توصیه هایی برای پیشگیری از سکته مغزی

توصیه هایی برای پیشگیری از سکته مغزی

توصیه هایی برای پیشگیری از سکته مغزی سکته مغزی,بیماری سکته مغزی,سکته مغزی در بارداری,علائم سکته مغزی,درمان سکته مغزی,درمان سکته مغزی با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان سکته مغزی,سکته مغزی را چگونه …

گیاهان مفید برای بیماران دیابتی

گیاهان مفید برای بیماران دیابتی

گیاهان مفید برای بیماران دیابتی دیابت,بیماری دیابت,دیابت در بارداری,علائم دیابت,درمان دیابت,درمان دیابت با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان دیابت,دیابت را چگونه درمان کنیم,دیابت در کودکان,دیابت در بزرگسالان,دیابت در نوزادان,دیابت در بهار,دیابت …

عوارض پیرسینگ یا سوراخ کردن پوست

عوارض پیرسینگ یا سوراخ کردن پوست

عوارض پیرسینگ یا سوراخ کردن پوست عوارض پیرسینگ,بيماري عوارض پیرسینگ,عوارض پیرسینگ در بارداري,علائم عوارض پیرسینگ,درمان عوارض پیرسینگ,درمان عوارض پیرسینگ با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان عوارض پیرسینگ,عوارض پیرسینگ را چگونه درمان …

کپسول زینک پلاس

کپسول زینک پلاس ,کپسول زینک پلاس یورو ویتال,کپسول زینک پلاس چیست؟,کپسول زینک پلاس باکاناسان,کپسول زینک پلاس خارجی,کپسول زینک پلاس مارینوکس

کپسول زینک پلاس

توضیحاتی در مورد کپسول زینک پلاس

روی یکی از عناصری است که بعد از آهن فراوانترین عنصر جزئی در بدن به شمار می رود و وجودش برای بدن لازم و ضروری است.♥ این عنصر در فعالیت بیش از 100 آنزیم مختلف بخصوص آنزیمهایی که در سوخت و ساز پروتئین ها و کربو هیدراتها درگیر هستند . میزان مناسب روی در عملکرد سیستم ایمنی، ترمیم زخمها، تقویت قوه بویایی، بینایی، چشایی، تقسیم طبیعی سلولها، رشد و تکامل در طول بارداری، کودکی و بلوغ نقش دارد. بطور کلی رشد تا قبل از اتمام سنین رشد به این ماده معدنی وابستگی زیادی دارد. روی به عنوان یکی از مهمترین مواد معدنی در سلامت پوست، فرم گرفتن و استحکام ناخنها و تقویت ساختار مو نقش بسیار مهمی ایفا می کند. کمبود روی در اثر دریافت ناکافی، اختلال در جذب، افزایش دفع و یا افزایش نیاز به روی و عدم تکافوی دریافت به وجو می آید. بدخوابی یا بی خوابی، ترس از نور، اختلالات عصبی، اختلال در رشد، نازک شدن موی سر، کم پشتی و ریزش مو، بهبود و ترمیم کند زخمها از علائم کمبود روی به شمار می روند. قرص زینک پلاس حاوی روی، ویتامینهای گروه B و ویتامین C می باشد.در این مطلب از سایت جسارت در مورد عوارض و مقدار مصرف کپسول زینک پلاس خارجی چیست صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید و از مصرف خودسرانه دارو به شدت بپرهیزید!

ترکیبات کپسول زینک پلاس

کپسول زینک پلاس حاوی روی، ویتامینهای گروه B و ویتامین C می باشد.

