طریقه مصرف و خواص برگ سنا و گل سرخ همراه عکس

طریقه مصرف و خواص برگ سنا و گل سرخ همراه عکس

خواص برگ سنا و گل سرخ طریقه مصرف و خواص برگ سنا و گل سرخ همراه عکس در سایت جسارت خواص برگ سنا و گل سرخ,برگ سنا و گل سرخ,برگ سنا و …

خواص و مضرات علف چشمه در طب سنتی و بارداری

خواص و مضرات علف چشمه در طب سنتی و بارداری

علف چشمه علف چشمه ،علف چشمه چیست،علف چشمه در ایران،علف چشمه یا بولاغ اوتی،علف چشمه گیاه،علف چشمه Pdf،علف چشمه بولاغ اوتی،علف چشمه در طب سنتی،علف چشمه و خواص،علف چشمه ویکی پدیا،خواص علف …

مضرات و خواص زرشک سیاه برای کبد چرب و جوش صورت

مضرات و خواص زرشک سیاه برای کبد چرب و جوش صورت

مضرات و خواص زرشک سیاه برای کبد چرب و جوش صورت زرشک سیاه,زرشک سیاه بی دانه,زرشک سیاه برای جوش صورت,زرشک سیاه آبگیری,زرشک سیاه شده,زرشک سیاه و عناب,زرشک سیاه قیمت,زرشک سیاه برای کبد,زرشک …

علائم بیماری سرخک در نوزادان و کودکان و بزرگسالان

علائم بیماری سرخک در نوزادان و کودکان و بزرگسالان در سایت جسارت

سرخک , سرخک در بزرگسالان , سرخک کودکان , سرخک در نوزادان , سرخک چیست

به گزارش سایت جسارت سرخک یک بیماری ویروسی است که بصورت بیماری عفونی در می‌آید. ویروس این بیماری از راه تنفس هوای آلوده به این ویروس وارد دستگاه تنفس گشته و شخص را آلوده می‌سازد. بیشتر بچه‌ها به این بیماری مبتلا می‌شوند تا افراد بزرگ. هر کس یکبار به این بیماری مبتلا گردد برای همیشه در برابر آن مصونیت پیدا می‌کند.این بیماری نوعی عفونت سیستم تنفسی است که یک ویروس آر.ان. آ از خانواده پارامیکسوویریده آن را ایجاد می‌کند. علائم این بیماری شامل تب، سرفه، آبریزش بینی، و راش پوستی در نقاط مختلف بدن است. این بیماری از طریق تنفس منتقل می‌شود و به‌شدت واگیردار است. در واقع ۹۰٪ افراد فاقد ایمنی که با بیمار مبتلا به این بیماری زندگی می‌کنند این بیماری را از او می‌گیرند. دورهٔ نهفتگی به‌طور میانگین ۱۴ روز است و دو تا چهار روز پیش از آغاز بیماری قابلیت سرایت خود را از دست می‌دهد. احتمال مرگ بر اثر این بیماری در کشورهای توسعه‌نیافته با سوء تغذیه شایع و شرایط بهداشتی نامناسب تا ۲۸٪ است، اما در مناطق دیگر بسیار پائین است و در ایالات متحده از سال ۱۹۸۷ تا ۲۰۰۰ فقط ۰٫۳٪ (۱۷۷ مرگ از ۶۷٬۰۳۲ مورد) بوده‌است.

علائم سرخک

علائم سرخک؛ تب معمولاً زیاد و حدود 40 یا 41 درجه به مدت هفت روز، ترشح از بینی مانند حالت سرماخوردگی، سرفه با گرفتکی بینی و عطسه و گلودرد معمولاً بدون خلط، ورم ملتحمه همراه با قرمزی چشم، ترس از نور، کوفتگی شدید و پیدا شدن جوش‌های قرمز آجری رنگ بعد از سه روز.بیمار مبتلا به سرخک تب‌دار بوده و بدحال به نظر می‌رسد. بیمار معمولاً دچار سرفه خشک بوده و ملتحمه چشم بیمار قرمز می‌باشد. دانه‌های پوستی در سرخک در حدود روز چهارم پس از شروع تب نمایان می‌شوند دانه‌های پوستی و سرخی پوست (راش) از محل رویش موها در پیشانی شروع شده و به سایر نقاط بدن گسترش میابد. گاهی کف دستها و پاها هم دانه می‌زند این دانه‌ها چهار تا شش روز پس از پدیدار شدن شروع به همان ترتیبی که نمایان شده‌اند شروع به ار بین رفتن می‌کنند. (دانه‌ها از محل رستنگاه موها در پیشانی به پایین از بین می‌روند). لکه کوپلیک از مشخصه‌های بیماری است.

