علائم و درمان و جلوگیری از پوسیدگی دندان کودکان
همه چیز درباره آشنایی با قرص لیدی ارا و عوارض آن
قرص لیدی ارا قرص لیدی ارا چیست ,قرص لیدی ارا,قرص لیدی ارا چیست,قرص لیدی ارا در ایران,قرص لیدی ارا ویکی پدیا,قرص لیدی ارا برای چیست,قرص لیدی ارا تحریک کننده توضیحاتی در مورد …
درمان سردرد با نوشیدنی خوش عطر
درمان سردرد با نوشیدنی خوش عطر سردرد,بیماری سردرد,سردرد در بارداری,علائم سردرد,درمان سردرد,درمان سردرد با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان سردرد,سردرد را چگونه درمان کنیم,سردرد در کودکان,سردرد در بزرگسالان,سردرد در نوزادان,سردرد در …
علت و علائم و درمان بیماری التهاب لگن در زنان و مردان چیست
التهاب لگن التهاب لگن ,التهاب لگن در مردان,التهاب لگن در کودکان,التهاب لگنی چیست,التهاب لگن زنان,التهاب لگن خاصره,التهاب لگنچه کلیه,التهاب لگن بعد از زایمان توضیحاتی در مورد التهاب لگن متاسفانه بیماری التهابی لگن …
پوسیدگی دندان
پوسیدگی دندان ,پوسیدگی دندان عقل,پوسیدگی دندان کودکان,پوسیدگی دندان به انگلیسی,پوسیدگی دندان شیری کودکان,پوسیدگی دندان جلو,پوسیدگی دندان کودک 2 ساله,پوسیدگی دندان کودک 3 ساله,پوسیدگی دندان شیری,پوسیدگی دندان چیست
توضیحاتی در مورد پوسیدگی دندان
پوسیدگی دندان و حفره (کرم خوردگی) از شایع ترین مشکلات بهداشت دهان و دندان در جهان هستند. این مشکلات اغلب در کودکان، نوجوانان و افراد مسن دیده می شوند. با این حال، دندانهای همه ی افراد می تواند دچار پوسیدگی و کرم خوردگی شوند.
درمان پوسیدگی دندان
این مواد غذایی رو نخورین: قند و شکرهای فرآوری شده: این مواد باعث رشد باکتری های بد در بدن شده و در نهایت پوسیدگی دندان رو ایجاد میکنن. البته منظورمون همه ی قندها نیستن ،بلکه نوع فرآوری شده ی اونا مدنظر ماست. مثلا عسل گزینه سالمیه.
علت پوسیدگی دندان
پوسیدگی دندان، یا سوراخ ناشی از پیشرفت پوسیدگی معمولا به علت یک عفونت باکتریایی که باعث دمینرالیزاسیون( از بین رفتن مواد معدنی دندان) و تخریب بافت های سخت دندان می گردد، رخ می دهد.پوسیدگی دندان شایعه ترین مشکل در بیماران مراجعه کننده به دندانپزشکی می باشد. پوسیدگی دندان بیشتر به علت رعایت نکردن بهداشت دهان و عدم استفاده از نخ دندان می باشد. با رعایت نکردن بهداشت و مواد غذایی در لا به لای دندان ها دندان ها باقی مانده و به مرور زمان ایجاد پوسیدگی می کنند و این پوسیدگی شایع ترین پوسیدگی دندان می باشد که به آرامی باعث صدمه به مینا دندان می شود در صورت پیش گیری از پوسیدگی دندان به عصب می رسد و بیمار به اجبار درمان عصب کشی را انجام می دهد. پوسیدگی دندان در نتیجه تشکیل یک دایره زرد رنگی که به پلاک دندان معروف است ایجاد می شود پلاک دندان ها منبع جمع شدن باکتری ها در دهان می باشد. پلاک ها ایجاد شده بر روی دندان ها به مرور زمان به مینا و عاج دندان آسیب می زند که گاهی با ایجاد درد یا حساسیت به آب گرم و سرد خود را نشان می دهد. پوسیدگی دندان معمولا از سطح روی مینا دندان به طور خاص حفره ها و بر آمدگی های روی دندان ونیر فضای بین دندان ها آغاز می شود.
