خواص و عوارض مصرف نوشیدنی کامبوجا برای لاغری و دیابت

خواص و عوارض مصرف نوشیدنی کامبوجا برای لاغری و دیابت

کامبوجا کامبوجا ,کامبوجا چیست,کامبوجا و لاغری,کامبوجا قارچ,کامبوجا الکل,کامبوجا برای لاغری,کامبوجا و دیابت,کامبوجا ارگانیک,کامبوجا عرق,کامبوجا طرز تهیه در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد خواص و عوارض مصرف نوشیدنی کامبوجا …

علت و روش های درمان برای نفخ معده چی خوبه چه باید کرد

علت و روش های درمان برای نفخ معده چی خوبه چه باید کرد

برای نفخ معده چی خوبه در این مطلب از سایت جسارت به علت و روش های درمان برای نفخ معده چی خوبه چه باید کرد می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه …

همه چیز درباره آشنایی با کپسول تقویت سیستم ایمنی بدن

همه چیز درباره آشنایی با کپسول تقویت سیستم ایمنی بدن

کپسول تقویت سیستم ایمنی بدن کپسول تقویت سیستم ایمنی بدن ,قرص تقویت سیستم ایمنی بدن,قرص تقویت سیستم ایمنی بدن,قرص تقویت سیستم دفاعی بدن,قرص افزایش سیستم ایمنی بدن توضیحاتی در مورد کپسول تقویت …

ورم روده

ورم روده ،ورم روده و معده،ورم روده قناری،ورم روده سهره،ورم روده در کودکان،ورم روده قناری درمان،ورم روده در قناری،ورم روده چیست،ورم روده قناری،معنی التهاب روده به انگلیسی،ورم روده و معده چیست،التهاب روده و معده در کودکان،علائم ورم روده و معده،علت ورم روده و معده،علایم ورم روده و معده،دلایل ورم روده و معده،دلیل ورم روده و معده،علت ورم روده و معده چیست

ورم روده

در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد بیماری ورم روده صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.اصطلاح بیماری روده‌ی التهابی یا به اختصار آی‌بی‌دی (IBD: Inflammatory Bowl Disease) به گروهی از بیماری‌های التهاب‌زا گفته می‌شود که روده را درگیر می‌کنند. گمان غالب بر این بوده است که التهاب روده نوعی بیماری خودایمنی است، اما تحقیقات نشان می‌دهند که التهاب مزمن روده ممکن است نه به دلیل حمله‌ی دستگاه ایمنی به خود بدن، بلکه به علت حمله‌ به ویروس‌ها و باکتری‌های بی‌ضرر یا غذای موجود در روده‌ها باشد که التهاب و به‌دنبال آن آسیب روده را ایجاد می‌کند.

ورم روده نشانه چیست

التهاب، ناراحتی و فرسایش استر معده است که می تواند بشکل ناگهانی (حاد) و یا بتدریج (مزمن) ظاهر شود. ورم معده تشریح ککنده گروهی از بیماری های معده بوده که در یک موضوع یعنی التهاب معده مشترک می باشند. ورم معده عموما ناشی از عفونت و آلوده شدن به همان باکتری است که باعث زخم معده می شود. آسیب دیدن، مصرف منظم داروهای مسکن و نوشیدن الکل نیز می تواند باعث ورم معده (گاستریت) شود. ورم معده می تواند باعث زخم معده و همچنین افزایش خطر سرطان معده شود. ورم معده و روده یک بیماری بسیار مسری است. علایم به طور معمول در عرض ۱۲ تا ۴۸ ساعت پس از قرار گرفتن در معرض عامل عفونی بوجود می آید و ۲ تا ۱۰ روز، طول میکشدبسته به نوع عفونت دارد. علائم شایع اسهال شامل ناراحتی معده، حالت تهوع، اسهال، درد معده و استفراغ است. همچنین می تواند با تب، سردرد، لرز، درد بدن، پوست خشک و خشکی دهان همراه باشد. هر کسی می توانددچار اسهال شود، اما کودکان به دلیل سیستم ایمنی ضعیف بیشتر در معرض ابتلا به آن هستند. شخص مبتلا به اسهال و استفراغ، آب و مایعات بدنش میرود و باید جبران کند.کم شدن آب بدن در کارکرد طبیعی بدن تاثیر دارد و حتی می تواند فرایند درمان را به تاخیر بیاندازد. بنابراین، نوشیدن مقدار زیادی آب و مایعات سوپ و آب برنج. همچنین، استراحت ضروری است.همراه با مایع درمانی و استراحت، شما می توانید برخی از داروهای خانگی ساده و آسان انجام دهیدسعی کنید برای کمک به درمان مشکل و کاهش علائم آن از این موارد استفاده کنید. علت؛علائم و درمان ورم روده

