علل و علائم سکته قلبی در جوانان

علل و علائم سکته قلبی در جوانان

سکته قلبی در جوانان در این مطلب به علل و علائم سکته قلبی در جوانان در سایت جسارت می پردازیم سکته قلبی در جوانان,سکته قلبی در جوانان,علل سکته قلبی در جوانان,علائم سکته …

راههای درمان فیستول مقعدی

راههای درمان فیستول مقعدی

راههای درمان فیستول مقعدی فیستول مقعدی,بيماري فیستول مقعدی,فیستول مقعدی در بارداري,علائم فیستول مقعدی,درمان فیستول مقعدی,درمان فیستول مقعدی با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان فیستول مقعدی,فیستول مقعدی را چگونه درمان کنيم,فیستول مقعدی …

چطور سیستم ایمنی بدنتان را تقویت کنید

چطور سیستم ایمنی بدنتان را تقویت کنید

چطور سیستم ایمنی بدنتان را تقویت کنید خواص تقویت سیستم ایمنی بدن,فوايد تقویت سیستم ایمنی بدن,تقویت سیستم ایمنی بدن درماني,خاصيت تقویت سیستم ایمنی بدن,خواص تقویت سیستم ایمنی بدن درماني,خواص تقویت سیستم ایمنی …

قرص نیزوپرد

قرص نیزوپرد ,قرص نیزوپرد 5,قرص نیزوپرد 5 برای کودکان,قرص نیزوپرد 5 میلی گرم,قرص نیزوپرد 50,قرص نیزوپرد۵۰,قرص نیزوپرد پردنیزولون,قرص نیزوپرد در بارداری

قرص نیزوپرد

توضیحاتی در مورد قرص نیزوپرد

نیزوپرد یا پردنیزولون یکی از مشتقات کورتیزول است که برای درمان انواع التهاب ها و شرایط خود ایمنی و برخی از سرطان ها تجویز می شود.♥ این دارو به طور ویژه در بیماران با نارسایی کبد مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطلب موارد مصرف و عوارض قرص نیزوپرد را مورد بررسی قرار می دهیم. پردنیزون داروی استروئیدی است که التهاب های موجود در بدن را کاهش می دهد و مواد شیمیایی موجود در بدن که سبب ایجاد التهاب می گردند را در سیستم ایمنی بدن کاهش می دهد. یکی از داروهای مهم برای حفظ سلامت سیستم های بدن می باشد.در این مطلب از سایت جسارت در مورد عوارض و موارد مصرف قرص نیزوپرد 5 برای کودکان صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید و از مصرف خودسرانه دارو به شدت بپرهیزید!

قرص نیزوپرد چیست

نیزوپزد قرصی است که از کورتیزول مشتق شده است و برای درمان التهاب ها و دستگاه ایمنی بدن مورد استفاده قرار می گیرد از این قرص برای درمان برخی سرطانها و بیماری های مختلفی مثل آسم, مشکلات پوستی, حساسیت شدید و … استفاده می شود

طریقه مصرف قرص نیزوپرد

به دلیل به وجود نیامدن مشکلات شکمی و دل درد این دارو را همراه با غذا یا شیر مصرف کنید تا از ناراحتی های شکمی پیشگیری کنید و بر اساس دستور پزشک مصرف شود. قرص را همراه با یک لیوان کامل آب میل نمایید مگر اینکه دکترتان طوری دیگر تجویز کرده باشد. اگر تجویز شده است روزی یکبار مصرف کنید آن را صبح قبل از ساعت ۹ میل کنید. این دارو را دقیقا طبق دستور پزشک استفاده کنید. از برنامه دارویی خود با دقت پیروی نمایید. دوز مصرفی و طول مدت درمان به شرایط پزشکی شما و واکنش به درمان بستگی دارد. استفاده از این دارو را بدون مشورت با پزشک قطع نکنید. وقتی دارو به طور ناگهانی قطع گردد برخی از شرایط ممکن است بدتر شوند. شما ممکن است علایمی مثل ضعف، لاغر شدن، حالت تهوع، دردماهیچه، سردرد، خستگی و سرگیجه شدن را تجربه کنید. برای پیشگیری از این علایم در مواقع قطع دارو پزشک شما ممکن است دوز مصرفی آن را به تدریج کاهش دهد. به محض مواجه شدن با علایم جدید یا بدتر شدن شرایط با پزشک تماس بگیرید. اگر بر اساس برنامه روزانه از این قرص استفاده می کنید و یک دوز مصرفی ان را فراموش کردید به محض اینکه یادتان آمد ان را مصرف کنید اما اگر به زمان بعدی مصرف نزدیک شدید بهتر است از دوز فراموش شده چشم پوشی کنید و بر اساس برنامه روزانه تان از آن استفاده کنید. اگر از داروی نیزوپرد برای مدتی استفاده می کنید بهتر است آزمون های پزشکی (مثل گلوکز خون، ارزیابی قد و وزن، ظرفیت استخوان ها،فشار خون و غیره) را به طور دوره ای بررسی کنید تا بهبود بیماری و عوارض جانبی آن را کنترل کنید.

