عوارض و طریقه مصرف قرص روکین در شیردهی چیست

عوارض و طریقه مصرف قرص روکین در شیردهی چیست

قرص روکین قرص روکین ,قرص روکین خوبه؟,قرص روکین برای درمان کیست,قرص روکین ویکی پدیا,قرص روکین ضد بارداری,قرص روکین و عوارض آن,قرص روکین و لکه بینی در این مطلب از سایت جسارت می …

علل ورم پا و درمان آن

علل ورم پا و درمان آن

علل ورم پا و درمان آن ورم پا,بيماري ورم پا,ورم پا در بارداري,علائم ورم پا,درمان ورم پا,درمان ورم پا با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان ورم پا,ورم پا را چگونه درمان …

آشنایی با لاغری شکم با ورزش هوازی در یک هفته در خانه

آشنایی با لاغری شکم با ورزش هوازی در یک هفته در خانه

لاغری شکم با ورزش توضیحاتی در مورد لاغری شکم با ورزش آب کردن شکم و پهلو سریع با ورزش و رژیم غذایی : لاغری و تناسب اندام و البته داشتن بدنی خوش …

حمله قلبی

حمله قلبی , حمله قلبی چیست , حمله قلبی علامت , حمله قلبی درخواب , حمله قلبی در جوانان , علائم حمله قلبی

در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد حمله قلبی و راه درمان و پیشگیری از آن صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
آشنایی با حمله قلبی
ماهیچه‌های قلب شما برای زنده ماندن به اکسیژن نیاز دارند. حمله قلبی زمانی رخ می‌دهد که جریان خونی که اکسیژن را به ماهیچه‌های قلب می‌رساند به شدت کاهش می‌یابد یا قطع می‌شود. این اتفاق به این علت می‌افتد که عروق قلبی که ماهیچه‌های قلب را تغذیه می‌کنند، باریک می‌شوند و باریک شدن این عروق نیز براثر تجمع چربی، سکته قلبی گفته می‌‌شود.

تنگی نفس شدید و سکته قلبی

این علامت می تواند به شکل ناگهانی رخ دهد، در حالی که شما در حال استراحت هستید و یا فعالیت بدنی کمی دارید. فرد ممکن است برای نفس کشیدن تلاش کند و به سختی بیفتد. تنگی نفس می تواند قبل و یا همزمان با درد قفسه سینه رخ دهد و یا حتی می تواند تنها علامت سکته قلبی باشد.

علائم حمله قلبی

برخی از حملات قلبی، ناگهانی و شدید هستند (مانند آنچه در فیلم‌های سینمایی می‌بینید)، اما بیشتر حملات قلبی به آرامی ‌اتفاق می‌افتند و با درد و ناراحتی خفیف شروع می‌شوند. علائمی‌ که می‌تواند به معنای بروز حمله قلبی باشد، عبارتند از: درد قفسه سینه: اغلب موارد حمله قلبی، باعث درد در مرکز قفسه سینه می‌شود که بیشتر از چند دقیقه طول می‌کشد یا ممکن است درد فروکش کند و دوباره برگردد. درد می‌تواند به صورت احساس ناراحتی یا فشار به قفسه سینه باشد. درد در سایر نقاط فوقانی بدن: علائم درد مرتبط با حمله قلبی عبارتند از، درد در یک یا دو دست، در کمر، گردن ، فک یا شکم. تنگی نفس که ممکن است همراه یا بدون درد قفسه سینه باشد. دیگر علائم شامل عرق سرد ریختن، حالت استفراغ و درد کمر و فک در زنان بیشتر اتفاق می‌افتد.

سکته قلبی و عرق سرد

عرق بیش از حد که به عرق سرد مشهور است، از علایم سکته قلبی می باشد. البته در خانم های یائسه باید این علامت را بیشتر بررسی کرد، زیرا آنها در خستگیناگهانی و شدید و یا احساس کمبود انرژی در فرد می باشد که افراد به راحتی از آن چشم پوشی می کنند.

نشانه های حمله قلبی

1- احساس سنگینی و فشار غیرطبیعی بر روی قفسه سینه، گویی که وزنه سنگینی بر روی قفسه سینه قرار دارد بسیاری از افرادی که دچار حمله قلبی می شوند از احساس فشار و سنگینی بر روی وسط سینه خود و یا سمت چپ قفسه سینه رنج می برند. این حس ناخوشایند معمولا بیشتر از چند دقیقه طول می کشد و ممکن است رفع شود و دوباره برگردد. حتی ممکن است احساسی مانند سوزش سردل یا تهوع و استفراغ (احساس بیمارشدن معده) خانم ها دو برابر آقایان تجربه تهوع و استفراغ و یا سوء هاضمه را درطی حمله قلبی خود دارند. این علایم گاهی جدی گرفته نمی شود و با بیماری های دیگر اشتباه گرفته می شود. اگر هریک از علایم ذکر شده در بالا را در فردی مشاهده کردید که بیش از 5 دقیقه طول کشید، با اورژانس تماس بگیرید. به یاد داشته باشید که تسریع کمک رسانی، می تواند زندگی فرد مبتلا به حمله قلبی را نجات دهد.

سکته قلبی و خستگی غیرعادی و شدید

یکی از علایم سکته قلبی در خانم ها، خستگی ناگهانی و شدید و یا احساس کمبود انرژی در فرد می باشد که افراد به راحتی از آن چشم پوشی می کنند. این علامت می تواند به طور ناگهانی و یا به مدت چند روز وجود داشته باشد. بسیاری از خانم ها در اثر سابقه سکته قلبی ، تجربه خستگی و ضعف عضلانی را دارند که مربوط به فعالیت و ورزش کردن نمی باشد.

علت حمله قلبی

بیماری عروق کرونری قلب: حمله قلبی زمانی اتفاق می‌افتد که جریان خون حاوی اکسیژن، به قسمتی از قلب مسدود شود و ماهیچه‌های قلب به اندازه کافی اکسیژن دریافت نکنند. اکثر موارد حمله قلبی بر اثر بیماری عروق کرونری قلب رخ می‌دهد.
اسپاسم و گرفتگی عروق کرونری قلب: یک دلیل کمتر شایع برای حمله قلبی، اسپاسم شدید و تنگ شدن عروق کرونری قلب است. این اسپاسم باعث مسدود شدن جریان خون در رگ می‌شود. اسپاسم و گرفتگی عروق قلب می‌تواند براثر تجمع رسوب در رگ‌ها ( تصلب شرایین) نباشد. علت اسپاسم عروق همیشه مشخص نیست و می‌تواند به یکی از عوامل زیر ربط داشته باشد.
مصرف برخی مواد خاص مانند کوکایین
فشار روانی یا درد
قرار گرفتن در معرض سرمای شدید
کشیدن سیگار

