خطرناک ترین و عجیب ترین بیماری های روانی ارثی

خطرناک ترین و عجیب ترین بیماری های روانی ارثی

بیماری های روانی بیماری های روانی ,بیماری های روانی دو قطبی,بیماری های روانی خطرناک,بیماری های روانی شایع,بیماری های روانی عجیب,بیماری های روانی شایع در کودکان توضیحاتی در مورد بیماری های روانی وقتی …

گیاهان دارویی و درمان بیماری های لثه و دهان

گیاهان دارویی و درمان بیماری های لثه و دهان

گیاهان دارویی و درمان بیماری های لثه و دهان خواص گیاهان دارویی,فواید گیاهان دارویی,گیاهان دارویی درمانی,خاصیت گیاهان دارویی,خواص گیاهان دارویی درمانی,خواص گیاهان دارویی برای پوست,خواص گیاهان دارویی برای مو,خواص گیاهان دارویی برای …

آشنایی با نشانه ها وعلایم سرطان پروستات

آشنایی با نشانه ها وعلایم سرطان پروستات

آشنایی با نشانه ها وعلایم سرطان پروستات سرطان پروستات,بيماري سرطان پروستات,سرطان پروستات در بارداري,علائم سرطان پروستات,درمان سرطان پروستات,درمان سرطان پروستات با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان سرطان پروستات,سرطان پروستات را چگونه …

علت و علائم “سرطان سینه” در مردان و زنان

سرطان سینه , سرطان پستان , علت سرطان سینه , علائم سرطان سینه , عوارض سرطان سینه , نشانه های سرطان سینه , راه های درمان سرطان سینه , پیشگیری از سرطان سینه , سرطان سینه چیست

سرطان سینه , سرطان پستان , علت سرطان سینه , علائم سرطان سینه , عوارض سرطان سینه

به گزارش بی اس ام اس سرطان پستان یا سرطان سینه، به نوعی سرطان گفته می‌شود که از بافت پستان آغاز می‌شود.

سرطان پستان انواعی دارد که بصورت زیر می‌باشد:

سرطان مجرایی؛ فقط در داخل مجرای سینه، سلول‌های سرطانی رشد می‌کنند. اگر فرد توده کوچکی را در سینه خود احساس کرد و یا از نوک سینه ترشحاتی خارج شد، باید به پزشک مراجعه کند.

سرطان لوبولی؛ وجود توده سفت، تورم، تغییر ظاهر سینه و نوک سینه برگشته جزء علائم این سرطان است که از طریق بیوپسی سینه(نمونه برداری از بافت سینه) می‌توان آن را تشخیص داد.

سرطان التهابی سینه؛ در پوست رخ داده، موجب قرمزی و ورم سینه شده و ظاهر سینه را ملتهب می‌کند. بزرگ شدن ناگهانی اندازه سینه، شبیه شدن پوست سینه به پوست پرتقال، خارش دائمی پوست سینه، گرم و سفت شدن سینه، درد سینه، تورفتگی نوک سینه و ورم گره لنفاوی زیر بغل نیز از علائم آن هستند.

بیماری پاژه نوک سینه؛ در این بیماری، نوک سینه خارش دارد و فلس‌ مانند و قرمزرنگ می‌شود. بطوریکه به راحتی با جوش اشتباه گرفته می‌شود. بثورات قرمزی که در نوک سینه وجود دارند ممکن است به سمت پوست قهوه‌ای اطراف نوک سینه گسترش پیدا کند، موجب یک زخم باز در نوک سینه شود و یا اینکه علائمی شبیه اگزما در نوک سینه داشته باشد.

عوامل ابتلا؛ سابقه فامیلی ابتلا به سرطان پستان، بخصوص در مادر، خواهر یا دختر، سابقه سرطان پستان در خود فرد، سن اولین زایمان بیشتر از 35 سال،نازایی، بلوغ زودرس، یائسگی دیررس، چاقی پس از یائسگی، مصرف زیاد چربی حیوانی در رژیم غذایی، سابقه تابش اشعه زیاد به قفسه سینه و برخی از بیماری‌های خوش خیم پستان.