موارد مصرف قرص نیزوپرد

نیزوپرد دارای خواص ضدالتهابی و اثر سرکوب دستگاه ایمنی بدن را دارد. نیزوپرد کمک می کند تا تورم، قرمزی، خارش، و واکنش های حساسیتی کاهش یابند. همچنین در درمان بیماری های گوناگونی مانند نفروتیک٬ آسم، آرتریت، مشکلات پوستی، حساسیت شدید، و برخی سرطان ها کاربرد دارد.

عوارض قرص نیزوپرد

حالت تهوع، استفراغ، از دست دادن اشتها، سوزش معده، اختلال در خواب، افزایش تعریق و یا اکنه ممکن است اتفاق بیفتد. اگر هر یک از این عوارض ادامه یافت یا بدتر شد با پزشک خود تماس بگیرید. بخاطر داشته باشید که پزشک قرص نیزوپرد را به این دلیل برای شما تجویز کرده است که فواید آن بیش از عوارض آن می باشد. بسیاری از افرادی که از این دارو استفاده می کنند عوارض جدی را تجربه نکرده اند. به محض اینکه متوجه عوارض جدی و نامحتمل شدید پزشک خود را در جریان قرار دهید. عوارضی از جمله: درد یا گرفتگی ماهیچه، ضربان قلب نامنظم، ضعف، ورم کردن دست، پا و مچ پا، چاق شدن غیر معمول، علایم عفونت (تب یا گلودرد)، مشکلات بینایی (تاری دید)، استفراغ که مثل دانه های قهوه به نظر می رسد، مدفوع خونی، درد ناحیه شکم، تغییرات رفتاری، التیام کند زخم ها، نازک شدن پوست، درد استخوان، تغییرات دوره قاعدگی، صورت پف کرده، تشنج و خونریزی آسان. نیزوپرد در موارد نادر سطح قند خون بدن را افزایش می دهد که باعث تشدید دیابت می گردد.

مکانیسم اثر قرص نیزوپرد

نیزوپرد با پیوند غیر قابل برگشت به گیرنده های گلوکوکورتیکوئید نوع آلفا و بتا عمل می کند. گیرنده های گلوکوکورتیکوئید نوع آلفا و بتا تقریباً در سراسر بافت های بدن وجود دارند.

منع مصرف قرص نیزوپرد

این دارو برای مبتلایان به عفونت های قارچی و برای کسانی که به آن حساسیت دارند، ممنوع است. مصرف دوزهای بالای این دارو طی دوره شیردهی توصیه نمی شود.برای بیمارانی که اخیرا دچار سکته قلبی MI شده اند، همچنین برای خانم های باردار با احتیاط فراوان تجویز شود. در موارد زخم های گوارشی، بیماری کلیوی، هیپرتانسیون، پوکی استخوان، دیابت شیرین، هیپوتیرئیدی، سیروز، دیورتیکولیت، کولیت اولسراتیو، آناستوموز روده ای جدید، اختلالات ترومبوآمبولیک، تشنج، میاستنی گراو، نارسایی قلبی، سل، هرپس سیمپلکس چشم، بی ثباتی احساسی و اختلالات سایکوتیک با احتیاط تجویز شود.

قرص نیزوپرد در بارداری

مطالعات کافی درباره مصرف داروی این گروه در حیوانات خطری را برای جنین نشان نداده است.. ولی مطالعات کافی در زنان حامله وجود ندارد. یا اینکه مطالعات در حیوانات بیانگر ایجاد عارضه جانبی در جنین بوده است.ولی مطالعات کافی در زنان حامله خطری را برای جنین در سه ماهه اول حاملگی نشان نداده است. وشواهدی از خطر در مورد مصرف دارو در بقیه دوران حاملگی وجود ندارد

احتیاط در مصرف قرص نیزوپرد

افرادی که دارای عفونت در بخشی از بدن هستند، زنان باردار، کودکان، زنان که تحت مراقبت های ویژه هستند، افراد مبتلا به دیابت، افراد مسن، بیماران قلبی و کلیوی، افراد که به این دارو حساسیت دارند نباید از این دارو استفاده کنند.

