چطور از خرابی ریل کابینت بعد خرید جلوگیری کنیم؟

چطور از خرابی ریل کابینت بعد خرید جلوگیری کنیم؟

چطور از خرابی ریل کابینت بعد خرید جلوگیری کنیم؟ ریل کابینت یا ریل کشو یکی از مهم‌ترین تجهیزات ساخت کابینت است که نه تنها کار باز و بسته شدن را انجام می‌دهد. …

رپورتاژ آگهی چیست ؟

رپورتاژ آگهی چیست ؟

رپورتاژ آگهی چیست ؟ رپورتاژ آگهی یکی از روش های تبلیغاتی جدید در عصر حاضر است البته این نکته را در نظر داشته باشیم که رپورتاژ آگهی قبلا در تلویزیون و رسانه …

لوله چیست و چگونه ساخته میشود؟

لوله چیست و چگونه ساخته میشود؟

لوله چیست و چگونه ساخته میشود؟ معنی لوله ویکی پیدیا میگوید Pipe یا لوله استوانه‌ای توخالی است که از آن برای انتقال یا نگهداری سایر مواد از آن استفاده می‌کنند. لوله‌ها می‌توانند …

قانون در مورد مزاحمت تلفنی

قانون در مورد مزاحمت تلفنی

در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد قانون در مورد قانون در مورد مزاحمت تلفنی و مجازات آن صحبت کنیم. امدواریم این مطلب مورد توجه شما کاربران گرامی قرار بگیرد.

تعریف مزاحمت تلفنی

تعریف علمی مزاحمت تلفنی عبارت است از یک عمل عمدی با آگاهی کامل که به محض کشف، ملاک مسئولیت کیفری مزاحم شناخته می‌شود و مرتکب طبق قانون باید جوابگوی عمل ناشایست خود باشد. در اینگونه موارد مزاحم با استفاده از تلفن یا سایر وسایل مخابراتی، بدون جهت، ضمن اشغال خط تلفن متعلق به اشخاص حقیقی یا حقوقی، موجبات اذیت و آزار و سلب آسایش طرف دیگر را فراهم کند و برای کار خود دلیل نداشته باشد.

انواع مزاحمت های تلفنی

اولین مورد از مزاحمت های تلفنی سکوت کردن و یا فوت کردن و یا سوت کشیدن در گوشی است برای مدتی.

دومین مورد از این گونه مزاحمت ها به فحاشی و حرفهای رکیک زدن و یا دادن خبر های کذب و دروغین به مخاطب و یا تهمت ناروا زدن به مخاطب است که گزارشاتی در مورد سکته مخاطب را هم در بر داشته است.

سومین مورد از دادن خبر های دروغین و تکان دهنده که ممکن است فرد را دچار شوک کند مثلا دادن خبر دروغین مرگ عزیزان و یا خبر خیانت همسر و ….. که درگیری های موجب کشته شدن افراد شده است و اصل خبر دروغ بوده است.

عناصر

طبق ماده 641 قانون مجازات اسلامی مزاحمت با تلفن یا دستگاه‌های مخابراتی دیگر برای دیگران را جرم تلقی می کند و برای آن مجازات خاص تعیین کرده است و علاوه بر آن ماده واحده قانون اصلاح تبصره 2 ماده 14 قانون تأسیس شرکت مخابرات ایران مصوب 1366 نیز این مطلب را تایید می کند و این قانون قابلیت اجرایی دارد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 10 شهریور 1398

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.