بار دیگر به علائم ابتلا به سرطان سینه اشاره می‌کنیم؛ یک توده در سینه(بصورت سفت و گاه غیر متحرک و یا چسبندگی)، تغییر در شکل سینه، گودی پوست، ترشح مایع از نوک سینه(ترشحات می‌توانند به رنگ‌های سفید، قهوه‌ای، آبی، خاکستری، قرمز، سبز و یا بدون رنگ باشند و ترشح ناشی از سرطان پستان معمولاً خونابه و در مواردی بی رنگ است.) و پوسته شدن قسمتی از پوست، خارش نوک پستان به همراه پوسته پوسته شدن و ترک خوردن آن و بزرگی غدد لنفاوی زیر بغل.

نکته‌ی قابل توجه اینجاست که نمی‌توان از ایجاد سرطان پستان جلوگیری کرد. ولی با تشخیص زودرس و به موقع آن، شانس بیشتری برای درمان موفقیت‌آمیز این بیماری وجود دارد.

از طریق مامو گرافی نیز می‌توان برای تشخیص زودرس این بیماری استفاده کرد.

علائم سرطان سینه کدامند؟ سرطان پستان چگونه شروع می شود؟ تومورهای خوش خیم و بد خیم چه تفاوتی با هم دارند؟ این سرطان با چه سرعتی رشد می کند؟ پاسخهمه این سوالات را درادامه بخوانید.

 سرطان سینه ( پستان ) چیست و چگونه آغاز می شود؟

سرطان پستان ناشی از رشد خارج از قاعده سلول های غیرطبیعی در پستان است. در هر دو نوع تومورهای خوش خیم و بدخیم، رشد سریع و زیاد سلول ها وجود دارد. روند زیاد شدن سلول ها در تومورهای خوش خیم در مرحله مشخصی متوقف می شود، در تومورهای بدخیم این رشد به صورت غیر قابل مهار ادامه     می یابد تا حدی که در صورت عدم درمان، تمامی قسمت های بدن را تحت تأثیر قرار داده و از کار می اندازد.

شایع ترین نوع سرطان پستان، سرطان از منشاء مجاری شیری است و از آنجا که این نوع بافت بیشتر در یک چهارم بالایی و خارجی پستان وجود دارد،  در حدود نیمی از سرطان های پستان در ربع فوقانی و خارجی آن یافت می شوند.

تومورهای خوش خیم و بدخیم چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟

 باید گفت که در تمام تومورها رشد سریع و زیاد سلول ها وجود دارد. خواه این تومور خوش خیم باشد یا بدخیم. آنچه حائز اهمیت است و تفاوت اصلی این دو نوع تومور را سبب می شود این است که روند زیاد شدن سلول ها در تومورهای خوش خیم در مرحله مشخصی متوقف می شود ولی در تومورهای بدخیم به صورت غیرقابل مهار ادامه می یابد. این رشد سلولی در تومورهای بدخیم که همان سرطان است تا حدی ادامه می یابد که در صورت عدم درمان تمامی قسمت های بدن را تحت تأثیر قرار داده و از کار می اندازد. این در حالی است که این اتفاق، هرگز در تومورهای خوش خیم  نمی افتد.

 رطان پستان، شایعترین سرطانی است که خانم ها به آن مبتلا می شوند. در کشورهای غربی این بیماری بیشتر در سنین بالای 50 سال دیده می شود ولی در کشور ما بیماران جوان تر هستند و در بسیاری از موارد به علت عدم آگاهی از علائم بیماری در مراحل پیشرفته تری مراجعه می کنند.

هر چقدر سرطان پستان زودتر تشخیص داده شود، درمان آن آسان تر و موفقیت آمیز تر است. به همین دلیل لازم است بانوان جهت حفظ سلامت خود، حقایقی را در مورد این بیماری بدانند.

