آموزش طرز تهیه چای سبز برای لاغری در کارخانه با دارچین و زنجبیل

آموزش طرز تهیه چای سبز برای لاغری در کارخانه با دارچین و زنجبیل

طرز تهیه چای سبز طرز تهیه چای سبز ،طرز تهیه چای سبز برای لاغری،طرز تهیه چای سبز چینی،طرز تهیه چای سبز کیسه ای،طرز تهیه چای سبز در کارخانه،طرز تهیه چای سبز سرد،طرز …

خواص درمانی آویشن

خواص درمانی آویشن

خواص درمانی آویشن خواص آویشن,فواید آویشن,آویشن درمانی,خاصیت آویشن,خواص آویشن درمانی,خواص آویشن برای پوست,خواص آویشن برای مو,خواص آویشن برای جوانی,خواص آویشن برای بارداری,خواص خوردن آویشن,فواید آویشن خام,فواید آویشن پخته

همه چیز درباره خواص و فواید مصرف روغن آمله هندی برای مو

همه چیز درباره خواص و فواید مصرف روغن آمله هندی برای مو

آمله آمله ,آمله چیست,آمله هندی,آمله مقشر,آمله خشک,آمله مقشر چیست,آمله هندی چیست,آمله مو,آمله کوبیده,آمله برای مو,روغن آمله چیست,جوارش آمله چیست,مربای آمله چیست توضیحاتی در مورد آمله آمُله، انگور فرنگی هندی یا میروبالان (نام …

جوز هندی

جوز هندی ،جوز هندی در مرغ،جوز هندی به انگلیسی،جوز هندی در غذا،جوز هندی خواص،جوز هندی در بارداری،جوز هندی برای پوست،جوز هندی برای پسردار شدن،جوز هندی چیه،جوز هندی چه خواصی دارد

جوز هندی ، خواص جوز هندی , موارد مصرف جوز هندی در غذا , جوز هندی در بارداری , جوز هندی در آشپزی

به گزارش سایت جسارت جوز هندی درختی است دوپایه، به ارتفاع 8 تا10 متر و دارای برگهای دائمی که در جزائر ملوک به صورت وحشی می روید. شکل ظاهری آن بی شباهت به درخت نارنج نیست زیرا بر روی شاخه های متعدد آن برگهایی متناوب، ساده، کامل، موجدار، بیضوی، نوک تیز، بدون استیبول و چرمی شبیه برگ درخت نارنج به وجود می آید. سطح فوقانی پهنک برگ به رنگ سبز تیره ولی سطح تحتانی آن روشن تر و به رنگ سبز مایل به سفید است. در طول شاخه های آن گلهای نر و ماده بر روی دو پایه به وجود می آید.در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد جوزهندی صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان را جلب کند.

جوز هندی چیست

جوزهندی معرب گوچ هندوک پارسی یا جوز بویا نوعی ادویه است. جوزهندی تخم سخت و خوشبوی درخت جوز بویا است که آرد می‌کنند و مصرف آن به عنوان ادویه صورت خشک شده در مناطق گرمسیری رواج بسیاری دارد. آنچه جوزهندی را به یکی از طعم‌دهنده‌ها و ادویه‌های پرمصرف در غذا- به‌خصوص در مناطق گرمسیری- تبدیل کرده‌است، عطر و بوی تند و مطبوع آن است. هر دانه را از خارج، پوسته سختی به رنگ قهوه‌ای متمایل به خاکستری در برمی‌گیرد و شیارهای عمیقی دارد که با جدا کردن این پوسته، دانه آن ظاهر می‌شود. دانه، سطحی چین خورده دارد و رنگ آن متمایل به خاکستری است. به طور کلی، جوزهندی در طولی حدود ‎۵/۲ سانتی‌متر و قطری حدود ‎۵/۱ سانتی‌متر شکلی شبیه به تخم‌مرغ دارد. جوزهندی نزد پیروان دین یارسان اهمیتی مذهبی دارد و علاوه بر این‌که از نشان‌های این دین به شمار می‌آید، در مراسم آیینی این دین نیز به صورت نمادین برای پذیرفتن پیروان تازه به کار می‌رود.

