باید ها و نباید های میکروبلیدینگ در آرایشگاه زنانه که باید حتما توجه کنید

باید ها و نباید های میکروبلیدینگ در آرایشگاه زنانه که باید حتما توجه کنید

این روزها میکروبلیدینگ یا آرایش نیمه دائمی ابروها،  طرفداران زیادی بین افراد در سنین مختلف پیدا کرده است. مراقبت‌ های بعد از میکروبلیدینگ مرحله‌ای بسیار حساس در ترمیم ابرو است که افراد باید …

سیر تا پیاز عمل بینی با دکتر ضیغمی

سیر تا پیاز عمل بینی با دکتر ضیغمی

جراحی بینی که در حال حاضر متقاضیان زیادی را به خود جذب کرده ، محبوب ترین عمل زیبایی در نظر گرفته می شود ؛ به خصوص در کشور ما. رسیدن به نتیجه …

فروش پرسودترین نهال خشکبار در ایران، نهال گردو پیوندی

فروش پرسودترین نهال خشکبار در ایران، نهال گردو پیوندی

فروش پرسودترین نهال خشکبار در ایران، نهال گردو پیوندی به نقل از آریا نهال؛ اگر علاقه مند به زمینه ی کشاورزی و باغداری باشید، احتمالا پرسودترین خشکبار در ایران سوال اساسی شما …

معامله فیوچرز چیست؟

اگر فردی هستید که به دنبال پیدا کردن فرصت‌های ناب سرمایه‌گذاری می‌گردید، به احتمال زیاد نام معامله فیوچرز یا معاملات آتی را شنیده‌اید. مشکل اصلی که سرمایه‌گذاران با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، این بوده که قادر به پیش‌بینی آینده بازار‌های سرمایه‌گذاری نیستند. همین امر بسیاری از افراد را از شروع کار در این بازار‌ها منصرف می‌کند. با روی کار آمدن معاملات فیوچرز، سرمایه‌گذاران خیال آسوده‌تری دارند. در واقع، تریدر‌ها با استفاده از این معاملات می‌توانند خیلی راحت آینده سرمایه‌گذاری خود را پیش‌بینی کنند و ریسک را به حداقل برسانند.

این معامله به گونه‌ای طراحی شده است که فرد سرمایه‌گذار با استفاده از آن می‌تواند برای تضمین ترید خود قراردادی ببندد. به همین دلیل نیز این روش هر روز طرفداران بیشتری پیدا می‌کند.

نکاتی که باید درباره معامله فیوچرز بدانیم

در زبان انگلیسی معامله فیوچرز با نام‌های Futures Contract و Futures Trade شناخته می‌شود. کلمه فیوچر در زبان انگلیسی معنای آینده را می‌دهد و ربط این کلمه به ترید را می‌توان همان پیش‌بینی آینده ترید تعریف کرد. معامله Futures معامله‌ای است که در آن قراردادی بین خریدار و فروشنده تنظیم می‌شود و خریدار از فروشنده ارز این ضمانت را می‌گیرد که هر زمان ارز موردنظر به قیمت توافق شده رسید، آن را خریداری کند.

قبل از ورود ارز دیجیتال به عرصه بازار، خریداران برای کالا‌های روزمره مانند قند یا حتی معاملات بزرگ‌تری مانند نفت از این روش استفاده می‌کردند. فروشنده به خریدار قول می‌داد که زمانی که کالا به قیمت مورد توافق رسید، همان مقدار توافق‌شده را به خریدار می‌فروشد. معامله Futures می‌تواند تاریخ انقضا داشته باشد یا اینکه دائمی باشد. زمانی‌که این معامله تاریخ انقضا دارد، طبق تاریخی که قبلا دو طرف در آن به توافق رسیده‌اند، ارز به فروش می‌رسد و حتی اگر یک روز از تاریخ انقضای قرارداد بگذرد، قرارداد مذکور منسوخ به حساب می‌آید. برعکس مورد قبلی، در قرارداد‌های دائمی قیمت ارز باید به‌صورت لحظه‌ای کنترل شود. هر زمان که ارزش ارز به قیمت توافق‌شده نزدیک شد، فروشنده ارز را به خریدار می‌فروشد.

معامله فیوچرز (Futures Contract) چیست؟

معاملات آتی یا فیوچرز با ترید روزانه ارز تفاوت‌هایی دارند؛ اما ممکن است در نگاه اول و مقایسه این روش با پلتفورم‌هایی مانند Bybit در ابتدا متوجه تفاوت‌های این دو نشوید. نگران نباشید! چرا‌که عدم درک شما به این دلیل است که معامله‌گران روش‌های تقریبا یکسانی را برای این دو معامله پیش می‌گیرند. در معامله Futures یا آتی ریسک سرمایه‌گذاری به حداقل می‌رسد و هر فرد بدون اینکه سرمایه خاصی داشته باشد، می‌تواند بدون نگرانی از ضرر، وارد این معامله شود و هر زمان که ارز موردنظر به قیمت دلخواه رسید، آن را خریداری کند.