موارد مصرف کپسول زینک پلاس

سلامت پوست جلوگیری و درمان ریزش مو فرم گرفتن و استحکام ناخن افزایش رشد جسمی و ذهنی در سنین رشد تقویت قدرت باروری تقویت سیستم ایمنی پیشگیری و کاهش طول مدت و شدت سرماخوردگی

گروه نیازمند به کپسول زینک پلاس

نوجوانان خانم های باردار و شیرده سالمندان افراد الکلیسم افراد دچار بی اشتهایی عصبی

خواص کپسول زینک پلاس

قرص زینک باعث سلامت پوست می شود جلوگیری و درمان ریزش مو یکی دیگر از فواید خوردن قرص زینک پلاس است زینک باعث فرم گرفتن و استحکام ناخن افزایش رشد جسمی و ذهنی در سنین رشد قرص زینک باعث تقویت قدرت باروری می شود تقویت سیستم ایمنی با مصرف قرص زینک پلاس پیشگیری و کاهش طول مدت و شدت سرماخوردگی

بهترین زمان مصرف کپسول زینک پلاس

متخصصان بهترین زمان مصرف قرص زینک پلاس را بعد از صرف نهار می دانند. قرص زینک در طی روز باید یک مرتبه مصرف شود و بهتر است که بعد از وعده نهار و همراه با آب فراوان باشد. نیم ساعت بعد از نهار بهترین زمان مصرف کپسول زینک پلاس است. نکته ایی که باید به آن توجه داشت این است که بعد از مصرف قرص زینک پلاس, تحت هیچ شرایطی شیر, لبنیات و هر ماده ایی که حاوی کلسیم است استفاده نکنید. زیرا کلسیم مانع جذب روی موجود در قرص زینک پلاس می شود. همچنین مصرف مواد کافئین دار نیز جذب مواد موجود در قرص زینک پلاس را با اشکال مواجه می کنند بنابراین توصیه می شود که یک ساعت قبل و یک ساعت بعد از مصرف این دارو از چای, قهوه و سایر نوشیدنی های بپرهیزید.

مقدار مصرف کپسول زینک پلاس

همانطور که گفته شد مصرف قرص زینک پلاس روزانه است. و دوز مصرف آن در رده های مختلف سنی متفاوت است. به طور مثال در نوزادان تا شش ماهگی میزان آن دو میلی گرم در روز است. مقدار دوز تجویزی در نوزادان بین شش ماه تا سه سال سه میلی گرم در روز می باشد. با بالا رفتن سن کودکان مقدار دوز مصرف این دارو نیز افزایش پیدا می کند. به طور مثال به کودکان چهار تا هشت سال باید پنج میلی گرم از این دارو داد و کودکان نه تا سیزده سال نیز مقدار هشت میلی گرم از این دارو باید مصرف کنند. از آن جایی که در این سنین کودکان رشد سریعتر و بهتری دارند بنابراین با مکمل قرار دادن رژیم غذایی, سبزیجات و میوه ها می توان به رشد بهتر و سریعتر نیز کمک کرد.

مصرف کپسول زینک پلاس

کلیه مکمل های حاوی روی و قرص زینک بایستی همراه غذا مصرف شده تا از ایجاد تهوع جلوگیری شود. وقتی شما بهترین فایده را از قرص زینک می برید که آن را با آب و یا آب میوه (نه با شیر) در بین غذاها مصرف کنید و همزمان با مکمل های آهن و کلسیم،‌ آنها را مصرف نکنید. اگر قرص زینک برای معده شما مشکل ایجاد کرده باشد می توانید آنرا همراه غذا مصرف کنید. افرادی که به مدت طولانی روزانه ۵۰ تا ۳۰۰ میلی گرم روی موجود در قرص زینک مصرف کرده اند، می توانند دچار اختلال جذب املاح آهن و مس شده و همچنین به کمبود این دو املاح در بدن دچار شوند. حتی دیده شده است کسانی که روزانه ۲ گرم به مدت طولانی روی خورده اند ، علائمی مثل استفراغ،تهوع، درد های شکمی وتب را نشان داده اند. افرادی که دچارناراحتی های کبدی ورودهای اند، بایستی قبل از مصرف مکمل های حاوی روی و بخصوص قرص زینک ، حتما با پزشک خود مشورت داشته باشند

