اطلاعاتی در باره ی تخمه هندوانه و خواص آن

اطلاعاتی در باره ی تخمه هندوانه و خواص آن

اطلاعاتی در باره ی تخمه هندوانه و خواص آن خواص تخمه هندوانه,فوايد تخمه هندوانه,تخمه هندوانه درماني,خاصيت تخمه هندوانه,خواص تخمه هندوانه درماني,خواص تخمه هندوانه براي پوست,خواص تخمه هندوانه براي مو,خواص تخمه هندوانه براي …

چند توصیه برای تقویت سیستم دفاعی بدن

چند توصیه برای تقویت سیستم دفاعی بدن

چند توصیه برای تقویت سیستم دفاعی بدن خواص  تقویت سیستم دفاعی بدن,فوايد  تقویت سیستم دفاعی بدن, تقویت سیستم دفاعی بدن درماني,خاصيت  تقویت سیستم دفاعی بدن,خواص  تقویت سیستم دفاعی بدن درماني,خواص  تقویت سیستم …

پوستی زیبا با روش های گیاهی

پوستی زیبا با روش های گیاهی

پوستی زیبا با روش های گیاهی خواص روش های گیاهی,فواید روش های گیاهی,روش های گیاهی درمانی,خاصیت روش های گیاهی,خواص روش های گیاهی درمانی,خواص روش های گیاهی برای پوست,خواص روش های گیاهی برای …

ترش کردن معده

ترش کردن معده ،ترش کردن معده به انگلیسی،ترش کردن معده در دوران بارداری،ترش کردن معده+درمان،ترش کردن معده و سردرد،ترش کردن معده نوزادان،ترش کردن معده زن باردار،ترش کردن معده و تهوع،ترش کردن معده در نوزادان،ترش کردن معده نوزاد،درمان ترش کردن معده در دوران بارداری،درمان ترش کردن معده در زمان بارداری،ترش کردن معده و درمان آن،درمان ترش کردن معده در بارداری،درمان ترش کردن معده چیست،درمان ترش کردن معده با داروهای گیاهی،درمان ترش کردن معده در بارداری،درمانی برای ترش کردن معده،ترش کردن معده کودکان،ترش کردن معده در کودکان،ترش کردن معده کودک

   ترش کردن معده ، ترش کردن معده در دوران بارداری ، ترش کردن معده+درمان ، ترش کردن معده و سردرد

در این مطلب از سایت جسارت به ترش کردن معده و علل و علائم و راه درمان آن می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.ریفلاکس را بیشتر آدم‌ها تجربه می‌کنند. منظور از ریفلاکس، همان سوزش سردل یا به اصطلاح عامیانه «ترش کردن» است. ریفلاکس، احساس ناخوشایندی است که درصورت شدت گرفتن، واقعا غیرقابل تحمل می‌شود.قدیمی‌ها برای حل این مشکل درمان‌های سنتی و توصیه‌های تغذیه‌ای خاصی داشتند (مثل خوردن سیب، شیر، عرق نعناع و …) که گهگاه به درمان آن کمک می‌کرد. برای اینکه ببینیم اساسا تغذیه چه‌قدر روی التیام این بیماری تأثیر دارد و آیا پرهیزهای غذایی می‌توانند جلوی این مشکل را بگیرند، نشسته‌ایم پای حرف‌های دکتر سید سعید حسینی، متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی.

ترش کردن معده و راه حل آن

«ریفلاکس، در واقع، بازگشت محتویات معده به مری است که معمولا 5/0 تا 2ساعت بعد از غذا اتفاق می‌افتد.» این، تعریفی است که دکتر سید سعید حسینی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، از این عارضه ارایه می‌دهد. چیزی که باعث سوزش مری می‌شود، اسید معده و هورمون پپسین است: «این هورمون به مخاط مری آسیب می‌زند و در صورت تداوم به ضعف شدیدی در این منطقه منجر می‌شود که در درازمدت ممکن است به بدخیمی منجر شود.»علامت بارز این ناراحتی، سوزش سردل یا احساس درد همراه با سوزش زیر جناغ سینه است اما گاهی ریفلاکس با بیماری‌های دیگری مثل ناراحتی قلبی و تنفسی اشتباه گرفته می‌شود: «بعضی از بیماران با احساس درد قلبی مراجعه می‌کنند و نمی‌دانند مشکل اصلی‌شان ریفلاکس است. این ناراحتی در موارد خیلی شدید علایم تنفسی به وجود می‌آورد. بعضی از افراد که مدت‌ها به عنوان بیماران مبتلا به آسم و برونشیت تحت درمان بوده‌اند، در حقیقت ریفلاکس معده داشته‌اند. اینها به احتمال زیاد بعد از غذا می‌خوابیده‌اند و محتویات معده‌شان وارد مری می‌شده و بعد از راه حلق به ریه می‌‌رسیده و مشکلات تنفسی را ایجاد می‌کرده است اما به جای مراجعه به متخصص گوارش، نزد متخصص ریه می‌رفته‌اند.»

