مضرات خوردن گوشت منجمد برزیلی و ایرانی و دولتی

مضرات خوردن گوشت منجمد برزیلی و ایرانی و دولتی

گوشت منجمد امروزه استفاده از گوشتهای منجمد بسیار رایج شده است و همه در مورد آنها صحبت می کنند.در این مطلب از سایت جسارت در مورد خواص و مضرات گوشت منجمد صحبت …

گل زیرفون و سردردهای عصبی

گل زیرفون و سردردهای عصبی

گل زیرفون و سردردهای عصبی خواص گل زیرفون,فواید گل زیرفون,گل زیرفون درمانی,خاصیت گل زیرفون,خواص گل زیرفون درمانی,خواص گل زیرفون برای پوست,خواص گل زیرفون برای مو,خواص گل زیرفون برای جوانی,خواص گل زیرفون برای …

آشنایی با خواص بخور گیاهان دارویی

آشنایی با خواص بخور گیاهان دارویی

آشنایی با خواص بخور گیاهان دارویی خواص گیاهان دارویی,فواید گیاهان دارویی,گیاهان دارویی درمانی,خاصیت گیاهان دارویی,خواص گیاهان دارویی درمانی,خواص گیاهان دارویی برای پوست,خواص گیاهان دارویی برای مو,خواص گیاهان دارویی برای جوانی,خواص گیاهان دارویی …

کشمش

کشمش ,کشمش سبز,کشمش پلویی,کشمش سیاه,کشمش مویز,کشمش سبز و دیابت,کشمش سبزه,کشمش سبز قلمی,کشمش سبز خواص,کشمش سبز در بارداری,کشمش سبز چه خاصیتی دارد,کشمش سیاه در بارداری

کشمش ، خواص کشمش , کشمش سبز , کشمش و دیابت, کشمش در بارداری

همانطور که می دانید کشمش انگور خشک شده‌است. کشمشها سرشار از آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین‌های گروه b است از طرفی کشمشها دارای خواص آنتی اکسیدانی است و از تخریب سلولی جلوگیری می‌کند کشمشها میوهٔ رسیده و خشک انگور است که با توجه به نوع انگور، روش و شرایط خشک کردن و مواد افزودنی مجاز موجود در آن به نام‌های مختلفی در بازار به فروش می‌رسد و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می‌شود فیبر موجود در کشمشها از سرطان کولون و از رشد غیرمعمول سلول‌ها جلوگیری می‌کند و موجب کنترل قند خون در بدن می‌شود و برای درمان بی نظمی معده و یبوست مفید است مصرف کشمشها سستی و رخوت را از بدن دور می‌کند و موجب از بین رفتن آب اضافی بدن می‌شود، بدن را تقویت می‌کند، دهان را خوشبو می‌کند و کشمش حاوی مقدار مناسبی از فیبر، آنتی اکسیدان و انرژی در بدن است متخصصان تغذیه معتقدند خوردن چند عدد کشمشها در روز به تقویت حافظه کمک کرده و افراد را از ابتلا به بیماری آلزایمر مصون می‌دارد همچنین فیبر زیاد در کشمشها به کاهش کلسترول و بهبود عملکرد روده‌ها کمک می‌کند در کنار آن پتاسیم را می‌توان نام برد که موجب کاهش فشارخون و جلوگیری از دفع مایعات بدن می‌شود و به میزان کافی در کشمشها وجود دارد مصرف کشمشها به دلیل داشتن کلسیم فراوان برای سلامت استخوان‌ها مفید است و از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند همچنین سلنیوم در کشمشها برای پوست عالی است. کشمشها در ایران و مصر در ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد، تولید شده بود. کشمشها در روم به عنوان جایزه برای افرادی که محل‌های عبادت را تزیین می‌کردند و برای برندگان مسابقات ورزشی استفاده می‌شد. کشاورزان در سراسر ایران از گونه‌های مختلف انگور و با روش‌های گوناگون انواع زیادی از کشمشها تولید می‌کنند که در آشپزی، آجیل و نیز تهیه عرق کاربرد دارد.در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد کشمشها صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان را جلب کند.

