خواص و مضرات و کاشت سیر در بارداری و شیردهی برای دیابت و لاغری
طرز تهیه و خواص شیر سویا در دوران بارداری چیست
شیر سویا شیر سویا ,شیر سویا از کجا بخرم,شیر سویا در بارداری,شیر سویا و چاقی,شیر سویا کاله,شیر سویا ایرانی,شیر سویا در بدنسازی,شیر سویا برای کودکان توضیحاتی در مورد شیر سویا شیر سویا …
همه چیز درباره آشنایی با طرز تهیه گوشت دودی شده
گوشت دودی گوشت دودی ,گوشت دودی چیست,گوشت دودی شده,گوشت دودی بوقلمون,گوشت دودی خوک,گوشت دودی به انگلیسی,گوشت دودی,خرید گوشت دودی,تهیه گوشت دودی,قیمت گوشت دودی توضیحاتی در مورد گوشت دودی برای دودی کردن گوشت …
چای سبز علیه آب سیاه چشم
چای سبز علیه آب سیاه چشم خواص چای سبز,فوايد چای سبز,چای سبز درماني,خاصيت چای سبز,خواص چای سبز درماني,خواص چای سبز براي پوست,خواص چای سبز براي مو,خواص چای سبز براي جواني,خواص چای سبز …
سیر
سیر ,خواص سیر,نحوه مصرف سیر,کاشت سیر,قورت دادن سیر خام,خواص سیر خام ناشتا,فواید سیر,مضرات سیر,خاصیت سیر
توضیحاتی در مورد سیر
سیر یکی از گیاهان بسیار مفید و از راسته مارچوبه سانان است. ساقه این گیاه می تواند ۴۰ سانتی متر رشد کند و اصل این گیاه قسمت زیر زمینی آن است که حبه های این گیاه در آن وجود دارند. هر ساقه این گیاه می تواند بین ۵ تا ۱۲ حبه این گیاه محصول بدهد. این گیاه یکی از مفید ترین گیاهان روی زمین است به صورتی که برای درمان و جلوگیری از خیلی بیمارها مفید است. این گیاه سرشار از ویتامین های C ، B1 ، B2 و B3 می باشد. ضمن اینکه مواد مفیدی مانند کلسیم ، آهن ، پتاسیم و منیزیم هم درون خود جای داده است.در این مطلب از سایت جسارت در مورد سیر صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.
سیر چیست
سیر (نام علمی: Allium sativum) گیاهی است از راسته مارچوبهسانان (Asparagales) از تیره نرگسیان و زیر تیره پیازیان (Alliaceae) و سرده سیر (Allium).
سیر و سرماخوردگی
در فصلهای آنفلوآنزا و سرماخوردگی، بسیاری افراد از بیماریهای ایجاد شده توسط باکتریها رنج میبرند. گفته میشود افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیفتری هستند، بیشتر مستعد ابتلا به این بیماری هستند. و به گفتهی بسیاری مصرف این گیاه میتواند عملکرد محافظتی سیستم ایمنی را تقویت کند. مطالعهای نشان داد مصرف روزانهی این سبزی پرخاصیت ابتلا به آنفلوآنزا و سرماخوردگی را تا ۶۳٪ کاهش میدهد. بنابراین اگر مستعد ابتلا به این بیماری هستید، اضافه کردن این گیاه به رژیم غذاییتان میتواند مفید باشد. برای درمان سرماخوردگی با این گیاه به روش زیر عمل کنید. مواد لازم: – ۱ تا ۲ حبه این گیاه – ۱ قاشق غذاخوری عسل روش انجام کار: – این گیاه را له کنید و آن را به همراه عسل مصرف کنید. چند وقت یک بار میتوان این درمان را انجام داد؟ مصرف ترکیب سیر و عسل را دو بار در روز تکرار کنید. این گیاه چگونه چنین تاثیری دارد؟ این گیاه ، یک مادهی خوراکی عادی در هر آشپزخانهای، به خاطر خواص مفید متعددی که برای سلامت انسان دارد، شناخته شدهاست. چند مطالعه نشان دادهاند که میتوان آن را برای مبارزه با سرماخوردگی نیز مورد استفاده قرار داد. این مادهی خوراکی دارای ترکیبات ضد میکروبی و ضد ویروسی است که میتوانند ویروس سرماخوردگی را از بین ببرند و علائم آن را کاهش دهند.
سیر و درمان جوش
یکی از خواص سیر این است که می تواند برای درمان جوش و آکنه بسیار مفید عمل کند. این گیاه می تواند به عنوان یک درمانگر طبیعی موثر برای از بین بردن جای آکنه و جوش عمل کند. آنتی اکسیدان های موجود در این گیاه ضد باکتری هستند. و همین خاصیت باعث می شود که برای درمان آکنه و جوش های روی پوست تاثیر خوبی داشته باشد. برای این منظور باید این گیاه را از وسط نصف کنید و به صورت موضعی روی محل جوش و آکنه بمالید. در کنار راه های دیگر حتما این راه حل طبیعی را هم امتحان کنید.
گیاه سیر
این گیاه ، گیاهی است علفی و دائمی که ساقه آن تا ارتفاع ۴۰ سانتیمتر نیز میرسد. قسمت زیر زمینی آن متورم و مرکب از ۵ تا ۱۲ قطعه و محصور در غشاهای نازک و ظریف برنگ خاکستری مایل به سفید میباشد. برگهای آن باریک و نواری شکل به رنگ سبز تیره و گلهای آن کوچک و صورتی رنگ که به صورت یک چتر در انتهای ساقه ظاهر میشود. سیر و پیاز رابطهای نزدیک با هم دارند. بطور کلی ۲ نوع سیر وجود دارد: سیر آمریکایی بنام Greole نامیده میشود. این نوع سیر دارای پوست سفید بوده و از انواع دیگر قوی تر است. نوع تاهیتی که از بقیه درشت تر است و گاهی قطر آن به ۸ سانتیمتر میرسد.
تاریخچه سیر
به دستور خوفو، یکی از پادشاهان سلسله چهارم مصر باستان، یک پر این گیاه را روی بلندترین هرم جیزه حکاکی کردند. از این امر چنین برمی آید که مصریان به این گیاه جنبه الوهیت میدادند. سنگ نوشتهای که بر یکی از سنگهای اهرام مصر دربارهٔ خواص طبی و درمانی این گیاه باقیمانده آشکار میکند که هر روز صبح به کارگرانی که در بنای هرم کار میکردند یک پر این گیاه میخوراندند تا آنها در مقابل بیماری مصون مانده و به آنها برای ساختن چنین بنای عظیم و بلندی، دل و جرأت بخشد. یونانیها، بر خلاف مصریان هر که را که بوی این گیاه میداد از معابد بیرون میانداختند. با این وجود عجیب این است که پهلوانان یونانی پیش از مسابقات المپیک یک دوره طولانی این گیاه مصرف میکردند. یهودیان و یونانیان و رومیان این گیاه را مثل نوشدارو میدانستند و مورد مصرف قرار میدادند و جالب توجهاست بدانیم که نزد مردم چین که مقدار زیادی این گیاه مصرف میکنند موارد سرطانی بسیار کم دیده شدهاست. بر اساس نوشتار تاریخ نویس یونانی، هرودوت، نخستین شورش تاریخ بشر توسط کارگران معبد خوفو بخاطر قطع شدن جیره این گیاه آنها به وقوع پیوسته است.
ترکیبات و مواد مغذی سیر
این گیاه سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامینهای ب۱ ب۲ و ب۳ است. این گیاه یک آنتیبیوتیک طبیعی، ضد قارچ و ضد ویروس قوی است، این گیاه حاوی پتاسیم و ژرمانیوم دو ماده معدنی که موجب بهبود سلامتی میشوند میباشد. ترکیب سولفوری خود به ویژه آلیسین معروف است که اینها مواد شیمیایی گیاهی اصلی هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و به عنوان یک آنتیبیوتیک طبیعی عمل میکنند. عفونتهای تنفسی را درمان میکند. برای تسکین دندان درد، سیر خام را روزی چند بار روی لثه و دندان بمالید. این گیاه له شده را روی زگیل قرار دهید تا از بین برود. برای درمان سینوزیت، چند حبه این گیاه له شده را در کره تفت دهید و با نان میل کنید. یک حبه این گیاه را ریز خرد کنید و با کمی آب میل کنید تا نفخ، یبوست و درد معده برطرف شود. سایر مصارف این گیاه شامل استفاده از آن برای درمان تب، سرفه، سردرد، شکم درد، احتقان سینوسی، نقرس، روماتیسم، هموروئید، آسم، برونشیت، تنگی نفس، فشار خون پایین، قند خون پایین، قند خون بالا و جای گزیدگی مار استفاده میشود. همچنین از این گیاه برای مبارزه با استرس و خستگی و حفظ سلامت کبد نیز استفاده میگردد. مالیدن این گیاه بر روی گل مژه و جوش پلک چشم باعث برطرف شدن آنها میشود. این گیاه از جمله سبزیجاتی است که باعث پیشگیری از بسیاری از سرطانها میشود. مانع از بروز سرطان روده بزرگ، سینه، معده، پروستات و مثانه میشود. برای افرادی که مبتلا به پرکاری تیروئید هستند، مفید است زیرا یک منبع سرشار از ید است.
صادر کردن سیر
سالانه حجم زیادی از این گیاه ایران به سایر کشورها از جمله روسیه، ترکمنستان ، آذربایجان، اوکراین و عراق صادر میشود. به عنوان مثال در ۷ ماههٔ اول سال ۱۳۹۵ خورشیدی، بیش از ۲۶۰۰ تن این گیاه از ایران صادر شدهاست. ارزش این میزان از صادرات حدود ۲٫۲ میلیون دلار آمریکا است
سیر و کاهش فشار خون
چینی ها قرن هاست که برای پائین آوردن فشار خون از این گیاه استفاده می کنند. هر ساله افراد زیادی به خاطر بیماریهای قلبی عروقی مانند سکته و حمله قلبی جان خود را از دست میدهند و فشار خون بالا یکی از عوامل اصلی ایجاد این بیماریها است. مصرف این سبزی پرخاصیت فشار خون را در افراد مبتلا به فشار خون بالا، به شدت کاهش میدهدمطالعهای نشان داد مصرف ۶۰۰- ۱۵۰۰ میلیگرم عصاره این گیاه میتواند فشار خون را برای یک دورهی ۲۴ هفتهای کنترل کند. مطالعات نشان میدهد عصاره یا مکمل این گیاه به اندازهی آتنولول موثر است، دارویی که فشار خون بالا را درمان میکند. افرادی که به پرفشاری خون مبتلا هستند میتوانند پس از مشورت با پزشکشان این سبزی پرخاصیت را به رژیم غذایی روزانهشان اضافه کنند. برای استفاده از این گیاه به عنوان داروی فشار خون می توانید به دستور زیر عمل کنید. مواد لازم: ۲ حبه این گیاه مقداری آب دو حبه این گیاه را بکوبید. آن را ببلعید. شما همچنین میتوانید این گیاه را به شکل پخته بخورند. سیر خام جریان خون را بهبود میبخشد و فشار وارده بر قلب را کاهش میدهد. اگر نمیتوانید سیر خام مصرف کنید، این کاری است که میتوانید انجام دهید؛ به ۱ قاشق غذا خوری آب چند قطره آب سیر تازه اضافه کنید. دو بار در روز از آن بنوشید.