ترش کردن معده ، ترش کردن معده در دوران بارداری ، ترش کردن معده+درمان ، ترش کردن معده و سردرد

ریفلاکس عارضه‌ای جدی است که باید هرچه زودتر برای درمان آن اقدام کرد. اگر این ناراحتی برای مدتی طولانی ادامه پیدا کند، ممکن است به ناراحتی‌هایی مثل اختلال در بلع از قبیل بلع دردناک و خون‌ریزی‌های گوارشی ناشی از ناحیه زخم شده مری منجر شود.

عوامل ترش کردن معده

به گفته دکتر حسینی: «ریفلاکس یک سری علل اولیه و ثانویه دارد. علل اولیه به وجود آورنده این عارضه عبارت‌اند از سیگار کشیدن، مصرف داروهای شل‌کننده عضلانی مثل داروهای گشادکننده عروق قلب، داروهایی که برای درمان آسم داده می‌شود (مثلا آمینوفیلین و تئوفیلین) و علل ثانویه هم عواملی هستند که باعث افزایش فشارهای شکمی می‌شوند (مثلا چاقی یا بارداری).
افزایش پروژسترون به هردلیلی از جمله بارداری یا مصرف داروهای ضدبارداری یا عادت ماهانه هم از عوامل ثانویه این مشکل هستند. ورزش‌های شدید همراه با خم و راست شدن بعد از غذا، پرخوری و بلافاصله خوابیدن بعد از غذا، روی شکم خوابیدن، پوشیدن لباس‌های تنگ که روی شکم و ناحیه کمر فشار وارد می‌کنند هم از عوامل تشدید کننده این عارضه به حساب می‌آیند که برای فرو نشاندن آن لازم است علل یاد شده را برطرف کرد.»

ترش کردن معده ، ترش کردن معده در دوران بارداری ، ترش کردن معده+درمان ، ترش کردن معده و سردرد

عوامل ترش کردن معده

شاید بعضی از نکاتی را که دکتر حسینی به عنوان درمان تغذیه‌ای ریفلاکس توصیه می‌کند، قبلا خودتان به صورت تجربی پیدا کرده باشید ولی بعضی از آنها را به طور حتم نمی‌دانید: «کسانی که دچار ریفلاکس معده هستند، باید از خوردن غذای پرچرب پرهیز کنند. چربی‌ها دیرتر از مواد کربوهیدرات‌دار و قندی از معده تخلیه می‌شوند و به همین دلیل، احتمال بازگشت محتویات معده به مری را بیشتر می‌کنند. غذاهایی هم هستند که انتهای تحتانی مری را شل می‌کنند و باید از مصرف‌شان خودداری کرد؛ مثل شکلات، نوشابه‌های کافئین‌دار، چای، قهوه، پیاز، سیر و نعناع.»دکتر حسینی به افراد مبتلا به این عارضه توصیه می‌کند که وعده‌های غذایی‌شان را بیشتر و حجم غذای‌شان را کمتر کنند؛ از نوشیدن مایعات همراه غذا پرهیز کنند؛ بعد از غذا دراز نکشند و هنگام خواب، به پشت نخوابند.

ترش کردن معده ، ترش کردن معده در دوران بارداری ، ترش کردن معده+درمان ، ترش کردن معده و سردرد
او درباره جویدن آدامس بعد از غذا نیز می‌گوید: «آدامس تأثیر دوگانه‌ای روی ریفلاکس معده دارد. از طرفی با افزایش ترشح بزاق، اسید معده را کاهش می‌دهد و سوزش را کمتر می‌کند و از طرف دیگر به دلیل باز و بسته شدن مکرر دهان موقع جویدن، هوای زیادی وارد معده می‌کند که به نفخ می‌انجامد و نفخ، فشار زیادی به معده وارد می‌کند و ریفلاکس را تشدید می‌کند.» درباره میوه‌ها نیز باید گفت خوردن آنها معمولا مشکلی ایجاد نمی‌کند، به جز میوه‌هایی که اسیدیته بالایی دارند (مثل مرکبات که دارای ویتامین c یا اصطلاحا اسید اسکوربیک هستند) و ممکن است باعث تشدید این عارضه شوند.دکتر حسینی در انتها به افراد چاق و کسانی که دارای اضافه وزن هستند، توصیه می‌کند برای کاهش وزن خودشان اقدام کنند؛ چرا که چاقی شکمی یکی از علت‌های اصلی این عارضه به حساب می‌آید.

ترش کردن معده ، ترش کردن معده در دوران بارداری ، ترش کردن معده+درمان ، ترش کردن معده و سردرد

 

رژیم غذایی ضد ترش کردن معده

صبحانه:

شیر یک لیوان

تخم مرغ آب پز 1 عدد

گوجه فرنگی 1 عدد

نان سنگک برشته 4 برش

میان وعده ساعت 10:

سیب 1 عدد

ناهار:

سینه مرغ آبپز 100 گرم

هویج، کدوسبز و سیب‌زمینی آب‌پز 1 لیوان

برنج کته شده 6 قاشق غذا خوری

عصرانه:

گلابی 1 عدد

خرمالو 2 عدد

شام:

ماهی کباب شده 60 گرم

قارچ، فلفل دلمه‌ای، نخودفرنگی و ذرت بخارپز شده 1 لیوان

نان سنگک برشته 3 برش

نکاتی جالب در مورد ترش کردن معده

بهتر است بدانید که ریحان برای مقابله با نفخ و ترش کردن معده مناسب است.خاصیت دیگر خرما، خنثی کردن اسید معده است، از آنجا که زیادی اسید معده باعث ترش کردن و دل‌درد می‌شود، در طب سنتی چین برای رفع دل درد ۲ تا ۳ عدد خرمای تازه و له شده را در آب جوش انداخته آن را هم زده و می‌نوشند.فواید تخم شنبلیله : افزودن 1 قاشق چای‌خوری دانه شنبلیله به غذاها برای برطرف کردن سوزش سر دل و رفلاکس پیشنهاد می‌شود.بازگشت اسید معده به سمت بالا و ورود آن به دهان یکی از دلایل بوی بد دهان‌ است. دکتر میشل توضیح می دهد که ریفلاکس معده، می تواند علاوه بر بوی بد دهان‌ ، منجر به حساسیت دندان ها در برابر سرما و گرما و همچنین بیماری های سینوسی شود.غذا خوردن قبل از خواب و بد خوابیدن از عواملی هستند که می توانند منجر به ریفلاکس معده شوند. اما اگر موارد مشکوکی نیز در این زمینه وجود دارند که شما را آزار می دهند، بهتر است برای حل مشکل به یک متخصص گوارش مراجعه کنید.عوامل گرفتگی صدا ؛ التهاب و ورم تارهای صوتیی، سرماخوردگی‌های ویروسی، عفونت گلو و سینوزیت، استفاده بیش از حد از گلو و حنجره(مثل فریاد زدن)، صحبت کردن با صدای بلند، رفلاکس(برگشت اسید معده به مری)، دود سیگار، حساسیت(دارویی، غذایی و فصلی)، مشکلات هورمونی اضطراب و استرس.

ترش کردن معده در دوران بارداری

گرچه بارداری باعث می شود زیبایی های مادر شدن را حس کنید اما مشکلات و ناراحتی هایی هم برای شما ایجاد می کند. یکی از این مشکلات ترش کردن است. ترش کردن یا هضم نشدن درست غذا باعث سوزش ناگهانی در سینه می شود که بسیار دردناک است. اگر در طول بارداری ترش کردید نترسید زیرا امری رایج است. اما هیچگاه علائم ترش کردن را نادیده نگیرید. زیرا برخی از نشانه های شدید مضر هستند و درمان آن ها الزامی است.ریفلاکس اسید معده باعث ترش کردن می شود که بیماری ریفلاکس معده به مری نامیده می شود.هنگامی که جنین در بدن شما در حال رشد است، وزن آن عاملی است که باعث ترش کردن می شود. خانم هایی که دیرتر باردار شده اند بیشتر در معرض ترش کردن هستند تا خانم هایی که در سن پایین باردار شده اند. هورمون پروژسترون باعث آرامش اسفنکتر قلبی می شود بنابراین ترش کردن یا ریفلاکس اسید در طول بارداری اتفاق می افتد. اگر به طور منظم در طول بارداری ترش می کنید، مصرف غذاهایی که باعث ریفلاکس معده می شوند را ترک کنید.

ترش کردن معده و سردرد

ناصر رضایی‌پور درباره ارتباط سردرد با بیماری‌های گوارشی اظهار داشت:‌ پژوهش‌های بسیاری در زمینه همراهی سردرد با علائم گوارشی صورت گرفته و در منابع طب سنتی سردرد ناشی از اختلال‌های گوارشی مشخص شده است که درباره آن راه کارهایی برای درمان تعریف شده است. وی با اشاره به اینکه طب سنتی ایران سردرد را به 28 نوع تقسیم می‌کند، بیان داشت: حکمای طب سنتی ایران سردردها را مشارکتی یعنی ناشی از اختلال در دیگر اندام‌های بدن می‌دانند که نقش دستگاه گوارش و معده، رحم در زنان، طحال، کلیه‌ها و حتی ریه و قلب پررنگ‌تر است که اختلال‌های گوارشی بخش زیادی از سردردها را به خود اختصاص داده است که به سر‌دردهای گوارشی معروف است. دستیار دکترای تخصصی طب سنتی ایران اضافه کرد: این نوع سردرد که با علایم خاص خود شناخته می‌شود و همیشه در کنار آن، علایم و دلایل واضح گوارشی در شرح حال بیمار و معاینات پزشک وجود دارد، توسط داروهای مؤثر بر دستگاه گوارش بهبود پیدا می‌کند ولی ممکن است در یک بیمار، علایم گوارشی به همراه سردرد وجود داشته باشند، اما اختلال گوارشی عامل سردرد نبوده و بیمار، سردرد غیرمشارکتی داشته باشد. رضایی‌پور افزود: بخش بزرگی از سردردها «میگرن» نام دارد که بسیار شایع است در گروه سردردهای گوارشی قرار می‌گیرند که در این سردردها تا وقتی عملکرد معده مختل است یا دچار سوءمزاجی است، سردرد نیز ادامه دارد و هر زمان که حال معده بهتر شود، سردرد نیز برطرف خواهد شد. وی با بیان این‌که تشخیص سر درد باید توسط پزشک حاذق باشد، عنوان کرد: همراهی سردرد و علایم گوارشی، به معنی سردرد مشارکتی نیست و باید با گرفتن شرح حال دقیق، میان انواع سردرد افتراق داده شود که این مهم تنها از عهده پزشکان متخصص دانشگاهی طب سنتی ایران برمی‌آید.

