پای دیابتیک چیست؟

پای دیابتیک چیست؟

پای دیابتیک چیست؟ پای دیابتیک,بيماري پای دیابتیک,پای دیابتیک در بارداري,علائم پای دیابتیک,درمان پای دیابتیک,درمان پای دیابتیک با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان پای دیابتیک,پای دیابتیک را چگونه درمان کنيم,پای دیابتیک در …

آشنایی با علائم و درمان و نشانه های درد کبد چرب چگونه است

آشنایی با علائم و درمان و نشانه های درد کبد چرب چگونه است

درد کبد درد کبد ,درد کبد چرب,درد کبد چرب چگونه است,درد کبد نشانه چیست,درد کبد در بارداری,درد کبد و درمان آن,درد کبدی,درد کبد در کجاست,درد کبد از چیست,درد کبد در کدام ناحیه …

ختمی ؛ دوست پوست و دشمن یبوست

ختمی ؛ دوست پوست و دشمن یبوست

ختمی ؛ دوست پوست و دشمن یبوست خواص ختمی,فواید ختمی,ختمی درمانی,خاصیت ختمی,خواص ختمی درمانی,خواص ختمی برای پوست,خواص ختمی برای مو,خواص ختمی برای جوانی,خواص ختمی برای بارداری,خواص خوردن ختمی,فواید ختمی خام,فواید ختمی پخته

یبوست شدید

درمان و داروی گیاهی و خانگی یبوست شدید در کودکان بزرگسالان بارداری در سایت جسارت.در این مطلب می خواهیم به طور مفصل در مورد یبوست شدید صحبت کنیم.همه ما حداقل یک بار دچار یبوست شدید شده ایم و دوست داریم بدانیم در مواجه با این بیماری در کودکی و بزرگسالی . بارداری چه کار کنیم تا سریعتر خوب شویم.در این مطلب راهکارهایی برای شما می آوریم تا ببینید به چه راحتی می توانید این بیماری را درمان کنید

یبوست شدید

به طور علمی یبوست به عنوان اجابت مزاج کمتر از سه بار در هفته تعریف می‌شود. دفع مدفوع در این عارضه معمولاً خشک، در اندازه‌های کوچک و با دشواری انجام می‌شود. برخی از افرادی که به یبوست مبتلا هستند، عمل دفع مدفوع را بسیار دردناک می‌دانند و اغلب وارد آمدن فشار زیاد، نفخ و حساسیت روده را در حین آن تجربه کرده‌اند. تقریباً هر کسی مشکل یبوست را در دوره‌هایی از زندگی خود تجربه کرده است و اکثر موارد این عارضه موقتی است و جدی نخواهد بود. مطالعات نشان داده‌اند که رژیم غذایی ضعیف معمولاً علت اصلی بروز این عارضه محسوب می‌شود. فهم دلایل این مشکل، پیشگیری و درمان آن می‌تواند به بسیاری از افراد در خلاص شدن از این عارضه کمک کند.

چرا دچار یبوست شدید می شویم

عدم وجود فیبر کافی در رژیم غذایی عدم فعالیت بدنی (به خصوص در افراد مسن) مصرف برخی از داروها مصرف شیر سندرم روده‌ی تحریک پذیر (IBS) تغییر در روال عادی زندگی مانند بارداری، کهولت سن و مسافرت استفاده‌ی نامناسب از داروهای مسهل نادیده‌ گرفتن نیاز به اجابت مزاج کم شدن آب بدن بیماری یا شرایط خاص، مانند سکته ‌ی مغزی (شایع‌ترین) مشکلات کولون و رکتوم مشکلات عملکرد روده (یبوست مزمن ایدیوپاتیک)

آیا یبوست شدید می تواند در اثر مصرف دارو باشد

بله مصرف برخی از دارو‌ها می‌تواند باعث بروز یبوست شدید شود، این داروها عبارتند از: داروهای ضد درد (به خصوص مواد مخدر) آنتی اسیدهای حاوی آلومینیوم و کلسیم داروهای فشار خون (مسدود کننده‌های کانال کلسیم) داروهای ضد پارکینسون ضد اسپاسم داروهای ضد افسردگی مکمل‌های آهن داروهای ادرارآور داروهای ضد تشنج

