چشمان مرواریدی در جوانی

چشمان مرواریدی در جوانی

چشمان مرواریدی در جوانی آب مروارید,بيماري آب مروارید,آب مروارید در بارداري,علائم آب مروارید,درمان آب مروارید,درمان آب مروارید با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان آب مروارید,آب مروارید را چگونه درمان کنيم,آب مروارید …

تقویت موی سر با دم اسب

تقویت موی سر با دم اسب

تقویت موی سر با دم اسب خواص دم اسب,فواید دم اسب,دم اسب درمانی,خاصیت دم اسب,خواص دم اسب درمانی,خواص دم اسب برای پوست,خواص دم اسب برای مو,خواص دم اسب برای جوانی,خواص دم اسب …

استفراغ ؛ دلایل و درمان خانگی و گیاهی “استفراغ” و تهوع

استفراغ ؛ دلایل و درمان خانگی و گیاهی “استفراغ” و تهوع

استفراغ در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد استفراغ و علت و راههای درمان این بیماری صحبت میکنیم امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار بگیرد. تهوع …

زنگ زدن گوش

زنگ زدن گوش ,زنگ زدن گوش نشانه چیست,زنگ زدن گوش چپ,زنگ زدن گوش سمت چپ,زنگ زدن گوش سمت راست,زنگ زدن گوش و سرگیجه,زنگ زدن گوش در بارداری

زنگ زدن گوش , زنگ زدن گوش نشانه چیست , زنگ زدن گوش چپ , زنگ زدن گوش سمت چپ

توضیحاتی در مورد زنگ زدن گوش

زنگ گوش به صداهای غیر عادی که در گوش شنیده می شوند، اطلاق می شود. می تواند در هر یک از 4 بحش مختلف گوش ایجاد شود: گوش خارجی، گوش میانی، گوش داخلی، و مغز.کاهش ناگهانی شنوایی به همراه زنگ زدن گوش و سوت کشیدن آن بیماری نادری می باشد که کری و یا سکته گوش نام دارد. این بیماری باید در بازه زمانی کمتر از بیست و چهار ساعت درمان شود زیرا بعد از این مدت به ناشنوایی دائمی و یا کری هر دو گوش می انجامد.

در این مطلب از سایت جسارت در مورد زنگ زدن گوش صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

زنگ زدن گوش چیست

زنـگ زدن گــــوش عبارت است از صدای فـش فـش، وز وز، ضربات پشت سـر هــم و سـایـر صداهایی که در گوش و یا سر شنیده می شود. در اکثر موارد ایـن مشکل چندان جدی نیست اما باعث ایجاد ناراحتی در فرد شده و به مرور زمان از بین میرود. نمی توان گفت که زنگ زدن گوش به تنهایی یـک بیـماری قلمداد می شود بلکه به عنوان نوعی نشانه برای آگاهــی از وجـــود بیـــماری هـای دیگر است. بر طبق آمارهای رسیده در حدود 36 میلیون نفر آمریکایی از این اختلال رنج می برند. تقریبا در اکثر موارد این تنها بیمار است که قادر به شنیدن صدا است.

دلایل زنگ زدن گوش

زنگ گوش می تواند در هر چهار قسمت تشکیل دهنده گوش ایجاد شود: گوش خارجی، گوش میانی، گوش داخلی، و مغز. اگر فرد در یک اتاقک ضد صدا قرار بگیرد و اصوات نرمال خارجی نیز تقلیل داده شوند، به راحتی می تواند این زنگ های درونی گوش را بشنود. ما به طور عادی صداهای طبیعی داخل بدنمان را نمی شنویم چرا که صداهای خارجی آنقدر زیاد هستند که مانع شنیدن صداهایی با فرکانس پایین تر میشوند. هر چیزی مانند زیاد شدن ترشحات مخاطی گوش و یا یک جسم خارجی سبب می شوند تا ما راحت تر بتوانیم صداهایی که در سرمان وجود دارند را بشنویم. عفونت و سایر بیماری های گوش میانی و استخوان های گوش و همچنین پرده گوش نیز می توانند باعث ایجاد زنگ و یا صدا در گوش شوند. یکی از شایع ترین دلایل ایجاد زنگ در گوش آسیب دیدن بخش انتهایی عصب میکروسکوپیک شنوایی است. افزایش سن موجب ایجاد اختلال این عصب میکروسکوپیک شنوایی است، این امر به تدریج سبب ایجاد زنگ در گوش می شود. قرار گرفتن در معرض صداهای بلند نیز می تواند به عنوان یکی از دلایل ایجاد زنگ شناخته شود. این امر همچنین منجر به ایجاد اختلالاتی در شنوایی نیز می شود. متاسفانه بسیاری از افراد از مضرات قرار گرفتن در معرض صداهای بلند، بوق آتش نشانی، و موسیقی شدید آگاه نیستند. برخی داروها نیز در این میان بر روی عملکر گوش تاثیر منفی می گذارند که از جمله آن می توان به آسپرین اشاره کرد. در موارد نادر دیده شده که زنگ زدن گوش هشدار از بیماری های خطرناک تری مانند اتساع شرائین و تورمرهای مغزی می دهد.