ترش کردن معده چیست

«ترش کردن معده، در واقع، بازگشت محتویات معده به مری است که معمولا 5/0 تا 2ساعت بعد از غذا اتفاق می‌افتد.» این، تعریفی است که دکتر سید سعید حسینی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، از این عارضه ارایه می‌دهد. چیزی که باعث سوزش مری می‌شود، اسید معده و هورمون پپسین است: «این هورمون به مخاط مری آسیب می‌زند و در صورت تداوم به ضعف شدیدی در این منطقه منجر می‌شود که در درازمدت ممکن است به بدخیمی منجر شود.» علامت بارز این ناراحتی، سوزش سردل یا احساس درد همراه با سوزش زیر جناغ سینه است اما گاهی ریفلاکس با بیماری‌های دیگری مثل ناراحتی قلبی و تنفسی اشتباه گرفته می‌شود: «بعضی از بیماران با احساس درد قلبی مراجعه می‌کنند و نمی‌دانند مشکل اصلی‌شان ترش کردن معده است. این ناراحتی در موارد خیلی شدید علایم تنفسی به وجود می‌آورد. بعضی از افراد که مدت‌ها به عنوان بیماران مبتلا به آسم و برونشیت تحت درمان بوده‌اند، در حقیقت ترش کردن معده داشته‌اند. اینها به احتمال زیاد بعد از غذا می‌خوابیده‌اند و محتویات معده‌شان وارد مری می‌شده و بعد از راه حلق به ریه می‌‌رسیده و مشکلات تنفسی را ایجاد می‌کرده است اما به جای مراجعه به متخصص گوارش، نزد متخصص ریه می‌رفته‌اند.»

ترش کردن معده نوزادان

به گزارش سایت جسارت رئیس انجمن پزشکان کودکان ایران گفت: شایعترین بیماری گوارشی در حال حاضر ریفلاکس است چرا که در حال حاضر شیوع آن از بقیه بیشتر است. فوق تخصص گوارش اطفال ادامه داد: ریفلاکس به دو دلیل می‌تواند به وجود بیاید یکی به علت فیزیولوژیکی و دیگری به علت پاتولوژیک. خاتمی ریفلاکس به صورت فیزیولوژیکی در 70 درصد شیرخواران را به صورت طبیعی دانست و افزود: نوزادی که به دنیا می‌آید بعد از خوردن شیر استفراغ می‌کند و این استفراغ و خارج شدن شیر از دهان بر روی وزن او تأثیر ندارد چرا که می‌بینیم که وزن کودک نرمال است و این ریفلاکس بعد از 4 تا 5 ماه خود به خود خوب می‌شود. فوق تخصص گوارش اطفال تصریح کرد: در مقابل این ریفلاکس، ریفلاکس پاتولوژیک را داریم که یک بیماری است و به این سرعت خوب نمی‌شود و باید آن را درمان کرد. خاتمی وجود مشکل در انتهای مری و در خود دستگاه گوارش را در ابتلا به ریفلاکس موثر دانست و گفت: ممکن است کودک به پروتئین شیر گاو آلرژی داشته باشد و همین مسئله عامل ریفلاکس باشد. استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: کودکان چاق نیز به علت پرخوری دچار ریفلاکس می‌شوند که برای اصلاح آن باید چاقی آنها را درمان کرد. خاتمی احتمال ابتلا به ریفلاکس را در نوزادانی که زودتر از موعد به دنیا می‌آیند و همچنین کودکانی که در معرض دود سیگار هستند قوی‌تر دانست و گفت: ممکن است در معده کودک یک نوع میکروب به نام هلی‌کوباکتر وجود داشته باشد و کودک به دلیل آن دل درد پیدا کند و استفراغ کند. فوق تخصص گوارش اطفال ادامه داد: شایعترین نوع ریفلاکس به دلایل پاتولوژیکی است که عمدتاً مربوط به آلرژی غذایی و پروتئین شیر است.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 4 خرداد 1397

50 دیدگاه

  • ترانه فوریه 2017 در 23:48

    همه ما ممکن است گاهی اوقات دچار حالت ترش کردگی معده شویم که در این وضعیت میزان اسید معده افزایش می‌یابد و به اصطلاح معده اسیدی می‌شود.

  • فاطمه فوریه 2017 در 23:48

    این مشکل زمانی بروز می‌کند که غدد گوارشی در معده اسید زیادی ترشح می‌کنند و وقتی مقدار آنها از حد معمول بیشتر شود، احساس سوزش سردل بروز می‌کند که با مصرف غذاهای ادویه‌دار تشدید می‌شود.

