برای جلوگیری از ریزش مو ، گزنه مصرف کنید

برای جلوگیری از ریزش مو ، گزنه مصرف کنید

برای جلوگیری از ریزش مو ، گزنه مصرف کنید خواص گزنه,فواید گزنه,گزنه درمانی,خاصیت گزنه,خواص گزنه درمانی,خواص گزنه برای پوست,خواص گزنه برای مو,خواص گزنه برای جوانی,خواص گزنه برای بارداری,خواص خوردن گزنه,فواید گزنه خام,فواید …

علف هفت بند ، برای درمان آسم مفيد است

علف هفت بند ، برای درمان آسم مفيد است

علف هفت بند ، برای درمان آسم مفيد است خواص علف هفت بند,فواید علف هفت بند,علف هفت بند درمانی,خاصیت علف هفت بند,خواص علف هفت بند درمانی,خواص علف هفت بند برای پوست,خواص علف …

بادرنجبویه گیاهی مناسب برای معده درد

بادرنجبویه گیاهی مناسب برای معده درد

بادرنجبویه گیاهی مناسب برای معده درد خواص بادرنجبویه,فواید بادرنجبویه,بادرنجبویه درمانی,خاصیت بادرنجبویه,خواص بادرنجبویه درمانی,خواص بادرنجبویه برای پوست,خواص بادرنجبویه برای مو,خواص بادرنجبویه برای جوانی,خواص بادرنجبویه برای بارداری,خواص خوردن بادرنجبویه,فواید بادرنجبویه خام,فواید بادرنجبویه پخته

آب قند

آب قند ,آب قند برای نوزادان,آب قند برای فشار خون,آب قند و نمک,آب قند و فشار خون,آب قند نوزاد,آب قند برای مو,آب قند برای زردی نوزاد,اب قند برای نوزاد خوبه

آب قند

توضیحاتی در مورد آب قند

دکتر بهروز مصلحی، پزشک و پژوهشگر در مورد آب قند می گوید که دادن آب قند به کسی که از حال رفته است مشکلی ندارد و انجام این‌ کار در چنین شرایطی هیچ ضرری برای فرد نخواهد داشت و جای نگرانی در‌این‌باره وجود ندارد.♥ حتی زمانی که یک فرد دیابتی دچار شوک می‌شود و او را به بیمارستان منتقل می‌کنند، توسط پزشک در رگ او قند تزریق می‌شود. انجام چنین کاری برای فرد مبتلا به دیابت، مشکلی ایجاد نمی‌کند، چون اگر قند به مغز فرد نرسد ممکن است بیمار به کام مرگ برود. البته چنین کاری به این معنا نیست که تا یک فرد مبتلا به دیابت از حال رفت به او خودسرانه در منزل قند تزریق شود. بسیاری از مردم تصور می‌کنند زمانی که یک فرد دچار ضعف و بی‌حالی می‌شود، به‌دلیل پایین آمدن فشار خون است و در چنین شرایطی سعی می‌کنند با دادن آب‌قند به فرد، فشار خون او را متعادل کنند. این باور نادرست است چون دادن آب‌قند به فرد در چنین شرایطی، ارتباطی با بالا بردن یا تنظیم فشار خون ندارد و فقط نمک، بالا برنده فشار خون است که انجام این کار هم نباید به صورت خودسرانه باشد چون شاید مشکل فرد افت فشار خون نباشد. البته بسیاری از افراد با خوردن آب‌قند، تا حدودی بهبود پیدا می‌کنند که دلیل این مساله، گلوکزی است که به سلول‌های مغز می‌رسد. حتی دادن آب‌قند به فردی که فشار خون او بالا رفته باشد، هیچ ضرر یا مشکلی را به وجود نمی‌آورد و جای نگرانی وجود ندارد.در این مطلب از سایت جسارت در مورد تاثیر و مضرات و فواید آب قند برای فشار خون و نوزادان چیست صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

آب قند و افت فشار خون

این نکته را به یاد داتشته باشید که این تصور که افراد به هنگام افت فشار بایستی آب قند مصرف کنند تا بهبود پیدا کنند تصور غلطی است و در واقع این افراد با مشکل افت قند خون مواجه هستند. از عواملی که منجر به افت فشارخون در افراد می شود می توان به اسهال، استفراغ، نخوردن غذا و یا بیماری های قلبی و عروقی اشاره کرد. این تصور که افراد به هنگام افت فشار بایستی آب قند مصرف کنند تا بهبود پیدا کنند تصور غلطی است و در واقع این افراد با مشکل افت قند خون مواجه هستند و به دلیل رژیم های غذایی غلط و یا نخوردن غذا قند خون آنها پایین می آید. افراد به هنگام افت فشار خون با مصرف مقداری نمک یا آب میوه بهبود پیدا می کنند اما کسانی که دائما مشکل افت فشار خون دارند بایستی به پزشک مراجعه کنند.