کشمش چیست

کشمشها در واقع همان انگور خشک است. کشمشها را به دو روش سنتی و صنعتی تهیه می‌کنند. در روش سنتی، حبه‌های انگور را در یک سینی بزرگ می‌ریزند و جلوی آفتاب خشک می‌کنند یا آن‌گونه که در گذشته مادربزرگ‌های ما انجام می‌دادند، خوشه‌های انگور در زیرزمین‌ها یا اتاق‌ها‌ی تاریک آویزان می‌شد تا خشک و تبدیل به کشمشها شود. در نوع صنعتی هم از بخار گوگرد یا غوطه‌ور کردن در تیزآب یا انواع دیگر روش‌ها برای تهیه‌ی کشمشها استفاده می‌شود. به طور معمول انگور بی‌هسته برای تهیه‌ی کشمشها مناسب است، اما اگر کسی دلش بخواهد، می‌تواند هر انگوری را خشک و استفاده کند. در کشور ما شناخته‌شده‌ترین نوع کشمشها، کشمشهای سبز قلمی است که به‌صورت تنقلات با نخودچی یا همان نخودچی کشمشی محبوب خودمان مصرف می‌شود. نوع دیگر کشمشها که تقریبا به اندازه‌ی کشمش سبز محبوب و مورد استفاده است، همان کشمش پلویی است که با عدس‌پلو و غذاهای دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد. نوع شناخته‌‌شده‌ی دیگر کشمشی در کشور ما، مویز یا کشمش بی‌دانه است که از انگور شاهانی به‌دست می‌آید و از قدیم یکی از تنقلات دوست داشتنی ما ایرانی‌ها بوده است. مویز از کشمش عادی کوچک‌تر، تیره‌تر و دارای مزه‌ی تندتری است. انواع دیگری از کشمش هم وجود دارد که در نوع انگور و فرایند خشک شدن آنها تفاوت‌هایی وجود دارد. معمولا چون در اثر خشک شدن انگور، قند‌ آن به‌صورت کاراملی درمی‌آید، رنگ کشمش از رنگ خود حبه‌ی انگور تیره‌تر می‌شود. اما در تهیه‌ی کشمش به روش صنعتی چون از گاز گوگرد استفاده می‌شود، رنگ کشمش طلایی و خوش‌رنگ‌تر از کشمشهایی است که به روش سنتی درست می‌شوند. هنگامی‌ که انگور به کشمشها تبدیل می‌شود، غلظت ترکیبات فنلی آن به طرز قابل توجهی بالا می‌رود که این امر نقش قابل توجهی در پیشگیری و درمان سرطان دارد. ترکیبات فنلی کشمش، کوئینیک اسید، گارلیک، کلروژنیک و کافئیک اسید، کاتچین و اپی‌کاتچین هستند. در حالی‌که بسیاری از افراد عموما به خاطر حساسیت به گوگرد از خوردن کشمشهای صنعتی که به‌وسیله‌ی دی‌اکسید گوگرد خشک می‌شوند، اجتناب می‌کنند، اما کشمش طلایی مواد مغذی بیشتری دارد چون آنتی اکسید‌های گوگرد مانع از دست رفتن این ترکیبات بر اثر خشک شدن دانه‌های انگور می‌شود

تاریخچه کشمش

جالب است بدانید انگوری که اولین‌ بار کشمشها از آن درست شدند، در مصر و ایران حدود ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح، کشت می‌شد و در کتب عهد عتیق، انجیل و قرآن هم از آن نام برده شده است. در ابتدای پیدایش کشمشها، رومی‌ها و یونانی‌ها اماکن مذهبی‌شان را با انگور و کشمش تزئین می‌کردند و کشمش را به عنوان جایزه به افراد برنده در مسابقات ورزشی می‌دادند. تا قرن بیستم ترکیه، ایران و یونان تولیدکنندگان اصلی کشمشها بودند و در اواسط قرن بیستم آمریکا و استرالیا به عنوان دومین تولیدکننده‌ی بزرگ کشمشها در جهان شناخته شدند. امروزه صنعت کشمشی آمریکا در ایالت کالیفرنیا (همان‌ جایی که در سال ۱۸۵۱ اولین بار در آنجا کشمشها تهیه شده بود)، متمرکز است.

کشمش آفتابی

برای تهیه این نوع کشمشها از رقم پیکانی و رسمی استفاده می‌گردد برای این منظور انگور را پس از برداشت در محلول تیز آب فرو برده و سپس آن را در محلی تمیز و در معرض تابش نور مستقیم نور خورشید پهن می‌کنند.

طریقه مصرف کشمش

کشمشی که در بازار وجود دارد معمولا آماده‌ی مصرف است و می‌توان آن را به تنهایی به عنوان میان‌وعده یا همراه با برنج، انواع چاشنی‌ها، سالاد و غلات سرد و گرم مثل بلغور جوی دوسر یا گرانولا (گرانولا نوعی میان‌وعده یا صبحانه‌ی سالم و مقوی است که از ترکیب جوی دوسر پرک‌شده با عسل یا شکر قهوه‌ای تهیه می‌شود) و انواع پودینگ‌ها به عنوان یک وعده‌ی کامل مصرف کرد. کشمشها هم مثل خیلی از تنقلات دیگر معمولا به‌صورت مخلوط با انواع آجیل‌ها و برای ما ایرانی‌ها همراه با نخودچی به عنوان نخودچی کشمشی خورده می‌شود. هنگامی‌ که کشمشی به محصولات پخته‌شده مثل کوکی‌ها، کیک و شیرینی اضافه می‌شود به حفظ رطوبت محصول نهایی کمک می‌کند. شما می‌توانید کشمشی را به هر غذای پخته یا سرد، سالادها و سبزیجات اضافه و میل کنید. بهتر است کشمشها را در جای خشک، خنک، در ظرف‌های دربسته و تاریک نگه‌ دارید تا رطوبت آن حفظ شود. اگر کشمشها را در یخچال یا فریزر بگذارید، می‌توانید تا یک‌سال آن را تروتازه حفظ کنید. حواس‌تان باشد که کشمشها را در کابینت‌های نزدیک اجاق گاز نگه ندارید چون باعث می‌شود رطوبت کشمشی سریع‌تر از دست برود.