درمان سرخک

درمان سرخک؛ از داروهایی تسکین‌دهنده سرفه، داروهای شستشوکننده چشم و آسپرین برای نقصان تب و برای باز کردن بینی از قطره‌های بازکننده بینی استفاده می‌شود. برای جلوگیری از عفونت‌های ثانویه مانند ابتلای به سینه پهلو و… نیز از آنتی‌بیوتیک‌ها استفاده می‌گردد.اطباء سنتی معالجه سرخک را نظیر معالجه سرخجه، مزاج این بیماری را گرم دانسته و بیمار را از خوردن داروها و غذاهای گرم منع نموده‌اند. بعلاوه مصرف مسهل یا داروهای ملین را نیز بسیار مضر دانسته و نوشته‌اند که باید به این گرنه افراد داروهای سرد مزاج و قابض داده شود. مانند تخم خشخاش، تخم کاهو، تخم گشنیز، بنفشه، نیلوفر، عناب و سپستان از هر کدام برای خردسالان یک مثقال و برای بزرگسالان دو مثقال اخذ و جوشانده و روزی دو وعده و چند رو زبه مریض داده شود. برنج نیز غذای مناسبی برای درمان آن می‌باشد.سرخک درمان خاصی ندارد. اما برای کاهش تب بیمار از استامینوفن و ایبوبروفن استفاده می‌شود. برخی تحقیقات هم تأثیر خفیف ویتامین آ در کاهش علایم و کاهش مرگ و میر مبتلایان به سرخک را نشان داده‌است. برخی افراد هم ممکن است به سینه‌پهلو و بیماری‌های عفونی مبتلا شوند که در آن صورت داروهای آن بیماری‌ها برایشان تجویز خواهد شد.

عوارض سرخک

سرخک در مبتلایانی که سن کمی داشته باشند، نوزادان، کودکان دچار سوءتغذیه، افراد که سیستم ایمنی بدنشان خوب کار نمی‌کند، منجر به عوارض جدی از جمله کوری، التهاب مغز یا آنسفالیت، اسهال شدید، عفونت گوش و ذات‌الریه می‌شود. مجموعه این عوارض می‌تواند منجر به مرگ شوند.

پیشگیری از سرخک

اما پیشگیری از ابتلاء به بیماری سرخک لازم است برای بچه‌ها تلقیح واکسن تجویز گردد مشروط بر آنکه بعد از هفت تا پانزده ماهگی انجام شود. (نظر متخصصین در اینباره متفاوت است)واکسیناسیون نقش مهمی در کاهش شدید موارد ابتلا به این بیماری داشته‌است. در کشورهای توسعه‌یافته معمولاً واکسن دو بار یکی در ۱۲–۱۵ ماهگی (کودکان زیر ۱۲ ماه معمولاً ایمنی بالایی نسبت به بیماری دارند) و یکی در ۴ یا ۵ سالگی زده می‌شود. در صورت مشاهدهٔ سرخک در یک مدرسهٔ شبانه‌روزی یا جایی شبیه به آن نیز تمام افراد واکسیناسیون می‌شوند. ویروس سرخک سازمان بهداشت جهانی توصیه کرده که در کشورهای توسعه‌نیافته‌ای که سرخک بسیار شایع است، واکسن دو بار در سنین ۶ و ۹ ماهگی تزریق شود. انجام واکسیناسیون سرخک در این سنین معمولاً برای آن است که خدمات بهداشتی دیگر مانند پشه‌بند برای جلوگیری از مالاریا، داروهای ضد انگل و مکمل‌های ویتامین آ نیز به کودکان داده شود.