کاهش کلسترول با سیر
همه میدانیم که پیروی از یک رژیم مملو از کلسترول ما را در معرض خطر کلسترول بالا قرار میدهد. سطح کلسترول بالا یکی از محرکهای اصلی ایجاد بیماریهای قلبی است. یکی از راههای کاهش سطح کلسترول مصرف این گیاه است. گفته میشود مصرف روزانهی مکمل این گیاه کلسترول کل و کلسترول الدیال را تا ۱۵٪ کاهش میدهد. این سبزی پرخاصیت تنها کلسترول الدیال (بد) را کاهش میدهد و بر سطح کلسترول اچدیال (خوب) تاثیری ندارد. پس مصرف این گیاه مقدر کلسترول خون را پائین می آورد . یعنی مقدار LDH را کاهش می دهد. مقدار مصرف آن برای این منظور ۳۰ گرم در روز است . جالب است که با مصرف این سبزی پرخاصیت در چند ماه اول مقدر کلسترول ممکن است بالا رود و این بدین علت است که کلسترول از داخل نسوج خارج شده و داخل خون می شود که از آنجا دفع گردد بعد از اینکه کلسترول بحالت نرمال رسید باید برای نگهداری آن روزی نصف سیر خام مصرف کرد .
سیر و درمان کورک
مصرف روانه این گیاه می تواند بسیاری از مشکلات پوستی شما را درمان کند و در زمینه درمان کورک های روی بدن هم بسیار مفید عمل می کند چرا که دارای خواص ضد باکتری قدرتمندی است. یک مطالعه که در سال ۲۰۱۴ در Journal of Microbiology Jundishapur منتشر شد، تاثیر شگفتانگیز عصارهی سیر را روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس که علت اصلی بروز کورک است، نشان داد. بنابراین، میتوانیم باور داشته باشیم که سیر میتواند به ما کمک کند تا به طور مؤثر و طبیعی از شر کورک خلاص شویم. روش استفاده از سیر جهت درمان کورک: – ۲ تا ۳ حبه سیر را له کنید و آب آن را بگیرید. – آب سیر را روی کورک بمالید. – اجازه بدهید چند دقیقه بماند و بعد آن را با آب شستشو دهید. – این روش درمانی را دو تا سه بار در روز تکرار کنید.
التیام زخم با سیر
یکی از برجستهترین نامهایی که در فهرست درمانهای خانگی طبیعی برای درمان زخم به چشم میخورد، نام این گیاه است. این گیاه با خواص قدرتمند ضد قارچی و ضد باکتریاش تقریبا به التیام تمام زخمهای خفیف کمک میکند. روش کار با این گیاه همیشه آسان است. مواد مورد نیاز الف. سیر: ۳ حبه ب. الکل رقیق شده: ۱ فنجان دستورالعمل الف. سه حبه سیر را خرد، و با الکل رقیق شده مخلوط کنید. ب. اجازه دهید این ترکیب ۲ الی ۳ ساعت به حال خود بماند. سپس آن را از صافی عبور دهید. پ. پارچهی تمیزی را به این ترکیب آغشته کنید و روی زخم بمالید. ت. این کار را روزی یک یا دو بار انجام دهید تا زخمتان به تدریج بهبود یابد. سیر برای التیام زخم ها بسیار موثر و بدون ضرر است. از این رو، استفاده از این گیاه به عنوان یکی از بهترین درمانهای خانگی و طبیعی برای درمان زخم ها بسیار توصیه میشود.
کاهش خر و پف با سیر
پژوهشگران بیان میکنند که مصرف خوراکیهای تندی مثل سیر، پیاز، ترب کوهی خر و پف را کاهش میدهد. دلیل احتمالی این مسئله ممکن است این باشد که چنین خوراکیهایی به خشک ماندن مسیر هوا و مجاری بینی کمک میکنند، و از این طریق تجمع مخاطهایی را که باعث انسداد سینوس میشوند، کاهش میدهند. اگر انسداد سینوس عامل خر و پف باشد، با مصرف سیر ممکن است مشکلتان برطرف شود. با وجود این، برخی از متخصصان داروهای گیاهی معتقدند سیر حتی میتواند خر و پف ناشی از آپنهی خواب را درمان کند، زیرا این حبهی پر خاصیت لوزههای بزرگ شده و همچنین التهاب دستگاه تنفسی را تسکین و کاهش میدهد. به هر حال، سیر برای سلامتی مفید است و مصرف آن عوارض جانبی چندانی به همراه نخواهد داشت.راههای استفاده از سیر به عنوان درمان خانگی خروپف الف. ترجیحا قبل از خواب سیر خام بجوید. با وجود این، شاید بسیاری از افراد این روش را نپذیرند زیرا جویدن سیر خام نه تنها خودتان را اذیت میکند بلکه هم بسترتان را نیز آزار میدهد! ب. راه بهتر برای مصرف سیر، افزودن آن به غذاها است. برای مثال، سیر خام را خرد کنید و با کره مخلوط نمایید و سپس آن را روی نان بمالید و نوش جان کنید؛ همچنین از سیر خام میتوانید در سس سالاد نیز استفاده نمایید.
سیر و آلزایمر
زوال عقل و آلزایمر مشکلات ذهنی مرتبط با فراموشی هستند. سالمندان در برابر این بیماریها آسیبپذیرتر هستند. وقتی پیر میشوید، فراموشی امری عادی است. اما در موارد شدیدتر، فراموشی بر فعالیتهای روزانه تاثیر منفی میگذارد. در برخی مراحل زوال عقل و آلزایمر فقط میتوان از پیشرفت آنها جلوگیری کرد. بهترین کار آن است که با سالم غذا خوردن، ورزش منظم، و دوری از استرس، از ایجاد این بیماریها جلوگیری کنید. در این موارد مصرف خوراکیهای سرشار از آنتیاکسیدان توصیه میشود. یکی از این خوراکیها سیر است. میتوانید به هرکدام از خوراکیها یا سالادهایتان یک حبه سیر اضافه کنید. اما برای کسب نتایج بهتر، باید مقدار بیشتری از این سبزی پرخاصیت مصرف کنید زیرا آنزیمهای آنتیاکسیدان بدن را افزایش میدهد.
سیر و رشد مو
این گیاه به تقویت رشد مو کمککرده و موی شما را نرمتر میکند. زمانی که این گیاه با روغنها ترکیبشود، مویتان را نرمکرده و بافت کلی آن را بهبودمیبخشد و از طرفی باعث کاهش آسیب های محیطی به موهایتان می شود و موخوره موهایتان را کاملا از بین می برد. مواد موردنیاز – ۱۰ حبه سیرهای درشت – ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون – فنجان روغن نارگیل – ۱ قاشق غذاخوری روغن جوجوبا – ۴ قطره روغن درخت چای – حوله گرم مدتزمان – ۲۰ دقیقه فرآیند – این گیاه را پوستکنده و در غذاساز بریزید تا خمیر نرمی بهدست بیاید. روغن زیتون را به خمیر اضافهکرده و چند دقیقه دیگر در غذاساز بگذارید. – تکههای این گیاه را با یک صافی از روغن زیتون سیردار جداکنید. روغن را در شیشه بریزید. – بقیه مواد را در این شیشه بریزید و خوب همبزنید. – ۲-۳ قاشق غذاخوری از این ترکیب روغنی برداشته و بر پوست سر و مویتان بگذارید. – بر نوک موهایتان تمرکزکنید چر ا که آنها آسیبدیدهترین قسمت هستند. – وقتی همه موهایتان با روغن پوشاندهشد، سرتان را با یک حوله گرم ببندید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند. – موهایتان را با یک شامپوی غیرسولفاته ملایم بشویید. به موهایتان نرمکننده بزنید. – اجازهدهید مویتان خشک شود.
خواص سیر برای پوست
ورزشکارانی که باید ورزشهای به شدت دشوار انجام دهند، باید این گیاه را به رژیم روزانهشان اضافه کنید. این گیاه یکی از قویترین موادی است که میتواند عملکرد ورزشی را به طرز چشمگیری ارتقا دهد. این سبزی پرخاصیت نه تنها امروزه توسط ورزشکاران مصرف میشود، بلکه در فرهنگهای باستان توسط کارگران استفاده میشد تا خستگیشان را کاسته و ظرفیت کاریشان را افزایش دهد. در یونان باستان، به ورزشکاران المپیک مکمل این سبزی پرخاصیت میدادند. مطالعات بسیاری از این امر پشتیبانی میکنند. بیماران قلبی پس از ۶ هفته مصرف روغن سیر، کاهش چشمگیر ضربان قلب و بهبود ظرفیت ورزشی را تجربه کردند.
سیر و ورزش
ورزشکارانی که باید ورزشهای به شدت دشوار انجام دهند، باید این گیاه را به رژیم روزانهشان اضافه کنید. این گیاه یکی از قویترین موادی است که میتواند عملکرد ورزشی را به طرز چشمگیری ارتقا دهد. این سبزی پرخاصیت نه تنها امروزه توسط ورزشکاران مصرف میشود، بلکه در فرهنگهای باستان توسط کارگران استفاده میشد تا خستگیشان را کاسته و ظرفیت کاریشان را افزایش دهد. در یونان باستان، به ورزشکاران المپیک مکمل این سبزی پرخاصیت میدادند. مطالعات بسیاری از این امر پشتیبانی میکنند. بیماران قلبی پس از ۶ هفته مصرف روغن سیر، کاهش چشمگیر ضربان قلب و بهبود ظرفیت ورزشی را تجربه کردند.
