10 علت بدرنگی دندانها و راههای جلوگیری از آنها

10 علت بدرنگی دندانها و راههای جلوگیری از آنها

10 علت بدرنگی دندانها و راههای جلوگیری از آنها بدرنگ شدن دندان ها,بیماری بدرنگ شدن دندان ها,بدرنگ شدن دندان ها در بارداری,علائم بدرنگ شدن دندان ها,درمان بدرنگ شدن دندان ها,درمان بدرنگ شدن …

علت و درمان درد تخمدان سمت راست و چپ در بارداری قبل و بعد از پریود

علت و درمان درد تخمدان سمت راست و چپ در بارداری قبل و بعد از پریود

درد تخمدان درد تخمدان ،درد تخمدان راست،درد تخمدان در بارداری،درد تخمدان سمت راست،درد تخمدان سمت چپ،درد تخمدان در اوایل بارداری،درد تخمدان نشانه بارداری است،درد تخمدان بعد از پریود،درد تخمدانها در اوایل بارداری،درد …

علل و علائم اختلال‌ رشد کودکان و راه درمان این بیماری

علل و علائم اختلال‌ رشد کودکان و راه درمان این بیماری

اختلال‌ رشد کودکان اختلال رشد کودکان ، اختلال رشد کودکان Ftt،اختلال رشد کودک،اختلالات رشد کودک،درمان اختلال رشد کودکان،اختلالات رشد در کودکان،علل اختلال رشد در کودکان،درمان اختلال رشد در کودکان،علائم اختلال رشد در …

سرطان لب

سرطان لب ،سرطان لب و علایم آن،سرطان لب پایین،سرطان لب و دهان،سرطان لب چیست،سرطان البروستاتا،سرطان لب تحتانی،سرطان البحر،سرطان لب بالا،سرطان لب علائم،سرطان لب و علائم آن،علائم سرطان لب چیست،علایم سرطان لب چیست،سرطان لب نشانه چیست،علت سرطان لب چیست

سرطان لب

در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم به بیماری سرطان لب بپردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

سرطان لب

به گزارش سایت جسارت سرطان لب یکی دیگر از بیماری هایی است که بیشتر مردان را درگیر خواهد کرد. اگر بخواهیم تعریفی برای این نوع سرطان ارائه دهیم می توانیم به رشد یا تغییرات غیرطبیعی سلول های دیسک مانندی که روی لب را می پوشانند, اشاره کنیم. این بیماری دلایل بسیاری دارد که با رعایت نکردن برخی نکات خطر ابتلا به آن افزایش خواهد یافت .امروزه تشخیص این نوع سرطان نسبت به سرطان های دیگر آسان تر شده و همین امر درصد درمان را بالا می برد.

علل سرطان لب

1- مصرف تنباکو : مصرف محصولات تنباکو از قبیل سیگار، پیپ و قلیان یکی از عوامل خطری است که سبب افزایش احتمال ابتلا به سرطان لب می شود. 2- عفونت های ویروسی : اگر چه به بطور کامل ثابت نشده، ولی نتایج برخی تحقیقات حاکی از آن است که ویروسی به نام (HPV)یا ویروس پاپیلومای انسانی، احتمال ابتلا به سرطان لب را افزایش می دهد. 3- کمبود برخی موادمغذی: برنامه غذایی که عناصری مانند آهن، اسید فولیک، سلنیوم و ویتامین های A و E را کمتر دارد، احتمال ابتلا به سرطان دهان را افزایش می دهد. 4- عدم رعایت بهداشت دهان: عدم رعایت نکات بهداشتی در ناحیه دهان (مثل مسواک زدن) سبب ابتلا به سرطان لب و دهان می شود. 5- عوامل ژنتیکی: نژادهای آفریقایی و مردان بالای 40 سال، بیشتر در معرض ابتلا به سرطان لب قرار دارند. 6- مصرف الکل : مصرف الکل، خطر ابتلا به سرطان لب را افزایش می دهد. 7- در معرض نور آفتاب بودن : افرادی که بیشتر در معرض نور خورشید قرار دارند و یا از نورها و اشعه های مصنوعی استفاده می کنند (مثل تخت های سولاریوم که برای برنزه کردن استفاده می شوند)، در معرض ابتلا به سرطان لب می باشند. این گونه افراد به سرطان پوست نیز مبتلا می شوند.