علائم پوسیدگی دندان
علائم و نشانه های پوسیدگی بسته به نوع و شدت آن متفاوت است. برخی از علائم شایع آن عبارتند از: دندان درد، حساسیت دندان، درد خفیف تا شدید در هنگام خوردن غذا یا نوشیدن مایعات، سوراخ های قابل مشاهده و یا حفره در دندان عفونی و لکه های سیاه یا قهوه ای یا لکه های سفید بر روی سطح دندان
جلوگیری از پوسیدگی دندان
این مواد غذایی رو بخورین تا پوسیدگی درمان بشه: آب قلم میوه ها و سبزیجات روغن نارگیل شیر ارگانیک (شیر بز برای درمان پوسیدگی عالیه، چون سرشار از مواد مغذی ضروریه) گوشت های ارگانیک غذاهای دریایی جگر سیاه روغن کبد ماهی و مکمل منیزیم
درمان خانگی پوسیدگی دندان
۲ تا ۳ قطره روغن میخک صدپر رو با یک چهارم قاشق غذاخوری روغن دانه کنجد مخلوط کنین. حالا چند قطره از این روغن رو روی پنبه زده و روی قسمت های پوسیده دندان بذارین. این کار رو شب تکرار کنین تا دندوناتون سریع تر بهبود پیدا کنن.هر روز صبح یک دقیقه قبل از مسواک زدن آب نمک در دهان غرغره کنین. این کار رو سه بار در روز قبل از غذاخوردن تکرار کنین.۳ تا ۴ حبه سیر رو له کرده و بهش یک چهارم قاشق چایخوری سنگ نمک اضافه کنین. این مخلوط رو روی دندان های آسیب دیده گذاشته و بذارین ده دقیقه باقی بمونه. با استفاده از دندوناتون به آرامی این مخلوط رو داخل پوسیدگی ها فشار بدین. این کار رو دو بار در روز تکرار کنین تا پوسیدگی ها درمان بشن.کمی پودر زردچوبه روی دندونای آسیب دیده گذاشته و بذارین ۵ دقیقه بمونن، بعد با آب گرم بشورین.
رفع پوسیدگی دندان
میتونین عصاره چریش رو روی دندونای آسیب دیده گذاشته و بذارین ده دقیقه بمونه و بعد با آب گرم بشورین. همچنین میتونین از خمیردندونایی که حاوی چریش هستن استفاده کنین.
درمان پوسیدگی دندان در خانه
با بکاربردن این روش های مناسب می توانید به راحتی پوسیدگی دندانتان را در منزل درمان کنید و از پوسیده شدن دیگر دندان هایتان نیز جلوگیری کنید این راههای طبیعی و مفید به راحتی در منزل قابل انجام هستند در عین سادگی تاثیرات خوبی در بهبود مشکلات دندانی دارند! روغن کشی به گرداندن روغن در دهان میگن که با معده خالی (صبح ناشتا) انجام میشه و حدود ۲۰ دقیقه طول میکشه. این کار باعث حذف سموم شده و سلامتی دندان رو بهبود میده. برای انجام روغن کشی میتونین از ۱۰ میلی گرم روغن سرد کنجد یا نارگیل استفاده کنین. این میزان برای کودکان کمتره. اجازه بدین روغن توی دهان بمونه و اون رو اطرافش بچرخونین. این کار رو تا زمانی که روغن با بزاق ترکیب شده و آبکی بشه ادامه بدین. یادتون باشه که میتونین با استفاده از زبانتون روغن رو به قسمت های پوسیده دندان برسونین. بعد از چرخوندن روغن در دهان اون رو قورت ندین و بیرون بریزین.
