کاهش نفخ با گیاه رازیانه

کاهش نفخ با گیاه رازیانه

کاهش نفخ با گیاه رازیانه خواص رازیانه,فواید رازیانه,رازیانه درمانی,خاصیت رازیانه,خواص رازیانه درمانی,خواص رازیانه برای پوست,خواص رازیانه برای مو,خواص رازیانه برای جوانی,خواص رازیانه برای بارداری,خواص خوردن رازیانه,فواید رازیانه خام,فواید رازیانه پخته

خطرات نور مصنوعی در هنگام خواب

خطرات نور مصنوعی در هنگام خواب

خطرات نور مصنوعی در هنگام خواب خطرات نور مصنوعی در خواب,بيماري خطرات نور مصنوعی در خواب,خطرات نور مصنوعی در خواب در بارداري,علائم خطرات نور مصنوعی در خواب,درمان خطرات نور مصنوعی در خواب,درمان …

خواص خوردن انگور قرمز در بارداری و تاثیر آن بر جنین

خواص خوردن انگور قرمز در بارداری و تاثیر آن بر جنین

خواص خوردن انگور قرمز در بارداری و تاثیر آن بر جنین خواص خوردن انگور قرمز در بارداری و تاثیر آن بر جنین در سایت جسارت انگور قرمز در بارداری ,خواص انگور قرمز …

آنفولانزا در بارداری

آنفولانزا در بارداری

اصولا سرماخوردگی و آنفولانزا جزء بیماریهایی است که پیوسته با آن مواجهیم.برای آگاهی

از درمان آنفولانزا در دوران بارداری که بدن حساستر است توصیه می کنیم این مطلب ار کامل بخوانید

توصیه هایی برای پیشگیری و درمان آنفولانزا در دوران بارداری :

همه می دانیم که بدن خانم های باردار به این علت که سخت سرگرم بزرگ کردن جنین است، از نظر ایمنی ضعیف تر از حالت عادی است. به این ترتیب ایمنی طبیعی بدن آنها در برابر بیماری ها به خطر می افتد.دیده شده است که سرماخوردگی و آنفلوانزا در دوران بارداری می تواند سخت تر و طولانی تر شده و امکان دارد به ذات الریه نیز تبدیل شود. همچنین خطر زایمان زودرس را افزایش می دهد.بنابراین بهتر است نسبت به ویروس هایی که منجر به سرماخوردگی و آنفلوانزا می شوند محتاط تر بوده و پیشگیری های لازم را انجام دهید.شما نمی توانید از ابتلا به هر نوع ویروس سرماخوردگی و آنفلوانزا ممانعت کنید، اما می توانید قدرت سیستم ایمنی بدن خود را تا حد زیادی بالا ببرید:

در پاییز و زمانی که واکسن آنفولانزا در دسترس است از آن استفاده کنید. قبل از تزریق واکسن با دکتر خود مشورت کنید.

– دست های خود را قبل از خوردن غذا و بعد از پیاده روی، خرید و عطسه کردن و …. با آب و صابون به خوبی بشویید.

از غذاهای سالم مثل انواع میوه ها و سبزیجات و حبوبات تغذیه کنید. انواع مختلف این دسته از غذاها  آنتی اکسیدان و مواد معدنی را به بدن شما می رسانند و به

بدن کمک می کنند تا با میکروب ها مبارزه کند.

سعی کنید مایعات را به مقدار زیاد بنوشید. آب، دمنوش های گیاهی و آب میوه ها باعث بهبود سیستم دفاعی بدن شده و حجم مواد معدنی و ویتامین ها را در بدن بالا می برد. سعی کنید تا جایی که امکان دارد خوردن کافئین یا نوشیدنی های شیرین را کم کنید.زمانی که احساس خستگی می کنید استراحت کنید و سعی کنید از استرس دوری کنید.بیشتر از قبل ورزش کنید.چرا که ورزش سرعت گردش خون را تنظیم کرده و به بدن در مبارزه با میکروب ها کمک می کند.چنانچه سیگار می کشید سعی کنید تا آن را ترک کنید. سیگار علاوه بر اینکه برای نوزاد مضر است، سیستم دفاعی بدن را ضعیف می کند و برای تنفس مضر است.