  • کاملیا فوریه 2017 در 23:48

    از مصرف نوشیدنی‌های گازدار و حاوی کافئین پرهیز کرده و چای گیاهی را جایگزین آن کنید. هر روز یک لیوان آب ولرم بنوشید.

  • بهار فوریه 2017 در 23:49

    موز، هندوانه و خیار را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید. در ضمن آب هندوانه هم برای درمان ترشی معده بسیار مفید است.

  • فاطمه فوریه 2017 در 23:49

    هر روز یک لیوان شیر بنوشید. حتما آخرین وعده غذایی را 2 تا 3 ساعت قبل از رفتن به رختخواب مصرف کنید. بعلاوه همواره وعده‌هایی غذایی کوچک، منظم و سروقت داشته باشید.

  • شیدا فوریه 2017 در 23:49

    از مصرف موادی مثل سرکه، غذاهای ادویه‌ای، ترشی و خیارشور خودداری کنید.

  • شیما فوریه 2017 در 23:49

    فاصله‌های طولانی مدت بین هر وعده غذایی یکی دیگر از عوامل افزایش اسید معده است. بنابراین توصیه می‌شود زمان بین وعده‌ها را کوتاه‌تر کنید اما وقت مشخصی را در هر روز به خوردن اختصاص دهید.

  • یاور فوریه 2017 در 23:50

    مقداری برگ نعناع را در آب جوش بجوشانید و این جوشانده را یک لیوان بعد از هر وعده غذایی مصرف کنید.

  • دانا فوریه 2017 در 23:50

    مکیدن مقداری میخک عطاری یک راه کار موثر دیگر در این زمینه است. لیمو، بادام و ماست هم به عنوان خوردنی‌هایی شناخته شده هستند که اسید معده را کاهش داده و سوزش سردل را بهبود می‌دهند.

  • ترانه فوریه 2017 در 23:50

    سیگار و الکل هر دو اسید معده را افزایش می‌دهند اما در عوض جویدن آدامس به دلیل تولید بزاق و کمک به حرکت غذا در مجاری گوارشی، علائم سوزش سردل را کاهش می‌دهد.

  • هانیه فوریه 2017 در 23:50

    زنجبیل به هضم غذا کمک می‌کند چه به صورت پودر و یا به صورت کپسول باشد.

  • شهاب فوریه 2017 در 23:51

    نوشیدن یک لیوان شربت آب لیمو یک ساعت قبل از ناهار علائم این مشکل را کاهش می‌دهد.

  • غریبه فوریه 2017 در 23:51

    مصرف سبزیجاتی مثل کلم، کدو حلوایی، لوبیا، هویج و پیاز بهاری در کاهش علائم ترش کردگی معده موثر است.

  • رویا فوریه 2017 در 23:51

    عموما مشکلات ترش کردن معده به علت سردی عارض شده به معده می‌باشد که جهت رفع اورژانسی عارضه و درد حاصل از ترش کردن معده توصیه می‌گردد از جوش شیرین که متاسفانه امروز بد نام شده است.

  • قادر فوریه 2017 در 23:51

    به محضی که احساس کردید معده شما می‌خواهد ترش کند باید یک نصف قاشق چای خوری جوش شیرین را با نصف استکان آب خنک حل کنید و بخورید.

  • یاسین فوریه 2017 در 23:52

    چون جوش شیرین یک باز محسوب می‌شود و ترشی از اسید است، وقتی آن‌ها با هم ترکیب شوند تبدیل به آب و نمک می‌گردند و احساس ترش کردن، رفع خواهد شد و معده سالم می‌ماند.

  • نفیسه فوریه 2017 در 23:52

    جوش‌ شیرین درمان علامتی محسوب می‌شود یعنی علامت مشکل شما که ترش کردن معده است را موقتا رفع می‌کند. همچنین با خوب جویدن غذا و پرهیز از مصرف نوشیدنی و آب وسط غذا و بعد از آن و پرهیز از مصرف کیک، کلوچه و بیسکویت به رفع مشکل معده خود بپردازند.

  • هشمت فوریه 2017 در 23:52

    توصیه می‌شود برای رفع سردی معده هرگز چای نخورید، شربت زنجبیل و عسل هفته‌ای دو یا سه بار حتما خورده شود و هیچوقت غذای خام به همراه پخته میل نکنید، مدتی(حدود 1 ماه) نیز از خوردن مواد خام و لیمو عمانی و ترشیجات و میوه‌ها خصوصا مرکبات خودداری کنید و عسل بیشتر بخورید.

  • یاور فوریه 2017 در 23:52

    خدا خيرت بده ، معجزه كرد

  • بابک فوریه 2017 در 23:53

    ممنون

  • بهمن فوریه 2017 در 23:53

    معده من هم ترش میکنه هم حتی اگ یک لقمه هم خورده باشم انگار تا خرخره پر شدم .بعضی وقتاهم معدم جواب نمیده ی مقدارشو پس میده

  • شیرین فوریه 2017 در 23:53

    نمک سوزش معده و ترشح زیاد از حد بزاق رو برطرف میکنه و اثر چشمگیری روی رفلاکس نداره.. یاعلی.