آیا بیماری هایی هستند که ابتلا به انها موجب ابتلا به یبوست شدید شود؟

بله بیماری‌هایی که باعث بروز یبوست شدید می‌شوند شامل اختلالات عصبی، اختلالات متابولیک و غدد درون ریز و مشکلات سیستماتیک که سیستم‌های بدن را تحت تأثیر خود قرار می‌دهند. برخی وضعیت‌های پزشکی که در زیرشاخه‌ی این بیماری‌ها قرار گرفته و می‌توانند منجر به یبوست شوند عبارتند از:

  • اختلالا عصبی
    • مولتیپل اسکلروزیس
    • بیماری پارکینسون
    • انسداد کاذب روده‌ی مزمن ایدیوپاتیک
    • سکته
    • صدمات طناب نخاعی
  • اختلالات متابولیک و غدد درون ریز
  • اختلالات سیستماتیک بدن
    • آمیلوئیدوز
    • لوپوس
    • اسکلرودرمی

بیشتر بخوانید :

علت و درمان خانگی و گیاهی یبوست کودکان و بزرگسالان و نوزادان

رابطه مشکلات روده ای و یبوست شدید

باید بدانید کهمشکلاتی از قبیل انسداد روده، بافت اسکار (که گاهی چسبندگی روده نیز نامیده می‌شود)، دیورتیکولوز، تومور‌ها، تنگی روده‌ی بزرگ، بیماری هیرشپرونگ و یا سرطان روده می‌توانند منجر به منقبض شدن، تحت فشار قرار گرفتن و تنگ شدن روده‌ها و راست روده شده و باعث بروز یبوست شوند.مشکل یبوست به دو نوع یبوست ایدیوپاتیک و پبوست عملکردی تقسیم‌بندی می‌شود. سندرم روده‌ی تحریک‌پذیر (IBS) با علائم غالب یبوست در شاخه‌ای مجزا قرار می‌گیرد. نوع ایدیوپاتیک این عارضه، با منشأئی ناشناخته، به درمان‌های استاندارد یبوست پاسخ نمی‌دهد. نوع عملکردی یبوست نشان‌دهنده‌ی این است که روده سالم است ولی به درستی کار نمی‌کند. این نوع یبوست اغلب در نتیجه‌ی رژیم غذایی نامناسب و سبک زندگی غلط ایجاد می‌شود.

درمان یبوست با رژیم غذایی

یک رژیم غذایی با فیبر کافی (۲۰ تا ۳۰ گرم در هر روز) به مدفوع فرمی نرم و حجیم خواهد داد. یک متخصص گوارش می‌تواند در تنظیم یک رژیم غذایی مناسب به شما کمک کند. غذاهایی با فیبر بالا شامل حبوبات، غلات، دانه‌ها، سبوس، میوه‌های تازه و سبزیجات مانند مارچوبه، کلم بروکلی، کلم و هویج می‌توانند مفید باشند. برای افراد مستعد ابتلا به یبوست، کاهش مصرف خوراکی‌های کم فیبر یا بدون فیبر مانند بستنی، پنیر، گوشت و غذاهای فرآوری شده نیز بسیار اهمیت دارد.

درمان یبوست شدید با مصرف داروهای ملین

پزشک ممکن است برای آن دسته از افرادی که ایجاد تغییر در رژیم غذایی و سبک زندگی برای آن‌ها کارساز نبوده و هنوز هم از مشکل یبوست رنج می‌برند، داروهای مسهل یا ملین را برای مدت محدودی تجویز نماید. این داروها برای تحریک یک روده‌ی تنبل مزمن بسیار مفید خواهند بود. متخصص گوارش تعیین خواهد کرد که چه زمانی بیمار به داروهای ملین نیاز خواهد داشت و کدام نوع بهتر است مورد استفاده قرار گیرد. نوع خوراکی این داروها، بصورت مایع، قرص، آدامس، پودر و فرم کپسولی در دسترس هستند.