سرطان سینه , سرطان پستان , علت سرطان سینه , علائم سرطان سینه , عوارض سرطان سینه

عوامل ابتلا به سرطان سینه

دلیل ابتلا به سرطان سینه چیست؟

 مهمترین عواملی که باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان پستان می شوند عبارتند از :

سابقه فامیلی ابتلا به سرطان پستان، بخصوص در مادر، خواهر یا دختر

سابقه سرطان پستان در خود فرد

سن اولین زایمان بیشتر از 35 سال

نازایی

بلوغ زودرس

یائسگی دیررس

چاقی پس از یائسگی

مصرف زیاد چربی حیوانی در رژیم غذایی

سابقه تابش اشعه زیاد به قفسه سینه

برخی از بیماریهای خوش خیم پستان

البته باید تاکید کرد که وجود یک یا تمام این شرایط در هر فرد به معنای ابتلای قطعی وی به این بیماری نیست و این عوامل صرفا” احتمال ابتلا را افزایش می دهند. همچنین

علائم و نشانه های سرطان سینه چیست؟

1- توده یا تومور پستان:

     توده های مشکوک به سرطان در لمس به صورت سفت یا سخت، گاه غیرمتحرک و با چسبندگی به اطراف لمس می شوند. همان گونه که قبلاً گفته شد، اغلب این توده ها منفرد و بدون درد هستند. باید توجه داشت که قضاوت در مورد خوش خیم یا بدخیم بودن توده، بعهده پزشک معالج بوده و پس از بررسی های دقیق مقدور خواهد بود.

2- ترشح از نوک پستان:

 ترشحات پستان می توانند به رنگ های مختلف مشاهده شوند (سفید، قهوه ای، آبی، خاکستری، قرمز، سبز و یا بدون رنگ). ترشح ناشی از سرطان پستان معمولاً خون واضح و یا خونابه ای یا در برخی از موارد بی رنگ می باشد.

 ترشح خونی یا آبکی که خودبخودی بوده و از یک پستان و از یک مجرا خارج شود، یا همراه با غده ای در پستان باشد، شک به سرطان را افزایش می دهد.

3- تغییرات پوست پستان:

 این تغییرات به صورت فرورفتگی و یا کشیدگی پوست پستان بروز می کنند. فرورفتگی پوست پستان ممکن است بطور ثابت و مشخص وجود داشته باشد و یا در حالات خاصی از معاینه پستان دیده شود. کشیدگی پوست، اگر چه علامتی مهم است ولی یافته قطعی دال بر سرطان نیست و گاهی به دنبال بیماری های خوش خیم پستان نیز دیده می شود.

4- تغییرات نوک پستان:

    در بعضی افراد فرورفتگی نوک پستان ممکن است بعد از شیردهی یا پس از دوران بلوغ ایجاد شود که معمولاً به طور خود به خودی و یا با دستکاری خود فرد به حالت اول برمی گردد. در حالیکه در سرطان، این فرورفتگی حالت ثابت دارد و با معاینه دقیق پستان ممکن است وجود غده ای در زیر نوک و هاله پستان مشخص شود.

 قرمزی و خارش نوک پستان همراه با پوسته پوسته شدن و ترک خوردن آن، می تواند علامت نوعی از سرطان پستان به نام پاژه باشد مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.

5- بزرگی غدد لنفاوی زیر بغل:

   آنچه از اهمیت ویژه ای برخوردار است این موضوع است که بزرگی غدد لنفاوی زیربغل می تواند به دلیل ضایعات خوش خیم و حتی    التهاب ها و ضربه به ناحیه دست و یا پستان باشد. بنابراین اگرچه این علامت بیمار را به سمت بررسی های بیشتر هدایت می کند ولی باید دانست که این حالت از ابتدا نگران کننده نیست.

