خواص و مضرات ارزن وحشی خوراکی دم روباهی پوست کنده برای نوزاد و قناری

خواص و مضرات ارزن وحشی خوراکی دم روباهی پوست کنده برای نوزاد و قناری

ارزن ارزن ،ارزن چیست،ارزن چیست ویکی پدیا،ارزن چیست،زهی ارزن چیست،خاصیت ارزن چیست،ارزن انگشتی چیست،دانه ارزن چیست،گیاه ارزن چیست،خواص ارزن چیست،معنی ارزن چیست به گزارش سایت جسارت ارزنها گروه کوچکی از گونه‌های دانه‌دار …

خواص و مضرات مصرف ترخون و مرزه در دوران بارداری چیست

خواص و مضرات مصرف ترخون و مرزه در دوران بارداری چیست

ترخون ترخون ,ترخون به انگلیسی,ترخون به آلمانی,ترخون چیست,ترخون English,ترخون به ترکی,ترخون خواص,ترخون و مرزه,ترخون در بارداری,ترخون در غذا توضیحاتی در مورد ترخون ترخون یا تلخون (نام علمی: Artemisia dracunculus)، گیاهی پایا به …

همه چیز درباره آشنایی با گیاه روناس در طب سنتی

همه چیز درباره آشنایی با گیاه روناس در طب سنتی

روناس روناس ,روناس طب,روناسی,روناس رنگ مو,روناس رنگ,روناس طب قم,روناس برای رنگ مو,روناس آرا کیست,طبع روناس توضیحاتی در مورد روناس روناس که نام علمی آن Rubia tinctorum است نام یک گونه از سرده …

آب انگور

آب انگور ,آب انگور خوش است,آب انگور برای نوزادان,اب انگور برای پوست,اب انگور سیاه,آب انگور قرمز,آب انگور در بارداری,آب انگور گازدار,آب انگور گیری و یبوست

آب انگور

توضیحاتی در مورد آب انگور

میوه انگور با نام علمی vinifera سرده‌ای از درختان خانواده انگورسانان Vitaceae می باشد.♥ در این خانواده حدود ۱۱ جنس و بیش از ۶۰۰ گونه وجود دارد. مهم‌ترین جنس این خانواده جنس انگور است. این گیاه حالت بوته‌ای و رونده دارد و دارای پیچک در مقابل بعضی از برگ‌ها می‌باشد. انگور، میوه نرم‌پوست و شیره‌داری است که از درخت انگور به عمل می‌آید. درخت انگور، مو (تلفظ: مُؤ) نامیده می‌شود. مو یکی از قدیمی‌ترین گیاهانی است که انسان کاشتن آن را آموخت. در کتاب‌های دینی کهن و در بسیاری از اسطوره‌ها و سروده‌های ملل نام انگور و موستان بسیار آمده‌است. انگور در تمام مناطق معتدل جهان می‌روید. بیش از ۲۰ هزار نوع انگور در سراسر جهان می‌روید اما همه آن‌ها از انگور وحشی خاور نزدیک و انگور وحشی آمریکای شمالی نتیجه شده‌اند. گاهی انگور را کشمش می‌کنند. انگور خشک کرده را کشمش می‌نامند. از انگور، آب انگور، ژله، مربا، و شراب می‌سازند. از پوست و دانه آن هم محصولات مختلف تهیه می‌شود. محلی که مو یا درخت انگور بسیار در آن کاشته شود موستان یا تاکستان نامیده می‌شود. مو را باید هر چند گاه هرس کرد زیرا این کار سبب می‌شود که میوه بیشتری به بار آورد. در بیشتر موستان‌ها داربست‌های می‌سازند تا مو بتواند از آن‌ها بالا رود. بزرگترین دشمن مو بیماری مخصوص ریشه مو است. مهمترین کشورهای تولیدکننده انگور در اروپا فرانسه، ایتالیا و آلمان هستند. این کشورها مو را بیشتر برای تهیه شراب پرورش می‌دهند. بیشتر کشمش و شراب قاره آمریکا از تاکستان‌های ایالت کالیفرنیا در ایالات متحده آمریکا فراهم می‌آید. میوه انگور به نوع دانه‌دار و بی‌دانه تقسیم می‌شود. هر یک از این دو جور در رنگهای سرخ و سیاه و زرد و تقریباً سبز دیده می‌شوند. این میوه در مناطقی که حداکثر دمای آن بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد و حداقل آن کمتر از ۱۵ درجه زیر صفر نباشد بهتر رشد می‌کند. کشور ایران دهمین تولیدکننده انگور دنیاست که حدود ۳٫۳ درصد از کل تولید انگور دنیا را به خود اختصاص داده‌است. انگور شهرستان کاشمر در خراسان رضوی معروفیت زیادی دارد ایران در سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ پس از کشورهایی مانند چین، ایتالیا، ایالات متحده، اسپانیا، فرانسه، ترکیه، شیلی، آرژانتین و هند، با سطح زیر کشت بیش از ۲۸۰۰ کیلومتر مربع و دارای تولید سالانه بیش از ۲۲۵۰۰۰۰ تن انگور می‌باشد.در این مطلب از سایت جسارت در مورد طرز تهیه و خواص آب انگور برای نوزادان و یبوست چیست صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