اندازه گیری زنگ زدن گوش

تاریخچه پزشکی، معاینه بدنی، و یک سری تست های مخصوص وجود دارند که میتوانند به طور دقیق محل ایجاد زنگ گوش را شناسایی کنند. پزشک باید بداند که زنگ گوش دائمی است یا متناوب. در برخی بیماران زنگ گوش به صورت ضربه هایی تکان دهنده و کوتاه است. همچنین اگر بیمار دچار سرگیجه هم بشود و یا تعادل خود را نیز از دست بدهد، باز هم باید پزشک معالج خود را در جریان قرار دهد. این اطلاعات به پزشک کمک می کنند تا او بتواند تشخیص صحیح تری از بیماری داشته باشد. سایر آزمایشها از قبیل تست شنوایی سنجی مغز (ABR) ، پرتونگاری کامپیوتری (CT) و شنوایی نگاری مغناطیسی (MRI) نیز برای تشخیص محل دقیق تومور و یا سایر مشکلات لازم هستند. البته وجود تومور در چنین حالتی بسیار نادر است اما به هر حال نباید فراموش کرد که وجود تومور می تواند سبب ایجاد زنگ در گوش شود.

درمان زنگ زدن گوش

پس از یک ارزیابی سنجیده پزشک شما می تواند دلیل اختلال را پیدا کرده و آنرا درمان کند. زمانیکه یک ارزیابی کامل و دقیق در دست باشد، آنوقت می توان بر روی درمان تمرکز کرد. قسمت اعظمی از درمان از خود فرد شروع می شود. ابتدا خود بیمار باید به خوبی شرایط خود را درک کند و آماده قبول درمان های متفاوت بشود. در بیشتر موارد یک درمان قطعی برای رفع این اختلال وجود ندارد. گاهی اوقات به مرور زمان صدا از بین می رود و گاهی نیز یک اختلال همیشگی است و بیمار باید مادام العمر آنرا تحمل کند. برخی از متخصصان برای درمان زنگ گوش نیاسین (اسید نیکوتینیک) تجویز می کنند؛ با این وجود هیچ گونه مدرک علمی مبنی بر اینکه نیاسین سبب کاهش زنگ گوش می شود وجود ندارد. لازم به ذکر است که مصرف این ماده سبب قرمز شدن پوست نیز می شود.

کاهش زنگ زدن گوش

باید توجه داشت که سیستم شنوایی از حساس ترین و درعین حال پیچیده ترین ارگانهای بدن است. از آنجایی که بخشی از سیستم عصبی کلی بدن را تشکیل میدهد، خیلی حساس بوده و بر روی سلامت جسمی و روانی فرد تاثیر می گذارد. بنابراین برای کاهش شدت وز وزهای داخل گوش باید سعی کنید: از قرار گرفتن در برابر صداهای بلند خودداری کنید. فشار خون خود را کنترل کنید. مصرف نمک را کاهش دهید. از موادی که سبب تحریک سیستم عصبی می شوند، مانند قهوه و نوشابه های گازدار ( به دلیل داشتن کافئین) و دخانیات ( به دلیل داشتن نیکوتین) خودداری کنید. استرس و اضطراب را کاهش دهید. سعی کنید به خاطر زنگ گوش بیش از اندازه نگران نشوید؛ هر چقدر نگرانی شما افزایش پیدا کند و به زنگ داخل گوش توجه بیشتری کنید، صدای آنرا بلند تر احساس می کنید. به اندازه کافی استراحت کنید و اجازه ندهید بدنتان خسته شود. ورزش کنید. خودتان را سرگرم کنید. معمولا زنگ گوش در محیط های ساکت و آرام راحت تر شنیده می شود؛ به ویژه زمانیکه به رختخواب می روید. تیک تاک ساعت و یا صدای رادیو می تواند به شما کمک کند که زنگ گوش خود را فراموش کنید. بیوفیدبک نیز می تواند به شما کمک کند. (پسخوراند زیستی: روش کنترل حالات روحی و عاطفی مثل دلواپسی و افسردگی از طریق تعدیل اعمال غیرارادى مثل فشار خون و تپش قلب به کمک ابزارالکترونیکی) سمعک نیز می تواند در برخی موارد به بیمارانی که دارای مشکلات شنوایی و زنگ گوش هستند کمک کند. البته پیش از خرید باید یکبار آنرا امتحان کنید. از مصرف آسپرین و محصولات مشابه آن خودداری کنید.

