چگونه وکیل انتخاب کنیم؟
بهترین مکان برای نصب پارتیشن در محیط کار
آیا میتوانید به راحتی در محل کار خود پارتیشن اداری نصب کنید؟ ایا از نقش پارتیشن اداری در محیط کار و چگونگی نصب آن آگاه هستید؟ بهترین مکان برای نصب پارتیشن در …
راهنمای خرید شلوار بچه گانه
شلوار بچه گانه به عنوان لباس های شیک برای کودکان به فروش می رود . به طور کلی این دسته از لباس ها نیز همچون دیگر ست های دو تکیه در طرح ها و …
ملی پیامک چیست؟ معرفی امکانات پنل اس ام اس
ملی پیامک چیست؟ معرفی امکانات پنل اس ام اس حتماً برای شما هم تاحالا پیام تبلیغاتی، کد تخفیف، معرفی رستوران یا فروشگاه آنلاین، تبریک تولد یا تشکر بابت خرید از یک وبسایت …
چگونه وکیل انتخاب کنیم؟
به نا به گزارش سایت وکلای مهاجرت به آمریکا و کانادا (IranianLawyer.info)
قدم نخست:
برای اینکه فردی برای به عنوان وکیل خود تعیین کنید، باید از صلاحیت حرفهای او مطمئن شوید. برای اینکار لازم است که اطلاعات او را در سایت کانون وکلا جستجو کنید. در صورتی که پروانۀ وکالت یک وکیل به دلایل مختلف باطل شده باشد، یا فردی به دروغ ادعای وکالت کند، با این تحقیق ساده، هویت او روشن میشود.
قدم دوم:
شغل وکالت حرفۀ پر استرس و سختی است ولی به دلیل آشنایی وکلا با انواع تبصره ها و بندهای قانونی، احتمال سواستفادۀ بعضی از وکلا از موقعیت این حرفۀ خطیر وجود دارد. لذا لازم است افراد در تعیین وکیل خود نهایت دقت را به خرج بدهند تا گیر شیادان و سودجویان نیوفتند.
قدم سوم:
وکیل خوب را از حس شهرت و اخلاق مداریاش میتوان شناخت. وکیل امین مردم است و پروندههای قضایی مختلفی را در طول سالهای فعالیت خود بررسی میکند. صداقت، امانت و رازداری از مهمترین ویژگی های یک وکیل خوب است. وکیلی با چنین ویژگی هایی را با تحقیق و پرس و جو از دوستان و نزدیکان و شنیدن تجربههای دیگران می توانید کسب کنید.
قدم چهارم:
حوزۀ قضاوت و وکالت بسیار گسترده و پیچیده است. همه روزه قوانین جدید تصویب میشوند، قوانین قدیمی اصلاح میشوند و یک وکیل آگاه باید همواره به علم روز حوزۀ کاری اش مسلط باشد.
اما این تسلط به این معنا نیست که وکلای محترم توانایی کار در تمام پرونده هایی حقوقی و کیفری را داشته باشند. اگر این حرفه را نیز به شکل تخصصی نگاه کنیم، نتایج کار به مراتب بهتر خواهد بود.
شما هم بهتر است برای کار حقوقی خود به وکیلی مراجعه کنید که سابقۀ کاری اش در همین راستا بوده باشد. مثلا وکیل خانواده، وکیل جنایی، وکیل مالی و …. حوزه های کاری متفاوتی دارند.
قدم پنجم:
در مادۀ 35 و 36 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب، آمده است که وکلا تمام اختیارات مربوط به دادرسی را در دادگاه دارند، مگر اینکه موکل آنها را از بخشی از این اختیارات سلب کرده باشد. بنابراین لازم نیست شما چشم بسته وکالت نامه را امضا کنید، بلکه باید تکتک مفاد آن را مطالعه کنید و در خصوص دادن اختیار به وکیل یا ندادن اختیار، تصمیم بگیرید.
قدم ششم:
در پرونده هایی مثل طلاق یا برخی از پرونده های مالی، حضور موکل در دادگاه اجباری نیست، اما در سایر حوزه های قضایی موکل نیز باید همراه وکیل خود در دادگاه حاضر شده و از خود دفاع کند یا در خصوص شکایت خود صحبت کند. در هر مرحله از پرونده هم که موکل تشخیص داد که از کار وکیل خود راضی نیست، می تواند او را عزل کند یا اگر شاهد ارتکاب جرمی از سوی وکیل مربوطه بود، می تواند از وی به دادسرای انتظامی وکلا شکایت کند.
منبع: سایت وکیل مهاجرت به آمریکا و کانادا (IranianLawyer.info)