چگونه تحلیل تکنیکال را براحتی آموزش ببینیم

چگونه تحلیل تکنیکال را براحتی آموزش ببینیم

میخواهیم در مورد یکی از پر بحث ترین مطالبی که اخیرا در فضای مجازی ایجاد شده است صحبت کنیم و به شما بگوییم چگونه میتوانید براحتی تحلیل تکنیکال به جهت موفقیت در …

تشریح برخی از فعالیت های موسسه های حقوقی و ثبتی

تشریح برخی از فعالیت های موسسه های حقوقی و ثبتی

تشریح برخی از فعالیت های موسسه های حقوقی و ثبتی موسسات ثبتی و حقوقی با تکیه بر تجربیات خود و با استفاده از تعدادی از فعالان و کارشناسان مرتبط با حوزه های …

زندگی بیماران بعد از جراحی مغز چگونه‌ می‌شود؟

زندگی بیماران بعد از جراحی مغز چگونه‌ می‌شود؟

زندگی بیماران بعد از جراحی مغز چگونه‌ می‌شود؟ بهبودی هر فردی پس از جراحی مغز متفاوت است. ممکن است هفته‌ها طول بکشد تا بهبودی پس از جراحی‌های کمتر تهاجمی مغز انجام شود. …

سزارین چه نوع جراحی است؟

به عمل جراحی که به واسطه آن در دیواره شکم و رحم مادر جهت به دنیا آوردن نوزاد بریدگی صورت می‌گیرد، سزارین گفته می‌شود. عمل جراحی سزارین به صورت کلی، یک جراحی ایمن و مطمئن به شمار می‌رود. اما این روش در مقایسه با زایمان طبیعی خطرات بیشتری به همراه دارد. معمولا عمل سزارین در شرایط پیچیده‌ای که راه دیگری نیست، استفاده می‌شود. با استفاده از این روش در شرایط خطرناک، جان مادر و نوزاد حفظ می‌شود. به صورت معمول این عمل جراحی با بیهوشی عمومی و یا بی‌حسی نخاعی انجام می‌گیرد. در این مقاله قصد داریم، در مورد این موضوع به صورت کامل برای شما توضیحاتی ارائه دهیم. برای کسب اطلاعات کامل و جامع تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

دلایل انجام عمل سزارین چیست؟

به صورت معمول زمانی توسط عمل جراحی نوزاد را از شکم مادر خارج می‌کنند، که یا جان مادر در خطر باشد یا جان نوزاد. از جمله موارد مهمی که به عمل جراحی سزارین منجر می‌شود، عبارتند از:

  1. قرار گرفتن غیرعادی جنین در شکم و رحم مادر
  2. علائمی که نشان‌دهنده تغییرات مشخص در ضربان قلب نوزاد باشد و نشان از کاهش اکسیژن‌رسانی به جنین داشته باشد، که در اصطلاع به آن زجر جنینی گفته می‌شود.
  3. داشتن یک عمل سزارین در گذشته
  4. ایجاد مشکلاتی از قبیل بند ناف و یا پایین بودن جفت
  5. چند قلو بودن جنین‌ها
  6. تطابق نداشتن سر جنین با لگن مادر
  7. بیماری‌های زمینه‌ای مانند فشار خون بالا، ایدز و …..
  8. و ….

در بالا به مهم‌ترین مواردی که باعث می‌شود، تا پزشک دستور عمل جراحی را برای مادر جهت به دنیا آوردن نوزاد صادر کند اشاره شد. موارد دیگری هم امکان دارد وجود داشته باشد، ولی مهم‌ترین آن‌ها مواردی بود که در بالا ذکر شد.

مراقبت‌های بعد از زایمان به روش سزارین

یکی از دوران‌های بسیار مهم در زندگی مادران، دوران بعد از زایمان است. در 6 تا 8 هفته اول بعد از عمل جراحی بایستی از مادر به درستی مراقبت شود. با مراقبت صحیح در این دوره، سلامت مادر و همچنین تکامل نوزاد تضمین می‌شود. مادران قبل از بدنیا آوردن نوزاد باید با مراقبت‌های بعد از سزارین آشنایی کافی پیدا کنند. اگر این دوران به خوبی سپری شود، مادر از هر گونه خطری به دور خواهد ماند. مراقبت‌هایی که پس از عمل جراحی سزارین باید انجام گیرد، به شرح زیر است:

  1. بعد از عمل جراحی امکان دارد تا 24 ساعت خونریزی به مقدار قابل توجهی مشاهده شود. شما نباید از این موضوع بترسید، زیرا یک امری طبیعی است. ترشحات مادر تا 6 هفته طبیعی بوده و بعد از آن کم کم از بین می‌رود. در این دوره باید از پدهای بهداشتی استفاده کنید و مواد مغذی برای تقویت سیستم ایمنی بدنتان استفاده کنید.
  2. معمولا در ناحیه‌ای که عمل جراحی انجام گرفته درهایی به دلیل انقباضات رحم وجود دارد. به صورت کلی این درد ناشی از برگشت رحم به حالت اولیه خود است. شما می‌توانید این درد را با مسکن‌هایی که پزشک اجازه مصرف آن را به شما داده است، آرام کنید.
  3. با اجازه پزشک 6 تا 8 ساعت بعد از به هوش آمدن، آرام آرام شروع به راه رفتن کنید. این کار باعث می‌شود، تا گازها در شکم شما جمع نشوند.
  4. اگر پس از خارج کردن سوند نتوانستین ادار خود را تخلیه کنید، حتما این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید و به او اطلاع دهید.
  5. 72 ساعت بعد از انجام عمل جراحی، مادر می‌تواند استحمام کند و پانسمان محل جراحی را بردارد.
  6. مادر بایستی 10 روز بعد از عمل جهت کشیدن بخیه‌ها به پزشک خود مراجعه کند.
  7. اگر فردی نیاز به تزریق دارو، بر اساس صلاحدید پزشک داشت، می‌تواند از تزریقات در منزل که اینجا به آن اشاره شده است استفاده کند.

تغذیه مادر بعد از عمل جراحی سزارین

پس از این عمل جراحی بایستی به تغذیه مادر توجه شود. توصیه ما به شما این است، که حداقل تا یک هفته بعد از جراحی غذاهای نفخ آور مانند (میوه خام، حبوبات، پلو، خورشت و …..) خودداری شود. در این مدت بهتر است از غذاهای ساده مانند (کباب، جوجه کباب، سبزیجات پخته، گوشت و مرغ پخته و …. ) استفاده شود. لازم به ذکر است، اگر مادر پس از عمل جراحی دچار یبوست شد، از روغن زیتون، انجیر خشک و آلو جهت رفع این مشکل استفاده کند. امیدورایم این مقاله راهنمای خوبی برای مادران عزیز باشد و بتواند در راستای بهبودی سریع‌تر به آن‌ها کمک کند.

 

آخرین بروز رسانی در : شنبه 19 تیر 1400

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.