خواص ضد سرطان جوز هندی

دانه جوزهندی حاوی مواد شیمیایی است که با رشد سرطان مقابله می کنند. یک مطالعه که در سال 2007 در Journal of the Medical Association of Thailand منتشر شد، نشان داد ترکیبات ناشناخته ای در جوزهندی وجود دارند که قادرند با رشد سلولهای لوکمی (نوعی سرطان خون) در مطالعات آزمایشگاهی، مقابله کنند. در مطالعه آزمایشگاهی دیگری که در سال 2005 در Toxicology Letters منتشر شد، مشخص شد جوزهندی مرگ سلول های سرطان مغز را افزایش میدهد.

جوز هندی در بارداری

می تواند باعث سقط جنین خود به خود شود؛ اما با استفاده کم در آشپزخانهٔ دوران بارداری سالم درنظر گرفته می شود. با این حال مهار تولید پروستاگلاندین و حاوی hallucinogens که اگر به مقدار زیاد استفاده شود، ممکن است به جنین آسیب برساند.

جوز هندی و رفع لکه های صورت

جوزهندی، ادویه ای است که علاوه بر معطر و گرم بودن خواص دیگری نیز دارد. به تازگی خواص دیگر این ادویه که تا به حال گزارش نشده بود در مجله هلث درج شده است که به شرح زیر می باشد: ▪ خمیری تهیه شده با کمی شیر و پودر جوزهندی را روی جوش های پوستی بمالید. خاصیت ضدالتهابی این ادویه لکه قرمزی و ورم آن را کاهش خواهد داد. ▪ برای بهبود بخشیدن به سیستم گوارشی کمی پودر جوزهندی را روی صبحانه خود بپاشید. ▪ خوردن یک لیوان شیر ولرم با کمی جوزهندی خواب راحتی ایجاد می کند. ▪ روغن جوزهندی را روی لثه بمالید تا از دندان و لثه درد تسکین پیدا کنید.

تقویت گردش خون با مصرف جوز هندی

در طب کل‌نگر،‌ جوزهندی اغلب برای تقویت گردش خون تجویز می‌شود زیرا محتوای پتاسیم بالایی دارد. درمانگران سنتی معتقدند جوزهندی کبد را نیز تقویت می‌کند.

خواص جوز هندی برای سوء هاضمه

جوزهندی برای ناراحتی های گوارشی و مشکلات هضم غذا بسیار پرفایده است. می‌توانید مقداری جوزهندی را با چند قاشق عسل مخلوط کنید و میل کنید تا مشکل سوء هاضمه تان به سرعت برطرف شود.

علائم و راه درمان بیماری سوء هاضمه در کودکان چیست

خواص جوز هندی برای کبد

کبد یکی از اجزای بسیار حساس بدن است که در برخی از اشخاص مخصوصا افراد عصبی یا چاق ممکن است با مشکلاتی مواجه باشد. جوزهندی به بهبود عملکرد کبد و سم زدایی از این عضو حساس کمک زیادی می‌کند.

جوز هندی ، خواص جوز هندی , موارد مصرف جوز هندی در غذا , جوز هندی در بارداری , جوز هندی در آشپزی

جوز هندی در طب سنتی

جوزهندی برای درمان و تسکین بسیاری از دردها مفید شناخته شده است. در طب سنتی، دانه و روغن جوزهندی را برای درمان بیماری های مربوط به اعصاب و سیستم گوارش تجویز می کنند. از روغن جوزهندی مانند روغن دانه میخک برای کاهش موقتی دردهای دندان نیز می توان استفاده کرد؛ کافی است چوب پنبه ای را به مقداری روغن جوزهندی آغشته کرده و روی دندان دردناک قرار دهید. در کشور فرانسه- علاوه بر مصرف آن به عنوان ادویه- مخلوط جوزهندی و عسل را برای درمان ناراحتی های گوارشی و تنفسی مورد استفاده قرار می دهند.التهابات و دردهای مفصلی و رماتیسمی با مصرف خوراکی جوزهندی و همچنین ماساژ موضع با روغن آن تسکین می یابد. جوزهندی به حفظ سلامت دستگاه ایمنی بدن کمک می کند. برای کاهش علائم آلرژی نیز می توانید جوزهندی بخورید. به رغم خواص باارزش جوزهندی، مصرف زیاد آن سبب ایجاد مشکل در بخش کنترل احساسات در مغز شده و پس از مصرف بیش از حد، احساس نشاط به همراه سستی و رخوت در انسان پدید می آورد که شبیه نوعی مسمومیت است.

