تقویت حافظه با روش های گیاهی

تقویت حافظه با روش های گیاهی

تقویت حافظه با روش های گیاهی خواص روش های گیاهی,فواید روش های گیاهی,روش های گیاهی درمانی,خاصیت روش های گیاهی,خواص روش های گیاهی درمانی,خواص روش های گیاهی برای پوست,خواص روش های گیاهی برای …

نحوه صحیح ایستادن ، نشستن و خوابیدن

نحوه صحیح ایستادن ، نشستن و خوابیدن

نحوه صحیح ایستادن ، نشستن و خوابیدن خواص سلامتی,فواید سلامتی,سلامتی درمانی,خاصیت سلامتی,خواص سلامتی درمانی,خواص سلامتی برای پوست,خواص سلامتی برای مو,خواص سلامتی برای جوانی,خواص سلامتی برای بارداری,خواص خوردن سلامتی,فواید سلامتی خام,فواید سلامتی پخته

نکاتی راجع به جرم گیری دندان

نکاتی راجع به جرم گیری دندان

نکاتی راجع به جرم گیری دندان جرم گیری دندان,بيماري جرم گیری دندان,جرم گیری دندان در بارداري,علائم جرم گیری دندان,درمان جرم گیری دندان,درمان جرم گیری دندان با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان …

استرس در دوران بارداری

استرس در دوران بارداری ،استرس در دوران بارداری نی نی سایت،استرس در دوران بارداری چه عواقبی دارد،استرس در دوران بارداری،تاثیر استرس در دوران بارداری بر روی جنین،درمان استرس در دوران بارداریاسترس در دوران بارداری ، کاهش استرس در دوران بارداری ، تاثیر استرس در دوران بارداری روی جنین

استرس در دوران بارداری

بارداری از حساس ترین دوران های زندگی هر خانمی است. اگر صدمه ای به جنین در این دوره وارد شود نتیجه اش تا سالها ممکن است گریبان خود و خانواده اش را بگیرد،♥به طوری که زمینه بسیاری از اختلال های روان پزشکی دوران بزرگسالی را باید در دوران جنینی جستجو کرد. بهداشت روانی دوران بارداری از مسایلی است که امروزه بسیار مورد توجه قرار دارد.ثابت شده که از ابتدای بارداری ، اضطراب و هیجان های زن باردار تاثیر مستقیمی بر روی جنین خواهد داشت. عدم اطلاع یا اطلاعات نادرست و ناقص در خصوص بارداری و تغییرات آن می تواند موجب بروز هیجان ها و آشفتگی های روانی شود. تغییر خلق(اخلاق)،تغییر اشتها،استفراغ های گاه و بیگاه ،تغییر علایق و سلیقه ها و بالاخره ده ها نوع دیگر از این قبیل ، هریک می تواند به تنهایی گرفتاریهای فراوانی را ایجاد کند.در این مطلب از سایت جسارت در مورد تاثیر استرس در دوران بارداری بر روی جنین چه عواقبی دارد صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

شایع ترین و مهمترین استرس های زنان باردار چیست

1-اضطراب و نگرانی در مورد سلامت جنین

2-مرگ یکی از نزدیکان

3-مشاجره و مشکل ارتباطی با همسر و خانواده اش

4-کاهش ناگهانی و قابل ملاحظه در درآمد خانواده

5-مسایل و مشکلات مربوط به شغل همسر

6-نگرانی در مورد دشواریهای بارداری

7- احساس کم تجربگی مادران جوان

استرس هایی در دوران بارداری

مطالعات و بررسی های متعدد روی زنان باردار نشان دهنده این فرضیه است که سطح بالای استرس های روانی-اجتماعی در طول دوران بارداری ،خطر زایمان زودرس و در نتیجه تولد نوزادی با وزن کمتر از میزان طبیعی را افزایش می دهد.استرس های دوران بارداری علاوه بر ایجاد عوارض در دوران بارداری به ویژه در اوایل بارداری و حوالی زایمان ، روی فرآیند رشد و تکامل ذهنی ، روانی جنین اثر سوء دارد و موجب اختلال های رفتاری در دوران کودکی می شود.استرس در بارداری می تواند با ایجاد نشانه های اختلال (کم توجهی- بیش فعالی)به ویژه در پسران همراه باشد. هم چنین سطح بالای اظطراب مادر در بارداری خطر بیماری (سرشت دشوار)را در شیرخوار افزایش می دهد. در واقع کودکانی که سرشت دشوار دارند،معمولا الگوی خواب و تغذیه آشفته ای دارند و نیازمند توجه و مراقبت بیشتر هستند.