نکاتی در مورد یبوست شدید و کنترل آن

درمان و تشخیص یبوست علت یبوست اقدامات خانگی درمان و کنترل یبوست تشخیص علت یبوست درمان یبوست عوارض یبوست یبوستیبوست یکی از شکایات شایع در میان مردم است و معمولاً به صورت دفع سخت، دشوار، نامنظم و ناکامل صورت می‌گیرد. از آن‌جایی که دامنه‌ی اجابت مزاج و حالت‌های دفع مدفوع بسیار گسترده است، توصیف دقیق یبوست آسان نیست. علم پزشکی، یبوست را به صورت اجابت مزاج کمتر از سه بار در هفته و یبوست شدید را اجابت مزاج کمتر از یک بار در هفته در نظر گرفته است. زیرا بیشتر انسان‌ها حداقل سه بار دفع مدفوع هفتگی دارند، اما تعداد دفعات به ‌تنهایی ملاک کافی برای تعریف دفع نرمال مدفوع نیست و تعداد حرکات روده‌ای در روز یا هفته می‌تواند در افراد مختلف متفاوت باشد. به طور کلی تعداد حرکات روده با افزایش سن کاهش می‌یابد. اکثر بزرگسالان اجابت مزاج بین سه الی ۲۱ بار در هفته دارند که کاملاً طبیعی در نظر گرفته می‌شود. الگوی اجابت مزاج روزانه فقط در کمتر از نیمی از مردم جهان دیده می‌شود. علاوه بر این، بسیاری از افراد دارای اجابت مزاج نامنظم هستند و هر روز تعداد حرکات روده‌ای یکسانی ندارند. برخی افراد بدون مبتلا بودن به یبوست هم ممکن است فقط هفته‌ای دو بار دفع مدفوع بدون مشکل داشته باشند. حالت دیگری نیز وجود دارد که ممکن است فرد همین حداقل سه بار دفع متناوب مدفوع را در هفته داشته باشد، اما از فشاری که هنگام دفع به عضلات کف لگن و مقعد وارد می‌شود ابراز ناراحتی کند. احساس پری در مقعد، تخلیه‌ی ناکامل مدفوع و مدفوع سفت از دیگر علایم ابتلا به یبوست است. یبوست وقتی مزمن می‌شود که حرکات روده‌ای غیر طبیعی و عبور مشکل مدفوع برای چند هفته یا بیشتر ادامه پیدا کند. اگرچه یبوست گاه به گاهی در میان مردم متداول‌تر است اما بسیاری از مردم یبوست مزمن را نیز تجربه می‌کنند و در معرض عوارض ناشی از آن قرار می‌گیرند. به دلیل ناآگاهی و اطلاعات ناکافی وقتی فرد از یبوست شکایت می‌کند، پزشک مجبور به پرسیدن سوألات دقیق‌تری در مورد مشکل بیمار است تا متوجه شود منظور بیمار واقعاً همان کلمه‌ای است که به کار می‌برد. با این حال ارزیابی میزان سفتی و سختی مدفوع توسط پزشک بدون معاینه‌ی انگشتی مشکل خواهد بود. شکل ظاهری، حجم، میزان سفتی و قوام مدفوعی که خارج می‌شود تا حد زیادی به فاصله‌ی زمانی عمل دفع قبلی بستگی دارد. مدفوعی قطعه‌ای کوچک و سفت با سرعت کمتری نسبت به مدفوع شل و روان یا مدفوع حجیم، درون روده حرکت می‌کند. با وجود این‌که یبوست یک بیماری و اختلال گوارشی شایع در نظر گرفته شده است اما بسیاری از مردم به چشم بیماری به آن نگاه نمی‌‌کنند و خیلی راحت از کنار آن می‌گذرند. یبوست می‌تواند مبدأ و منشأ بسیاری از اختلالات و مشکلات بعدی در ناحیه‌ی مقعد باشد. با این حال برخی خانواده‌ها از همان زمان کودکی با تأکید بر اجابت مزاج روزانه‌ی فرزندشان و کنترل آن به کودک‌شان آموزش داده‌اند که تأخیر یا اختلال در دفع مدفوع موضوعی نگران‌کننده است. از طرفی یبوست می‌تواند منشأ روانی داشته باشد، برخی افراد به دلیل خجالت از دست‌شویی رفتن در جمع یا محل کار، عمل دفع مدفوع خود را به تأخیر می‌اندازند و احساس دفعی که در مقعد ایجاد شده است را با نادیده گرفتن، سرکوب می‌کنند. همین بی‌توجهی به عمل دفع باعث فاصله افتادن بیشتر بین دو اجابت مزاج اخیر خواهد شد و بدین صورت مدفوع ساعات طولانی تری را درون روده باقی مانده و سفت و خشک‌تر می‌شود. به همین سادگی خود فرد برنامه‌ی یک اختلال را در بدن می‌چیند و اجرا می‌کند