درمان آنفلوانزا در بارداری

چنانچه دچار تب شده اید، با استفاده از استامینوفن آن را کاهش دهید (البته تحت نظر پزشک).

سعی کنید مایعات به مقدار زیاد مصرف کنید.

خوردن بعضی داروهای ضد ویروسی و سرماخوردگی و استفاده از داروهای استنشاقی در طول بارداری بلامانع است. این نوع داروها فعالیت میکروب ها را کاهش داده

و روند بهبودی شما را سریع تر می کنند، اما قبل از مصرف هر دارویی، با پزشک خود مشورت کنید تا مشکلی برایتان پیش نیاید

یک روز کامل یا بیشتر استراحت کرده و از بخور اسطوخودوس و اکالیپتوس استفاده کنید.

حتما از یک یا دو عدد سیر در غذای روزانه خود استفاده کنید.

خوردن مخلوط آب گرم، عسل و آبلیموی تازه را فراموش نکنید.

آنفولانزا,درمان آنفولانزا

آنفولانزا در بارداری

آخرین بروز رسانی در : جمعه 10 دی 1395

41 دیدگاه

  • یکتا ژانویه 2017 در 23:09

    اگر انتظار مادر شدن را می‌کشید، سرفه‌ها و تب کردن‌های‌تان تنها برای خود شما گران تمام نمی‌شود. آنفلوآنزا در روزهای بارداری، نه تنها سلامتی و جان شما را تهدید می‌کند، بلکه می‌تواند برای جنین‌تان هم گران تمام شود. از دست دادن بارداری و زایمان زودرس، تنها بخشی از عوارضی است که ابتلا به آنفلوآنزای شدید می‌تواند برای‌تان به همراه بیاورد اما پزشکان می‌گویند گذشته از جان جنین شما، سلامتی روانی‌اش در سال‌های بعد از تولد هم می‌تواند به‌خاطر چنین ویروسی خدشه‌دار شود. دکتر کتایون برجیس، متخصص زنان، معتقد است گرچه سرماخوردگی ساده خطر چندانی را برای خانم‌های باردار به همراه نمی‌آورد، اما مقابله با آسیب‌های ناشی از ویروس مرموزی مثل آنفلوآنزا کار هر کسی نیست.

  • قادر ژانویه 2017 در 23:10

    علائم خفیف و مختصری که خبر از سرماخوردگی یا حساسیت فصلی می‌دهند، سلامتی مادر و جنین را چندان تهدید نمی‌کنند اما وقتی درگیری فرد با ویروس شدت می‌گیرد و علائم عمومی شدیدتری مثل تب، بدن درد، تهوع شدید، درد عضله و … سراغ بیمار می‌رود، حتما باید مراحل درمان به موقع طی شود. سرماخوردگی و آنفلوآنزا دو بیماری کاملا متفاوت هستند و مادر باردار هم با ابتلا به هر کدام، شرایط کاملا متفاوتی را تجربه خواهد کرد. سرماخوردگی برخلاف آنفلوآنزا با واکنش های شدید بدنی همراه نمی شود و در اغلب موارد مشکلی را برای مادر و جنین به همراه نمی آورد

  • شیدا ژانویه 2017 در 23:11

    گذشته از این، پرهیز از استرس، انجام تمرین‌های ملایم ورزشی که گردش خون در بدن را تسریع می‌کند، نوشیدن آب و مایعات فراوان و تغذیه صحیح و مصرف فراوان میوه‌ها و سبزیجات تازه هم می‌تواند راهگشا باشد و فرد با رساندن ویتامین C و ترکیبات آنتی اکسیدانی فراوان به بدنش، می‌تواند مقاومت خود در برابر این ویروس را بالاتر ببرد و در برابر بیماری ایمن شود