حالت تهوع در حمله قلبی

خانم ها دو برابر آقایان تجربه تهوع و استفراغ و یا سوء هاضمه را درطی سکته قلبی خود دارند. این علایم گاهی جدی گرفته نمی شود و با بیماری های دیگر اشتباه گرفته می شود. اگر هریک از علایم سکته قلبی ذکر شده در بالا را در فردی مشاهده کردید که بیش از ۵ دقیقه طول کشید، با اورژانس تماس بگیرید. به یاد داشته باشید که تسریع کمک رسانی، می تواند زندگی فرد مبتلا به سکته قلبی را نجات دهد. بیشتر حملات قلبی توسط یک لخته که یکی از رگهای کرونر را مسدود می کند ایجاد می شوند (رگهای کرونر رگهایی هستند که خون و اکسیژن را به عضله قلب می رسانند) معمولا در رگ کرونری که قبلا به علت تغییرات اترواسکلروز باریک شده تشکیل می شود. لخته درون رگ کرونری جریان خون و اکسیژن رسانی به عضله قلب را مختل می کند که همین امر سبب مرگ سلولهای قلبی در ان ناحیه می شود. ماهیچه قلبی آسیب دیده توانایی خود را بر انقباض از دست می دهد.

نشانه های سکته خفیف قلبی

سکته خفیف قلبی بر خلاف آنچه که ممکن است شما فکر کنید، بندرت بدون علائم اتفاق می افتد. در حقیقت، می توان گفت روزها، هفته ها و شاید حتی ماه یا ماهها پیش از آنکه شما دچار این بیماری شوید بدن شما به راحتی به شما اخطار می دهد که در معرض ابتلا به سکته قلبی خفیف هستید. اما متاسفانه زمانی که شما در حقیقت احساس می کنید دچار درد و عوارض حمله قلبی شده اید، برای درمان و جلوگیری از مرگ و یا جلوگیری از عوارض حمله قلبی دیر شده است. سکته قلبی یا حمله قلبی یا quotation mark مرگ های خاموش با علایم و نشانه های خفیف که حتی بنظر نمی رسد ارتباطی با حمله قلبی داشته باشند امروزه به یکی از دغدغه های مهم تبدیل شده است. عرق‌های سرد مداوم، حالت تهوع شدید و به ویژه درد شدید معده از علائم اصلی سکته‌های خفیف قلبی به ویژه سکته‌هایی است که در بخش تحتانی قلب رخ می‌دهد. اغلب موارد علائم این سکته‌ها با بیماری گاستریت یا التهاب معده به اشتباه گرفته می‌شود که این امر بسیار خطرناک است زیرا در این موارد این علائم نشان دهنده سکته قلبی است که بیمار بلافاصله باید به مرکز درمانی مراجعه کرده تا منطقه سکته رد شود. به ویژه در افرادی که مبتلا به آنژین با هردو برطرف می شود. همچنین درد ممکن است شدید و زیاد یا خفیف و نامشخص باشد.

درد فک، گوش، گردن و شانه از علائم حمله قلبی

بی حسی در شانه و دست نشانه حمله قلبی است اما بیشتر مردم این نوع علایم را تجربه نمی کنند. به جای آن در قسمت گردن یا شانه یا از فک به بالا تا ناحیه گوش درد دارند. برخی نیز از درد بین استخوان کتف شاکی هستند. از آن جا که این درد موقتی است اغلب به فراموشی سپرده می شود.

کمک به کسی که دچار حمله قلبی شده

1- اگر می توانید سریعا اورژانس را خبر کنید تا قبل از از دست دادن زمان، به وضعیت فرد رسیدگی شود. 2- راه هوایی، وضعیت تنفس و گردش خون فردی که دچار حمله قلبی شده را چک کنید. اگر بیمار بیهوش شده، احیای قلبی ریوی (CPR )انجام دهید (تصویر کناری). 3- خونسردی خود را حفظ کنید. اگر مریض به هوش است، با او صحبت کنید و به او بگویید که نیروهای اورژانس در راه هستند و به زودی خواهند آمد. 4- اگر کپسول اکسیژن در دسترس است، از اکسیژن برای تنفس بهتر بیمار استفاده کنید. این کار سبب می شود که بیماری که دچار حمله قلبی شده کمتر انرژی مصرف کند تا نفس بکشد. 5- تا زمانی که نیروهای امدادی از راه برسند، به ارزیابی وضعیت و علایم حیاتی بیمار ادامه دهید. اگر تنفس او قطع شد به او کمک کنید و در صورت لزوم احیای قلبی ریوی انجام دهید.

خستگی مفرط از علائم حمله قلبی

خستگی مفرط و ادامه دار که برای چندین روز باقی می ماند، علامت دیگر حمله قلبی است. طی بررسی ۷۰ درصد زنان داوطلب خستگی مفرط چند هفته و یا چند ماه قبل از حمله را گزارش کردند. منظور از خستگی مفرط، خستگی است که مانع از بلند شدن فرد از رختخواب می شود. اگر فرد فعالی هستید و ناگهانی دچار خستگی مفرط شده اید، با پزشک خود مشورت کنید.

احیای قلبی ریوی یا CPR چیست ؟

احیای قلبی ریوی کمک می کند تا جریان خون و اکسیژن حفظ شود وتا درمان قطعی بیمار ، ممکن است ادامه پیدا کند. بیشتر زنانی که دچار حمله قلبی می شوند، نیاز بهCPR ندارند، اما اگر فردی آگاهی اش را از دست بدهد و نبض نداشته باشد و نفس هم نکشد، با انجام احیای قلبی ، تا قبل از آن که نیروهای اورژانس برسند، می توان جان او را نجات داد.

عوارض حمله قلبی

درست است که قبل از بروز حمله قلبی، شما علائم آن را مشاهده می‌کنید و حمله قلب باعث بروز عوارضی در بدن شما می‌شود اما ممکن است خود حمله قلبی، از عوارض ناشی شده از یک بیماری زمینه ای دیگر در بدن شما باشد. بیماری‌های قلبی عروقی مانند بیماری عروق کرونری قلب که باعث تنگ شدن عروق و تصلب شرایین می‌شود، از شایع ترین عوامل زمینه ای حمله قلبی است.