 

انواع معاملات فیوچرز

کسی که می‌خواهد وارد این نوع معامله شود، باید با انواع آن آشنایی داشته باشد. در ادامه نگاهی می‌اندازیم به روش‌های مختلفی که این معامله دارد:

  • معامله آتی استاندارد نوعی معامله Futures است که طی آن خریدار می‌تواند تاریخ انقضا و تسویه را بداند. این روش رایج‌ترین روش در میان معاملات آتی است. صرافی‌های نام‌داری مانند CBOE و CME Group برای اولین بار در ایالات متحده برای ارز بیت‌کوین از این روش استفاده کردند. همین امر باعث افزایش قیمت قابل توجه بیت‌کوین در سطح جهان شد.
  • تحویل فیزیکی روش دومی است که برای ترید استفاده می‌شود. در این نوع معامله که با نام Futures with Phusical Delivery شناخته می‌شود، امکان تسویه فیزیکی را برای خریداران میسر می‌کند. تفاوتی که این روش با روش استاندارد دارد این است که در معامله فیزیکی هنگامی که تاریخ قرارداد به انقضا می‌رسد، خریدار می‌تواند ارز بیت‌کوین خریداری شده را به‌صورت فیزیکی تحویل بگیرد.
  • روش دیگر، قرارداد دائمی نامیده می‌شود. این روش با نام Prepetual Contracts در بازار ارز شناخته می‌شود. در معامله فیوچرز دائمی، قرارداد شما تاریخ انقضا ندارد و هر زمان که ارز موردنظر به قیمت تعیین‌شده رسید تحویل خریدار داده خواهد شد.

مزایا و معایب معامله فیوچرز

هر سرمایه‌گذار مبتدی با سرمایه کم می‌تواند بدون نگرانی از ضرر، وارد این معاملات شود. کافی است برای شروع یک کیف پول دیجیتال و قابلیت نقدینگی داشته باشید. همین سهولت در استفاده باعث شده است که حجم معاملات ۲ تا ۳ برابر دیگر معاملات باشد.

دیگر مزیت معامله Futures تنظیم اهرم یا Leverage است. فیوچرز این امکان را می‌دهد که اهرم ترید را تا درجه ۱۰۰ تنظیم کنید. به‌طور مثال: اگر شما ۱۰ دلار سرمایه در ترید بگذارید و اهرم را روی ۱۰۰ تنظیم کنید، سودآوری حدود ۱۰۰ برابر پولی که گذاشتید خواهد بود.

شاید بزرگ‌ترین عیبی که در تریدینگ ارز‌های دیجیتال وجود دارد، این باشد که سرمایه‌گذار به هیچ عنوان نتواند آینده را پیش‌بینی کند. شرایط آب و هوایی و تحولات سیاسی همگی در تناوب بازار ارز تاثیرگذار هستند و سرمایه‌گذاران کنترلی روی این اتفاقات ندارند. یکی دیگر از معایب آن، اهرم است؛ اهرم همان‌قدر که می‌تواند در سودآوری کمک کند، در عین حال ممکن است باعث ضرر در سرمایه شود. هرچه درجه اهرم بالاتر باشد، تاثیر نوسانات ارز روی سرمایه بیشتر خواهد بود.

داشتن تاریخ انقضا در معامله فیوچرز نیز به نوبه خود می‌تواند سرمایه‌گذار را از سود بیشتر محروم کند. معمولا هنگامی که تاریخ قرارداد‌ها رو به پایان هستند، جذابیت دارایی‌های دیجیتال افزایش پیدا می‌کند و به همین دلیل سرمایه‌گذار با پایان تاریخ قرارداد فرصت‌های خوبی را از دست خواهد داد.

سوالات رایج درباره معامله فیوچرز

ممکن است برای سرمایه‌گذاران ایرانی که قصد انجام این ترید را دارند، سوالاتی مطرح شود. در ذیل به این سؤالات و پاسخ آن‌ها می‌پردازیم:

1. آیا کاربران ایرانی می‌توانند از معامله Futures استفاده کنند؟

با وجود تحریم‌های بین‌المللی که کشور‌های جهانی برای ایران وضع کرده‌اند، معاملات ارزی کمی پیچیده شده است. اگر سایت‌های سرمایه‌گذاری خارجی متوجه شوند که آدرس IP شما از ایران است، کل سرمایه و معاملات شما بلوکه می‌شود؛ به گونه‌ای که دیگر حق برداشت از آن را نخواهید داشت.

2. برای بهره‌بردن از این بازار سرمایه از ایران چه کنیم؟

نکته اولی که باید به آن توجه شود، انتخاب صحیح صرافی است. امروزه صرافی‌های امنی مانند والکس هستند که بستر امنی برای کاربران ایرانی و انتقال ارز آن‌ها در نظر گرفته‌اند.

معاملات فیوچرز و تأثیر آن‌ها بر بازار ترید

برای موفقیت در بازار ارز دیجیتال لازم است که با معامله فیوچرز و تاثیراتی که می‌تواند روی بازار ارز دیجیتال اعمال کند، آشنا شوید. به طور کلی معاملات آتی برای این امر طراحی شده‌اند که سرمایه‌گذار چه مبتدی و چه ماهر باشد، بتواند با کمترین ریسک ارز بخرد. اهرم‌های تعیین‌شده در تریدینگ همانند تیغ دولبه می‌توانند خوب باشند، ولی نباید از یاد برد که این اهرم‌ها بسیار وابسته به نوسانات بازار هستند. کاربران ایرانی که قصد انجام معامله Futures را دارند باید از IP خارجی استفاده کرده و حتما صرافی‌هایی را انتخاب کنند که بستر امن برای ایرانیان داشته باشند.

معاملات آتی با انواع مختلف ارائه می‌شوند و هر فرد باید با توجه به شرایط خود و پس از انجام تحقیقات لازم، بهترین نوع را انتخاب کند. در این میان مشاور‌های تریدینگ ماهر و خبره می‌توانند تا حد زیادی به حداقل‌شدن ریسک شما کمک کنند. به یاد داشته باشید که اولین شرط معامله ارزی امن تحقیق و مطالعه است و برای اینکه بتوانید به نتیجه دلخواه و سودآوری برسید، باید همواره اطلاعات خود را به‌روز کنید؛ با مطالعه بلاگ والکس می‌توانید از جریانات آگاه شوید.

منابع

https://wallex.ir/blog/how-to-trade-futures/

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 10 مهر 1401

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.