علت یبوست شدید چه چیزی می تواند باشد

علت آن می تواند موارد زیادی باشد مانند تغییر در رژیم غذایی یا فعالیت‌های معمول روزانه؛ خوردن مقدار زیادی از محصولات لبنی؛ اختلالات اشتها؛ سندرم روده تحریک پذیر (سیکل اسهال یبوست معمولاً در سندرم روده‌ی تحریک پذیر (IBS) رخ می‌دهد.)؛ اختلال عصبی مانند بیماری پارکینسون و یا اسکلروز متعدد؛ مصرف ناکافی آب و فیبر در رژیم غذایی؛ استفاده بیش از حد از ملین‌ها (مصرف بیش از اندازه از ملین‌های گیاهی مانند روغن کرچک و سنا می‌تواند در حرکات طبیعی روده بزرگ اختلال اساسی ایجاد کند.)؛ دوران قاعدگی و بارداری (سطح بالایی از هورمون استروژن و پروژسترون در دوران قاعدگی و بارداری ممکن است منجر به یبوست شود. یک مورد از هر پنج زن باردار دچار یبوست بارداری می‌شود.)؛ اختلال عصبی و عضلانی در دستگاه گوارش (بسیاری از بیماری‌ها مانند دیابت، اسکلرودرمی، انسداد کاذب روده، بیماری هیرشپرونگ، بیماری شاگاس و سرطان یا تنگی روده بزرگ می توانند عملکرد عضلات و اعصاب روده بزرگ را دچار اختلال کنند.)؛ بیماری‌های سیستم عصبی مرکزی (برخی از بیماری‌های مغز و نخاع از جمله بیماری پارکینسون، ام اس و آسیب های نخاعی ممکن است منجر به یبوست شود.)؛ مقاومت در برابر احساس دفع مدفوع (برخی از مردم به دلیل هموروئید یا شقاق اجابت مزاج را به تأخیر می‌اندازند.)، فشار روانی و استرس؛ اینرسی کولون (اینرسی کولون یک بیماری با علت نامشخص و وضعیتی است که در آن اعصاب یا عضلات روده بزرگ به طور طبیعی کار نمی‌کند. در نتیجه، محتویات روده بزرگ نمی‌تواند کامل تخلیه شود. مصرف بی‌رویه ملین‌ها نیز ممکن است در اینرسی کولون نقش داشته باشد.)؛ اختلال هورمونی (از جمله کم‌کاری غده تیروئید و افزایش هورمون پاراتیروئیدی (با افزایش میزان کلسیم در خون) می توانند منجر به یبوست شوند.)؛ اختلال عملکرد کف لگن (اختلال عملکرد کف لگن به صورت انسداد یا تأخیر خروج مدفوع با علت ناشناخته است که در آن عضلات لگن و اطراف مقعد قادر به فعالیت طبیعی خود نیستند. این عضلات برای اجابت مزاج بسیار مهم هستند.)؛ داروهای ضد درد مخدر مانند کدئین و اکسی کدون؛ داروهای ضد افسردگی مانند آمی‌تریپتیلین و ایمی پرامین؛ داروهای ضد تشنج مانند فنی‌توئین و کاربامازپین؛ مکمل‌های حاوی آهن؛ داروهای مسدوده کننده کانال کلسیم مانند دیلتیازم و فدیپین؛ آنتی اسیدهای حاوی آلومینیوم مانند هیدروکسید آلومینیوم و کربنات آلومینیوم؛ سرطان روده بزرگ.