ممنونم از اطلاعات خوبی که میذارین واقعا مفید ان.اگه زود به زود مطلب جدیدبذارین خیلی بهترمیشه باتشکر
بسيار اعالىه وسپاس از زحمات شما در ضمنه سلامت
اطلاع از خواص درمانی گیاهان بیشتر ازداروهای شیمیایی میتواند به سلامتی کمک کندوعوارض کمتری دارند
متشکرم . بسیار عالی بود ، فقط یک سوال آیا مالیدن سیر روی موی سر ، صورت باعث سفید شدن آن میشود ؟
از خواص سیر روی راستینه خیلی متشکرم وعید غدیر را به شما تبریک عرض میکنم.
سلام,من معتاد به سیرهستم,فقط بوی اون هست که باعث ازار اطرافیانم میشه,پیامبر فرمودند:اگر بوی زیاد سیر نبود,ان را بر امتم واجب میکردم.
سیر گیاه بومی هند است و اگر به صورت ناشتا مصرف بشود مانند یک آنتیبیوتیک کاملا طبیعی عمل میکند؛ اما چرا ناشتا؟ در این مطلب میخواهیم به همین سۆال پاسخ دهیم. لطفاً ما را همراهی کنید.
بدون شک راجع به خواص بینظیر سیر زیاد شنیدهاید. حتماً میدانید که قرنهاست از سیر به عنوان یک مادهی غذایی درمانگر با خواص دارویی زیاد استفاده میکنند. سیر گیاه بومی هند است و اگر به صورت ناشتا مصرف بشود مانند یک آنتیبیوتیک کاملا طبیعی عمل میکند؛ اما چرا ناشتا؟ در این مطلب میخواهیم به همین سۆال پاسخ دهیم. لطفاً ما را همراهی کنید.
هزار و یک خاصیت سیر
وقتی که سیر را به صورت ناشتا میل میکنید در واقع بدنتان را سمزدایی کردهاید. با همین کار ساده تمامی انگلها و کرمهای موجود در روده را بیرون رانده و سدی در برابر بیماریهایی مانند دیابت، فشارخون بالا و برخی از سرطانها ایجاد میکنید.
خوردن سیر به صورت ناشتا همچنین روی جریان خون نیز تأثیر بیشتری میگذارد. این مادهی غذایی فشارخون را کاهش میدهد و باعث هضم راحت غذا میشود.
نتایج پژوهشی که در سال 2001 انجام شده است نشان میدهد افرادی که به طور مرتب سیر میخورند سه برابر کمتر از بقیه دچار سرماخوردگی میشوند.
سیر باعث بهبود عملکرد قلب، کبد و کیسهی صفرا میشود. برای مقابله با اسهال، مشکلات عصبی، بیاشتهایی، استرس و آکنه نیز مفید است.
اگر میخواهید بیماریهایی مانند سل، سینهپهلو، سرماخوردگی، نقرس، برونشیت، برونشیت مزمن، احتقان ریوی، آسم، هموروئید (بواسیر)، یبوست، عفونت گوش و سیاهسرفه از شما و اطرافیانتان دور باشد سیر را دریابید.
خبر خوب اینکه نتایج پژوهشها نشان میدهند افرادی که به طور مرتب و به میزان کافی سیر مصرف میکنند کمتر در معرض برخی از سرطانها قرار میگیرند. به عقیدهی محققان سیر همچنین میتواند از بافتهای کبد در برابر ترکیبات سمی محافظت کند.
سیر باعث افزایش قدرت باروری و کاهش قند خون شده و پیری را به تاخیر میاندازد. البته اینها تنها گوشهای از خواص کمنظیر سیر بودند که به طور خلاصه اشاره شد
روش مصرف درست برای بهرهمندی هر چه بیشتر از خواص سیر
سیر دارای دو ترکیب مهم به نامهای آلیسین و دیآلیل دیسولفید میباشد که خواص درمانی دارند. اگر هر روز صبح در حالت ناشتا به طور مرتب سیر مصرف کنید به طبیعیترین شکل ممکن عمر طولانی همراه با سلامتی و تندرستی خواهید داشت. اگر از بوی آن خوشتان نمیآید و یا معدهی حساسی دارید میتوانید از مکملهای غذایی سیر که به صورت قرص در داروخانهها به فروش میرسد استفاده کنید.
* باید بدانید که گذاشتن سیر روی دندانی که درد میکند باعث تسکین آن میشود.
* شما میتوانید از این گیاه استفادهی موضعی نیز بکنید و آن را به صورت مرهم برای تسکین جای نیش برخی از حشرات موذی و یا برای خلاص شدن از شر زگیل استفاده کنید.
* برای رفع سرماخوردگی کافی است که یک عدد سیر پوستکنده را در آب گرم بجوشانید و با آن بخور دهید. مصرف آن نیز باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرماخوردگی میشود.
* اگر از روماتیسم رنج میبرید سیر را داخل روغن زیتون له کنید و هر روز صبح آن را به مناطق دردناک بمالید.
* اگر گوشتان دچار عفونت و ورم شده است سیر را له کنید و آب آن را صاف کنید. یک تا دو قطره از این آب را داخل گوشتان بچکانید.
* برای فراموشی و مشکلات حافظه یک کیلوگرم سیر را پوستکنده و ریزریز کنید. سپس آنها را با آب 24 عدد لیموترش مخلوط کرده و داخل یک ظرف شیشهای دربسته بریزید. اجازه دهید ترکیبتان به مدت 24 روز بماند تا خواص آن کاملا آزاد شود. سپس هر روز به صورت ناشتا یک قاشق چایخوری از این ترکیب را بنوشید.
* برای مقابله با سنگ کلیه دو قاشق غذاخوری سیر خردشده را در یک چهارم لیتر آب جوش به مدت 20 دقیقه بجوشانید. محلول را صاف کنید و یک فنجان صبح به صورت ناشتا و یک فنجان شب قبل از خواب میل کنید.
* برای تسکین دردهای عادت ماهانه در پنج روز اول، یک تا 2 حبه سیر به صورت ناشتا میل کنید.
سیر گیاهی است علفی و دائمی که ساقه آن تا ارتفاع ۴۰ سانتیمتر نیز می رسد . قسمت زیر زمینی آن متورم و مرکب از ۵ تا ۱۲ قطعه و محصور در غشاهای نازک و ظریف برنگ خاکستری مایل به سفید می باشد .
به گزارش خبرگزاری تسنیم، برگهای سیر باریک و نواری شکل برنگ سب تیره و گلهای آن کوچک و صورتی رنگ که بصورت یک چتر در انتهای ساقه ظاهر می شود .
سیر وپیاز رابطه ای نزدیک با هم دارند که شاید بدلیل بوی بد آنها می باشد .
نام سیر در کتاب مقدس آمده ست و در مصر قدیم برای مومیائی مدرگان و خوش طعم کردن غذاها بکار یم رفته است . هومر شعر باستان در نوشته های خود از آن یاد برده است .
مردم در اروپا و اسپانیا از قبل از میلاد مسیح آنرا می شناختند و از آن استفاده می کردند .
بقراط پدر علم طب در نوشته های خود از خواص آن یاد کرده و یکی دیگر از دانشمندان قدیم 61 خاصیت مختلف برای سیر قائل شده است .
سه نوع سیر وجود دارد :
1-سیر آمریکایی بنام Greole نامیده می شود . این نوع سیر دارای پوست سفید بوده و از انواع دیگر قوی تر است .
2-سیر تاهیتی که از بقیه درشت تر است و گاهی قطر آم به 8 سانتیمتر می رسد .
حضرت محمد (ص) برای سیر 70 خاصیت مختلف قائل شده اند و می فرمایند :
از سبزی سیر تا می توانید استفاده کنید زیرا سیر دوای هفتاد درد است اما آنکس که سیر وپیاز خورده به مسجد نیاید و به مردم نزدیک نشود .
ترکیبات شیمیایی:
سیر د ارای ترکیبات گوگردی می باشد که خاصیت ضد عفونی کننده میکرب کشی و جرم کشی باین گیاه می دهد .
سیر همچنین دارای مواید بنام آلیسین ، آلیساتین می باشد که میکرب های حصبه و پاراتیفوئید را از بین می برد
در صد گرم سیر خام مواد زیر موجود است :
آب 61 گرم
انرژی 6 کالری
موادنشاسته ای 29 گرم
چربی 0/2 میلی گرم
کلسیم 30 میلی گرم
فسفر 200 میلی گرم
پتاسیم 530 میلی گرم
آهن 1/5 میلی گرم
سدیم 20میلی گرم
ویتامین آ 20 واحد
ویتامین ب 1 0/25 میلی گرم
ویتامین ب 2 0/8 میلی گرم
ویتامین ث 15 میلی گرم
خواص داروئی:
سیر از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است اسانس سیر که در اثر تقطیر سیر با بخار آب حاصل می شود مرکب از مواد سولفوره بوده و مایعی است به رنگ قرمز نارنجی و دریا بوئی کمتر که از خودس یر که برای تغییر طعم غذا مصرف می شود .
1)سیر بادشکن وضد عفونی کننده است .
2)خوردن سیر مصونیت بدن را در مقابل بیماریها افزایش می دهد .
3)سیر کرم کش است .
4)سیر محرک و تقویت کننده بدن است .
5) سیر داروی سرمخوردگی و زکام است .
6)سیر اثر خوبی در معالجه سل درد
7)سیر خون را رقیق می کند
8)سیر اثر خوبی در تنگی نفس درد
9)خوردن مداوم سیر لقوه ور عشه را از بین می برد .
10)سیر چون گرم و خشک است بنابراین رطوبت معده را از بین می برد و دردهای مفاصل را خوب می کند.
11)سیر درمان کننده دردهای نفاصل ، سیاتیک و نقرس می باشد .
12)سیر برای تقویت نیروی جنسی و افزایش تولید اسپرم در اشخاص سرد مزاج بسیار مفید است .
13)آنهائی که قطره قطره ادرار می کند باید حتما سیر بخورند تا بیماری آنها درمانش ود .
14)سیر زخم های ریه و درد معده را زا بین می برد .
15)سیر سنگ های کلیه را شکسته و خارج می سازد .
16)سیر را با زیره بپزید برای تقویت دندان مفید است .
17)مالیدن سیر پخته به دندان ، درد دندان را تسکین می دهد .
18)سیر را بسوزانید وبا عسل مخلوط کنید و ضمادی از آن درست کنید این ضماد برای رفع خون مدرگی زیر پلک چشم مفید است .
