علل التهاب تاندون کدامند؟

علل التهاب تاندون کدامند؟

علل التهاب تاندون کدامند؟ التهاب تاندون,بيماري التهاب تاندون,التهاب تاندون در بارداري,علائم التهاب تاندون,درمان التهاب تاندون,درمان التهاب تاندون با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان التهاب تاندون,التهاب تاندون را چگونه درمان کنيم,التهاب تاندون …

درمان فلج صورت به چه صورت؟

درمان فلج صورت به چه صورت؟

درمان فلج صورت به چه صورت؟ فلج صورت,بيماري فلج صورت,فلج صورت در بارداري,علائم فلج صورت,درمان فلج صورت,درمان فلج صورت با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان فلج صورت,فلج صورت را چگونه درمان …

توصیه های پزشکی در مورد بیماریها

توصیه های پزشکی در مورد بیماریها

توصیه های پزشکی در مورد بیماریها  خواص توصیه های پزشکی,فوايد توصیه های پزشکی,توصیه های پزشکی درماني,خاصيت توصیه های پزشکی,خواص توصیه های پزشکی درماني,خواص توصیه های پزشکی براي پوست,خواص توصیه های پزشکی براي …

قرص عضله شل کن

قرص عضله شل کن ,اسم قرص عضله شل کن,نام قرص عضله شل کن,قرص های عضله شل کن,بهترین قرص عضله شل کن,قرص شل کننده عضله,قرص شل کننده عضله گردن

قرص عضله شل کن

توضیحاتی در مورد قرص عضله شل کن

داروهای مختلفی در بازار دارو برای رفع گرفتگی عضلات وجود دارد.♥ قرص باکلوفن، قرص متوکاربامول و قرص تیزانیدین برخی از انواع قرص شل کننده عضلات هستند. علاوه بر مصرف دارو استفاده از خوراکی‌هایی مثل آب آلبالو و فلفل قرمز هم مفید هستند. در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد بهترین کپسول و قرص عضله شل کن قوی کمر چیست صحبت کنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد

قرص عضله شل کن متوکاربامول

قرص متوکاربامول (Methocarbamol) از داروهای مسکن و پرطرفدار است که برای تسکین دردهای عضلانی و اسکلتی تجویز می‌شود. ضعف و سرگیجه از عوارض این قرص است. این دارو بر روی سیستم عصبی تاثیر می‌گذارد و باعث شل شدن عضلات می‌شود. متوکاربامول معمولا در کنار روش‌های مختلف فیزیوتراپی به کار گرفته می‌شود و به صورت قرص‌های ۵۰۰ میلی‌گرمی و ۱۰۰۰ میلی‌گرمی در دسترس می‌باشد. معمولا این دارو برای دو تا سه بار در روز تجویز می‌شود. متوکاربامول به سرعت از دستگاه گوارش جذب شده و اثر آن بعد از مقدار مصرف طی نیم ساعت آغاز می‌شود.

عوارض قرص عضله شل کن متوکاربامول

عوارض: عوارض قرص متوکاربامول شامل آلرژی، تضعیف سیستم عصبی، سرگیجه، خواب‌آلودگی، ضعف، تشنج، کاهش تعداد ضربان قلب، وابستگی روانی به دارو و اسهال می‌باشد.

قرص عضله شل کن تیزانیدین

قرص تیزانیدین (Tizanidine) از داروهای شل کننده عضلات است که برای بهبود علایم بیماری‌ ام‌ اس و ضایعات نخاعی به کار می‌رود. افسردگی و سرگیجه از عوارض این دارو است. این دارو دارو پس از مصرف خوراکی به خوبی از طریق دستگاه گوارش جذب می‌شود. تیزانیدین به صورت قرص و کپسول موجود می‌باشد. به طور معمول در بزرگسالان ابتدا ۴ میلی‌گرم از طریق خوراکی هر ۴ تا ۶ ساعت تجویز می‌شود. سپس افزایش دوز تا ۸ میلی‌گرم در هر دوز و حداکثر ۲۴ میلی‌گرم در هر روز افزایش می‌یابد. توجه داشته باشید که مصرف بیش از حد دارو باعث سرکوب تنفسی و کاهش سطح هوشیاری می‌شود.