پیشگیری از حمله قلبی

با کاهش عوامل موثر بر ابتلا به بیمار عروق کرونری قلب، می‌توان احتمال بروز حمله قلبی را نیز کاهش داد. حتی در صورتی که به بیماری عروق کرونری قلب مبتلا هستید، می‌توانید برای پیشگیری از حمله قلبی، اقدامانی انجام دهید؛ این اقدامات شامل داشتن سبک زندگی سالم و تحت نظر پزشک بودن به طور منظم و مداوم است.سبک زندگی سالم: داشتن سبک زندگی سالم برای سالم نگه داشتن قلب، شامل تغذیه سالم، فعایت بدنی داشتن، ترک سیگار، کنترل استرس و کنترل وزن می‌باشد.مراقبت‌های منظم پزشکی: مراقبت‌های منظم پزشکی برای پیشگیری از حمله قلبی، شامل درمان و کنترل بیماری‌های موثر بر قلب می‌شود. این بیماری‌ها شامل موارد زیر می‌شوند:
دیابت (قند خون)
بالا بودن کلسترول خون
بالا بودن فشار خون

درمان حمله قلبی

درمان سریع و به هنگام حمله قلبی، می‌تواند از آسیب‌های وارده به ماهیچه‌های قلب پیشگیری کند یا این آسیب‌ها را تا حد ممکن، محدود کند. تماس با اورژانس با مشاهده اولین علائم احتمالی حمله قلبی، می‌تواند جان شما را نجان دهد. تیم پزشکی اورژانس، تشخیص و انجام مراقبت‌های ویژه حمله قلبی را قبل از رسیدن به بیمارستان آغاز می‌کنند.

درمان های فوری حمله قلبی

– آسپرین – نیتروگلیسرین – اکسیژن درمانی – درمان درد قفسه سینه

اقدامات هنگام حمله قلبی

بیشتر افراد زمانی دچار حملات قلبی می شوند که تنها هستنند، بدون هیچ کمکی. فردی که دچار حمله شده احساس از حال رفتگی می کند و تا از دست دادن هوشیاریش تنها ۱۰ ثانیه فاصله دارد.نترسید، شروع کنید به سرفه کردن بصورت پی در پی و محکم قبل از هر سرفه یک نفس عمیق بکشید، سرفه باید عمیق وطولانی باشد مثل زمانی که می خواهید خلط را ازته سینه خود خارج کنید. نفس عمیق و سرفه باید پی در پی تکرار شود هر دو ثانیه یک بار بدون توقف، تا هنگامیکه کمک برسد و یا قلب شما مجدداٌ بطور نرمال بزند. نفس عمیق باعث ورود اکسیژن به داخل ریه های شما می شود و سرفه باعث می گردد به قلب شما فشار وارد شده و سبب چرخش خون میشود. این فشار باعث برگشت ریتم نرمال قلبی نیز می گردد و به این وسیله فردی که دچار حمله شده میتواند خود را به بیمارستان برساند. در هنگام بروز سکته قلبی لطفاٌ به هر تعداد از افرادی که می توانید اطلاع دهید. این خبر می تواند جان آنها را نجات دهد. فکر نکنید چون سن شما زیر ۲۵ و یا ۳۰ است، شما مستعد حملات قلبی نیستید. امروزه متاسفانه به علت تغییر در روش زندگی ما، حملات قلبی بین تمامی سنین مشاهده می گردد. هنگام بروز سکته قلبی در درجه اول باید خونسردی خود را حفظ کرده، از انجام هر گونه فعالیت خودداری نمائیم. قرص یا کپسول زیرزبانی را زیرزبان قرار داده و تا ۵ دقیقه صبر می کنیم. اگر درد رفع نشده مجدداً از قرص زیرزبانی استفاده می کنیم. در صورتیکه پس از ۵ دقیقه دیگر باز هم درد ساکت نشد به اولین مرکز درمانی مراجعه می کنیم.

درد قفسه سینه از علائم حمله قلبی

درد یا احساس ناراحتی، به‌صورت موردی نه همیشه، در سمت چپ بدن‌تان یک نشانه‌ی قدیمی برای حمله قلبی است. درد یا احساس ناراحتی غالبا برای دوره‌ی کوتاه چند دقیقه‌ای باقی می‌ماند و سپس از بین می‌رود، و مجددا باز می‌گردد. این نشانه هشدار دهنده غالبا با سوزش سر دل، سوء هاضمه یا حتی احساس سیری اشتباه گرفته می‌شود. نشانه‌های دیگر این ناراحتی عبارتند از فشار یا حس گرفتگی در قفسه سینه.

اضطراب از علائم حمله قلبی

آیا بدون دلیل احساس اضطراب می‌کنید؟ هیجان زده هستید؟ در خوابیدن مشکل دارید؟ افراد، به‌ویژه بانوانی، که از سکته قلبی رنج برده‌اند، گزارش کرده‌اند که ماه‌های قبل از سکته قلبی، احساس اضطراب داشته‌اند. این ارتباط در چندین مطالعه به اثبات رسیده است. تفکر این است که قلب‌های آسیب دیده اکسیژن کمتری را برای خون فراهم می‌کنند و سطوح پایین‌تر اکسیژن به احساس اضطراب منجر می‌شود. اگر احساس توجیه‌ناپذیر وحشت یا اضطراب دارید، بهتر است با پزشک‌تان مشورت کنید.

تعریق بدن از علائم حمله قلبی

در مطالعه‌ای که توسط دانشگاه شیکاگو انجام شد، مشخص شد که تعریق شدید نخستین نشانه‌ی بروز سکته قلبی است. وقتی سکته قلبی در حال شکل‌گیری است، بدن انبوهی از کاتکول آمین، هورمونی شبیه به دوپامین، ترشح می‌کند. این امر به تعریق سرد و احساس خیس شدن منجر می‌شود.

درد زیر بازو از علائم حمله قلبی

اگر زیر بغل و بازوی‌تان احساس درد دارید، به‌ویژه در سمت چپ، بهتر است مراقب باشید. اغلب مواقع، این درد با درد معمول عضلانی اشتباه گرفته می‌شود. وقتی قلبی آسیب دیده باشد و سکته قلبی نزدیک باشد، ارسال سیگنال درد به نخاع و اعصاب آن را شروع می‌کند. این یک درد مداوم نیست، ولی می‌آید و می‌رود. گوش به زنگ باشید، اگر درد به‌خاطر کارهای فیزیکی ایجاد شده باشد. پس از استراحت از بین می‌رود.

سرفه‌های مداوم از علائم حمله قلبی

سرفه‌های ممتد که به‌خاطر هیچ بیماری نباشند، می‌توانند نشانه‌ی سکته قلبی یا نارسایی قلبی باشند. وقتی قلب آسیب‌دیده شما از کار باز می‌ایستد، شش‌های‌تان پر می‌شوند و این امر به سرفه می‌انجامد. در برخی موارد، خلط نیز خونی خواهد شد.

احساس گیجی یا غش از علائم حمله قلبی

احساس گیجی یا غش می‌تواند نشانه‌ی بروز حمله‌ی قلبی باشد. وقتی حمله‌ی قلبی در شرف وقوع باشد، جریان خون در بدن محدود می‌شود. این کار باعث کمبود خون در مغز می‌شود که به احساس گیجی یا غش منجر می‌شود.