6- تغییراندازه پستان:

  گاهی اوقات به علت بزرگی بیش از حد یک تومور و یا التهاب قابل توجه دور تومورهای کوچکتر، پستان در یک طرف، بطور واضحی بزرگتر از طرف مقابل می شود. البته اندازه دو پستان در افراد سالم نیز کاملاً مشابه نیست ولی بزرگی یک پستان نسبت به طرف دیگر که اخیراً ایجاد شده است، باید مورد توجه قرار گیرد و با انجام معاینه از عدم وجود توده و سلامت پستان مطمئن شد. گاهی هم تومورهای خوش خیم و نیز ضربه به پستان، خونریزی و یا التهاب ناشی از تجمع شیر در پستان (بویژه در خانم های باردار و شیرده) و کیست های بزرگ، باعث این عدم تقارن می شوند که با معاینه و استفاده از روش های تشخیصی، می توان نوع آنها را تعیین نمود (3 و 2).

 با وجود آنکه نمی توان از ایجاد سرطان پستان جلوگیری کرد ولی با تشخیص زودرس و به موقع آن، شانس بیشتری برای درمان موفقیت آمیز این بیماری وجود دارد.

سه روش شناخته شده برای تشخیص زودرس سرطان سینه وجود دارد که عبارتند از:

 خودآزمایی پستان

 معاینه پستان توسط پزشک

 ماموگرافی

خودآزمایی پستان

علائم سرطان سینه و راههای تشخیص سرطان سینه

سرطان سینه , سرطان پستان , علت سرطان سینه , علائم سرطان سینه , عوارض سرطان سینه

کلم بروکلی برای سرطان سینه بسیار مفید است و از خواص کلم بروکلی مبارزه با سرطان هاست

یک متخصص تغذیه در باره بیماری دیابت نوع 1 عقیده دارد که برگ زیتون کاهش دهنده فشار خون، قندخون، ضد اسپاسم، گشادکننده عروق خونی، کاهش دهنده کلسترول بد و برای افراد دیابتی بسیار مناسب است.روغن زیتون حاوی مواد شیمیایی گیاهی است که باعث کاهش کلسترول، نرم کننده و صفرابر است و حاوی میزان زیادی آنتی اکسیدان است که از سرطان سینه و سرطان کولون جلوگیری می‌کند.

خار مریم از ایجاد سنگ صفرا پیش گیری و بیماری را درمان می نماید.البته این گیاه، در مقابله با سرطان پروستات،سرطان رحم و سرطان سینه موثر و نافع است و رشد سلول های سرطانی را نیز کاهش می دهد.در واقع این گیاه اثربخشی داروهای مربوط به شیمی درمانی را نیز افزایش می دهد.بدنیست بدانید که مقاومت انسولین در بیمارانی که از دیابت نوع ۲ رنج می برند را کاهش می دهد.

گفتنی است که این احتمال وجود دارد که مصرف کوهوش سیاه وضعیت مبتلایان به سرطان سینه را وخیمتر سازد. البته زنانی که مبتلا به سرطان سینه هستند یا بوده اند یا احتمال ابتلا به این بیماری در آنها فراوان است باید از مصرف این گیاه اجتناب کنند.

بعد از سرطان پستان، سرطان ریه بیشترین مرگ و میر را در جهان داشته است.

منابع:

نمناک

تبیان

سرطان سینه , سرطان پستان

آخرین بروز رسانی در : جمعه 9 مهر 1395

50 دیدگاه

  • سما فوریه 2017 در 13:41

    سرطان پستان ناشی از رشد خارج از قاعده سلول های غیرطبیعی در پستان است. در هر دو نوع تومورهای خوش خیم و بدخیم، رشد سریع و زیاد سلول ها وجود دارد. روند زیاد شدن سلول ها در تومورهای خوش خیم در مرحله مشخصی متوقف می شود، در تومورهای بدخیم این رشد به صورت غیر قابل مهار ادامه می یابد تا حدی که در صورت عدم درمان، تمامی قسمت های بدن را تحت تأثیر قرار داده و از کار می اندازد.

  • سارا فوریه 2017 در 13:41

    شایع ترین نوع سرطان پستان، سرطان از منشاء مجاری شیری است و از آنجا که این نوع بافت بیشتر در یک چهارم بالایی و خارجی پستان وجود دارد، در حدود نیمی از سرطان های پستان در ربع فوقانی و خارجی آن یافت می شوند.

