15 دردی که درمان خانگی دارند!

15 دردی که درمان خانگی دارند!

15 دردی که درمان خانگی دارند! خواص درمان خانگی,فواید درمان خانگی,درمان خانگی درمانی,خاصیت درمان خانگی,خواص درمان خانگی درمانی,خواص درمان خانگی برای پوست,خواص درمان خانگی برای مو,خواص درمان خانگی برای جوانی,خواص درمان خانگی …

قرص و شربت آزیترومایسین

قرص و شربت آزیترومایسین

نحوه مصرف قرص و شربت آزیترومایسین 500 در بارداری در این مطلب از بخش پزشکی سایت جسارت می خواهیم به قرص و شربت آزیترومایسین بپردازیم.مطالب سایت ما برای افزایش آگاهی شما عزیزان …

علایم سنگ های ادراری را بدانید

علایم سنگ های ادراری را بدانید

علایم سنگ های ادراری را بدانید سنگ های ادراری,بيماري سنگ های ادراری,سنگ های ادراری در بارداري,علائم سنگ های ادراری,درمان سنگ های ادراری,درمان سنگ های ادراری با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان …

روش های موثر برای درمان کم خونی با عسل و عرقیات گیاهی در طب سنتی

درمان کم خونی با عسل , درمان کم خونی با عسل و سیب , درمان کم خونی با سیب و عسل , درمان کم خونی با عرقیات گیاهی

درمان کم خونی با عسل

عسل هایی که در این زمینه می توانید استفاده کنید عسل گیاه گون است. این گیاه که تامین کننده آهن، ویتامین C و ویتامین B بدن می باشد. عسل دیگری که در این زمینه بسیار مفید است عسل آویشن است. عسل مغز و عسل مریم گلی نیز در راستای درمان کم خونی بسیار موثر است. پس برای درمان کم خونی مصرف عسل های نام برده تاثیر فراوان خواهد داشت. اگر عسل را با آب ولرم مخلوط کرده و بنوشید، تعداد گلبول‌های قرمز موجود در خون را افزایش می دهد و تاثیرات بسیار مفیدی در درمان کم خونی خواهد داشت. کم‌خونی ناشی از فقر آهن هنگامی بروز می‌کند که میزان آهن موجود در برنامه غذایی یا جذب آن کافی نیست و ظرفیت انتقال اکسیژن موجود در خون به کمتر از حد معمول کاهش یابد. کم‌ شدن ظرفیت اکسیژن‌ رسانی منجر به خستگی مفرط، تنگی نفس و گاهی افسردگی و مشکلات دیگر می‌شود. عسل با ایجاد ظرفیت برای انتقال اکسیژن خون، این قبیل مشکلات را خنثی می‌کند. اکسیژن کافی در خون حقیقتا مهم است زیرا تعیین کننده سطح سلامت بدن است و سهولت بازسازی سلول‌های بدن در گرو میزان اکسیژن موجود در خون است. تحقیقات اولیه در این زمینه نشان از تاثیرات مثبت عسل روی درمان فشار خون یا فشار خون بالاست. به طور سنتی، عسل را برای کاهش تاثیرات منفی افت فشار خون یا فشار خون پایین مصرف می ‌کردند. همچنین شواهدی مقدماتی دال بر اینکه عسل مانع از کم شدن تعداد گلبول ‌های سفید خون در بیمارانی که متحمل شیمی‌ درمانی‌ هستند وجود دارد. در آزمایشی که بر روی تعداد محدودی از بیمارانِ متحمل شیمی‌درمانی که با خطر کمبود گلبول‌ های سفید خون مواجه بودند صورت پذیرفت، مشخص شد که در ۴۰٪ از آنها بعد از مصرف روزانه ۲ قاشق چای‌ خوری عسل در طی دوره شیمی‌درمانی خطرعود کمبود گلبول سفید خون از بین رفته است.

درمان کم خونی با عسل و سیب

فالوده سیب (درمان کم خونی) : مواد لازم: یک کیلو سیب(سیب قرمز یا سیب گلاب) ۲ لیوان عرق بیدمشک ۵ قاشق غذاخوری عسل یک تا دو قاشق گلاب . ابتدا سیب ها رو کاملا شسته و با پوست رنده کنید و عرق بید مشک و عسل و گلاب رو اضافه کنید و مخلوط کنید . مواد رو در یه ظرف در دار بریزید و یک شب تا صبح بزارید توی محیط آشپزخونه (حتما ظرف دربسته و یک شب تا صبح توی محیط اشپزخونه) صبح ظرف در بسته رو توی یخچال قرار بدین و هر روز صبح همراه صبحانه پنج قاشق غذا خوری میل کنید و دقت کنید بعد از مصرف در ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید چون خراب میشه . این نسخه عالی هم آهن داره و هم در تولید هموگلوبین نقش داره و هم اسید فولیک برای جذب آهن .

