علت و درمان خرخر کردن در خواب
خاصیت و عوارض و موارد مصرف قرص جویدنی دایمتیکون چیست
قرص جویدنی دایمتیکون قرص جویدنی دایمتیکون ,قرص جویدنی دایمتیکون برای چیست,قرص جویدنی دایمتیکون 40,قرص جویدنی دایمتیکون در بارداری,قرص جویدنی دایمتیکون چیست,قرص جویدنی دایمتیکون ۴۰,قرص جویدنی دایمتیکون برای چی خوبه,قرص جویدنی دایمتیکون برای …
بهداشت مجاری ادراری را جدی بگیرید
بهداشت مجاری ادراری را جدی بگیرید مجاری ادراری,بيماري مجاری ادراری,مجاری ادراری در بارداري,علائم مجاری ادراری,درمان مجاری ادراری,درمان مجاری ادراری با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان مجاری ادراری,مجاری ادراری را چگونه درمان …
درست بنشینید تا کمر درد نگیرید + تصاویر
درست بنشینید تا کمر درد نگیرید + تصاویر کمر درد,بیماری کمر درد,کمر درد در بارداری,علائم کمر درد,درمان کمر درد,درمان کمر درد با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان کمر درد,کمر درد را …
علت و درمان خرخر کردن در خواب
خرخر كردن نوزاد,علت خرخر كردن نوزادان,خرخر نوزاد,خرخر نوزادان,خرخر نوزاد در خواب,خرخر نوزاد هنگام شیرخوردن,خرخر بینی نوزاد,خرخر سينه نوزاد,صدای خرخر نوزاد,علت خرخر نوزادان,خرخر در نوزادان,علت خرخر كردن گربه,علاج خرخرة الرضيع,خشخشة انف الرضيع,خرخر در خواب,علت خرخر در خواب چیست,درمان خرخر در خواب,خرخر کودکان در خواب,علت خرخر در خواب,دلیل خرخر در خواب,خرخر خواب,علت خرخر کودکان در خواب,خرخر بینی نوزادان,علت خرخر بینی نوزاد,درمان خرخر بینی نوزاد
به گزارش بی اس ام اس خرخر کردن به علت ارتعاش بخش نرم سقف دهان است به هنگام مسدود شدن مجاری هوایی و گاهی نیز ممکن است علامت یک بیماری خطرناک باشد. مثلاً در این گروه افراد که به هنگام خواب خرخر میکنند، احتمال سکته مغزی بیشتری وجود دارد. وخیمترین نوع بیماری قطع تنفس انسدادی هنگام خواب است. فشارخون، چاقی و بیماریهای قلبی نیز از عواقب آن میباشد. خرخر کردن در مردان شایعتر است. (البته این امر بعد از 70 سالگی کاهش مییابد.)اگر برای مجاری تنفسی بدن اتفاقی بیفتند(مثلاً بافتی از چربی در آن ساخته شود)، ممکن است فرد خُرخُرکند.
عوامل خرخر کردن؛ مصرف داروهای خوابآور، مشروبات الکلی، داروهای ضدسرماخوردگی، خوابیدن بر روی بالشتی بیش از حد بزرگ و یا نرم، اضافه وزن و به پشت خوابیدن.
اگر فردی هنگام خواب نفسش قطع شود، به هنگام رانندگی ناگهان به خواب رود و خواب قطعه قطعه داشته باشد، بهتر است به پزشک مراجعه کند.
راههای درمان؛ کاهش وزن، اجتناب از خوردن غذاهای سنگین در شب، استفاده از بالشت مناسب، دوری از مشروبات و سیگار و خوابیدن به پهلو.
منابع:
سیمرغ
همشهری