ستون فقرات چگونه کار می‌کند

ستون فقرات چگونه کار می‌کند

ستون فقرات چگونه کار می‌کند ستون فقرات,بیماری ستون فقرات,ستون فقرات در بارداری,علائم ستون فقرات,درمان ستون فقرات,درمان ستون فقرات با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان ستون فقرات,ستون فقرات را چگونه درمان کنیم,ستون …

معجزه و خواص عسل و دارچین برای لاغری و جوش صورت

معجزه و خواص عسل و دارچین برای لاغری و جوش صورت

معجزه و خواص عسل و دارچین برای لاغری و جوش صورت معجزه و خواص عسل و دارچین برای لاغری و جوش صورت در سایت جسارت خواص عسل و دارچین,خواص عسل و دارچین …

گیاهان دارویی با خاصیت آنتی بیوتیک

گیاهان دارویی با خاصیت آنتی بیوتیک

گیاهان دارویی با خاصیت آنتی بیوتیک خواص گیاهان دارویی,فواید گیاهان دارویی,گیاهان دارویی درمانی,خاصیت گیاهان دارویی,خواص گیاهان دارویی درمانی,خواص گیاهان دارویی برای پوست,خواص گیاهان دارویی برای مو,خواص گیاهان دارویی برای جوانی,خواص گیاهان دارویی …

نارسایی کبد

نارسایی کبد ,نارسایی کبد و دیابت,نارسایی کبد پوست,نارسایی کبدی,نارسایی کبدی چیست,نارسایی کبد چیست,نارسایی کبد,نارسایی کبد در نوزادان,نارسایی کبد در کودکان,نارسایی کبد علایم,نارسایی کبدی رضا داوود نژاد,نارسایی کبدی,علایم نارسایی کبدی,علائم نارسایی کبدی,عوارض نارسایی کبدی,درمان نارسایی کبدی,نارسایی های کبدی

علائم و نشانه ها و راه درمان نارسایی کبد

به گزارش سایت جسارت اگر کبد نتواند نیازهای بدن از قبیل دفع سموم تولید شده در بدن، دفع مواد تشکیل شده از متابولیسم گلبول‌های قرمز و هموگلوبین‌های خون و دفع برخی از فلزات سنگین در بدن از قبیل مس را انجام دهد، دچار نارسایی کبد می‌شود که به دو نوع حاد و مزمن تقسیم شده است و از طریق وسایل آلوده مثل سرنگ‌ها و سوزن‌های آلوده‌ای که افراد معتاد با آن‌ها تزریق انجام می‌دهند، منتقل می‌شود.کبد دومین اندام بزرگ بدن است و عملکردهای متعدد و متفاوتی را در بدن بر عهده دارد. کبد، بر روی هر آنچه که می‌خورید و می‌نوشید فعل و انفعالاتی انجام می‌دهد. کبد غذاها و نوشیدنی‌ها را به انرژی و مواد مغذی مورد نیاز بدن تبدیل می‌کند. مواد مضر مانند الکل را فیلتر کرده، از بدن دفع می‌کند و مسٔولیت دفاع از بدن در برابر عفونت‌ها را بر عهده دارد. هنگامی که کبد آسیب ببیند یا تخریب شود، احتمالا فرد متحمل نارسایی یا مشکلات کبدی می‌شود. ویروس‌ها و مواد شیمیایی مضر می‌توانند به کبد آسیب برسانند. چنانچه فرد متحمل آسیب‌های کبدی شود، به مرور عملکرد صحیح کبد از کار می‌افتد. نارسایی کبد یک بیماری واقعا جدیست و باید فورا درمان شود.

عوامل نارسایی کبد

 برخی سموم شیمیایی، مصرف زیاد مشروب، هیپاتیت‌های ویروسی و دارویی، اختلال عروقی کبد، خالکوبی و تاتو، ، استفاده از وسایل دندان‌پزشکی و جراحی استریل نشده، مسمومیت با استامینفون، مصرف برخی داروها(مثل آنتی بیوتیک‌ها و داروهای ضد تشنج)، بیماری رگ‌های خونی کبد، سرطان‌ها، بیماری متابولیکی، مصرف قارچ‌های سمی و عدم مراقبت به هنگام استفاده از مواد شیمیایی.نارسایی حاد کبد، نارسایی گسترده‌ی کبد نیز خوانده می‌شود که حتی ممکن است بدون هیچ‌گونه عارضه‌ یا علائم کبدی رخ ‌دهد. طبق اعلان کلینیک مایو، مصرف بیش از حد استامینوفن شایع‌ترین دلیل نارسایی حاد کبد در ایالات متحده شاخته شده است. استامینوفن در زمره داروهایی قرار دارد که می‌توان بدون نسخه از داروخانه دریافت نمود، بنابراین باید از میزان توصیه شده بر روی برچسب پیروی نمود. چنانچه احساس نمودید بیش از حد مجاز استامینوفن مصرف کرده‌اید به پزشک مراجعه نمائید.

