انواع سرطان چگونه بوجود می آید؟

انواع سرطان چگونه بوجود می آید؟

انواع سرطان چگونه بوجود می آید؟ سرطان,بيماري سرطان,سرطان در بارداري,علائم سرطان,درمان سرطان,درمان سرطان با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان سرطان,سرطان را چگونه درمان کنيم,سرطان در کودکان,سرطان در بزرگسالان,سرطان در نوزادان,سرطان در …

توصیه های پزشکی برای روزه داران

توصیه های پزشکی برای روزه داران

توصیه های پزشکی برای روزه داران خواص توصیه های پزشکی برای روزه داران,فوايد توصیه های پزشکی برای روزه داران,توصیه های پزشکی برای روزه داران درماني,خاصيت توصیه های پزشکی برای روزه داران,خواص توصیه …

4 ماده غذايی برای پيشگيری از کم‌ خونی

4 ماده غذايی برای پيشگيری از کم‌ خونی

4 ماده غذايی برای پيشگيری از کم‌ خونی کم‌ خونی,بیماری کم‌ خونی,کم‌ خونی در بارداری,علائم کم‌ خونی,درمان کم‌ خونی,درمان کم‌ خونی با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان کم‌ خونی,کم‌ خونی را …

قرص فکسوفنادین

قرص فکسوفنادین ,قرص فکسوفنادین 120 میلی گرم,قرص فکسوفنادین 180,قرص فکسوفنادین 120,قرص فکسوفنادین چیست,قرص فکسوفنادین ۶۰,قرص فکسوفنادین هیدروکلراید

قرص فکسوفنادین

در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد کاربرد و عوارض و موارد مصرف قرص فکسوفنادین چیست در دوزهای مختلف صحبت کنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.♥

توضیحاتی در مورد قرص فکسوفنادین

قرص فکسوفنادین (Fexofenadine) نوعی آنتی‌هیستامین برای درمان حساسیت‌ است. خشکی شدید دهان، خستگی و سردرد از عوارض مصرف قرص فکسوفنادین می‌باشد. – در صورت استفاده بیش از حد این دارو، خودسرانه مصرف را قطع نکنید و به پزشک مراجعه کنید و یا در صورت داشتن علائم حساسیت به این دارو به پزشک مراجعه کنید. این علائم عبارتند از: کهیر، مشکلات تنفسی و ورم صورت، لب، زبان و یا گلو. – در صورت عدم بهبود این علائم و یا بد تر شدن علائم پس از خوردن مجدد دارو با پزشک خود مشورت کنید. به هیچ وجه از مقدار تجویز شده ی دارو بیشتر استفاده نکنید. نکاتی که قبل از مصرف فکسوفنادین باید با پزشک درمیان بگذارید. – این قرص رده بارداری C دارد. بی خطر بودن فکسوفنادین بر روی نوزاد مشخص نیست. اگر باردار هستید و یا قصد باردار شدن دارید قبل از مصرف داروی فکسوفنادین و الگزافن و سایر آنتی هیستامین ها با پزشک مشورت کنید. اثر فکسوفنادین در زمان شیردهی نامعلوم است. در صورت نیاز به مصرف این دارو در دوران شیردهی با پزشک خود مشورت کنید.– طبق دستور پزشک و یا دستورالعمل مصرفی دارو، فکسوفنادین را مصرف کنید. طبق مدت زمان و دوره مصرف دارو از فکسوفنادین استفاده کنید. – قرص فکسوفنادین را به همراه یک لیوان آب میل کنید. قرص را بصورت محلول مصرف نکنید. – شربت فکسوفنادین را قبل از مصرف بخوبی تکان داده و سپس بقدار تجویز شده میل کنید. برای اطمینان از مقدار مصرفی دارو از ظروف مدرج استفاده کنید. – برای مصرف قرص فکسوفنادین و الگزافن موارد زیر را رعایت کنید. – قرص را فقط در زمانی که قصد مصرف آن را دارید از بسته بندی خود خارج کنید. – با دستان خشک قرص را در درون دهانتان بگذارید. قرص را قورت ندهید و نجوید. پس از مدت کوتاهی قرص در بزاق دهان شما حل می شود. – پس از حل شدن قرص در دهان چند بار آب دهانتان را قورت دهید. در صورت تمایل می توانید به همراه قرص آب نوشیده تا قرص سریعتر حل شود. قرص الگزافن ، فکسوفنادین، تلفست را در دمای اتاق به دور از حرارت و رطوبت نگه داری کنید. درب شربت فکسوفنادین را محکم ببندید.