کاشت و برداشت انگور

برای کاشت بوته مو ابتدا قلمه‌هایی از آن را در فصل بهار، قبل از جوانه زدن در جایی به‌عنوان مخزن می‌کارند و در بهار آینده که دارای ریشه شد از مخزن با احتیاط درمی‌آورند و آن را در گودال‌های آماده شده به ردیف می‌کارند. پس از کاشت آن را آب می‌دهند. بوته جدید با گرم شدن هوا باید هر ۵ روز یا هر هفته آب داده شود. این بوته بعد از چهار سال بار می‌آورد و در ده سالگی بار آن کامل خواهد شد. یک بوته کامل می‌تواند بیش از دویست کیلو انگور بدهد. بوته مو را بعد از چهار ساله شدن هرس می‌کنند، یعنی شاخه‌های فرعی و دراز یا شاخه‌های ضعیف آن را می‌برند تا هم فرصت رشد به شاخه‌های قوی‌تر داده باشند و هم مقدار بار آن را تحت کنترل درآورند و کیفیت بار آن را بالا ببرند. بوته مو را می‌توان روی زمین یا در حال تکیه بر چیزی بالاتر از خاک و زمین قرار داد. محل کشت موهایی که روی زمین قرار گرفته‌است را با بیل شخم می‌زنند تا علفهای موجود که در فصل بهار می‌روید از بین برده شود. زیرا این علفها می‌توانند به بوته مو و بار آن آسیب وارد کنند. به‌علاوه با شخم کردن زیر مو نفوذ آب برای رسیدن به ریشه راحت تر انجام می‌پذیرد نوع بی‌دانه و کشمشی انگور از نظر شیرینی بهترین نوع است. البته انواع دانه‌دار بخاطر درشتی آن‌ها از شکل بسیار زیبایی برخوردار هستند. کاشت درخت مو به دو روش صورت می‌گیرد: روش اول که در ابتدی این موضوع نیز به آن اشاره شده‌است از طریق قلمه ای که به خزانه رفته و به مدت یک یا دوسال در خزانه نگهداری شده و پس از ریشه دار شدن قلمه در چاله‌های زمین اصلی که از قبل تهیه شده‌اند کاشت می‌شود. روش دوم کاشت قلمه بدون بردن به خزانه و ریشه دار شدن است. این روش در منطقه سردشت در غرب ایران کاملاً رایج و معمول است و بدین صورت است که در فصل پاییز یا فصل بهار (باید بارندگی در بهار وجود داشته باشد) قلمه‌ها را تهیه نموده و سپس در همان فصل و همان لحظه در چاله‌های که برای کاشت تهیه شده می‌کارند. قلمه مورد نظر دارای دوقسمت است :الف-ابتدای قلم باید قدیمی باشد که ممکن است به حدود پنج سانتی‌متر برسد، ب-بقیه قلمه باید مربوط به رشد درخت در سال جاری باشد و اندازه آن از نیم متر تا یک متر متغیر است.

انواع انگور

برخی از انواع انگور که در ایران کشت می‌شوند عبارتند از: کندری، شاهرودی (قرمز یا زمستانی)، یاقوتی قرمز، یاقوتی سفید، فخری، عسگری، مهدی خانی، بی دانه، بی دانه قرمز، مهره، شانی، ریش بابا، کشمشی یا سلطانی، روچه قرمز، روچه سفید، سنگک، امیری، لعل، حاجی عباسی، چشم گاوی، قندهاری، مایه میش، غلامی، شست عروس چیرکینک بستک، صاحبی، نباتی، شاهانی، یزدانی، مراغه‌ای، خلیلی، گوهر، لعل حسینی، دم خروسی، رازقی شیرازی، الوان، شصت عروسان، نارا، مادر و بچه، مسکه، گزنه‌ای، ملائی، مثقالی، ورچه‌ای، ابی، الفی سیاه، لوغن، شاماما، خیراندیش، سنگونک، علنی، رویال سبز، والنسیا، دیشویی، سرخ خلیلی. بنابر کتاب رستم‌التواریخ، نام انواع انگور در ایران در زمان کریم‌خان زند عبارت‌اند از: شاهانی، یاقوتی (این نمونه بومی منطقه سیستان و شهر زابل می‌باشد که زمان برداشت آن در منطقه سیستان به اوایل خرداد ماه می‌رسد و در نوع خود در کل ایران منحصر به فرد می‌باشد به صورتی که اولین انگوری است که به بازار عرضه می‌شود هر ساله)، خلیلی، عسکری، انگور کشمش، فخری، انگور شصت عروسان سیاه، الغی سیاه، مثقالی، رازقی، شیرازی، نباتی، مادربچه. از مراکز انگور عسکری زرقان و شهرستان ممسنی بخش دشمن زیاری در فارس است. غوره دشمن زیاری نیز بسیار معروف است.