  • شورانگیز ژانویه 2017 در 23:11

    حضور مادر باردار در جمع‌های شلوغ یا بیمارستان‌ها ممنوع است. چراکه در بیمارستان‌ها فرد ممکن است در معرض انواع ویروس‌ها و عوامل عفونی قرار بگیرد. بهتر است خانم‌های باردار تا 10 روز به دیدن کسی که از حج یا سفر برگشته نروند. گفته می‌شود که ویروس آنفلوآنزا از طریق سفر آدم‌ها از یک گوشه دنیا به گوشه دیگر، تنها در عرض چند ساعت به تمام دنیا فرستاده می‌شود و از آنجا که ممکن است مسافران ناقل یک ویروس تازه باشند، خانم‌های باردار تا زمان اطمینان از سلامت آنها، نباید به دیدن‌شان بروند.

  • شهاب ژانویه 2017 در 23:12

    آنفلوآنزا در بارداری به‌خاطر کاهش سطح ایمنی بدن در این دوران می‌تواند درگیری شدیدتری را ایجاد کند. درگیری راه‌های تنفسی تحتانی، ذات‌الریه یا پنومونی بخشی از این مشکلات است. از عوارض دیگر آنفلوآنزا در دوران بارداری، از دست دادن بارداری و زایمان زودرس است. آنفلوآنزا می‌تواند عوارض بسیار شدیدی مثل مرگ مادر را به همراه بیاورد و علائمی مثل تب بالا به‌خصوص در سه ماهه اول برای سلامتی جنین می‌توان آسیبرسان باشد.

  • شورانگیز ژانویه 2017 در 23:12

    گذشته از تهدید جان جنین، احتمال ابتلا به یکسری بیماری‌های روانشناختی در اطفالی که مادران‌شان در بارداری دچار تب و آنفلوآنزا شده‌اند افزایش می‌یابد و سلامت روانی فرزند آینده آنها را تهدید می‌کند. نمی توانیم بگوییم تمام کسانی که به مشکلات روانی مبتلا می شوند، مادری داشته‌اند که در دوره بارداری افسرده بوده، اما محققان توانسته‌اند ارتباط میان این دو بیماری را در بعضی موارد اثبات کنند. در هر حال نباید فراموش کرد که ابتلا به این بیماری ها در آینده تنها تهدیدی نیست که به‌خاطر ابتلای مادر به آنفلوآنزا ایجاد می شود

  • زیور ژانویه 2017 در 23:12

    حوالی مهر تا اردیبهشت فصل پرخطر ابتلا به آنفلوآنزاست. به همین دلیل بهترین ماه‌ها برای تلقیح واکسن، مهر و آبان است.

  • لیلا ژانویه 2017 در 23:13

    در همه ماه‌های بارداری ابتلا به آنفلوآنزا می‌تواند خطرساز باشد اما در سه ماهه دوم و سوم سلامت مادر و جنین بیشتر تهدید می‌شود. به همین دلیل توصیه می‌شود که مادران باردار در سه ماهه دوم مورد تلقیح واکسن آنفلوآنزا قرار بگیرند ولی در مادرانی که احتمال بروز عوارض آنفلوآنزا در آنها زیاد است یا کسانی که آسم یا بیماری قلبی و … دارند در سه ماهه اول هم می‌توانند این واکسن را تلقیح کنند.

  • بهار ژانویه 2017 در 23:13

    در همه ماه‌های بارداری ابتلا به آنفلوآنزا می‌تواند خطرساز باشد اما در سه ماهه دوم و سوم سلامت مادر و جنین بیشتر تهدید می‌شود. به همین دلیل توصیه می‌شود که مادران باردار در سه ماهه دوم مورد تلقیح واکسن آنفلوآنزا قرار بگیرند ولی در مادرانی که احتمال بروز عوارض آنفلوآنزا در آنها زیاد است یا کسانی که آسم یا بیماری قلبی و … دارند در سه ماهه اول هم می‌توانند این واکسن را تلقیح کنند.

