با گل داوودی تب و درد را کاهش بدهید

با گل داوودی تب و درد را کاهش بدهید

با گل داوودی تب و درد را کاهش بدهید خواص گل داوودی,فواید گل داوودی,گل داوودی درمانی,خاصیت گل داوودی,خواص گل داوودی درمانی,خواص گل داوودی برای پوست,خواص گل داوودی برای مو,خواص گل داوودی برای …

آشنایی با کالری و خواص آلو سیاه خشک در بارداری و دیابت

آشنایی با کالری و خواص آلو سیاه خشک در بارداری و دیابت

آلو سیاه آلو سیاه ،آلو سیاه خشک،آلو سیاه و دیابت،آلو سیاه در بارداری،آلو سیاه شابلون،آلو سیاه برای دیابت،آلو سیاه و لاغری،الو سیاه چه خاصیتی دارد،آلو سیاه به انگلیسی،آلو سیاه برای یبوست،آلو سیاه …

مضرات و خواص قهوه سبز و طریقه مصرف برای لاغری

مضرات و خواص قهوه سبز و طریقه مصرف برای لاغری

مضرات و خواص قهوه سبز و طریقه مصرف برای لاغری مضرات و خواص قهوه سبز و طریقه مصرف برای لاغری در سایت جسارت خواص قهوه سبز ،خواص قهوه سبز برای لاغری،خواص قهوه …

آب طالبی

آب طالبی ,آب طالبی طرز تهیه,آب طالبی با بستنی,آب طالبی بستنی,آب طالبی در بارداری,اب طالبی برای نوزاد,آب طالبی با عسل,آب طالبی با شیر,آب طالبی برای کودکان

آب طالبی

توضیحاتی در مورد آب طالبی

طالبی میوه ای شیرین و آب دار و خوشمزه از خانواده ی صیفی جات است، رنگ پوست طالبی سبز یا زرد با خط های سبز تیره و میوه ی گوشتی داخل آن نیز سبز رنگ است .در این مطلب از سایت جسارت در مورد طرز تهیه و خواص آب طالبی در دوران بارداری چیست صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.♥

مصرف طالبی برای پوست و مو

1. جوان سازی پوست صورت را انجام می دهد بطوریکه طالبی حاوی مقادیر بالایی ویتامین های A و C می باشد که از چروک پوست جلوگیری کرده و باعث جوان سازی پوست صورت شما می شود. ماسک طالبی برای پوست صورت برش های نازکی از طالبی را بر روی پوست صورت و گردن خود گذاشته و بگذارید 15 تا 20 دقیقه بماند سپس با آب سرد شستشو بشویید. 2. مرطوب کننده طبیعی پوست طالبی با آبرسانی به پوست صورت به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی برای پوست عمل می کند. ماسک صورت طالبی نصف یک خیار را با 2 تکه کوچک طالبی و یک سفیده تخم مرغ در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید. مواد را بر روی پوست صورت بمالید و ماساژ دهید، بگذارید 10 تا 15 دقیقه بماند و سپس با آب گرم بشویید. 3. تقویت و افزایش رشد مو بتا کاروتن و ویتامین A موجود در طالبی باعث تقویت و افزایش رشد مو می شود. 4. درمان ریزش مو کمبود ویتامین های B یکی از علل اصلی ریزش مو هستند، طالبی حاوی مقادیر بالایی انواع ویتامین های B از جمله فولیک اسید می باشد که برای جلوگیری از ریزش مو مفید است.

مصرف طالبی در دوران بارداری

مقادیر بالای ویتامین C موجود در طالبی باعث تقویت سیستم ایمنی زنان باردار شده و از ابتلا به سرماخوردگی و عفونت های باکتریایی جلوگیری می کند. پتاسیم موجود در طالبی باعث کاهش فشار خون بالا در دوران بارداری شده و از ابتلا به پره اکلامپسی پیشگیری می کند. فولات موجود در طالبی برای پیشگیری از نقص لوله عصبی که باعث معلولیت های مادرزادی در مغز (مانند انزانفالی) و نخاع (مانند اسپینا بیفیدا) در جنین می شود، مفید است.