ضربان تند و نامنظم قلب از علائم حمله قلبی

هجمه‌ی ضربان نامنظم قلب یا ضربان تندی که توضیحی برای آن ندارید، می‌تواند نشانه سکته قلبی باشد. غالبا ضربان نامنظم و سریع قلب هفته ها یا ماه‌ها پیش از سکته قلبی اتفاق می‌افتد. ضربان نامنظم غالبا نشانه‌ی مشکل جدی‌تری است. این حالت‌های ضربان نامنظم غالبا ممکن است با حمله عصبی اشتباه گرفته شوند. قلبی که می‌زند با گیجی و سبک شدن سر همراه می‌شود. اگر این نشانه را داشتید حتما به پزشک مراجعه کنید، چرا که ممکن است نشانه مشکلات جدی‌تری باشد.

ورم پا از علائم حمله قلبی

ورم پا، شکم یا چشم‌های پف کرده، می‌توانند نشانه‌ی سکته قلبی باشند. این تجمع مایعات به دلیل گردش ضعیف و ناقص خون توسط یک قلب بیمار است. این بخش‌های بدن بیشتر در معرض تجمع مایعات هستند. ممکن است به دلیل انباشت مایعات با افزایش وزن نیز مواجه شوید.

ضعف از علائم حمله قلبی

آیا بیشتر از همیشه احساس ضعف دارید؟ نمی‌توانید آن شیشه ترشی را باز کنید؟ احساس ضعف یک نشانه‌ی دیگر سکته قلبی است. بسیاری از افرادی که به سکته قلبی دچار شده‌اند، از ضعف فیزیکی، انگار که به آنفولانزا دچار شده باشند، در روزهای قبل از سکته قلبی یاد کرده‌اند. این ضعف غالبا به‌خاطر گردش نامناسب خون در یک قلب بیمار است.

درد فک یا گردن از علائم بیماری

درد فک یا گردن نشانه‌ی سکته قلبی است. سکته قلبی نه تنها ممکن است به‌خاطر یک قلب بیمار اتفاق بیفتد بلکه ممکن است به‌خاطر لخته خون در مسیر جریان خون نیز رخ دهد. این انسداد غالبا به درد گردن یا فک تعبیر می‌شود.

بی حسی از علائم حمله قلبی

وقتی جریان خون به‌خاطر یک قلب بیمار که در شرف سکته قلبی است محدود می‌شود، بی حسی دست‌ها و بازوها اتفاق می‌افتد. بی‌حسی به خودی خود نشانه‌ی سکته قلبی نیست، ولی معمولا با نشانه‌های دیگر همراه است، پس اگر نگران شدید به دنبال نشانه‌های دیگر نیز باشید.

تغییر رنگ پوست از علائم حمله قلبی

اگر متوجه تغییر رنگ پوست‌تان به زرد یا خاکستری به‌ویژه در اطراف چشمان‌تان شدید، این نشانه می‌تواند هشداری برای سکته قلبی باشد. رنگ طبیعی پوست‌تان به واسطه‌ی رگ‌های خونی موجود در پوست‌تان تعیین می‌شود. کاهش جریان خون از یک قلب بیمار باعث می‌شود پوست رنگ خودش را از دست بدهد.

نقش آلودگی هوا در بیماری

کلان شهر ها همیشه دغدغه آلودگی هوا را داشته و دارند در تحقیقات اخیر ثابت شده که اگر قلب کسی ۷۰درصد دچار گرفتگی عروق کرونر باشد آلودگی هوا با مکانیسم اختلال در اکسیژن رسانی میزان این تنگی را به ۹۰تا ۱۰۰درصد افزایش می دهد و همین نکته یعنی وقوع یک سکته حاد قلبی. پزشکان می گویند که اساسا هر نوع فعالیتی در شرایط بد آب وهوایی برای بدن مضر است حتی اگر آنچه صورت می گیرد یک فعالیت ورزشی باشد.

نقش سابقه خانوادگی در حمله قلبی در جوانان

علامت هشدار دهنده مهم دیگر سابقه خانوادگی مرگ در سن قبل از ۵۰ سال است. البته سیگار کشیدن، کلسترول بالا، چاقی شکمی، دیابت، سندرم متابولیک، عدم ورزش، از دیگر عللی هستند که همگی در بروز مرگ ناگهانی قلبی در افراد زیر ۳۰ سال نقش عمده دارند.

نقش تغذیه

علاوه براین رژیم‌های غذایی نادرست و گرایش به سمت فست‌ فودها روز به روز بیشتر می‌شود. در گذشته مادران برای تنقلات فرزندان‌شان از میوه و آجیل استفاده می‌کردند اما امروزه شکلاتها و فست‌فودها جای خوراکی‌های سالم را گرفته‌اند؛ به این ترتیب تعجبی ندارد اگر سن سکته قلبی پایین آمده باشد. اگر قبلا سن سکته ۵۰ یا ۶۰ سالگی بوده است امروزه حتی در دهه ۲۰ و ۳۰ سالگی نیز شاهد سکته‌ قلبی در جوانان هستیم.

علت حمله قلبی در جوانان

فاکتورهای خطر سکته قلبی مانند دیابت، چربی خون، مصرف سیگار، چاقی و کم‌تحرکی از مدت‌ها پیش مطرح بوده‌ اما امروزه به دلیل تشدید این فاکتورها، سن سکته قلبی پایین آمده است. ماشینی شدن زندگی و کم‌تحرکی باعث شده وزن افراد افزایش پیدا کند. از طرف دیگر سن مصرف سیگار یا حتی مواد مخدر پایین‌تر آمده است. مواد مخدر مانند کراک می‌توانند در رگ‌های سالم قلب رسوب ایجاد کنند و مستقیما باعث سکته قلبی شوند. علاوه بر این، آلودگی هوا نسبت به گذشته بسیار بیشتر شده است. این آلودگی می‌تواند عاملی برای سکته قلبی باشد زیرا کمبود اکسیژن در بدن، خونرسانی به بافت قلب را کاهش می‌دهد؛ به این ترتیب فرد در خطر سکته قلبی قرار می‌گیرد؛ حتی اگر درصد گرفتگی رگ‌های قلبش زیاد نباشد.

سکته قلبی در خواب

هنگامی که فرد به خواب می رود، ماهیچه های مجاری تنفسی وی آرام و منبسط می شوند و این امر می تواند در برخی افراد مشکل ساز شده و نفس فرد حداقل به مدت ۱۰ ثانیه قطع شود. جریان هوا در مقابل بافت نرمی که در مسیر عبورش قرار دارد مرتعش می شود و صدای خروپف را ایجاد می کند. همچنین هنگامی که مغز از قطع شدن نفس آگاه می شود، سیگنالی را به ماهیچه های مجرای هوایی ارسال می کند تا مجدد منقبض شوند. در موارد خفیف ابتلا به وقفه تنفسی حین خواب، این پدیده هر ۱۰ دقیقه یک بار اتفاق می افتد، اما در موارد وخیم تر باعث می شود خواب فرد کاملا تحت تاثیر سکته قلبی قرار گیرد. پزشکان چینی معتقدند خطر فزاینده سکته قلبی و مغزی در افرادی که زیاد خروپف می کنند از این مشکل نشات می گیرد که جریان خون در مغز و قلب با وقفه های مداوم تنفس مختل می شود و در رسیدن خون به این اعضای حیاتی مشکل ایجاد می کند. درمان سکته قلبی طی سال‌های گذشته شناخته‌شده، ولی تنها در صورت اقدام فوری اثربخش است. شیوه زندگی افراد، مواد غذایی که مصرف می‌کنند، میزان ورزش و تمرینی که انجام می‌دهند و روش مواجهه با استرس نقش بسیار بزرگی در نجات از سکته قلبی دارد. از سوی دیگر، روش زندگی سالم از راه کنترل عوامل خطرزا نیز به پیشگیری از سکته قلبی کمک می‌کند.