خواص کشمش برای کبد

هدف اصلی کبد حذف سمومی است که در بدن یافت می‌شوند و ممکن است به دلیل مصرف زیاد فرآورده‌های خوراکی حاوی مواد ناسالم تشکیل شده باشند. گاهی اوقات، محیطی که معمولا در معرض آن قرار داریم نیز می‌تواند تعداد سموم یافت شده در بدن را افزایش دهد. برای کمک به کبدتان و خارج کردن آن از زیر فشار دفع سموم، می‌توانید هر روز به‌اندازه‌ی کافی مصرف کنید. این کار تفاوت عظیمی ایجاد می‌کند. هرچه کبدتان در سم‌زدایی بهتر کار کند پوست‌تان شفاف‌تر خواهد بود.

خواص کشمش برای تب

کشمشها به میزان فراوانی فیتوکمیکال‌های (مواد شیمیایی گیاهی) فنولی دارد که به دلیل خواص ضد میکروبی، ضد باکتری و آنتی‌اکسیدانی‌شان شناخته شده‌اند. این خواص می‌توانند از طریق مبارزه با عفونت‌های ویروسی و باکتریایی، تب را درمان کنند.

خواص کشمش برای شفافیت پوست

کشمشها حاوی رسوراترول است، ترکیبی که برای حفظ سلامتی پوست بسیار مفید است. این ترکیب سلول‌های سمی و سیاه را از خون جدا می‌کند تا خون را پاکسازی کند. رسوراترول همچنین به تولید گلبول‌های قرمز در بدن کمک می‌کند. و همین، به نوبه‌ی خود، پوست را صاف و درخشان می‌کند و سبب تغذیه‌ی آن می‌شود.

نحوه ذخیره کشمش

۱. به‌صورت بسته‌بندی شده یا کنسرو شده در فروشگا‌های مواد غذایی محلی در تمام طول سال در دسترس هستند. مارک‌های مختلف و انواع کشمش در دسترس هستند، بنابراین همیشه کشمش با کیفیت خوب را خریداری کنید. ۲. کشمشها در بسته‌های کوچک و بزرگ در دسترس هستند. سعی کنید کشمشهایی را که در ظروف شفاف یا شل فروخته می‌شوند خریداری کنید تا بتوانید کیفیت آن‌ها را بررسی کنید. در حالی که کشمشها بسته‌بندی شده را خریداری می‌کنید، مطمئن شوید که بسته به درستی مهر و موم شده و دستکاری نشده‌است. ۳. کشمشهای غیر استاندارد و کم کیفیت دارای گوشت کم و طعم بسیار ضعیفی هستند. کشمشهایی را بخرید که ظاهر پر و چاق و چله‌ای دارند و خیلی چروکیده نیستند. ۴. از خرید کشمشها کهنه و آن‌هایی که کپک و رطوبت دارند یا پوسیده هستند پرهیز کنید، به این دلیل که این موضوع ظاهر و قابلیت خوردن آن‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد. ۵. بسته یا ظرف را تکان دهید و از خرید بسته‌هایی که با صدای بلند تق و توق می‌کنند پرهیز کنید، چرا که این نشان می‌دهد کشمشها بیش از حد خشک شده‌است. ۶. بهتر است کشمشی را در طول ۶ ماه از تاریخ خرید استفاده کنید. ۷. ذخیره‌سازی مناسب برای حفظ طراوت و کیفیت آن بسیار مهم است. ۸. بهترین حالت نگهداری این است که آن را در یک مکان خشک و خنک بگذارید. اگر بیش از دو ماه آن را نگهداری می‌کنید بهتر است آن را در یک ظرف دردار بگذارید و در یخچال آن را نگهداری کنید، به این ترتیب حتی زمان بیش‌تری قابل استفاده هستند. ۹. اگر شما کشمشی را برای مصرف بعدتان می‌خواهید، توصیه می‌شود که آن را داخل یخچال بگذارید. شما می‌توانید آن‌ها را در یخچال تا یک سال و در فریزر تا دو سال نگه دارید. ذخیره‌سازی طولانی مدت ممکن است منجر به کریستالیزه شدن (کریستالیزاسیون یا بلوری شدن) محتوای قند کشمشی شود. ۱۰. برای جلوگیری از کریستالیزاسیون، کشمشها را از ظرف دردار به یک کیسه‌ی ذخیره‌سازی انتقال دهید و تا آن‌جا که ممکن است هوای داخل کیسه را خارج کنید. کیسه را به درستی مهر و موم کنید و آن را در یخچال یا کابینت آشپزخانه قرار دهید. این باعث می‌شود که کشمشهای بلوری یا کهنه نشود. شما حتی می‌توانید آن‌ها را در آب گرم بشویید تا کریستال‌های‌شان را جدا کنید.