فواید آب انگور

ماده ای مفید به اسم فلاوونوئید در انگور موجود است که کلسترول خوب خون را افزایش میدهد و به همین ترتیب از ایجاد انسداد در شریان‌ها جلوگیری کرده و قلب، سالم می‌ماند. 2. رزوراتول موجود در آب انگور از تشکیل تومور در بدن جلوگیری می‌کند و به همین روش از بروز سرطان جلوگیری می‌کند. آب انگور بنفش از سرطان سینه پیشگیری می‌کند. 3. با نوشیدن آب انگور، سطح اکسید نیتریک در بدن بالا می‌رود که ایجاد لخته در رگ‌های خونی را کاهش می‌دهد. این مسئله احتمال بروز بیماری و حمله قلبی را کاهش می‌دهد. 4. نوشیدن روزانه آب انگور به پایین نگه داشتن فشارخون کمک می‌کند. 5. آب انگور خواص ضدپیری دارد و به پایین نگه داشتن وزن نیز کمک می‌کند. 6. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آب انگور، سلول‌های تخریب ‌شده را ترمیم کرده و همچنین از تخریب بیشتر آن‌ها جلوگیری می‌کند. 7. فردی که به صورت روزانه آب انگور می‌نوشد، دچار سرفه و ترش کردن معده نمی‌شود. 8. نوشیدن آب انگور در صبح بدون شکر به درمان میگرن کمک می‌کند. 9. آب انگور اختلالات خونی را درمان کرده و برای پاک‌سازی خون فوق‌العاده است و سموم مضر را از بدن بیرون می‌برد. رزوراتول موجود در آب انگور از تشکیل تومور در بدن جلوگیری می‌کند و به همین روش از بروز سرطان جلوگیری می‌کند. آب انگور بنفش از سرطان سینه پیشگیری می‌کند 10. آب انگور مشکل یبوست را نیز درمان می‌کند و یک ملین خوب به شمار می‌رود. 11. آب انگور قرمز خواص ضدویروسی و ضدباکتریایی قوی دارد، به همین علت از فرد در مقابل بسیاری عفونت‌ها محافظت می‌کند. 12. آب انگور به خاطر ارزش درمانی بالایی که دارد، در درمان آسم بسیار مفید شناخته شده است. 13. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آب انگور می‌تواند از پیر شدن و بیماری‌های مرتبط با آن مثل آلزایمر جلوگیری کند. 14. آب انگور بنفش به مقابله با تصلب شریان کمک می‌کند. 15. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آب انگور سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند.

ترکیبات انگور

کلیه قسمت های درخت انگور قابل استفاده دارویی است . برگ مو :دارای ساکارز ، لوولز Levulose ، اینوزیت Inosite ، مواد نشاسته ای و تعدادی اسیدهای آلی است دم خوشه انگور :دارای تانن ، مواد رزینی ، تارتارات پتاسیم و اسید های آلی است . غوره ک میوه سبز رنگ و نارس انگور است که دارای طعم ترش می باشد . غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک ، اسید فرمیک ، اسید سوکسینیک Succinique Acid ، اسید اگزالیک ، اسید گلوکولیک Glucolique Acid و قند می باشد .انگور رسیده : مواد تشکیل دهنده میوه انگور به صورت زیر است: آب 75 گرم پروتئین 1/3 گرم مواد قندی 20 گرم کلسیم 12 میلی گرم فسفر 0/4 میلی گرم آهن 0/4 میلی گرم سدیم 3 میلی گرم پتاسیم 175 میلی گرم ویتامین آ 100 گرم ویتامین ب 1 0/05 میلی گرم ویتامین ب 2 0/03 میلی گرم ویتامین ب 3 0/3 میلی گرم ویتامین ث 4 میلی گرم

هسته انگور

در هسته انگور مقدری روغن و تانن موجود است . روغن هسته انگور Grape seed oil برنگ زرد مایل به سبز است . این روغن فاقد بو و دارای طعمی مطبوع می باشد . روغن هسته دارای تری گلیسیرید ، اسید اولئیک ، اسید پالمتیک ، اسید لینولئیک ، اسید استئاریک و اسید آراشیک می باشد .

