دلایل و علت پهلو درد سمت راست و چپ در بارداری چیست

دلایل و علت پهلو درد سمت راست و چپ در بارداری چیست

پهلو درد پهلو درد ,پهلو درد سمت راست,پهلو درد در بارداری,پهلو درد سمت چپ,پهلو درد نشانه چیست,پهلو درد به انگلیسی,پهلو درد در اوایل بارداری,پهلو درد در دوران بارداری,پهلو درد در بارداری نشانه …

بی قراری پا ؛ هنگام خواب و در بارداری نشانه چیست

بی قراری پا ؛ هنگام خواب و در بارداری نشانه چیست

بی قراری پا در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد بی قراری پا صحبت کنیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. این بیماری که نامش …

علت و علائم و درمان خانگی و گیاهی التهاب چشم نوزاد و کودکان

علت و علائم و درمان خانگی و گیاهی التهاب چشم نوزاد و کودکان

التهاب چشم التهاب چشم ,التهاب چشم نوزاد,التهاب چشم چیست؟,التهاب چشمی چیست,التهاب چشم کودک,التهاب چشم در کودکان,التهاب چشم کودکان,التهاب چشم گربه,التهاب چشم سگ توضیحاتی در مورد التهاب چشم التهاب قرمزی چشم یا التهاب …

پماد کالامین

پماد کالامین ,پماد کالامین دی,پماد کالامین 8 درصد,پماد کالامین برای نوزاد,پماد کالامین سبحان,پماد کالامین عماد,پماد کالامین در بارداری,پماد کالامین برای جوش

پماد کالامین

توضیحاتی در مورد پماد کالامین

پماد کالامین یک داروی ضد خارش خوب است که به شکل موضعی مورد استفاده قرار می گیرد و با ایجاد یک احساس خنکی مانع از ادامه خارش در بدن می شود.♥در این مطلب از سایت جسارت در مورد عوارض و موارد استفاده از پماد کالامین برای نوزاد چیست صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید و از مصرف خودسرانه دارو به شدت بپرهیزید!

پماد کالامین چیست

پماد کالامین (Calamine) از داروهایی است که به منظور درمان التهابات پوستی مثل تماس با گیاهان سمی، خشکی و قرمزی پای کودکان ناشی از ادرار، عرق سوز شدن و آفتاب آبله مرغان، بهار و تابستان گزش حشرات هم یکی از عواملی است که می‌تواند آثاری از قرمزی، تورم و خارش پوست بر جای بگذارد. اگر بخواهید از شر التهاب و ناراحتی‌های پوستی خلاص شوید علاوه بر استفاده از داروهای لازم در این زمینه باید عامل ایجاد این التهاب پوستی را برطرف کنید. به طور مثال اگر پوست شما روشن بوده و با قرار گرفتن زیر نور خورشید دچار قرمزی و سوزش می‌شود بهتر است تا حد امکان در ساعات اوج گرما زیر آفتاب قرار نگیرید و یا در صورت لزوم به قرارگیری از تجهیزات لازم مثل کرم‌های ضد آفتاب و پوشش مناسب استفاده کنید. در واقع پیشگیری به همراه درمان هر دو با هم به روند بهبودی شما سرعت می‌بخشد.

نشانه‌ التهاب و بیماری‌ های پوستی

بیشترین علائم و نشانه‌های التهابات و بیماری‌های پوستی شامل خارش و خشکی پوست می‌شود و داروهای مختلفی به منظور رفع آن‌ها وجود دارد. پزشک با توجه به نوع بیماری فرد و همچنین انجام برخی از تست‌های آزمایشگاهی می‌تواند داروی مناسب را برای بیمار تجویز کند. پماد کالامین یکی از این داروهاست که می‌تواند برخی از این علایم را کاهش داده و به تسکین التهابات پوست کمک کند. در ادامه با این دارو بیشتر آشنا می شوید.

معرفی پماد کالامین

پماد کالامین (Calamine) از داروهایی است که به منظور درمان التهابات و سوختگی، گزش حشرات، آبله مرغان، سرخک، کهیر و… مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دارو ترکیبی از دو ماده کالامین و دیفن هیدرامین هیدروکلراید می‌باشد. کالامین پوست را التیام بخشیده و دیفن هیدرامین هیدروکلراید به عنوان ضدهیستامین و بی‌حس کننده عمل می‌کند.

مشخصات پماد کالامین

کالامین دی که در انگلیسی به آن CALAMINE-D می گویند دارای رده درمانی: ترکیبات موضعی پوستی است. اشکال دارویی: کرملوسیون. نام‌های تجاری Calamine Plain

مقدار مصرف پماد کالامین

مقدار و نحوه مصرف داروی کالامین در افراد مختلف متفاوت است و باید توسط پزشک تعیین گردد. قبل از استفاده از این دارو باید پوست خود را با آب و صابون بشویید و اجازه دهید پوست کاملا خشک شود. پس از آن مقداری از پماد را روی پوست بمالید و صبر کنید تا خشک شود. توصیه می‌شود برای تاثیرگذاری بهتر روی موضع مورد نظر را نپوشانید.