خواص جوز هندی برای خواب

در صورتی که هنگام بستن چشم و خواب با مشکل مواجه می شوید، یک فنجان شیر داغ را با جوزهندی مخلوط کرده و میل کنید. شیر حاوی تریپتوفان، اسید آمینه ای است که به سروتونین برای ترویج خواب در بدن تبدیل می شود. جوزهندی موجب می شود که اثر سروتونین در بدن طولانی تر باقی بماند (بنابراین در مغز به مدت طولانی تری می ماند).

خواص روغن جوز هندی

کاربرد روغن جوزهندی:روغن طبیعی جوزهندی که طعم و بوی خاصی دارد، دارای خواص دارویی فراوانی است. این روغن که از جوز هندی آسیاب شده به دست می آید، بی رنگ یا زردکم رنگ است.خواص:سیستم قلبی، عروقی را تحریک می کند و برای حفظ سلامت قلب مفید است.خاصیت ضد التهابی دارد و برای رفع درد عضلانی و مفصلی از روغن آن به طور موضعی استفاده می شود.همچنین روغن آن از جمله ترکیبات مهم بیشتر داروهای تسکین دهنده سرفه است. ضمن این که در درمان سرماخوردگی نیز موثر است.و خاصیت ضد باکتریایی و ضدعفونی کننده دارد که برای رفع کدری، چربی و چین و چروک پوست مفید است. روغن طبیعی جوزهندی که طعم و بوی خاصی دارد، دارای خواص دارویی فراوانی است. این روغن که از جوز هندی آسیاب شده به دست می آید، بی رنگ یا زردکم رنگ است.خواص:سیستم قلبی، عروقی را تحریک می کند و برای حفظ سلامت قلب مفید است.

جوز هندی روشن کنندگی پوست

فقط کمی جوزهندی پودر شده که با آب یا عسل مخلوط شده و به صورت خمیر درآمده است، می‌تواند باعث شود ظرف چند روز پوست‌تان تمیزتر و روشن‌تر به نظر برسد،‌ اسکارها را کاهش و آکنه را بهبود دهد. برای استفاده از این خواص جوز هندی ، می‌توانید جوز هندی را به اسکراب صورت‌تان هم اضافه کنید.

خواص جوز هندی برای گوارش

قرن‌ها است که جوزهندی به عنوان یک ادویه‌ی دارویی برای رهایی از دست مشکلات گوارشی استفاده می‌شود. پس کمی جوز هندی را داخل سوپ‌ها و آبگوشت‌هایتان رنده کنید که هم خوشمزه‌تر شوند و هم مجرای گوارشی‌تان سالم بماند!

جوز هندی و افزایش میل جنسی

جوزهندی دارای مقادیر بسیار زیادی منگنز است که برای تقویت هورمونهای جنسی در زنان و مردان بسیار مفید است. یک سهم پودر دانه جوز هندی، حاوی ۰.۴۱ میلی گرم منگنز است که ۲۳ درصد و ۱۸ درصد از مقدار منگنز توصیه شده روزانه را به ترتیب برای زنان و مردان تأمین می کند.

خواص جوز هندی برای سرماخوردگی

روغن جوزهندی به عنوان تسکین دهنده سرفه به کار می‌رود و برای درمان سرماخوردگی نیز بسیار موثر است. برای رفع مشکلات مربوط به سینه درد و خس خس سینه می‌توانید مقدار کمی آب، آرد و پودر جوزهندی را مخلوط کنید و روی پارچه بمالید و سپس روی سینه فرد سرماخورده قرار دهید.

علائم و درمان سریع سرماخوردگی بزرگسالان و نوزادان در دوران بارداری

خواص جوز هندی برای آلزایمر

در جوزهندی ماه ای به نام مایریستیسین وجود دارد که می‌توانند آنزیم های مولد بیماری آلزایمر را از بین ببرند. همچنین این ماده موجود در جوز هندی به تقویت حافظه و بهبود عملکرد مغز نیز کمک می‌کند.