تاثیر استرس در دوران بارداری روی جنین

حاصل یک مطالعه جدید حاکی از وجود ارتباط میان سطح بالای استرس مادر در سه ماهه اول بارداری و بروز مشکلاتی در سلامت مغز جنین است.میان استرس و والد شدن در سنین پایین ارتباط تنگاتنگی برقرار است ولی با این حال براساس مطالعاتی که نتایج آن در نشریه غدد به چاب رسید کلیه مادران باردار بنا به دلایلی به علمی متعدد باید تا حد امکان از قرار گرفتن در معرض تنش های عصبی بی مورد در این دوران اجتناب کنند.در واقع به نظر می رسد که استرس می تواند بر میکروب هایی که در واژن یک خانم باردار زندگی می کنند اثر بگذارد. این میکروب ها در زایمان طبیعی و در حین عبور از کانال زایمانی از واژن مادر به نوزاد منتقل شده و منجر به بروز تغییراتی در میکروبیوم های مجرای گوارشی و روند تکامل مغز نوزاد خواهد شد. در نهایت این تغییرات ایجاد شده پیامدهای بد و نامطلوبی بر متابولیسم و سیستم ایمنی بدن نوزاد به جا خواهند گذاشت. در واقع دانشمندان بر این باورند که تغییر در میکروبیوم های مجرای گوارشی با خطر ابتلا نوزاد به مشکلات بزرگتری نظیر اوتیسم و اسکیزوفرنی که از جمله اختلالات عصبی تکوینی مغز به شمار می روند در ارتباط است.

کاهش استرس در دوران بارداری

خوب غذاخوردن برای ذهن و بدنتان هر دو خوب است. برنامه‌ی غذایی سالمی شامل اسید‌های چرب امگا۳ ، ویتامین‌ها و مواد معدنیِ کافی می‌تواند اخلاق شما را از این رو به آن رو کند. اسیدهای چرب امگا۳ که در ماهی‌های روغنی و غذاهای دریایی یافت می‌شوند، می‌توانند به کاهش افسردگی کمک می‌کنند. سعی کنید هفته‌ای دو وعده‌ی غذایی شامل ماهی‌های روغنی ازجمله سالمون، ماهی تن، و قزل‌آلا مصرف کنید. گفته می‌شود اسیدآمینه‌ی ضروری تریپتوفان می‌تواند حال شما را بهبود ببخشد. تریپتوفان به افزایش ملاتونین و سروتونین در مغز کمک می‌کند. ملاتونین و سروتونین به خوابِ بهتر کمک می‌کنند و باعث می‌شوند احساس کنید حال‌تان بهتر است.بدن شما نمی‌تواند تریپتوفان تولید کند. پس تنها راه رساندن این ماده به بدن از طریق خوردن است. تریپتوفان در دانه‌ها و مغزها وجود دارد که به‌راحتی به‌عنوان تنقلات قابل‌استفاده‌اند. همچنین در گوشت تازه‌ی مرغ و بوقلمون، ماهی، تخم‌مرغ، ماست و پنیر وجود دارد. مقدار آب مصرفی‌تان را هم در نظر داشته باشید. دهیدراته‌شدن (کمبود آب در بدن) ممکن است بر وضعیت روانی شما تأثیرگذار باشد. دهیدراته‌شدن همچنین باعث افزایش احتمال سردرد می‌شود. سعی کنید روزانه ۶ تا ۸ لیوان (۱/۵لیتر) مایعات مصرف کنید.

کاهش استرس در دوران بارداری با ورزش

ورزش می‌تواند حال‌تان را بهتر کند. ورزش‌کردن در دوران بارداری کاملا بی‌خطر است. اگر قبل از باردارشدن ورزش نمی‌کرده‌اید، الان زمان خوبی برای شروع است. البته باید ورزش‌های ملایم را انتخاب کنید. شنا ورزشی اید‌ئال است، چون بدون اینکه بر مفصل‌هایتان فشار زیادی وارد کند، شما را سر حال می‌آورد. اگر نمی‌توانید به استخر بروید، سعی کنید برای بیست دقیقه پیاده‌روی در روز برنامه‌ریزی کنید. یوگا در دوران بارداری نه‌تنها انعطاف و سلامت لازم را به بدن‌تان می‌دهد، به شما تکنیک‌های ریلکسیشن، مدیتیشن و تنفس را می‌آموزد. سعی کنید ورزش را بخشی از برنامه‌ی روزانه‌ی زندگی‌تان کنید. در محل کار، به‌ویژه اگر پشت‌میزنشین هستید، هروقت فرصتی دارید، بلند شوید و کمی راه بروید. در ساعت نهار کمی بیرون بروید تا هوای آزاد بخورید. حتی اگر وقت کافی ندارید، فقط ۱۰ دقیقه از این فرصت استفاده کنید. 

بیشتر بخوانید : درمان یبوست در بارداری ♥ افزایش اشتها در بارداری ♥ سردرد در بارداری ♥ بی اشتهایی در بارداریبهار نارنج در دوران بارداری

آخرین بروز رسانی در : جمعه 17 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.