علت و علائم سرطان روده بزرگ بدخیم در جوانان چیست

علت و علائم سرطان روده بزرگ بدخیم در جوانان چیست

سرطان روده بزرگ سرطان روده بزرگ ,سرطان روده بزرگ بدخیم,سرطان روده بزرگ درمان,سرطان روده بزرگ چیست,سرطان روده بزرگ+علائم,سرطان روده بزرگ در جوانان توضیحاتی در مورد سرطان روده بزرگ سرطان روده بزرگ (به …

قفل شدن زانوها

قفل شدن زانوها

قفل شدن زانوها قفل شدن زانوها,بيماري قفل شدن زانوها,قفل شدن زانوها در بارداري,علائم قفل شدن زانوها,درمان قفل شدن زانوها,درمان قفل شدن زانوها با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان قفل شدن زانوها,قفل …

کلسترول چیست؟ کلسترول خوب و بد کدامند؟

کلسترول چیست؟ کلسترول خوب و بد کدامند؟

کلسترول چیست؟ کلسترول خوب و بد کدامند؟ کلسترول,بيماري کلسترول,کلسترول در بارداري,علائم کلسترول,درمان کلسترول,درمان کلسترول با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان کلسترول,کلسترول را چگونه درمان کنيم,کلسترول در کودکان,کلسترول در بزرگسالان,کلسترول در نوزادان,کلسترول …

تاری دید

تاری دید ,تاری دید در ام اس,تاری دید لحظه ای,تاری دید و استرس,تاری دید صبحگاهی,تاری دید به انگلیسی,تاری دید بعد از خواب,تاری دید ناگهانی,تاری دید در بارداری

تاری دید

توضیحاتی در مورد تاری دید

گاهی احساس می کنیم چشم هایمان ضعیف شده است ، شاید افزایش نمره عینک بهترین راه حل برای رفع مشکل شما نباشد، زیرا تاری دید همیشه دال بر نیاز به تغییر نمره عینک نمی باشد ♥. به گفته متخصصان چشم، علت تاری دید باید توسط پزشک بررسی شوددر این مطلب از سایت جسارت در مورد درمان و علت تاری دید صبحگاهی و بعد از خواب ام اس صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

تاری دید و ام اس

دکتر مصطفی سلطان سنجری، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران دراین باره می گوید: برخی از بیماری های اعصاب دارای علایم چشمی هستند که با تاری دید و کاهش قدرت بینایی، بروز می کنند. بیماری ام اس که یک بیماری سیستم عصبی است، بیشترین تاثیر را بر عصب بینایی چشم دارد و منجر به تاری دید می شود. ام اس بیماری ای است که تمام قسمت های مغز و اعصاب را درگیر می کند. بیشترین تاثیر این بیماری در افراد جوان درگیر کردن عصب بینایی چشم است که کاهش قدرت دید فرد را به دنبال دارد. قدرت بینایی فرد مبتلا به ام اس در عرض چند هفته ممکن است به شدت کاهش یابد. تاری دید ناشی از بیماری های اعصاب به این صورت است که فرد نمی تواند به راحتی مطالعه کند، شفافیت دید کاسته می شود و به دنبال از بین رفتن قسمتی از میدان دید، قدرت بینایی فرد کاهش می یابد. در واقع تاری دید ناشی از ام اس، به این صورت است که فرد احساس می کند، اشیا را از پشت شیشه ی مات می بیند و این حالت، برای 24 ساعت طول می کشد.

تاری دید و التهابات شدید بینایی

بیشتر افرادی که دچار بیماری های اعصاب چشمی می شوند، اغلب افراد جوانی هستند که دچار التهابات شدید بینایی می شوند که این مشکل می تواند ناشی از تومورهای چشم هم باشد.