  • پریسا فوریه 2017 در 23:54

    سلام پسرمن یک سال نیم است وچندروز است ترشم میکند الان باید چی براش بدیم بسکوید هم زیاد میخورد ممنون ازشما

  • ثریا فوریه 2017 در 23:54

    مری لوله ای است بین معده و گلو قرار دارد و هنگامی که عضله تنگ کننده (اسفنگتر) بین مری و معده بسته نمی شود، اسید معده از معده به مری وارد می شود. بسیاری از افراد تجربه سوزش سر دل را دارند، اما در برخی از افراد این بیماری به صورت یک عارضه دائمی وجود دارد که باید به متخصص گوارش مراجعه کنند و راهکارهای درمانی را انجام دهند.

  • رضا فوریه 2017 در 23:54

    عادات غذا خوردنتان را تغییر دهید که یکی از بهترین راه های مقابله با ترش کردن می باشد. از پرخوری باید پرهیز کنید, از هرگونه ریزه خواری باید جدا اجتناب کنید.

  • شیرین فوریه 2017 در 23:55

    شام سبک بخورید. در غیر این صورت با مشکلات بی خوابی مواجه خواهید شد.

  • رضا فوریه 2017 در 23:55

    بلافاصله پس از مصرف غذا، به شکم بر روی زمین دراز نکشید. بهتر است حتما وعده شام را چند ساعت قبل از خواب مصرف کنید تا محتویات معده بر اثر دراز کشیدن وارد مری نشود و اذیتتان نکند.

  • فهیمه فوریه 2017 در 23:55

    این مواد غذایی را به برنامه غذایی خود راه ندهیدند:
    غذاهای چرب و سرخ شده، لبنیات و شیر پر چرب، روغن زیاد، غذاهای آماده و فست فود، قهوه، نوشیدنی های حاوی کافئین، نوشیدنی های گازدار مانند انواع نوشابه ها، سودا و ماء الشعیر، چای، مواد غذایی محرک و ادویه دار، مرکبات. حتی المقدور سعی کنید در مصرف این مواد غذایی حد تعادل را رعایت کنید و قبل از خواب این مواد را مصرف نکنید.

  • هانیه فوریه 2017 در 23:55

    به محضی که احساس کردید معده شما می خواهد ترش کند باید یک نصف قاشق چای خوری جوش شیرین را با نصف استکان آب خنک حل کنید و بخورید.

  • ساجده فوریه 2017 در 23:56

    ریفلاکس را بیشتر آدم‌ها تجربه می‌کنند. منظور از ریفلاکس، همان سوزش سردل یا به اصطلاح عامیانه «ترش کردن» است. ریفلاکس، احساس ناخوشایندی است که درصورت شدت گرفتن، واقعا غیرقابل تحمل می‌شود.

  • برنا فوریه 2017 در 23:56

    قدیمی‌ها برای حل این مشکل درمان‌های سنتی و توصیه‌های تغذیه‌ای خاصی داشتند (مثل خوردن سیب، شیر، عرق نعناع و …) که گهگاه به درمان آن کمک می‌کرد. برای اینکه ببینیم اساسا تغذیه چه‌قدر روی التیام این بیماری تأثیر دارد و آیا پرهیزهای غذایی می‌توانند جلوی این مشکل را بگیرند، نشسته‌ایم پای حرف‌های دکتر سید سعید حسینی، متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی.

  • زهرا فوریه 2017 در 23:57

    «ریفلاکس، در واقع، بازگشت محتویات معده به مری است که معمولا 5/0 تا 2ساعت بعد از غذا اتفاق می‌افتد.» این، تعریفی است که دکتر سید سعید حسینی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، از این عارضه ارایه می‌دهد. چیزی که باعث سوزش مری می‌شود، اسید معده و هورمون پپسین است: «این هورمون به مخاط مری آسیب می‌زند و در صورت تداوم به ضعف شدیدی در این منطقه منجر می‌شود که در درازمدت ممکن است به بدخیمی منجر شود.»

  • ستایش فوریه 2017 در 23:57

    «ریفلاکس، در واقع، بازگشت محتویات معده به مری است که معمولا 5/0 تا 2ساعت بعد از غذا اتفاق می‌افتد.» این، تعریفی است که دکتر سید سعید حسینی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، از این عارضه ارایه می‌دهد. چیزی که باعث سوزش مری می‌شود، اسید معده و هورمون پپسین است: «این هورمون به مخاط مری آسیب می‌زند و در صورت تداوم به ضعف شدیدی در این منطقه منجر می‌شود که در درازمدت ممکن است به بدخیمی منجر شود.»

  • سارا فوریه 2017 در 23:57

    چاقی و بارداری ریفلاکس را تشدید می‌کنند

  • زهرا فوریه 2017 در 23:57

    ریفلاکس عارضه‌ای جدی است که باید هرچه زودتر برای درمان آن اقدام کرد. اگر این ناراحتی برای مدتی طولانی ادامه پیدا کند، ممکن است به ناراحتی‌هایی مثل اختلال در بلع از قبیل بلع دردناک و خون‌ریزی‌های گوارشی ناشی از ناحیه زخم شده مری منجر شود.