زنگ زدن گوش و صداهای مزاحم

عمدتا افرادی که در مکان هایی با صداهای بلند کار می کنند مثلا از اره های برقی استفاده می کنند و یا کسانی که دائم موسیقی های با صدای بلند گوش می کنند، بیشتر در معرض زنگ زدن گوش قرار دارند. دکتر «کیندن» بر این باور است با انجام تغییرات ساده ای در سبک زندگی، همانند کم کردن صدای موسیقی می توان این وضعیت را برطرف کرد. وی توصیه می کند زمانی که چمن های باغچه منزل تان را کوتاه می کنید و یا در معرض هر صدای بلند دیگری قرار می گیرید، از محافظ های گوش استفاده کنید.

زنگ زدن گوش , زنگ زدن گوش نشانه چیست , زنگ زدن گوش چپ , زنگ زدن گوش سمت چپ

زنگ زدن گوش و استرس

حتی استرس می تواند به زنگ زدن گوش بیانجامد. دکتر «کیندن» در این باره می گوید: “درواقع استرس عامل اصلی زنگ زدن گوش به شمار نمی آید بلکه همانند یک آمپلی فایر آن را افزایش می دهد. در زمان های پایانی روز نیز احساس می کنید که صدای غیرطبیعی بیشتر و بیشتر می شوند. کافئین نیز تاثیر نسبتا مشابهی دارد. پزشک تان حتما در برطرف کردن این صداهای مزاحم به شما کمک خواهد کرد.

زنگ زدن گوش و TRT

اگرچه در برخی از موارد زنگ زدن گوش ادامه دار می شود اما این بدان معنا نیست که همیشه به همین ترتیب باشد. همچنین راهکارهایی برای درمان آن وجود دارد که یکی از آنها استفاده از وسیله کوچکی شبیه به سمعک، در داخل گوش است که مسیر بسیاری از صداهای مزاحم را مسدود می کند. درمان دیگری به نام TRT نیز وجود دارد. در این روش با ایجاد صداهایی چون امواج دریا یا آلات موسیقی، با فرکانسی مشابه با همان صداهای مزاحم، عمل می کند. دکتر «کیندن» بر این باور است آموزش هایی برای غلبه بر زنگ زدن گوش وجود دارد که با گذر زمان می توان آنها را آموخت.

سن شایع زنگ زدن گوش

سن شایع زنگ گوش‌ها وزوز گوش تقریباً شایع است و در یک بررسی یک پنجم افراد 55 تا 65 سال آن‌ها درگیر این مشکل می‌شوند.

علت زنگ زدن گوش و درمان آن

سالهای زیادی است که پزشکان در مورد علت زنگ زدن گوش و درمان آن اختلاف نظر دارند، اما نتایج تحقیق جدید همه چیز را در این مورد آشکار می‌کند. به گزارش ایسنا، محققان دانشگاه جورج تاون آمریکا کشف کردند زنگ زدن گوش و تحمل دردهای مزمن هر دو، واکنش بدن به آسیب‌های وارده است. این واکنش‌ تنها زمانی رخ می‌دهد که مغز قادر نیست به درد و سرو صدا واکنش مناسب نشان دهد، مانند دردهای مزمن که احساس دردهای موهوم تلقی می‌شود. افراد صدای زنگ را در گوش خود بدون صدای واقعی زنگ می‌شنوند. بعد از بررسی‌های انجام شده بر روی ماده خاکستری مغز، این گروه دریافتند کمبود این ماده در قسمت‌های خاص به نام gatekeeping موجب دردهای مزمن و زنگ زدن گوش می‌شود. این فرآیند تحت تاثیر دوپامین و سروتونین که هر دو مربوط به احساس انرژی، خلق‌و‌خوی و کسالت است قرار دارد. این منطقه به عنوان قسمت اصلی درک احساسات بوده و محرک حس داخلی و بیرونی و مخابره اطلاعات به مغز است. احساسات با دردهای مزمن و زنگ گوش مرتبط بوده و به عبارتی از یک کانال عصبی وارد می‌شود. محققان معتقدند آسیب به gatekeeping بر اطلاعات منتقل شده به مغز تاثیر دارد و موجب دائمی شدن وزوز در گوش می‌شود. نتایج این تحقیق در مجله Trends in Cognitive Science منتشر شده است.