  • ارمان ژانویه 2017 در 23:14

    در صورتی که خانمی باردار علائم ابتلا به بیماری را در خود مشاهده کرد یا در صورت تماس او با فرد مبتلا، پزشک معالج می‌تواند داروهای خاص ضدویروس را برای کاهش شدت ابتلا تجویز کند اما نباید فراموش کرد که ویروس آنفلوآنزا، ویروس بسیار باهوشی است و در هر سال به شکل متفاوتی درمی‌آید.

  • شورانگیز ژانویه 2017 در 23:14

    به همین دلیل توصیه می‌شود افراد مسن هر شش ماه یک‌بار با تلقیح واکسن، ایمنی بدن خود را در برابر شکل تازه این ویروس بالا ببرند و خانم‌های باردار هم در ماه‌های گفته شده این کار را انجام دهند. ایمنی سرم دو تا سه هفته بعد از تلقیح ایجاد می‌شود و خانم‌های باردار می‌توانند امیدوار باشند که در صورت کمک گرفتن از این روش، احتمال ابتلا به ویروس در آنها به شکل قابل توجهی پایین بیاید.

  • شهناز ژانویه 2017 در 23:15

    در واکسن تزریقی برخلاف واکسن استنشاقی خود ویروس زنده وجود ندارد، بلکه این واکسن محتوی آنتی ژن سطحی ویروس آنفلوآنز و نه خود ویروس زنده است که روی تخم‌مرغ کشت داده می‌شود. به همین دلیل کسانی که به تخم‌مرغ و پروتئین‌هایی مثل پروتئین مرغی حساسیت دارند، نمی‌توانند از این واکسن استفاده کنند. واکسن آنفلوآنزا فرم استنشاقی هم دارد که مصرف آن برای خانم‌های باردار ممنوع است و در ایران هم فرم استنشاقی این واکسن را نداریم.

  • ترنج ژانویه 2017 در 23:15

    واکسن آنفلوآنزا ممنوع است اگر…

    – دچار تب یا عفونت حاد هستید

    – حساسیت به تخم مرغ و پروتئین‌های مشابه دارید

    – به جنتامایسین حساسیت دارید

  • سارا ژانویه 2017 در 23:15

    واکسن آنفلوآنزا سه دسته عوارض موضعی (مثل کبودی و التهاب خفیف)، عمومی (مثل تب ملایم و لرز، ضعف و خستگی) و نادر (مثل کهیر و تشنج) را برای بیمار ایجاد می‌کند. عوارض عمومی این واکسن یکی دو روز پایدار می‌ماند و عوارض نادر در کمتر فردی مشاهده می‌شود. کسی که واکسن آنفلوآنزا می‌زند، تا چند هفته بعد از آن نباید مورد برخی سنجش‌های آزمایشگاهی قرار گیرد. برای مثال اگر مدت زمان کوتاهی بعد از تزریق آزمایش هپاتیت را انجام دهد، احتمال اینکه نتیجه آزمایش او به طور گذرا و کاذب مثبت نشان داده شود، زیاد است.

  • ایمان ژانویه 2017 در 23:16

    در قرص‌های سرماخوردگی بزرگسالان (ادالت کلد) ترکیبات منقبض کننده عروق وجود دارد و به همین دلیل مصرف این قرص‌ها مگر در موارد خاص، برای کسانی که در سه ماهه اول قرار دارند، ممنوع است و در ماه‌های بعد بهتر است از آنها استفاده نشود. خانم‌های بارداری که علائم را مشاهد می‌کنند، بهتر است از محلول‌های آماده مثل سرم نمکی و قطره‌های مخصوص بینی کمک بگیرند.

