از شایع‌ترین تا کشنده‌ترین بیماری‌های ژنتیکی

از شایع‌ترین تا کشنده‌ترین بیماری‌های ژنتیکی

از شایع‌ترین تا کشنده‌ترین بیماری‌های ژنتیکی بیماری‌های ژنتیکی,بيماري بیماری‌های ژنتیکی,بیماری‌های ژنتیکی در بارداري,علائم بیماری‌های ژنتیکی,درمان بیماری‌های ژنتیکی,درمان بیماری‌های ژنتیکی با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان بیماری‌های ژنتیکی,بیماری‌های ژنتیکی را چگونه درمان …

بیماری های فصل سرد

بیماری های فصل سرد

بیماری های فصل سرد بیماری های فصل سرد,بيماري بیماری های فصل سرد,بیماری های فصل سرد در بارداري,علائم بیماری های فصل سرد,درمان بیماری های فصل سرد,درمان بیماری های فصل سرد با طب سوزني,مواد …

برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا بخوانید

برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا بخوانید

برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا بخوانید سرماخوردگی,بیماری سرماخوردگی,سرماخوردگی در بارداری,علائم سرماخوردگی,درمان سرماخوردگی,درمان سرماخوردگی با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان سرماخوردگی,سرماخوردگی را چگونه درمان کنیم,سرماخوردگی در کودکان,سرماخوردگی در بزرگسالان,سرماخوردگی در نوزادان,سرماخوردگی …

بی قراری پا

بی قراری پا ، بی قراری پا هنگام خواب ، بی قراری پا نشانه چیست ، بی قراری پا در بارداری

در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد بی قراری پا صحبت کنیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

این بیماری که نامش سندروم پای بیقرار است و به آن در دنیا بیماری ویلیس اکبوم می گویند و ناراحتی هایی به خصوص در پاها ایجاد می کند.این درد می تواند به حالت های خاصی خودش را نشان دهد و معمولا به صورت مورمور شدن ، درد پا و سوزش پا خودش را نشان می دهد.
این حالت زمانی خودش را نشان می دهد که فرد یا نشسته است و یا در حال استراحت است و یا خوابیده است.حرکاتی که این سندروم موجب ان می شود را به طور علمی اختلال حرکتی تناوبی اندام یا PLMS می نامند.
این بیماری دارای دو حالت اولیه و ثانویه است که کسانی که دچار حالا اولیه بیماری می شوند هیچ علت شناخته شده ای برای آن وجود ندارد.عده ای هم هستند که دچار بی قراری پا حالت ثانویه هستند که با مشکلات عصبی ، بارداری ، نارسایی مزمن کلیوی و کمبود اهن یا کم خونی همراه و در ارتباط است.

رابطه این بیماری و افسردگی

این بیماری می تواند منجر به افسردگی و اضطراب شود و به طور کلی می توانیم بگوییم که هر چه دوره مبتلا شدن به این بیماری بیشتر باشد این اضطراب و افسردگی می تواند بیشتر باشد.

دیده شده است که این بیماری می تواند سایر اعضای بدن را نیز درگیر کند مثلا ممکن است مچ دست را نیز درگیر کند.نظر پزشکان در مورد درمان این بیماری این است که باید ابتدا علت بیماری را تعیین کنند و سپس به دنبال درمان این بیماری بروند.

نظریات در مورد علت این بیماری زیاد است مثلا عده ای از محققان می گویند که علت این بیماری به وجود امدن مشکل در دوپامین مغز است ولی عده ای می گویند این بیماری به مغز ربطی ندارد و به دلیل جریان خون ضعیف در بدن بیمار است.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 21 مرداد 1398

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.