قرص نیزوپرد یا پردنیزولون

‎پردنیزولون متعلق به دسته داروهای کورتیکواستروئیدی می باشد . کورتیکواستروئیدها در موارد بسیاری تجویز می شوند . بطور مثال جهت کنترل علائم آسم ، التهاب روده ها و بیماری های خود ایمنی ( مانند لوپوس ) ، بیماری های مفصلی و عضلانی ( مانند روماتیسم) و حساسیت ها بکار می روند. ‎این داروها همچنین در درمان برخی سرطان ها تجویز می شوند . ‎کورتیکواستروئیدها با سرکوب سیستم ایمنی در بدن باعث کاهش ورم و التهابات می شوند .

نکاتی در مورد مصرف قرص نیزوپرد یا پردنیزولون

– در صورت بارداری ،اقدام به بارداری یا شیردهی به پزشک خود اطلاع دهید. – در صورت سابقه ی فشار خون بالا ، حمله ی قلبی یا هرگونه مشکل قلب و عروق ، اختلالات کبدی ، دیابت، فشار بالای چشم ( بیماری گلوکوم یا آب سیاه ) ، پوکی استخوان، تیروئید کم کار ، بیماری های اعصاب و روان ( مانند افسردگی و سایکوز ) ، صرع ، زخم گوارشی و بیماری التهاب روده حتما پزشک خود را مطلع نمایید. – در صورتی که اخیراً واکسیناسیون انجام دادید ، یا قصد انجام آن را دارید ، به پزشک خود بگویید. – در صورتی که در حال حاضر مبتلا به هرگونه عفونت می باشید یا اخیراً بوده اید ، به پزشک اطلاع دهید . – اگر در معرض تماس با افراد مبتلا به عفونت های مسری مثل آبله مرغان ، سرخک و زونا هستید، پزشک را مطلع نمایید . – در صورت سابقه انسداد عروقی و لخته ی خون در عروق ، به پزشک خود اطلاع دهید . -از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود در اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید. – در صورت سابقه ی هرگونه حساسیت دارویی یا درد عضلانی پس از مصرف داروهای کورتیکواستروئیدی ( دگزامتازون ، بتامتازون و …) حتماً پزشک خود را آگاه نمایید.

همه چیز درباره آسم

آسم (برگرفته شده از واژه یونانی ἅσθμα به معنی «آسما» یا «نفس نفس زدن») یک بیماری التهابی رایج مزمن مجاری هوایی است که ویژگی‌های آن عبارتند از علائم متغیر و عودکننده، انسداد برگشت پذیر جریان هوا و اسپاسم برونش.  نشانه‌های رایج آن عبارتند از خس خس، سرفه و تنگی نفس که به سه‌گانه آسم معروف است.  تصور بر این است که آسم از ترکیبی از عوامل ژنتیکی و عوامل محیطی ایجاد می‌شود.  تشخیص آن معمولاً بر اساس الگوی علائم، پاسخ به درمان در طول زمان و اسپیرومتری صورت می‌گیرد. این بیماری از نظر بالینی با توجه به دفعات علائم، حجم بازدمی با فشار در یک ثانیه (FEV1) و بیشینه میزان جریان بازدمی طبقه‌بندی می‌شود. آسم را همچنین می‌توان بر اساس آتوپیک (بیرونی) یا غیرآتوپیک (درونی) بودن عامل آن طبقه‌بندی کرد  که در اینجا آتوپی اشاره به استعداد بروز واکنش‌های حساسیت نوع ۱ اشاره دارد. درمان علائم حاد معمولاً با استفاده از داروهای استنشاقی کوتاه اثر آگونیست بتا ۲ (مانند سالبوتامول) و کورتیکواستروئیدها خوراکی صورت می‌گیرد. در موارد بسیار شدید ممکن است لازم باشد از کورتیکواستروئیدهای داخل وریدی، سولفات منیزیم استفاده شده و فرد بستری گردد.  با اجتناب از حساسیت‌زاها یا آلرژن‌ها  و محرک‌ها و با استفاده از کورتیکواستروئیدهای استنشاقی می‌توان از بروز علائم جلوگیری کرد.  اگر علائم آسم تحت کنترل در نیامد، آگونیست‌های طولانی‌اثر بتا (LABA) یا آنتاگونیست لکوترین را نیز می‌توان علاوه بر کورتیکواستروئیدهای استنشاقی استفاده نمود. شیوع آسم از دهه ۱۹۷۰ به‌طور قابل توجهی افزایش یافته‌است. در سال ۲۰۱۱، تعداد ۲۳۵-۳۰۰ میلیون نفر در سطح جهان به این بیماری مبتلا بودند، و این بیماری حدود ۲۵۰،۰۰۰ مورد مرگ و میر را سبب شد.