  • مریم ژانویه 2017 در 23:16

    اگر فرد علائم آبریزش بینی و علائم تنفسی ناشی از ویروس را مشاهده کرد، می‌تواند از ترکیبات آنتی هیستامین استفاده کند. ترکیبات دیگر که ضد سرفه هستند یا شربت‌ها حتما باید با نظر پزشک معالج مورد مصرف قرار بگیرند. در صورت تجویز پزشک، مصرف استامینوفن برای خانم‌های باردار ممنوعیتی ندارد اما این افراد باید از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک‌ها جدا پرهیز کنند.

  • یکتا ژانویه 2017 در 23:16

    کاهش سیستم ایمنی در دوران بارداری، مادر را مستعد ابتلا به عفونت‌های مختلف می‌سازد. برخی پزشکان سیستم ایمنی بدن مادر باردار را به سیستم ایمنی فردی که مبتلا به ویروس اچ آی وی است، تشبیه کرده‌اند

  • لاله ژانویه 2017 در 23:16

    وظیفه پزشک است که قبل از بارداری مادر را در جریان این امر بگذارد و لازم است که حتی‌الامکان مادر، در دوران بارداری با افرادی که مبتلابه بیماری‌های مختلف هستند، تماس نداشته باشد. عفونت‌های عمومی که اغلب مادر را درگیر می‌کنند، شامل عفونت‌های ویروسی، باکتریایی، انگلی‌اند و از این نظر که اگر مادر باردار را درگیر کنند، ممکن است سلامت جنین را به مخاطره اندازند و باعث بروز ناهنجاری شوند، بسیار حائز اهمیت‌اند

  • افسانه ژانویه 2017 در 23:17

    در هفته‌ 16 بارداری انتقال آنتی‌بادی‌ها از مادر به جنین انجام می‌شود، در هفته 26 سطح این آنتی‌بادی‌ها در مادر و جنین مساوی شده و بعد از تولد نوزاد در زمان شیردهی این انتقال ایمنی تا 2 ماه بعد از زایمان ادامه می‌یابد. به همین دلیل است که توصیه می‌شود واکسیناسیون نوزاد از 2 ماهگی آغاز شود؛ چراکه بیشتر عفونت‌های بعد از تولد، از طریق مراقبین به نوزاد منتقل خواهد شد.

  • نفس ژانویه 2017 در 23:17

    این پزشک زنان در خصوص عفونت‌های ویروسی در دوران بارداری گفت: ویروس آبله‌مرغان یکی از ویروس‌هایی است که ممکن است فرد را در بارداری درگیر کند. علائم اولیه‌ این بیماری در مادر شبیه سرماخوردگی، همراه با درد بدن است و بعد از یک یا دو هفته درگیری، علائم آبله‌مرغان به‌صورت تاول‌هایی مشخص روی پوست ظاهر می‌شود. در این مرحله ممکن است ویروس به جنین هم انتقال پیدا کند.

  • ستایش ژانویه 2017 در 23:17

    وی ادامه داد: بیشترین خطر در هفته‌های 13 و 20 بارداری است و حدود 2 درصد احتمال درگیری جنین وجود دارد. این عارضه بیشتر روی استخوان‌های بلند جنین تأثیر می‌گذارد و باعث ایجاد درگیری چشم، کورتکس (پوشش) مغز، کلیه‌ها و نقایص پوستی می‌شود، اما اگر درگیری بعد از هفته 20 باشد، احتمال آسیب جنین کمتر است.

  • ایمان ژانویه 2017 در 23:18

    مهری‌ماهانی در خصوص پیش‌گیری از ابتلا به آبله‌مرغان در بارداری افزود: اگر مادر قبل از بارداری اطمینان ندارند که در گذشته این ویروس را گرفته است یا خیر، بهتر است از واکسن آبله‌مرغان استفاده کند. اثر این تزریق بعد از 96 ساعت خود را نشان می‌دهد. البته توصیه نمی‌شود این واکسن در دوران بارداری تزریق شود؛ چراکه میکروب تزریق‌شده زنده است و ممکن است مادر را مبتلا به آبله‌مرغان کند. اگر مادر در محیطی قرار دارد که ویروس آبله‌مرغان شیوع پیداکرده است، تزریق واکسن آبله‌مرغان در شیردهی منعی ندارد.