علائم نارسایی کبد

علائم نوع حاد نارسایی کبد ؛ تهوع، استفراغ، احساس بدحالی، عدم تمرکز، یرقان، حالت پریشانی و خواب آلودگی.

علائم نوع مزمن نارسایی کبد ؛ کبد ابتدا دچار تغییراتی کم شده و این تغییرات پس از گذشت زمان پیشرفت می‌کنند. (بعلاوه برخی از هپاتیت‌های مزمن به سیروز کبدی تبدیل می‌شوند.این بیماری از طریق آزمایش خون، سونوگرافی و بیوپسی قابل تشخیص است و پیوند کبد نیز از راه‌های درمان آن می‌باشد.

درمان نارسایی کبد

عصاره برگ و ریشه کنگر برای جلوگیری از رسوب چربی در جدار رگ‌ها مفید و نافع بوده و در درمان یرقان، سوءهاضمه، احساس ناراحتی در معده، نفخ، بی‌اشتهایی، تهوع، اسهال خفیف یا یبوست، نارسایی کبد، دفع مزمن آلبومین و کم‌خونی بعد از جراحی موثر و مفید بوده و از کبد در برابر سموم شیمیایی محافظت می‌ نماید.چنانچه اضافه وزن دارید و یا چربی فراوانی از رژیم غذایی خود دریافت می‌کنید، بیش از دیگران در خطر ابتلا به کبد چرب هستید. تغییر در سبک زندگی و پیروی از رژیم غذایی سالم کمک شایانی در این زمینه به شما می‌نماید. چنانچه دچار آسیب‌های کبدی هستید و الکل فراوانی می‌نوشید، حذف الکل از اهمیت ویژه‌ایی برخوردار است. نحوه‌ی درمان به مرحله‌ی پیشرفت تخریب و آسیب بستگی دارد. پزشکتان داروهایی متناسب آسیب برایتان تجویز می‌کند. چنانچه فقط بخشی از کبد متحمل آسیب شده باشد، احتمالا با جراحی بخش آسیب دیده برداشته می‌شود. عکس‌برداری نیز بخشی از مراحل تشخیص است. پس از عکس‌برداری چنانچه آسیب بسیار جدی تشخیص داده شود و فرد دچار نارسایی حاد کبد باشد، پیوند کبد الزامیست.هیپاتیت B: عفونت کبدی خطرناکی است منجر به بیماری‌های کلیوی، نارسایی کبد، سرطان کبد و یا سیروز می‌شود که بیشتر در بزرگسالان رخ می‌دهد. این بیماری دو نوع حاد و مزمن دارد که نوع حاد آن کمتر از شش ماه و نوع مزمن آن بیشتر از شش ماه طول می‌کشد.وقتی چربی کبد از حدی بیشتر می‌شود، بیمار به اختلال “کبد چرب ملتهب” و حتی هپاتیت مبتلا می‌شود و پس از مدتی امکان دارد دچار نارسایی کبد گردد که به آن “سیروز کبدی” می‌گویند و علت اصلی آن کبد چرب ساده است.

بیشتر بخوانید : کبد چربسرطان معدهسرطان کلیهسرطان کبد ♥  زردچوبه برای کبد ♥ برگ سنا و کبد چرب ♥ خواص آلو بخارا برای کبد ♥  ♥ سرطان ریه ♥ زردچوبه برای کبد چرب ♥ قهوه سبز و کبد چربزخم معدهورم معدهترش کردن معده سوء هاضمهسرطان روده بزرگ

آخرین بروز رسانی در : جمعه 4 خرداد 1397

50 دیدگاه

  • لیلا فوریه 2017 در 12:58

    نارسایی کبد چیست؟

    کبد دومین اندام بزرگ بدن است و عملکردهای متعدد و متفاوتی را در بدن بر عهده دارد.