ورم روده بزرگ

انواع التهاب یا ورم روده عبارت‌اند از: کولیت اولسراتیو: کولیت اولسراتیو باعث التهاب طولانی‌مدت و ایجاد جراحت (زخم) در لایه پوششی روده بزرگ (کولون) و رکتوم می‌شود. بیماری کرون: بیماری کرون باعث التهاب لایه پوششی دستگاه گوارش می‌شود که اغلب به عمق بافت‌های آسیب‌دیده، گسترش می‌یابد.مگاکولون سمی، حالتی که دران روده بزرگ دچار اتساع و بزرگ‌شدگی شدید می‌شود. این عارضه می‌تواند زندگی بیمار را تهدید کند. این حالت بیشتر در کولیت اولسراتیو دیده می‌شود تا کرون.همچنین التهاب روده، به‌خصوص کولیت اولسراتیو، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می‌دهد. همچنین التهاب روده می‌تواند بر سایر اعضا تأثیر بگذارد؛ برای مثال، فرد مبتلا به التهاب روده ممکن است دچار: آرتریت، بیماری‌های پوستی، التهاب چشم، اختلالات کبدی و کلیوی یا کاهش تراکم استخوانی شود. در میان این عوارض، آرتریت شایع‌تر است. معمولاً بیماری‌های مفصلی، پوستی و چشمی با یکدیگر دیده می‌شوند.باریوم انما یک معاینه به کمک اشعه ایکس از روده بزرگ و روده کوچک است. درگذشته، این آزمایش زیاد استفاده می‌شد، اما امروزه ازمایشات دیگر تا حد زیادی جایگزین آن شده‌اند.

ورم روده قناری

ورم روده ک اسم دیگر آن سیاه رگ یا رگ سیاه روده نام دارد و نام آن به انگلیسی Atoxoplasmosis میباشد که یک بیماری شایع میباشد که تمامی پرورش دهندگان مطمعنا به این بیماری برخورد کرده اند.عوامل ورم روده قناری عبارتند از استفاده از اب ناسالم ابهای شهری ک حاوی مقدارکلر میباشد ابهای مانده ک در ابخوری باتابش افتاب جلبک زده و ظرف ابخوری برنگ سبز شده استفاده سبزیجات ومیوجات انواع سبزیجات ک عامل موثر در شکل گیری ورم روده میباشد حتی اگر بخوبی شسته شود چند نکته راجب ورم روده پرنده در بحث پیشگیری استفاده از هرچه کمتر سبزیجات در تغذیه و بجای ان استفاده از دان این سبزیجات ب جای خود سبزیجات استفاده از پخت یا بخار پز کردن سبزیجات ب جای خام ان استفاده کمتر از میوه ها استفاده از خشک شده میوه وپودر شده ان بجای میوه خام استفاده از اب میوه تازه در ابخوری بصورت یک چهارم جاابی و بقیه اب…

ورم روده در کودکان

بیماری التهاب روده در کودکان (که با سندرم روده‌ی تحریک‌پذیر (IBS) متفاوت است) به گروهی از اختلالات گفته می‌شود که سبب ایجاد درد، تورم و التهاب در روده‌های بزرگ و کوچک می‌شوند.تحقیقات نشان می‌دهند که علل بیماری التهاب روده، ترکیبی از ۳ عامل اصلی می‌باشند: عوامل ژنتیکی  ودستگاه ایمنی و محیط ، البته چگونگی همکاری این سه عامل با یکدیگر، هنوز به‌درستی معلوم نیست.بیماری التهاب روده دو نوع دارد: کولیت زخمی و بیماری کرون. کولیت اولسراتیو یا کولیت زخمی، سطح داخلی روده‌ی بزرگ را درگیر می‌کند درحالی‌که بیماری کرون لایه‌های عمیق‌تر بافت را درگیر کرده که معمولاً در روده‌ی کوچک یا کولون قرار دارند. البته بیماری کرون می‌تواند در هر نقطه‌ای از مسیر گوارشی بروز پیدا کند، از دهان گرفته تا مقعد.