کشمش ، خواص کشمش , کشمش سبز , کشمش و دیابت, کشمش در بارداری

کشمش سبز قلمی

برای تهیه کشمشهای سبز از امولسیون سرد استفاده می‌شود. که مخلوطی از درصدهای معین کربنات پتاسیم و روغن کشمشی (روغن استرالیایی) می‌باشد. مقدار یک لیتر روغن با ۲٫۵ کیلوگرم کربنات پتاسیم در ۱۰۰ لیتر آب مخلوط می‌نمایند. انگور را بعد از برداشت تمیز کرده و درون محلول فرو می‌برند (مدت۲۰تا ۳۰ ثانیه بسته به نوع انگور) و سپس آنه را روی رشته‌های سیم مفتولی داخل بارگاه بهداشتی آویزان می‌نمایند تا خشک شود. به این روش کشمش سبز تولید می‌شود و چنانچه بخواهیم می‌توان از گاز گوگرد برای تهیه کشمش دودی استفاده نمود. در این روش پودر گوگرد را داخل سینی کوچکی ریخته و آن را آتش می‌زنند. برای همگن شدن پخش گوگرد دریچه‌هایی در بارگاه تعبیه شده که با باز و بسته نمودن تدریجی آن جریان هوا در داخل بارگاه برقرار می‌شود.

کشمش مویز

برای تهیه مویز بیشتر از رقم رزقی استفاده می‌شود. برای این منظور انگور را پس از برداشت در محلی تمیز و عاری از هرگونه آلودگی پهن کرده و پس از خشک شدن آن را جمع‌آوری کرده و در سبدهای بزرگ نگهداری می‌نمایند.

خواص کشمش برای دهان و لثه

برخلاف آنچه از یک خوراکی شیرین و چسبنده انتظار می‌رود، کشمشها می‌توانند سلامت دهان و دندان را بهبود ببخشد. خوردن کشمشها یکی از راه‌های طبیعی بازیابی کرم‌خوردگی‌ها و التیام پوسیدگی دندان است. طبق پژوهشی که در نشریه‌ی فیتوشیمی منتشر شد، از آنجایی‌که کشمشها دارای مواد «شیمیایی گیاهی» ضد‌ میکروبی است که رشد باکتری‌های دهانی مرتبط با پوسیدگی دندان و بیماری‌های لثه را سرکوب می‌کند، برای دهان و دندان مفید است. یکی از ۵ ماده‌ی شیمیایی گیاهی (فیتوکمیکال) مورد مطالعه در کشمشها، اسید اولئانولیک (oleanolic acid) است. در مطالعات مشخص شده است که این اسید رشد دو گونه از باکتری‌های دهانی را به نام‌های استرپتوکوکوس موتانس (Streptococcus mutans) که باعث کرم‌خوردگی دندان و ژنژیوالیس پورفیروموناس (Porphyromonas gingivalis) که باعث بیماری‌های لثه می‌شوند، مهار می‌کند. بنابراین با وجود اینکه کشمشها شیرین هستند ، مانع کرم‌خوردگی دندان‌ها می‌شود.

کشمش چگونه تهیه میشود

برای تهیه‌ی کشمش، انواع مختلفی از انگور خشک می‌شوند. در روش طبیعی‌تر تهیه‌ی کشمش، انگورها برای خشک شدن زیر نور آفتاب قرار می‌گیرند اما اگر مقدار زیادی از آن‌ها قرار است خشک شود، می‌توان از یک دستگاه خشک‌کن استفاده کرد.

خواص کشمش برای دستگاه گوارش

امروزه گوارش فرآورده‌های خوراکی احتمالا دشوارتر است زیرا خوراکی‌های متنوعی می‌خوریم. گوارش محصولات دفعی روز به روز دشوارتر می‌شود. پیشنهاد می‌شود. هرروز مقداری کشمش بخورید تا گوارش‌تان بهبود یابد. کشمش دارای فیبر است که می‌تواند در برخورد با آب متورم شود. این کار به هضم بهتر و رهایی موثرتر از دست یبوست کمک می‌کند. در همین حال، به دفع موثر سموم بدن نیز کمک می‌کند.