خواص جوز هندی برای آکنه

برای از بین بردن جوش های چرکی پوست تان می‌توانید از ماسک مخصوص جوزهندی استفاده کنید. به این صورت که یک قاشق غذاخوری عسل را به اضافه یک قاشق آبلیمو تازه و نیز نصف قاشق جوز هندی و نصف قاشق دارچین مخلوط کنید و این خمیر سفت و یکدست را روی قسمتهای پر جوش صورت تان بمالید. پس از ۳۰ دقیقه ماسک ا با اب ولرم بشویید و خشک کنید. جوز هندی خاصیت ضدالتهابی دارد و به درمان جوش های چرکی کمک می‌کند.

جوز هندی ، خواص جوز هندی , موارد مصرف جوز هندی در غذا , جوز هندی در بارداری , جوز هندی در آشپزی

جوز هندی مخزن فیبر

از دانه های جوزهندی در آشپزی به عنوان منبع فیبر می توانید استفاده کنید. فیبر ماده مغذی مهمی برای سلامتی در بلند مدت است. فیبر به کنترل کلسترول و قند خون کمک می کند. رژیم پر فیبر خطر بیماری های مزمن از جمله دیابت نوع 2 و بیماری قلبی عروقی را کاهش می دهد. فیبر مدفوع را نرم می کند؛ بنابراین احتمال یبوست را کاهش می دهد. همچنین با اختلالات گوارشی دیگر مانند بیماری دیورتیکولار مقابله می کند. هر دو قاشق غذا خوری دانه جوز هندی آسیاب شده، 2.9 گرم فیبر دارد که 8 درصد از میزان فیبر توصیه شده روزانه در مردان و 11 درصد فیبر زنان را تأمین می کند.

خواص جوز هندی برای چین و چروک صورت

خواص دارویی و ضدالتهابی جوز هندی باعث می‌شود هم برای درمان بیماری ها کاربرد داشته باشد و هم برای زیبایی پوست و مو بسیار استفاده شود. اگر نگران کدر و تیره بودن پوست صورت تان هستید یا چین و چروک های آزاردهنده روی پوست تان دارید یک قاشق پودر جوزهندی را با چند قاشق شیر تازه(تا جایی شیر اضافه کنید که خمیر یکدست و نرمی آماده شود) مخلوط کنید و هفته ای دوبار روی پوستتان بمالید خواهید دید چقدر رنگ پوست تان شفاف می‌شود و زیبایی به صورتتان باز می گردد.

درمان چین چروک صورت و دورچشم و پوست

خواص جوز هندی برای هیجان

برای داشتن روابط عاشقانه ی پرشور و هیجان با همسر خود ، جوزهندی را دریابید. با وجود اینکه این خاصیت جوز هندی از نظر علمی به اثبات نرسیده است اما از مدت ها قبل مردم این ادویه را به عنوان تقویت کننده ی قوای جنسی مصرف می کنند. البته اخیراً محققان دانشگاه گلف کانادا در این زمینه مطالعاتی انجام داده و به این نتیجه رسیدند که جوز هندی باعث افزایش فعالیت های جنسی حیوانات می شود. اما این محققان معتقدند که برای اعلام نظر قطعی در این مورد نیاز به انجام پژوهش های بیشتری هست. ما همین جا به شما توصیه می کنیم به غذاهایتان جوزهندی اضافه کنید.

خواص جوز هندی برای سیستم قلبی و عروقی

جوزهندی به دلیل داشتن ترکیبی با نام یوجینول می‌تواند سیستم قلبی عروقی را تحریک کند و برای حفظ سلامت قلب بسیار موثر است. برای این منظور توصیه شده است که هر روز ناشتا دو قطره روغن جوز هندی کنار صبحانه میل شود تا منافع این ادویه بی نظیر برای سلامت قلب و عروق شما حاصل شود.

خواص جوز هندی برای دیابت

دانه های جوزهندی به عنوان منبع فیبر استفاده می شود . فیبر ماده ی مغذی برای سلامتی می باشد و باعث کنترل کلسترول و قندخون می شود . رژیم غذایی پر فیبر خطر ابتلا به بیماری های مزمن چون دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی عروقی کاهش می دهد .فیبر یبوست را کاهش می دهد و باعث نرم شدن مدفوع می شود . علاوه بر آن فیبر با اختلالات گوارشی چون بیماری دیورتیکولار مقابله می کند . دو قاشق غذاخوری جوز هندی آسیاب شده به میزان 2.9 گرم فیبر دارد و 8 درصد فیبر مورد نیاز در مردان و 11 درصد فیبر مورد نیاز در زنان را تامین می کند .خاصیت ضد باکتریایی و ضدعفونی کننده دارد که برای رفع کدری، چربی و چین و چروک پوست مفید است.