قرص فکسوفنادین چیست

‎تماس با گرده ی گیاهان می تواند منجر به بروز علائم حساسیت در بدن شود که به زکام بهاره معروف است. سلول های دیواره ی بینی و سلول های چشمی در این شرایط ماده ای به نام هیستامین ترشح می کنند هیستامین منجر به التهاب و آبریزش بینی ، عطسه ، قرمزی، خارش و اشک چشم می شود . ‎فکسوفنادین دارویی در دسته ی آنتی هیستامین ها می باشد که اثرات هیستامین را مهار می کند و علائم حساسیت را از بین می برد. ‎کهیر، عارضه ای پوستی است که همراه با خارش و قرمزی می باشد . این ضایعات می توانند در اثر حساسیت یا علل دیگری ظاهر شوند . در صورتی که ضایعات کهیر مانند بیش از ۶ هفته بر روی بدن باشند تبدیل به کهیر مزمن می شوند . فکسوفنادین جهت تسکین کهیر های مزمن نیز بسیار کارآمد می باشد . ‎این دارو به صورت قرص ۳۰ ، ۶۰ ، ۱۲۰ ، ۱۸۰ میلی گرمی موجود می باشد . همچنین نوع خارجی آن با نام تجاری تلفست نیز در ایران موجود می باشد . ‎دوزهای پایین تر این قرص (۳۰ ، ۶۰ میلی گرمی ) جهت درمان حساسیت فصلی و زکام بهاره در کودکان ۶ تا ۱۲ سال و دوز ۱۲۰ میلی گرمی برای درمان بزرگسالان استفاده می شود . ‎دوز ۱۸۰ این دارو برای درمان کهیر مزمن تجویز می شود .

نکاتی در مورد مصرف قرص فکسوفنادین

– در صورت بارداری یا شیردهی به پزشک اطلاع دهید . -از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود در اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید. – در صورت سابقه ی حساسیت دارویی خصوصاً به سایر آنتی هیستامین ها ،به پزشک خود اطلاع دهید .

نحوه مصرف قرص فکسوفنادین

– معمولاً مصرف این دارو برای بزرگسالان به صورت یک مرتبه در روز می باشد . در کودکان جهت درمان حساسیت فصلی و آبریزش بینی قرص ۳۰ میلی گرم صبح و عصر قابل مصرف می باشد . – بهتر است دارو را قبل از غذا مصرف نمایید . همچنین بین مصرف دارو با مصرف میوه ها، ۲ساعت فاصله قرار دهید . – شربت های ضد اسید معده می توانند موجب کاهش اثر فکسوفنادین شوند. به همین دلیل مصرف شربت های ضد اسید معده و سایر داروهای موثر جهت درمان سو هاضمه را حداقل ۲ساعت با مصرف این دارو فاصله دهید .

قرص فکسوفنادین و حساسیت‌

بهار فصل بروز حساسیت‌هاست. خیلی افراد در این فصل دچار قرمزی و خارش چشم‌ها می‌شوند و دست به دامن انواع آنتی‌هیستامین‌ها برای رفع علایم آلرژی‌های خود می‌شوند. یکی از داروهای پرمصرف در این زمینه قرص فکسوفنادین می‌باشد که علاوه بر رفع علایم حساسیت موارد مصرف دیگری هم دارد

توصیه هایی در مورد مصرف قرص فکسوفنادین

– می‌توانید دارو را تا زمان برطرف شدن علائم مصرف نمایید و پس از بهبودی کامل آن را قطع نمایید . – با وجود این که فکسوفنادین نسبت به بقیه داروهای آنتی هیستامین اثر خواب آوری کمتری دارد اما در صورت ایجاد این عارضه ، از رانندگی و انجام کارهایی که نیاز به تمرکز و احتیاط دارند ، خودداری نمایید . -مصرف الکل در مدت درمان با این دارو می تواند احتمال بروز عوارض ناشی از این دارو را افزایش دهد. -در صورتی که قصد انجام عمل جراحی، درمان یا آزمایشات بالینی خاصی (مانند تست آلرژی) را دارید، درمانگر خود را از مصرف این دارو مطلع نمایید زیرا لازم است برای مدتی پیش از انجام این پروسه ها مصرف داروهای ضدحساسیت را قطع نمایید. – لیست سایر داروهای مصرفی خود را به داروساز یا پزشک خود ارائه دهید تا از تداخلات ممکن با آنتی هیستامین ها جلوگیری شود . – مصرف این دارو در کودکان زیر ۶ سال توصیه نمی شود .