خواص کشمش برای بدنسازی

اگر یکی از معدود افرادی هستید که مایلید به روشی سالم کمی وزن اضافه کنید، می‌توانید با مصرف مقدار کافی از آن در روز این کار را بکنید. کشمش حاوی فروکتوز و گلوکوز است و این مواد می‌توانند انرژی لازم برای ورزش را تامین کنند. بهترین نکته درباره‌ی کشمش آن است که کلسترول ندارد پس می‌توانید بدون به خطر انداختن سطح فشار خون و قندتان، توده‌ی بدنی و وزن‌تان را افزایش دهید. برای کسانی که دوست دارند به کمک آن وزن کمک کنند، برخی افراد می‌گویند این کار نیز شدنی است. حاوی فیبر است که می‌تواند کمک کند افراد احساس سیری کنند و دیگر چیزی نخورند. پرخوری یکی از دلایل اضافه وزن آدم‌ها است.

خواص کشمش برای ترمیم پوست

اگر کشمش‌ به خاطر یک چیز شناخته شود، تاثیر آن در ایجاد پوست دلخواه آدم‌ها است. آن‌چه آن‌ها را از کرم های معمولی مورداستفاده‌تان متمایز می‌کند، آن است که کشمش‌ از درون شروع به ترمیم پوست می‌کند. پوست از درون ترمیم می‌شود و این تغییرات به تدریج در خارج نیز مشخص می‌شود. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در کشمش سیستم ترمیم پوست را تسریع می‌بخشند، پوست را پر و سفت می‌کنند و مانع از آسیب دیدن آن می‌شوند. این میوه‌های خشک مقوی همچنین سلول‌های پوست را دوباره احیاء می‌کنند و از شل و ول شدن پوست جلوگیری می‌کنند.

خواص کشمش برای چین و چروک صورت

کشمش‌ حاوی فنول است که می‌تواند مانع ورود رادیکال‌های آزاد به پوست و ایجاد آسیب بیش‌تر به سلول‌های پوستی شود. مادامی که رادیکال‌های آزاد به پوست وارد نشوند، ظهور چروک‌ها و سایر مشکلات پوستی مثل لکه‌های پیری به شدت کاهش می‌یابد.

خواص ضد آفتابی کشمش

اگر همیشه در معرض گرمای آفتاب هستید، باید بدانید استفاده از ضدآفتاب و وسایلی مثل کلاه و عینک آفتابی همیشه برای محافظت از پوست کافی نیست. کشمش‌ حاوی گیامغذی‌هایی است که می‌توانند در محافظت از پوست در برابر اشعه‌های بی‌رحم آفتاب مفید باشد. باز هم پوست از درون محافظت می‌شود. محافظت از پوست در برابر اشعه‌های ماوراءبنفش احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.

تفکیک غذایی کشمش

کشمش با حذف آب از انگور بدست می آید. از آنجا که دهیدراتاسیون حجم را کاهش می دهد محتوای قند و کالری کشمش بطور قابل توجهی در یک وعده کوچکتر، در مقایسه با میوه های تازه بالاتر می باشد. با توجه به نظر وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، یک وعده کشمش یک چهارم فنجان است. که این شامل 108 کالری و 21 گرم قند است. ولی یک چهارم فنجان انگور بی هسته، که شامل 26 کالری و 5.9 گرم قند می باشد.

کشمش ، خواص کشمش , کشمش سبز , کشمش و دیابت, کشمش در بارداری

کشمش زرد یا دودی

تمام مراحل تهیه این نوع کشمش مثل کشمش سبز قلمی است که در این روش از گاز گوگرد برای تهیه کشمش دودی استفاده می‌نمایند. به این ترتیب که پودر گوگرد را داخل سینی کوچکی ریخته و آن را آتش می‌زنند. برای همگن شدن پخش گوگرد دریچه‌هایی در بارگاه تعبیه شده که با باز و بسته نمودن تدریجی آن جریان هوا در داخل بارگاه برقرار می‌شود

خواص کشمش برای هضم غذا

به عنوان یک خوراکی سرشار از فیبر بالا، کشمش می‌تواند در هرچه بهتر انجام شدن فرایند گوارش در بدن،‌کمک شایانی داشته باشد. همان‌طور که می‌دانید، مواد غذایی‌ای که باعث شوند دستگاه گوارش دچار یبوست یا اسهال نشود، خوراکی‌های مناسبی برای بدن هستند و از این لحاظ کشمش شامل هردو فیبر محلول و نامحلول است که باعث می‌شوند مواد زائد به راحتی در روده حرکت کنند و فرد دچار یبوست یا اسهال نشود. دوستان عزیزم هرچند که میوه‌های خشک نسبت به میوه‌های تازه قند بیشتری دارند، اما در عوض حاوی فیبر بیشتری هم هستند. یک فنجان انگور تازه یک گرم فیبر دارد، در حالی‌که یک فنجان کشمش، ۷ گرم فیبر دارد. با افزودن کشمش به تنقلات و مواد غذایی مصرفی و خلاقیت در پختن غذاهای متنوع با آن، می‌توانید خیلی سریع و آسان یک منبع فوق‌العاده‌ی فیبر برای بدن‌تان مهیا کنید.

