آموزش راه اندازی و خرید آی پی تی وی برنامه IBO PLAYER

آموزش راه اندازی و خرید آی پی تی وی برنامه IBO PLAYER

آموزش راه اندازی و خرید آی پی تی وی برنامه IBO PLAYER برنامه IBO PLAYER یکی از بهترین برنامه های اکانت آیپی تیوی برای تلویزیون هوشمند است که می توانید بر روی …

سفر به جزیره قشم

سفر به جزیره قشم

سفر به جزیره قشم سفر به جزیره قشم، از آن دست سفرهایی‌ست که می‌تواند به یکی از خاطره‌انگیزترین سفرها در زندگی گردشگران ایرانی تبدیل شود. به همین منظور، گروه‌های گردشگری زیادی از …

گریم داماد – کراتینه مو – میکروبلیدینگ ابرو در تهران بکس

گریم داماد – کراتینه مو – میکروبلیدینگ ابرو در تهران بکس

گریم داماد یکی از مهم ترین کارهایی که برای گریم داماد در مجموعه  تهران بکس انجام می شود ، گریم ترمیمی با استفاده از سایه روشن است. برای از بین بردن زاویه های نامناسب پوست …

پر کاربرد ترین مقطع فولادی ساختمانی ( میلگرد )

میلگرد یا میلگرد ، میله ای فولادی است که برای تقویت بتن (بتن مسلح) یا بنایی (سنگ مسلح) استفاده می شود. از فولاد کم کربن ساخته شده است و دارای سطح آجدار است تا چسبندگی آن را با بتن بهبود بخشد.

قیمت خرید وفروش میلگرد

جدا از مواردی که در تهیه این محصول فولادی در ادامه توضیح خواهیم داد، که در بخش تخصصی و ایمنی خرید میلگرد جای می گیرند، نکته ایی دیگر برای خریداران مد نظر است قیمت روز میلگرد است.

نرخ میلگرد بسته به مدل و ویژگی های آن بسیار متفاوت است. بنابراین قبل از خرید خود، لازم است نیازهای خود را با توجه به کار انجام شده بررسی کنید. سپس ، فقط باید میلگرد مناسب را برای ساختمان خود انتخاب کنید. به طور خاص ، ابعاد و ضخامت آن که حداکثر بار قابل تحمل میلگرد را مشخص می کند. برای کمک به این که تعیین قیمت میلگرد مد نظر شما چگونه برآورد می‌شود می توانید چند نمونه از این عوامل را در یزر مشاهده کنید:

نوع آن ساده و یا آجدار بودن

ابعاد و ضخامت بخش

چگالی خطی

ظرفیت باربری و در نتیجه مقاومت آن

در خرید میلگرد باید به این امر توجه کرد میلگرد در چه مکانی و چه شرایط آب وهوایی قرار مورد استفاده قرار گیرد. به طور مثال میلگرد فولادی معمولی نمی توان در شرایط آب وهوایی که رطوبت بیش از اندازه است استفاده کرد. این امر که از چه جنسی در خرید انواع میلگرد باید استفاده کرد، در تعیین قیمت میلگرد مورد نیاز ما نیز نقش دارد.

تاریخچه

اصطلاح “آرماتور” قدیمی است و به مجموعاً تمام قطعات آهن لازم برای توقف یا تقویت هر کاری یا احاطه آن اشاره دارد آرموتور گویند. تکنیک سنگ تقویت شده فرایندی بود که به یک سازه بنایی اجازه می داد با ترکیب میله های فلزی از قابلیت خم شدن مکانیکی قابل توجهی برخوردار شود. این تکنیک به نفع بتن مسلح کنار گذاشته می شود. ایده اتصال آرماتور فلزی و بتن به جوزف لمبوت در قایق خود در باز می گردد.

موارد استفاده میلگرد

بتن در فشار بسیار مقاوم است ، اما کشش و برش آن کم است. برای جبران این عدم تعادل ، میله های تقویتی که قصد جذب این نیروها را دارند در توده بتن گنجانده شده است..

اتفاقاً ، بتن هنگام شکستن رفتار شکننده ای از خود نشان می دهد. ترکیب آرماتورها شکل پذیری را ایجاد می کند: بتن مسلح قبل از شکستن ترک می خورد ، مانع می شود.

سنگ تراشی ، با اتصالات ملات ، دارای ضعف های مشابه بتن است. برای بهبود استحکام کششی ، میله های تقویت کننده را می توان در واحدهای بنایی به داخل حفره ها اضافه کرد.

نحوه استفاده از میلگرد

میله های تقویت کننده توسط کارخانه های فولاد تولید می شوند و قطر آنها بین 6 تا 50 میلی متر متغیر است. سپس توسط تأمین کنندگان مطابق برنامه هایی که توسط مهندس عمران تعیین شده است ، فرم دهی می شوند. در محل ، آنها توسط بست ، جوش یا اتصال مکانیکی جمع می شوند و قفس های تقویت کننده را تشکیل می دهند. سپس توسط متخصصان نصب میلگرد که به آن ها آرماتورها می گویند در محل مورد نظر نصب می شوند.

انواع مختلف میلگرد

فریم های فعلی

میلگرد ها از فولادهایی برای بتن مسلح (میله ، روکش ، مش جوش داده شده) ساخته می شوند که به صورت فعلی یا پس از تبدیل شامل یک یا چند عملیات زیر مورد استفاده قرار می گیرند: پانسمان فولادها (فقط برای فولادهای تاجدار) ، برش داده شده به طول ، شکل دهی ، مونتاژ با بستن یا آن ها تولید می شوند.

جوشکاری

میلگرد هایی که باید بوسیله اتصال جدا نشدنی و یا همان جوشکار متصل شوند باید از جنس فولاد باشند. چرا که میلگرد از از جنس های محتلفی مانند اپوکسی، شیشه، گالوانیزه ساخته می شوند. هر چند که از میلگرد فولادی بیشتر در بتن برای تقویت آن برای عدم لغزش بتن بهره می برند.

انواع میلگرد

میلگرد ها به دوسته اصلی آجدار و ساده تقسیم بندی می شوند. هر کدام از آن ها نیز به شکل کلاف و با شاخه راهی بازار می شوند.

میلگرد ساده بیشتر در صنعت خواهان دارد. اما دلیل آجدار بودن میلگرد برای درگیر شدن بیشتر و چسبندگی آن به بتن است. به همین منظور از میگلرد آجدار در ساخت سازه ها و ساختمان ها استفاده می شود

 

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 17 مرداد 1400

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.