علت و علائم و درمان انواع دیابت نوع یک و دو و بارداری و بی مزه چیست

جوز هندی ضد افسردگی و اضطراب

اگر دچار اختلال اضطراب هستید یا افسردگی دارید، جوز هندی می‌تواند برای‌تان بسیار عالی باشد. ترکیبات میریستیسین و اِلِمیسین موجود در جوز هندی، تا حدودی آرامشبخش و ضد اضطراب است، چون باعث ترشخ سروتونین و دوپامین در مغز می‌شود که به بدن در مبارزه با استرس هم کمک می‌کند. مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۲ انجام شده برای اولین بار خواص بالقوه‌ی جوز هندی در درمان افسردگی را اعلام کرد. یافته‌ها نشان می‌دهد فعالیت شبه – ضدافسردگی جوز هندی ممکن است به دلیل تاثیر تعدیلگر آن بر مونوآمین‌های مرکزی باشد. کمی پودر جوز هندی را با یک قاشق غذاخوری آب انگورفرنگی ترکیب کنید. این ترکیب را روزی دوبار درست کرده و بنوشید. از مصرف زیاد جوز هندی خودداری کنید چون توهم‌زاست.

جوز هندی خمیر دندان طبیعی

میخک به طور سنتی بهترین ادویه‌ در بهداشت دندان است. اما ممکن است عده‌ی اندکی بدانند که جوزهندی خواص آنتی‌باکتریال تایید شده‌ای دارد که می‌تواند از دندان‌ها و لثه‌های شما محافظت کند. روغن جوز هندی دارای اوژنول است، که سبب تسکین دندان‌درد می‌شود. به همین خاطر است که اغلب آن را در میان ترکیبات خمیردندان‌ها می‌بینید. این ماده همراه با دارچین، یک خمیر ضدمیکروبی و و ضدعفونی کننده‌ی قوی می‌سازد.

خواص جوز هندی برای دندان درد

روغن جوزهندی در علم دندانپزشکی بسیار پرکاربرد است و اگر روغنش را نداشتید در مواقع دندان درد چند دانه جوز هندی را بکوبید و در سوراخ پوسیده دندان تان قرار دهید. پس از چند دقیقه می بینید که درد دندان تان تسکین یافت.

علت و تسکین و درمان خانگی دندان درد عصبی در بارداری و کودکان

جوز هندی ضد پوسیدگی دندان

جوزهندی برای سلامت دندان و دهان‌تان هم سودمند است. خواص ضدباکتریایی جوز هندی باعث شده بتواند باکتری‌های مضر دهان را به طور موثر نابود کند و به شما کمک کند تا از پوسیدگی دندان‌های‌تان پیشگیری کنید. جوز هندی برای جلوگیری و درمان بوی بد دهان هم مفید است. بوی بدن دهان معمولا از گسترش باکتری در دهان ناشی می‌شود. کمی جوز هندی را آسیاب کرده و با کمی عصاره‌ی آویشن مخلوط کنید و چند بار در هفته، دندان‌های‌تان را با آن مسواک بزنید. برای درمان بوی بد دهان، چند قطره روغن جوز هندی را در لیوانی آب ولرم ترکیب کرده و مانند دهانشویه از آن استفاده کنید.

علائم و درمان و جلوگیری از پوسیدگی دندان کودکان

جوز هندی ، خواص جوز هندی , موارد مصرف جوز هندی در غذا , جوز هندی در بارداری , جوز هندی در آشپزی

جوز هندی و مس و منگنز

دانه جوزهندی با افزایش مواد معدنی دریافتی به ویژه مس و منگنز فواید زیادی برای بدن دارد. مس و منگنز موجب تقویت ساختار اسکلتی بدن و حفظ سلامت آن می شوند. همچنین منگنز به سنتز هورمونهای جنسی کمک می کند و مس سیستم ایمنی را تقویت می کند. یک سهم پودر دانه جوز هندی، حاوی 0.41 میلی گرم منگنز است که 23 درصد و 18 درصد از مقدار منگنز توصیه شده روزانه را به ترتیب برای زنان و مردان تأمین می کند. همچنین همین مقدار جوز هندی حاوی 144 میکرو گرم مس می باشد که 16 درصد مقدار مس مورد نیاز روزانه را تأمین می نماید.