  • محمد ژانویه 2017 در 23:19

    این متخصص زنان و زایمان با بیان این مطلب که بیماری ویروسی دیگری که ممکن است مادر را درگیر کند آنفولانزاست، اظهار داشت: این ویروس شامل دو گروه A و B است که هردوی آن‌ها در فصل سرما شیوع پیدا می‌کنند و احتمال ابتلای مادر باردار به‌خاطر ضعف سیستم ایمنی بدن بالاست. این ویروس مادر را دچار عوارضی مانند تب، ضعف، بی‌حالی یا زایمان زودرس می‌کند، ولی خوش‌بختانه هیچ‌نوع ناهنجاری در جنین ایجاد نمی‌کند و مادر باردار می‌تواند برای پیش‌گیری، از واکسن استفاده کند.

  • بابک ژانویه 2017 در 23:19

    از نظر بعضی پزشکان و متخصصین، پاییز برای بارداری فصل بسیار مناسبی است. اگر به دنبال علت آن هستید، بهتر است بدانید تمام پزشکان و متخصصین، ورزش روزانه و خوردن میوه ها و سبزیجات سالم در طول بارداری را به خانم های باردار توصیه می کنند. بنابراین فصل پاییز بهترین زمان برای انجام این دو کار است.

  • شیدا ژانویه 2017 در 23:20

    در فصل پاییز دمای هوا به اندازه ای مناسب است که افراد به هنگام قدم زدن و پیاده روی عرق نمی کنند. فصل پاییز و بهار از این نظر که آب و هوای ملایمی دارد شبیه به هم بوده و در طول بارداری فصول خوبی به شمار می روند. هوا نه آنقدر داغ و نه آنقدر سرد است که باعث آزار خانم های باردار شود، بنابراین خانم های باردار می توانند در حین پیاده روی به مراکز خرید رفته و از خرید خود لذت ببرند.

  • تنها ژانویه 2017 در 23:20

    احتمال دارد زمانی که دمای هوا پایین می آید، خانم های باردار میل بیشتری به غذاخوردن پیدا کنند. بنابراین بهترین زمان است تا برای خود خوراک لوبیای پر ادویه، پودینگ و یا سوپ جوجه تهیه کنید. این غذاها سرشار از مواد مغذی هستند، بویژه اگر تمام انواع لوبیاها را به همراه گوجه فرنگی در ادویه زیاد بخوابانید.

  • شیدا ژانویه 2017 در 23:20

    توصیه می شود قبل از به پایان رسیدن این فصل از محصولات کشاورزی آن به خوبی استفاده کنید. انواع میوه و سبزیجات ضروری و مورد نیاز خانم های باردار در این فصل به وفور یافت می شود.

  • یاور ژانویه 2017 در 23:20

    تا می توانید از هوای دل انگیز پاییز قبل از بارش اولین دانه های برف تنفس کرده و از آن لذت ببرید.

  • شکوه ژانویه 2017 در 23:20

    بعضی از خانم های باردار در فصل پاییز از بی ثباتی هوا و ابتلا به سرماخوردگی یا آنفلوانزا احساس نگرانی می کنند. چنانچه به دنبال راه های مناسب برای پشت سر گذاشتن دوران بارداری در فصل پاییز هستید، بهتر است از راهنمایی های ما استفاده کنید.

  • شیرین ژانویه 2017 در 23:21

    – صبح و عصرهای دل انگیز پاییزی را برای پیاده روی انتخاب کرده و همیشه یک بطری آب همراه خود داشته باشید.

  • قادر ژانویه 2017 در 23:21

    بدن خانم های باردار به این علت که سخت سرگرم بزرگ کردن جنین است، از نظر ایمنی ضعیف می شود. به این ترتیب ایمنی طبیعی بدن آنها در برابر بیماری ها به خطر می افتد.

