پیشگیری از زرد شدن دندان ها

پیشگیری از زرد شدن دندان ها

پیشگیری از زرد شدن دندان ها زرد شدن دندان ها,بیماری زرد شدن دندان ها,زرد شدن دندان ها در بارداری,علائم زرد شدن دندان ها,درمان زرد شدن دندان ها,درمان زرد شدن دندان ها با …

همه چیز درباره عوارض و خواص عنبر نسارا در دوران بارداری

همه چیز درباره عوارض و خواص عنبر نسارا در دوران بارداری

عنبر نسارا عنبر نسارا ,عنبر نسارا ویکی پدیا,عنبر نسارا و عفونت واژن,عنبر نسارا و زخم دهانه رحم,عنبر نسارا برای کیست تخمدان,عنبر نسارا در بارداری,عنبر نسارا به انگلیسی توضیحاتی در مورد عنبر نسارا …

عوارض و طریقه مصرف قرص شیرافزا خارجی چیست

عوارض و طریقه مصرف قرص شیرافزا خارجی چیست

قرص شیرافزا قرص شیرافزا ,قرص شیرافزا خارجی,قرص شیرافزا چیست,قرص شیرافزا نی نی سایت,قرص شیرافزا عوارض,قرص شیرافزا برای مادران شیرده,قرص شیرافزا گل دارو در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد عوارض …

پیشگیری از مشکلات دهانی دندانی

مشکلات دهانی دندانی,بیماری مشکلات دهانی دندانی,مشکلات دهانی دندانی در بارداری,علائم مشکلات دهانی دندانی,درمان مشکلات دهانی دندانی,درمان مشکلات دهانی دندانی با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان مشکلات دهانی دندانی,مشکلات دهانی دندانی را چگونه درمان کنیم,مشکلات دهانی دندانی در کودکان,مشکلات دهانی دندانی در بزرگسالان,مشکلات دهانی دندانی در نوزادان,مشکلات دهانی دندانی در بهار,مشکلات دهانی دندانی در تابستان,مشکلات دهانی دندانی در پاییز,مشکلات دهانی دندانی در زمستان,آشنایی با مشکلات دهانی دندانی,همه چیز در مورد مشکلات دهانی دندانی,مشکلات دهانی دندانی واگیردار است,مشکلات دهانی دندانی و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان مشکلات دهانی دندانی

دندان های,دهان ودندان,بهداشت دهان و دندان,روش مسواک زدن

به گزارش بی اس ام اس : توضیحاتی را که برای هر سئوال این تست نوشته شده بخوانید. سپس می توانید دربارۀ بهداشت دهان و دندان، و پیشگیری از بیماری های مرتبط، با فرزندان تان بحث کنید.

۱) مسواک زدن دندان ها، چه قدر باید طول بکشد؟

۱.۳۰ ثانیه. (۰)

۲.۲ دقیقه. (۱)

۳.۳ دقیقه. (۰)

۲ دقیقه حداقل زمانی است که بچه ها و بزرگترها باید به مسواک زدن اختصاص دهند. با این حال، ۳ دقیقه بهتر است. می توانید از یک ساعت شنی (سه دقیقه ای) کمک بگیرید تا گذشت ۳ دقیقه به وضوح دیده شود.

۲) پوسیدگی های دندانی می توانند گسترش یابند:

۱.فقط در دندان های دائمی. (۰)

۲.فقط در دندان های شیری. (۰)

۳.هم در دندان های دائمی و هم در دندان های شیری. (۱)

پوسیدگی های دندانی به علت حمله های باکتریایی ایجاد می شوند. و این در حالی است که باکتری ها بین دندان های شیری و دندان های دائمی تفاوتی نمی گذارند و هیچ کدام را بر دیگری ترجیح نمی دهند.

۳) مسواک زدن قبل از خواب ضروری و حتمی است. و بعد از آن، ……. ممنوع نیست.

۱.نوشیدن آب. (۱)

۲.نوشیدن مایعات شیرین (سودا، شربت). (۰)

۳. نوشیدن جوشیده های بدون شکر. (۰)

مصرف قندها و تمام موادغذایی دیگر بعد از شستن دندان ها ممنوع است زیرا باکتری ها از قند و باقی ماندۀ مواد غذایی برای رشد کردن استفاده می کنند، و این رشد کردن عاملی می شود برای ایجاد پوسیدگی.

دندان های,دهان ودندان,بهداشت دهان و دندان,روش مسواک زدن

۴) هرکس باید خمیردندان خودش را داشته باشد! چرا؟

۱.خمیردندان های بچه ها خوش طعم تر از خمیردندان های بزرگتر هاست. (۰)

۲.غلظت فلور باید بر اساس سن، متفاوت باشد. (۱)

۳.خمیردندان بچه ها، لباس ها را لک نمی کند. (۰)

نیاز به فلور بر اساس سن فرق می کند. بنابراین لازم است که در هر سنی، خمیردندان مناسب با آن سن استفاده شود.

۵) حداقل، هر چه مدت باید به دندانپزشک مراجعه کرد؟

۱.هر سال. (۱)

۲.هر دو سال. (۰)

۳.متناسب با سن، فرق می کند. (۰)

در هر سنی، حداقل سالی یک بار باید به دندانپزشک مراجعه کرد. در صورت نیاز به مراقبت یا احتمال وجود خطری خاص، بهتر است که چندین بار در سال به پزشک مراجعه شود.

۶) پوسیدگی های دندان به علت …. هستند:

۱. باکتری ها. (۱)

۲. ویروس ها. (۰)

۳. قارچ ها. (۰)

باکتری ها به طور ویژه ای به قندها علاقه دارند، یعنی آنها با حضور قند، بیشتر رشد می کنند. به همین علت است که توصیه می شود از خوردن بیش از حد قندها خودداری کنید و بعد از خورد چیزهای شیرین، مسواک بزنید.

۷) مسواک باید هر … عوض شود:

۱.هر سال. (۰)

۲.هر ماه. (۰)

۳.هر ۲ تا ۳ ماه. (۱)

توصیه می شود که مسواک هر ۲ تا ۳ ماه یک بار عوض شود. اگر دوست دارید، می توانید زودتر این کار را انجام دهید، خصوصاً زمانی که پرزهای مسواک کمی زودتر می شکند. اما عوض کردن مسواک، یک بار در سال به هیچ وجه توصیه نمی شود.

۸) فلور:

۱. باعث رشد دندان های دائمی می شود. (۰)

۲.از مینای دندان محافظت می کند. (۱)

۳.از لثه ها محافظت می کند. (۰)

فلور برای هر سنی لازم است زیرا این ماده از مینای دندان محافظت می کند. به همین علت است که تمام خمیردندان ها حاوی مقادیر کم یا زیاد فلور هستند.

منبع:seemorgh.com

پیشگیری از مشکلات دهانی دندانی

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 4 بهمن 1394

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.