خواص جوز هندی برای پوست

جوش های چرکی در حال ظهور را با این داروی خانگی، از بین ببرید:در یک کاسه، مقداری جوزهندی را با شیر ترکیب کنید تا به شکل خمیری ضخیم درآید، کرم به دست آمده را روی قسمت مورد نظر پوستتان قرار دهید، کرم باید چند دقیقه روی جوش بماند، پس از گذشت زمان کافی، ان را تمیز کنید. گفته می شود که جوزهندی، خاصیت ضد التهابی دارد که همراه با شیر غنی از ویتامین، پوستی لطیف و شاداب را به شما هدیه خواهد کرد. ماسکی که جوش ها و آکنه ها را ناپدید می کند

جوز هندی و مراقبت از پوست

جوزهندی مغز را هشیار نگه می‌دارد! جوز هندی حاوی ترکیبات ارگانیکی به نام میریستیسین و ماکلیگنال است، که به محافظت از مغز در برابر بیماری‌های تخریب‌کننده از جمله آلزایمر شناخته می‌شود.

مضرات جوز هندی

جوزهندی در بزرگسالان و نوجوانانی که می خواهند احساس سرخوشی پیدا کنند، ممکن است مورد سوء استفاده قرار بگیرد. طبق گزارش خدمات سلامتی دانشگاه کلمبیا، چند قاشق چایخوری تا 2 قاشق غذا خوری جوز هندی می تواند نشئگی ایجاد کند. مصرف این ادویه برای نشئگی، میتواند طیف وسیعی از عوارض جدی را به دنبال داشته باشد. علائم سی دقیقه تا سه ساعت پس از مصرف شروع می شوند. این تاثیرات یک یا دو روز ممکن است طول بکشد.مصرف جوز هندی به مقدار زیاد مدت کوتاهی موجب احساس نشئگی میشود. نشئگی معمولا با عوارض عوارض ناخوشایند متعددی همراه است. خدمات سلامت دانشگاه کلمبیا بیان می دارد، جوز هندی می تواند باعث احساس تهوع و اسپاسم معده شود. اغلب پس از حالت تهوع، استفراغ اتفاق می افتد.پس از مصرف زیاد جوز هندی، فرد وارد شوک می شود. عارضه دیگر مصرف آن تجربه روان پریشی است که می تواند منجر به رفتارهای خارج از کنترل شود. میریستیسین موجود در جوز هندی موجب تغییرات بینایی و سرخوشی نیز می شود. در صورتی که این عوارض خطرناک را پس از مصرف جوز هندی، تجربه کردید، فورا به اورژانس مراجعه کنید.تب و خشکی دهان از عوارض دیگر مصرف زیاد جوز هندی هستند. این عوارض ممکن است گاه و بیگاه باشند یا به مدت چند روز پیوسته ادامه پیدا کنند. تب در صورتی که بالا باشد، موجب بی آب شدن بدن می شود چون فرد در شرایطی نیست که نگران افزایش دمای بدن خود باشد.دکتر گیلورد لوپز رئیس مرکز مسمومیت جورجیا می گوید تپش قلب اغلب پس از مصرف زیاد جوز هندی اتفاق می افتد. مصرف زیاد این ادویه باعث افزایش ضربان قلب و سرخ شدن پوست صورت میشود. تپش قلب ممکن است ناگهان موجب مشکلات قلبی غیر قابل تشخیص شود بنابراین ممکن است مصرف زیاد جوز هندی منجر به وقایع قلبی مرگبار شود.همزمان با توهم ممکن است احساس وحشت فرد را در بر بگیرد. این عوارض جدی نیاز به مراقبت فوری پزشکی دارند. در این شرایط حتما باید به پزشک گفته شود که فرد چه مقدار جوز هندی مصرف کرده است.

بیشتر بخوانید : دارچینهلفلفل سیاهگشنیززنجبیل

آخرین بروز رسانی در : شنبه 23 تیر 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.