  • لیلا ژانویه 2017 در 23:21

    به خاطر داشته باشید که سرماخوردگی و آنفلوانزا در دوران بارداری می تواند سخت تر و طولانی تر شده و امکان دارد به ذات الریه نیز تبدیل شود. همچنین خطر زایمان زودرس را افزایش می دهد.

  • یکتا ژانویه 2017 در 23:22

    بنابراین بهتر است نسبت به ویروس هایی که منجر به سرماخوردگی و آنفلوانزا می شوند محتاط تر بوده و پیشگیری های لازم را انجام دهید.

  • یاسمین ژانویه 2017 در 23:22

    از نظر بعضی پزشکان و متخصصین، پاییز برای بارداری فصل بسیار مناسبی است. اگر به دنبال علت آن هستید، بهتر است بدانید تمام پزشکان و متخصصین، ورزش روزانه و خوردن میوه ها و سبزیجات سالم در طول بارداری را به خانم های باردار توصیه می کنند. بنابراین فصل پاییز بهترین زمان برای انجام این دو کار است.

  • شکوه ژانویه 2017 در 23:23

    اکثر مردم در سال یک بار سرما می خورند، بنابراین اگر در طول بارداری خود دچار سرما خوردگی شوید جای تعجب ندارد. سرما خوردگی عادی کاملا برای جنین بی ضرر است. هیچ راه درمانی وجود ندارد و تنها راه، درمان علایم می باشد. اکثر دارو های سرما خوردگی مانند آنتی هیستامین ها، شربت های ضد سرفه و … در صورتی که به مقدار تجویز شده مصرف گردند، بی خطر می باشند. در زیر توصیه هایی جهت درمان علایم سرما خوردگی پیشنهاد شده است.

  • هدا ژانویه 2017 در 23:24

    به مقدار زیاد مایعات بنوشید تمام بیماری های ویروسی، بدن را دچار کم آبی می سازند و بارداری نیز آن را تشدید می کند. پس در صورت سرما خوردگی به میزان فراوان، آب و آبمیوه بنوشید و از مصرف شیر خودداری نمایید.

  • حسین علی ژانویه 2017 در 23:24

    استفاده از شربت ضد احتقان سودوافدرین یا سودامز در صورت مصرف به مقدار عادی بعد از سه ماهه اول بارداری بی خطر است، اما در مورد مصرف آن در سه ماهه اول بارداری مطالعات اندکی صورت گرفته است.

  • سما ژانویه 2017 در 23:24

    استفاده از اسپری بینی استفاده از اسپری های ضد احتقان بینی به مدت کوتاه بلامانع است. ولی استفاده در دراز مدت حتی برای افراد غیر باردار، تنها مشکل را طولانی تر می سازد.

  • حسن ژانویه 2017 در 23:24

    مصرف غذا های ساده سوپ مرغ دارای خواصی است که به کسانی که سرما خورده اند کمک می کند تا احساس بهتری داشته باشند. گر چه هنوز هیچ کس دقیقا نمی داند که آن خواص چیست.

  • ثریا ژانویه 2017 در 23:31

    تزریق واکسن آنفولانزا در طول دوران بارداری، باعث کاهش احتمال ابتلا به انواع بیماری ها در جنین و مادر می شود. زنان باردار، با رعایت نکاتی مانند بهره مندی از روش های تغذیه صحیح، کاهش استرس، مصرف ویتامین وانجام تمرینات ورزشی، خواستار تولد نوزادی سالم هستند.

  • ث ژانویه 2017 در 23:31

    تزریق واکسن آنفولانزا در طول دوران بارداری، باعث کاهش احتمال ابتلا به انواع بیماری ها در جنین و مادر می شود. زنان باردار، با رعایت نکاتی مانند بهره مندی از روش های تغذیه صحیح، کاهش استرس، مصرف ویتامین وانجام تمرینات ورزشی، خواستار تولد نوزادی سالم هستند.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.