چگونه با دانه کنجد یبوست شدید را درمان کنیم

چربی موجود در دانه ی کنجد همانند مرطوب کننده ی روده عمل می کند که در صورت خشک بودن مدفوع بسیار کمک کننده است. این دانه ها را می توانید به سرلاک و یا سالاد اضافه کرده و یا آسیاب آن را بر روی غذا به عنوان چاشنی بپاشید. این روش مورد علاقه ی آمیش ها (یک فرقه مسیحی) و پزشکان چینی بوده است.

درمان سریع یبوست شدید با ملاس (شیره قند)

یک قاشق غذاخوری شیره ی ملاس (شیره ی شکر) قبل از خواب برای درمان یبوست شدید کمک کننده است بطوریکه نتیجه ی آن را به هنگام صبح خواهید دید. ملاس را ۳ بار می جوشند تا غلیظ شود، بنابراین سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است، به خصوص منیزیم به تنهایی برای درمان یبوست بسیار کمک کننده است.

بیشتر بخوانید :

درمان یبوست نوزاد یک ماهه 2 ماهه شش ماهه 7 ماهه

برای درمان یبوست شدید قیبر را فراموش نکنید

فیبر همانند یک تمیز کننده ی لوله، غذا و پسماند باقی مانده از آن را در سیستم گوارشی پاک سازی کرده و مرطوب کننده ی سیستم گوارشی است. این روش مقدار مدفوع شما را افزایش می دهد، و عضلات دستگاه گوارش را تقویت کرده تا دفع راحت تری داشته باشند. مقدار استاندارد مصرف فیبر بین ۲۰ تا ۳۵ گرم روزانه است. مواد غذایی که سرشار از فیبر هستند عبارتند از سرلاک سبوس دار، لوبیا، عدس، بلغور جو دوسر، بادام، جو، بیشتر سبزیجات، و میوه های تازه و خشک.

یبوست شدید را با چای نعناع یا زنجبیل درمان کنید

نعناع و زنجبیل هر دو به عنوان درمان های خانگی برای حل کردن مشکلات گوارشی تأیید شده است. نعناع حاوی منتول است که خاصیت ضد اسپاسم دارد که درنتیجه ی آن عضلات دستگاه گوارشی آرام می شوند. زنجبیل گیاهی است که طبع گرم داشته و منجر به افزایش دمای درونی بدن می شود. گیاه شناسان بر این باور هستند که این گیاه موجب افزایش کارایی دستگاه گوارش کند است. در چای، آب داغ تحریک کننده ی دستگاه گوارش بوده و به درمان یبوست کمک کننده است. چای گل قاصدک همچنین ملینی ملایم و سم زداست.

چربی های سالم دوای درد یبوست شدید

روغن زیتون، روغن دانه های گیاهی و روعن آووکادو همگی دارای چربی های سالم است که روان کننده ی روده ها است و برای درمان یبوست شدید موثر می باشد. یک سالاد از برگ های سبزی که مملو از فیبر است تشکیل شده که چاشنی آن همراه با روغن زیتون، مقداری خشک بار و یا یک قاشق غذاخوری کره گیاهی بر روی میوه و یا نان تست بهترین انتخاب برای درمان یبوست است. حتی اگر شما رژیم دارید، چربی های سالم جز مواد ضروری برای عملکرد ابتدای بدن است. حتی مقدار کمی از این چربی ها برای بدن بسیار مفید است.

آب لیمو درمان قطعی و سریع یبوست شدید

اسید سیتریک موجود در آب لیمو نقش یک محرک را برای سیستم گوارشی شما ایفا کرده و می تواند برای دفع سموم از بدن بسیار مفید باشد. با اضافه کردن مقداری آب لیمو به یک لیوان آب هر روز صبح، یا اضافه کردن لیمو به چای، موجب ترش مزه شدن آب و شادابی بیشتر شده که نه تنها به عنوان درمان طبیعی برای یبوست محسوب می شود بلکه موجب افزایش نوشیدن بیشتر آب در طول روز گردیده و در طولانی مدت دستگاه گوارش شما بهتر می شود.