سرطان لب و علائم آن

سرطان لب در ابتدای بیماری ممکن است بدون علامت باشد. وقتی که علایم سرطان لب بروز می کند، شایعترین علامت آن درد است که معمولا بهبود نمی یابد. در اغلب موارد سرطان لب از لب پایین شروع می شود و گسترش می یابد. سرطان لب ناشی از تغییرات یا رشد غیرطبیعی سلول های دیسک مانندی است که روی لب را می پوشانند.- خونریزی از لب – تغییر یک منطقه از لب – بزرگ شدن گره های لنفاوی – ایجاد توده هایی بر روی لب – درد در ناحیه لب – کرختی و احساس سوزن سوزن شدن لب – ورم در ناحیه فک و دهان – ایجاد منطقه ای ضخیم بر روی لب – تغییر صدا – گلودرد یا احساس اینکه چیزی در گلو گیر کرده است

مرحله بندی سرطان لب

رحله اول (I): اندازه سرطان بیش از 2 سانتی متر (حدود 1 اینچ) نیستند و به گره های لنفاوی ناحیه ای منتشرنشده است. مرحله دوم(II): اندازه سرطان بیش از 2 سانتی متر و کمتر از 4 سانتی متر است (کمتر از 2 اینچ) و به گره های لنفاوی ناحیه منتشرنشده است. مرحله سوم (III): به هریک از موارد زیر می تواند اطلاق شود: – اندازه سرطان بیش از 4 سانتی متر است. – سرطان ممکن است به هراندازه ای باشد اما سلول های سرطانی فقط به یک گره لنفی در همان سمت گردن که سرطان وجود دارد منتشرشده اند قطر گره لنفاوی که به سرطان مبتلا شده است، نباید بیش از 3 سانتی متر باشد (کمی بیش از 1 اینچ). مرحله چهارم (IIV): به هریک از موارد زیر می تواند اطلاق شود: – سرطان به بافت های اطراف لب و حفره دهان منتشرشده است. گره های لنفاوی این ناحیه ممکن است درگیر شده یا نشده باشند. – سرطان می تواند به هراندازه ای باشد ولی به بیش از یک گره لنفی در همان سمت گردن و یا گره های لنفاوی در هر دو سوی گردن و یا به هر گره لنفاوی که بیش از 6 سانتی متر باشد، انتشاریافته است. – سرطان به قسمت های دیگر بدن منتشرشده است.

سرطان لب چیست

سرطان لب یکی از شایع ترین سرطان های دهان است که اغلب در مردان بروز می کند. شایع ترین نوع سرطان لب هم، نوع سنگفرشی آن است که می تواند پخش شود.اگر افراد و به خصوص آقایان که بیشتر در معرض ابتلا به سرطان لب قرار دارند، با علل بروز آن آشنا شوند، می توانند از عوامل خطرزای آن دوری کنند و شانس خود را برای ابتلا به این سرطان کاهش دهند.

علائم اولیه سرطان لب

دردی که در ناحیه لب بوجود می آید و بهبود نمی یابد. اغلب این نوع سرطان از لب پایین شروع می شود و بعد گسترش پیدا خواهد کرد. این نوع سرطان در ابتدا علائم خاصی نشان نمی دهد. خونریزی لب. بزرگی گره های لنفاوی. بوجود آمدن توده هایی بر روی لب. سوزن سوزن شدن لب. تورم ناحیه فک و دهان. تغییرکردن صدا. درد گلو

درمان سرطان لب

برای درمان سرطان لب ۳ راه وجود دارد که در اینجا به توضیحی مختصر در این باره می پردازیم. 1-جراحی 2-پرتو درمانی 3-شیمی درمانی.1- عمل جراحی: عمل های جراحی متعددی برای افراد مبتلا به سرطان لب وجود دارد و پزشک متخصص بسته به میزان گسترش سرطان ممکن است قسمت های خاصی از تومور سرطانی را بردارد. 2- پرتودرمانی : اشعه های ایکس xبرای از بین بردن سلول های سرطانی به کارمی روند و یا مانع رشد آنها می شوند. از آنجا که در پرتو درمانی می توان اشعه x را به قسمت خاصی از بدن محدود کرد و تاباند، می توان برای درمان سرطان های قسمت های کوچک از آن استفاده کرد. 3- شیمی درمانی : در شیمی درمانی سرطان لب از موادی مانند سیس پلاتین برای مبارزه با سلول های سرطانی استفاده می شود.

بیشتر بخوانید : سرطان لثه چگونه است ♥ پوست انداختن لب کودک

آخرین بروز رسانی در : جمعه 11 خرداد 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.