بیشتر بخوانید : آبله مرغاناوریونجوش چرکیچین و چروک صورت ♥  زردییرقانبیماری زونااگزماتبخالآبسه دندانسرطان پوست

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 1 خرداد 1397

51 دیدگاه

  • اشکان فوریه 2017 در 21:37

    سرخك، بیماری مسری دوران كودكی است كه توسط یك ویروس منتقل می شود و پس از شروع واكسیناسیون برعلیه آن، خیلی كم دیده می شود.

  • شهاب فوریه 2017 در 21:38

    این بیماری بسیار مسری بوده و دوره كمون ( نهفتگی ) آن 8 تا 14 روز متغیر است. اولین علائم سرخك شبیه سرماخوردگی است.

  • شیدا فوریه 2017 در 21:38

    تب در بیماری سرخك به تدریج شدیدتر می شود.

    • ناشناس اکتبر 2017 در 18:40

      سرخکان توسط کدام نوع ویروس سرایت میکند

  • احمدعلی فوریه 2017 در 21:38

    قبل از بروز دانه های پوستی، دانه های سفید رنگ كوچكی در سطح داخلی مخاط گونه دیده می شود.

  • یاسین فوریه 2017 در 21:38

    ملتحمه ی چشم ، قرمز و دردناك شده و كودك دچار ترس از نور می شود. تقریباً سه روز بعد از شروع علائم اولیه، نقاط قهوه ای و قرمز كوچك كه مشخصه بیماری است ابتدا از ناحیه پشت گوش شروع شده و سپس در تمام صورت و به دنبال آن تنه، گسترش می یابد.

  • یکتا فوریه 2017 در 21:39

    هرچند سرخك بیماری ناخوشایندی است اما در اغلب موارد خود به خود بهبود می یابد؛ البته گاهی عوارضی مانند عفونت گوش میانی، عفونت ریه و یا التهاب بافت مغز ایجاد می كند.

  • افسانه فوریه 2017 در 21:39

    آبریزش از بینی و سرفه خشك، سردرد، تب (تب می تواند حتی تا 40 درجه سانتیگراد نیز بالا برود) نقاط كوچك سفید رنگ داخل مخاط دهان ، قرمزی و درد چشمها و ترس از نور، بثورات ( ضایعات ) جلدی قهوه ای – قرمز، كه نخست از پشت گوشها آغاز شده و سپس به سایر بخشهای بدن انتشار می یابد.

  • هدا فوریه 2017 در 21:39

    نخستین اقداماتی كه شما باید انجام دهید:
    1- اگر تب كودك بالاست با استفاده از پاشویه و اسفنج مرطوب، تب را پایین بیاورید؛

    2- اگر چشمها درد ناك و ملتهب هستند آنها را با آب سرد بشوئید؛

    3- ازمایعات به مقدار زیاد استفاده كنید و هربار حجم كمی مایعات به كودك بدهید تا بنوشد؛

    4- برای اطمینان از تشخیص ، یا در صورت بروز عوارض با پزشك تماس بگیرید.

  • اشکان فوریه 2017 در 21:39

    پزشك به شما توصیه می كند تا زمان بهبود تب، كودك را در بستر نگاه دارید. همچنین در صورت وجود گوش درد و عفونت گوشی احتمالاً آنتی بیوتیك تجویز می كند.

  • نفیسه فوریه 2017 در 21:39

    اقداماتی كه شما می توانید برای كمك به كودك انجام دهید:
    – تا زمانی كه بثورات ( ضایعات ) جلدی از بین نرفته اند، از رفتن كودك به مدرسه جلوگیری كنید؛

    – اگر كودك دیگری در منزل دارید، دقت كنید كه واكسیناسیون او بر علیه سرخك كامل باشد ( واكسن سرخك دوبار در سنین 9 و 15 ماهگی تزریق می شود).