نکاتی در مورد مصرف پماد کالامین

این دارو را تنها بر روی پوست خود استفاده کنید. پماد کالامین را در اطراف بینی، دهان، چشم، مقعد و ناحیه تناسلی استفاده نکنید. اگر پس از یک هفته از مصرف این دارو خارش، درد یا التهاب پوستتان برطرف نشد و یا حتی بدتر شد به پزشک مراجعه کنید؛ شاید نیاز به تغییر دارو داشته باشید. در صورتیکه طی مصرف پماد کالامین دچار سوزش پوست شدید درباره ادامه مصرف آن با پزشک مشورت کنید. در صورت داشتن سابقه حساسیت دارویی پزشک را در جریان قرار دهید. پیش از انجام برخی معاینات با اشعه ایکس مثل ماموگرافی از مصرف این دارو خودداری کنید. در صورتیکه در دوران باداری یا شیردهی هستید پزشک را از این موضوع باخبر سازید. فهرست داروهای خود مخصوصا داروهای موضعی که استفاده می‌کنید در اختیار پزشک قرار دهید. چنانچه بعد از استفاده از پماد کالامین علائم آلرژیک همچون، کهیر، تنگی نفس و یا تنفس دشوار، تورم صورت، لب‌ها، زبان و گلو، قرمزی و عفونت را ملاحظه نمودید، فورا مصرف دارو را قطع و با اورژانس تماس بگیرید.

موارد مصرف پماد کالامین

قابض و درمان حساسیت پوستی، التهابهای خفیف پوستی (مانند تماس با گیاهان سمی، التهاب پای کودکان ناشی از ادرار، عرق سوز شدن و آفتاب سوختگی)، گزش حشرات، کهیر و …

مکانیسم اثر پماد کالامین

کرم کالامین دی محتوی دو ماده موثر کالامین (قابض و التیام بخش جلدی) و دیفن هیدرامین هیدروکلراید (ضد هیستامین و بی‌حس کننده موضعی) می‌باشد.

حساسیت چیست

آلِرژی یا حَسّاسیَت، (به انگلیسی: allergy) واکنش افراطی سیستم ایمنی بدن نسبت به عوامل گوناگون است. کسانی که دچار حساسیت هستند، دارای دستگاه ایمنی فوق هوشیار هستند که نسبت به مواد ظاهراً بی‌ضرر موجود در محل زندگیشان، واکنشی بیش از حد معمول نشان می‌دهند. برای مثال گرده گیاهان، می‌تواند سیستم ایمنی شخص آلرژیک را طوری تحریک کند که گویی با یک خطر جدی روبرو شده‌است. حساسیت یک مشکل بسیار شایع است و تقریباً از هر ده نفر، دو نفر به نوعی از آن مبتلا هستند. نتایج مطالعه‌ای علمی در دانشگاه اوتاگو نشان می‌دهد کودکانی که به مکیدن انگشت شست یا جویدن ناخن دست خود عادت دارند، کمتر با خطر ابتلا به آلرژی مواجه هستند. اگرچه به تشویق این نوع از رفتار در کودکان توصیه نمی‌شود، اما ظاهراً این عادت‌ها از جنبه‌های مثبت و غیرقابل انکاری نیز برخوردارند.

تاثیر حساسیت در بدن

هنگامی که یک سیستم ایمنی افراطی در معرض یک ماده حساسیت‌زا قرار می‌گیرد، چند اتفاق می‌افتد: بدن برای مبارزه با ماده مذکور، شروع به تولید نوع خاصی پادتن می‌کند که IgE نام دارد. پادتن‌ها به نوعی سلول خونی که ماست‌سرفه اشاره نمود. اگر مادهٔ حساسیت‌زا در هوا باشد، واکنش آلرژِیک در چشم‌ها، بینی و ریه رخ می‌دهد و اگر این ماده خورده شود، واکنش آلرژیک در دهان، معده و سایر بخش‌های دستگاه گوارش بروز می‌کند. گاهی واسطه‌های شیمیایی آزادشده در بدن به قدری زیاد است که علایم بسیار حادی نظیر کهیر، کاهش فشار خون، شوک یا بیهوشی نیز به وجود می‌آید.

نشانه‌ های آلرژی چیست

نشانه‌های آلرژی را می‌توان به سه دسته خفیف، متوسط و حاد تقسیم نمود. واکنش خفیف، شامل نشانه‌هایی است که یک ناحیه از بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهد، مانند التهاب، خارش و آبریزش از چشم. علایم خفیف به بخش‌های دیگر بدن منتقل نمی‌شوند. نشانه واکنش متوسط، در بخش‌های مختلف بدن منتشر می‌شوند و خارش چشم ممکن است به خارش گلو و تنگی نفس هم منجر شود. اسهال را به دنبال داشته و در عین حال درجه التهاب مجاری تنفسی و گوارشی به حدی برسد که تنفس و بلع بسیار مشکل شود. آشفتگی ذهنی و سرگیجه نیز از جمله علایم حساسیت هستند زیرا مشکل آنافیلاکسی باعث کاهش شدید فشار خون نیز می‌شود.

