دیسک کمر

دیسک کمر

دیسک کمر دیسک کمر یا هرنیاسیون دیسکال (Herniation Discal)، یک بیماری عصبی است که در آن بخش‌های درونی یا خارجی یک دیسک فشاری به ستون فقرات و عصب‌های کمری ایجاد می‌کنند. دیسک‌ها، …

طراحی دکوراسیونی جذاب با شیشه

طراحی دکوراسیونی جذاب با شیشه افرادی که می‌خواهند دکوراسیون خا­­ص را برای محیط خود در نظر بگیرند اولین و بهترین انتخابی که می توانند داشته باشند استفاده از شیشه در قسمت‌های مختلفی …

در نحوه تنظیم قرارداد اجاره ملک به این نکات دقت کنید!!

در نحوه تنظیم قرارداد اجاره ملک به این نکات دقت کنید!!

در نحوه تنظیم قرارداد اجاره ملک به این نکات دقت کنید!! از قدیم‌الایام اجاره ملک و املاک رواج زیادی بین مردم داشت. با گذشت زمان رفته رفته قوانین در زمینه اجاره پیچیده‌تر …

امروزه کمتر خانه‌ای را پیدا می‌کنیم که آشپزخانه آن فاقد کابینت باشد. کابینت آشپزخانه یکی از ضروری‌ترین بخش‌های آشپزخانه است. کابینت‌ها به دلیل ضرورت بالای استفاده از آنها هر ساله در مدل‌ها و طرح‌های جدیدی ارائه می‌شوند. این مدل‌های جدید در نوع ساخت چوب و طراحی ظاهر با مدل‌های قدیمی تفاوت دارند.

کابینت آشپزخانه در کنار نقش مهم و ضروری در کامل کردن آشپزخانه، تاثیر بسیار زیادی در زیبایی ظاهری آن هم دارد. از این رو، یکی از مهم‌ترین ملاک‌ها در طراحی آن زیبایی ظاهری است.

نقش کابینت در طراحی آشپزخانه

معمولا در اکثر طراحی‌هایی که برای آشپزخانه انجام می‌شود، یکی از بخش‌های اصلی مربوط به ساخت و طراحی کابینت‌هاست. مثلا اگر بخواهید آشپزخانه‌ای اوپن یا بسته داشته باشید، به همان نسبت باید متراژ کابینت و طراحی آن را تغییر بدهید. حتی ابعاد و اندازه آشپزخانه شما در تعیین رنگ و تعداد ردیف‌های کابینت هم موثر است.

به این ترتیب، شما با انتخاب یک طراحی مناسب برای آشپزخانه می‌توانید جلوه زیبایی به آن بدهید. پس بهتر است قبل از هر چیزی به مشخصات آشپزخانه منزل خود دقت کنید و بعد برای انتخاب یک مدل مناسب اقدام کنید.

نقش کابینت در طراحی آشپزخانه

انواع مدل‌های جدید کابینت آشپزخانه

دسته‌بندی مدل‌های کابینت‌ آشپزخانه بر اساس فاکتورهایی مثل جنس چوب یا طراحی و ساخت آنها انجام می‌شود. اگر بخواهیم این دسته‌بندی‌ها را از منظر طراحی و ساخت درنظر بگیریم، می‌توان مدل‌های مختلف را به این طریق برشمرد:

  • مدل کابینت کلاسیک
  • مدل کابینت منحنی
  • مدل کابینت جزیره‌ای
  • مدل کابینت ال شکل
  • مدل کابینت اپن

این دسته‌بندی بر اساس نوع طراحی ظاهر کابینت و همچنین نحوه نصب آنهاست. هر کدام از این مدل‌ها مزیت‌های خاص خود را دارند. مدل کلاسیک معمولا دارای طرح‌های کلاسیک برجسته روی سطح کمدهای کابینت است. مدل منحنی همان طریقه نصب کابینت به شکل منحنی است و برای آشپزخانه‌های تقریبا کوچک مناسب است. در مدل جزیره‌ای معمولا یک میز به همراه بخشی از کابینت در مرکز آشپزخانه قرار داده می‌شود و سایر کمدها در حول این میز و روی دیوارهای آشپزخانه نصب می‌شوند. مدل‌های دیگری مثل مدل کابینت آشپزخانه به شکل U، مدل کابینت یک طرفه یا دو طرفه و سایر مدل‌های دیگر هم برای آشپزخانه‌های با ابعاد و مقیاس‌های متفاوت مناسب هستند.

همان طور که گفتیم، این دسته بندی بر اساس شکل ظاهری کار یا نحوه نصب کابینت است. دسته‌بندی دیگری که در انواع مدل‌های کابینت وجود دارد، بر اساس جنس به کار رفته در ساخت آن است.