    – اگر به تازگی كودك را از شیر مادر یا شیرخشك گرفته و شیر پاستوریزه به او می دهید و همزمان با این تغییرات، اگزما در كودك بروز كرده، ممكن است پزشك توصیه كند كه شیرمادر یا شیرخشك را ادامه داده یا از شیرهای حاوی پروتئین گیاهی ( پروتئین سویا) استفاده كنید؛

    – ممكن است پزشك یك كرم ضد التهاب ( استروئید) تجویز كند تا قرمزی، خارش و پوسته ریزی كمتر شود. این كرمها باید با احتیاط مصرف شوند. همچنین ممكن است یك پماد نرم كننده هم به شما توصیه كند؛

    – در صورتی كه كودك بر اثر خارش شدید بی خواب شده، ممكن است یك داروی آنتی هیستامینی ( ضد حساسیتی ) تجویز شود تا از شدت خارش كم كرده و به خواب كمك كند؛

    – اگر پوست كودك بر اثر خارش ، مبتلا به عفونت شده، ممكن است یك آنتی بیوتیك تجویز شود.

  • سجاد فوریه 2017 در 21:39

    اقداماتی كه شما می توانید برای كمك به كودك انجام دهید:
    – پس از حمام كردن كودك از یك كرم نرم كننده استفاده كنید. این كار پوست كودك را نرم كرده، از خشكی و خارش آن جلوگیری می كند؛

    – ناخنهای كودك را كوتاه نگه داشته و هنگام خواب دستهایش را با دستكش بپوشانید تا ازخارش و خراشیدگی پوست و بروز عفونت جلوگیری كند؛

    – از نگهداری حیوانات خانگی خود داری كنید؛

    – برای كاهش تحریك پوست كودك از لباس های نخی استفاده كنید؛

    هیچ غذایی را بدون توصیه پزشك از رژیم غذایی كودك حذف نكنید؛

    – تمام مواد حساسیت زا را از محیط زندگی كودك دوركنید مثلا بالش پر می توانید یك منبع ایجاد حساسیت باشد.

  • سارا فوریه 2017 در 21:40

    سلام دوستان.پسر من 9 ماهشه و متوجه سرخکش شدم.غذاهای خنک باید بدم بهش؟چی باید بدم بهش؟

  • اشکان فوریه 2017 در 21:40

    سلام
    برادرمنم همین امروز جوشای ریز سرخ رنگ همه جای بدنش زده
    از قبلش سرما خورده بود
    عوارضش چیه ؟؟؟

  • بهار فوریه 2017 در 21:40

    با تشکر از مطالب شما

  • رضوان فوریه 2017 در 21:40

    ممنونم از مطالبتان خوب بود منم بعد از 5روز که تب میکرد دخترم 11ماهه هست دندان در
    می اره فکر کردم از دندان هست بعد متوجه سرخک گرفته

  • دنیا فوریه 2017 در 21:41

    سلام پسرم ده ماهش سرخک گرفت امروز روزچهارم شیر ام نمیخور

  • برنا فوریه 2017 در 21:41

    سلام میشه بگین از چه روزی امکان انتقال به دیگری وجود داره؟!

  • اعظم فوریه 2017 در 21:41

    میشه بدونم کل بیماری تا بهبودی چند روز طول میکشه

  • مهدیس فوریه 2017 در 21:41

    8تا14

  • سوگند فوریه 2017 در 21:42

    با سلام وتشكر من دختر هفت ماهه ای دارم كه دچار سرخك شده توصیه شما چیست؟

  • دریا فوریه 2017 در 21:42

    سرخک بیماری ویروسی واگیردار است و می‌تواند بسیار کشنده باشد.

  • ارمان فوریه 2017 در 21:42

    سرخک به وسیله ویروس سرخک (paramyxovirus) ایجاد می‌شود.

  • بابک فوریه 2017 در 21:42

    سرخجه یک بیماری ویروسی متفاوت است. سرخجه به ندرت کشنده است، اما می‌تواند موجب سقط جنین و مرگ جنین شود.

  • کاملیا فوریه 2017 در 21:43

    سرخک‌های سخت، سرخک قرمز، هفت روز سرخک، سرخک هشت روز، نه روز سرخک، ده روز سرخک و morbili (ویروس شناخته شده با دانه‌های قرمز روی پوست).

  • ایمان فوریه 2017 در 21:43

    قبل از قرن 17 سرخک شناخته شد.

    در سال 1963 اولین واکسن بر علیه سرخک معرفی شد.

    قبل از اینکه واکسن سرخک در دسترس باشد، تمام بچه‌ها به این ویروس آلوده شده بودند، زیرا این ویروس به راحتی، پخش می‌شود.