درمان کم خونی با سیب و عسل

در زیر نسخه های ساده ای آمده است که با رعایت آن ها به راحتی شدیدترین کم خونی ها ظرف مدت 40 الی 120 روز قابل درمان است. درمان کم بودن هموگلوبین خون و فقرآهن و فقراسیدفولیک: – بادام درختی روزی 14 عدد دانه دانه مثل آدامس میل شود. – روزانه ۲۱عدد مویز، انجیر شبی7 عدد، زیتون 7 عدد صبحها، خرما 3 عدد – شربت عسل یا شربت شیره انگور روزی 1 الی 3 لیوان. طرزتهیه شربت:2 الی 3 قاشق غذاخوری از عسل یا شیره به همراه یک لیوان آب میل شود. – فسنجان بادام درختی(نصف بادام+نصف گردو) هفته ای 2 الی 3 وعده شام میل شود. – روزی یکبار از ترکیب(یک عدد سیب رنده شده+3 قاشق غذاخوری عرق بیدمشک+1 قاشق غذاخوری عسل+ اقاشق )میل شود. – سوپ گندم به همراه روغن زیتون هفته ای 1 الی 2 وعده میل شود. – ارده با شیره انگور روزی یک پیاله – کاهش جدی سردی ها مخصوصا چای،عدس،گوشت گاو،لبنیات،گوجه وخیار،هندوانه،بادمجان،سوسیس و کالباس،نوشابه و… نکته:میوه هایی مثل انگور.گلابی.سیب.خربزه.به وانارشیرین توصیه می شود. – مصرف یک لیوان شیره انگور به صورت شربت همراه با غذا، انجیر خشک یا دو برابر آن آلوی بخارا، عصاره استخوان راسته گوسفند از مهمترین مواد موثر در درمان کم‌خونی هستند.

درمان کم خونی با عرقیات گیاهی

مزیت برتر گزنه این است که این گیاه سرشار از آهن و هم زمان ویتامین C می‌باشد. بر خلاف مثلاً عدس که آهن دارد اما فاقد ویتامین C است. خستگی دست از سرتان بر نمی‌دارد؟ احساس کم‌خونی می‌کنید؟ موهایتان ضعیف شده و می‌ریزد؟ ناخن‌هایتان شکننده شده است؟ طبق آمارهای جهانی خانم‌ها در طول زندگی‌شان حداقل یک مرتبه دچار کمبود آهن می‌شوند. کمبود آهن نیز به آنمی یا همان کم‌خونی منجر می‌شود. اگر طرفدار داروهای طبیعی و گیاهی هستید بهتر است به سراغ گیاه گزنه بروید.

درمان سریع کم خونی

سبزیجات سبز برگ منبع غنی از فولات هستند، که به خونسازی طبیعی و افزایش سطوح هموگلوبین کمک می‌کنند، سبزیجاتی مانند اسفناج، برگ شنبلیله و گوجه‌فرنگی برای درمان کم‌خونی مفید است، برای درمان کم خونی مصرف بروکلی را فراموش نکنید زیرا سرشار از آهن، منیزیم، ویتامین‌های A و C است. یک لیوان آب‌چغندر حاوی 1.1 میلی گرم آهن است و به افزایش گلبول‌های قرمز خون کمک می‌کند. چغندر حاوی اسیدفولیک است که میزان هموگلوبین را افزایش می‌دهد همچنین سرشار از ویتامین C، پتاسیم، آهن و فیبر بوده و برای سلامت بدن مفید است.حبوباتی مانند لوبیای قرمز، نخود و سویا منبع غنی آهن و اسیدفولیک هستند و مصرف آنها به افزایش هموگلوبین خون کمک خواهد کرد. سیب‌زمینی شیرین ویتامین A بالایی دارد که به افزایش گلبول‌های قرمز خون حامل اکسیژن کمک می‌کند، هرچه اکسیژن بیشتری در بدن حمل شود، تولید خون نیز افزایش می‌یابد. از این‌رو، افزودن سیب‌زمینی شیرین به رژیم‌غذایی روزانه راهکار خوبی محسوب می‌شود. انجیرها را می‌توان به‌صورت تازه یا خشک شده مصرف کرد. انجیر خشک شده حاوی ویتامین‌ها و موادمعدنی مختلفی است که از آن جمله می‌توان به ویتامین‌های A، B1، B2، B3، B6، آهن، منگنز، سلنیم و پتاسیم اشاره کرد همچنین حاوی بتاکاروتن بوده و منبع خوبی برای کربوهیدارت‌ها، چربی‌ها و فیبرغذایی هستند.مصرف روزانه سه تا چهار انجیر خشک می‌تواند به افزایش هموگلوبین تا 25 ‌درصد کمک کند. افزون بر این، موادمعدنی موجود در این میوه سموم را از بدن دفع می‌کنند، از این‌رو، انتقال اکسیژن به اندام‌های مختلف تسهیل می‌شود. کشمش غنی از آهن سود است و شما می‌توانید به مدت یک شب کشمش‌ها در آب خیس و صبح روز بعد آنها را مصرف کنید، این روش در درمان کم خون موثر است.مرکبات غنی از ویتامین C بوده که در درمان کم خونی بسیار مفید است و به همین دلیل متخصصان توصیه می‌ کنند موادغذایی سرشار از ویتامین C مانند پرتقال، لیمو، پاپایا، توت‌فرنگی، کیوی، گریپ‌فروت و غیره به رژیم‌غذایی اضافه شوند. جو، کوینوآ و جودوسر برخی از غلات کامل هستند، که می‌توانید به رژیم‌غذایی روزانه خود اضافه کنید. این غلات کامل سرشار از آهن هستند، که به افزایش هموگلوبین خون کمک می‌کنند.مغزهای خوراکی می‌توانند میان وعده‌های فوق‌العاده باشند، مغزهای خوراکی مانند بادام‌زمینی، بادام‌هندی، فندق و گردو سرشار از آهن هستند که می‌تواند به بهبود سطح هموگلوبین در بدن کمک کند، 30 گرم از مغزهای خوراکی می‌تواند سه میلی گرم آهن در روز را تامین کند.