وزوز و زنگ زدن گوش

تینیتوس (Tinnitus) نام پزشکی وزوز گوش است که ممکن است در یک و یا هر دو گوش و یا ناحیه سر رخ دهد. منشاء وز وز گوش در داخل بدن است.

علل وز وز گوش

علل شایع وز وز گوش عبارتند از: – وجود مایعات، عفونت و یا بیماری در استخوان های گوش میانی و یا پرده گوش – تخریب عصب شنوایی در گوش داخلی – سر و صدای بلند – برخی داروها مثل آسپیرین و برخی آنتی بیوتیک ها – سندرم منییر – در موادر نادر وز وز گوش می تواند نشانه ای از مشکلات جدی در مغز مثل آنوریسم مغزی و یا تومور عصب شنوایی باشد. – سرما – برخورد ضربه به سر – تجمع جرم در گوش – مشکلات دندانی و یا مشکلات مفصل گیجگاهی فکی برخی مواقع تجمع جرم در گوش باعث وز وز گوش می شود. لذا با مراجعه به پزشک متخصص، جرم گوش خود را خارج کنید تا صداها قطع شوند – پرتودرمانی گوش و سر – تغییر سریع فشار هوای محیط – کاهش سریع وزن – ورزش مکرر گردن – مشکلات گردش خون – بیماری های عصبی مثل بیماری MS و یا سردرد میگرنیکم خونی – بیماری تیروئید – تصلب شرایین – التهاب و عفونت گوش داخلی – تومور عصبی مربوط به گوش

درمان وز وز گوش

درمان وز وز گوش بسیاری موارد برای وز وز گوش هیچ درمانی وجود ندارد. برخی پزشکان مصرف نیاسین (ویتامین B3) را برای کاهش وزوز توصیه می کنند. اما با وجود این، هیچ شواهد علمی نشان نمی دهد که نیاسین باعث کاهش وز وز گوش می شود و در عین حال ممکن است باعث گرگرفتگی گردد. به نظر می رسد داروهای ضد افسردگی در کاهش وز وز گوش موثرند، اما با وجود این بهتر است از پزشک خود کمک بگیرید. برخی مواقع تجمع جرم در گوش باعث وز وز گوش می شود. لذا با مراجعه به پزشک متخصص، جرم گوش خود را خارج کنید تا صداها قطع شوند. درمان های خانگی – کاهش و یا اجتناب از مصرف کافئین – کاهش و یا اجتناب از مصرف نمک – توقف سیگار کشیدن – برخی از افراد مبتلا دارای کمبود عنصر روی هستند. بنابراین با مصرف مکمل روی تحت نظر پزشک بهبود می یابند. – افرادی که مبتلا به وز وز گوش هستند و خواب آشفته دارند با کمک هورمون ملاتونین درمان یافته اند. – جینکو بیلوبا (Ginkgo biloba) تا به امروز برای درمان وز وز گوش مناسب بوده است. به خاطر داشته باشید قبل از مصرف هر نوع ماده ای حتی گیاهی، باید با پزشک مشورت کنید.

بیشتر بخوانید : گرفتگی گوش ♥ عفونت گوش ♥ گوش درد بزرگسالان ♥ گوش درد نوزادانکیپی گوش

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 21 مرداد 1397

45 دیدگاه

  • مینو فوریه 2017 در 11:08

    تینیتوس (Tinnitus) نام پزشکی وزوز گوش است که ممکن است در یک و یا هر دو گوش و یا ناحیه سر رخ دهد. منشاء وز وز گوش در داخل بدن است.

  • باران فوریه 2017 در 11:08

    بسیاری از مواقع، وزوز یا زنگ زدن گوش مسئله مهمی نیست و در نهایت برطرف می شود.

  • شیرین فوریه 2017 در 11:08

    به ندرت، وز وز گوش می تواند نشان دهنده یک بیماری جدی باشد. در ضمن فرد مبتلا به وز وز گوش، فقط خودش می تواند این صداهای مزاحم را بشنود.