علل افت فشار خون

از عواملی که منجر به افت فشارخون در افراد می شود می توان به اسهال، استفراغ، نخوردن غذا و یا بیماری های قلبی و عروقی اشاره کرد. این تصور که افراد به هنگام افت فشار بایستی آب قند مصرف کنند تا بهبود پیدا کنند تصور غلطی است و در واقع این افراد با مشکل افت قند خون مواجه هستند و به دلیل رژیم های غذایی غلط و یا نخوردن غذا قند خون آنها پایین می آید. افراد به هنگام افت فشار خون با مصرف مقداری نمک یا آب میوه بهبود پیدا می کنند اما کسانی که دائما مشکل افت فشار خون دارند بایستی به پزشک مراجعه کنند

حالت بیهوشی یا از حال رفتن

باید بدانید که ماده ی غذایی مورد استفاده مغز ساده ترین قند یعنی گلوکز (C6H12O6)می باشد. پس از غذایی که ما میخوریم گلوکز آن جدا شده و بخش عمده آن به مصرف مغز میرسد. حال اگر به مغز قند لازم یا اکسیژن کافی نرسد حالت بیهوشی یا از حال رفتن به انسان دست میدهد. حالا وقتی که انسانی از هوش میرود به او آب قند میدهند که سرشار از ساکاروز (ترکیبی از دو گلوکز C12H22O11) است. این ساکاروز ها به آسانی به گلوکز تجزیه شده و بهترین غذا برای مغز هستند. در ضمن آب قند فشار خون را هم اندکی بالا میبرد که برای فرد بی حال خوب است چرا که یکی از علل از حال رفتن کاهش ناگهانی فشار خون است.

مصرف آب قند برای نوزاد

ظاهرا در ذهن عوام اینگونه تعبیر شده هنگامی که نوزاد دچار نفخ شکم شد با اب جوش و قند دل پیجه او رفع می شود در صورتی که اینگونه نیست . از آنجایی که نوزادان از وزن پایینی برخوردار هستند با خوردن برخی از مواد غذایی دچار سوءهاضمه و مشکلات گوارش زیادی می‌شوند. دکتر مهناز دهقان نیری با بیان اینکه دادن آب قند به نوزادان آنها را با عواقب و مشکلات زیادی مواجه می کند، گفت: دادن آب قند به نوزادان زمینه نفخ شدید و افزایش قند خون آن ها را فراهم می آورد. وی افزود: مصرف آب قند همچنین باعث می شود نوزاد به تغذیه با شیشه عادت کند و تمایلی به تغذیه با شیر مادر نداشته باشد. این پزشک تاکید کرد: در روزهای نخست پس از تولد، تا به جریان افتادن شیر مادر، نگران گرسنگی نوزادان نباشید و به طور خودسرانه به آن ها آب قند ندهید زیرا در صورت نیاز، سرم دکستروز به نوزادان تجویز می‌شود که وابستگی به شیشه را در آنها ایجاد نمی کند و انتخاب بهتری است. با توجه به آن که مکیدن، شیر مادر را افزایش می دهد، مصرف آب قند با شیشه میزان ترشح شیر را به حداقل می رساند و مادر نمی تواند شیردهی موفقی داشته باشد. شیرینی‌جات باعث تغییر ذائقه غذایی در کودکان می‌شود و در بزرگسالی آنها را با مشکلات چاقی روبه‌رو می‌کند از این رو مادرانی که به تازگی شروع به دادن غذای کمکی به نوزادان خود کرده‌اند، باید از دادن قند، شکر و شیرینی تا حد امکان پرهیز کنند. بررسی‌ها نشان می‌دهد، باید از دادن آب قند به کودکان حتی هنگامی که دل پیچه و یا دل درد دارد جلوگیری کرد زیرا معده او را عادت به مواد غذایی شیرین می‌‌کند. نتایج مطالعات نشان می‌دهند، کودکان در سنین یک تا سه سال به طور طبیعی باید مواد لبنی را بدون هیچگونه چاشنی مصرف کنند و والدین باید مایعات به ویژه آب و میوه‌ها را با کمترین میزان شکر و افزودنی‌ها برای آنها تهیه کند.