چگونه خطرات بیماری قلبی را بشناسیم

به دردهای معمولی خود توجه کنید، به واکنش طبیعی بدن به غذا و فعالیت ها توجه کنید تا بتوانید در مواقع لازم علایم حمله قلبی را شناسایی کنید. اگر به فشارخون بالا، کلسترول بالا، چاقی مفرط و دیابت مبتلا هستید یا دخانیات استعمال می کنید واکنش های بدن خود را به طور جدی کنترل کنید. در صورت بروز یا احساس خستگی مفرط غیرعادی یا تغییر در عادت خواب به پزشک مراجعه کنید.

نکاتی کلیدی در مورد حمله قلبی

یکی از گیاهانی که نقش زیادی در کنترل حمله قلبی دارد بهار نارنج است که تپش نامنظم قلب را نیز درمان می کند.علاوه بر این برای کنترل تشج و درمان کم خوابی و بی خوابی نیز می توان روی خواص این گیاه حساب کرد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 27 مرداد 1398

53 دیدگاه

  • بابک فوریه 2017 در 12:00

    اگرچه تعداد مرگ و میرهای ناشی از حملات قلبی به دلیل پیشرفت های اخیر در علم پزشکی کاهش یافته، ولی هر سال تعداد قابل توجهی از مردم در سراسر جهان قربانی حملات قلبی می شوند.

  • ترانه فوریه 2017 در 12:00

    درجات مختلفی از حملات قلبی وجود دارد و قرار نیست همه آنها به مرگ منجر شود. با این حال بیمارانی که یک بار تجربه حمله قلبی را داشته اند، بیشتر در معرض حمله قلبی دوم هستند. خطر این عارضه تنها زمانی کاهش می یابد که افراد اقدامات مناسب پیشگیرانه را به طور کامل آموخته باشند.

  • رویا فوریه 2017 در 12:00

    برخی از علائم شایع و آشکار حمله قلبی وجود دارد که ممکن است جزئی و نادیده گرفته شود. قبل از این که بدانید حمله قلبی چه علائمی دارد، باید این سوالات را از خود بپرسید:

  • سما فوریه 2017 در 12:01

    در حدود ۲۰ تا ۲۲ درصد از بیماری های عروق کرونر به علت سیگار کشیدن ایجاد می شود. حتی سیگاری های دست دوم و افراد در معرض دود نیز به همین میزان در معرض حمله قلبی هستند.

  • فاطمه فوریه 2017 در 12:01

    آیا سابقه خانوادگی ابتلا به حمله قلبی موثر است؟

  • بهار فوریه 2017 در 12:01

    بله. اگر شما سابقه خانوادگی ابتلا به این عارضه را دارید، بیشتر در معرض خطر هستید. حدود ۲۵ گونه ژن کشف شده، با حملات قلبی در ارتباط است.

  • رضا فوریه 2017 در 12:01

    حمله قلبی با سایر مشکلات سلامت ارتباط دارد

    این عارضه با دیابت، مشکلات فشار خون، چاقی و کلسترول بالا در ارتباط مستقیم است.

  • شهاب فوریه 2017 در 12:02

    آیا جنسیت در ابتلا به حمله قلبی مهم است؟

  • مریم فوریه 2017 در 12:02

    مردان در معرض خطر بیشتری نسبت به زنان هستند.

  • یکتا فوریه 2017 در 12:02

    ناگفته نماند که برخی از عوامل خطر ابتلا به حمله قلبی را می توان کنترل کرد اگرچه برخی دیگر غیر قابل دستکاری هستند. با این حال اقدامات پیشگیرانه در بهبود سلامت عمومی بدن و پیشگیری از حمله قلبی بی تاثیر نیست.

  • ثریا فوریه 2017 در 12:04

    سوزش سر دل و مشکلات دستگاه گوارش: سوزش سر دل یک اختلال گوارشی است که می تواند ناشی از ریفلاکس معده به مری باشد. این عارضه به طور معمول در کسانی که بلافاصله بعد از صرف غذا دراز می کشند اتفاق می افتد و می تواند منجر به درد معده و استفراغ شود. البته سوزش سر دل همراه با درد شدید در قفسه سینه می تواند نشان دهنده خطر حمله قلبی باشد. برخی افراد در قسمت بالای شکم احساس درد می کنند. زنان و افراد مسن بالای ۶۰ سال به احتمال زیاد این علایم را تجربه می کنند بی آن که بدانند این علایم با بیماری های قلبی مرتبط است. البته اغلب موارد درد شکم و حالت تهوع با حمله قلبی ارتباط ندارد و در صورتی نگران کننده است که ناگهانی و بدون دلیل ظاهر شود.

  • ایمان فوریه 2017 در 12:04

    درد در قسمت چپ بدن: این یکی از علائم کلاسیک حمله قلبی است. یک فرد ممکن است درد در قسمت چپ بدن را تجربه کند و ممکن است آن را با درد عضلانی اشتباه بگیرد و در نتیجه این درد نادیده گرفته شود. بنابراین در صورتی که فرد درد در قسمت چپ بخصوص دست چپ را حس کرد، یک احتمال قوی برای حمله قلبی است. بهترین راه برای جلوگیری از هر گونه عواقب شدید، درمان فوری و اخذ خدمات پزشکی است.

  • بابک فوریه 2017 در 12:04

    خستگی سریع: در صورتی که فرد خیلی زود احساس خستگی کند ممکن است در معرض خطر حمله قلبی باشد. سعی کنید نوع خستگی خود و چگونگی آن را تجزیه و تحلیل کنید؛ مثلا بررسی کنید که خستگی شما ناشی از فعالیت های روزمره مانند راه رفتن، بالا رفتن از پله، دویدن و … و یا این که خود به خود حادث شده است. این تجزیه و تحلیل ها به کاهش شانس ابتلا به حمله قلبی در صورتی که شما در معرض خطر باشید، کمک می کند. در این مورد می توانید از پزشک تان مشاوره بگیرید. منظور از خستگی مفرط، خستگی است که مانع از بلند شدن فرد از رختخواب می شود. اگر فرد فعالی هستید و ناگهانی دچار خستگی مفرط شده اید، این علامت را نادیده نگیرید.