تاری دید و آب مروارید

کاتاراکت یا آب مروارید یعنی کدورت در لنز طبیعی چشم که پشت عنبیه و مردمک قرار گرفته است. لنز طبیعی چشم حدودا از 65 درصد آب و 35 درصد پروتئین ساخته شده که پروتئین‌ ها نیز طوری قرار گرفته‌ اند که لنز را شفاف نگه دارند و اجازه ی عبور نور از آن ها داده شود اما با بالا رفتن سن، بعضی از این پروتئین‌ ها ممکن است به هم فشرده شده و شروع به ایجاد مناطقی کدر در لنز کنند که این امر به بروز آب مروارید منجر می‌ شود. تار شدن یا محو شدن بینایی، حساس شدن به نور، کم رنگ شدن یا محو شدن رنگ‌ ها و تغییر مداوم شماره ی عینک یا لنز تماسی از علایم آب مروارید است. کدورت عدسی در ابتدا کوچک بوده و اثری روی بینایی ندارد و افراد متوجه تاری بینایی شان می‌ شوند مثل نگاه کردن از پشت یک قطعه شیشه ی کدر و یا این که فرد مبتلا به آب مروارید، نوری که از خورشید یا لامپ می ‌آید را به صورت درخشنده تر می بیند و رنگ ‌ها را به روشنایی سابق نمی ‌بیند.

تاری دید و عیوب انکساری

چه اتفاقی می افتد که یک مرتبه احساس می کنید چشم های تان ضعیف شده اند؟ افرادی که عینکی هستند، می دانند که تاری دید یکی از دلایل مهم ضعیفی چشم به شمار می رود، البته این حرف وقتی برای شما بیشتر محسوس خواهد بود که شماره ی چشم های تان ده دهم یا صفر نباشد. به هر حال وقتی بیمار چشمش تار می ‌بیند اگر چشمانش را تنگ کرد و نقطه ‌ای که تار می دید شفاف شد، او مشکل عیوب انکساری دارد و با تجویز عینک یا اعمال جراحی مشکل او حل می شود که صد البته تشخیص قطعی با چشم‌ پزشک است.مطالعات زیادی در خصوص عوامل موثر در ایجاد عیوب انکساری انجام شده است که البته در برخی از موارد آن اختلافاتی وجود دارد، به عنوان مثال در مورد اثر مطالعه در فاصله ی نزدیک(خواندن و نوشتن) مطالعاتی صورت گرفته است، ولی به طور یقین ارتباطی بین آن و نزدیک بینی ثابت نشده است ولی این گونه استنباط می شود که مطالعه، تاثیر قابل توجهی در ایجاد نزدیک بینی ندارد، اما اصولا افراد اجتماعی و آن هایی که بیشتر مطالعه می کنند، بیشتر دچار عیوب انکساری می شوند. کار با کامپیوتر یا تلویزیون نتوانسته است ارتباط قطعی به ایجاد نزدیک بینی را اثبات کند به همین جهت استنباط بسیاری از متخصصان این است که استفاده از این وسایل نمی تواند عامل عینکی شدن باشد.

تاری دید و التهاب مزمن

التهاب مزمن یکی از غدد کوچک تولید کننده ی چربی که در پلک ‌های بالا و پایین قرار دارد مهم ترین دلیل بروز بیماری شالازیون است و اشکال در ظاهر چشم و تاری دید از عوارض این بیماری به شمار می ‌رود. شالازیون یکی از بیماری ‌های چشم است که در آن، تورم کیستی در پلک به وجود می ‌آید. التهاب مزمن یکی از غدد کوچک تولید کننده ی چربی که در پلک‌ های بالا و پایین قرار دارد، مهم ترین دلیل بروز این عارضه چشمی است.

تاری دید و ناخنک های بزرگ

حتما اسم ناخنک چشم را شنیده اید ناخنک های بزرگ در چشم موجب تاری دید می ‌شود اما با جراحی می‌ توان این ناخنک ‌ها را برداشت. ناخنک یکی از بیماری ‌های چشم به شمار می‌ رود. اگر ناخنک کوچک باشد و موجب قرمزی و سوزش چشم ‌ها نشود و از طرفی ظاهر ناخوشایندی نداشته باشد، به درمان خاصی نیاز ندارد. با التهاب ناخنک چشم قرمز شده و دچار سوزش می‌ شود؛ در این وضعیت برای بیمار قطره‌‌ های اشک مصنوعی تجویز می ‌شود که استفاده ی مکرر از آن موجب تسکین این علائم می ‌شود. در شرایطی که ناخنک التهاب شدید پیدا کند بیمار با نظر چشم‌ پزشک می ‌تواند برای یک دوره درمانی از قطره‌ های استروئیدی یا سایر قطره‌ های ضد التهاب استفاده کند. ناخنک‌ های بزرگ تر با ایجاد آستیگماتیسم موجب تاری دید می ‌شوند؛ از این رو با جراحی می‌ توان آن را برداشت

تاری دید در دیابت

افراد مبتلا به دیابت همواره با خطرات جدی در مورد چشم های شان مواجه هستند(مثل کوری تدریجی و یا آب مروارید). اما بیشترین تهدید، تأثیری است که دیابت روی گردش خون در چشم ها می گذارد و باعث کوری می شود.