  • قادر فوریه 2017 در 13:41

    باید گفت که در تمام تومورها رشد سریع و زیاد سلول ها وجود دارد. خواه این تومور خوش خیم باشد یا بدخیم. آنچه حائز اهمیت است و تفاوت اصلی این دو نوع تومور را سبب می شود این است که روند زیاد شدن سلول ها در تومورهای خوش خیم در مرحله مشخصی متوقف می شود ولی در تومورهای بدخیم به صورت غیرقابل مهار ادامه می یابد. این رشد سلولی در تومورهای بدخیم که همان سرطان است تا حدی ادامه می یابد که در صورت عدم درمان تمامی قسمت های بدن را تحت تأثیر قرار داده و از کار می اندازد. این در حالی است که این اتفاق، هرگز در تومورهای خوش خیم نمی افتد.

  • دانا فوریه 2017 در 13:41

    رطان پستان، شایعترین سرطانی است که خانم ها به آن مبتلا می شوند. در کشورهای غربی این بیماری بیشتر در سنین بالای 50 سال دیده می شود ولی در کشور ما بیماران جوان تر هستند و در بسیاری از موارد به علت عدم آگاهی از علائم بیماری در مراحل پیشرفته تری مراجعه می کنند.

  • اشکان فوریه 2017 در 13:41

    هر چقدر سرطان پستان زودتر تشخیص داده شود، درمان آن آسان تر و موفقیت آمیز تر است. به همین دلیل لازم است بانوان جهت حفظ سلامت خود، حقایقی را در مورد این بیماری بدانند.

  • افسانه فوریه 2017 در 13:42

    مهمترین عواملی که باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان پستان می شوند عبارتند از :

    سابقه فامیلی ابتلا به سرطان پستان، بخصوص در مادر، خواهر یا دختر

    سابقه سرطان پستان در خود فرد

    سن اولین زایمان بیشتر از 35 سال

    نازایی

    بلوغ زودرس

    یائسگی دیررس

    چاقی پس از یائسگی

    مصرف زیاد چربی حیوانی در رژیم غذایی

    سابقه تابش اشعه زیاد به قفسه سینه

    برخی از بیماریهای خوش خیم پستان

  • قادر فوریه 2017 در 13:42

    توده های مشکوک به سرطان در لمس به صورت سفت یا سخت، گاه غیرمتحرک و با چسبندگی به اطراف لمس می شوند. همان گونه که قبلاً گفته شد، اغلب این توده ها منفرد و بدون درد هستند. باید توجه داشت که قضاوت در مورد خوش خیم یا بدخیم بودن توده، بعهده پزشک معالج بوده و پس از بررسی های دقیق مقدور خواهد بود.

  • رضوان فوریه 2017 در 13:42

    ترشحات پستان می توانند به رنگ های مختلف مشاهده شوند (سفید، قهوه ای، آبی، خاکستری، قرمز، سبز و یا بدون رنگ). ترشح ناشی از سرطان پستان معمولاً خون واضح و یا خونابه ای یا در برخی از موارد بی رنگ می باشد.

  • نفیسه فوریه 2017 در 13:42

    ترشح خونی یا آبکی که خودبخودی بوده و از یک پستان و از یک مجرا خارج شود، یا همراه با غده ای در پستان باشد، شک به سرطان را افزایش می دهد.

  • سارا فوریه 2017 در 13:42

    این تغییرات به صورت فرورفتگی و یا کشیدگی پوست پستان بروز می کنند. فرورفتگی پوست پستان ممکن است بطور ثابت و مشخص وجود داشته باشد و یا در حالات خاصی از معاینه پستان دیده شود. کشیدگی پوست، اگر چه علامتی مهم است ولی یافته قطعی دال بر سرطان نیست و گاهی به دنبال بیماری های خوش خیم پستان نیز دیده می شود.