درمان کم خونی کودکان با تغذیه

اگر کودک تان کم خونی ندارد باز هم باید مراقب تغذیه اش باشید و از کم خونی او پیش گیری کنید. اضافه کردن آهن بیشتر و غذاهای غنی از آهن به رژیم غذایی به سلامت او کمک زیادی می کند. ازخوراکیهایی که برای درمان کم خونی در کودکان با تغذیه مناسب است میتوان به موارد زیر اشاره کرد : • اسفناج • سبزیجات • ماهی • تخم مرغحبوبات خشک شده • عدس • جوجه مرغ • گوشت قرمز • کره بادام زمینی • سویا • بوقلمون • شیر خشک کودکان غنی شده با آهن • شیر مادر • جگر • آلوی سیاه • بلغور جو دوسر • زردآلو • کشمش • ماهی تن • کلم پیچ تک تک این مواد غذایی را به ذهن بسپارید و از کودکی برای پیشگیری و درمان کم خونی به فرزندان تان بدهید.

درمان کم خونی با غذا

زمانی که بدن آهن کافی برای انتقال اکسیژن از طریق خون را نداشته باشد احتمال بروز کم خونی بالا می رود که علائم واضحی دارد. اگر احساس خستگی زیاد و مزمن دارید و با علائمی مانند سرگیجه، احساس سرما، تحریک پذیری، کمبود انرژی یا مشکلات خواب مواجه هستید بهتر است آزمایش خون بدهید. در صورت کافی نبودن میزان هموگلوبین لازم است که مواد غذایی سرشار از آهن میل کنید . گوشت های حیوانی سرشار از آهن بوده و به سادگی جذب بدن می شوند. مصرف انواع گوشت روشی سریع برای مقابله با کم خونی است. جگر، گوشت گاو، میگو و غیره جزو غنی ترین منابع آهن هستند. انواع لوبیاها، نخود، عدس و لپه حاوی بیشترین میزان آهن هستند و برای همه ی افراد به خصوص افراد گیاهخوار توصیه می شود. موزها و انگور در صدر لیست میوه های حاوی آهن قرار دارند. البته انجیر نیز در رتبه های بعدی است و میزان زیادی آهن به بدن می رساند. مصرف این سه میوه ی خوشمزه باعث افزایش میزان آهن و هموگلوبین بدن می شود.

درمان کم خونی در طب سنتی اسلامی

کم‌خونی به خصوص از نوع فقر آهن عارضه نسبتا شایعی است و به همین دلیل ممکن است بسیاری از مبتلایان آن را جدی نگیرند اما این اختلال قابل چشم‌پوشی نیست و باید درمان شود. برخی از کم خونی‌ها مانند بدخیمی‌ها، اختلالات پلاکتی وجود دارد که نیاز به بررسی بیشتری دارند و باید به متخصصان مربوطه مراجعه شود. اما برای کم خونی‌هایی که مشکل بدخیمی ندارند می‌توان به روش طب سنتی، آن ها را رفع کرد: * می‌توان هر شب مقداری مویز را در سرکه انگور خیساند و پس از خارج کردن آن ها و خشک شدنشان مصرف کرد. * شربت سرکه شیره روزی 5 تا 6 بار توصیه می‌شود؛ البته شربت میوه‌های خون‌ساز نیز توصیه شده است. انواع آبمیوه حدود نیم ساعت قبل از غذا و به ویژه اگر با کمی عرقیات گیاهی استفاده شود، در مداوای این اختلال بسیار مفید است * خوردن راسته گوسفند به همراه پیاز و زردچوبه زمانی که کاملا پخته شده است به رفع کم‌خونی کمک می‌کند. * شربت برخی از بذرها نیز مانند تخم‌شربتی، کاسنی، جعفری، کرفس، شوید، سیاه‌دانه، رازیانه، ریحان، شلغم و هویج به همراه عسل به رفع کم‌خونی کمک می‌کند. * مصرف دو بار در روز از عسل به همراه حل شدن آن در‌ آب جوش مناسب است. * همچنین توصیه شده انجیر و آلو بخارا به هنگام صبح استفاده شود. * آب انار تازه با ترنجبین به رفع کم خونی کمک می‌کند. * همچنین یک لیوان شیر به همراه شیره انگور و بادام معجونی است که به اصلاح کم‌خونی کمک می‌کند.

درمان کم خونی با عسل

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 9 مهر 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.