  • نفس فوریه 2017 در 21:43

    دو نوع واکسن بر علیه سرخک بود:

    یک نوع آن، ویروس مرده سرخک ( KMV) است.

    نوع دیگر، ویروس زنده سرخک (اما ضعیف شده که دیگر قادر به ایجاد عفونت نیست) است.

    واکسن KMV(ویروس مرده سرخک)، برای جلوگیری از بیمار شدن موثر نیست. استفاده از این نوع واکسن، در سال 1967 متوقف شد.

    امروزه، واکسن ویروس زنده را در پیشگیری از این بیماری مورد استفاده قرار می‌دهند.

  • سوگند فوریه 2017 در 21:43

    اگر در معرض این ویروس قرار گرفتید، بدانید که 10 تا 12 روز طول می‌کشد تا علائم ظاهر شود و چند روز بعد از ظهور علائم، لکه‌های پوستی ظاهر می‌شود. علائم عبارتند از :

    تب بیشتر از 3/38 درجه سانتیگراد

    بثورات پوستی (جوش) که بیشتر از 3 روز باقی بماند

    سرفه

    زکام

    قرمزی چشم ها (ورم ملتحمه)

  • دانش فوریه 2017 در 21:44

    عوارض سرخک

    اسهال

    عفونت گوش

    پنومونی

    نابینایی در اثر کمبود مواد مغذی از جمله کمبود ویتامین A

    تورم حاد مغز(انسفالیت): خیلی کم است. 6 روز بعد از ظهور دانه‌ها، انسفالیت رخ می‌دهد. علائم انسفالیت: سردرد، تهوع، سفتی گردن، خستگی، تشنج و کوما.

  • شورانگیز فوریه 2017 در 21:44

    سرخک از طریق قطرات بینی، گلو و دهان فردی که به این ویروس عفونی شده است، منتقل می‌شود.

    فرد عفونی، به مدت 4 روز باید در قرنطینه بماند، چراکه احتمال انتقال بیماری 90 درصد می‌باشد.

    اما زمانیکه بثورات و جوش‌ها در پوست ظاهر شد، واگیردار بودن این بیماری نیز منتفی می‌شود.

  • لادن فوریه 2017 در 21:44

    چگونه ایمنی به سرخک پیش می‌آید؟

    – فردی که قبلا به سرخک مبتلا شده ، بدنش نسبت به این عفونت ایمن شده است و دیگر سرخک نمی‌گیرد.

    – افرادیکه در یک سالگی، واکسن سرخک را زده‌اند، 98 درصد نسبت به سرخک ایمن می‌شوند.

    – نوزادان شیر مادرخوار، تا حدودی ایمن می‌شوند. اما این ایمنی کامل نیست و نوزادان جزو گروه پرخطر می‌باشند تا در سن 12 تا 15 ماهگی واکسن سرخک را دریافت کنند.

  • داوود فوریه 2017 در 21:44

    افراد در معرض خطر

    کودکان کمتر از یک سال

    افرادی که واکسن سرخک نزده‌اند.

    افرادی که در زمان واکسیناسیون سرخک، ایمونوگلوبین را دریافت کرده‌اند.

    افرادی که با واکسن ویروس مرده سرخک، واکسینه شده‌اند.

    افراد دچار سوء تغذیه و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف، بیشترین افراد در معرض مرگ بر اثر سرخک می‌باشند.

  • فهیمه فوریه 2017 در 21:44

    مادران باردار اگر دچار سرخک شوند، یا نوزاد خود را سقط می‌کنند، یا مرده به دنیا می‌آورند و یا زایمان زودرس خواهند داشت. نقایص مادرزادی در این گونه نوزادان دیده نشده است.

  • معصومه فوریه 2017 در 21:45

    عمدتا بالینی است.

    آزمایش خون و ایمنوگلوبین های نوع M : این ایمونوگلوبین، آنتی بادی بر ضد ویروس می‌باشد. اگر آزمایش ایمنوگلوبین نوع M، مثبت بود، ویروس در بدن وجود دارد.

    اگر فردی که به خارج رفته و یا در نزدیک فرد مبتلا به سرخک قرار گرفته، دچار تب بالا و بثورات پوستی شود، می‌توان فهمید که سرخک گرفته است.