  • شیما فوریه 2017 در 12:58

    کبد، بر روی هر آنچه که می‌خورید و می‌نوشید فعل و انفعالاتی انجام می‌دهد

  • احمدعلی فوریه 2017 در 12:58

    کبد غذاها و نوشیدنی‌ها را به انرژی و مواد مغذی مورد نیاز بدن تبدیل می‌کند. مواد مضر مانند الکل را فیلتر کرده، از بدن دفع می‌کند و مسٔولیت دفاع از بدن در برابر عفونت‌ها را بر عهده دارد.

  • یاسین فوریه 2017 در 12:59

    هنگامی که کبد آسیب ببیند یا تخریب شود، احتمالا فرد متحمل نارسایی یا مشکلات کبدی می‌شود. ویروس‌ها و مواد شیمیایی مضر می‌توانند به کبد آسیب برسانند. چنانچه فرد متحمل آسیب‌های کبدی شود، به مرور عملکرد صحیح کبد از کار می‌افتد.

  • ستایش فوریه 2017 در 12:59

    نارسایی کبد بر دو قسم است، یا حاد و یا مزمن.

  • شایان فوریه 2017 در 12:59

    صدمات ناشی از نارسایی حاد کبد سریع پیشرفت می‌کند و عملکرد کبد ظرف یک هفته و گاهی چند روز مختل می‌شود. نارسایی حاد کبد معمولا یک دفعه و بدون هیچ‌گونه علائم یا عارضه‌ی قبلی بروز می‌کند. علل شایع نارسایی حاد کبد اغلب قارچ یا مصرف بیش از حد داروهایی از قبیل استامینوفن است.

  • یاور فوریه 2017 در 12:59

    نارسایی مزمن کبد با سرعت کمتری پیشرفت می‌کند. بروز علائم اولیه گاهی ماه‌ها و سال‌ها به طول می‌انجامد. نارسایی مزمن کبد اغلب ناشی از تخریب بافت‌های کبد است که بر اثر مصرف طولانی مدت الکل به وجود می‌آید. آسیب بافت‌های کبد بر اثر مصرف الکل، بافت‌های سالم را از بین برده و بافت‌ها را زخمی می‌کند.

  • رضوان فوریه 2017 در 12:59

    در نارسایی مزمن، کبد ملتهب می‌شود. همین التهاب به مرور موجب بروز زخم‌هایی در بافت کبد می‌گردد. مادامی که به مرور بافت‌های سالم از بین رفته و بافت‌های زخمی جایگزین آن می‌گردند، فرایند از بین رفتن کبد آغاز می‌شود.

  • شهاب فوریه 2017 در 13:00

    بیماری کبدِ چربِ الکلی ناشی از تجمع چربی در سلول‌های کبد است. این عارضه گریبانگیر افرادیست که الکل زیادی می‌نوشند و چاق هستند.

  • بابک فوریه 2017 در 13:00

    خصیصه‌های نارسایی کبد چرب الکلی تجمع سلول‌های چربی، التهاب و زخم‌های کبدی است. طبق اعلان انجمن کبد امریکا ۳۵٪ از افراد الکلی از این عارضه رنج می‌برند.

  • سما فوریه 2017 در 13:00

    نارسایی کبد الکلی پیشرفته‌ترین نوع از اقسام نارسایی کبد است. انجمن کبد امریکا اعلان نمود که ۱۰ تا ۲۰٪ از افراد الکلی دچار زخم‌های کبدی هستند.

  • رضا فوریه 2017 در 13:00

    نارسایی حاد کبد، نارسایی گسترده‌ی کبد نیز خوانده می‌شود که حتی ممکن است بدون هیچ‌گونه عارضه‌ یا علائم کبدی رخ ‌دهد. طبق اعلان کلینیک مایو، مصرف بیش از حد استامینوفن شایع‌ترین دلیل نارسایی حاد کبد در ایالات متحده شاخته شده است. استامینوفن در زمره داروهایی قرار دارد که می‌توان بدون نسخه از داروخانه دریافت نمود، بنابراین باید از میزان توصیه شده بر روی برچسب پیروی نمود. چنانچه احساس نمودید بیش از حد مجاز استامینوفن مصرف کرده‌اید به پزشک مراجعه نمائید.

  • ارمان فوریه 2017 در 13:00

    ازعمده دلایل دیگری که موجب نارسایی حاد کبد می‌شود:

    داروهای تجویزی خاص
    برخی مکمل‌های گیاهی
    عفونت‌های ویروسی از قبیل هپاتیت یا تورم کبد از جمله هپاتیت نوع A، B و C
    داروی سمی
    بیماری‌های خاص خودایمنی

    البته ممکن است علت دقیق نارسایی حاد کبد ناشناخته باقی بماند.