خواص کشمش برای فشار خون و سکته مغزی

اطلاعاتی که در ۶۱اُمین دوره‌ی جلسات علمی سالانه‌ی کالج آمریکایی قلب و عروق در سال ۲۰۱۲ ارائه شد، نشان می‌دهد مصرف معمول کشمش (سه بار در روز) برای افرادی که دچار افزایش فشار خون خفیف هستند، مفید است. محققان معتقدند که مصرف روزانه‌ی کشمش، فشار خون را نسبت به سایر تنقلات یا میان‌وعده‌ها به میزان بیشتری کاهش می‌دهد. علاوه بر این کشمش سرشار از الکترولیت‌های سالم قلب است که از کاهش پروتئین که مشکل متداولی است، جلوگیری می‌کند. از آنجایی‌که پتاسیم یکی از مواد معدنی کلیدی برای عملکرد درست بافت‌ها، سلول‌ها و اندام‌های مختلف بدن انسان است، افرادی که مقادیر زیادی پتاسیم توسط رژیم غذایی‌شان دریافت می‌کنند، خطر ابتلا به سکته‌ی مغزی به‌ویژه ایسکمی مغزی در آنها کمتر از سایرین است.

خواص کشمش برای کم خونی

برخی افراد ویتامین‌های موردنیاز بدن برای تشکیل گلبول‌های قرمز خون را کم دارند. کشمش می‌تواند به حل این مشکل کمک کند. کشمش نه تنها حاوی ویتامین‌های ب‌کمپلکس است بلکه آهن و مس نیز دارد که به جلوگیری از کم‌خونی کمک می‌کند. هم‌چنین، کشمش می‌تواند کمک کند هنگام زخم شدن بخش‌های مختلف بدن، خون سریع‌تر منعقد شود.

خواص کشمش برای عفونت بدن

شما به آنتی‌اکسیدان‌های ضدالتهابی نیاز دارید که می‌توانند کمک کنند از شر عفونت‌های احتمالی در بدن‌تان خلاص شوبد. به جای مصرف دارو، می‌توانید مقدار کافی کشمش مصرف کنید تا به درمان عفونت‌ها کمک کنید. مواد مغذی پلی‌فنلی موجود در کشمش مسئول آن هستند که مطمئن شوند مستعد سرماخوردگی و سایر انواع بیماری‌های معمول نباشید.

خواص کشمش برای انرژی بدن

گاهی اوقات احساس می‌کنید که دیگر انرژی کافی برای ادامه دادن به وظایف‌تان را ندارید؟ شما تنها نیستید. معمولا بسیاری از آدم‌ها چنین حسی دارند به ویژه بعد از آن که به خاطر کار انرژی‌شان تحلیل می‌رود. یادتان باشد به جای نوشیدن سودا یا امتحان کردن شکلات‌های آماده، بهتر است کمی کشمش بخورید. کشمش سرشار از قندهایی است که برای انجام وظایف‌تان به آن‌ها نیاز دارید. قندهای موجود در کشمش می‌توانند به بهبود سیستم ایمنی‌تان نیز کمک کنند.

خواص کشمش برای بینایی

شاید بخواهید از چشم‌هایتان به خوبی مراقبت کنید، زیرا اگر چشم‌هایتان درست کار نکنند، در انجام با وظایف‌تان با دشواری بیش‌تری روبه‌رو خواهید شد. ممکن است بسیاری از چیزهایی که روی آن‌ها کار می‌کنید، به چشمانتان نیازمند باشند و اگر نتوانید به خوبی ببینید ممکن است بهره‌وری‌تان کاهش یابد. در تحلیل سلامت بینایی، رادیکال‌های آزاد متهم ردیف اول هستند. می‌توانید به کمک ویتامین آ و کاروتنوئید موجود در آن از شر رادیکال‌های آزاد خلاص شده و به جای آن چشمان‌تان را با بتاکاروتن تقویت کنید.

خواص کشمش برای مشکلات جنسی

بسیاری از افراد نمی‌دانند که کشمش‌ حاوی آمینواسیدی به نام آرژینین است. این آمینواسید مسئول تقویت میل جنسی در هر فردی است. برخی مردان از اختلال نعوظ رنج می‌برند و پس از مصرف کشمش می‌توانند عملکرد بهتری داشته باشند. در هند، رسمی وجود دارد که طی آن عروس و داماد باید شیر مخلوط با کشمش‌ و زعفران بنوشند. این کار به منظور بهبود سلامت جنسی و بالا بردن موفقیت دوران ماه عسل انجام می‌شود. مصرف آن به تنهایی می‌تواند تاثیر شگرفی داشته باشد.