  • قمر فوریه 2017 در 21:45

    بیماری‌هایی که علائمی مشابه سرخک دارند

    تب دانگ

    بثورات داروها

    عفونت enteroviral

    بیماری پنجم

    سرخجه

    بیماری کاوازاکی

    تب Rocky Mountain spotted

    سندرم شوک سمی

  • رضوان فوریه 2017 در 21:45

    برای درمان پنومونی، آنتی بیوتیک تجویز می‌شود.

    تا زمانی که تب دارید، استراحت کنید و مایعات زیادی بنوشید.

    پزشک برای جلوگیری از کمبودهای تغذیه‌ای، مکمل ویتامین A تجویز می کند.

  • فرانک فوریه 2017 در 21:45

    تنها راه جلوگیری، ایمن کردن بدن (واکسیناسیون) است.

    واکسن باید حاوی: سرخک، گوشک (ویروس اثر گذارنده بر غدد بزاقی) و سرخجه (MMR) و یا شامل: سرخک، اوریون، سرخجه و آبله مرغان (MMRV) باشد.

  • کیوان فوریه 2017 در 21:45

    چه افرادی نباید، واکسن سرخک را بزنند؟

    – افرادی که دارای آلرژی شدید نسبت به واکسن سرخک و یا ترکیبات آن (ژلاتین و نئومایسین) هستند.

    – زنان باردار: زنان باردار باید به مدت 4 هفته از تزریق واکسن خودداری کنند.

    – نقص شدید ایمنی: بیماران مبتلا به سرطان و یا بیماران دریافت کننده دوزهای کورتیکواستروئید، از تزریق واکسن دوری کنند. افرادی که بیماری سرطان خون در سه ماه گذشته داشته‌اند و بهبود یافته‌اند، می‌توانند واکسن MMR را دریافت کنند.

    – بیماران ایدزی نیز نباید واکسن را دریافت کنند.

    – بیماران دارای بیماری شدید و حاد، صبر کنند تا بیماریشان بهبود یابد و بعد اقدام به تزریق واکسن نمایند.

    – بیماران با سابقه ترومبوسیتوپنیک پورپورا یا ترومبوسیتوپنی (کاهش پلاکت)، ممکن است جزو افرادی باشند که مباید واکسن سرخک را بزنند.

    – واکسن سرخک، از جنین جوجه ساخته شده است. بنابراین در مورد بچه‌هایی که به تخم مرغ حساسیت دارند، باید قبل از تزریق، تست پوستی انجام گیرد.

  • نوید فوریه 2017 در 21:46

    علائم واکنش بدن نسبت به واکسن سرخک

    تب، بثورات پوستی، درد مفصل، کاهش تعداد پلاکت‌های خون.

  • ویدا فوریه 2017 در 21:46

    سلام من چند روزی بود سرما خورده بدنم وامروز تنم پر از لکه های ودونه‌ های قرمز شده ایاسرخک است

  • ارمان فوریه 2017 در 21:46

    سلام اگه آبریزش چشم داشته باشیم سرخک؟

  • محمد فوریه 2017 در 21:46

    سلام دخترم ١١ سالشه جوش های خیلی ریزی رو بالاتنه بدنشه و پیشونیش .دکتر گفت سرخکه ولی علایمی از سرخک نمیبینم ؟چون قرمز نیست اصلا