  • دانا فوریه 2017 در 13:00

    نارسایی حاد کبد در برخی موارد ژنتیکی است. ممکن است فرد ژن‌های ناقص را از یکی از والدین یا هر دوی آنها به ارث ببرد. چنانچه از بیماری‌های ژنتیک کبدی رنج می‌برید، احتمالا مستعد ابتلا به نارسایی‌های کبدی نیز هستید.

  • ارمان فوریه 2017 در 13:01

    نارسایی مزمن کبد عمدتا ناشی از تخریب بافت کبد یا بیماری‌های مرتبط به کبد چرب الکلی است. مصرف افراطی الکل شایع‌ترین دلیل تخریب بافت کبد در ایالات متحده تلقی می‌شود.

  • یاسمین فوریه 2017 در 13:01

    معمولا کبد هر نوع الکلی که مصرف می‌شود را تجزیه می‌کند، اما اگر بیش از حد الکل مصرف شود، تجزیه‌ی آن از تحمل کبد خارج می‌شود. سم شیمیایی موجود در الکل، محرک التهاب کبد است که می‌تواند عامل تورم کبد گردد. این آسیب‌ها منجر به تخریب بافت کبد می‌شود.

  • ستایش فوریه 2017 در 13:01

    چنانچه مبتلا به هپاتیت C باشید، بیش از دیگران مستعد نارسایی مزمن کبد یا تخریب بافت کبد هستید. ویروس هپاتیت C در جریان خون منتشر می‌شود. چنانچه خون فرد مبتلا وارد بدن شما شود، شما نیز به آن مبتلا می‌شوید. استفاده از سرنگ مشترک و سوزن آلوده در طی فرایند تاتو یا سوراخ نمودن گوش و دیگر اندام‌ها از روش‌های انتقال هپاتیت C است.

  • شورانگیز فوریه 2017 در 13:01

    طبق اعلان انجمن کبد امریکا، از هر ۴ نفرامریکایی که به بیماری هپاتیت مزمن C مبتلاست، بیماری ۱ نفرشان به تخریب بافت کبد منجر می‌شود. هپاتیت C دومین علت تخریب بافت کبد در ایالات متحده قلمداد می‌شود.

  • زیور فوریه 2017 در 13:01

    علائم نارسایی کبد

    تهوع
    بی‌اشتهایی
    خستگی مفرط
    اسهال
    زردی
    کاهش وزن
    کبودی پوست یا خونریزی
    خارش
    تورم یا احتباس مایعات در پاها
    احتباس مایعات در شکم

  • رضا فوریه 2017 در 13:02

    از آنجایی که برخی از این علائم با علائم بیماری‌ها و اختلالات دیگر مشترک است گاهی تشخیص نارسایی کبد دشوار می‌شود. برخی افراد مادامی که مشکلات کبدیشان به مشکلی حاد و پیشرفته و نزدیک به مرگ بدل نشده، هیچ‌گونه علائمی ندارند. به محض آنکه فرد به این مرحله می‌رسد، دچار گیجی، خواب‌آلودگی یا حتی کما می‌شود.

  • رحمان فوریه 2017 در 13:02

    چنانچه از بیماری‌های کبد ناشی از مصرف الکل رنج می‌برید، ممکن است به یرقان یا زردی پوست و چشم مبتلا شوید. احتمال شکل‌گیری سم در مغز می‌تواند موجب خواب‌آلودگی، عدم تمرکز و حتی نقصان عملکرد مغز گردد. حتی ممکن است طحال فرد متورم گردد، خونریزی شکمی داشته باشد و دچار نارسایی کلیه گردد. همچنین ممکن است فرد مبتلا به سرطان کبد شود.

  • اشکان فوریه 2017 در 13:02

    چنانچه با هر گونه مشکلی در این زمینه روبرو هستید به پزشک مراجعه نمائید. چنانچه پیشینه‌ی مصرف بیش از حد الکل، اختلالات ژنتیک یا مشکلات پزشکی دیگر دارید، پزشک خود را در جریان قرار دهید. انجام آزمایشات مختلف مستلزم آگاهی پزشکتان از اینگونه موارد است. چندین آزمایش خون مختلف برای تشخیص اختلالات خون، از جمله تشخیص اختلالات کبدی وجود دارد.

  • ایمان فوریه 2017 در 13:02

    چنانچه دچار مسمومیت دارویی از قبیل استامینوفن شده‌اید، پزشکتان می‌تواند داروهایی تجویز کند که تاثیرات مخرب آن را از بین ببرد. همچنین پزشکتان می‌تواند داروهایی برایتان تجویز کند که خونریزی داخلی را متوقف می‌کند.