  • سجاد فوریه 2017 در 13:43

    در بعضی افراد فرورفتگی نوک پستان ممکن است بعد از شیردهی یا پس از دوران بلوغ ایجاد شود که معمولاً به طور خود به خودی و یا با دستکاری خود فرد به حالت اول برمی گردد. در حالیکه در سرطان، این فرورفتگی حالت ثابت دارد و با معاینه دقیق پستان ممکن است وجود غده ای در زیر نوک و هاله پستان مشخص شود.

  • نفیسه فوریه 2017 در 13:43

    قرمزی و خارش نوک پستان همراه با پوسته پوسته شدن و ترک خوردن آن، می تواند علامت نوعی از سرطان پستان به نام پاژه باشد مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.

  • ارمان فوریه 2017 در 13:43

    آنچه از اهمیت ویژه ای برخوردار است این موضوع است که بزرگی غدد لنفاوی زیربغل می تواند به دلیل ضایعات خوش خیم و حتی التهاب ها و ضربه به ناحیه دست و یا پستان باشد. بنابراین اگرچه این علامت بیمار را به سمت بررسی های بیشتر هدایت می کند ولی باید دانست که این حالت از ابتدا نگران کننده نیست.

  • غریبه فوریه 2017 در 13:43

    گاهی اوقات به علت بزرگی بیش از حد یک تومور و یا التهاب قابل توجه دور تومورهای کوچکتر، پستان در یک طرف، بطور واضحی بزرگتر از طرف مقابل می شود. البته اندازة دو پستان در افراد سالم نیز کاملاً مشابه نیست ولی بزرگی یک پستان نسبت به طرف دیگر که اخیراً ایجاد شده است، باید مورد توجه قرار گیرد و با انجام معاینه از عدم وجود توده و سلامت پستان مطمئن شد. گاهی هم تومورهای خوش خیم و نیز ضربه به پستان، خونریزی و یا التهاب ناشی از تجمع شیر در پستان (بویژه در خانم های باردار و شیرده) و کیست های بزرگ، باعث این عدم تقارن می شوند که با معاینه و استفاده از روش های تشخیصی، می توان نوع آنها را تعیین نمود

  • سارا فوریه 2017 در 13:43

    با وجود آنکه نمی توان از ایجاد سرطان پستان جلوگیری کرد ولی با تشخیص زودرس و به موقع آن، شانس بیشتری برای درمان موفقیت آمیز این بیماری وجود دارد.

  • فاطمه فوریه 2017 در 13:44

    سه روش شناخته شده برای تشخیص زودرس سرطان سینه وجود دارد که عبارتند از:

    خودآزمایی پستان

    معاینه پستان توسط پزشک

    ماموگرافی

    خودآزمایی پستان

  • ترنم فوریه 2017 در 13:44

    سلام میخاستم بگم وجود این علایم الزاما سرطان نیست و در دیگر بیماری ها هم وجود داره حتی استرس و اضطرابم باعث سوزش معده سردرد وحالت تهوع میشه مخصوصا وقتی این مطالب استرس زا رو میخونی

  • نفیسه فوریه 2017 در 13:44

    اگه وسواس گرفتید که این علایم رو دارید یا نه یجوری خودتون سرگرم کنید تا از دست این وسوسه ها خلاص شید خداییش ارزشش و نداره صبح تا شب بش فکر کنید زندگی واسه خودتون جهنم کنید یه کتابی دانلود کنید بخونید تا سرگرم شید کتاب اخلاقی باشه که چه بهتر درمان وسواسم توشه

  • سما فوریه 2017 در 13:44

    سرطان رو جدی بگیرید به خودتون شک کنید.

  • نفس فوریه 2017 در 13:44

    گاهی مشکلاتمونو خودمون بزرگش میکنیم

    گاهی باید سخت نگرفت گاهی باید صبور بود گاهی باید گیر نکرد توی موضوعی و ازش رد شد گاهی باید زاویه دید رو تغییر داد

  • برنا فوریه 2017 در 13:45

    با تشکر از بزرگوارانی که پرداختی به مسأله ی از زاویه ی دیگر داشتند .بله ، نباید گرفتار وسواس شد، اما تعادل و بررسی در بازه های زمانی تجویز شده، مثلاً برای موضوع سلامتی گزینه ی خوبی ست که پشیمانی هم ندارد و وظیفه مون را هم انجام دادیم . بررسی ادواری ضمن دوری از عوامل آسیب زا و رعایت مسائل لازم بهتر هست . نگران هم نباشیم .وظیفه مون را انجام بدیم، توکل بر خدا . إن شاء الله سلامت جسم و روح نصیب تان باشد .