  • شیدا فوریه 2017 در 11:08

    به علت وجود صداهای مختلف در خارج از بدن، معمولا صداهای بدن خودمان را نمی شنویم. ولی وقتی هر چیزی مانند جرم گوش و یا وجود یک جسم خارجی در گوش، جلوی ورود صداهای خارجی را بگیرد، صداهای درون بدن را می شنویم.

  • بهار فوریه 2017 در 11:09

    علل وز وز گوش؟

  • رضا فوریه 2017 در 11:09

    منشاء وزوز گوش می تواند وجود مشکلی در گوش داخلی، گوش میانی، گوش خارجی و یا مغز باشد.

  • ترانه فوریه 2017 در 11:09

    علل شایع وز وز گوش عبارتند از:

    – وجود مایعات، عفونت و یا بیماری در استخوان های گوش میانی و یا پرده گوش

    – تخریب عصب شنوایی در گوش داخلی

    – سر و صدای بلند

    – برخی داروها مثل آسپیرین و برخی آنتی بیوتیک ها

    – سندرم منییر

    – در موادر نادر وز وز گوش می تواند نشانه ای از مشکلات جدی در مغز مثل آنوریسم مغزی و یا تومور عصب شنوایی باشد.

    – سرما

    – برخورد ضربه به سر

    – تجمع جرم در گوش

    – مشکلات دندانی و یا مشکلات مفصل گیجگاهی فکی
    برخی مواقع تجمع جرم در گوش باعث وز وز گوش می شود. لذا با مراجعه به پزشک متخصص، جرم گوش خود را خارج کنید تا صداها قطع شوند

    – پرتودرمانی گوش و سر

    – تغییر سریع فشار هوای محیط

    – کاهش سریع وزن

    – ورزش مکرر گردن

    – مشکلات گردش خون

    – بیماری های عصبی مثل بیماری MS و یا سردرد میگرنی

    – کم خونی

    – بیماری تیروئید

    – تصلب شرایین

    – التهاب و عفونت گوش داخلی

    – تومور عصبی مربوط به گوش

  • فاطمه فوریه 2017 در 11:10

    اگر وز وز گوش شما دائمی است و یا اگر شنوایی خود را بر اثر این وز وز گوش از دست داده اید و یا تعادل خود را از دست داده اید، حتما به پزشک مراجعه کنید.

  • هما فوریه 2017 در 11:10

    تمام افراد مبتلا به وز وز گوش باید یک تست شنوایی بدهند.

  • دریا فوریه 2017 در 11:10

    دیگر آزمایش های لازم عبارتند از:

    – پاسخ های شنوایی ساقه مغز ( ABR)

    – آزمایش کامپیوتری عصب شنوایی و مسیرهای شنوایی مغز

    – سی تی اسکن و ام آر آی برای رد کردن تومور عصب شنوایی

  • پریسا فوریه 2017 در 11:10

    بسیاری موارد برای وز وز گوش هیچ درمانی وجود ندارد.

    برخی پزشکان مصرف نیاسین (ویتامین B3) را برای کاهش وزوز توصیه می کنند. اما با وجود این، هیچ شواهد علمی نشان نمی دهد که نیاسین باعث کاهش وز وز گوش می شود و در عین حال ممکن است باعث گرگرفتگی گردد.

    به نظر می رسد داروهای ضد افسردگی در کاهش وز وز گوش موثرند، اما با وجود این بهتر است از پزشک خود کمک بگیرید.

    برخی مواقع تجمع جرم در گوش باعث وز وز گوش می شود. لذا با مراجعه به پزشک متخصص، جرم گوش خود را خارج کنید تا صداها قطع شوند.

  • ستایش فوریه 2017 در 11:10

    درمان های خانگی

    – کاهش و یا اجتناب از مصرف کافئین

    – کاهش و یا اجتناب از مصرف نمک

    – توقف سیگار کشیدن

    – برخی از افراد مبتلا دارای کمبود عنصر روی هستند. بنابراین با مصرف مکمل روی تحت نظر پزشک بهبود می یابند.

    – افرادی که مبتلا به وز وز گوش هستند و خواب آشفته دارند با کمک هورمون ملاتونین درمان یافته اند.

    – جینکو بیلوبا (Ginkgo biloba) تا به امروز برای درمان وز وز گوش مناسب بوده است.

  • شیدا فوریه 2017 در 11:11

    به خاطر داشته باشید قبل از مصرف هر نوع ماده ای حتی گیاهی، باید با پزشک مشورت کنید.