  • ستایش فوریه 2017 در 13:02

    نمونه‌برداری یکی از شایع‌ترین آزمایشات تشخیص مشکلات کبدی است. برای نمونه‌برداری از کبد، تکه‌ی کوچکی از کبد برداشته می‌شود و در آزمایشگاه مورد بررسی قرار می‌گیرد. چنانچه مشکلات کبدی در مراحل اولیه تشخیص داده شوند، برخی از آسیب‌های کبد جبران می‌گردد. آسیب‌های کبدی گاهی خود به خود و گاهی طی فرایند‌های دارویی ترمیم می‌شود.

  • یکتا فوریه 2017 در 13:03

    چنانچه اضافه وزن دارید و یا چربی فراوانی از رژیم غذایی خود دریافت می‌کنید، بیش از دیگران در خطر ابتلا به کبد چرب هستید. تغییر در سبک زندگی و پیروی از رژیم غذایی سالم کمک شایانی در این زمینه به شما می‌نماید. چنانچه دچار آسیب‌های کبدی هستید و الکل فراوانی می‌نوشید، حذف الکل از اهمیت ویژه‌ایی برخوردار است.

  • ستایش فوریه 2017 در 13:03

    نحوه‌ی درمان به مرحله‌ی پیشرفت تخریب و آسیب بستگی دارد. پزشکتان داروهایی متناسب آسیب برایتان تجویز می‌کند. چنانچه فقط بخشی از کبد متحمل آسیب شده باشد، احتمالا با جراحی بخش آسیب دیده برداشته می‌شود. عکس‌برداری نیز بخشی از مراحل تشخیص است. پس از عکس‌برداری چنانچه آسیب بسیار جدی تشخیص داده شود و فرد دچار نارسایی حاد کبد باشد، پیوند کبد الزامیست.

  • لادن فوریه 2017 در 13:03

    یکی از ساده‌ترین روش‌های پیشگیری از نارسایی کبد میانه‌روی در مصرف الکل است. کلینیک مایو توصیه‌ می‌کند که زنان سالم میزان مصرف الکل خود را به یک لیوان در روز محدود نمایند. مردان سالم بالای ۶۵ سال نیز باید فقط یک لیوان در روز بنوشند. مردان زیر ۶۵ سال نیز نباید بیش از ۲ لیوان در روز الکل بنوشند.

  • لیلا فوریه 2017 در 13:03

    از دیگر موارد پیشگیری:

    رابطه‌ی جنسی محافظت شده
    اجتناب از مصرف مواد مخدر و سرنگ مشترک
    تزریق واکسن هپاتیت
    محافظت از پوست در برابر مواد شیمیایی سمی
    استفاده از اسپری افشانه‌ی گردپاش در مکان‌های مستلزم تهویه

  • احمدعلی فوریه 2017 در 13:03

    چنانچه هر یک از علائم ذکر شده را در خود مشاهده نمودید، به پزشک خود مراجعه نمائید. ممکن است اصلا مشکل کبدی نداشته باشید، اما اگر داشته باشید، تشخیص سریع از اهمیت ویژه‌ایی برخوردار است

  • یکتا فوریه 2017 در 13:04

    نارسایی کبدی قاتل خاموش است زیرا در برخی موارد تا پیش از حاد شدن هیچ‌گونه علائمی را بروز نمی‌دهد. با درمان صحیح، این بیماری‌ قابل کنترل می‌شود و فرد را به سوی زندگی طبیعی سوق می‌دهد.

  • قادر فوریه 2017 در 13:04

    در نارسایی کبدی، کبد نمی‌تواند نیازهای بدن از قبیل دفع سموم تولید شده در بدن، دفع مواد تشکیل شده از متابولیسم گلبول‌های قرمز و هموگلوبین‌های خون و دفع برخی از فلزات سنگین در بدن از قبیل مس را انجام دهد.

  • پروانه فوریه 2017 در 13:05

    در نارسایی کبدی، کبد توان تولید کردن برخی از مواد مانند آلبومین که جزو فاکتورهای انعقاد خون هستند را ندارد؛ آلبومین پروتئین مورد نیاز بدن است و حجم خون را نگه می‌دارد.

  • ناتاشا فوریه 2017 در 13:05

    نارسایی کبدی می‌تواند به دو صورت حاد و مزمن ایجاد شود. در حالت حاد، هپاتیت‌های ویروسی و دارویی، بعضی از سموم شیمیایی، مصرف زیاد مشروب و اختلال عروقی کبد از مهمترین عواملی هستند که موجب ایجاد نارسایی حاد کبد در افراد می‌شوند.