عوارض قرص عضله شل کن تیزانیدین

عوارض: عوارض قرص تیزانیدین شامل سرگیجه، اضطراب، افسردگی، عصبی شدن، خواب‌آلودگی، تاری دید، خشکی دهان، درد ماهیچه، ضعف، برادیکاردی، تهوع و افزایش سطح آنزیم‌های کبدی می‌باشد.

قرص عضله شل کن باکلوفن

قرص باکلوفن (Baclofen) نوعی داروی شل کننده عضلات است که در درمان دردهای عضلانی تجویز می‌شود. خواب آلودگی و گیجی از عوارض قرص باکلوفن می‌باشد. این دارو با اثر بر اعصاب نخاعی می‌تواند مقدار و شدت گرفتگی‌های عضلانی را در بیماران ام اس و سایر بیماری‌های عصبی مربوط به نخاع کاهش دهد. این دارو همچنین می‌تواند گرفتگی‌ها و دردهای عضلانی را تسکین داده و فعالیت ماهیچه‌ها را بهبود بخشد. باکوفن به صورت قرص روکش دار ۱۰ میلی‌گرمی و ۲۵ میلی‌گرمی در دسترس است. به طور معمول باکلوفن را سه بار در روز با یا بدون غذا مصرف می‌کنند. مقدار مصرف دارو از مقدار کم شروع شده و به تدریج آن را اضافه می‌کنند. در سه روز اول هر بار 5 میلی‌گرم از دارو مصرف می‌شود. سپس در سه روز یعدی هر بار 10 میلی‌گرم، در سه روز بعد از آن هر بار 15 میلی‌گرم و بعد از آن هر بار 20 میلی‌گرم از دارو مصرف می‌شود.

عوارض قرص عضله شل کن باکلوفن

عوارض: عوارض قرص باکلوفن شامل تشنج، توهم یا افسردگی، خواب‌آلودگی، گیجی، ضعف و احساس خستگی، سردرد، مشکل در خوابیدن، ضربان نامنظم قلب، تهوع و یبوست، ادرار زیاد، علائم آلرژی مانند قرمزی پوست، خارش و تورم صورت یا زبان یا گلو (به ندرت) می‌باشد.عوارض جانبی در سلسله اعصاب مرکزی: خواب آلودگی، سردرد، سرگیجه، ضعف، خستگی، کنفوزیون، بی خوابی، عدم تعادل، افسردگی. باکلوفن ممکن است نیاز به خواب را در فرد افزایش دهد که این عارضه معمولاً در استفادهٔ کوتاه مدت ایجاد نمی‌شود. در قلب و عروق: طپش قلب، تنگی نفس، هیپوتانسیون، درد قفسه سینه، سنکوپ. در پوست: راش، خارش در چشم و گوش و حلق و بینی: تاری دید، میوز، نیستاگموس، استرابیسم، میدریاز، دوبینی، احتقان بینی، وزوز گوش در دستگاه گوارش: تهوع، یبوست، استفراغ، خشکی دهان، اسهال، بی اشتهایی، درد شکمی، مثبت شدن آزمایش خون منفی در مدفوع در دستگاه ادراری تناسلی: تکرر ادرار، احتباس ادرار، شب ادراری، سوزش ادرار، ناکچوری، هماچوری، ناتوانی در انزال، ناتوانی جنسی در دستگاه عضلانی اسکلتی: درد عضلانی، پاراستزی، ترمور، رژیدیتی، دیس تونی، آتاکسی در سایر دستگاهها: ادم آرنج، افزایش وزن بدون خیز