عوارض کپسول زینک پلاس

بیشتر مواد معدنی کمیاب، در صورت مصرف بیش از حد برای بدن سمی هستند و این نکته در مورد زینک پلاس نیز صدق می کند. نشانه های مسمومیت با قرص زینک عبارتند از: آشفتگی معده، استفراغ و معمولاً وقتی ایجاد می شود که ۲۰۰۰ میلی گرم و یا بیشتر مصرف شده باشد. یک عارضه جانبی منفی شناخته شده از مصرف بیش از حد قرص زینک این است که میزان زیاد روی باعث کاهش HDL(کلسترول خوب بدن) و افزایش LDL (کلسترول بد بدن) می شود.

وظیفه روی در بدن چیست

روی(زینک) یکی از عناصر مهم و ضروی است که نقش های بسیار مهم و حیاتی در بدن انسان ایفا می کند، بیش از 100 آنزیم و هورمون برای ترشح و فعال شدن نیاز به روی دارند. سیستم ایمنی: روی برای فعالیت سیستم ایمنی بدن ضروری و کمک به تولید گلبول های سفید خون(WBC) می کند که نقش سربازهای دفاعی در بدن برای مقابله با ویروس ها، باکتری ها و عوامل بیماری زا را بر عهده دارند، به همین جهت یکی از علائم کمبود روی ضعف سیستم ایمنی بدن و ابتلای مکرر به بیماری های ویروسی و عفونی مانند سرما خوردگی است. تولید پروتئین: هر آنچه که در بدن از پروتئین ساخته می شود نیازمند روی است، این شامل اکثر سلول های بدن از قبیل DNA و RNA، آنزیم ها، بسیاری از هورمون ها از جمله هورمون های جنسی می باشد، از علائم کمبود روی در مردان می توان به کاهش میل جنسی و حجم منی اشاره کرد، همچنین در صورت کمبود روی آنزیم های گوارشی به میزان کافی تولید نمی شوند و مشکلات گوارشی از قبیل نفخ و رفلاکس معده بروز می کنند. تولید کلاژن و کراتین: بخش اعظمی از پوست از پروتئینی بنام کلاژن ساخته شده و همان طور که اشاره شد روی برای تولید انواع پروتئین مورد استفاده قرار می گیرد از اینرو برای داشتن پوستی سالم و شاداب ضروری است به میزان کافی روی از طریق برنامه غذایی خود و یا به شکل مکمل غذایی (زینک پلاس، قرص زینک) دریافت کنید. مو نیز از پروتئینی بنام کراتین ساخته شده است، ریزش موها، نازوکی تارهای مو می توانند ارتباط مستقیمی با کمبود روی در بدن داشته باشند. سیستم بینایی: غلظت بالایی از روی در چشم ها وجود دارد و برای فعالیت سیستم بینانی و حفظ سلامت بخش های مختلف آن از جمله قرنیه و غیره ضروی است. تحقیقات زیادی نشان می دهند افراد مسنی که از مکمل های روی، سلنیوم، ویتامین A و E به میزان کافی استفاده می کنند تا 60 درصد کمتر به مشکلاتی از قبیل آب مروارید مبتلا می شوند. متابولیزم مواد غذایی: روی با سایر مواد مغذی مانند منیزیم و ویتامین های ب کمک به تولید آنزیم های گوارشی، هضم و جذب مواد غذایی و تبدیل آن ها به انرژی می کنند که در اصطلاح به آن متابولیزم مواد غذایی گفته می شود. مقابله با استرس: از نقش های دیگر روی کمک به غدد فوق کلیوی برای فعالیت و تولید هورمون ها است، یکی از ده ها وظایف غدد فوق کلیوی کنترل و واکنش به استرس است، حین استرس بدن به مصرف مقادیر زیادی از روی، منیزیم، ویتامین های ب5، ث، ب1 و ب6 می پردازد. یکی دیگر از علائم کمبود روی عدم کنترل استرس می باشد. اگر به هر دلیلی تحت استرس اعم از جسمانی و روانی به واسطه شرایط زندگی و شغلی خود هستید نیاز به مصرف مقدار بیشتری از مواد مغذی ذکر شده خواهید داشت تا از سلامت و انرژی کافی برخوردار باشید. روی(زینک) عملکرد و نقش های متعدد دیگری نیز در بدن انسان ایفا می کند که صرفا در این مقاله به چند مورد اشاره شد.