مصرف طالبی در نوزادان و کودکان

آهن و مس موجود در طالبی برای درمان کم خونی در نوزادان و کودکان مفید می باشد. طالبی میوه ای اشتها آور است و به دلیل وجود ویتامین های B می تواند برای افزایش وزن نوزادان و کودکان لاغر مفید باشد. طالبی حاوی مقادیر بالایی فیبر است که به درمان یبوست در نوزادان و کودکان کمک می کند. ویتامین A موجود در طالبی می تواند به تقویت بینایی و پیشگیری از عفونت های چشمی در نوزادان و کودکان کمک کند. شما می توانید از سن 8 ماهگی طالبی را به رژیم غذایی نوزاد خود اضافه کنید، توجه داشته باشید که طالبی می تواند باعث واکنش های آلرژیک و حساسیت در نوزادان و کودکان شود.

درمان سرماخوردگی با طالبی

مقادیر بالای ویتامین C یا آسکوربیک اسید موجود در طالبی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی مفید می باشد.هنگام سرماخوردگی خوردن پرتقال و کیئوی و طالبی را فراموش نکنید

خواص درمانی آب طالبی

آب طالبی حاوی مقادیر بالایی فیبر محلول است که به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کند کلسیم موجود در آب طالبی باعث تقویت استخوان ها و دندان ها می شود فیبر نامحلول موجود در آب طالبی به هضم غذا کمک می کند، نوشیدن یک لیوان آب طالبی می تواند فورا یبوست و نفخ را درمان کند پتاسیم موجود در آب طالبی باعث کاهش فشار خون بالا در افراد می شود مطالعات نشان داده که نوشیدن یک لیوان آب طالبی 34 درصد از نیاز بدن به ویتامین C را تامین می کند، این ویتامین در تقویت سیستم ایمنی دارد آب طالبی همه ی مواد معدنی و ویتامین های ضروری برای رشد جنین را در دوران بارداری تامین می کند محتوای ویتامین C موجود در آب طالبی، سطح کلاژن پوست را افزایش می دهد و به این ترتیب به جوان سازی پوست صورت کمک می کند لوتئین و زاکسانتین موجود در آب طالبی باعث بهبود بینایی شده و خطر ابتلا به آب مروارید و عفونت چشم را کاهش می دهد افرادی که می خواهند وزن کم کنند، می توانند هر روز یک لیوان آب طالبی بنوشند، چون به پاکسازی کولون و دفع چربی کمک می کند

مضرات طالبی

طالبی حاوی فروکتوز است و زیاده روی در مصرف آن می تواند باعث افزایش قند خون افراد دیابتی و چاقی و افزایش وزن شود. طالبی می تواند در برخی افراد باعث ایجاد واکنش های آلرژیک مانند بثورات، اسهال، خس خس سینه، خارش دهان و حالت تهوع شود. طالبی یکی از میوه هایی است که پوست آن حاوی مقدار زیادی سم و حشره کش می باشد، بنابراین مطمئن شوید که طالبی ارگانیک خریداری می کنید.

طبع طالبی

طبع طالبی گرم و تر می باشد. طالبی حاوی مقادیر بالای ویتامین C، ویتامین A، ویتامین های B به ویژه تیامین (B1)، نیاسین (B3)، پانوتنیک (B5) و پیریدوکسین (B6) و مواد معدنی از جمله پتاسیم، کلسیم، روی، آهن، فسفر، مس و منگنز می باشد. طالبی را می توان برای تهیه آب طالبی، فالوه طالبی، انواع آبمیوه با طلبی، سالاد میوه، بستنی، شیرینی و انواع دسر با طالبی استفاده کرد.

تفاوت طالبی با گرمک

طالبی دارای پوست صاف و مومی است که به رنگ های سفید، سبز، زرد و نارنجی دیده می شود، گرمک دارای پوست خشک و خال دار است که معمولا به رنگ قهوه ای روشن یا طلایی می باشد. رنگ گوشت میوه طالبی سبز رنگ است در حالی که رنگ گوشت گرمک زرد می باشد. طالبی حاوی قند بیشتری بوده و به همین دلیل شیرین تر می باشد. تفاوت سمسوری و طالبی نیز در این است که گوشت درون طالبی سبز رنگ و گوشت درون سمسوری زرد رنگ می باشد.