علت ورم روده

بیماری التهاب روده دلیل مشخصی ندارد. برخی از عوامل یا ترکیبی از آنها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، پادتن‌ها) سیستم ایمنی بدن را برای ایجاد واکنش التهابی در دستگاه گوارش فعال می‌کنند. تحقیقات اخیر ترکیبی از عوامل مانند وراثت، ژن‌ها، و/یا عوامل محیطی را در پیدایش بیماری التهاب روده مؤثر می‌دانند. همچنین این احتمال وجود دارد که بافت بدن، خود این واکنش خودایمنی را برانگیخته کند. دلیل بیماری التهاب روده هرچه باشد، واکنش‌های کنترل‌نشده‌ی التهاب‌زا ادامه پیدا می‌کنند و به دیواره‌ی روده‌ای آسیب می‌زنند؛ این وضعیت منجر به اسهال و درد شکمی می‌شود.

علائم ورم روده

مانند سایر بیماری‌های مزمن، در بیماری التهاب روده (IBD) بیمار دوره‌های افت و خیز بیماری را تجربه می‌کند. با شدت گرفتن بیماری علائم ظاهر می‌شوند، با تخفیف علائم گفته می‌شود بیماری فروکش کرده و با ناپدید شدنِ علائم، سلامتی بازگشته است. علائم التهاب روده می‌توانند خفیف تا شدید باشند و شدت علائم معمولا به این بستگی دارد که بیماری کدام بخش از دستگاه گوارش را درگیر کرده باشد. علائم IBD عبارت است از: گرفتگی و درد شکمی؛ اسهال که ممکن است خون‌آلود باشد؛ احساس فوریت شدید برای دفع؛ تب؛ کاهش وزن؛ کاهش اشتها؛ کم‌خونی فقر آهن که در اثر از دست دادن خون ایجاد شده باشد.

عوارض ورم روده

عوارض احتمالی بیماری کولیت زخمی یا کولیت اولسراتیو عبارتند از:

خونریزی شدید

سوراخ شدن روده

از دست دادن آب بدن به مقدار زیاد

اختلالات کبدی(از عوارض نادر)

پوکی استخوان

التهاب پوست، مفاصل و چشم و زخم های دهانی

بالا رفتن خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ

ورم کردن روده با سرعت زیاد(مگا کولون)