خواص کشمش برای اسیدوز

سمی بودن خون، که به عنوان اسیدوز نیز شناخته می‌شود، اختلالی است که اسیدیته را در بدن افزایش می‌دهد. این اختلال می‌تواند به بروز عوارض پوستی مانند جوش، دمل و پسوزیازیس منجر شود. مقدار بالای منیزیم و پتاسیم موجود در کشمش، اسید معده را خنثی می‌کند. این فرایند به درمان اسیدوز کمک می‌کند و پوست را سالم و بدون مشکل نگه می‌دارد. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در کشمش با رادیکال‌های آزاد در بدن مبارزه می‌کنند. این روند فرایند اکسیداسیون را کاهش می‌دهد و مانع از تجزیه‌ی DNA پوست ما می‌شود. کشمش حاوی ویتامین A و E است که باعث تحریک رشد سلول‌های جدید در لایه‌های بیرونی پوست می‌شوند. آن‌ها روند هیدراته شدن پوست را بهبود می‌بخشند تا ظاهری جوان‌تر و صاف‌تر به آن بدهید. مصرف منظم کشمش باعث می‌شود که پوست درخشان و زیبا باشد. همان‌طور که دیدید کشمش‌ فواید زیادی برای سلامتی دارد که هر کسی می‌تواند با مصرف آن به دست بیاورد. اگر نمی‌توانید ریختن کشمش را در خوراکی‌های معمولی مثل سالادها یا برخی از غذاها تصور کنید، همیشه می‌توانید آن را در دسرتان بریزید. دسرهای زیادی هستن که دستور تهیه‌شان به شما اجازه می‌دهد کشمش‌ مصرف کنید. البته، اگر همیشه آن را به عنوان میان وعده دوست داشته‌اید، آن را به تنهایی بخورید. روزانه مقدار کافی کشمش مصرف کنید تا از فوایدی بهره‌مند شوید که بدنتان به خاطر آن‌ها سپاسگزار خواهد بود.

کشمش ، خواص کشمش , کشمش سبز , کشمش و دیابت, کشمش در بارداری

کشمش تیفی

برای تهیه کشمش تیفی از ارقام مختلف انگور از جمله رقم سبزه مال، رزقی و۰۰۰۰استفاده می‌شود کشمش تیفی همچون کشمش آفتابی در محلول تیز آب فرو می‌برند تنها تفاوت آن با کشمش آفتابی این است که به جای پهن کردن در آفتاب آن را در سایه و روی بند خشک می‌کنند.

خواص کشمش برای دیابت

در سال ۲۰۱۵ مطالعاتی به‌صورت تصادفی در زمینه‌ی تأثیر مصرف کشمش سیاه در مقابل مصرف سایر تنقلات فرآوری‌شده، روی قند خون و دیگر عوامل افزایش‌دهنده‌ی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم انجام شد. در این مطالعات مشخص شد کسانی که معمولا بعد از غذا کشمشی را می‌خورند، قند خون‌شان نسبت به کسانی‌ که از سایر تنقلات فرآوری‌شده استفاده می‌کنند، ۲۳ درصد کاهش داشته است و کسانی‌ که ناشتا کشمشی را می‌خورند فشار خون سیستولیک‌شان ۱۹ درصد کاهش می‌یابد. نتیجه‌ی کلی این تحقیق مشخص می‌کند که در هر صورت مصرف کشمشی به عنوان یک میان‌وعده برای افراد مبتلا به دیابت نوع دوم انتخاب کاملا مناسبی است. فیبر موجود در کشمشی ، قند موجود در آن را پردازش می‌کند و مانع به‌هم خوردن تعادل انسولین خون می‌شود و به‌صورت کاملا طبیعی دیابت را مدیریت می‌کند.

خواص کشمش برای سرطان

مطالعات نشان می‌دهند میوه‌های خشکی مثل آلو، خرما و کشمش چون ترکیبات فنلی بالایی دارند، نسبت به میوه‌های تازه آنتی‌اکسیدان‌های قوی‌تری هستند. از آنجایی‌که آنتی‌اکسیدان‌ها با رادیکال‌های آزاد (مواد شیمیایی با واکنش‌پذیری بالا که می‌توانند به سلول‌ها آسیب‌های شدیدی وارد کنند) مبارزه می‌کنند پس می‌توانند برای بدن بسیار مفید باشند. رادیکال‌ آزاد یکی از عوامل اولیه‌ی رشد خودبه‌خودی سلول‌های سرطانی و گسترش آنهاست. به همین ‌دلیل است که خوراکی‌های پر از آنتی‌اکسیدان مثل کشمشی در کنترل و درمان سرطان مؤثر است. حتما کشمش را در رژیم غذایی خود بگنجانید. با مصرف کشمشی نه‌ تنها سطح آنتی‌اکسیدان بدن خود را بالا می‌برید بلکه آسیب‌های واردشده به سلول‌ها را کاهش می‌دهید و مانع از بروز سرطان می‌شوید.