ارزش غذایی طالبی

ارزش غذایی طالبی (100 گرم) کالری : 36 قند : 8 گرم چربی : 0.1 گرم پروتئین : 0.5 گرم کربوهیدرات : 9 گرم فیبر : 0.8 گرم

آب طالبی و بیماری فشار خون

پژوهشگران در تحقیقات جدید خود به این نتیجه رسیدند که بین آب طالبی و بیماری فشار خون ارتباط نزدیکی وجوددارد و و اقعا شفابخش است البته این فقط برای بیمار فشارخون مناسب است و تاحدی بیماری را کنترل میکند اگر بیماریهای دیگری نیز دارید باید با احتیاط مصرف کنید تا مضر نباشد محققان برای آزمایش، مقداری از پلاکت‌های خون را گرفته با مقدار کمی عصاره یا آب طالبی شیرین مخلوط کرده و مشاهده کردند در طالبی عاملی وجود دارد که به شدت مانع از انباشته شدن غیرطبیعی پلاکت‌ها می‌شود و در نتیجه از انعقاد و لخته شدن خون در رگ‌ها (که عامل حمله‌های قلبی است) جلوگیری می‌شود. اگر طالبی و آسپیرین با هم خورده شود، خاصیت ضد انعقاد خون نیرومندتری تشکیل می‌شود. طالبی را بدون شکر یا چیزهایی دیگر به طور ساده باید پیش از غذا خورد؛ کسانی که طالبی را با نمک و فلفل می‌خورند هضم آن را آسان‌تر می‌کنند ولی در مقابل، خاصیت ملین آن را کم می‌کند. گوشت طالبی را اگر روی سوختگی‌های سبک و سطحی یا ورم پوست بگذارند، آن را تسکین داده و شفا می‌بخشد. تخم طالبی یا گرمک با تخم کدو و تخم خیار تشکیل تخم‌های خنک را می‌دهند و برای تسکین و نرم کردن سینه و رفع اگزما مصرف می‌شود. فراموش نکنید مصرف زیاد دستنبو، طالبی و گرمک برای بیماران دیابتی، ورم روده و سوءهاضمه ضرر دارد و موجب نفخ روده، معده و درد معده می‌شود. طرز مصرف آن این است که این سه تخم را کمی می‌کوبند و در آب می‌ریزند تا شیره آن در آب مخلوط شود، سپس آن را صاف کرده و مصرف می‌کنند. دستنبو، گرمک و طالبی، تشنگی را در تابستان تسکین می‌دهد.

طرز تهیه آب طالبی

روش گرفتن آب طالبی مواد لازم برای آب طالبی: طالبی پوست کنده و خرد شده ۱ عدد شکر بر حسب ذائقه یخ خرد شده نصف لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری طرز تهیه آب طالبی: طالبی را پوست کنده هسته آن را جدا کنید و کمی خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید . به مقداری که دوست دارید به آن شکر اضافه و وانیل و یخ خرد شده را نیز بیفزایید و مخلوط کن را روشن و با هم کاملا مخلوط کنید و داخل لیوان بریزید و میل بفرمایید . می توانید به جای شکر کمی بستنی، به آن اضافه کنید. نوش جان

فواید آب طالبی

آب طالبی منبع مهمی از ویتامین‌های A، ویتامین B۶، مواد معدنی، فیبر غذایی و اسید فولیک است. آب طالبی که مصرف آن در تابستان شایع است، عامل سلامتی بدن در زمینه‌های تقویت سیستم ایمنی بدن، رفع مشکلات قلبی و عروقی، جلوگیری از سرطان، درمان بی‌خوابی، درمان مشکلات قاعدگی، درمان دندان درد، درمان آرتروز و بهبود روند هضم محسوب می‌شود. مصرف آب طالبی نه تنها در سلامت کلی بدن نقش دارد، بلکه برای بازسازی پوست خانم ها، جلوگیری از سفید شدن زودرس مو، مبارزه با ریزش مو و جلوگیری از چروکی شدن پوست با گذر زمان نیز مفید است.