محرک های بیماری آسم

قرار گرفتن در معرض محرک های ویروسی و مواد آلرژی زا، می تواند علائم آسم را ایجاد کند. محرک های آسم از فردی به فرد دیگر تغییر می کند این محرک ها عبارتند از : مواد موجود در هوا مانند گرده ها، ذرات ریز، بذرهای قارچ، شوره ی حیوانات یا زباله های سوسک ها عفونت های تنفسی مانند سرماخوردگی فعالیت های فیزیکی (آسم ناشی از ورزش) هوای سرد آلودگی هوا محرک هایی مانند سیگار داروهای خاص مانند بتا بلاکر، آسپرین، ایبوپروفن و ناپروکسن استرس و احساسات خیلی شدید سولفیت و مواد نگهدارنده بعضی از غذاها و نوشیدنی ها از جمله میگو، میوه ی خشک شده، سیب زمینی های فرآوری شده، آبجو و شراب بیماری رفلاکس معده، که در آن اسید معده به سمت حلق بر می گردد.یک حمله ی آسم می تواند شامل سرفه، تنگی قفسه ی سینه، خس خس و مشکلات تنفسی بشود. حمله هنگامی رخ می دهد که هوا از ریه های شما عبور می کند. همین طور که هوا از درون ریه های شما عبور می کند، مجاری هوا تنگ تر می شود، همانند شاخه های یک درخت که از تنه ی آن باریک تر هستند. هنگامی که یک حمله ی آسم رخ می دهد دیواره ی ریه ها متورم شده و مجاری هوا تنگ می شود. هوای کمتری وارد ریه ها شده و در نتیجه هوای کمتری نیز خارج می شود در این حین مخاطی که بدن تولید می کند مجاری هوا را مسدود کرده و وضعیت مشکل تر می شود. شما می توانید آسم خود را با دانستن علائم هشدار دهنده ی حمله ی آسم، اجتناب از عوامل تحریک کننده ی حمله ها و دنبال کردن توصیه های پزشکتان کنترل کنید. اگر بتوانید آسم خود را کنترل کنید : دیگر علائمی مانند سرفه و خس خس سینه را نخواهید داشت راحت تر می خوابید از کار و مدرسه ی خود عقب نمی مانید می توانید در همه ی فعالیت های فیزیکی شرکت داشته باشید و همچنین نیازی به رفتن به بیمارستان ندارید

نشانه های بیماری آسم

نشانه های این بیماری از فردی به فرد دیگر متفاوت است. حملات آسم در بعضی از افراد نادر است و فقط در یک شرایط خاص بروز می کند – مانند زمانی که هیجان زده می شوند – و در بعضی افراد نیز نشانه های آسم در همه ی اوقات بروز می کنند. نشانه ها و علائم آسم عبارتند از : تنگی نفس تنگی قفسه ی سینه یا درد تنفس صوت مانند یا صدار دار هنگام بازدم (تنفس صدا دار یک مشکل رایج در بینی کودکان مبتلا به آسم به شمار می آید) خواب ناراحت که ناشی از تنگی نفس، سرفه یا تنفس صدا دار است حملات سرفه یا خس خس سینه که با ویروس های تنفسی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا بدتر می شود. نشانه ها و علائم بدتر شدن آسم عبارتند از : علائم و نشانه های آسم تشدید شده و دردسر ساز می شوند مشکلات تنفسی افزایش می یابد (توسط یک پیک فلومتر اندازه گیری می شود، این وسیله میزان بهبود کارایی شش ها را اندازه گیری می کند) نیاز به استفاده از اسپری های تنفسی افزایش می یابد برای بعضی از افراد نشانه ها و علائم فقط در بعضی مواقع بروز می کند : آسم ناشی از ورزش، که معمولا در هوای سرد و خشک بدتر می شود آسم شغلی، که توسط آلرژن های محیط کار ایجاد می شود مانند دود های شیمیایی، گازها یا گرد و خاک آسم ناشی از آلرژی، که به علت مواد موجود در هوا مانند آلودگی ، تخم قارچ ، زباله ی سوسک ، ذرات پوست و شوره ی حیوانات خانگی ایجاد می شود.در این مطلب از سایت جسارت در مورد قرص نیزوپرد صحبت کردیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیردهمراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید.

بیشتر بخوانید : قرص نیوتن ♥ قرص سفیکسیم ♥ قرص ایمدین ♥ قرص ایروکاستقرص ایندومتاسین

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 12 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.