مضرات و عوارض کشمش

قند طبیعی کشمشها هضم آسانی دارد و انرژی زیادی هم برای بدن فراهم می‌کند. اما باید حواس‌تان باشد که هر روز مقدار مشخصی از آن مصرف کنید چون ممکن است مصرف قندتان بیش از حد مجاز در روز شود. کشمشها هم مانند تمامی میوه‌های خشکِ دیگر باید به اندازه مصرف شود چون به دلیل کربوهیدراتی که دارد موجب افزایش وزن خواهد شد. کشمشی که به روش صنعتی و توسط بخار دی‌اکسید گوگرد تهیه شده باشد، ممکن است برای افراد مبتلا به آسم و دارای مشکلات تنفسی یا افرادی که به گوگرد حساسیت دارند، مشکل ایجاد کند. البته خودتان هم می‌توانید کشمشی را به‌صورت سنتی تهیه کنید. کشمشی را به عنوان یک میان‌وعده‌ی شیرین به تنهایی و همراه با دیگر تنقلات یا انواع شیرینی، کیک، سالاد و غذاهای متنوع یا همراه با یک فنجان چای ایرانی مطبوع به جای قند یا شکر میل کنید و از طعم و خواص جادویی آن لذت ببرید.

خواص کشمش برای سلامت استخوان

با افزایش سن آدم‌ها، یکی از مشکلاتی که ممکن است مواجه شوند افزایش شکنندگی استخوان‌ها در گذر زمان است. یکی از دلایل این امر آن است که افراد مقدار کلسیم مورد نیازشان را مصرف نمی‌کنند. شیر به تنهایی کافی نیست. خبر خوب آن است که منابع مختلفی از کلسیم وجود دارد، مثل کشمش‌ها که می‌تواند در رژیم آدم‌ها گنجانده شود. کشمش‌ به جز کلسیم، حاوی بور هم هست، ریزمغذی که می‌تواند به بهبود توانایی بدن برای جذب مواد مغذی گوناگون کمک کند.

خواص کشمش برای ریزش مو

مصرف یک عدد از آن به طور روزانه باعث تقویت عروق خونی می‌شود. این امر، به نوبه‌ی خود، باعث کاهش پوسته پوسته شدن کف سر، شوره‌ی سر و خارش پوست سر خواهد شد. رسوراترول موجود در کشمشها باعث جلوگیری از التهاب پوستی و مرگ سلولی می‌شود و به این ترتیب از بروز ریزش مو جلوگیری می‌کند. کشمشها همچنین از ریزش موی ناشی از آسیب‌های محیطی جلوگیری می‌کند. خوردن غذاهای غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها می‌تواند از ریزش مو جلوگیری کند. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در کشمشها از طریق تحریک فولیکول‌های سالم مو، از آسیب دیدن مو جلوگیری می‌کنند. آن‌ها همچنین سلول‌های سالم ضروری برای رشد مو را افزایش می‌دهند.

درمان و جلوگیری از ریزش مو سکه ای در زنان و کودکان و نوجوانان

خواص کشمش برای سلامتی مو

کشمشها حاوی مواد مغذی ضروری هستند که باعث افزایش سلامتی مو می‌شود. ویتامین C موجود در این میوه‌ی خشک مقوی، بافت همبند فولیکول را، که به عنوان کلاژن نیز شناخته می‌شود، حفظ می‌کند. این امر باعث رشد مو می‌شود. ویتامین E موجود در آن سبب تقویت غشاء سلولی و جلوگیری از حمله‌ی رادیکال‌های آزاد به فولیکول‌های مو می‌شود.

هشدارهایی برای مصرف کشمش

خونریزی: انگور ممکن است لخته شدن خون را کند نماید و ممکن است شانس کبودی و خونریزی در افراد با شرایط خونریزی را افزایش دهد. با این حال، هیچ گزارشی از این که در انسان رخ داده باشد وجود ندارد. جراحی: انگور ممکن است لخته شدن خون را کند. این ممکن است سبب خونریزی بیشتری در طول و بعد از جراحی شود. حداقل 2 هفته قبل از عمل جراحی از انگور و محصولات آن استفاده نکنید.

بیشتر بخوانید : مویزسرکهسرکه بالزامیکطرز تهیه سرکهسرکه سیب

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 3 تیر 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.