عوارض قرص فکسوفنادین

_برای سردرد احتمالی ناشی از مصرف این دارو از داروساز خود درمورد داروی ضد درد مناسب سوال بفرمایید اما در صورت ادامه دار و شدید شدن سردرد به پزشک خودمراجعه نمایید. – احساس خستگی و سرگیجه از عوارض شایع این دارو می باشد که در صورت بروز آن باید از رانندگی و انجام کارهایی که نیاز به تمرکز و احتیاط دارند تا زمانی که اثر دارو از بین نرفته است خودداری نمایید . – در صورت احساس تهوع ناشی از مصرف این دارو ، مصرف وعده های غذایی سبک و پرهیز از غذاهای چرب و پر ادویه به کاهش این عارضه کمک می نماید. – در صورت معده درد و ناراحتی های گوارشی فکسوفنادین را همراه با غذا مصرف نمایید .

آشنایی با قرص فکسوفنادین

فکسوفنادین‌ (Fexofenadine) یک‌ آنتی‌ هیستامین‌ طولانی‌ اثر رایج‌ برای‌ درمان‌ علایم‌ گوناگون‌ عطسه ‌، خارش‌ و قرمزی‌ چشم‌، آبریزش‌ بینی‌ و کهیر و همچنین درمان حساسیت‌ فصلی‌ است‌. این دارو برای جلوگیری از علایم ناشی از حساسیت، مانند تب یونجه و کهیر هم به کار برده می‌شود. این دارو در دوزهای 60 180 و 220 میلی‌گرمی موجود است. قرص فکسوفنادین یک آنتی‌هیستامین سداتیو است (به این معنی که مصرف آن شما را خواب‌آلود نمی‌کند)

مصرف قرص فکسوفنادین

فکسوفنادین‌ معمولا روزی‌ دوبار به همراه غذا یا بدون‌ آن مصرف می‌شود. برای‌ آنکه‌ مصرف‌ دارو را فراموش‌ نکنید بهتر است‌ هر روز سر ساعت‌ معینی‌ آن‌ را بخورید. اگر یک‌ نوبت‌ را فراموش‌ کردید، به‌ مجردی‌ که‌ به‌ یاد آورید، مصرفش‌ کنید. البته‌ اگر تقریبا موقع‌ نوبت‌ بعدی‌ رسیده‌ است‌، نوبت‌ فراموش‌ شده‌ را رها کرده‌ و به‌ برنامه‌ دارویی‌ معمولتان‌ بازگردید و مقدار دارو را دو برابر نکنید. مصرف این دارو برای بزرگسالان و کودکان بالاتر از 12 سال 60 میلی‌گرم خوراکی 2 بار در روز یا 180 میلی‌گرم خوراکی یک بار در روز می‌باشد. همچنین کودکان 11- 2 سال 30 میلی‌گرم خوراکی 2 بار در روز و کودکان 6 ماه تا 2 سال 15 میلی‌گرم خوراکی 2 بار در روز مصرف نمایند.

عوارض جانبی قرص فکسوفنادین

هر دارویی عوارض جانبی دارد اگرچه بیشتر مردم هرگز این دچار این عوارض نمی‌شوند اما به هر حال آگاهی از آن‌ها قبل از مصرف هر دارویی لازم و ضروری است. برخی از عوارض این دارو عبارتند از: خشکی شدید دهان سر درد و سرگیجه خواب آلودگی ضربان قلب نامنظم (آریتمی قلب) یا تپش قلب شدید تشویش و بی‌قراری خستگی سوء هاضمه . در صورت داشتن هر کدام از علائم و عوارض جانبی زیر سریعا به پزشک مراجعه کنید. مشکلات تنفسی کهیر تورم صورت، لب، زبان و گلو در صورت داشتن علائم زیر با پزشک خود تماس بگیرید. تب لرز بدن درد سرفه کردن و دیگر علائم آنفلونزا عوارض جانبی دیگری که خیلی جدی نیستند عبارتند از: حالت تهوع، اسهال، ناراحتی معده گرفتگی قاعدگی خواب آلودگی و احساس خستگی سردرد کمر درد و درد عضلانی

راهنمایی در مورد مصرف قرص فکسوفنادین

– در صورتیکه باردار هستید و یا کودک شیرخوار دارید قبل از استفاده از این دارو پزشک را مطلع سازید. – در صورت سابقه‌ یا ابتلا به‌ مشکلات‌ کلیوی‌ ، سابقه‌ یا ابتلا به‌ پرفشاری‌ خون‌، بیماری‌ قند، بیماری‌های‌ قلبی‌ یا پرکاری‌ تیروئید موارد را به اطلاع پزشک معالج برسانید. – در حین مصرف این دارو از مصرف الکل ، داروهای خواب یا آرامبخش‌ها اجتناب کنید؛ این‌ها اثرات تخدیری فکسوفنادین را افزایش می‌دهند. – در صورت بروز خواب‌آلودگی بیمار باید از انجام کارهای خطرناک که نیاز به هوشیاری کامل دارد (مثل رانندگی) اجتناب نماید. – فکسوفنادین را دور از دسترس کودکان و دور از گرما، نور مستقیم و حرارت مرطوب نگهداری کنید (در این شرایط فکسوفنادین فاسد می‌شود) – بیمار نباید دوز بیشتری از مقدار توصیه شده مصرف نماید.