قند حون چیست

قند خون که در انگلیسی به آن Blood Glucose Level می گویند، اندازه گلوکز موجود در خون انسان یا حیوان است. بدن انسان قادر است تا از طریق عمل هموستاز میزان قند خون را کنترل کند و ربطی به قند خوراکی ندارد

میزان غیرطبیعی قند خون

کاهش قند خون از استاندارد متعارف (بسته به جنسیت و سن متفاوت است)، باعث بروز بیماری هیپوگلیسمی (هایپوگلیسمی) می‌گردد. افزایش قند خون از استاندارد متعارف نیز باعث بیماری هیپرگلیسمی (هایپرگلیسمی) می‌گردد که نوع حاد آن، دیابت نامیده می‌شود. قند خون ناشتای طبیعی برای یک فرد طبیعی غیر دیابتی در حدود ۷۰ تا ۱۰۰ میلی‌گرم در دسی لیتر است. (۳/۹ تا ۵/۵ میلی‌مول بر لیتر) مقادیر قند خون مطلوب برای افراد مبتلا به دیابت به شرح زیر می‌باشد: – قند خون ناشتا: ۷۰ تا ۱۳۰ میلی‌گرم در دسی لیتر (۳/۹ تا ۷/۲ میلی‌مول بر لیتر) – قند خون پس از وعده غذایی: کمتر از ۱۸۰ میلی‌گرم در دسی لیتر (۱۰ میلی‌مول بر لیتر) – قند خون ۲ ساعت پس از صرف غذا: کمتر از ۱۴۰ میلی‌گرم در دسی لیتر (۷/۸ میلی‌مول بر لیتر) قند خون ۲ ساعت بعد از صرف غذا در فرد عادی باید کمتر از ۱۲۰ میلی‌گرم در دسی لیتر (۶/۶ میلی‌مول بر لیتر) باشد، ولی هدف مطلوب در بیماران دیابتی این است که این قند خون به کمتر از ۱۴۰ میلی‌گرم در دسی لیتر برسد. (۷/۸ میلی‌مول بر لیتر) البته به یاد داشته باشید مقادیر مطلوب مذکور ممکن است برای تمام افراد دیابتی مصداق نداشته باشد و ممکن است شرایط بالینی شما به گونه‌ای باشد که پزشک معالج تان محدوده مطلوب قند خون برای شما را قدری متفاوت با مقادیر ذکر شده در نظر بگیرد؛ برای مثال افرادی که دچار افت قند خون ناآگاهانه می‌گردند ممکن است نیازمند یک قند خون بالاتر باشند. در افراد دیابتی همان‌طور که میزان قند خون بالا می‌تواند مضر باشد، افت ناگهانی و مکرر قند خون نیز می‌تواند آثار نامطلوبی را به همراه داشته باشد؛ لذا در افرادی که با درمان مشخص افت مکرر قند خون را دارند، پزشک می‌تواند میزان قند خون بالاتری را در نظر بگیرد. همان‌طور که ذکر شد افت قند خون یا هیپوگلیسمی یکی از عوارض بیماری دیابت است که در کنترل دیابت باید به آن توجه نمود. هیپوگلیسمی عبارت است از کاهش قند خون به کمتر از ۷۰ تا ۸۰ میلی‌گرم در دسی لیتر و علایم آن عبارتند از: افزایش ضربان قلب، سرگیجه، سنگینی سر، احساس گیجی و گنگی، لرزش، اضطراب، عرق کردن، خواب آلودگی، احساس ضعف و گرسنگی و اختلال در صحبت کردن. ممکن است پزشک معالج تان بسته به شرایط بالینی شما یک محدوده قند خون خاص را برای شما به عنوان قند خون مناسب در نظر گیرد؛ لذا باید توجه داشته باشید که کنترل قند خون شما به منظور پیشگیری از بروز عوارض نامطلوب دیابت می‌باشد و نباید نگاه وسواس گونه به آن داشته باشید. بلکه باید قند خون خود را با مشورت پزشک متخصص، در یک محدوده مناسب حفظ کنید. همچنین می‌بایست از خطر افت قند خون مصون بمانید