  • شیدا فوریه 2017 در 13:05

    علایم نارسایی حاد کبدی ممکن است در ابتدا به صورت علایم هپاتیت ظاهر شوند و در ظاهر، شکل کلی یک هپاتیت را داشته باشد. ممکن است فرد دچار زردی‌ چشم و یرقان شود که همزمان با بررسی علت، مشخص می‌شود که آنزیم‌های بدن افزایش یافته‌اند. این علایم تنها در مرحله اولیه ظاهر می‌شوند و در مرحله بعدی مشخص می‌شود که فرد دچار نارسایی کبدی است.

  • شهاب فوریه 2017 در 13:05

    هپاتیت می‌تواند خفیف و شدید باشد و هرچه هپاتیت شدیدتر شود، نارسایی کبدی نیز خطرناک‌تر می‌شود. حدود ۹۰ درصد افرادی که در این حالت قرار می‌گیرند، فوت می‌کنند.

  • بهار فوریه 2017 در 13:05

    در شرایط نارسایی کبدی مزمن، کبد ابتدا دچار تغییراتی کم شده و این تغییرات پس از گذشت زمان پیشرفت می‌کنند. همچنین هپاتیت‌های مزمنی هستند که تبدیل به سیروز کبدی می‌شوند.

  • ترانه فوریه 2017 در 13:06

    کبد در سیروز کبدی، ابتدا می‌تواند نیازهای بدن را تا حدودی برطرف کند و بعد از آن، وارد مرحله‌ای می‌شود که توانایی رفع نیازهای خیلی عادی را نیز ندارد، پس فرد دچار زردی چشم و صورت، اختلال انعقادی، ورم و جمع شدن آب در شکم می‌شود. بیمار همچنین دچار اختلال در سطح هوشیاری می‌شود و ممکن است حتی به کما برود.

  • لیلا فوریه 2017 در 13:06

    در حالت نارسایی کبدی حاد نیز فرد دچار اختلال انعقادی و کما می‌شود.

  • لعیا فوریه 2017 در 13:06

    در نارسایی کبدی باید در ابتدا عوامل یا بیماری‌های زمینه‌ای و راه‌های انتقال بیماری‌ها شناسایی و رفع شوند. از مهمترین علل هپاتیت‌های مزمن، هپاتیت B و C است که موجب نارسایی کبدی می‌شوند.

  • ترنج فوریه 2017 در 13:06

    راه‌های انتقال بیماری‌ها، بیشتر وسایل آلوده‌ای هستند که خون آلوده را وارد بدن می‌کنند. سرنگ‌ها و سوزن‌های آلوده‌ای که افراد معتاد با آن‌ها تزریق انجام می‌دهند، انجام روابط جنسی پرخطر، خالکوبی و تاتو، استفاده از وسایل دندان‌پزشکی و جراحی استریل نشده و استفاده از وسایل شخصی به صورت مشترک در خانواده، عوامل انتقال بیماری‌ها و ایجاد نارسایی کبدی در افراد هستند.

  • یاور فوریه 2017 در 13:06

    انتقال بیماری هپاتیت از طریق مادر به کودک و مصرف الکل، از دیگر عوامل ایجاد این عارضه هستند.

  • قمر فوریه 2017 در 13:06

    استفاده از داروهایی مانند استامینوفن کدئین و مصرف داروهای گیاهی و غیراستاندارد و استفاده از داروها با معرفی از سوی دیگر افراد بدون تجویز پزشک، می‌توانند عواملی باشند که موجب نارسایی کبدی در فرد شوند.

  • لیلی فوریه 2017 در 13:07

    شایسته درباره ایجاد نارسایی کبدی در افراد بزرگسال و جوان‌ترها گفت: شانس ابتلا به نارسایی کبدی به علت آن بستگی دارد. در بزرگسالان شانس مبتلا شدن به هپاتیت بیشتر است و علایم و پیامدهای ان نیز می‌تواند خیلی شدیدتر شود ولی در سنین پایین اگر هم افراد دچار هپاتیت نوع A و B شوند، بیماری علایم کمتری را از خود نشان می‌دهد.

  • دریا فوریه 2017 در 13:07

    افراد در ابتدا باید نکات بهداشتی را رعایت کنند. در هنگام رفتن به آرایشگاه وسایل شخصی خود را به همراه داشته باشند، هر کدام از اعضای خانواده از وسایل شخصی خود استفاده کرده و از داروهایی که بدون تجویز پزشک معرفی می‌شوند؛ جدا خودداری کنند.