انواع پوسیدگی دندان
پوسیدگی تمام سطوح دندان را یکسان مبتلا نمی کند. بلکه بعضی از سطوح دندانها به علت وضعیت خاصی که دارند بیشتر دچار پوسیدگی می شوند. این سطوح عبارتند از: شیارهای سطح جونده: سطح جونده دندانهای آسیا شیارهای باریک و عمیقی دارد که محیط مناسبی برای زندگی و رشد میکروبها فراهم نموده و دندان از این محل دچار پوسیدگی می گردد.این امر بخصوص در مورد دندانهای آسیا بیشتر رخ می دهد و باعث پوسیدگی زودرس آنها می شود. سطوح بین دندانی: این ناحیه نیز به دلیل عدم نفوذ موهای مسواک قابل تمیز کردن نیست بنابراین از نواحی مستعد پوسیدگی و بیماری لثه بشمار می آید. طوق دندان یا ناحیه اتصال لثه با دندان: تجمع میکروبها معمولاً در این ناحیه باعث بیماری لثه نیز می شود.پوسیدگی در مراحل اولیه می تواند معکوس شود. لکه های سفید روی دندان می توانند نشان دهنده پوسیدگی های اولیه باشند که هنوز از مینای دندان عبور نکرده اند. اگر پوسیدگی اسیدی متوقف شود دندان می تواند به طور طبیعی خود را ترمیم کند. زمانی که پوسیدگی مینای دندان را تخریب کند، دیگر نمی توان برای آن کاری انجام داد. پوسیدگی دندان به پیشرفت خود ادامه خواهد داد و با گذشت زمان ممکن است به ریشه برسد. طول مدت رسیدن پوسیدگی به ریشه از فردی به فرد دیگر متفاوت است. پوسیدگی می تواند در عرض چند ماه تا چند سال دردناک شود.
پیشگیری از پوسیدگی دندان
پوسیدگی دندان ناشی از کمبود مواد معدنی در رژیم غذایی و ویتامین های محلول در چربی مثل A,D,E,K است. بهترین راه حل اینه که مواد غذایی سالمی مصرف کنین تا سلامتی دندان ها برگرده.
پوسیدگی دندان عقل
خارج کردن بدون دلیل دندان عقل، به خاطر احتمال آسیب به اعصاب توصیه نمی شود و تا زمانی که فضای کافی برای رویش دندان عقل وجود دارد، ضرورتی برای کشیدن آن وجود ندارد سایر مشکلات عبارتند از:تحلیل ریشه دندان آسیای دوم، تشکیل کیست ها و تومورهای با منشأ دندانی در اطراف دندان عقل نهفته، تضعیف استخوان فک توسط یک دندان نهفته و عدم استحکام مکانیکی استخوان فک در برابر ضربه و نامرتب شدن و درهم ریختگی بقیه دندان های فک.» دندان پزشک می گوید:«گاهی افراد موقع رشد دندان عقل از سردردهای شدید شکایت می کنند. درد گوش، درد مبهم در فک، احساس درد به هنگام جویدن غذا و التهاب شدید لثه از دیگر مشکلاتی است که بیماران از آن شکایت دارند. البته در مواردی نیز ممکن است رشد دندان عقل مشکلی به وجود نیاورد.
پوسیدگی دندان کودکان
اگرچه دندان های شیری کودک دائمی نیستند، اما تنها دندان هایی هستند که وی تا چند سال خواهد داشت. برای حفظ سلامتی دهان و دندان کودک، دندانپزشک بر اساس نوع مشکل تصمیم به پر کردن یا استفاده از روکش روی آن خواهد گرفت. دندان های شیری به رشد صحیح دندان های دائمی کمک می کنند. بنابراین از دست دادن زودهنگام آنها به زیبایی لبخند کودک در آینده لطمه خواهد زد.
پوسیدگی دندان شیری کودکان
اگرچه کودکان از مجموعه ای از دندان ها استفاده می کنند که در نهایت از بین می روند، اما این مجموعه دندان ها باید تا زمان رشد طبیعی دندان های دائمی زنده بمانند. به همین دلیل رعایت بهداشت دهان و دندان به محض رشد دندان های نوزاد ضروری است و آموزش باید از سنین پایین انجام گیرد. با وجود تلاش های زیاد برخی والدین برای اطمینان از بهداشت دهان و دندان فرزند خود، گاهی اوقات با پوسیدگی دندان شیری روبرو می شوند. درمان پوسیدگی دندان شیری کودکان بسیار شبیه به بزرگسالان است، زیرا حفظ سلامت دندان ها مهمترین جنبه آن است.
پوسیدگی دندان
عوامل خاصی می توانند خطر ایجاد پوسیدگی و حفره را افزایش دهند، که از جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد: غذاهایی که به دندان ها برای مدت طولانی می چسبند. خوردن مکرر اسنکها و یا نوشیدن جرعه جرعه ی نوشابه ها. بهداشت دهان و دندان ضعیف. عدم دریافت مقادیر کافی فلوراید . خشکی دهان. فرسودگی پر کردگی قبلی دندان. اختلالات غذایی مانند بی اشتهایی و یا پرخوری نیز می تواند به بروز مشکلات جدی در دندانها کمک کند.