مصرف قند و شکر در ایران

مصرف قند و شکر در میان ایرانی ها بسیار زیاد است. نوشیدنی مرسوم کشور ما چای است که اکثریت مردم آن را با قند سفید می نوشند. یا شیرینی های محبوب استان های مختلفی همچون آذربایجان، به‌شدت شیرین بوده و حاوی مواد قندی بسیار زیادی هستند.

کربوهیدرات های پیچیده

کربوهیدرات های پیچیده، از ترکیب چندین قند ساده تشکیل شده که با هم پیوند شیمیایی برقرار کرده اند. هر چه شاخه ها و زنجیره های اتصالی مولکول قندهای ساده با هم بیشتر باشد، قند پیچیده تر است. بعلاوه، روند شکسته شدن پیوند آن ها نیز طولانی تر خواهد شد و در نتیچه تاثیر کمتری در میزان قند خون در بدن انسان خواهد داشت. کربوهیدرات های پیچیده، در دانه‌های خوراکی کامل همانند جو، برنج قهوه ای، گندم آلمانی، جودوسر و دانه چاودار به وفور یافت می شود. اما کربوهیدرات های ساده، می توانند مونوساکارید (یک مولکول قند) یا دی ساکارید (دو مولکول قند) باشند. این عناصر به سادگی و بسیار سریع هضم شده و قند را در جریان خود منتشر می کنند. مونوساکاریدهای اصلی شامل گلوکز و فروکتوز هستند. دی ساکاریدهای اصلی هم سوکروز (متشکل از گلوکز و فروکتوز) و لاکتوز (متشکل از گالاکتوز و گلوکز) را شامل می شوند.

گلوکز

گلوکز، منبع ابتدایی و اصلی تامین انرژی بدن است که همه سلول ها از آن برای انجام فعالیت های خود بهره می گیرند. هنگامی که از قند خون صحبت می کنیم، در واقع از میزان گلوکز موجود در خون سخن می گوییم. هنگام مصرف کربوهیدرات ها، بدن آن ها را به مولکول های گلوکز تجزیه می کند. وقتی میزان گلوکز خون افزایش می یابد، سلول های لوزالمعده با ترشح انسولین به سلول های بدن اعلام می کند که گلوکز را از خون دریافت کرده و آن را جذب کنند. هنگامی که سلول ها شکر را از خون جذب می کنند، میزان قند خون نیز کاهش می یابد.

قند میوه چیست

فروکتوز یا قند میوه، همان طور که از نامش پیداست به صورت طبیعی در میوه ها، عسل، نیشکر (ساکروز) و شربت غلیظ فروکتوز ذرت وجود دارد. این قند بسیار شیرین است به طوری که می توان گفت حدود ۱٫۵ برابر از شکر نیشکر (قند سفید) شیرینی بیشتری دارد. از آنجا که میزان مصرف جهانی شیرین‌کننده‌ها همانند استفاده از شربت غلیظ فروکتوز ذرت در نوشیدنی ها و غذاهای امروزی افزایش یافته است، گفته می شود که میزان مصرف فروکتوز از اوایل دهه ۱۹۰۰ میلادی تاکنون چهار برابر شده است.

حبه های سفید رنگ قند

سوکروز، همان حبه های سفید رنگ قند است که از نیشکر و چغندر قند تولید می شود. سوکروز نوعی دی ساکارید است که ۵۰ درصد از گلوکز و ۵۰ درصد از فروکتوز شکل گرفته است و خیلی سریع تجزیه شده و به تکه های کوچک تقسیم می شود.

قند موجود در شیر

لاکتوز، قند موجود در شیر است. لاکتوز نوعی دی ساکارید متشکل از گلوکز و گالاکتوز است. این کربوهیدرات به واسطه آنزیمی موسوم به لاکتز، تجزیه می شود. پس از شکسته شدن به مولکول های کوچک تر، قند ساده جذب خون می شود.

بیشتر بخوانید : آب طالبی ♥ آب هویج ♥ آب میوه ♥ آب گوجه فرنگیآب یخ

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 13 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.