  • یگانه فوریه 2017 در 13:07

    افراد، از مصرف قارچ‌هایی که بسته‌بندی نشده‌اند خودداری کنند چون یکی از عوامل ایجاد هپاتیت همین قارچ‌های آلوده است که در نهایت منجر به نارسایی کبدی می‌شود.

  • بهمن فوریه 2017 در 13:08

    کبد بزرگترین غده بدن نیز محسوب می گردد. کبد در قسمـت راسـت شکم و زیر قفسه سینه درست زیر دیافراگم قرار دارد. کبد مخروطی شکل بوده و سطحی صاف، نرم و لاستیک مانند دارد. رنگ آن قهـوه ای متـمـایل بـه قـرمز تـیـره است. کبد از دو بخش بنام لوب بزرگ وکوچک تشکیل یافته است. وزن آن از ۱٫۲ تا ۲٫۵ کیلوگرم متغیر بوده و با ابعاد ۲۰ سانـتـی مـتـر طـول در ۱۷ سانتی متر عرض و ضخامت ۱۲ سانتی متر است. قسمت اعظم کبد از سلول هایی موسوم به هپاتوسیت ها تشکیل یافته است. کارکردها و وظایف متعدد کبد آن را به یک عضو بسیار حیاتی و مهم تبدیل ساخته است

  • شیدا فوریه 2017 در 13:09

    وظایف کبد را میتوان اینچنین برشمرد: ۱- کبد مسئول بیش از ۵۰۰ کارد کرد حیاتی در بدن است. ۲-بیش از یک لیتر خون در هر دقیقه از طریق کبد فیلتر میشود. ۳- تفکیک مواد مغذی از مواد زاید. سم زدایی، تجزیه مواد شیمیایی و یا تبدیل مواد شیمایی سمی و غیر قابل دفع به مواد غیر سمی و قابل دفع. (متابولیزه کرده و غیر فعال کردن سموم) ۴- یک کبد سالم قادر است ۱۰۰ درصد باکتریها و سموم را پیش از آنکه به جریان عمومی خون بدن راه یابند، از بدن دفع کند. ۵-در حفظ تعادل و تنظیم هورمونهای بدن نقش دارد. ۶- در ذخیره سازی و متابولیسم چربیها، کربوهیدراتها و پروتئینها نقش دارد. ۷- محل ذخیره گلوکز (قند) خون است. کبد گلوکز را تبدیل به گلیکوژن کرده و در خود ذخیره میکند. در صورت نیاز مجددا گلیوکوژن را تبدیل به گلوکز کرده و به جریان خون وارد میسازد. ۸- محل ذخیره چربیها، ویتامینها (به ویژه ویتامینهای A,D,E,K,B12)، املاح معدنی (آهن، فولات، مس) و سایر مواد مغذی. ۹- کبد یک کارخانه بیوشیمایی است: * سنتز آلبومین: پروتئینی که تبادل آب میان خون و بافتهای بدن را تنظیم میکند. * سنتز کلسترول: کبد تمام کلسترول مورد نیاز بدن را میسازد. * سنتز فاکتورهای انعقاد خون. * ساخت گلوگز از برخی آمینو اسیدهای خاص، گلیسرول و لاکتات. * سنتز گلوبین: بخشی از هموگلوبین خون. * سنتز فاکتورهای ایمنی سیستم ایمنی بدن. * سنتز فسفولیپیدها و لیپوپروتئینها-سنتز تریگلیسیریدها از اسیدهای چرب و گلیسرول. ۱۰- کـبد صفرا را ترشح میکند. صفرا مایعی زرد متمایل به سـبـز اسـت. صفرا وظیفه کمک به گوارش و جذب چربیها و دفـع مــواد زاید را بر عهده دارد. ترکیبات عمده صفرا شامل کلـسترول، فسـفولیپـیـدها، بـیـلی روبـیـن و املاح صفراوی اسـت. صـفـرا از طـریـق مجاری متعدد صفراوی کبد ابتدا در کیسه صفرا ذخیره شده و پس از مصرف مواد غذایی حاوی چــربی به روده کوچک تخلیه میگردد. کیسه صفرا یک ارگان گلابی شکل بوده که به کبد متصل است. ۱۱- زدودن بیلی روبین از خون. طحال مسئول انهدام گلبولهای قرمز فرسوده و پیر است. از انهدام هموگلبوبین گلبولهای قرمز ماده ای زرد رنگ بنام بیلی روبین پدید می آید. اما این بیلی روبین نا محلول در آب در کبد به بیلی روبین قابل دفع تبدیل میگردد. ۱۲- دفع آمونیاک. آمونیاک حاصل از تجزیه پروتئینها یک ماده سمی خطرناک است که کبد با تبدیل آمونیاک به اوره این ماده سمی را از طریق ادرار از بدن دفع میکند. ۱۳- کبد تصفیه خانه و پالایشگاه بدن است. هر چیزی که مامیخوریم، میاشامیم، تنفس میکنیم و یا با پوستمان تماس می یابد سرانجام به کبد مان میرسد. کبد وظیفه تصفیه آلایندهای هوا، آفت کشها، دود سیگار، مواد شیمایی، الکل، مواد مخدرو تمام داروهای مصرفی ما را بعهده دارد. اگر کبد وجود نداشت داروها برای همیشه در بدنمان باقی میماندند و الکل هیچگاه از بدن دفع نمیگردید. ۱۴-در ۳ ماه نخست بارداری تولید گلبولهای قرمز در جنین منحصرا توسط کبد صورت میگیرد. از هفته ۲۴ بارداری به بعد مغز استخوان این وظیفه را بعهده میگیرد. * بد کارکردن، سوء تغذیه و استرس بیش از حد به کبد ریشه اکثر بیماریهاست. * تمام خون برگشتی از دستگاه گوارش که حاوی مواد غذایی است ابتدا به کبد میرود. بنابراین تمام غذایی که ما میخوریم توسط کبد پردازش میشود. یک مطلب جالب درباره کبد: کبد از مقاومت، قدرت بازسازی و ترمیم خارق العاده ای برخوردار است. هرگاه کبد ۸۰ تا ۹۰ درصد سلولهایش را نیز از دست بدهد باز هم قادر است به وظایفش عمل کند. همچنین کبد قادر است خودش را بطور کامل احیاء و باز سازی کند. حتی اگر بخش عمده کبد با عمل جراحی برداشته شود، کبد پس از چند هفته قادر است کاملا خودش را بازسازی کند. از این رو در پیوند کبد تنها لوب بزرگتر کبد فرد سالم به بدن فرد دریافت کننده پیوند زده میشود که پس از چند هفته هم اهدا کننده و هم دریافت کننده کبدشان بازسازی میگردد. اما کبد فنا ناپذیر هم نیست.