تاری دید و دوبینی

برخی مواقع به علت اختلال در هماهنگی دو چشم، فرد دو بینی دارد اما فکر می کند که تار می ‌بیند. در این حالت، بیمار با بستن یک چشم و دیدن با چشم دیگر می ‌تواند متوجه این مشکل بشود. اگر با دو چشم، تار می ‌بیند و با یک چشم، درست می ‌بیند مشخص می ‌شود که دو چشم وی هماهنگی دید ندارد و باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کند.

تاری دید و سکته

تاری دید در حمله های ایسکمیک، شایع است. در سکته خفیف (mini-stroke)، انسداد موقت جریان خون ایجاد می شود. سکته های خفیف، هشدار می دهد که یک سکته کامل در راه است. علایم سکته هــــــای خفیف می تواند خیلی سریع ظاهر شود و خیلی نمی ماند این علایم شامل تاری دید، دیدن نورهای درخشان یا سیاه شدن کامل بینایی است. گاهی برای چند ثانیه، فرد دچار دید خاکستری یا تیره می شود. علایم دیگر شامل تغییر در حس های شنوایی و چشایی، سردرگمی و مشکل گفتاری است.

تاری دید و استفاده از لنز

استفاده صحیح از لنز کار بسیار سختی است.نتایج بررسی های سال ۲۰۱۱ نشان می دهد، بیشتر افرادی که از لنز استفاده می کنند در کار خود تبحر کافی ندارند و تنها ۲ درصد روش صحیح مراقبت و استفاده از لنز را می دانند. استفاده طولانی مدت از لنز یا تمیز کردن با روش نادرست، باعث تراکم باکتری و حتی انگل ها در چشم می شود و این امر احتمال عفونت جدی چشم را افزایش می دهد بنابراین، هر روز لنز را از چشم ها دربیاورید، درست تمیز و محلول و ظرف نگه داری آن را هر ماه عوض کنید. در صورت تاری دید، قرمزی یا درد به پزشک مراجعه کنید.

مصرف داروها و تاری دید

مصرف داروهای مختلف می تواند باعث تاری چشم شود از جمله قرص های فشارخون، استروئیدهای خوراکی و قرص های خواب. به قرص های آنتی هیستامین مانند زیرتک (zyrtec) و کلارتین (claritin) توجه بیشتری کنید. زیرا این داروها می تواند باعث واکنش در بدن شود که تولید اشک را کاهش می دهد. بدتر از آن، آنتی هیستامین ها می تواند خطر گلوکوم را افزایش دهد. بنابراین اگر پس از مصرف این داروها دچار تاری و درد چشم شدید به پزشک مراجعه کنید.

تاری دید و خشکی چشم

فرو بردن صورت در بالشت هنگام خواب باعث می شود روز بعد دچار خشکی چشم شوید. جریان هوا نیز باعث خشکی چشم می شود. فشار آوردن روی چشم ها هنگام خواب از جمله قرار دادن دست یا قسمت داخل آرنج روی چشم می تواند روی بافت های چشم فشار وارد و گردش خون را محدود کند. این موضوع باعث می شود هنگام بلند شدن از خواب دچار تاری دید شوید.

