مراقبت از سالمند در منزل و خدمات پرستاری

مراقبت از سالمند در منزل و خدمات پرستاری

مراقبت از سالمند در منزل و خدمات پرستاری دوران سالمندی قطعاً نیاز به مراقبت بیشتری خواهد داشت و هر فردی در چنین مواقعی شرایط ویژه ای دارد که البته برخی از آن‌ها …

ارسال پیامک با تفکیک پیش‌ شماره

پیام های تبلیغاتی و ارسال آن ها به صورت انبوه می تواند کمک شایانی در کسب و کار شما نماید، شما با بهترین پنل پیامکی و با ارسال پیام‌ های تبلیغاتی می توانید مشتریان …

بلوبانک میلیونی شد

بلوبانک میلیونی شد

بلوبانک میلیونی شد بلو اکنون به‌علاوه‌ی شما در بلندترین شب سال در بلندترین نقطه ایستاد به گزارش روابط عمومی بلوبانک، استارتاپ پیشرو حوزه نئوبانک ایران در روزهای نزدیک به طولانی‌ترین شب سال …

3 علامت بیش فعالی کودک شما

اختلال بیش فعالی را اگر بخواهیم به صورت ساده و روان توضیح دهیم، می توانیم آن را نوعی اختلال تکاملی در سیستم عصبی و رفتارها بدانیم. اختلال بیش فعالی رواج بسیار زیادی در بین انسان ها علی الخصوص در بین پسران و مردان دارد و در کنار رایج بودنش می تواند شرایطی را پیش آورد که دارای عوارض بسیار متنوع و زیادی باشد.

به همین علت بهتر است این نوع اختلال هر چه زودتر در فرد تشخیص داده شده و درمان گردد. چرا که این اختلال تنها محدود به بازه سنی خاصی نیست و در هر سنی می تواند به یک شکل وجود داشته و بروز پیدا کند.

طبیعتا در هر سن با توجه به شرایط مختلف، عوارض و آسیب های مختلفی هم شکل می گیرد که درمان آن ها کمی سخت تر از دوران کودکی می شود.

نکته ای که بسیاری را با نگرانی رو به رو می کند روند درمانی این اختلال است. در حالی که درمان اختلال بیش فعالی یکی از راحت ترین درمان ها در حوزه اختلالات روانشناسی محسوب می شود که می توان به راحتی آن را بدون استفاده از دارو و تنها با جلسات مشاوره روانشناسی مستمر، درمان کرد.

لطفا قبل از همه این قسمت را حتما بخوانید!!

اختلال بیش فعالی مانند بسیاری از اختلالات دیگر، تشخیص حساسی دارد و نباید صرفا با دیدن یک سری از علائم، به اشتباه درمان را برای بیش فعالی آغاز کرد.

ممکن است موارد زیر در کودکان بسیاری وجود داشته باشد، اما این مورد به معنای بیش فعالی نیست و صرفا مواردی است که همه کودکان آن را در زمان خاصی تجربه کرده، و بعد از آن آداب های رفتاری و شخصیتی را فرا می گیرند.

پس در ابتدا توجه داشته باشید که حتما به روانشناسی مراجعه کنید که با تجربه باشد و بتواند بهترین تشخیص را بدهد تا روند درمانی به اشتباه طی نشود.

رویاپردازی زیاد در کودک

رویا پردازی یکی از مواردی است که می تواند از نشانه های بیش فعالی آن هم از نوع بی توجهی باشد. در بیش فعالی، نشانه ها غالبا یکی نبوده و ممکن است علائمی متفاوت از علائم عرف و جا افتاده در ذهن ها باشد که تشخیص آن به کمک روانشناس ممکن است.

کودک بیش فعال رویاپردازی بسیار زیادی می کند به طوری که به راحتی حواسش پرت شده و از انجام دادن کارهای خود باز میماند.

کودک رویاپردازی که بیش از 6 ماه به صورت واضح این رفتار را ادامه دهد، معمولا نمی تواند برنامه ریزی سازماندهی شده ای را انجام دهد و به همین علت، اکثر کارهای او نیمه تمام می ماند.

اگر این مورد از بیش فعالی درمان نشود، می تواند در زمان تحصیل کودک مشکلات مختلفی را به وجود آورده که افت تحصیلی شدید و افسرده شدن کودک به علت عقب افتادن از دوستان خود، موردی از آن است.

بی قراری مداوم در انجام هر کاری

بی قراری یکی از مواردی است که در کودک بیش فعال، از نوع تکانشی وجود دارد. در این نوع بیش فعالی، کودک به هیچ عنوان نمیتواند سر جای خود بشیند.

البته این مورد در تمام پسران در زمان کودکی وجود دارد و نباید موارد مختلف، با بیش فعالی اشتباه شود. چرا که جنب و جوش فراوان در این سنین، مخصوصا برای کودکان؛ امری طبیعی به شمار می رود.

اما کودکان بیش فعال تکانشی به هیچ وجه نمی توانند نشستن را به مدت طولانی تجربه کنند و این کار برای آن ها امری بسیار دشوار است. برای مثال کودک بیش فعال نمی تواند حتی نشستن در غذا خوردن را هم تحمل کند و در حین خوردن غذا، انجام دادن تکالیف مدرسه و نشستن سر کلاس درس، ممکن است بارها اقدام به راه رفتن کرده و محیط نشستن را ترک کنند چرا که به شدت تحت فشار قرار می گیرند.

اشتباهات سهل انگارانه در کودک

این اشتباهات در کودک بیش فعال به علت وجود دو مورد بالا است. به این معنا که بیش فعالی او از نوع ترکیب بیش فعالی بی توجهی و تکانشی است.

کودکی که به راحتی حواسش پرت می شود و نمی تواند کاری را به صورت درست و قانون مند انجام دهد و در کنار آن هیچ تمرکزی بر روی فعالیت های خود به علت جنب و جوش های خارج از کنترل ندارد، به راحتی می تواند هر تصمیمی را گرفته و صورت سهل انگارانه اشتباهات مختلفی را مرتکب شود.

این مورد حتی می تواند در روابط اجتماعی کودک هم تاثیرات منفی بسیار زیادی را بگذارد به نحوی که نه گفتن برای او بسیار سخت می شود و به مرور وسوسه های فکری برای او به وجود می آید.

نهایتا این اشتباه ها تا حدی ادامه پیدا می کند که می تواند باعث شود کودک خطرات غیر ضروری و مشکل زا را به جون بخرد.

همان طور که مشاهده کردید احتمالا متوجه شده اید که تبعات بیش فعالی کاملا به صورت زنجیره وار هستند. به طوری که یک مشکل باعث ایجاد مشکل دیگری می شود و در نهایت مشکلات دیگری را هم در راستای هم به وجود می آورند.

درمان بیش فعالی در کودکان

بهترین درمان برای کودکان رفتار درمانی است. چرا که روانشناس به وسیله این روش می تواند به کمک خود والدین جلوی روند پیشرفت بیماری را بگیرد، و به مرور این اختلال را برطرف کند.

هم چنین از مصرف دارو هم برای کودک جلوگیری می شود چرا که مصرف داروها در سنین کودکی می تواند عوارض جدی را به همراه بیاورد و تاثیر کاملا مثبتی هم برای درمان بیماری نداشته باشد.

برای مشاوره روانشاسی در تهران و شهرستان ها اینجا کلیک کنید

 

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 23 تیر 1401

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.