  • باران فوریه 2017 در 11:11

    پیشگیری از وز وز گوش

    – عدم استفاده از گوش پاک کن: گوش پاک کن باعث می شود که جرم به پرده گوش بچسبد و باعث وز وز گوش شود.

    – محافظت از گوش ها در محل کار: برخی مشاغل از قبیل آرایشگران که با سشوار کار می کنند و یا باغبانان که از دستگاه چمن زنی استفاده می کنند یا کارگران کندن خیابان با مته و کار کردن با درل، نیاز به گوش بند دارند.

    – هنگامی که در محلی هستید که سر و صدای زیادی وجود دارد و گوشتان را اذیت می کند، گوش‌هایتان را با گوش بند بپوشانید.

    – عدم و یا کاهش نوشیدن مشروبات الکلی و کافئین دار

    – عدم کشیدن سیگار : دود سیگار نیز موجب وز وز گوش، عفونت گوش و یا آسم می شود.

    – وز وز گوش در افراد چاق بیشتر رخ می دهد، پس به طور مرتب ورزش کنید و وزن خود را متعادل کنید.

  • مائده فوریه 2017 در 11:11

    از پنبه و یا دستمال کاغذی برای نشنیدن سر و صدا استفاده نکنید، زیرا ممکن است درون کانال گوش فرو بروند

  • شیما فوریه 2017 در 11:11

    برای کاهش وز وز گوش چه باید کرد؟

    – دوری کردن از محیط های پرسر و صدا

    – کنترل فشار خون

    – کاهش مصرف نمک

    – اجتناب از محرک های عصبی مانند: قهوه، کافئین، کولا و دخانیات

    – کاهش اضطراب

    – داشتن استراحت کافی و دوری از خستگی

    – ورزش مرتب

    – دوری از مصرف آسپیرین به مقدار زیاد

  • قادر فوریه 2017 در 11:12

    من سه ساله كه گوشم مدام صدا میده فقط گوش سمت چپم دردم نمیكنه صداش خیلی شدیده مثل صدای موج دریا باید چیكار كنم؟

    • ناشناس آوریل 2017 در 14:29

      ايدز گرفتين

  • دنیا فوریه 2017 در 11:12

    سلام من دوروز پیش متاسفانه یكی زد تو گوشم و از اون روز به بعد مداوم گوشم سوت میكشه و وقتی یه چیزی كه صدای ریزی داره نزدیك گوشم میگیرم به طور خفیفی متوجه صدای اون چیز میشم ، گاهی وقتا سوت شدیدی میكشه با صدای بلند و گاهی صداش كمتره ، چیكار باید بكنم ؟

  • مائده فوریه 2017 در 11:12

    منم گوشم وز وز میکنه این یک نوع بیماری اضطرابه

  • رویا فوریه 2017 در 11:13

    خوب بود ولی دلایل شایع تر زنگ زدن گوش را بنویسید

  • شیرین فوریه 2017 در 11:13

    خوب بود.ولی دلایل شایع زنگ زدن گوش را هم بگویید.

  • ناشناس فوریه 2017 در 11:13

    چند روزه گوشم وزوز میکنه بدجور لطفا کمکم کنین

  • احمدعلی فوریه 2017 در 11:13

    شما دچار پانتیک اتک شده اید

  • لادن فوریه 2017 در 11:14

    شنیدن صدای زنگ در گوش مشکلی است که برخی از ما با آن مواجه شده ایم و بسیار آزار دهنده و عصبی کننده است. صدای زنگ زدن گوش علت های مختلفی دارد که برخی ناشناخته هستند و برخی دیگر قابل تشخیص اند.

  • یاسین فوریه 2017 در 11:14

    زنگ زدن گوش ها اتفاقی است که همه حداقل یک بار در زندگی شان تحربه کرده اند ، در صورتی که صدای زنگ کم و کوتاه باشد قابل تحمل است اما اگر این صدا بلند و مداوم باشد باعث آزار و اذیت انسان می شود. اینکه شما می توانید از هر صدایی که برایتان خوشایند نیست به راحتی دوری کنید، نعمت بزرگی است، چون بعضی ها متاسفانه نمی توانند از صداهایی که در گوششان وجود دارد دوری کنند، چون صداها از داخل مغزشان است. گرفتن گوش ها کمکی به آنها نمی کند و اعصابشان همواره خرد است.