  • ناشناس فوریه 2017 در 13:45

    سلام من 18سالمه و سرطان سینه دارم اینو می دونیم که همه رفتنی هستن .آرزوی سلامتی واسه همه مردم

  • کاملیا فوریه 2017 در 13:45

    عزیز دلم پونه و اویشن رو زود زود دم کن بخور.سیر هم یادت نره تو وعده های غذاییت حتما باشه.طب سنتی خیلی کمکت میکنه

  • رز فوریه 2017 در 13:45

    توکل *توسل* تلاش *ترک گناه *تازه ترین ها این5تاچیزی که باعث رشد وپیشرفت میشه کلمات معنی واضح دارن اما تازه ترین هاتازه گی میدن به زندگیت…..

  • یاسین فوریه 2017 در 13:46

    عزیزم نا امید نباش

  • ستایش فوریه 2017 در 13:46

    سلام سرطان هم مثل بقیه بیمارهای قابل درمانه فقط باید درست درمان بشه به شما دوست عزیز پیشنهاد میکنم طب سنتی رو از دست ندید. ان شاءالله که خدا بهتون سلامتی بده

  • احمدعلی فوریه 2017 در 13:46

    سلام ، ببخشید میشه علایم اولیه که شمارو متوجه بیماری تون کرد رو بگید واینکه مراحل درمانی وگستردگی بیماری تون را بفرمائید.ممنونم

  • یگانه فوریه 2017 در 13:46

    سلام من یکم کشیدگیه پوست دارم و چند روزه که فکر کردن به این سرطانه سینه عذابم میده

  • سجاد فوریه 2017 در 13:47

    سلام عزیزم چیزی نیست جایی نگرانی هم نیست…………..توکلت به خداباشه…………امیدباعث پیروزی ست…………………………

  • جهان فوریه 2017 در 13:47

    سلام من دوستم غده درسینه داشته ک اشعه حتی گوشی براش بده این علائم سرطانه.خوب میشه لطفا بگید هرکی میدونه

  • باران فوریه 2017 در 13:47

    دردنداره

  • لادن فوریه 2017 در 13:47

    ممنون از مطالبتون راستش منم چند هفته ایه دچار درد در ناحیه سینه شدم سینم پوست پوستی شده و ترشح هم دارم و می خوام حتما برای چکاب پیش دکتر برم امیدوارم خدای مهربون به همه سلامتی بده،امین.

  • باران فوریه 2017 در 13:48

    ناراحت نشیااا سرطان اگه برین بخونین اگر پوسته پوسته واز نوک سینه ترشح وخون میاد از علائم سرطا ن سینه اس

  • اشکان فوریه 2017 در 13:48

    خدا به همه مون صبر بده و شفا عنایت کنه

  • نفس فوریه 2017 در 13:48

    ایشاالله خدا تمام بیمارارو شفا بده. آمین…

  • ستایش فوریه 2017 در 13:48

    من خیلی سینه م تیر میکشه این بده؟ بصورت ممتد

  • ثریا فوریه 2017 در 13:49

    سلام مرسی خیلی خوب بود .یه سوال . خارش میتواند علایم سرطان پستان باشد باتشکر

  • یاور فوریه 2017 در 13:49

    من که خیلی استرس دارم با اینکه هیچکدوم از این علتئم رو خداروشکر ندارم

  • ویدا فوریه 2017 در 13:49

    دومین عامل مرگ و میر در بین زنان، سرطان و شایع ترین آن سرطان پستان است که متأسفانه سن شیوع آن در بین زنان جوان کشورمان قابل تأمل است.