قرص فکسوفنادین یا تلفست

قرص تلفست (TELFAST) حاوی ماده‌ی موثر فکسوفنادین (FEXOFENADINE) می‌باشد. این ماده جزء گروهی از داروها به‌ اسم آنتی‌هستامین است. قرص تلفست یکی از داروهای آنتی‌هیستامینی است و در درمان علائم آلرژیک فصلی مثل عطسه، خارش چشم، آبریزش بینی، ضایعات آبکی و یا کهیر مزمن استفاده می‌شود. این دارو برخلاف اکثر آنتی‌هیستامین‌ها خواب‌آور نیست. قرص‌ فکسوفنادین در سه مقدار فکسوفنادین 60 ، فکسوفنادین 120 و همچنین 180 میلی گرمی موجود است.

منع مصرف قرص فکسوفنادین

از مصرف الکل ، داروهای خواب‌آور ، یا آرامبخش‌ها اجتناب کنید. پیش از رانندگی یا کار با وسایل خطرناک از پاسخ بدنتان به فکسوفنادین مطمئن شوید. این دارو ممکن است روی میزان هوشیاری اثر بگذارد. اگر خشکی دهان مشکل‌ساز شد، از آدامس یا آبنبات‌های بدون قند استفاده کنید یا چند جرعه کوچک آب بنوشید. اگر این مشکل بیش از دو هفته باقی ماند با پزشکتان مشورت کنید. دارو را دور از دسترس کودکان، دور از گرما، نور مستقیم و حرارت مرطوب نگهداری کنید (در این شرایط دارو فاسد می‌شود). اگر ظرف ۵ روز درمان با فکسوفنادین احساس بهبودی ندارید، پزشکتان را مطلع سازید.در صورت وجود هریک از موارد زیر پیش از مصرف فکسوفنادین ، پزشکتان را مطلع سازید: حساسیت به فکسوفنادین ، هر نوع ماده غذایی ، نگهدارنده‌ها، رنگ‌های خوراکی ، یا داروهای دیگر (به ویژه سایر آنتی‌هیستامین‌ها). بارداری یا شیردهی عادت به مصرف مشروبات الکلی مصرف داروهای دیگر، به ویژه داروهای مضعف دستگاه عصبی (آرامبخش‌ها، داروهای خواب و صرع ، مسکن‌ها، شل‌کننده‌های عضلانی)؛ کتوکونازول (یک داروی ضدقارچ)؛ یا آنتی‌بیوتیک‌های ماکرولیدی (اریترومایسین). سابقه یا ابتلا به مشکلات کلیوی سابقه یا ابتلا به پرفشاری خون بیماری قند، بیماری های قلبی پرکاری تیروئید

مصرف قرص فکسوفنادین در بارداری

در دوران بارداری مصرف این قرص باید تحت نظارت پزشک و با تایید پزشک صورت گیرد و پیش بینی می شود از FDAطبقه بندی: C استفاده شود.

مصرف قرص فکسوفنادین در شیردهی

اطلاعاتی راجع به ترشح دارو در شیر مادر وجود ندارد اما از آنجا که اکثر داروها در شیر انسان ترشح می‌شوند و ایجاد عوارض جانبی شدید توسط این دارو، باید راجع به قطع دارو و با قطع شیردهی، توسط پزشک تصمیم‌گیری شود.

مصرف بیشتر یا کمتر قرص فکسوفنادین

با توجه به این که دارو های سرماخوردگی و آلرژی بقدار مورد نیاز مصرف می شوند، شما ممکن است طبق برنامه پیش نروید. اگر شما بطور منظم از این دارو استفاده می کنید، دوز فراموش شده را در لحظه ای که به خاطر آوردید سریعا مصرف کنید. دوز مصرفی فراموش شده ی دارو را در صورتی که طبق برنامه نزدیک به زمان مصرف دوز بعدیست رها کنید. از مقدار دوز اضافی برای جبران دوز فراموش شده ی دارو خودداری کنید.

کاربرد قرص فکسوفنادین

– کاهش علائم آلرژی فصلی نظیر آلرژی مخاط بینی، آب ریزش بینی، عطسه، خارش، اشک آمدن از چشم، خارش بینی وگلو – درمان مشکلات پوستی بوجود آمده بر اثر کهیر.در این مطلب از سایت جسارت در مورد قرص فکسوفنادین صحبت کردیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید.

بیشتر بخوانید : قرص فنازومکس ♥ قرص فروس سولفات ♥ قرص کلردیازپوکساید ♥ قرص کتوتیفنقرص فیفول

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 9 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.