  • فرانک فوریه 2017 در 23:57

    افزایش پروژسترون به هردلیلی از جمله بارداری یا مصرف داروهای ضدبارداری یا عادت ماهانه هم از عوامل ثانویه این مشكل هستند. ورزش‌های شدید همراه با خم و راست شدن بعد از غذا، پرخوری و بلافاصله خوابیدن بعد از غذا، روی شکم خوابیدن، پوشیدن لباس‌های تنگ که روی شکم و ناحیه کمر فشار وارد می‌کنند هم از عوامل تشدید کننده این عارضه به حساب می‌آیند كه برای فرو نشاندن آن لازم است علل یاد شده را برطرف كرد.»

  • نفیسه فوریه 2017 در 23:58

    شاید بعضی از نکاتی را که دکتر حسینی به عنوان درمان تغذیه‌ای ریفلاکس توصیه می‌کند، قبلا خودتان به صورت تجربی پیدا کرده باشید ولی بعضی از آنها را به طور حتم نمی‌دانید: «کسانی که دچار ریفلاکس معده هستند، باید از خوردن غذای پرچرب پرهیز کنند. چربی‌ها دیرتر از مواد کربوهیدرات‌دار و قندی از معده تخلیه می‌شوند و به همین دلیل، احتمال بازگشت محتویات معده به مری را بیشتر می‌کنند. غذاهایی هم هستند که انتهای تحتانی مری را شل می‌کنند و باید از مصرف‌شان خودداری کرد؛ مثل شکلات، نوشابه‌های کافئین‌دار، چای، قهوه، پیاز، سیر و نعناع.»

  • پریسا فوریه 2017 در 23:58

    معده برای هضم غذا، مقدار زیادی اسید ترشّح می کند. دیواره معده جوری طرّاحی شده است که در مقابل اثرات این اسید مقاوم است. امّا ساختمان مری به گونه ای نیست که تاب تماس با این اسید را داشته باشد؛ بنابراین اگر به هر دلیل؛ اسید معده به مری وارد شود، احساس ناخوشایندی به بیمار دست می دهد که به آن «ترش کردن» می گوییم. ترش کردن، واقعاً ترش کردن است؛ چرا که اسید معده هم مانند هر اسید دیگری مزّه ای ترش دارد.

  • احمدعلی فوریه 2017 در 23:59

    شایع ترین علامت همان احساس ترش کردن در پشت جناغ سینه است. درد در پشت جناغ سینه؛ احساس بازگشت غذا به گلو و دهان؛ احساس مزّه شور و ترش یا تلخ در دهان یا جمع شدن بزاق در دهان از دیگر علامت هاست. بسیاری از مواقع به علّت اسپاسم عضلات حنجره و گلو در تماس با اسید معده؛ بیمار احساس وجود یک عقده در گلو را تجربه می کند؛ گاهی هم به علّت التهاب تارهای صوتی دچار خشونت صدا می شود. احساس بدمزّه بودن دهان در صبح ها از علایم دیگر است. در مواردی بیمار احساس تهوّع و استفراغ به خصوص پس از برخاستن از خواب را نیز دارد.

  • اشکان فوریه 2017 در 23:59

    تماس طولانی مدّت مری با اسید معده می تواند منجر به زخم شدن آن، تنگ شدن تدریجی مری و در نتیجه مشکل در بلع غذا و یا ایجاد خونریزی های خفیف شود. در صورت عدم درمان و پس از گذشت سال های طولانی، بروز کم خونی، کاهش وزن و سرطان مری نیز مورد انتظار خواهد بود. همچنین با رسیدن اسید به حنجره و ورود آن به نای، به تدریج زمینه برای بروز آسم مهیّا می شود و اگر بیمار از قبل دچار آسم باشد، حملات آسمی وی تشدید خواهد شد. بنابراین ممکن است بیمار به علّت تحریک مداوم نای و ریه با اسید و یا به علّت تشدید بیماری آسم، دچار سرفه های مزمن باشد که ممکن است با بیماری های ریوی اشتباه شوند. از طرفی ریفلاکس، شایع ترین علّت دردهای غیر قلبی قفسه سینه است که بروز اشتباه تشخیصی در مورد آن و بیماری های قلبی، حتّی در بین اهل فن هم دیده می شود. گوش درد نیز علامتی است که بعضی از بیماران دچار آن می شوند. در موارد بسیار شدید امکان تخریب تدریجی دندان ها به واسطه تماس با اسید نیز وجود خواهد داشت.

  • ستایش فوریه 2017 در 00:00

    اکثر مبتلایان به ریفلاکس، حدّاقل تا پایان دوره درمان؛ تحمّل خوراکی های ترش و اسیدی را ندارند؛ لذا بهتر است در این زمینه نیز احتیاط لازم انجام شود.