قرص عضله شل کن دانترولن

قرص دانترولن (Dantrolene) از داروهای شل کننده عضلانی اسکلتی است که در درمان اسپاسم عضلانی (سفتی و اسپاسم) ناشی از شرایط مانند آسیب ستون فقرات، سکته مغزی، فلج مغزی، و یا اسکلروز متعدد استفاده می‌شود. این دارو در بیماری فعال کبدی‌ مثل هپاتیت یا سیروز بدلیل افزایش خطر بروز مسمومیت کبدی نباید مصرف شود. توجه داشته باشید که مصرف طولانی مدت مقادیر زیاد در یک دوره زمانی، خطر مسمومیت کبد را بالا می‌برد. همچنین در صورت بروز اسهال شدید مصرف دارو باید قطع شود. اگر پس از شروع مجدد مصرف اسهال شدید بروز کرد، ممکن است برای همیشه نیاز به قطع دارو باشد. علاوه بر این اگر بعد از 45 روز پیشرفتی در درمان حاصل نشد، مصرف دارو باید قطع شود.

عوارض قرص عضله شل کن دانترولن

عوارض: عوارض قرص دانترولن شامل اسهال شدید، ضعف تنفس، سرگیجه یا منگی، خواب‌آلودگی، احساس بدحالی یا بیماری، ضعف عضلانی، تهوع، استفراغ، خستگی غیر عادی، ادرار تیره یا خونی، اغتشاش شعور، یبوست شدید، تشنج، درماتیت حساسیتی، دفع مشکل ادرار، مسمومیت کبدی و می‌باشد.

عضله شل کن های گیاهی

گرفتگی عضلات می‌تواند در هر کسی به دلایل مختلف و در بسیاری از مناطق بدن شما اتفاق افتد. اسپاسم یا گرفتگی عضلات در شکم، بازوها، دست‌ها و پاها شایع است. اسپاسم‌های عضلانی ساده، توسط موارد ورزش سنگین و شدید ایجاد می‌شود صبر، استراحت، کشش ملایم و ماساژ عضله می‌تواند به کاهش درد کمک کند. علاوه بر قرص‌های موجود به منظور رفع گرفتگی و درد عضلات خوراکی‌ها و گیاهان دارویی هم وجود دارند که می‌توانند با مصرف مداوم موثر باشند. بابونه، آب آلبالو، فلفل قرمز، زغال اخته و مصرف ویتامین D می‌تواند تا حدی گرفتگی عضلات را رفع کند.

قرص عضله شل کن سیس آتراکوریوم

سیس آتراکوریوم (با نام تجاری نیمبکس) داروی مسدودکننده عصب-عضله یا شل‌کننده عضلانی بوده و جز داروهای غیردپلاریزان دسته‌بندی می‌شود. از این دارو در فرایند بیهوشی جهت لوله‌گذاری تراشه و شل کردن عضلات اسکلتی برای تسهیل جراحی و همچنین تهویه مکانیکی بیمار استفاده می‌شود. سیس آتراکوریوم از نظر زمان اثر جز داروهای متوسط الاثر دسته‌بندی می‌شود. این دارو یکی از ده ایزومر داروی آتراکوریوم است.مطالعات بر روی این دارو در پلاسمای انسانی نشان داده که سیس آتراکوریوم در PH طبیعی بدن و از طریق پدیده هافمن متابولیزه شده و لودانوزین و سایر متابولیت‌ها را تولید می‌نماید. همچنین توسط استرازهای غیر اختصاصی پلاسما هیدرولیز استری می‌شود. متابولیت‌ها هیچ گونه فعالیت بلوک‌کننده عصبی عضلانی ندارند. این دارو عمدتاً به صورت متابولیت از راه ادرار و صفرا دفع می‌شود. نیمه عمر دفعی این دارو ۲۰ دقیقه است

عوارض قرص عضله شل کن سیس آتراکوریوم

اغلب عوارض داروهای شل‌کننده عصبی شبیه به یکدیگر هستند. از جمله این موارد می‌توان به افت فشارخون، برادیکاردی اشاره کرد. تنها تفاوت این دسته دارویی در شدت آزادسازی هیستامین و اثرات جانبی قلبی عروقی می‌باشد که این عوارض در مورد سیس آتراکوریوم به ندرت رخ می‌دهد