19)سیر بعلت مدر بودن برای رفع آب آوردن انساج مفید است .
20)برای از بین بردن میخچه کف پا از ضماد سیر استفاده کنید .
21)جهت رفع دردهای رماتیمسی و عصبی ضماد سیر بسیار موثر است .
22)جهت ضد عفونی کردن دستگاه تنفسی در هنگام بیماریهای مربوطه از شربت سیر استفاده کنید :
مقدر 100 گرم سیر را با 200 گرم آب و 200 گرم شکر یا قند مخلوط کرده و آنرا بجوشانید تا له شود . مقدر مصرف برای این منظور سه قاشق سوپخوری در روز است .
23)جدیدا در یکی از بیمارستان های آمریکا برای ضدعفونی کردن فضای بیمارستان از سیر استفاده کنید .
24)پاستور پزشک معروف فرانسوی آزمایشات زیادی روی سیر انجام داد و اثر باکتری کشی سیر را تائید کرده است .
25)سیر ضد انعقاد و لخته شدن خون است .
26) در شوروی سیر بنام پنی سیلین معروف است و معمولا هنگامیکه آنفولانزا شبوع درد مصرف آنب الا می رود درچندسالپ یش که آنفلوانزا شیوع پیدا کرد مردم شوروی 500 تن سیر مصرف کردند .
27)خوردن سیر سلولهای سرطانی را از بین می برد .
28)یکی از دانشمندان آمریکایی که در دانشگاه فلوریدا روی مرض ایدز تحققی می کند معتقد است که سیر روی مرض ایدز اثر مثبت درد .
29)مصرف سیر مقدر کلسترول خون را پائین می آورد . مقدر LDH را کاهش می دهد . مقدر مصرف سیر برای این منظور 30 گرم در روز است . جالب است که با مصرف سیر در چند ماه اول مقدر کلسترول ممکن است بالا رود و این بدین علت است که کلسترول از داخل نسوج خارج شده و داخل خون می شود که از آنجا دفع گردد بعد از اینکه کلسترول بحالت نرمال رسید باید برای نگاهدری آن روزی نصف سیر خام مصرف کرد . گ
30)خوردن سیر از سرطان جهاز اهضمه جلوگیری می کند .
31)چینی ها قرن هاست که برای پائین آوردن فشار خون از سیر استفاده می کنند .
مضرات :
سیر با آنکه خواص بسیاری درد باید بحد اعتدال مصرف شود زیرا استفاده زیاد از آن در بعضی اشخاص موجب سردرد ، ضعف نیروی جنسی ، ضعف چشم و عوارض بواسیر می شود . سی برای آنهائیکه اسهال دارند مضر است .
آنهائیکه معده ضعیف دارند و بطور کلی سیستم هاضمه آنها ضعیف است نباید در خوردن سیر افراط کنند .
کسانیکه یبوست دارند نباید سیر بخورند و برای رفع مضرات آن سیر را باید با آب و نمک پخته و کمی بان روغن بادام یا کرده اضافه کنید تا مضر نباشد .
اشخاصی که گرم مزاج هستند اگر می خواهند سیر بخورند طبق توصیه ابن سینا حکیم ایرانی باید سیر را بپزند یا از سیر ترشی استفاده کنند .
برای پختن سیر پس از پوست کندن آنرا بمدت سه دقیقه بخار دهید . اشخاصی که دارای فشار خون پائین هستند نیز نباید سیر بخورند و همینطور کسانیکه آلرژی دارند نباید از سیر استفاده کنند.
خواص سیر | اطلاعاتی جامع در مورد فواید درمانی سیر
خواص سیر , فواید سیر , خاصیت سیر , مضرات سیر
تاریخچه گیاه سیر
سیر (garlic) با نام علمی Allium sativum گیاهی از راسته مارچوبه (Asparagales) و از تیره نرگسیان و زیر تیره پیازیان (Alliaceae) و سرده والک (Allium) است. این گیاه علفی و دائمی بوده که ساقه آن تا ارتفاع ۴۰ سانتیمتر نیز میرسد. قسمت زیر زمینی آن متورم و مرکب از ۵ تا ۱۲ قطعه و محصور در غشاهای نازک و ظریف برنگ خاکستری مایل به سفید می باشد. برگ های آن باریک و نواری شکل برنگ سبز تیره و گل های آن کوچک و صورتی رنگ که بصورت یک چتر در انتهای ساقه ظاهر می شود. سیر و پیاز رابطهای نزدیک با هم دارند و بطور کلی ۳ نوع سیر وجود دارد. سیر آمریکایی بنام Greole نامیده میشود. این نوع سیر دارای پوست سفید بوده و از انواع دیگر قوی تر است. سیر تاهیتی که از بقیه درشت تر است و گاهی قطر آن به ۸ سانتیمتر میرسد. به دستور خوفو، یکی از پادشاهان سلسله چهارم مصر باستان، یک پر سیر را روی بلندترین هرم جیزه حکاکی کردند. از این امر چنین برمی آید که مصریان به سیر جنبه الوهیت میدادند. سنگ نوشتهای که بر یکی از سنگهای اهرام مصر دربارهٔ خواص طبی و درمانی سیر باقی مانده آشکار میکند که هر روز صبح به کارگرانی که در بنای هرم کار میکردند یک پر سیر میخوراندند تا آنها در مقابل بیماری مصون مانده و به آنها برای ساختن چنین بنای عظیم و بلندی، دل و جرأت بخشد.
خواص سیر , فواید سیر , خاصیت سیر , مضرات سیرخاصیت سیر – گیاه سیر
خواص سیر برای سیستم قلبی – عروقی بدن
آدِش کی جین، پزشک مرکز تحقیقاتی بالینی و دانشکده پزشکی تولان در نیو اورلئان، سال گذشته گزارش داده است که سیر می تواند باعث پایین آوردن میزان کلسترول و به ویژه نوع لیپوپروتئین کم حجم (LDL) در خون می شود. جین به ۲۰ مرد و زن روزانه ۹۰۰ میلیگرم از قرص های پودر سیر داده و آنها را با ۲۲ فردی که فقط داروی پلاسیبو دریافت می کردند، مقایسه کرده است. در آخر این تحقیق ۱۲ هفته ای، میزان کلی کلسترول خون در افرادی که قرص های سیر مصرف نموده بودند، تا %۶ کاهش پیدا کرد، درحالیکه در افرادیکه دارونکا یا پلاسیبو دریافت کرده بودند، این کاهش فقط %۱ بوده است. افرادیکه سیر مصرف کرده بودند همچنین کاهش ۱۱ درصدی در کلسترول LDL خود مشاهده کرده اند که باز این میزان در گروه دیگر بسیار کمتر و فقط %۳ بوده است. او در ژورنال پزشکی می نویسد، “پودر سیر که به شکل قرص به افراد داده شده بود، کاملاً برای آنها قابل تحمل بوده و فقط در یکی از از افراد ایجاد ناراحتی کرده بود.” سیر همچنین داروی ضد انعقاد خون نیز به شمار می رود-یک داروی طبیعی برای رقیق کردن خون. دکتر اچ کیسوتر از دانشگاه سارلاندس هامبورگ، اخیراً دریافته است که سیر می تواند به بیمارانی که از بیماری انسداد شریانی که باعث لخته شدن خون در ناحیه پاها می شود، رنج می برند نیز کمک کند. معمولاً از این بیماران خواسته می شود که راه بروند، چون بالا رفتن جریان خون میزان این لخته ها را کاهش می دهد. اما این بیماران خیلی زود دلسرد می شدند چون این بیماری موقع راه رفتن درد بسیار عمیقی در فرد ایجاد میکند. دکتر کیسوتر به مدت ۱۲ هفته به ۳۲ بیمار روزانه ۸۰۰ میلیگرم از قرص های پودر سیر و به ۳۲ بیمار دیگر دارونما یا پلاسیبو می دهد. سپس مسافتی را که بدون احساس درد می توانند راه بروند را اندازه گیری می کند. در هفته های اول، هر دو گروه پیشرفتی شبیه به یک برنامه پیاده روی معمول داشتند. اما با گذشت زمان بیمارانی که از پودر سیر استفاده می نمودند، قادر بودند یک سوم راه بیشتری را بدون احساس درد طی کنند. این محقق همچنین گزارش می کند که فواید سیر که شامل کاهش فشارخون می شود، به فاصله کمی بعد از اینکه بیماران کپسول پودر سیر را مصرف می کردند، قابل مشاهده بوده است.
خواص سیر برای مقابله با سرطان
سیر در مقابل سرطان نیز از شما محافظت می کند. دکتر بنجامین لاو در مجله بیوتراپی مولکولی عنوان می کند که “سیر یکی از قدیمی ترین گیاهانی است که گفته می شود خواص ضد سرطانی دارد. در گذشته مصریان و پزشکان هندی از سیر برای درمان تومرها استفاده می نمودند.” دکتر لاو، محقق دانشگاه لوما لیندا، سه راهی را که از طریق آن سیر از شما درمقابل سرطان محافظت می کند را توصیف میکند: با بازداشتن مستقیم متابولیسم سلول های تومر، با جلوگیری از شروع و تولید سلول های سرطانی، و با تقویت سیستم دفاعی فرد برای مقابله بهتر با سلول های سرطانی. میلنر دریافته است که یک رژیم غذایی که از ۲ تا ۴ درصد سیر تشکیل شده باشد، رشد سرطان سینه را به تاخیر انداخته و تعداد تومرهای سرطانی را کاهش می دهد. او اینطور توضیح می دهد: “تعداد کلی تومرها در موش های صحرایی که یک رژیم غذایی %۲ سیر طی دوره ۲۰ هفته ای داشته اند، درمقایسه با گروه کنترل از این موش های صحرایی تا %۵۶ کاهش داشته است.” فایده دیگر این بود که سطح گلوتاتیون-اس-ترنسفراز، بین حیواناتی که رژیم های غذایی با میزان سیر بالا داشته اند، تا %۴۲ بالاتر بوده است. گلوتاتیون-اس-ترنسفراز آنزیمی است که به رفع مسمومیت کبد از مواد سرطانزا و سایر مواد شیمیایی خطرناک، کمک میکند. در تحقیق دیگری، میلنر دریافت که سیر می تواند به طرز قابل توجهی تعداد ترکیب های افزایشی را در اسید دئوکسی ریبونوکلئیک (DNA)، کاهش می دهد. ترکیب های افزایشی مواد شیمیایی هستند که به نیتروسامین های DNA می چسبند، و محیط را برای تغییرات سرطانی آماده می کنند. میلنر یک گروه موش های صحرایی آزمایشگاهی را در معرض نیتروسامین ها قرار داده، اما به برخی حیوانات هم میزان بسیار زیادی از پودر سیر-در ۲ تا ۴ درصد از رژیم غذایی-داده شد. این موش های صحرایی، برحسب میزان سیری که خورده بودند، ۴۰ تا ۸۰ درصد کاهش ترکیب های افزایشی در کبد داشته اند. بعلاوه، موشهای صحرایی که سیر می خوردند، از ۵۵ تا ۶۰ درصد ترکیب های افزایشی در غدد پستان نیز بهره مند شده اند. تحقیقات مختلفی همچنین نشان داده است که سیر احتمال خطر سرطان های معده و شکم را نیز کاهش می دهد. در یک تحقیق که در چین انجام گرفته است، نشان داده شد که مصرف سیر به طور معکوس به شیوع ابتلا به سرطان معده و شکم مربوط است. سایر آزمایشات نشان داده است که سولفید دیالیل به میزان قابل توجهی تومرهای سرطانی شکم را در همسترها کاهش می دهد.