قهوه یبوست شدید را نابود می کند

قهوه روده بزرگ (کولون) را تحریک کرده و شما پس از مدت کوتاهی بعد از استفاده ی آن، نیاز به سرویس بهداشتی پیدا خواهید کرد. دیگر نوشیدنی های گرم هم اثر مشابه به قهوه را دارند. دمنوش گیاهی و یا یک فنجان آب گرم همراه با مقداری آب لیمو (یک ملین طبیعی) یا عسل نیز می تواند کولون را تحریک کند. قهوه همچنین ادرار آور بوده پس نیاز به مصرف مایعات بیشتر خواهد شد و در صورت عدم مصرف مایعات کافی ممکن است یبوست شما بدتر شود.

بیشتر بخوانید :

علت همراه با راه درمان یبوست در بارداری در طب سنتی و خانگی

برای درمان یبوست شدید از کشمش استفاده کنید

کشمش منبع فیبر است همچنین دارای اسید تارتاریک یا همان جوش شیرین است که خود اثر روان کنندگی دارد. در مطالعات انجام شده پزشکان به این نتیجه رسیده اند، افرادی که روزانه ۱۲۷٫۵۷ گرم کشمش (یک مشت) می خورند، غذای هضم شده ی آن ها از مسیر گوارشی در نصف زمان نسبت به زمانی که شما کشمش مصرف نمی کنید، طول می کشد. گیلاس و زردآلو همچنین منبع غنی از فیبر بوده و می توان از گیلاس و زردآلو برای درمان یبوست شدید استفاده کرد. این میوه ها را همراه با ماست میل کنید تا از فواید پروبیوتیک های روان کننده ی روده هم بهره ببرید.

آلو سیاه و درمان یبوست شدید

آلو سیاه از میوه هاییست که سرشار از فیبر هستند و برای درمان یبوست شدید بسیار مفید می باشند. ۳ عدد آلو سیاه حاوی ۳ گرم فیبر است و همچنین آلو سیاه دارای ترکیبی است که باعث تحریک شدن انقباض روده شده و شما نیاز به سرویس بهداشتی پیدا خواهید کرد. یکی دیگر از میوه های خشک شده ی مفید، انجیر است که برخلاف آلو نفخ چندانی نمی آورد.

روغن کرچک و نابودی یبوست شدید

مدت هاست که از روغن کرچک برای درمان خانگی یبوست استفاده می کنند. یکی از مصارف اولیه ی روغن کرچک روان ساز بودن آن است بطوریکه در صورت استفاده یک الی دو قاشق چایخوری روغن کرچک به هنگام معده ی خالی نتیجه آن را پس از حدود ۸ ساعت خواهید دید. روغن کرچک بدلیل وجود نوعی ترکیب که در صورت استفاده شکسته می شود، بی نظیر بوده بطوریکه همان ترکیبات موجب تحریک شدن روده بزرگ و کوچک می شود.

بیشتر بخوانید :

درمان و علت و رفع یبوست در کودکان زیر 2 سال و درمان آن

آیا ورزش در درمان یبوست شدید مفید است؟

حتی روزانه ۱۵ دقیقه پیاده روی روزانه به شما کمک می کند تا مواد غذایی از مسیر روده سریع تر عبور کند. اگر شما پس از صرف یک غذای سنگین احساس خواب آلودگی پیدا کردید تلاش کنید در همان مکانی که هستید، تحرک داشته باشید. این تحرک و فعالیت به فرآیند هضم غذا کمک کننده است و از حس سنگینی پس از صرف غذای پر کالری و حجیم جلوگیری می کند و برای درمان یبوست شدید مفید است.

درمان یبوست شدید با انجیر

افراد مبتلا به یبوست که مشکل زمینه ای مانند انسداد روده ندارند، شب ها مقداری انجیر را در آب خیس کنند و صبح ناشتا این انجیرها را همراه آب آن بخورند. این کار کمک زیادی به رفع یبوست و سهولت دفع خواهد کرد. با این حساب، عادت غذایی شما خواننده محترم برای رفع یبوست، خوب است و در درازمدت مشکلی برایتان ایجاد نخواهد کرد.