  • تبسم فوریه 2017 در 12:04

    سرفه غیر قابل توقف: این یکی از نشانه های متداول حمله قلبی است. در موارد شدید، سرفه خونی نیز مشاهده می شود. علائم عمومی حمله قلبی مرتبط با سرفه شامل مخاط سفید مایل به صورتی است که در نتیجه نشت خون در ریه ها بروز کرده است.

  • مریم فوریه 2017 در 12:05

    تعریق غیر معمول: عرق کردن بسیار طبیعی است اما تا زمانی که ناشی از ورزش و آب و هوای گرم باشد. برخی از افراد به طور کلی مقدار زیادی از مایعات بدن خود را از طریق تعریق از دست می دهند. با این حال اگر فردی تجربه تعریق سرد بدون هیچ دلیل آشکاری را داشته باشد، یک وضعیت نگران کننده است و باید اقدامات فوری و معاینات اضطراری برای پیشگیری از عواقب شدید در نظر گرفته شود.

  • یاسین فوریه 2017 در 12:05

    درد فک و گلو درد: بی حسی در شانه و دست نشانه حمله قلبی است اما بیشتر مردم این نوع علایم را تجربه نمی کنند. به جای آن در قسمت گردن یا شانه یا از فک به بالا تا ناحیه گوش درد دارند. برخی نیز از درد بین استخوان کتف شاکی هستند. از آن جا که این درد موقتی است اغلب به فراموشی سپرده می شود.

  • زهرا فوریه 2017 در 12:05

    سرگیجه: نرسیدن خون کافی به قلب یعنی نرسیدن اکسیژن کافی به قلب که این امر باعث کمبود نفس و سرگیجه می شود. این سرگیجه اغلب با درد قلسه سینه و نفس نفس زدن همراه است. همه این علائم به اندازه کافی برای این که بیمار سریعا به پزشک مراجعه کند، هشدار دهنده هستند.

  • ایمان فوریه 2017 در 12:05

    تورم اندام: هنگامی که عضله قلب درست عمل نمی کند، فضولات از طریق خون از بافت ها حمل نمی شود و در نتیجه باعث ورم می شود. ورم ابتدا در کف پا و قوزک آغاز می شود. علاوه بر آن هنگامی که خون کافی به بافت ها نمی رسد، درد ایجاد می شود.

  • باران فوریه 2017 در 12:05

    ضربان قلب: یک ضربان قلب پایدار نشانه ای از قلب سالم است. اما ضربان قلب بدون دلیل می تواند نشانه ای از خطر حمله قلبی باشد. در این مواقع احساسی که به فرد دست می دهد، این است که گویی با سرعت دویده است. برخی این حالت را با حمله عصبی اشتباه می کنند. اگر بدون آن که کار سنگینی انجام داده اید دچار ضربان تند و نامنظم قلب شده اید، حتما به پزشک مراجعه کنید.

  • ایمان فوریه 2017 در 12:06

    خر و پف: خر و پف بلند نیز نشانه ای جدی از خطر حمله قلبی است. افرادی که از ناراحتی های قلبی رنج می برند، برای کنترل سطح خر و پف شبانه می توانند از یک ناظر خارجی کمک بگیرند.

  • لادن فوریه 2017 در 12:06

    سکته قلبی (در اصطلاح پزشکی ام‌آی) و یا آنفارکتوس میوکارد (به انگلیسی: Myocardial infarction) یا حمله قلبی، عبارت از انهدام و مرگ سلولی دائم و غیرقابل برگشت در بخشی از عضله قلب (میوکارد) است که به علت ازبین‌رفتن جریان خون و وقوع یک ایسکمی شدید در آن قسمت از قلب روی می‌دهد. این توقف گردش خون ممکن است ناگهانی و بدون هیچ علائم قبلی نمایان گردد یا پس از چند حمله آنژینی (درد قفسه سینه) نمود یابد. عمده‌ترین دلیل سکته بسته‌شدن رگ‌های تغذیه‌کننده قلب است. برای رفع انسداد غیر از دارو، از بالن و جراحی قلب باز (تعویض رگ مسدود شده) استفاده می‌شود. سکته قلبی نوعی عارضهٔ فراگیر است که هرساله باعث درگذشتن هزاران تن می‌گردد.

  • بهمن فوریه 2017 در 12:06

    در میان عوامل مساعدکننده دیابت، فشارخون بالا، کلسترول خون بالا افراط در استعمال دخانیات و الکل، عدم فعالیت بدنی، فشار عصبی، سابقهٔ فامیلی و سن قابل ذکراند.

  • یاسمین فوریه 2017 در 12:07

    به‌طور یقین این بیماری خیلی وخیم است و سالیانه تنها در آمریکا، در سال ۲۰۰۴ میلادی، بیش از ۱۵۰۰۰۰ نفر از این عارضه جان باختند.

  • اعظم فوریه 2017 در 12:07

    اغلب آترواسکلروز عروق کرونری و درنتیجه انسداد عروق تغذیه‌کننده ماهیچه قلب، منجر به آنفارکتوس میوکارد می‌شود که درمان، آسان نخواهدبود. اگر شریان بسته‌شده شریان کرونر اصلی باشد احتمال مرگ انسان وجوددارد.

  • هشمت فوریه 2017 در 12:07

    عوامل متعدد مساعدکننده‌ای مانند دیابت (بیماری قند خون)، فشار خون بالا، سیگار، زیادی کلسترول خون و غیره وجوددارد که عامل تصلب شرائین است.

  • ترانه فوریه 2017 در 12:07

    در اکثر موارد آنفارکتوس میوکارد همراه با تظاهرات معمولی و تیپیک است که تشخیص را آسان می‌سازد. یک درد موضعی قفسه سینه که در مرکز قفسه صدری (سینه) با قابلیت انتشار به‌طرف آرواره، بازوها، پشت و گردن، سمپتوم ویژه در ام‌آی است و بیشتر از ۲۰ دقیقه طول می‌کشد. اگر درمان نشود این درد آزاردهنده و بحرانی است و مدت‌ها به طول می‌انجامد.

  • زهرا فوریه 2017 در 12:07

    گاهی چندین ساعت با مصرف تری‌نیترین مقاومت می‌کند، داروی دوپواترین درد آنژین را آرام می‌کند. هم‌چنین علائم دیگری که آشکارکننده هستند عبارتند از الکتروکاردیوگرام اورژانس و فوری می‌تواند تشخیص را آسان سازد. در تعداد زیادی از موارد انواع آنفارکتوس وجود دارد که به‌صورت تشویش و اضطراب تظاهر می‌کند.