  • دانیال فوریه 2017 در 13:09

    در طب نوين درمان اختصاصي براي کبد چرب وجود ندارد، ولي شما با کنترل بيماري هاي زمينه اي از قبيل کاهش وزن، چربي هاي خون، ديابت و يا قطع نمودن داروهاي مسبب (قطعا با نظر پزشک معالج نه به طورخودسرانه) مي توانيد از پيشرفت اين بيماري جلوگيري نماييد.

  • یگانه فوریه 2017 در 13:09

    در تهیه این عصاره گیاهانی بکار رفته که همگی در دفع مواد زائد از خون و کبد نقش بسزایی دارند. همچنین با توجه به اینکه این دارو از لطافت زیادی برخوردار است قابلیت جذب شدن و نفوذ به اعماق مویرگهای بدن را دارد ، بر این اساس درمان بیماریهایی به شرح ذیل با استفاده از این دارو به سادگی انجام پذیر است: غلظت خون ، چربی خون ، ، خواب رفتن اعضای بدن و ضعف کبد. و همچنین چون این دارو توانایی سم زدایی و چربی زدایی بالایی دارد درمان بسیار قابل توجهی برای انواع بیماریهای کبدی است و مخصوصا کبد چرب را به سهولت درمان مینماید.

  • لیلی فوریه 2017 در 13:10

    هپاتیت B و Cدرمان نشده منجر به سیروز کبدی، سرطان کبد و سرانجام پیوند کبد میگردند. بنابراین چنانچه جزو آن دسته از افرادی میباشید که در معرض این بیماریها قرار دارید حتما واکسن هپاتیت B را تزریق کنید و بطور منظم هم تست هپاتیت را انجام دهید. افراد زیر بیشتر در معرض ابتلا به هپاتیت میباشند: * افرادی که از داروهای داخل وریدی استفاده میکنند. * معتادانی که از سوزن و سرنگ مشترک استفاده میکنند. * زنان و مردانی که شریک جنسی متعدد دارند. * کارکنان آمبولانسها، پرستاران، آتش نشانان، افسران پلیس و غسالها

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.