آب طالبی و فشار خون بالا

آب طالبی به دلیل دارا بودن پتاسیم، مانع از فشار خون بالا در بدن فرد می‌شود و به خاطر مقادیر بالایی از ویتامین C از تصلب شرایین و لخته شدن خون در قلب جلوگیری می‌کند. این آبمیوه باعث از بین بردن رادیکال‌های آزاد در بدن شده و در نهایت از به وجود آمدن سرطان در بدن جلوگیری می‌کند. آب طالبی باعث آب رسانی بیشتر به پوست و در نهایت باعث درخشندگی و نرم شدن پوست می‌شود، زیرا این آب میوه دارای مقادیر بالایی از ویتامین A است که در بازسازی کلاژن‌های پوست و جوان سازی مثمر الثمر است.

طالبی چیست

طالبی نام یکی از صیفی‌جات است. میوه طالبی شیرین و آبدار بوده، ریشه آن در کشور فرانسه و الجزایر است.

انتخاب طالبی

برای خرید یک طالبی خوب و رسیده، با کف دست به آن ضربه بزنید باید یک صدای تو خالی داشته باشد. وقتی آن را در دست می‌گیرید باید نسبت به اندازه اش سنگین به نظر برسد و هیچ نقطه له شدگی یا نرم شدگی نداشته باشد. پوست آن باید به رنگ کرم یا زرد مایل شده باشد (رنگ سبز پوست نشانه کال بودن آن است). محل اتصال آن به ساقه باید کمی نرم باشد و باقی‌مانده ساقه باید به راحتی کنده شود. یکی دیگر از نشانه‌های رسیده بودن طالبی بوی ملایم شیرینی است که از پوست آن به مشام می‌رسد.

احتیاط در مورد مصرف طالبی

کسانی که مرض قند دارند باید در خوردن طالبی جانب احتیاط را رعایت کنند یا آن را مصرف نکنند. کسانی که ورم معده دارند، نباید در مصرف طالبی زیاده روی کنند.

ویتامین های میوه طالبی

ویتامین‌های اولیه‌ای که در طالبی یافت می‌شوند عبارتند از ویتامین‌های A و C. ۵۳٪ از ارزش روزانه‌ی ویتامین C به بدن کمک می‌کنند مقاومت در برابر رادیکال‌های آزاد اکسیژن و سایر عوامل مضر را افزایش دهد. ویتامین A به میزان ۲٪ ارزش روزانه، نیز به حفظ سلامت مخاط و قشاها کمک می‌کند و در عین حال بینایی سالم را تقویت می‌کند. طالبی همچنین منبع خوبی از ویتامین B کمپلکس است به خصوص تیامین (B1)، نیاسین (B3)، پانتوتنیک (B5)، و پیریدوکسین (B6). تیامین در تولید سلول‌های جدید و همچنین حفاظت از سیستم ایمنی بدن نقشی حیاتی ایفا می‌کند. در ضمن، نیاسین کلسترول خوب را افزایش می‌دهد که برای کاهش کلسترول بد خون حیاتی است. پانتوتنیک نیز در بدن اهمیت پیدا می‌کند چون کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها را تجزیه می‌کند تا به صورت انرژی استفاده شوند. به علاوه، سوای خواص ضد التهابی پیریدوکسین، این ویتامین همچنین به خاطر هورمون‌هایی که تولید می‌کند بر الگوی خواب یا خلق و خوی شخص تاثیر می‌گذارد. به لحاظ مواد معدنی، طالبی حاوی مقادیر خوبی کلسیم و روی (۱٪ ارزش روزانه) و آهن، مس، منگنز و فسفر (۲٪ ارزش روزانه) است. آهن در تمام سلول‌ها و عملکردها به عنوان انتقال‌ دهنده‌ی اکسیژن در سرتاسر بدن یافت می‌شود. کمبود آهن در بدن ممکن است به کم خونی منجر شود که می‌تواند در صورت تشدید ارگان‌های بدن را از کار بیندازد. فسفر، ماده‌ی معدنی ضروری دیگر، به تنظیم استفاده از کلسیم در بدن و عملکرد سلولی معمول کمک می‌کند. از طرف دیگر، منگنز، سوخت و ساز کربوهیدرات‌ها را تقویت، سطح قند خون را تنظیم می‌کند، و عملکرد مغز و اعصاب را به حالت عادی در می‌آورد.

بیشتر بخوانید : آب میوه ♥ آب لیمو ♥ آب گوجه فرنگی ♥ آب هویجآب کرفس

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 13 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.