منابع غذایی حاوی روی

به طور تقریبی در هر گرم گوشت 3 تا 5 میلی گرم روی وجود دارد . نان سفید ،چربی و شکر فاقد روی هستند . گوشت ، جگر ،تخم مرغ ، میگو ،گندم سبوس دار ، تخم کدو حلوایی و گوجه فرنگی از روی غنی هستند . با خوردن هر 100 گرم عدس یانخود یا گندم آسیاب نشده می توان 4 تا 5 میلی گرم روی وارد بدن کرد . در هر صد گرم سبوس گندم یا هر صد گرم ذرت ، 3 میلی گرم روی به بدن می رسد . تخم کدو حاوی روی فراوان است که خوشبختانه در ایران بیشتر از سایر کشور ها استفاده می شود . در هر 100 گرم آن 5/ 6 تا 5/7 میلی گرم روی دریافت می شود . جالب است که بدانید ، جوانه گندم ، حاوی 17 میلی گرم روی ، و به عبارتی غنی از روی است و خوردن آن به تمام افراد توصیه می شود . در هر 100 گرم جگر گوساله ، 8/7 میلی گرم روی وجود دارد . ماده ی غذایی پر اهمیت در رساندن روی به بدن ، صدف خوراکی است که در هر 100 گرم آن 60- 59 میلی گرم روی وجود داشته و بسیار غنی است که البته در ایران مصرف نمی شود .

دوز و مدت زمان مصرف کپسول زینک پلاس

همان طور که اشاره شد زینک پلاس(قرص زینک) مکمل روی رایج در ایران است، شربت آن برای کودکان که قورت دادن قرص برای آن ها مشکل است و قرص آن برای بزرگسالان مناسب است. توجه داشته باشید مصرف طولانی مدت و یا دوز بالای مکمل های روی باعث اختلال در جذب عنصر مس و تخلیه ذخایر آن در بدن می شوند که سبب بروز مشکلات جدی از قبیل کم خونی، ضعف، ریزش مو و غیره می گردد. دوز و مدت زمان مصرف مکمل های روی باید توسط پزشک مشخص گردد.

کپسول زینک پلاس در بارداری و شیردهی

خانم های شیرده وباردار و افرادی که دارای فعالیت ورزشی مرتب و منظم هستند، نیاز به روی بیشتری نسبت به سایر افراد دارند و اگر مقدار دریافت آنها از روی، کافی نباشد دچار کمبود آن وعوارض حاصل از آن خواهند شد.

کپسول زینک پلاس برای خانم ها

بررسی های انجام شده نشان می دهد که نیاز خانم ها به این عنصر مهم وضروری روزانه، حداقل ۱۰ میلی گرم و نیاز آقایان روزانه، حداقل ۱۲میلی گرم است. بیشتر دیده می شود که مقدار مصرفی روی بسیار کم تر از مقدار نیاز بررسی شده است . مرکز تغذیه کشور آلمان و امریکا توصیه می کنند که برای پیشگیری از امراض حاصل شده از کمبود روی، خانم ها روزانه ۱۲ میلی گرم و آقایان ۱۵ میلی گرم روی به بدن خود برسانند. البته دوز و مقدار درمانی که توسط دکتر ورباخ بیان شده، روزانه بین ۱۰۰- ۲۰ میلی گرم است. اصولا” دوز ۱۵ میلی گرم در روز را حد متوسط دریافت روزانه می دانند.

بیشتر بخوانید : کپسول زغال ♥ کپسول زینتوما ♥ کپسول ژل رویال ♥ کپسول زردچوبهکپسول زیره

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 12 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.