خواص انگور

انگور بر طبق طب قدیم ایران گرم و تر است . 1) اخلاط بدن را متعادل می کند . 2)بسیار مقوی و مغذی است . 3)تصفیه خون 4) تمیز کردن سینه و ریه 5) برطرف کننده یبوست 6)درمان ورم معده و روده 7) موثر در درمان سل ریوی و سیاه سرفه 8)استفاده در درمان اسهال خونی 9)مفید برای بیماران مبتلا به نقرس

خواص هسته انگور

هسته انگور از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است : 1) دارای تانن است بنابراین قابض است . 2) برطرف کننده اسهال 3) ترشح ادرار و اسپرم را کم می کند . 4) گرد هسته انگور را برای درمان به مسلولین می دهند . 5) هسته انگور برای آنهایی که مثانه و کلیه ضعیف دارند مضر است .

خواص برگ درخت انگور

1) برگ مو قابض است . 2) دم کرده برگهای جوان مو اسهال خونی را برطرف می کند . 3) برای خونریزیها مفید است . 4) در رفع نقرس و زردی موثر است . 5) استفراغ را برطرف می کند . 6) در رفع اختلالات گردش خون مربوطه به دوره بلوغ و یائسگی موثر است . 7) هنگامیکه پوست صورت قرمز می شود و ملتهب است خوردن دم کرده آن اثر مفید درد . 8) گرد برگهای جوان و خشک شده مو ، اثر خوبی در رفع خونریزیهای رحیم و خون آمدن از بینی درد . 9) برای برطرف کردن سرمازدگی دست و پا جوشانده برگ مو را تهیه کرده و دست و پا را بمدت 15 دقیقه در آن قرار دهید . 10) برای تهیه دم کرده برگ مو ، مقدر 15 تا 20 گرم برگ مو را در یک لیتر آب جوش ریخته و بگذارید 10 دقیقه بماند . 11) از دم کرده برگ مو می توان برای شستشوی چشم در مورد ورم ملتحمه استفاده کرد . 12) دم کرده برگ مو برای رفع واریس مفید است .

آب انگور برای پوست

برای تقویت و طراوت پوست و همچنین روشن کردن رنگ پوست ، آب انگور تازه را با یک تکه پنبه بصورت بمالید و پس از ده دقیقه با آب نیمگرم محتوی کمی جوش شیرین بشوئید.

مضرات آب انگور

اگر دچار کم خونی هستید (آهن خونتان کم است)، از نوشیدن آب انگور تیره و غلیظ خودداری کنید. آب انگور تیره حاوی موادشیمیایی است که می تواند سطح آهن بدن را کاهش دهد.

بهترین نوع انگور

بهترین نوع آن:انگوری است که رسیده، سفید، شیرین، بزرگ دانه، دارای پوست نازک و تخم کوچک باشد.

مصرف انگور

– معمولاً اگر در مقادیر کم و با فاصله از غذا خورده شود، کسی از آن متضرّر نمی شود. ولی با این حال، انگور می تواند در معده های سرد و ریحی( باددار)، ایجاد نفخ و احساس کشیدگی و درد کند که این افراد باید اوّلاً انگور را با نان و هندوانه و آب یخ نخورند. (آب یخ باعث فساد انگور و موجب بروز بیماریهایی مثل استسقا می گردد.) به عنوان مُصلح می توان از زیره یا رازیانه (پودرشده) استفاده کرد. – افراط در خوردن انگور برای زنان باردار خوب نیست. – گاهی افراد گرم با خوردن انگور، احساس داغی و تب در بدن خود می کنند که برای رفع این حالت باید مقدار کمی سکنجبین بنوشند یا اندکی ترشی بمکند. – ترکیبات آب انگور در بعضی از موارد، بسیار شبیه مواد مغذّی موجود در شیر مادر است؛ بنابراین در تغذیه کودکان می توان از آن بهره برد. همچنین آب آن باعث افزایش شیر مادران شده و رافع خستگی و فشارهای عصبی است.دیگر خواص آن:افزاینده ادرار، درمان کننده کم خونی، درمان کننده نقرس، پاک کننده خون و نرم کننده سینه. – گفته شده است که انگور تازه چیده شده را نباید مصرف کرد و بهتر است 2-1 روز بعد از چیده شدن، تناول شود.

آب انگور و آسم

آب‌انگور بخاطر ارزش درمانی بالایی که دارد، در درمان آسم بسیار مفید شناخته شده است.

آب انگور و حمله قلبی

با نوشیدن آب‌انگور، سطح اکسید نیتریک در بدن بالا می‌رود که ایجاد لخته در رگ‌های خونی را کاهش می‌دهد. این مسئله احتمال بروز بیماری و حمله قلبی را کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید : آب توت فرنگی ♥ آب گریپ فروت ♥ آب زغال اخته ♥ آب سیبآب نارگیل

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 13 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.