  • اصغر فوریه 2017 در 21:47

    چگونه میتوانیم از خارش بدن درهنگام سرخک جلو گیری کنیم

  • صدرا فوریه 2017 در 21:47

    سلام تا چند سالگی واگیر داره مثلا نوجوان از یه بچه 1ساله میتونه بگیره

  • رکسانا فوریه 2017 در 21:47

    اگه فرد بزرگسال به بیماری سرخک مبتلا باشه واکسن میتونه بزنه

  • لیلا فوریه 2017 در 21:47

    سرخك، بیماری مسری دوران كودكی است كه توسط یك ویروس منتقل می شود و پس از شروع واكسیناسیون برعلیه آن، خیلی كم دیده می شود. این بیماری بسیار مسری بوده و دوره كمون ( نهفتگی ) آن 8 تا 14 روز متغیر است. اولین علائم سرخك شبیه سرماخوردگی است. تب در بیماری سرخك به تدریج شدیدتر می شود. قبل از بروز دانه های پوستی، دانه های سفید رنگ كوچكی در سطح داخلی مخاط گونه دیده می شود. ملتحمه ی چشم ، قرمز و دردناك شده و كودك دچار ترس از نور می شود. تقریباً سه روز بعد از شروع علائم اولیه، نقاط قهوه ای و قرمز كوچك كه مشخصه بیماری است ابتدا از ناحیه پشت گوش شروع شده و سپس در تمام صورت و به دنبال آن تنه، گسترش می یابد. هرچند سرخك بیماری ناخوشایندی است اما در اغلب موارد خود به خود بهبود می یابد؛ البته گاهی عوارضی مانند عفونت گوش میانی، عفونت ریه و یا التهاب بافت مغز ایجاد می كند.

  • هما فوریه 2017 در 21:48

    آبریزش از بینی و سرفه خشك، سردرد، تب (تب می تواند حتی تا 40 درجه سانتیگراد نیز بالا برود) نقاط كوچك سفید رنگ داخل مخاط دهان ، قرمزی و درد چشمها و ترس از نور، بثورات ( ضایعات ) جلدی قهوه ای – قرمز، كه نخست از پشت گوشها آغاز شده و سپس به سایر بخشهای بدن انتشار می یابد.

  • محمد فوریه 2017 در 21:48

    اگر کودکی را مرور کنید واقعیت‌هایی را به یاد می‌آورید که مردم براساس آن، بیماری سرخک را مهلک و کشنده نشان می‌دادند و به نوعی آن را یکی از عفونی‌ترین بیماری‌های شناخته ‌شده در انسان معرفی می‌کردند. آنها بر این باور بودند که چنانچه فردی مبتلا به ویروس سرخک در اتاقی سرفه کند یا نفس بکشد و ویروس‌های این بیماری در محیط پخش شود، سایر افراد نیز در عرض چند ساعت به بیماری سرخک مبتلا می‌شوند.

  • ایمان فوریه 2017 در 21:48

    در آمریکا قبل از تولید واکسن سرخک در سال 1963 میلادی، حدود چهار میلیون مبتلا به ویروس سرخک گزارش شده بود که از این میان 48 هزار نفر به دلیل شدت بیماری در بیمارستان بستری شدند و سالانه 500 نفر جان خود را از دست می‌دادند. ولی سازمان‌های جهانی بعد از سال 2000 میلادی خبر ریشه‌کنی ویروس سرخک و عدم‌ مرگ‌ و میر ناشی از ابتلا به سرخک را اعلام کردند.

  • ترنج فوریه 2017 در 21:48

    لی با وجود واکسیناسیون افراد در برابر ویروس سرخک ، گسترش مبتلایان به این بیماری در دنیا بویژه در کشورهای کم‌درآمد بیش از هر نقطه‌ای به چشم می‌خورد که این امر علاوه بر بیمار کردن شمار قابل‌ توجهی از افراد جوامع، هزینه‌های گزافی را نیز به نظام بهداشتی کشورها به منظور طی مراحل درمانی مبتلایان وارد می‌کند. آمارها نشان می‌دهد 80 درصد مبتلایان به ویروس سرخک را افراد واکسینه ‌نشده و کودکان 12 ماه به پایینی تشکیل می‌دهند که به دلیل سن کم قادر به تحمل ویروس ضعیف‌ شده نبوده‌اند.

  • ایمان فوریه 2017 در 21:49

    بیماری سرخک عفونی و کشنده‌ای است که بیشتر به کودکان حمله می‌کند. این ویروس بعد از دوران نهفتگی ده تا 12 روزه، باعث بروز تب، سرفه، گرفتگی بینی، آبریزش چشم و برافروختگی چشم‌ها در فرد مبتلا می‌شود. کاهش اشتها و کسالت از علل شایع ابتلا به بیماری سرخک است. چند روز بعد از شروع این علایم، بثورات جلدی به شکل نقاط قرمز روی پوست ظاهر می‌شود که ابتدا روی صورت و گردن ایجاد می‌شوند و سپس به دیگر نواحی بدن گسترش می‌یابند.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.