علت و علائم و درمان آب مروارید چشم مادرزادی چیست

علت و علائم و درمان آب مروارید چشم مادرزادی چیست

آب مروارید آب مروارید ,آب مروارید چشم,آب مروارید به انگلیسی,آب مروارید علائم,آب مروارید+درمان,آب مروارید مادرزادی,اب مرواریدچشم,آب مروارید در جدول,آب مروارید در کودکان توضیحاتی در مورد آب مروارید بهتر است بدانید که آب …

علائم و علت و درمان سرطان چشم در کودکان و بزرگسالان چیست

علائم و علت و درمان سرطان چشم در کودکان و بزرگسالان چیست

سرطان چشم سرطان چشم ،سرطان چشم چیست،سرطان چشم در سگها،سرطان چشم در کودکان،سرطان چشم در بزرگسالان،سرطان چشم در اطفال،سرطان چشم چیست،سرطان چشمی،سرطان چشم چگونه است،علائم سرطان چشم،علائم سرطان چشم چیست،علت سرطان چشم …

۷ توصیه برای سرما نخوردن

۷ توصیه برای سرما نخوردن

۷ توصیه برای سرما نخوردن سرماخوردگی,بیماری سرماخوردگی,سرماخوردگی در بارداری,علائم سرماخوردگی,درمان سرماخوردگی,درمان سرماخوردگی با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان سرماخوردگی,سرماخوردگی را چگونه درمان کنیم,سرماخوردگی در کودکان,سرماخوردگی در بزرگسالان,سرماخوردگی در نوزادان,سرماخوردگی در بهار,سرماخوردگی …

بیماری شانکرویید

شانکرویید,بيماري شانکرویید,شانکرویید در بارداري,علائم شانکرویید,درمان شانکرویید,درمان شانکرویید با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان شانکرویید,شانکرویید را چگونه درمان کنيم,شانکرویید در کودکان,شانکرویید در بزرگسالان,شانکرویید در نوزادان,شانکرویید در بهار,شانکرویید در تابستان,شانکرویید در پاييز,شانکرویید در زمستان,آشنايي با شانکرویید,همه چيز در مورد شانکرویید,شانکرویید واگيردار است,شانکرویید و درمان آن,ورزشهاي مناسب براي درمان شانکرویید

دستگاه تناسلی, علایم بیماری شانکرویید

به گزارش بی اس ام اس شانکرویید یا شانکر نرم يك بيماري خاص مناطق گرمسيري می باشد. مخزن این عفونت انسان مي باشد. باكتري هموفيـلوس دو كـره اي (Hemophilus Ducreyi) عامل ایجاد کننده این بیماری مي باشد.در حدود 20 تا60 درصد زخم هاي دستگاه تناسلي در مناطق صحراي آفريقا و جنوب شرق آسيا به علت ابتلا به بيماري شانكروئيد ايجاد مي شود.شانکروئید از آن دسته بیماری هایی است که شایع نمی باشد و از راه جنسی و بوسیله هموفیلوس دوکره ای ایجاد می شود. با تشکیل زخم دردناک در ناحیه تناسلی و لنفادنوپاتی اینگوینال این بیماری تشخیص داده می شود.این بیماری در مردانی که با جنس مخالف ارتباط جنسی دارند بیشتر دیده می شود و این بیماری را از شریک جنسی خود که اکثرا یک حامل بی علامت است دریافت می کنند.

دوره نهفتگی
دوره نهفتگی در این بیماری 3-5روز و حداکثر 14 روز است.

دوره واگيري
تا زمانی که عامل عفونت در زخم اوليه و يا ترشحات غده هاي لنفي که متورم شده اند وجود دارد و زخم بهبود نيافته، انتقال بیماری صورت مي گیرد که اين مدت در مواردی که بيماريدرمان نشده است ممکن است چند هفته تا چند ماه ادامه پیدا کند. با درمان به وسیله آنتی بیوتیک ها تمام باکتريها از بين می روند و محل زخم نيز يک تا دو هفته بعد بهبود میابد .

دستگاه تناسلی, علایم بیماری شانکرویید

علایم بیماری
در محل تلقیح ابتدا یک پاپول قرمز دردناک ظاهر می شود و با پیشرفت بیماری به یک پوسچول تبدیل می شود که در صورت پاره شدن یک زخم با قاعده قرمز درخشان را تشکیل می دهد. زخم شانکروئید عمیق می باشد و بسرعت خونریزی میکند و معمولا از اطراف گسترش پیدا می کند. یک اگزودای فیبرینی زرد-خاکستری زخم را احاطه کرده است.شدت عفونت در این زخم ها بسیار زیاد است و حتی ممکن است از طریق خود تلقیحی برتعداد زخم ها اضافه شود. روی باسن، رانها و منطقه آنال محل ایجاد زخم می باشند. احساس بی حالی، تب، آنورکسی و میالژی در بیمار مشاهده می شود. لنف نودها ممکن است چرکی و زخمی شده و یا خود بخود بهبود یابند.اغلب زنان حامل ارگانیسم می باشند و فاقد نشانه های قابل تشخیص و علایم بیماری هستند. اگر بیماری درمان نشود ممکن است به طور خود بخود بهبود یابند و یا اینکه بیماری مزمن شود و برای بهبودی به زمان بیشتری نیاز داشته باشد.از دیگر علایم بیماری ضايعـات نـرم و بسيار دردنـاك چـركي می باشد كه در دو سوم موارد به همراه بزرگ شدن غدد لنفاوي و كشاله ي ران مي باشد.
گاهي چند زخم كوچك به هم می چسبند و زخـم بزرگتـري را تشكيل مي دهند.

دستگاه تناسلی, علایم بیماری شانکرویید

تشخيص
با آزمايش و بررسي غدد لنفاوي قابل می توان این بیماری را تشخيص داد.تشخيص اين بيماري معمولا با لنفو گرام و نروم اشتباه گرفته مي شود.

راه هاي انتقال
این بیماری معمولا از طريق رابطه ي جنسي منتقل مي شود. شانكروئيد به مقدار زيادي با مصرف دارو به طور خودسرانه و بدون تجویز پزشک همراه بوده است.

دستگاه تناسلی, علایم بیماری شانکرویید

پیشگیری:
عدم برقراری تماس جنسی با افراد مشکوک به بیماری و با افراد دارای شرکای جنسی زیاد بهترین روش برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری می باشد.باید نسبت به مبتلا نبودن شریک جنسی از طریق انجام آزمایشات اطمینان حاصل شود .استفاده از کاندوم در هنگام برقراری تماسهای جنسی واژینال، دهانی و یا مقعدی مطمئن ترین روش پیشگیری میباشد.پس از تماس دست با اندامهای جنسی و ترشحات بدن و پس از اجابت مزاج برای احتیاط بیشتر باید دستها را به خوبی شستشو داد.

درمــان
استفاده از از آنتي بيوتيك هايي مانند:سفترياكـسيـون، آزيترومایسین ، اريتر ومايسين ، سيپروفلوكساسين براي درمان شانكروئيد توصیه می شود.

منبع:7sib.ir

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 25 بهمن 1394

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.