در یک تحقیق دیگر، پروفسور ام. ام. ال موفتی از دانشگاه الکساندرا در مصر، به قورباغه های مصری، به مدت چهار ماه یا سیر تازه خرد شده، یا روغن سیر، و یا روغن ذرت (بعنوان پلاسیبو) داده شد و بعد آنها را در معرض آفلاتوکسین B1 AFB1، یک آلاینده غذایی که موجب سرطان کبد می شود، قرار دادند. فقط ۳ درصد از کلیه قورباغه هایی که سیر تازه خورده و فقط ۹ درصد از ۶۵ حیوانی که روغن سیر مصرف کرده بودند، دچار تومر شدند. درمقابل، ۱۹ درصد از حیواناتی که روغن ذرت خورده بودند، دچار سرطان کبد و تومر کلیه شدند. دکتر ال موفتی در این زمینه می گوید، “نتایج ما نشان می دهد که دادن سیر خردشده یا روغن سیر به قورباغه ها، به طرز قابل توجهی موجب کاهش ایجاد تومر از طریق AFB1 می شود. سیر تازه تاثیرات بازداشتنی بیشتری نشان داده است…این نشان می دهد که در سیر تازه میزان بیشتری ترکیبات فعال وجود دارد.”
فواید سیر برای عفونت های قارچی و میکروبی
تحقیقات پزشکی نقش سیر را به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی نیز تایید می کند. در ۱۹۸۳، دکتر لاو در مجله فرضیه پزشکی می نویسد، “عصاره سیر فعالیت بسیار وسیع ضد میکروبی را درمقابل باکتری ها و قارچ های بسیار زیادی نشان می دهد…چون بسیاری از موجودات میکروسکوپی که به عصاره سیر حساسیت نشان داده اند، ازنظر پزشکی قابل توجه هستند، سیر نقش بسیار مهمی بعنوان یک عامل درمانی خواهد داشت.” یکی از روش های فعالیت سیر از طریق تقویت سلول های فاگوسیتوز (سلول های بیگانه خوار)، توانایی گلوبول های سفید برای مقابله با عفونت ها و بیماری ها می باشد. یکی دیگر از این راه ها، از طریق تحریک سلول های ایمنی مثل ماکروفاژها و سلول های T برای مقابله با باکتری ها و عفونت های ویروسی و تنظیف سلول های سرطانی می باشد.
نگاهی کوتاه به خواص کامل سیر
# در تحقیقات آزمایشگاهی آلیسین و ترکیبات وابسته به آن آنزیم HMG-CoA ردوکتاز را مهار میکند. این آنزیم در ساخت کلسترول در کبد نقش دارد لذا چندین آزمایش پزشکی نشان داده که سیر باعث کاهش چربی خون میشود.
# همجنین سیر از گرفتگی عروق جلوگیری میکند.
# علاوه بر اینها فعالیت آنتی اکسیدان و تأثیر در کاهش الدیال (LDL) خون هم در انسان و هم در آزمایشگاه مشاهده شدهاست.
# همچنین در بیمارانی که دچار گرفتگی عروق میباشند باعث کاهش تشکیل کلسترول استر در سلولهای آئورت میشود. امروزه گیاه سیر در قالبمشتقات گوناگون وبه شکل انواع قرصها و روغنها ارائه میشود.
# همچنین سیر در کاهش فشار خون نیز مؤثر است به طوری که فشار سیستولیک خون را به میزان ۷/۷ میلیمتر جیوه و فشار خون دیاستولیک را به میزان ۵ میلیمتر جیوه کاهش میدهد.
# سیر خون را پاک میکند و به این خدمت، بدن را در مبارزه با بیماریهایی که ناشی از فشار خون میشود، پیروز مینماید مانند ناراحتیهای دوران حیض بعضی از زنان، پیری و شکستگی غیرعادی، بواسیر، روماتیسم.
# خوردن سیر مجاری تنفس و خون را پاک میکند و با این کار از شدت و زحمت تنگ نفس کاسته و گاهی موجب درمان آن میشود.
# بعضی از انواع سل ریوی را معالجه میکند مخصوصاً وقتی که با شیر ممزوج شود، زیرا در این صورت اثر قابل توجهی در کشتن میکرب کوخ دارد (میکرب سل).
# سیر پوست بدن را خوش رنگ و گونه را سرخ و رودهها را از عفونتها پاک میکند به خصوص در اطفال، و با این خصوصیت سپری مقابل تیفوئید و دیفتری و مسکن سیاه سرفه و خروسک است.
# دانشمندان در مورد خاصیت ضد کرم بودن سیر متفقالقولند و حتی پزشکان قدیم ایران آن را برای از بین بردن زالو که بیخ گلو چسبیده باشد مفید میدانند، اما مشاهده میشود که در بین شمالیها که زیاد سیر میخورند کرم معده دیده میشود علت این است که کرمها به سیر عادت کرده و مصونیت پیدا نمودهاند.
# در تحقیقات آزمایشگاهی نشان داده شده که آلیسین برروی باکتریهای گرم مثبت و باکتریهای گرم منفی و همچنین قارچ مانند کاندیدا آلبیکانز تکیاختهها مانند آنتامیبا هیستولیتیکا و همچنین برروی ویروسها اثر دارد.
# سیر برای درمان نسیان و فراموشی مفید است و موجب از بین رفتن کدورت ذهن میشود.
# مالیدن سیر بر روی گل مژه و جوش پلک چشم باعث برطرف شدن آنها میشود.
# گذاشتن سیر پخته در طی چندین روز بر روی میخچه و زگیل باعث رفع آنها میشود.
# سیر از جمله سبزیجاتی است که باعث پیشگیری از بسیاری از سرطانها میشود. مانع از بروز سرطان روده بزرگ، سینه، معده، پروستات و مثانه میشود.
# سیر برای درمان بیماریهای مختلفی ازجمله آسم، برونشیت، روماتیسم، نقرس، میخچه و زگیل (به صورت موضعی)، سل، دندان درد، نیشزدگی و فشار خونبالا مفید است. در ضمن، سنگ کلیه را خرد میکند و در ضدعفونیکردن دستگاههای ادراری و عفونتهای واژینال و مثانه نیز مؤثر است.
# مصرف روزی نصف استکان از عصارهٔ سیر و لیمو ترش، تأثیر بسیار زیادی در رفع گرفتگی رگها خواهد داشت.[۴]
# مصرف محدود سیر در پایان دوران بارداری باعث افزایش وزن جنین میشود.
# برطرف کننده سرفه، سرماخوردگی و گرفتگی سینه است.
# با عفونت مجرای گوارشی مقابله میکند و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
# برای افرادی که مبتلا به پرکاری تیروئید هستند، مفید است زیرا که منبع عالی ید است.
# ویتامین c موجود در آن برای درمان بیماری اسکوربوت (نوعی بیماری خونی ناشی از کمبود ویتامین ث) مؤثر است.
# برای سلامت قلب مفید است و با انواع بیماریهای قلبی عروقی مقابله میکند.
# سولفور و سلنیم در آن مانع از بروز تومور میشود و در صورت ایجاد تومور، اندازههای آن را کاهش میدهد.
# خاصیت مسکن آن دندان درد را درمان میکند.
# با بالابردن میزان انسولین، قند خون را تنظیم میکند.
# سیستم دفاعی بدن را تقویت میکند.
# آنتی اکسیدان قوی موجود در آن، رادیکالهای آزاد را که باعث پیری و بیماری میشود خنثی میکند.
# با رقیق کردن خون مانع از لخته شدن خون میشود و در نتیجه احتمال بروز سکته را کاهش میدهد.
# خاصیت ضدالتهابی دارد.
# سیر خام حاوی آنتی بیوتیک طبیعی به نام آلیسین است و باکتریهای مقاوم به دارو مانند «MRSA» و «هلیکوباکتر پیلوری» را که باعث زخم معده و سرطان معده میشود از بین میبرد.
# عفونت های تنفسی را درمان میکند.
# برای تسکین دندان درد، سیر خام را روزی چند بار روی لثه و دندان بمالید.
# سیر له شده را روی زگیل قرار دهید تا از بین برود.
# برای درمان سینوزیت، چند حبه سیر له شده را در کره تفت دهید و با نان میل کنید.
# روزانه مخلوطی از آب ۸تا۱۰حبه سیر و ۲قاشق غذاخوری عسل را میل کنید تا سرفههای بیوقفه تسکین یابد.
# ۱۰قطره آب سیر همراه با ۲قاشق مرباخوری عسل آسم را درمان میکند.
# یک حبه سیر را ریز خرد کنید و با کمی آب میل کنید تا نفخ، یبوست و درد معده برطرف شود.
# بوی سیر با جویدن کاهو، جعفری یا خوردن شیر، سیب یا عسل رفع میشود. همچنین گذاشتن مقداری چای خشک در دهان و قورت دادن آن.
# ویتامین c موجود در آن برای درمان بیماری اسکوربوت (نوعی بیماری خونی ناشی از کمبود ویتامین ث) موثر است.
# برای سلامت قلب مفید است و با انواع بیماریهای قلبی عروقی مقابله میکند.
# بعضی از افراد از سیر برای پیشگیری از سرطان کولون، سرطان معده، سرطان سینه، سرطان پروستات و سرطان ریه استفاده می نمایند. همچنین از سیر برای درمان سرطان پروستات و مثانه نیز استفاده می گردد. همچنین از سیر برای درمان پروستات بزرگ شده، دیابت، ورم مفاصل، آرتروز، رینیت آلرژیک (تب یونجه)، اسهال مسافران، فشار خون بالا در اواخر بارداری، سرماخوردگی، پیشگیری و درمان عفونت های باکتریایی و قارچی استفاده می شود.