مکانیسم اثر قرص عضله شل کن دانترولن

دانترولن در آزاد شدن یون‌ کلسیم از رتیکولوم سارکوپلاسمیک دخالت کرده از افزایش غلظت یون کلسیم‌میوپلاسم جلوگیری یا آن را کاهش می‌دهد. با کاهش یون کلسیم، فعالیت مسیرهای کاتابولیکی که همراه با سندرم هیپرترمی بدخیم است، کاهش می‌یابد. دانترولن همچنین به‌طور مستقیم‌بر روی عضلات اسکلتی عمل کرده وارتباط بین تحریک عصبی و انقباض را، ازطریق تداخل با آزاد شدن یون کلسیم از رتیکولوم سارکوپلاسمیک، قطع می‌کند وانقباض عضلانی ناشی از بازتاب (رفلکس) را کاهش می‌دهد. نیمه عمر تزریق وریدی ۴-۸ ساعت‌و از راه خوراکی، ۸/۷ ساعت می‌باشد.شروع اثر آن در اسپاسم‌های ناشی ازاختلال نورونهای حرکتی، یک هفته بعد از مصرف است. دفع دارو کلیوی است.

قرص عضله شل کن پروپانیدید

پروپانیدید (به انگلیسی: Propanidid) رده درمانی: داروهای بیهوشی اشکال دارویی: آمپول وریدی. پروپانیدید برای القاء بیهوشی و ایجاد بیهوشی کامل کوتاه‌مدت استفاده شده است ولی به دلیل عوارضش مصرف آنمحدود است. دارای اثر مضعف مغزی، بی‌حسی موضعی و اثرات ضددرد خفیف است (فاقد اثر شل‌کنندگی عضلانی است). عوارض جانبی : افزایش و سپس کاهش تهویه ریوی و سپس ایست تنفسی، حرکات غیر ارادی عضلات، بروز سکسکه، افت فشارخون، ایست قلبی، تهوع، استفراغ، آلرژی. 

قرص عضله شل کن پانکورونیوم

پانکورونیوم (به انگلیسی: Pancuronium bromide) رده درمانی: داروهای بیهوشی اشکال دارویی: آمپول.پانکورونیوم به عنوان شل کنندهٔ عضلانی غیر دپلاریزان و طولانی اثر استفاده می‌شود. کمک به بیهوشی جهت شل کردن عضلات اسکلتی، تسهیل لوله گذاری در نای و تنفس مصنوعی (انتوباسیون و ونتیلاسیون) و انقباضات عضلانی ضعیف شده در تشنجات القایی. آنتاگونیست رقابتی استیل کولین (رقابت با استیل کولین در اتصال به گیرنده‌های نیکوتینی) در پیوستگاه عصب به عضله است لذا پانکرونیوم از پیوند استیل کولین به گیرنده‌های کولینرژیک صفحه محرکه انتهایی جلوگیری می‌کند و بنابراین دپولاریزه شدن عضله را مهار می‌کند. این دارو ممکن است از طریق انسداد مستقیم گیرنده‌های کولینرژیک قلب، ضربان قلب را افزایش دهد (تاکیکاردی). نارسایی تنفسی یا آپنه، واکنش حساسیت مفرط یا ایدیوسنکرازی. 

قرص عضله شل کن آتراکوریوم

آتراکوریوم (به انگلیسی: Atracurium) رده: بلوک کننده عصبی عضلانی غیر دپلاریزان . اشکال دارویی: آمپول مکانیسم اثر: شل کننده عضلات اسکلتی موارد مصرف: داروی کمکی در بیهوشی

مکانیسم اثر قرص عضله شل کن باکلوفن

باکلوفن اثر شل کنندهٔ عضلات اسکلتی خود را از طریق مهار انتقال رفلکس‌های منوسیناپسی و پلی سیناپسی در سطح نخاع اعمال می‌کند. نکاتی از فارماکولوژی کاتزونگ: باکلوفن یک اسپاسمولیتیک مؤثر در سطح نخاع است که آگونیست GABA (گیرنده نوع b) به شمار می‌آید. باکلوفن جزو اسپاسمولیتیک‌های مؤثر بر اسپاسم مزمن است.