  • هشمت فوریه 2017 در 12:08

    مثلاً اشکال هاضمه‌ای و احساس کاذب آروغ‌زدن، عصبی بودن، تنگی نفس (به علت اشکال در بطن چپ و درنتیجه ادم ریوی)، ادم و تورم در دست و پا که گاهی بدون تشخیص است و تنها اتفاقی در آزمایش قلبی و آزمایش روتین و منظم پزشکی با تشخیص آن برخورد می‌شود.

  • هما فوریه 2017 در 12:08

    باید بخاطر داشت که هنگام مراجعه یک بیمار مسن با فشار خون بالا، سن بیش از ۴۰ سال، زندگی مشوش و پراضطراب که دچار درد شدید و ناگهانی و ممتد قفسه سینه، به فکر آنفارکتوس بود و الکتروکاردیوگرام درخواست نمود.

  • قادر فوریه 2017 در 12:08

    شناسایی یک بیمار از نظر رویداد واقعه سکته قلبی حاد می‌تواند ساده، دشوار و یا در حد وسط این دو حالت باشد. معمولاً تشخیص ساده سکته قلبی حاد در افرادی است که تعدادی از عوامل خطر آترواسکلروز را به همراه علائم و نشانه‌هایی دال بر فقدان جریان خون به قلب را دارند. معمولاً بیماران مشکوک به رویداد سکته قلبی را به اورژانس انتقال می‌دهند. زمانی که تصویر بالینی بیمار دال بر بروز سکته قلبی باشد بلافاصله چندین آزمایش تشخیصی به مرحله اجرا در خواهد آمد این ازمون‌ها شامل: نوار قلب، آزمایش خون، و اکوکاردیوگرافی است.

  • لیلی فوریه 2017 در 12:08

    الکتروکاردیوگرام: نخستین تست تشخیصی الکتروکاردیوگرام است که ممکن است نشان دهد سکته قلبی در حال روی دادن است و یا اینکه قبلاً روی داده است.

  • فهیمه فوریه 2017 در 12:09

    تست‌های آزمایشگاهی: سلولهای زنده حاوی آنزیم‌ها و پروتئین‌هایی (همانند کراتین کیناز، تروپونین و میوگلوبین) هستند که در ارتباط با عملکرد تخصصی آنها می‌باشند. هنگامی که یک سلول قلبی می‌میرد، غشاء سلولی یکپارچگی خود را از دست می‌دهد و در این شرایط آنزیم‌ها و پروتئین‌ها آرام آرام به جریان خون راه می‌یابند. این آنزیم‌ها و پروتئین‌ها را می‌توان با روش‌های آزمایشگاهی شناسایی نمود.

  • فرزانه فوریه 2017 در 12:09

    تصویر برداری (اکو): در اکو کاردیوگرام به مقایسه بطن چپ از نظر وضعیت انقباض نرمال یا غیر نرمال پرداخته می‌شود. یکی از اولین اقدامات حفاظتی سلولهای میوکارد در هنگام کاهش جریان خون، خاموش نمودن مکانیسم نیاز به انرژی برای انقباض است. این مکانیسم بلافاصله پس از کاهش جریان خون شروع می‌شود. اکوکاردیوگرام می‌تواند در شناسایی نقاطی از قلب که تحت تأثیر سکته قلبی بوده‌اند و تشخیص عروقی که به احتمال زیاد مسدود شده‌اند مفید واقع شود.

  • نفس فوریه 2017 در 12:09

    اولین قدم استراحت کامل، تجویز اکسی‍ژن و کنترل فشار خون و ریتم قلبی است. معمولاً داروهای ضد انعقاد مانند آسپرین یا هپارین و بلوک‌کننده‌های گیرندهٔ بتای سمپاتیک مانند پروپرانولول تجویز می‌شود. روش‌های بازکردن رگ مسدود شده در بیمارستان عبارتنداز داروهایی مانند استرپتوکیناز و اوروکیناز، بالن و جراحی اورژانس عروق کرونر.

  • سما فوریه 2017 در 12:10

    هر چند بسیاری از ما گاه به گاه دچار استرس می شویم، بسیاری از کسانی که حملات قلبی را تجربه کرده اند می گویند که یک یا چند روز قبل از حمله قلبی، استرس زیادی را تحمل کرده اند. از جمله علائمی که باید شما را نگران کنند، می توان به ترس عمومی همراه با تپش قلب و سرگیجه اشاره کرد که همگی نشانه هایی از اضطراب شدید و یا حمله های عصبی هستند.

  • محمد فوریه 2017 در 12:10

    اضطراب های شدید می توانند به دلیل استرس های محیطی پیش بیایند اما با این حال، دردهای شدید قلبی و همین طور حمله های قلبی هم می توانند همان نشانه هایی را داشته باشند که اضطراب شدید به همراه دارد.

  • دانا فوریه 2017 در 12:10

    احساس ناراحتی و درد در قفسه سینه را معمولاً از اصلی ترین نشانه های مشکلات قلبی می دانند. اما هر دردی در قفسه سینه را نباید نشانه ای از وقوع یک حمله قلبی در نظر گرفت. دردی که احتمالاً منجر به یک حمله قلبی می شود، توسط بسیاری از کسانی که تجربه اش کرده اند این طور توصیف شده است: «انگار یک فیل روی سینه تان نشسته باشد.»

  • لاله فوریه 2017 در 12:10

    توضیح این امر هم این است: زمانی که قلب ضعیف می شود، خون به دلیل فشار پایین در ریه ها به دام می افتد. یکی از نشانه های جدی حملات قلبی می تواند مشاهده خون در سرفه و یا خلط باشد. اگر سرما خوردگی ندارید و یا سینوس هایتان مشکلی ندارند اما در سرفه هایتان خون مشاهده می کنید، باید سریعاً به پزشک مراجعه کنید.

  • هادی فوریه 2017 در 12:10

    در حالی که بروز سرگیجه های جزئی می تواند نشانه ای معمول از برخی مشکلات مانند ناراحتی های سینوسی و یا ناراحتی های گوش داخلی باشند، بروز سرگیجه های ممتد در طول روز و یا هفته، چیزی است که باید واقعاً نگرانتان کند.

  • یکتا فوریه 2017 در 12:11

    خستگی معمولاً چیزی نیست که نگرانتان کند. اگر شما سبک زندگی خاص یا کاری خسته کننده داشته باشید، احساس خستگی را عجیب نخواهید دانست، اما اگر خستگی تان با استراحت هم از بین نمی رود، ممکن است مشکل جدی قلبی داشته باشید.

  • ناشناس فوریه 2017 در 12:11

    تهوع و بی اشتهایی احتمالاً نشانه هایی از ویروس ها هستند اما بسیاری از کسانی که حمله های قلبی را از سر گذرانده اند، نشانه هایی از تهوع و حتی ورم معده و شکم را در روزهای قبل از حمله قلبی گزارش کرده اند.