# سولفور و سلنیم در آن مانع از بروز تومور میشود و در صورت ایجاد تومور، اندازههای آن را کاهش میدهد.
# خاصیت مسکن آن دندان درد را درمان میکند.
# با بالابردن میزان انسولین، قند خون را تنظیم میکند.
# سیر له شده را روی زگیل قرار دهید تا از بین برود.
# برای درمان سینوزیت، چند حبه سیر له شده را در کره تفت دهید و با نان میل کنید.
# یک حبه سیر را ریز خرد کنید و با کمی آب میل کنید تا نفخ، یبوست و درد معده برطرف شود.
# بوی سیر با جویدن کاهو، جعفری یا خوردن شیر، سیب یا عسل رفع میشود. همچنین گذاشتن مقداری چای خشک در دهان و قورت دادن آن.
# روزانه مصرف نصف یا یک حبه سیر خام توصیه میشود.
# مصرف پماد غلیظ سیر ممکن است موجب تحریکات جلدی و حتی سوختگیهای خفیف شود.
# سایر مصارف سیر شامل استفاده از آن برای درمان تب، سرفه، سردرد، شکم درد، احتقان سینوسی، نقرس، روماتیسم، هموروئید، آسم، برونشیت، تنگی نفس، فشار خون پایین، قند خون پایین، قند خون بالا و جای گزیدگی مار استفاده می شود. همچنین از سیر برای مبارزه با استرس و خستگی و حفظ سلامت کبد نیز استفاده می گردد.
# سیر برای درمان نسیان و فراموشی مفید است .
# مالیدن سیر بر روی گل مژه و جوش پلک چشم باعث برطرف شدن آنها میشود.
# گذاشتن سیر پخته در طی چندین روز بر روی میخچه و زگیل باعث رفع آنها میشود.
# سیر از جمله سبزیجاتی است که باعث پیشگیری از بسیاری از سرطانها میشود. مانع از بروز سرطان روده بزرگ، سینه، معده، پروستات و مثانه میشود.
# سیر برای درمان بیماریهای مختلفی ازجمله آسم، برونشیت، روماتیسم، نقرس، میخچه و زگیل (به صورت موضعی)، سل، دندان درد، نیشزدگی و فشار خونبالا مفید است. در ضمن، سنگ کلیه را خرد میکند و در ضدعفونیکردن دستگاههای ادراری و عفونتهای واژینال و مثانه نیز مؤثر است.
# از سالهای دور تا کنون از سیر برای تصفیه خون استفاده میشده است. سیر حاوی ترکیبات گوگرد است که سیستم ایمنی بدن را تحریک کرده و پتانسیل بالایی در نابودی تومورهای سرطانی دارد.
# خوردن سیر مجاری تنفس و خون را پاک میکند و با این کار از شدت و زحمت تنگ نفس کاسته و گاهی موجب درمان آن میشود.
# بعضی از انواع سل ریوی را معالجه میکند مخصوصا وقتی که با شیر ممزوج شود، زیرا در این صورت اثر قابل توجهی در کشتن میکرب کوخ دارد (میکرب سل).
# سیر پوست بدن را خوش رنگ و گونه را سرخ و رودهها را از عفونتها پاک میکند به خصوص در اطفال، و با این خصوصیت سپری مقابل تیفوئید و دیفتری و مسکن سیاه سرفه و خروسک است.
# سیر خرد شده حاوی اسانس گوگردی است و بوی تندی دارد که برای دستگاه گوارش خاصیت آنتی بیوتیکی (ضد میکربی) دارد. اسانس فرّار آن در تمام بدن پراکنده می شود و از راه ریه و پوست دفع می گردد.
# سیر، یک محرک پوستی است و به عنوان خلط آور در التهاب مخاط ریه ها مصرف می شود.
# سیر، یک داروی ضد کرم ضعیف است و برای درمان بیماری تصلب شرایین به کار می رود.
# به خاطر بوی نامطبوع سیر بهتر است به طور کامل آن را خرد و در شیر حل نمایید. این محلول برای درمان فشارخون بالا، تصلب شرایین، ناراحتی های گوارشی، (اسهال و اتساع روده) و التهاب مخاط ریه ها ها مفید است.
# کم کردن چربی خون، بخصوص کلسترول
# ضد آماس کبد
# تسکین دردهای قلبی
# درمان زگیل و واریس
# عفونت های تنفسی را درمان میکند.
# برای تسکین دندان درد، سیر خام را روزی چند بار روی لثه و دندان بمالید.
# برطرف کننده سرفه، سرماخوردگی و گرفتگی سینه است.
# با عفونت مجرای گوارشی مقابله میکند و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
# برای افرادی که مبتلا به پرکاری تیروئید هستند، مفید است زیرا که منبع عالی ید است.
# آنتی اکسیدان قوی موجود در آن، رادیکالهای آزاد را که باعث پیری و بیماری میشود خنثی میکند.
# با رقیق کردن خون مانع از لخته شدن خون میشود و در نتیجه احتمال بروز سکته را کاهش میدهد.
# خاصیت ضدالتهابی دارد.
# سیر خام حاوی آنتی بیوتیک طبیعی به نام آلیسین است و باکتریهای مقاوم به دارو مانند «MRSA» و «هلیکوباکتر پیلوری» را که باعث زخم معده و سرطان معده میشود از بین میبرد.
# پایین آورنده فشار خون بالا
# محرک دستگاه ایمنی بدن
# ضد باکتری، قارچ و انگل های روده ای
# ضدسرطان
# خلط آور
# ضد اسهال
# ضدسل ریوی
# معده را ضدعفونی می کند، ولی نباید آن را زیاد مصرف کرد.
# رسوبات خون را حل می کند، از این رو مصرف سیر به کسانی که درد مفاصل ، نقرس یا روماتیسم دارند، توصیه می شود.
# نیروی شهوت جنسی را تقویت می کند.
# بهترین درمان برای فراموشی و نسیان است. خوردن سیر کدورت ذهن را از بین می برد.
# بهترین تقویت کننده ی پیاز مغز است و روی سلول های مغز تأثیر مفیدی دارد.
# عضلات قلب را به نشاط می آورد و به این وسیله گردش خون منظم می گردد. همچنین فشار خون را کاهش می دهد.
# مجاری تنفسی را پاک می کند و به این وسیله از تنگی نفس می کاهد.
بیمارانی که از داروهای ضد انعقاد استفاده می کنند، باید در مصرف سیر احتیاط کنند. از این رو افرادی که جراحی می کنند، باید تا روز پیش از جراحی از خوردن سیر خودداری کنند، چرا که سیر زمان خونریزی را طولانی تر می کند.
# برخی از انواع سل ریوی را معالجه می کند. به خصوص وقتی که با شیر مخلوط باشد.
# برای معالجه ی اسهال ، برونشیت، سردرد و زکام مزمن، ضعف حافظه و سرگیجه سودمند است.
# در برابر امراض بسیاری مانند تب ، مقاوم است.
# پوست بدن را خوش رنگ و گونه ها را سرخ و روده ها را از عفونت ها پاک می کند (به خصوص در کودکان) و با این خاصیت از انسان در مقابل بیماری حصبه و دیفتری محافظت می کند.
# سنگ کلیه را از بین می برد و کرم های نازک شکم کودکان را نابود می سازد.
# فلج و رعشه را معالجه می کند و در مورد مالاریا و بی خوابی خیلی مفید است.
# برای درمان میخچه و زگیل باید سیر را نرم کنید و بصورت مرهم روی میخچه و زگیل بگذارید. هر چند وقت آن را تکرار کنید تا به کلی میخچه و زگیل از بین برود.
وقتی حشره ای شما را گزید، فوری محل نیش زدگی را با سیر بمالید تا سوزش و درد آن تسکین پیدا کند.
# اگر یک بسته سیر را در انبار غلات آویزان کنید و یا روی آن پخش کنید، باعث فرار موش ها خواهد شد.
# برای بیماران مبتلا به مرض قند(دیابت) اثر شفابخش داشته و قند خون را می کاهد.
# اثر سمی نیکوتین حاصل از دود سیگار را برطرف می نماید. چنان چه معتادین به سیگار، به علت نیکوتین دچار ناراحتی های هاضمه و قلب شده باشند، با مصرف سیر احساس بهبودی می کنند.
# سیر را بسوزانید وبا عسل مخلوط کنید و ضمادی از آن درست کنید این ضماد برای رفع خون مدرگی زیر پلک چشم مفید است .
# سیر بعلت مدر بودن برای رفع آب آوردن انساج مفید است .
# برای از بین بردن میخچه کف پا از ضماد سیر استفاده کنید .
# جهت رفع دردهای رماتیمسی و عصبی ضماد سیر بسیار موثر است .
# جهت ضد عفونی کردن دستگاه تنفسی در هنگام بیماریهای مربوطه از شربت سیر استفاده کنید :
مقدر گرم سیر را با گرم آب و گرم شکر یا قند مخلوط کرده و آنرا بجوشانید تا له شود . مقدر مصرف برای این منظور سه قاشق سوپخوری در روز است .
# جدیدا در یکی از بیمارستان های آمریکا برای ضدعفونی کردن فضای بیمارستان از سیر استفاده میکنند .
# پاستور پزشک معروف فرانسوی آزمایشات زیادی روی سیر انجام داد و اثر باکتری کشی سیر را تائید کرده است .
# سیر ضد انعقاد و لخته شدن خون است .
# سیر بادشکن وضد عفونی کننده است .
# خوردن سیر مصونیت بدن را در مقابل بیماریها افزایش می دهد .
# سیر کرم کش است .
# سیر محرک و تقویت کننده بدن است .
# برای درد گلو میتوانید یک حبه از سیر را رنده کرده و یک قاشق مربا خوری آبلیمو به آن اضافه نمایید سپس میل کنید، اگر این کار را چند بار انجام دهید برای درد گلو داروی مفیدی میباشد. سیر داروی سرماخوردگی و زکام است .
