درمان و علت و علائم التهاب عنبیه چشم چیست
چگونه آلرژی را کاهش دهیم؟
چگونه آلرژی را کاهش دهیم؟ آلرژی,بيماري آلرژی,آلرژی در بارداري,علائم آلرژی,درمان آلرژی,درمان آلرژی با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان آلرژی,آلرژی را چگونه درمان کنيم,آلرژی در کودکان,آلرژی در بزرگسالان,آلرژی در نوزادان,آلرژی در بهار,آلرژی …
روش هایی برای پاکسازی ریه از عفونت و دود قلیان چیست
پاکسازی ریه پاکسازی ریه ,پاکسازی ریه از دود قلیان,پاکسازی ریه از عفونت,پاکسازی ریه از سیگار,پاکسازی ریه با سیر,پاکسازی ریه از خلط,پاکسازی ریه از دود توضیحاتی در مورد پاکسازی ریه وقتی اکسیژن وارد …
سونا در کمین سلامتی افراد
سونا در کمین سلامتی افراد بیماری سونا,بيماري بیماری سونا,بیماری سونا در بارداري,علائم بیماری سونا,درمان بیماری سونا,درمان بیماری سونا با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان بیماری سونا,بیماری سونا را چگونه درمان کنيم,بیماری …
التهاب عنبیه
التهاب عنبیه ،التهاب عنبیه چشم،التهاب عنبیه چشم چیست،التهاب عنبیه،درمان التهاب عنبیه،علت التهاب عنبیه،دلایل التهاب عنبیه،علائم التهاب عنبیه،بیماری التهاب عنبیه،التهاب قرنیه چشم چیست،التهاب عنبیه العین،علایم التهاب عنبیه
شرح بیماری التهاب عنبیه عبارت است از التهاب بافت هایی که عنبیه چشم را میسازند. گاهی این بیماری ممکن است با چشم صورتی (التهاب ملتحمه ) اشتباه گرفته شود. این عارضه التهاب بخش رنگی چشم و عضله پیرامون آن می باشد. التهـاب عنبیـه اگر سریعاً درمان شود عوارضی در پی نخواهد داشت، اما اگر درمان نشود یا به صورت مداوم یا ادواری رخ دهد ممکن است به طور دائمی به بینایی صدمه بزند. یووئیت التهاب قسمتی از چشم است که مجرای دستگاه یووه آ نامیده میشود که شامل عنبیه ، جسم مژگانی و کروئید (مشیمیه) است. این بیماری بر اساس قسمتی از دستگاه یووه آ که تحت تاثیر قرار می گیرد و علائم تقسیم بندی شده و همچنین بر همین اساس با هم فرق دارند. در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد التهاب عنبیه صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان را جلب کند.
التهاب عنبیه چیست؟
این عارضه التهاب بخش رنگی چشم و عضله پیرامون آن می باشد. التهاب عنبیه اگر سریعاً درمان شود عوارضی در پی نخواهد داشت، اما اگر درمان نشود یا به صورت مداوم یا ادواری رخ دهد ممکن است به طور دائمی به بینایی صدمه بزند.
علایم شایع التهاب عنبیه
التهاب عنبیه با شروع ناگهانی
درد شدید چشم
حساسیت چشم به نور
قرمزی چشم
گاهی کوچکتر بودن مردمک در چشم درگیر
اشک ریزش
تاری دید التهاب عنبیه با شروع تدریجی:
درد چشم
حساسیت چشم به نور
دیده نقاط شناور در میدان دید
تاری دید
علل التهاب عنبیه
عفونت که از یک نقطه دیگر بدن به چشم گسترش یافته است.
علل شایع عبارتند از: ـ توکسو پلاسموز ـ سل ـ هیستوپلاسموز ـ سیفلیس ـ سارکوئیدوز ـ ویروسها
عوامل تشدید کننده بیماری
آرتریت روماتویید یک نوع شایع التهاب مفاصل
کولیت اولسرو
عفونت ویروسی، باکتریایی، قارچی یا انگلی
سایر بیماریهای چشمی
عوامل افزایشدهنده خطر
آرتریت روماتویید (یک نوع شایع التهاب مفاصل)
کولیت اولسرو
عفونت ویروسی، باکتریایی، قارچی یا انگلی
سایر بیماریهای چشمی
پیشگیری التهاب عنبیه
در حال حاضر نمیتوان از آن پیشگیری به عمل آورد.
عواقب مورد انتظار
با درمان سریع معمولاً میتوان بینایی را حفظ کرد. معمولاً به بیماری زمینه ساز بستگی دارد.
عوارض احتمالی التهاب عنبیه
از دست دادن نسبی یا کامل بینایی
درمان
اصول کلی
با انجام معاینات تخصصی چشم میتوان تشخیص را قطعی کند.
تا زمان کامل شدن درمان، عینک تیره به چشم بزنید، حتی در منزل و مکانهای سرپوشیده
درمان هرگونه بیماری زمینه ساز
داروهای التهاب عنبیه
قطرههای چشمی (گشاد کننده مردمک) که باعث پیشگیری از تشکیل بافت جوشگاهی میشوند.
شاید لازم باشد تا آخر عمر این قطرهها را مورد استفاده قرار دهید.
داروهای کورتیزونی خوراکی یا قطرههای چشمی کورتیزونی برای کاهش التهاب
فعالیت در زمان ابتلا به این بیماری
تا زمانی که علایم برطرف شده باشند در تخت استراحت کنید. حدود 2-1 هفته برای رفع علایم فرصت دهید.
درمان التهاب عنبیه
با انجام معاینات تخصصی چشم میتوان تشخیص را قطعی نمود. تا زمان کامل شدن درمان، عینک تیره به چشم بزنید، حتی در منزل و مکانهای سرپوشیده و هر گونه بیماری زمینه ساز را سریعا درمان کنید. داروها قطرههای چشمی (گشاد کننده مردمک) که باعث پیشگیری از تشکیل بافت جوشگاهی میشوند. شاید لازم باشد تا آخر عمر این قطرهها را مورد استفاده قرار دهید. داروهای کورتیزونی خوراکی یا قطرههای چشمی کورتیزونی برای کاهش التهاب فعالیت تا زمانی که علایم برطرف شده باشند در تخت استراحت کنید. حدود 2-1 هفته برای رفع علایم فرصت دهید
مراجعه به پزشک در التهاب عنبیه
اگر شما یا یکی از اعضای خانوادهتان علایم التهاب عنبیه را دارید، چه با شروع ناگهانی و چه با شروع تدریجی. بلافاصله به پزشک مراجعه کنید. اگر بینایی به هر صورت دستخوش تغییرات شود. اگر دچار علایم جدید و غیر قابل توجیه شدهاید. داروهای مورد استفاده در درمان ممکن است عوارض جانبی به همراه داشته باشند