شربت خاکشیر و درمان یبوست شدید در صبح

نوشیدن شربت خاکشیر قبل از صبحانه می تواند به رفع یبوست و جوش های صورت کمک کند و نوشیدن دمکرده گل گاو زبان قبل از خواب می تواند مثل یک داروی آرامبخش عمل کند.مخلوط یک قاشق غذاخوری خاکشیر، نصف لیوان آب جوش و دو حبه قند یا معادل آن شکر است. این شربت تقریبا برای تمام مزاج ها مناسب است، به خصوص برای افرادی که شکم شان سخت کار می کند.

سبوس برنج در درمان یبوست شدید را دست کم نگیرید

سبوس برنج درمانی بی ضرر برای یبوست های بدون علت مشخص.یک فوق تخصص گوارش و کبد با بیان اینکه «یبوست از شایع ترین مشکلات گوارشی است که افراد در سنین مختلف را درگیر می کند»، گفت:«سبوس برنج و سبوس سایر غلات محتوی فیبر فراوان هستند و به عنوان یک درمان ساده و بی ضرر یبوست هایی که علت مشخصی ندارند مطرح است.»

بیشتر بخوانید :

بهترین راه های درمان خانگی یبوست شدید کودک نوراد و بزرگسال

یبوست شدید را به سیر و موسیر بسپارید

انواع سیر، موسیر و والک از جمله گیاهان ضد یبوست می باشند و کسانی که به طور دائمی مقدار کمی سیر، موسیر یا والک با غذای خود میل کنند، کمتر مبتلا به یبوست می شوند. برگ های تازه والک را می توان به همراه جعفری مانند سبزی خوردن تازه با غذا میل کرد. موسیر را می توان خشک کرده و به صورت پودر در غذا مصرف نمود.

تخم شنبلیله درمانی فوق العاده برای یبوست شدید

تخم شنبلیله برای یبوست مفید است. تخم شنبلیله را می توانید برای مدت ها نگهداری کنید، بدون آنکه خراب یا فاسد شود. اما اگر آن را بکوبید و به صورت پودر در آورید، پس از چند روز بو گرفته و خراب می شود. بنابراین اگر می خواهید از تخم شنبلیله برای رفع یبوست استفاده کنید، مقدار کمی از آن را کوبیده و سه وعده در روز، صبح، ظهر و شب و در هر بار یک قاشق مرباخوری از این پودر میل کنید. می توانید این پودر را به کمک آب میل کنید.

راز عجیب روغن زیتون در درمان یبوست شدید به سرعت

روغن زیتون خالص، چیزی بیش از یک چربی سالم و خوشمزه است. این ماده‌ی خوراکی همچنین می‌تواند کمک کند یبوست‌تان از بین برود. زمانی که بافت و قوام روغن زیتون را در نظر بگیرید، این موضوع تعجب‌آور به نظر نمی‌رسد. این روغن عملا نمونه‌ی بارزی از درمان‌های خانگی برای یبوست است. روغن زیتون دستگاه گوارش‌تان را تحریک می‌کند، و به این ترتیب کمک می‌کند تا چیزها در روده‌ی بزرگ‌تان حرکت کنند. مصرف منظم روغن زیتون از بروز مجدد یبوست جلوگیری می‌کند.

مواد لازم برای این دارو

-۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
-۱ قاشق چای خوری آب لیمو (اختیاری)

روش مصرف روغن زیتون

صبح‌ها یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بخورید. بهتر این است که این کار را با معده‌ی خالی انجام دهید، بنابراین آن را قبل از خوردن هر چیز دیگری بخورید. اگر فراموش کردید، تا زمانی صبر کنید که مدتی گذشته باشد و چیزی نخورده باشید. اگر دوست دارید می‌توانید آن را با کمی آب لیمو مخلوط کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد (آب لیمو نیز به عنوان یک درمان طبیعی برای یبوست عمل می‌کند.)

یبوست شدید

بیشتر بخوانید :

علت و درمان یبوست و دل درد کودکان و نوزاد

آخرین بروز رسانی در : شنبه 1 اردیبهشت 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.