عوامل ابتلاء به آلرژی

تمام افراد به آلرژی مبتلا نیستند. اکثر حسّاسیت‌ها، ارثی هستند و از والدین به فرزندان منتقل می‌شوند. اشخاص می‌توانند توانایی ابتلاء به آلرژی را نیز ارث ببرند و در عین حال به هیچ مادهٔ خاصی حساس نباشند و فقط نقش انتقال‌دهنده را بازی کنند. هنگامی که یکی از والدین به نوعی از حساسیت مبتلا باشد، شانس ابتلای فرزند او ۵۰٪ و اگر هر دو آنها آلژیک باشند، این مقدار به ۷۵٪ می‌رسد. برخی عوامل ابتلاء به آلرژی اینها هستند: عوامل غذایی مغزیات و آجیل (به ویژه بادم زمینی) ماهی‌ها و صدف‌ها سویا کیوی) عوامل محیطی کائوچو (لاتکس) گرده افشانی کپک خزحیوانات نیش زنبور گرد و غبار دود تنباکو آلودگی

تشخیص آلرژی

کنترل مؤثر بیماری آلرژی وابسته به تشخیص دقیق آن می‌باشد. آزمایش حساسیت می‌تواند کمک به تأیید یا رد آلرژی کند. تشخیص درست، مشاوره و توصیه‌های پیشگیری، که بر اساس آزمایش‌های معتبر حساسیت انجام شده باشند، می‌توانند منجر به کاهش نشانه‌های حساسیت شوند و نیاز به داروهای ضد حساسیت را کم کنند. دو روش متفاوت برای تشخیص وجود آنتی‌بادی‌ها و نوع حساسیت در بدن وجود دارند:آزمایش از طریق پوست و گندم تشدید شده‌است یا خیر از تست‌های سالیانه استفاده می‌شود و برای ارزیابی میزان تشدید حساسیت، عواملی چون، بادم زمینی، مغزیات، ماهی و صدفها، آزمایش‌هایی با فاصله زمانی دو تا سه ساله انجام می‌شوند.

پیشگیری از آلرژی

در دوران بارداری، مصرف غذاهای مختلف مانند اگزما را در خردسالی کاهش می‌دهد. پس از تولد و قبل از ۱۷ هفتگی، استفاده زودهنگام از غذاهای سفت و متنوع می‌تواند خطر ابتلاء نوزاد به آلرژی را افزایش دهد.

حساسیت فصلی چیست

حساسیت فصلی یا آلرژی فصلی یا یونجه (به انگلیسی: hay fever) یکی از حساسیت‌های شایع است که معمولاً در فصلهای بهار، تابستان و پاییز، هنگامی که گیاهان گرده افشانی می‌کنند، بیشتر مشاهده می‌شود. این نوع حساسیت از استنشاق گردهٔ گیاهان یا ورود آن‌ها به چشم حاصل می‌شود. درختانی مانند بلوط، نارون و افرا در بهار و گیاهانی چون علف دوروا و لوئیچه چمنی در فصل تابستان گرده افشانی می‌کنند. این بیماری با آسم نیز همراهی دارد و در موارد بسیاری، افراد به هردوی این بیماری‌ها مبتلا هستند. شیوع حساسیت فصلی بین ماههای بهار تا شهریور بدلیل وجود گرده گیاهان در هوا بیشتر است. گرما، رطوبت و وزش باد از دیگر عوامل تشدید کننده آن است.

نشانه های حساسیت فصلی چیست

نشانه‌های آلرژی به علفها و گندمیان مانند التهاب مخاط بینی است. عطسه، آبریزش بینی، خارش و اشک آمدن از چشمها، احساس خارش در سقف دهان و پشت گلو از نشانه‌های این نوع حساسیت هستند. با توجه به فصل ممکن است علائم شدیدتری مانند سرفه، خس خس سینه، تنگی نفس و در برخی موارد افسردگی، کم اشتهایی و اختلال تب” href=”http://www.jesarat.com/fever” target=”_blank” rel=”noopener”>تب نمی‌کند. ترشحات مخاطی رقیق و شفاف می‌باشند. بیمار پی در پی و سریع عطسه می‌کند. خارش گلو، بینی و گوش این نشانه‌ها معمولاً بیش از ۷ تا ۱۰ روز طول می‌کشند.

بیشتر بخوانید : پماد کلوبتازول ♥ پماد کلوتریمازول ♥ پماد زایلاپی

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 13 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.