  • احمدعلی فوریه 2017 در 12:11

    تمام حمله های قلبی با دردهایی همراه نیستند که شما را روی زمین واژگون کنند. اگر دردهایی را در بازوها و کمرتان مشاهده کردید که با استراحت و درمان بهبود پیدا نکردند باید نگران باشید که این دردها نشانه هایی از مشکلات قلبی هستند.

  • یکتا فوریه 2017 در 12:12

    تپش قلب شدید همراه با احساس خستگی و ضعف می تواند نشانه ای جدی برای نگرانی شما باشد. آریتمی قلبی معمولاً به وسیله برخی داروها قابل درمان است، اما شما نباید منتظر باشید و نشانه هایی از این دست را نادیده بگیرید.

  • لاله فوریه 2017 در 12:12

    اگر درد در قفسه سینه یکی از نشانه های کلاسیک حملات قلبی است، تنگی نفس را هم باید به همان دسته نشانه های کلاسیک اضافه کرد. اگر احساس کردید که این دو مورد، یعنی تنگی نفس و درد در قفسه سینه همراه با هم هستند، حتماً با پزشک تماس بگیرید.

  • دریا فوریه 2017 در 12:12

    عرق کردن، خصوصاً عرق سرد، می تواند نشانه ای از حملات قلبی باشد. در واقع عرق سرد زمانی در بدن شما رخ می دهد که قلب در تلاشی شدید برای باز کردن عروق گرفته باشد. تعرق در زمان ورزش و یا فعالیت شدید نگران کننده نیست، اما اگر نشانه ای از گرفتگی عروق باشد، باید شما را نگران کند.

  • ایمان فوریه 2017 در 12:13

    در حالیکه هیچ تستی وجود ندارد که بتواند به طور 100% مشخص کند که درد قفسه سینه مربوط به ناراحتی قلبی می شود یا خیر، اما با این وجود دردی که به قلب مربوط باشد، دارای شکل خاصی است. این درد بسیار تند و شدید و غیر قابل تحمل است، مثل آن است که چاقویی در قفسه ی سینه فرو کرده و آن را در بیاوریم. در این حالت به فرد احساس سنگینی، فشار، تنگی و درد شدیدی دست می دهد. این علائم معمولاً با بریدگی و کوتاه شدگی نفس همراه است. البته این درد زمانی که شما دست از کار کشیده و استراحت کنید، از بین رفته و از شدت آن نیز کاسته می شود.

  • مریم فوریه 2017 در 12:13

    حمله ی قلبی ممکن است در ابتدا آنقدرها که فکر می کنید دردناک نباشد و به راحتی به بیمار اجازه می دهد که 5 تا 6 ساعت پس از ایجاد حمله به زندگی عادی خود ادامه دهد. پس از گذشت یک چنین زمانی به قلب بیمار آسیب های برگشت ناپذیری وارد خواهد آمد.

  • یکتا فوریه 2017 در 12:13

    ماهیچه های قلبی به این دلیل دچار آسیب می شوند که نمی توانند به اندازه ی کافی اکسیژن جذب کنند. حمله ی قلبی به سادگی تنها به دلیل عدم رسیدن اکسیژن به مناطق مختلف قلب ایجاد شده و تمام بخش های قلب در کمبود اکسیژن به سر خواهند برد . اگر انسداد ایجاد شده در رگ های خونی قلب به سرعت از میان برود (در همان ساعات اولیه ی گرفتگی) آسیب های ایجاد شده به پایین ترین میزان خود کاهش پیدا می کند.

  • باران فوریه 2017 در 12:13

    ین امر اهمیت کمک های سریع پزشکی را بیش از پیش برای بیماران روشن می کند. در 90% موارد دردهای شدید که در قفسه ی سینه ایجاد شده و احساس درد و فشار شدیدی به آن وارد می شود، به عنوان نشانه ای از حمله ی قلبی شناخته میشود. حتی اگر این درد به مرور کاهش پیدا کرد و ناپدید شد، به هر حال گرفتگی رگ خونی وجود دارد و ممکن است که به مرور زمان بدتر شده و ناراحتی های بسیار زیادی را برای فرد به همراه داشته باشد.

  • هما فوریه 2017 در 12:13

    بی توجهی به چنین دردهایی تنها به این خاطر که بیش از اندازه شدید و غیر قابل تحمل نیستند و یا تنها به این دلیل که خود به خود از بین می روند، بدترین کار ممکن است. این امر به شما می گوید که ممکن است در شرایطی قرار بگیرید که برایتان مرگ آور است. در زمان بروز یک چنین شرایطی باید حواس خود را جمع کرده و فوراً مشکل خود را با یک متخصص قلب و عروق در میان بگذارید.

  • بابک فوریه 2017 در 12:14

    محققان جهانی که برروی سکته قلبی مشغول تحقیق و پژوهش هستند، اخیراً به این نکته دست پیدا کرده اند که تقریباً از هر 4 حمله ی قلبی یکی از آنها فاقد هر گونه علامت هشداری است و اگر هم نشانه ای باشد تنها در همان لحظه ی بروز حمله خود را آشکار می سازد.

  • بهمن فوریه 2017 در 12:14

    به این نوع بیماری های قلبی “سکته ی خاموش” اطلاق می شود و به دلیل کم خونی های موقتی پدید می آیند. در واقع نوعی کمبود اکسیژن مزمن در قلب است که سبب می شود خون نتواند مواد غذایی لازم را برای لحظه ای خاص به عضلات قلب برساند. این امر بیمار را در شرایط بدی قرار داده و ریسک مرگ در آن تا حد بسیار زیادی در مقایسه با حمله های قلبی دیگر بالا است.

  • یکتا فوریه 2017 در 12:14

    دلیل ایجاد کم خونی موقتی (ایسکمی) یا سکته ی خاموش همیشه تصلب شرائین است. به این ترتیب که نوعی گرفتگی در رگ های خونی قلب ایجاد می شود و این گرفتگی به مرور زمان بیشتر و بیشتر شده و به واسطه ی جمع شدن کلسترول در رگ راه جریان خون را به طور کلی مسدود می کند. در بیشتر موارد این تقلیل ناگهانی در گردش خون که مانع می شود تا خون، مواد غذایی و اکسیژن کافی را به ماهیچه های قلبی برساند، سبب ایجاد گرفتگی و از کار افتادگی عضلات قلب می شود؛ اما به طور حتم در 25 تا 30 درصد از بیمارانی که دچار حمله ی قلبی می شوند، هیچ گونه علامتی به این منظور که این مسدودیت به مرور زمان بوجود آمده، دیده نمی شود. در مطالعات “فرامینگهام” که بر روی 400 مرد امریکایی بالای 40 سال انجام شده است، پژوهشگران به این نتیجه دست پیدا کردند که در 25 % موارد بیماران تا زمانی که از آنها نوار قلبی گرفته نشده بود، به هیچ وجه متوجه این امر نشده بودند که دچار عارضه ی سکته ی قلبی شده اند.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.