زیاد روغن جوجوبا اندازه‌ی منافذ را کاهش می‌دهد و ترشح روغن را کنترل می‌کند، که از بازگشت آکنه جلوگیری می‌کند. مقداری روغن جوجوبا را با ملایمت روی نواحی مشکل‌دار استعمال کنید و بگذارید در طول شب باقی بماند. صبح روز بعد با آب معمولی شست و شو دهید.

روغن جوجوبا و التهاب پوست

روغن جوجوبا به دلیل خواص آنتی‌باکتریالی که دارد، با کشتن باکتری‌ها التهاب پوست را کاهش می‌دهد. هم‌چنین از این روغن برای درمان زخم‌ها، بریدگی‌ها، و عفونت‌های خفیف مانند تبخال و زگیل استفاده می‌شود. این روغن التهاب و قرمزی دردناک را که اغلب ناشی از آسیب دیدگی است، تسکین می‌دهد. بنابراین این بار که از بریدگی یا جراحت در رنج بودید، از مصرف این روغن شگفت‌انگیز خجالت نکشید.

پاک کردن آرایش با روغن جوجوبا

آیا نمی‌دانید از میان گزینه‌های موجود از چه چیزی برای پاک کردن آرایش استفاده کنید؟ ما بهترین راه‌حل را داریم! روغن جوجوبا خواص پاک کنندگی خوبی دارد و می‌توان از آن برای پاک کردن آرایش و پاکسازی صورت استفاده کرد. این روغن کمک می‌کند فورا تمام اثرات آرایش را پاک کنید. تمام چیزی که نیاز دارید این است که مقداری پنبه را به این روغن آغشته کنید و آن را به تمام صورت و لب‌ها بمالید. سپس باقیمانده‌ی آن را با پنبه‌ی مرطوب پاک کنید. هم‌چنین روغن جوجوبا برای پاک کردن آرایش چشم مانند سرمه، ریمل، ‌خط چشم، و سایه‌ی چشم مفید است. احتیاط: از آن‌جا که نواحی اطراف چشم خیلی حساس است، حتما روغن جوجوبا را با ملایمت استعمال کنید.

جوجوبا , جوجوبا چیست , جوجوبا روغن , روغن جوجوبا چیست

روغن جوجوبا برای ناخن

بسیاری از ما پوستک (کوتیکول یا همان قسمت سفید رنگ در ابتدای رویش ناخن‌ها) خشکی داریم، و ناخن‌هایمان در معرض شکستن است. این باعث می‌شود داشتن ناخن‌های بلند و زیبا برای ما غیرممکن باشد. هر روز بعد از استحمام روغن جوجوبا را روی کوتیکول خشک خود بمالید. روغن جوجوبا ویتامین E دارد که کوتیکول را مرطوب می‌کند، شکنندگی را کاهش می‌دهد، و سبب بهبود و سلامت رشد ناخن می‌شود. هم‌چنین خواص ضدالتهابی و آنتی‌باکتریال دارد که برای پیشگیری از هرگونه آسیب به کوتیکول شما مفید است.

روغن جوجوبا برای لب

آیا می‌خواهید لب‌هایی به نرمی پَر داشته‌باشید؟ به جای ژل‌های نفتی رایج، از روغن جوجوبا استفاده کنید. ساختار مومی این روغن به تجدید رطوبت لب‌ها کمک می‌کند. هم‌چنین رطوبت را برای مدت طولانی در لب‌ها محبوس، و لب‌های شما را نرم می‌کند. شما می‌توانید به روش زیر خودتان مرهم این روغن را در خانه درست کنید. مواد لازم: – ۲ قاشق چای خوری روغن جوجوبا – ۲ قاشق چای خوری موم زنبور عسل – ۳-۴ قطره اسانس طبیعی مورد علاقه‌تان (سیب، ‌توت فرنگی، رز و…) طرز تهیه: ۱. موم زنبور عسل را روی بخار آب ذوب کنید. ۲. بعد از این‌که موم کاملا ذوب شد روغن جوجوبا را اضافه کنید. آن را خوب مخلوط کنید و حرارت را خاموش کنید. ۳. اسانس را اضافه کنید و آن را داخل یک شیشه‌ی کوچک بریزید و بگذارید خنک شود. مرهم را در یخچال نگهداری کنید. اگر موم زنبور عسل ندارید می‌توانید از روغن نارگیل نیز استفاده کنید، اما مطمئن شوید دما را زیر ۷۵۰ درجه‌ی فارنهایت نگه می‌دارید.