# سیر اثر خوبی در معالجه سل دارد
# سیر خون را رقیق می کند
# سیر اثر خوبی در تنگی نفس دارد
# خوردن مداوم سیر لقوه و رعشه را از بین می برد .
# سیر چون گرم و خشک است بنابراین رطوبت معده را از بین می برد و دردهای مفاصل را خوب می کند.
# سیر درمان کننده دردهای مفاصل ، سیاتیک و نقرس می باشد .
# سیر برای تقویت نیروی جنسی و افزایش تولید اسپرم در اشخاص سرد مزاج بسیار مفید است .
# آنهائی که قطره قطره ادرار می کنند باید حتما سیر بخورند تا بیماری آنها درمان شود .
# سیر زخم های ریه و درد معده را از بین می برد .
# سیر سنگ های کلیه را شکسته و خارج می سازد .
# سیر را با زیره بپزید برای تقویت دندان مفید است .
# مالیدن سیر پخته به دندان ، درد دندان را تسکین می دهد .
# چنان چه سیر پخته را بر موی و پوست بمالند کشنده ی شپش است.
# اگر سیر پخته را با شیر مخلوط نموده و از آن مرهم تهیه کنند و در محل آبسه (دمل) قرار دهند، برای گشودن هر نوع آبسه و حتی آبسه ی دندان مفید است.
# سیر برای درمان شقاق (ترک) مقعد، نوک پستان و پاشنه ی پا مفید است. به این منظور باید سیر را در روغنی مانند روغن زیتون، کرچک و … جوشانده و در محل شقاق و ترک خوردگی بمالند.
# اگر جوشانده ی سیر و روغن ( مانند مورد قبل) را در محل دردهای مفاصل و قولنج بمالند، درد و ناراحتی را تسکین خواهد داد.
# اگر مخلوط سیر با سرکه را بر پوست بمالند، ورم اعضاء را بر طرف می نماید.
# در شوروی سیر بنام پنی سیلین معروف است و معمولا هنگامیکه آنفولانزا شیوع دارد، مصرف آن بالا می رود درچندسال پیش که آنفلوانزا شیوع پیدا کرد مردم شوروی تن سیر مصرف کردند .
# خوردن سیر سلولهای سرطانی را از بین می برد .
# یکی از دانشمندان آمریکایی که در دانشگاه فلوریدا روی مرض ایدز تحققی می کند معتقد است که سیر روی مرض ایدز اثر مثبت دارد .
# مصرف سیر مقدر کلسترول خون را پائین می آورد . مقدار LDH را کاهش می دهد . مقدر مصرف سیر برای این منظور گرم در روز است . جالب است که با مصرف سیر در چند ماه اول مقدر کلسترول ممکن است بالا رود و این بدین علت است که کلسترول از داخل نسوج خارج شده و داخل خون می شود که از آنجا دفع گردد بعد از اینکه کلسترول بحالت نرمال رسید باید برای نگهداری آن روزی نصف سیر خام مصرف کرد .
# خوردن سیر از سرطان جهاز هاضمه جلوگیری می کند .
# چینی ها قرن هاست که برای پائین آوردن فشار خون از سیر استفاده می کنند .
# عرق بدن و خون قاعدگی را زیاد می کند.
# مداومت در مصرف سیر به تدریج باعث ریختن موی سفید و روییدن موی سیاه می شود.
خواص سیر , فواید سیر , خاصیت سیر , مضرات سیر
عکس سیر
سیر ، این گیاه جادویی از شما در مقابل بیماری های قلبی، سرطان و عفونت ها محافطت می کند. اگر سیر به جای اینکه در طبیعت ساخته می شد، در آزمایشگاه ساخته شده بود، مطمئن باشید دارویی بسیار گران قیمت بود. تحقیقات پزشکی و دارویی نشان داده است که سیر-چاشنی معطر که افراد یا از آن متنفر می شوند و یا عاشقش می شوند-می تواند کلسترول را پایین آورده، از لخته شدن خون در بدن جلوگیری کرده، فشارخون را پایین آورده، از ابتلا به سرطان جلوگیری به عمل آورده، و شما را در برابر عفونت ها و بیماری های قارچی و باکتریایی مصون کند. اما چه چیز باعث می شود سیر چنین فواید شگفت انگیری داشته باشد؟ سیر حاوی بیش از ۱۰۰ ماده شیمیایی بیولوژیکی مفید می باشد که از جمله آن می توان به موادی با نامهای بسیار عجیب و غریب زیر اشاره کنیم: آلیین، آلیناز، آلیسین، اس آلیلسیستئین، دیالین، آلیل متیل تری سولفید. در واقع، سیر از ۳۰۰۰ سال پیش تاکنون مصرف دارویی داشته است اما فواید آن تا زمان حال در حد اعتقاد مردم عادی محدود بود. طبق گزارشی در یکی از روزنامه های انجمن پزشکی امریکا، نقش درمانی سیر در تقریباً ۱۰۰۰ تحقیق توصیف و تشریح شده است.
عوارض جانبی و مضرات سیر
# زیاده روی در مصرف سیر باعث سرگیجه، کاهش فشار خون، آلرژی (حساسیت)، و در موارد نادر منجر به خونریزی میشود.
# روزانه مصرف نصف یا یک حبه سیر خام توصیه میشود.
# مصرف پماد غلیظ سیر ممکن است موجب تحریکات جلدی و حتی سوختگی های خفیف شود.
# مادران شیرده در خوردن سیر زیادهروی نکنند زیرا سبب تغییر مزه شیر آنها شده و ممکن است نوزاد از خوردن شیر صرفنظر کند.
# سیر با آنکه خواص بسیاری دارد باید بحد اعتدال مصرف شود زیرا استفاده زیاد از آن در بعضی اشخاص موجب سردرد ، ضعف نیروی جنسی ، ضعف چشم و عوارض بواسیر می شود .
# سیر برای آنهائیکه اسهال دارند مضر است .
# آنهائیکه معده ضعیف دارند و بطور کلی سیستم هاضمه آنها ضعیف است نباید در خوردن سیر افراط کنند .
# کسانیکه یبوست دارند نباید سیر بخورند و برای رفع مضرات آن سیر را باید با آب و نمک پخته و کمی به آن روغن بادام یا کره اضافه کنید تا مضر نباشد .
بیماری هایی که سیر در آنها بی تاثیر است
دیابت – بنظر نمی رسد که مصرف سیر تاثیری در درمان قند خون بالا داشته باشد.
درمان هیلوباکتر – هرچند در نتایج آزمایشگاهی مصرف سیر باعث کاهش این باکتری شده بود، ولی در عمل چنین چیزی مشاهده نشد.
کلسترول بالا – تحقیقات زیادی در رابطه با تاثیر سیر بر چربی خون، کلسترول خون و تری گلیسیرید انجام شده است، با اینحال نتایج در این مورد مختلف است.
از بین بردن بوی سیر
۱- برای از بین بردن بوی سیر می توان نیم ساعت پس از خوردن آن، یک قاشق عسل یا کمی جعفری یا یک عدد سیب خورد.
۲- بهترین کار برای برطرف کردن بوی سیر، خوردن سبزی مثل کاهو است، زیرا کلروفیل موجود در سبزی ها بوی سیر را دفع می کند.
نکاتی جهت مصرف سیر
سیر را به صورت قرص سیر،ترشی سیر،سیر سرخ شده و…استفاده می کنند. از نظر علمی، ترکیبات و مکانیسم اثر سیر تا حد زیادی پیچیده است و ترکیبات موجود در آن، زمانی که پوست حبه های سیر جدا نشده است، نسبت به وقتی که پوست کنده و خُرد می شود کمی متفاوت است، یعنی به محض له شدن سیر و مجاورت با هوا تغییراتی در آن روی می دهد، چون مواد اصلی و موثر سیر نسبت به هوا و به ویژه حرارت حساس هستند. هر چه سیر بیشتر حرارت داده شود، خواص آن کمتر می شود. بنابراین اثر سیر در غذاهای پخته و سرخ شده به مراتب کمتر از سیر تازه است.
قرص سیر : قرص سیر حاوی پودر سیر خشک شده است که بهترین شکل دارویی آن است وخواص آن تا حدودی شبیه سیر تازه است و مواد موجود در آن نیز حاوی اکثر موادی است که در سیر تازه وجود دارد. این قرص ها روکش دار هستند و بعد از خوردن، بوی سیر کمتر به مشام می رسد.
سیر ترشی : سیر وقتی به صورت ترشی در می آید، دست خوش تغییراتی خواهد شد که به حرارت محیط، سرکه، زمان نگه داری و… بستگی دارد، ولی در اکثر موارد دارای خواصی شبیه به سیر است.
برخی ها از سیر به علت بویی که در نفس انسان بوجود می آورد، فراری هستند و بعضی ها هم به علت منفعتهای زیادی که برای سلامتی دارد، از آن استفاده میکنند ولی باید همواره این مورد را مد نظر داشه باشیم که مصرف سیر، شرایط بخصوصی دارد ا که اگر به این شرایط اهمیت داده نشود، آنقدرها هم که باید از فواید سیر بهرمند نمی شوند
۱ – استفاده از سیر در قالب قرص سیر
قرص سیر یک راه حل برای خلاصی از بوی بدن سیر است اما مسلماً به اندازه خود سیر، مفید نخواهد بود. سیر خام، بهترین شکل سیر برای استفاده از قدرت درمانی این هدیه طبیعت است. قرص سیر، می تواند تا حدودی این فواید رو تأمین کند اما در سطحی بسیار کمتر از سیر خام. هر بار که با بو و طعم سیر خام به مشکل برخورد کردید، به یاد بیاورید که در ازای این بوی ناخوشایند، چه اثرات مفید و شگفت انگیزی برای سلامتی دارد.
۲ – سیر پخته
رایج ترین نوع استفاده از سیر در بین اکثر مردم، پختن سیر است زیرا به این شکل، طعم خوبی به غذاها می دهد. متأسفانه، پختن سیر باعث از بین رفتن آلیسین موجود در اون می شود. آلیسین، یکی از مهمترین ترکیبات موجود در سیر است. تنها راه فعال نگه داشتن آلیسین و استفاده بهینه از فواید اون، خرد کردن و مصرف سیر به صورت خام است.
۳ – مراقب باکتری های مفید موجود در دستگاه گوارش باشید
سیر، یک آنتی بیوتیک قوی است. این یعنی، اگر در مصرف سیر زیاده روی کنیم، باکتری های مفید دستگاه گوارش رو از بین می برد. این در حالیست که ما به این باکتری های مفید نیاز داریم. برای جلوگیری از این امر، بهتر است که سیر رو همراه با پروبیوتیک ها مصرف کنیم.