  • سارا فوریه 2017 در 11:14

    در برخی موارد، وزوز گوش با سرگیجه، کم شنوایی و علائم دیگر بروز می کند که باید جدی گرفته شود. سازوکار دقیق وزوز گوش چندان دقیق مشخص نشده است؛ اما به نظر می رسد مشکلات عروقی، عضلانی و عصبی در برخی انواع آن دخالت داشته باشد. در عین حال، شنیدن صدای وزوز در گوش ممکن است به دلایل شناخته شده مختلفی نیز بروز کند که در این مطلب به آنها اشاره می شود.

  • ایمان فوریه 2017 در 11:14

    لازم به ذکر است که کاهش یکباره شنوایی و همزمان، شنیدن صدای سوت و وزوز در گوش، بیماری نادری به نام سکته گوش یا کری ناگهانی است که با موارد دیگر وزوز گوش معرفی شده در اینجا تفاوت بسیار دارد و باید اورژانسی و در بازه زمانی کمتر از 24 ساعت درمان شود؛ در غیر این صورت به کاهش دائم شنوایی یک یا هر دو گوش می انجامد.

  • ثریا فوریه 2017 در 11:14

    جرم گوش که واکس، موم یا سرومن نیز نامیده می شود ممکن است باعث احساس وجود صداهای مزاحم در گوش شود. جرم های داخل گوش در واقع ترشحاتی طبیعی هستند که از مجرای گوش محافظت می کنند. اما تجمع بیش از اندازه جرم در رسیدن صوت از کانال گوش به پرده صماخ و گوش میانی مشکل ایجاد می کند. در نتیجه صدایی مانند وزش باد در داخل گوش شنیده می شود. بعد از خارج کردن این جرم اضافی لازم است که وضع پرده گوش و شنوایی فرد کنترل شود تا از فقدان آسیب یا مشکلات دیگر اطمینان حاصل کنیم.

  • فرخنده فوریه 2017 در 11:15

    بررسی های انجام شده نشان می دهد سالانه از هر یک میلیون نفر حدود 10 نفر به نورومای آکوستیک (تومور عصب شنوایی) مبتلا می شوند. این تومور خوش خیم است و در عصبی که گوش را به مغز متصل می کند دیده می شود. تومور عصب شنوایی بتدریج رشد می کند، اما به دلیل همجواری با بافت هایی مانند ساقه مغز بالقوه توموری تهاجمی و مشکل ساز محسوب می شود.

  • طیبه فوریه 2017 در 11:15

    تورومای آکوستیک بخصوص افراد بین 30 تا 60 سال را درگیر می کند، اما انواع ژنتیکی آن در کودکان و نوجوانان نیز دیده می شود. وزوز گوش یکی از علائم اصلی این تومور است. انواع دیگری از تومورهای این ناحیه هم وجود دارند که با توجه به ماهیت پر از عروق خود ممکن است به صورت وزوز ضربان دار (احساس ضربان قلب در گوش)، سردرد و سرگیجه و حتی فلج عصب صورت بروز پیدا کنند.

  • بهار فوریه 2017 در 11:15

    مصرف برخی داروها با دوز نامناسب ممکن است برای گوش ها زیانبار یا سمی باشد و باعث ایجاد وزوز شود. داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی مانند آسپرین، ایبوپروفن و ناپروکسن جزو این داروها هستند.

  • فاطمه فوریه 2017 در 11:15

    علاوه بر داروهای ضدالتهاب، آنتی بیوتیک ها، کینین و داروهای شیمی درمانی (بخصوص داروهای بر پایه پلاتین مثل داروی سیس پلاتین که برای مقابله با بیشتر تومورهای گوارشی، تومورهای گوش، حلق، بینی و… تجویز می شوند) نیز ممکن است عاملی برای بروز وزوز گوش شوند.

  • یکتا فوریه 2017 در 11:15

    احساس وزوز و سوت کشیدن گوش بعد از قرارگیری چندساعته در معرض سروصدای زیاد شایع است. آلودگی صوتی شدید به سلول های مویی گوش داخلی آسیب می زند. متاسفانه وقتی این سلول ها آسیب ببینند احیا نمی شوند و در حال حاضر هیچ عمل جراحی نیز برای ترمیم آنها وجود ندارد. البته یک بار آسیب صوتی ممکن است چندان جدی نباشد، اما قرارگیری مداوم بیش از 30 دقیقه در معرض سر و صدای شدید ممکن است عواقب جبران ناپذیری برای شنوایی داشته باشد.