جنس و متریال کابینت

یکی از مهم‌ترین معیارها در انتخاب کابینت آشپزخانه جنس آن و یا به عبارتی متریال به کار رفته در ساخت آن است. جنس کابینت تعیین کننده دوام و کارایی آن است. در شرایط آب و هوایی مختلف بهتر است از متریال‌های مناسبی برای ساخت کابینت استفاده شود. بخشی از این مسئله هم مربوط به سلیقه مشتری است. در ادامه به برخی از رایج‌ترین و جدیدترین متریال‌های ساخت کابینت اشاره می‌کنیم.

کابینت ام دی اف

متریال ام دی اف که یکی از رایج‌ترین و محبوب‌ترین‌ها در ساخت کابینت آشپزخانه است، مزایایی بسیار زیادی دارد. این جنس کابینت از لحاظ اقتصادی کاملا مقرون به صرفه است. کابینت ام دی اف در زمره طراحی‌های مدرن قرار می‌گیرد. این جنس دارای انعطاف‌پذیری بالایی است و دوام بالایی دارد. این متریال از خرده تکه‌های چوب ساخته می‌شود. این تکه‌های ریز در طی فرایندی کاملا فشرده و منسجم می‌شوند و در نهایت به شکل چوب‌های مرغوبی برای ساخت کابینت درمی‌آیند.

قطعات ام دی اف خام در کارخانه و توسط دستگاه CNC حکاکی و کنده کاری می‌شوند. سپس، این قطعات در دستگاه پرس وکیوم روکش و رنگ می‌شوند. این روکش‌ها از جنس PVC و رنگ‌ها هم به دو نوع مات یا براق هستند.

کابینت ام دی اف

کابینت پی وی سی PVC

این جنس کابینت بسیار مقاوم و البته گران قیمت است. کابینت پی وی سی در برابر آب کاملا مقاوم است. به همین دلیل در جاهایی مثل حمام از این جنس بیشتر استفاده می‌شود. این ویژگی منحصر بفرد جنس پی وی سی باعث شده تا صرفه اقتصادی چندان زیادی نداشته باشد. از این رو، برای جاهایی از خانه که نفوذ آب یا رطوبت چندان تاثیری ندارد، استفاده از این جنس کابینت توصیه نمی‌شود.

کابینت روکش چوب

کابینت با روکش چوبی از جمله مدل‌های خاصی است که از جنس چوب طبیعی برای روکش کابینت استفاده می‌شود. معمولا متریال اصلی به کار رفته در ساخت این مدل کابینت ام دی اف است. از آنجایی که کابینت تمام چوب هزینه بسیار بالایی دارد، روکش چوبی جایگزین بسیار مناسب و به‌صرفه‌ای برای آن است.

کابینت ممبران

کابینت آشپزخانه ممبران یا همان کابینت وکیوم از جنس ام دی اف و با روکش چوبی است. تمایز این مدل خاص با مدل‌های دیگر نحوه ساخت آن است. در ساخت این مدل جدید کابینت از ماشین‌ آلات پیشرفته‌ای به نام CNC استفاده می‌شود. این ماشین آلات ام دی اف خام را حکاکی کرده و بعد توسط روکش‌های پی وی سی وکیوم می‌کنند.

از جمله مزایای کابینت ممبران ضد آب بودن آن است. روکش پی وی سی به کار رفته در این مدل باعث می‌شود که نفوذ آب به بافت درونی متریال آن غیرممکن شود. مزیت دیگر آن هم استفاده از دستگاه پیشرفته سی ان سی در ساخت آن است.

کابینت ممبران

ساخت کابینت توسط دستگاه‌ های پیشرفته

یکی از دستگاه های پیشرفته در ساخت کابینت به‌خصوص کابینت ممبران، دستگاه سی ان سی ( cnc) است. این دستگاه توسط هوش مصنوعی کنترل می‌شود و برای برش‌کاری و حکاکی به کار می‌رود. دستگاه سی ان سی چوب قابلیت برش و حکاکی بر روی چوب طبیعی و همچنین ام دی اف خام را دارد. درنتیجه، ساخت و تولید انواع مدل‌های جدید کابینت آشپزخانه کلاسیک و نئوکلاسیک توسط این دستگاه به راحتی انجام می‌شود.

دقت بالا، انعطاف پذیری، سرعت بالای ساخت ام دی اف، کاهش هزینه و دوام و زیبایی کار از جمله مزیت‌های کابینت ساخته شده توسط دستگاه سی ان سی چوب است. این دستگاه انقلابی در ساخت مدل‌های جدیدی از کابینت آشپزخانه ایجاد کرده است.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 16 شهریور 1400

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.