  • لیلی فوریه 2017 در 13:50

    متأسفانه در كشور ما اوج فراواني سرطان پستان در بین زنان در دهه چهار و پنج عمرشان است که طبق گفته بسیاری از پزشکان يك دهه پايين ‌تر از آمارهای جهانی ست. به همين دليل توصيه مي‌شود تمام زنان زیر 40 سال به فاصله یک تا دو سال توسط پزشک معاینه شوند و از این سن به بعد هر سال به پزشک مراجعه کنند. در واقع از چهل سالگي به بعد بايد علاوه بر معاينات، ماموگرافي(تصويربرداري از پستان) هم، سالانه انجام شود تا با تكرار اين بررسي‌ ها به صورت منظم، بتوان سرطان پستان را در مراحل اوليه شناسايي و نسبت به درمان قطعي آن اقدام نمود.

  • سجاد فوریه 2017 در 13:50

    البته ناگفته نماند خوشبختانه اين سرطان از جمله سرطان های قابل پيشگيری و قابل تشخيص زودرس است كه با ارائه راهكارهاي ويژه، مي توان به کاهش مراجعه ديرهنگام و ارائه درمان مؤثر به منظور افزايش بقاء، کاهش مرگ و ارتقاء کيفيت زندگی بيماران کمک شایانی کرد.

  • امیریل فوریه 2017 در 13:50

    اما در حال حاضر سرطان پستان علت اصلي منتهي به مرگ در سنين 79ـ40 سالگي در زنان است كه نقشي مشابه بيماري های قلبي عروقي در مردان بازی مي كند. گرچه واضح است كه ابتلا به اين بيماری به دلیل صدمه روانی حاصل از ابتلا به بيماری صعب العلاج سرطان، برای بيماران بسیار ناراحت كننده خواهد بود؛ اما همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد خوشبختانه امروزه با استفاده از روش های غربالگری و تشخيص زودرس اين بيماری و همچنین پيشرفت های درماني تحول بزرگي در معالجه اين بيماری ايجاد شده است.

  • یاور فوریه 2017 در 13:50

    بهتر است در خصوص این سرطان بگویم که علائم این سرطان شامل توده یا تومور پستان، ترشح از نوک پستان، تغییرات پوست و نوک پستان است که البته در مراحل اولیه کاملاً بدون علامت است و به همین دلیل ماموگرافی توصیه می شود.

  • رضا فوریه 2017 در 13:50

    تومور سرطانی همچان که نسوج اطراف خودش را درگیر می کند، باعث کوتاه شدن رباط های نگهدارنده پوست پستان می شود و این تغییر به نوبه خود فرورفتگی هایی در پوست ایجاد می کند. البته کشیدگی پوست یک یافته قطعی دال بر سرطان نیست و گاهی به دنبال بیماری های خوش خیم پستان نیز یافت می شود.

  • نفیسه فوریه 2017 در 13:51

    با سلام چهل و چهار سال سن دارم و سه سال پیش مبتلا به سرطان پستان شدم و اکنونهر روز در اضطراب باز گشت این بیماری دست و پا می زنم و ابتدا برای همهافراد دعا می کنم که سالم و از این بیماری دور باشند و بعد برای خودم سالم باشید
    f

  • هما فوریه 2017 در 13:51

    سلام باتشکرازشماسوالی داشتم.ترشحاتی مانندشیرازسینه بدون بارداربودن نشانه چیست؟

  • مائده فوریه 2017 در 13:51

    من سرطان سینه دارم و ایا من میتوان عمل جراحی کنم

  • هشمت فوریه 2017 در 13:51

    سلام ایااین بیماران خوب میشوند

  • ترانه فوریه 2017 در 13:52

    سلام مادرم چهار سال پیش فهمیدیم سرطان سینه داره الان بعد دوره درمان حالش خوبه

  • سارا فوریه 2017 در 13:52

    سلام من ۲۲سالمه در سینه سمت چپ من غد های هست و درد کمی هم دارد و در بعضی مواقع زیر بغل من هم درد میکنه آیا سرطان سینه است خیلی نگرانم؟

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.