  • ترانه فوریه 2017 در 11:16

    اگر علائمی مانند وزوز گوش، احساس هواگرفتگی گوش، سرگیجه و کم شنوایی به طور حمله ای و دوره ای بروز کند، احتمالا پای بیماری منییر در میان است. این بیماری ناشی از افزایش فشار مایع گوش میانی است. بیماری منییر اختلال مزمنی است که افراد بین 30 تا 60 سال را مبتلا می کند.

  • هادی فوریه 2017 در 11:16

    در 80 درصد موارد، فقط یک گوش به این بیماری مبتلا می شود، اما امکان ابتلای هر دو گوش نیز وجود دارد. درمان این بیماری تا حدودی مشکل است، زیرا هنوز علت اصلی آن بدرستی مشخص نشده. بااین حال، می توان با مصرف برخی داروها فشار مایع داخل گوش داخلی را کاهش داد. از این داروها می توان به داروهای ادرارآور و برخی داروهای افزایش دهنده جریان خون گوش داخلی اشاره کرد. در صورت کنترل نکردن بیماری با این داروها ممکن است از اقدامات بیشتری مثل تزریقات داخل گوشی یا عمل جراحی کمک گرفته شود.

  • یگانه فوریه 2017 در 11:16

    بیماری اتواسکلروز خانم ها را بیش از آقایان درگیر می کند. این بیماری گاهی اوقات خود را بعد از زایمان نشان می دهد. اتواسکلروز گوش میانی را درگیر می کند و تغییرات هورمونی در بروز آن نقش دارند. در واقع یک استخوان کوچک به نام «استخوان رکابی» که یکی از استخوان های گوش میانی است در این بیماری حرکت طبیعی خود را از دست می دهد و باعث ایجاد صدای وزوز در گوش می شود.

  • نفیسه فوریه 2017 در 11:16

    وزوز گوش ممکن است بر اثر پرفشاری خون پدید آید. وقتی فشار خون تا حد زیادی بالا رود، یعنی بالای 20 سانتی متر جیوه، ممکن است باعث بروز وزوز در گوش ها شود. در این صورت ناراحتی های گوشی اغلب با سردرد و سرگیجه همراه است

  • سارا فوریه 2017 در 11:17

    اگر بیش از 50 سال دارید و در هر دو گوش تان صدای وزوز، وزش باد و سوت می شنوید، احتمالا دچار پیرگوشی شده اید. پیرگوشی یک پدیده شنوایی مربوط به کهولت سن است که به صورت کاهش شنوایی تدریجی در هر دو گوش خود را نشان می دهد. این مشکل به مرور باعث تخریب قسمت های مختلف گوش داخلی می شود و وزوز گوش ایجاد می کند. پیرگوشی پیشرفته باعث ایجاد مشکلات اساسی شنوایی می شود و حتی تا ناشنوایی نیز پیش می رود. برای پیشگیری از این مشکل لازم است که متخصص گوش و حلق و بینی به طور مرتب سلامت گوش های شما را بررسی کند.

  • اشکان فوریه 2017 در 11:17

    سالهای زیادی است که پزشکان در مورد علت زنگ زدن گوش و درمان آن اختلاف نظر دارند، اما نتایج تحقیق جدید همه چیز را در این مورد آشکار می‌کند.

  • افسانه فوریه 2017 در 11:18

    سلام امیدوارم راهی برای درمان هم ارائه نمایند

  • توتیا فوریه 2017 در 11:18

    دعا ميكنيم خدا به شما سلامتي بدهد و عافيت.

  • میلاد اکتبر 2017 در 21:18

    سلام وخسته نباشید من دیروز حال خوب نبو د و احساس بی حال میکدردم و دیشب رفتم حمام و اومدم برون و خواستم بخوابم صدایه وزوز نذاشت بخوابم وتا الان هم ادامه داره چیکار باید بکنم

  • فاطمه رضایی آوریل 2018 در 08:55

    با سلام من سه روزه گوش چپم صدا داره همراه با صوت کشیدن ک ناراحتم کرده دکتر رفتم دارو ولی فرقی نکرده مگه سرم رو اصلا تکون ندم ک ساکت بشه شنوایی مم کم شده لطفا راهنمایی کنید ممنون از شما

  • فاطمه رضایی آوریل 2018 در 08:59

    سلام من سه روزه گوش چپم هم صدا داره هم صوت میکشه دکتر رفتم دارو داده فرقی نکردم شنواییی تا حدودی کم شده حالت سنگینی داره ۵۲ سالمه تا حالا مشکل گوش نداشتم
    لطفا راهنمایی کنید ممنون

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.