۴ – سیر کهنه و پیر
خواص سیر کهنه به اندازه سیر تازه نیست و بهتر است که از سیرهای جوان استفاده کنیم. برای تشخیص اینکه آیا سیر تازه است یا نه، باید به نوار سبز رنگی که در وسط حبه سیر است، توجه کنیم. همچنین، همیشه سعی کنید که از سیرهای اورگانیک، استفاده کنید.
۵ – استفاده از مقادیر ناچیز سیر
با مصرف یک حبه سیر کوچک نمی توان به قدرت واقعی نهفته در سیر دست پیدا کرد. سیر در صورتی به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند که روزانه به میزان دو تا سه حبه با اندازه متوسط، مصرف شود.
۶- سیر تازه
همانطور که گفته شد، بهترین شکل مصرف سیر، استفاده از سیر تازه و خام است. اما اگر از طعم سیر خام خوشتون نمی آید، چند حبه سیر رو خرد و ریز کرده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید تا در هوای آزاد باقی بماند. سپس مقداری سس سیب یا هر نوع سس مشابه دیگر رو برای بهبود طعم به سیر خرد شده، اضافه کنید.
از زمان گذشته همواره گفته شده است که سیر خواص دارویی و پزشکی فراوانی دارد و آنتیبیوتیکی بسیار قوی محسوب میشود که سرشار از آنتیاکسیدان است و با بسیاری از بیماریها و عفونتها مبارزه میکند. بهترین زمان برای مصرف این ماده مفید صبح و با شکم خالی است.
این مرد که به مدت 2 ماه به طور ناشتا هر روز صبح با شکم خالی یک حبه سیر میخورد، بعد از دو ماه متوجه شد که عفونتهای باکتریایی و قارچی موجود در بدن او بهبود یافته است. پزشکان بعد از معاینه او به این نتیجه رسیدند که سیستم ایمنی بدن او در چند هفته گذشته به صورت چشمگیری تقویت شده بود.
معجزه خوردن یک حبه سیر با معده خالی + عکس
گفته میشود که سیر را به صورت ناشتا میل کنید تا مواد مغذی موجود در آن بتواند به بهترین شکل به بدنتان جذب شود. سیر سبب کاهش فشار خون میشود و میتوان آن را بهترین دارو برای کاهش فشار خون در نظر گرفت که هیچ اثر جانبی بر سلامتی ندارد.
از طرف دیگر سیر از تورم و التهاب جلوگیری میکند و بهترین دارو برای افرادی است که از آرتروز و التهابهای مفصلی رنج میبرند. نتایج مطالعات متعددی نشان داده است که خوردن سیر به طور ناشتا میتواند دردهای مفصلی و دردهای ناشی از آرتروز را به طور چشمگیری کاهش دهد.
واقعا که خیلی خاصیت داره من تجربشو دارم
یعنی صبح ناشتا حبه سیر بخوردیم و صبحانه نخوریم؟
بله
سیر هفتاد نوع بیماری رو رفع میکنه.
چه جالب..بد نیست یه امتحانی بکنیم
حیف که این نعمت خدارو بخاطر بعضیا که از بوی سیر اذیت میشن نمیشه مصرف کرد.حیف
اگه سیرو مثل قرص با اب بدون جویدن بخورن دیگه نگران بوش نباید باشن.
برای رفع بوی آن که دیگران اذیت می شوند چه کارکنیم؟ آیا آنرا بجویم یا آنرا درستی ببلعیم؟
Khordane sir baraye royesh moo tasiri dare be hamrahe ghaza ham aya mofide
کسانی ک بخوان استفاده کنن و دهانشون بوی بد هم نگیره ی حبه سیر رو با ی قاشق ماست ببلعند ، با غذا هم مفیده اما خاصیت مفیدش ناشتا بهتره
عرق هل بوی سیر رو از بین می برد 100% تضمینی
بعد از خوردن یک حبه سیر،کمی نعنا یا پونه بجوید و نگران بوی بد سیر نباشید.
سیر تازه و پیاز خام از چربی سوزهای قوی هستند. خواص بسیار زیاد دیگری هم دارند ولی فعلا برای من همین خاصیت چربی سوزی مهمترین ویژگی این دو اعجاز طبیعت است. البته بهتر است در مورد سیر و پیاز به جای چربی سوز بگوییم ذوب کننده چربی! برای همین سیر و پیاز باید جزیی از هر برنامه کاهش وزن و رژیم لاغری اصولی باشد.
ولی بوی تند و نامطبوع سیر و پیاز به محبوبیت آنها لطمه جدی زده است و همه ما از افرادی که دهانشان بوی سیر یا پیاز می دهد مشمئز می شویم و دوری می کنیم.
ولی خوشبختانه چند راه حل ساده برای مقابله با این بوی ناخوشایند وجود دارد:
یک. قبل از مصرف سیر یا پیاز آنها را خورد کنید و آنها را برای چند دقیقه در کاسه ای از روغن زیتون و لیموترش بگذارید. اگر لیمو ترش تازه در دست رس نباشد من از سرکه استفاده می کنم.
دو. اگر توانستید قبل از شروع به خوردن سیر و پیاز دهان خود را به عسل آغشته کنید.
سه. حبه های سیر را زیاد نجوید و سریعتر ببلعید. حتی می توانید حبه های ریز شده سیر را مستقیما ببلعید.
چهار. سیر را در شب بخورید تا از فرصت شب تا صبح برای کاهش بوی سیر بهره ببرید.
پنج. دفعات مسواک زدن را بیشتر کنید و از محلول های دهانشویه هم استفاده کنید. البته بخش عمده ای از بوی نامطبوع از طریق دستگاه گوارش وارد بازدم ما می شود و خود محوطه دهان تنها مقصر یک سوم از بوی سیر است.
شش: پس از مسواک سیب بخورید و کمی بیشتر آن بجوید تا بیشتر در محوطه دهان شما بماند.
هفت: چای سبز مصرف کنید. البته به جای نوشیدن سعی کنید چای را بمکید تا بیشتر در محوطه دهانتان باشد.
هشت. عسل بخورید.
ده. قبل از خواب و پس از مسواک چند قاشق ماست بخورید و ١ دقیقه در دهان خود نگه دارید. باکتری های مفید ماست تا صبح به جنگ بوی بد سیر و پیاز خواهند رفت.
یازده. پس از بیدار شدن مجددا مسواک + عسل + ماست را تکرار کنید.
دوازده. با وجود تمام این تدابیر اگر هنوز بوی سیر می دادید از آدامس استفاده کنید. من آدامس هندوانه یا تمشک تریدنت را پیشنهاد می کنم.
سیزده. اگر هنوز هم رفتار مخاطبانتان را عجیب ارزیابی می کنید بهتر است روزه سکوت بگیرید و اجازه بدهید سیر و پیاز با خیال راحت از بدن شما چربی زدایی و سم زدایی کند!
سلام علیکم ببخشید ازبرنامه ات خوشم آمد میخواستم وزنم کم کنم میشه کمکم کنید
متشکرم من مدتها ست ازروش خوردن سیر حبه وپیاز فراوان در غذا استفاده میکنم ودیگر طب سنتی بدینوسیله همچربی سوزی قوی داشتم هم یبوست مزمن حل کردم هم بدن را از میکروبها پاک کردم
این 13 راه خیلی مفید بوده.با تشکر
سلام ممنون از راهنمایتون.البته به این مطلب هم اشاره کنم که مصرف سیر به افزایش میزان گلبول های سفید بدن نیز کمک شایانی می کند.
ببخشید میشه بدونم تا چه مدت باید این روش بلعییدن سیر را ادامه دهم تا مسمر ثمر باشد ؟ اگه میشه راهنمایی کنید
اقا دمتون گرم خیلی خوشم اومد به خصوص راه آخر خیلی جالب بود!
من برای این که دهانم بوی سیر ندهد قبل از نهار سیر را در ماست رنده می کنم و سپس و آن را مخلوط می کنم و بدون آنکه بجوم می بلعم و پس از آن نهار می خورم عصر نیز میوه میخورم ساعت شش از اطرافیانم خواستم نظر بدن ر باره بوی دهانم کسی بوی سیر را احساس نکرد
سلام روش من برای از بین بردن بوی سیر خوردن یه دونه لیمو ترش با پوسته مهمه تا اینقدر پوستشو بجوید تا قشنگ له بشه بعد قورت بدید بوی سیر محور میشه و تنهایی چیزی که میمونه یه حس خوبه
سلام دوستان گرامی بوی سیر بیشتر از بدن خارج میشود تا از دهان شما وقتی سیرمیل کردید و به یک اطاق یا جایی وارد میشوید قبل از حرف زدن دیگران بوی سیر را متوجه میشوند زیرا سیر مستقیم درخون وارد میشود
طریقه مصرف ومقدار مصرف چه بصورت خام یاپخته جهت کم کرن فشارخون وبازشدن عروق پا چگونه است لطفا همینجا برام بنویسید
من شب و روز سیر میخورم…. یعنی دسته کم 2 بار در روز سیر و پیاز و سبزی های تند میخورم.
اما متاسفانه گاز روده ی بدی پیدا کردم ک خودم نمیتونم تنفس کنم.
باعرض سلام .واقعا مفید بود .کاملا قبول دارم بینهایت مفید برای چربی سوزی .من سیر رو با غذا شام چه پخته در غذا چه خام کنار غذا استفاده میکنم خوشبختانه خودم و همسرم اصلا مشکلی با بوی سیر نداریم چون عادت کردیم.یک شعاری داریم .سیر بخوریم بهتر از این که دارو بخوریم ….ممنونم
من هر دفعه سر ما میخوردم باید هفت هشت تایی پنیسیلین میزدم الان یک ساله هر دفعه سرما میخورم سیرخامو میجوم تا گلومو آتیش بزنه بعد یک هفته کاملا خوب میشم واقعا معجزه میکنه
سلام ببهترین راه برای رفع بوی سیر قرار دادن خورد شده سیر در لواشک ورقه ای و بلعیدن آن است .
با سلام و احترام. بنده از سیر رنده شده به مقدار کم و به مدت چندساعت جهت بازشدن سر جوش روی ناحیه پلکم استفاده کرردم که این کار منجر به ایجاد لکه مشابه لکه سوختگی و به رنگ تیره شده است. خواهشمند است اینجانب را جهت رفع لکه ایجاد شده روی پلک راهنمایی فرمائید. با سپاس فراوان