بالا رفتن خطر تشکیل لخته خون در رگ ها و در نتیجه بالا رفتن خطر سکته قلبی

درمان ورم روده

از صرف غذاهایى که تولید گاز زیاد مى نماید خوددارى کنید. مثلا از خوردن پیاز و لوبیا که مولد گاز هستند و یا غذاهاى سنگین و پر چربى که احتیاج به فعالیت هضمى بیشتر دارد پرهیز کنید. در عوض میوه زیاد میل کنید. سبزیجات غالبا براى دستگاه گوارش مفید هستند زیرا این قبیل اغذیه ی گیاهى، حجیم بوده و موجب تحریک روده گردیده و به عمل هضم کمک می نمایند. آشامیدن آب زیاد براى روده فوق العاده مفید است. از آنچه موجب سنگینى و تنبلى روده مى شود دورى نمائید. گردش در هواى آزاد و ورزش سبک در کار روده مؤثر است. فراموش نکنید که روده ضامن سلامتى و ادامه ی حیات اعضای بدن شماست و اگر خوب از آن محافظت کنید آن هم مراقب خوبى براى سلامتى و انبساط خاطر شما خواهد بود. در موقع یبوست مزاج، مدفوعات تخمیر مى شود. افراط در غذاهاى نشاسته‌اى، آردى، غلات، روغنها و شیرینیهاى مخلوط و مختلف هم تولید گاز و نفخ شدید در امعای مى کند. برعکس وقتى کسى که مبتلا به گاز و نفخ زیاد روده‌هاست غذاهاى سازگار بخورد دیگر احساس نفخى در شکم و امعای خود نخواهد کرد و در نتیجه درد شکم و پهلو بر طرف خواهد شد. یک رژیم ده روزه انگور چاره ی قطعى گاز و نفخ زیاد امعای است. براى از بین بردن میکروبهاى روده‌ها آویشن و کاکوتى را در ماست و دوغ ریخته مى خوردند. بادیان و انیسون نیز که از سبزیهاى معطر مى باشند اخیرا مورد استفاده قرار گرفته و در ضد عفونى کردن روده‌ها کمک بزرگى مى کنند. انواع سیر و پیاز و تره نیز در ضد عفونى کردن روده‌ها مؤثر مى باشند و میکربهاى روده اى را از بین مى برند. انجیر تازه و خشک یکى از غذاهاى موافق این عمل است. خوردن ناردان، خاکشیر، شکر سرخ و بهتر از همه سیر و پیاز و همچنین تنقیه با ریشه ی گل خطمى بهترین داروى ضد تعفن روده‌ها مى باشد. پرتقال دافع باد شکم است و در حالى که دستگاه هاضمه را نرم مى کند باد شکم را دفع مى سازد. کلم عمل روده‌ها را تقویت و آن را ضد عفونى مى کند. اسطوخدوس گاز روده‌ها را شفا مى بخشد. ورم روده ی بزرگ به علت انسداد روده‌ها بوجود مى آید نه به علت وجود میکروب. بنابر این براى معالجه کولیت و ورم امعای، پرتقال و مرکبات بهترین و طبیعى ترین داروست که باید رژیم پرتقال گرفت و بجاى غذاهاى دیگر موز را جانشین آن کرد. براى ورم روده (کولیت) باید در روز، هر ساعت یک لیوان آب انگور نوشید و فرداى آن روز هر یک ساعت به یک ساعت آب نصف لیمو یا تمام آن را گرفته و منحصرا آب لیمو خورد و این کار ر در هر روز از دوازده تا چهارده ساعت ادامه داد و شبها هیچ چیز دیگرى نخورد. در درمان عفونتهاى روده اى و حتى زخم مجارى روده‌ها از هویج کمک مى گیرند. تنقیه با آب نیمگرم چغندر، جهت ورم روده گرفتگى آن نافع است. پرتقال با خرمالو ضد کولیت است. لیمو جدا روده‌ها را تقویت مى کند. مصرف کلم به دستگاه بدن، آهک، گوگرد و املاح پتاسیک که اعمال روده‌ها را تقویت مى کند مى بخشد و روده‌ها را ضد عفونى کرده، سپس بواسطه ی طبیعت سلولزى خود آنها را به انقباض وامی دارد. آزمایشهاى متعدد معلوم کرده است که شاهى آبى داراى تعداد زیادى از مادهء ضد میکروب (آنتى بیوتیک) است و به حدى این ماده مؤثر است که اگر کسى. زخمهاى کوچکى در روده داشته باشد با مصرف بیست گرم شاهى آبى در روز، به زودى شفا خواهید یافت و دیگر احتیاجى به پنى سیلین که باید در موارد استثنائى و خیلى وخیم و سخت استعمال کند نخواهد داشت. کسانى که روده‌هاى تنبلى دارند اگر قبل از صرف غذاى اصلى خود موقع ناهار و شام ده تا دوازده آلوى سیاه خشک را که به ترتیب زیر تهیه شده باشد مصرف نمایند فایده و نتیجه مطلوبى خواهند گرفت. طرز تهیه ی آن چنین است: شب پیش از غذا، ده تا دوازده آلوچه ی خشک را جدا کرده و گوشه اى از آن را با کارد سرتیز شکاف بدهید و یک ساعت آن را در آب خیس کنید و بعد آن را در همان آب، یک تا سه ساعت بجوشانید و سه بار آب آن را با آب گرم عوض کنید و آن را تا گرم است در آغاز غذاى اصلى خود یعنى موقع ناهار یا شام مصرف کنید. یک قاشق سوپخورى روغن زیتون اگر صبح ناشتا خورده شود علاوه بر اینکه هیچگونه دل دردى بوجود نمى آورد، مجارى روده‌ها را چرب کرده و به توده ی اغذیه اى در آنجا جمع شده اند اجازه مىدهد راه عادى خود را آهسته اهسته طى کنند.

تشخیص ورم روده

آزمایش مدفوع

آزمایش شمارش سلول‌های خونی (CBC)

آزمایش‌های خونی دیگر

تصویربرداری اشعه‌ی ایکس باریمی

سیگموئیدوسکوپی

کولونوسکوپی

اندوسکوپی فوقانی

اندوسکوپی کپسولی

بیشتر بخوانید : معده درد در اواخر بارداری ♥ ورم کلیه در بزرگسالان

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 15 خرداد 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.