موارد مصرف قرص عضله شل کن باکلوفن

درمان اسپاستیسیتی یا اسپاسم عضلانی در مولتیپل اسکلروزیس و سایر ضایعات نخاعی -باکلوفن در درمان نوعی از میگرن که با اسپاسم شدید سلول‌های مغزی همراه است به کار می‌رود وصرف نظر از عوارض آن بسیار کارآمد است.باکلوفن همچنین در درمان سکسکه هم کاربرد دارد. مطالعات نشان داده اند که باکلوفن در درمان وابستگی به الکل (Alcohol dependence)و نشانگان ترک الکل (Alcohol withdrawal syndrome)با مهار نشانه های ترک و اشتیاق به مصرف الکل ،مؤثر است. مصرف باکلوفن برای رفع گرفتگی عضلات پس از ورزش غیر مؤثر است . طریقه مصرف : بعنوان درمان اسپاستیسیتی یا اسپاسم عضلانی در مولتیپل اسکلروزیس و سایر ضایعات نخاعی در بالغین: ابتدا ۵ میلی گرم از راه خوراکی سه بار در روز و به مدّت ۳ روز تجویز می‌شود. در صورت نیاز می‌توان این دوز را هر ۳ روز یک بار ۱۵ میلی گرم افزایش داد. حداکثر دوزاژ روزانه ۸۰ میلی گرم است. ضمناً در بیماران سالمند باید افزایش دوز تدریجی باشد. موارد منع مصرف حساسیت مفرط نسبت به باکلوفن بیماران مبتلا به مشکلات گوارشی لازم است با پزشک معالج خود مشورت نمایند. این دارو می‌تواند برای افراد مبتلا به مشکلات کلیوی خطرساز باشد.موارد احتیاط : اختلال عملکرد کلیه اولسر پپتیک ضایعات مغزی CVA دیابت صرع در بیمارانی که از حالت اسپاسمی خود جهت حفظ تعادل و وضعیت گرفتن استفاده می‌کنند. دوران بارداری دوران شیردهی اطفال . تداخلات دارویی : اثرات تضعیف کنندهٔ باکلوفن بر سیستم اعصاب مرکزی به دنبال مصرف سایر داروهای مضعف سیستم اعصاب مرکزی نظیر الکل، آنتی هیستامین‌ها، مخدرها و داروهای خواب آور-آرامبخش تشدید می‌گردد. در صورت مصرف همزمان باکلوفن با مهارکننده‌های منوآمین اکسیداز، تضعیف سیستم اعصاب مرکزی و هیپوتانسیون ناشی از آن تشدید می‌گردد. مصرف همزمان باکلوفن با آنتی دیابتیک‌ها و انسولین موجب افزایش سطح گلوکز خون می‌شود.در این مطلب از سایت جسارت در مورد قرص عضله شل کن صحبت کردیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید.

گوشت گوساله برای بدنسازان

تحقیقات نشان می‌دهد گوشت گوساله برای بدنسازان مناسب بوده و به افزایش سطح تستسترون کمک می‌کند که البته اگر دام در طبیعت رشد یافته و تغذیه طبیعی‌تری داشته باشد در مقایسه با گوساله‌های پرورشی ضمن این‌که ارزش غذایی بالاتری دارد، طعمی مشابه گوشت گوسفند داشته و به دلیل آن‌که حجم بافت پروتئینی آن نسبت به بافت چربی در مقایسه با گوشت گوسفند بیشتر است به افزایش قدرت و حجم عضلانی بدنسازان کمک می‌کند. البته افراط در مصرف گوشت گوساله می‌تواند سبب تجمع چربی در ناحیه شکم و پهلو و افزایش چربی خون شود. این را هم بدانید گوشت گاو در مقایسه با گوساله چاق‌کننده و دیرهضم‌تر است.

بیشتر بخوانید : قرص غضروف ساز ♥ قرص فلوکونازول ♥ قرص فولیک اسید ♥ قرص فکسوفنادینقرص عضله ساز

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 9 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.