علل تاری دید

تاری دید گاهی به این علت است که عدسی چشم تا حدی انعطاف‌پذیری خود را از دست داده و نمی‌‌تواند بر روی اجسام نزدیک، مخصوصاً روزنامه، نقشه، یا اجسام ریز تطابق کامل انجام دهد. ممکن است دید شما ۲۰ به ۲۰ باشد، ولی با چند ساعت خیره شدن به صفحهٔ نمایشگر کامپیوتر دیدتان تار باشد، دودمه، گرد و غبار، آلودگی هوا چشم را تحریک و دید را تار می‌کند. عدم مراقبت درست یا مناسب بودن لنزهای چشمی و همچنین تحریک ناشی از عفونت چشم هم باعث تاری دید می‌شوند. همچنین تاری دید ممکن است اولین علامت گرفتاری‌های جدی چشم مثل آب مروارید، آب سیاه ، یا تخریب لکهٔ زرد چشم باشد. برخی شرایط خاص که مستقیماً به چشم مربوط نمی‌شوند نیز گاهی تاری دید می‌آورد. از جملهٔ اینها بیماری قند، کم‌خونی، بیماری‌های کلیوی، و بیماری‌های اعصاب است. برخی از بیماری های اعصاب دارای علایم چشمی هستند که با تاری دید و کاهش قدرت بینایی، بروز می کنند. بیماری ام اس که یک بیماری سیستم عصبی است، بیشترین تاثیر را بر عصب بینایی چشم دارد و منجر به تاری دید می شود.بیشتر افراد جوان دچار بیماریهای اعصاب چشمی و التهابات شدید بینایی می شوند که این مشکل می تواند ناشی از تومورهای چشم هم باشد.

تاری دید و ضعف چشم

تاری دید یکی از دلایل مهم ضعیفی چشم به شمار می رود، در این مواقع وقتی بیمار چشمش تار می ‌بیند اگر چشمانش را تنگ کرد و نقطه ‌ای که تار می دید شفاف شد، او مشکل عیوب انکساری (نزدیک بینی ، دور بینی ، آستیگماتیسم)دارد و با تجویز عینک یا اعمال جراحی مشکل او حل می شود که صد البته تشخیص قطعی با چشم‌ پزشک است ، این گونه استنباط می شود که مطالعه، تاثیر قابل توجهی در ایجاد نزدیک بینی ندارد، اما اصولا آنهایی که بیشتر مطالعه می کنند، بیشتر دچار عیوب انکساری می شوند ، ارتباط قطعی به ایجاد نزدیک بینی بعلت کار با کامپیوتر یا تلویزیون نیز اثبات نشده است و بسیاری از متخصصان معتقدند که استفاده از این وسایل نمی تواند عامل عینکی شدن باشد.

تاری دید یکی از علائم نزدیک ‌بینی

تاری چشم یک یا هر دو چشم یکی از علائم نزدیک ‌بینی (myopia) است که با سردرد، چپ شدن چشم و کشیدگی عضلات چشم همراه است. نزدیک‌ بینی شایع‌ترین عیوب انکساری چشم است و بیمار اشیاء دور را تار می‌بیند. نزدیک ‌بینی زمانی بروز می‌یابد که قرنیه انحناء شدیدی داشته باشد یا مردمک بزرگ باشد. در این شرایط نور در جلوی شبکیه متمرکز می‌شود و در نتیجه تصویر شکل گرفته در پشت چشم وضوح کافی را ندارد. عینک، لنز و جراحی‌های رفع عیوب انکساری، ماند لیزیک و پی آر کی، متداول‌ترین روش‌های اصلاح نزدیک‌بینی محسوب می‌شود.

تاری دید یکی از علائم دوربینی

تاری دید ناشی از دوربینی (hyperopia) زمانی پیش می‌آید که بیمار اشیاء دور را به خوبی ببیند، اما چشم‌ها نتواند به خوبی بر روی اشیاء نزدیک متمرکز شود. دوربینی باعث کشیدگی غیرعادی عضلات چشم و خستگی چشم می‌شود. چنانچه دوربینی شدید باشد، بیمار حتی اشیاء دور را نیز تار می‌بیند. دوربینی معمولاً پی‌آمد کوچک‌ بودن مردمک است، یعنی این که نور بر شبکیه متمرکز نمی‌شود و تمرکز آن پشت بخش عقبی چشم اتفاق می‌افتد. دوربینی نیز مانند نزدیک‌بینی با عینک، لنز یا جراحی اصلاح عیوب انکساری درمان می‌شود.

بیشتر بخوانید : دوبینی ♥ سیاهی رفتن چشم ♥ تیرگی دور چشم ♥ انحراف چشمآب سیاه چشم

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 14 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.