روغن جوجوبا برای مو

با وجود حالت دادن و حرارت مداوم، موهای ما اغلب در معرض آسیب است. هر بار که موهایتان را رنگ می‌کنید، تارهای مو در معرض مواد شیمیای قوی قرار می‌گیرد، که ممکن است در درازمدت به آن آسیب بزند. شامپوهای سرشار از مواد شیمیایی، نرم‌کننده‌ها، ژل‌های حالت‌دهنده، و اسپری‌ها باعث خشکی، شکنندگی و آسیب دیدن مو می‌شوند. حتی کارهای ساده مانند شانه کردن و خشک کردن با سشوار می‌تواند به شکستن و آسیب دیدن مو منجر شود. برای خنثی کردن آسیب ناشی از این محصولات و حالت‌دهنده‌ها از روغن جوجوبا برای حالت‌دهی پایدار به موهایتان استفاده کنید.

خواص کلی روغن جوجوبا

ترکیبات موجود در روغن جوجوبا بسیار شبیه به سبوم انسان (ماده‌ای که غدد چربی زیر پوست ترشح می‌کنند) است و از این رو استفاده از آن در حفظ سلامت پوست و مو بسیار متفاوت از سایر روغن‌های گیاهی است و برای بیشتر پوستها مناسب بوده و حتی حساسترین پوستها هم می‌توانند از خواص مفید آن بهره‌مند شوند. روغن جوجوبا سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مفید برای بدن به ویژه ویتامین‌های ای و ب است که بر سلامت پوست و بازسازی سلولهای پوستی موثرند و استفاده از آن باعث کاهش چین و چرک پوست و پیشگیری از پیری زودرس سلول‌های پوستی می‌شود، نتایج تحقیقات نشان داده است، استفاده منظم از این روغن، باعث نوسازی سلول‌های پوستی و کاهش خطوط ظریف چهره می‌شود. روغن جوجوبا یک مرطوب کننده عالی برای پوست صورت به‌شمار میرود و همچنین به‌دلیل خاصیت پاک‌کنندگی که دارد یک شوینده موثر برای پاکسازی پوست و موها است. جالب است بدانید استفاده از روغن جوجوبا یا محصولات آرایشی و بهداشتی که در ساخت آنها از این روغن استفاده شده است، به عنوان مکملی برای پوست عمل می‌کند و باعث بازگشت تعادل روغن طبیعی پوست شده و از خشکی بیش از حد پوست و به تبع آن پیری زودرس پوست جلوگیری می‌کند. کمک به درمان جوش و آکنه، جوش‌های سرسیاه و سرسفید از خواص روغن جوجوبا است. این روغن دارای خاصیت آنتی باکتریال و ضد التهاب است و از رشد باکتری‌های مضر که باعث بروز آکنه در سطح پوست می‌شوند، جلوگیری می‌کند. از روغن جوجوبا برای تقویت و نرم و مرطوب کردن موها میتوان استفاده نمود. این روغن باعث تقویت ریشه موها می‌شود و برای پیشگیری و در مان ریزش مو مفید است. استفاده از روغن جوجوبا می‌تواند به عنوان یک شوینده ملایم برای پوست محسوب شود و ضمن تغذیه و آبرسانی پوست، آلودگی‌های محیطی و مواد آرایشی را از سطح پوست شما پاک کند. از خواص روغن جوجوبا پیشگیری و درمان سوختگی و بریدگی ناشی از اصلاح است. به این منظور شما میتواند مقداری از این روغن را بعد از اصلاح بر پوست صورت خود بمالید. ترمیم موهای خشک و آسیب دیده، کنترل شوره و درمان موخوره از دیگر خواص روغن جوجوبا و مزایای استفاده از آن برای موها است. همچنین استفاده از این روغن همانند یک آبرسان طبیعی برای موها عمل نموده و به لطافت و زیبایی مو کمک می‌کند. بومیان آمریکا از خواص روغن جوجوبا برای درمان آفتاب سوختگی، زخم و کبودی‌ استفاده می‌کنند. استعمال روغن جوجوبا بر روی پوست به درمان ترک پوست کمک می‌کند. به طورکلی روغن جوجوبا سرشار از مواد آنتی‌اکسیدان و ویتامین‌ها است و به عنوان یک ضد سرطان طبیعی از بروز سرطان پوست براثر تابش اشعه ماورا بنفش خورشید و سایر عوامل آلاینده محیطی پیشگیری می‌کند.

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.