  • بهراد فوریه 2017 در 00:00

    علاوه بر موارد بهداشتی فوق الذّکر، طبّ جدید اعتقاد به درمانی طولانی با داروهایی مثل آنتی اسیدها، رانیتیدین، سایمتیدین، فاموتیدین، امپرازول و مانند آنها دارد. علّت این درمان طولانی آن است که گفته می شود که یکی از خصوصیات این بیماری، عود مکرّر آن است تا جایی که ۹۰-۸۰ درصد بیماران پس از قطع دارو دچار عود بیماری می شوند. این مساله از نظر ما نادرست است و اعتقاد داریم که این درصد بالای عود، خصوصیت بیماری نیست؛ بلکه ناشی از ضعف این درمان ها و نیز عدم رعایت مسایل پیشگیرانه از سوی بیماران است. در درمان های انجام شده به شیوه طبّ سنّتی، ما کمتر با این مشکل مواجه می شویم.

  • ویدا فوریه 2017 در 00:00

    شیرین بیان: شاید بهترین ضدّ اسید طبّ سنّتی باشد. علاوه بر درمان ترش کردن؛ در درمان نفخ، مشکلات هضمی و سنگینی معده و زخم های معده و روده بسیار موثّر است. در اشکال مختلف(عرق، ریشه و پودر ریشه، پودر عصاره و رُبّ) قابل دسترسی و به صورت های مختلف قابل مصرف است. روزی ۳-۲ وعده و هر بار یک قاشق چایخوری از انواع جامد را در کمی آب جوش ریخته مصرف کنید(استفاده به صورت جوشانده و دم کرده هم مانعی ندارد) البته اولویت با مصرف ربّ شیرین بیان(معروف به ربّ سوس) است. برای مصرف عرق شیرین بیان هم روزی ۳-۲ بار و هر بار نصف استکان کوچک مصرف کنید. توجّه داشته باشید که می توانید مصرف شیرین بیان را برای دوره های یکی دو ماهه ادامه دهید ولی بهتر است مصرف آن طولانی نباشد. همچنین به علّت اثر افزایشی این دارو بر روی فشار خون، بهتر است افراد مبتلا به پرفشاری خون یا بیماری های قلبی از مصرف آن خودداری کنند. جواز مصرف این دارو در زنان باردار هم مورد تردید است.

  • فاطمه فوریه 2017 در 00:00

    داروهای آرام بخش: گفتیم که استرس یکی از عوامل مهم تشدید ترش کردن است. خوشبختانه بسیاری از داروهای فوق الذّکر(به ویژه آویشن، بابونه، دارچین، رزماری، مرزنجوش به لیمو و تخم گشنیز) اثر آرام بخشی مناسبی هم دارند. با این حال، در صورت ضرورت می توان از داروهای آرام بخش متعدّدی که اثر تقویتی روی کارکرد معده هم دارند، در ترکیب با داروهای فوق استفاده کرد. نمونه معروف این داروها، گل گاوزبان، سنبل طیب، بادرنجبویه و … می باشد.

  • ایمان فوریه 2017 در 00:01

    در صورت وجود یبوست می توانید داروهایی مثل فلوس، برگ سنا، گل سرخ، خطمی و … را با داروهای فوق ترکیب کنید. البته زیاد بودن اسید معده از علل مهم یبوست های مقاوم به درمان است و در بسیاری از مواقع، تنها با درمان ترش کردن معده، کارکرد روده ها نیز تنظیم خواهد شد.

  • قادر فوریه 2017 در 00:01

    آب سیب زمینی خام: این داروی نه چندان خوش طعم اثر عجیبی در درمان ترش کردن – به خصوص در موارد اورژانسی – دارد. بسیاری از بیماران با چند روز مصرف آب سیب زمینی خام، بهبودی فوق العاده ای را تجربه می کنند. توصیه ما روزانه ۳ بار و هر بار یک چهارم تا نصف استکان از دارو برای حدّاکثر یک هفته است.

  • احمدعلی فوریه 2017 در 00:01

    عسل: یک درمان قاطع برای درمان انواع مشکلات معده و به خصوص ترش کردن است. تقریباً تمام کسانی که خود را عادت می دهند بلافاصله پس از پایان غذا، یک قاشق مربّاخوری عسل میل کنند؛ به طور کامل درمان خواهند شد. معدود کسانی هستند که به علّت حرارت زیاد کبد با خوردن عسل، دچار تشدید مشکل می شوند که این افراد بهتر است از این درمان خودداری کنند.

  • افسانه فوریه 2017 در 00:01

    بادکش: بادکش روی معده علاوه بر ایجاد حالت مکش و بازگرداندن اسید از مری به معده، اثر تنظیمی فوق العاده ای در میزان اسید معده دارد. لذا انجام بادکش معده را حدّاقل به عنوان یک درمان کمکی، مدّ نظر داشته باشید.

  • کیوان فوریه 2017 در 00:02

    در موارد شدید ترش کردن و برای درمان علامتی، می توانید نصف قاشق چایخوری جوش شیرین خوراکی را در یک استکان آب حل کرده به تدریج میل کنید. طبیعتاً این درمان بهتر است به صورت موردی استفاده شود و نباید به آن به عنوان یک روش درمانی دایم نگاه کرد.

  • مائده فوریه 2017 در 00:02

    در بعضی منابع طبّ جدید از عرق نعناع به عنوان یکی از تحریک کننده های ترش کردن یاد شده است. نظرات اطبای سنتی در این مورد متفاوت است. بهتر است در این مورد کمی احتیاط کرد.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.