آشنایی با خواص و فواید برگ زیتون

آشنایی با خواص و فواید برگ زیتون

آشنایی با خواص و فواید برگ زیتون خواص برگ زیتون,فواید برگ زیتون,برگ زیتون درمانی,خاصیت برگ زیتون,خواص برگ زیتون درمانی,خواص برگ زیتون برای پوست,خواص برگ زیتون برای مو,خواص برگ زیتون برای جوانی,خواص برگ …

کالری و خواص مصرف مربا و کمپوت شلیل انجیری در دوران بارداری

کالری و خواص مصرف مربا و کمپوت شلیل انجیری در دوران بارداری

شلیل شلیل ,شلیل انجیری,شلیل شمس,شلیل سفید,شلیل شبرنگ,شلیل در بارداری,شلیل سبز,شلیل برای سگ,کالری شلیل سفید,درخت شلیل سفید,سم سفیدک شلیل,بیماری سفیدک شلیل توضیحاتی در مورد شلیل شلیل نوعی میوه از خانواده هلو است. گونه‌ای …

همه چیز درباره خواص داروئی چای كوهی

همه چیز درباره خواص داروئی چای كوهی

همه چیز درباره خواص داروئی چای كوهی خواص چای كوهی,فواید چای كوهی,چای كوهی درمانی,خاصیت چای كوهی,خواص چای كوهی درمانی,خواص چای كوهی برای پوست,خواص چای كوهی برای مو,خواص چای كوهی برای جوانی,خواص چای …

سیر

سیر ,خواص سیر,نحوه مصرف سیر,کاشت سیر,قورت دادن سیر خام,خواص سیر خام ناشتا,فواید سیر,مضرات سیر,خاصیت سیر

سیر , خواص سیر , نحوه مصرف سیر , کاشت سیر

توضیحاتی در مورد سیر

سیر یکی از گیاهان بسیار مفید و از راسته مارچوبه سانان است. ساقه این گیاه می تواند ۴۰ سانتی متر رشد کند و اصل این گیاه قسمت زیر زمینی آن است که حبه های این گیاه در آن وجود دارند. هر ساقه این گیاه می تواند بین ۵ تا ۱۲ حبه این گیاه محصول بدهد. این گیاه یکی از مفید ترین گیاهان روی زمین است به صورتی که برای درمان و جلوگیری از خیلی بیمارها مفید است. این گیاه سرشار از ویتامین های C ، B1 ، B2 و B3 می باشد. ضمن اینکه مواد مفیدی مانند کلسیم ، آهن ، پتاسیم و منیزیم هم درون خود جای داده است.در این مطلب از سایت جسارت در مورد سیر صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

سیر چیست

سیر (نام علمی: Allium sativum) گیاهی است از راسته مارچوبه‌سانان (Asparagales) از تیره نرگسیان و زیر تیره پیازیان (Alliaceae) و سرده سیر (Allium).

سیر و سرماخوردگی

در فصل‌های آنفلوآنزا و سرماخوردگی، بسیاری افراد از بیماری‌های ایجاد شده توسط باکتری‌ها رنج می‌برند. گفته می‌شود افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف‌تری هستند، بیش‌تر مستعد ابتلا به این بیماری هستند. و به گفته‌ی بسیاری مصرف این گیاه می‌تواند عملکرد محافظتی سیستم ایمنی را تقویت کند. مطالعه‌ای نشان داد مصرف روزانه‌ی این سبزی پرخاصیت ابتلا به آنفلوآنزا و سرماخوردگی را تا ۶۳٪ کاهش می‌دهد. بنابراین اگر مستعد ابتلا به این بیماری هستید، اضافه کردن این گیاه به رژیم غذایی‌تان می‌تواند مفید باشد. برای درمان سرماخوردگی با این گیاه به روش زیر عمل کنید. مواد لازم: – ۱ تا ۲ حبه این گیاه – ۱ قاشق غذاخوری عسل روش انجام کار: – این گیاه را له کنید و آن را به همراه عسل مصرف کنید. چند وقت یک بار می‌توان این درمان را انجام داد؟ مصرف ترکیب سیر و عسل را دو بار در روز تکرار کنید. این گیاه چگونه چنین تاثیری دارد؟ این گیاه ، یک ماده‌ی خوراکی عادی در هر آشپزخانه‌ای، به خاطر خواص مفید متعددی که برای سلامت انسان دارد، شناخته شده‌است. چند مطالعه نشان داده‌اند که می‌توان آن را برای مبارزه با سرماخوردگی نیز مورد استفاده قرار داد. این ماده‌ی خوراکی دارای ترکیبات ضد میکروبی و ضد ویروسی است که می‌توانند ویروس سرماخوردگی را از بین ببرند و علائم آن را کاهش دهند.

سیر , خواص سیر , نحوه مصرف سیر , کاشت سیر

سیر و درمان جوش

یکی از خواص سیر این است که می تواند برای درمان جوش و آکنه بسیار مفید عمل کند. این گیاه می تواند به عنوان یک درمانگر طبیعی موثر برای از بین بردن جای آکنه و جوش عمل کند. آنتی اکسیدان های موجود در این گیاه ضد باکتری هستند. و همین خاصیت باعث می شود که برای درمان آکنه و جوش های روی پوست تاثیر خوبی داشته باشد. برای این منظور باید این گیاه را از وسط نصف کنید و به صورت موضعی روی محل جوش و آکنه بمالید. در کنار راه های دیگر حتما این راه حل طبیعی را هم امتحان کنید.

گیاه سیر

این گیاه ، گیاهی است علفی و دائمی که ساقه آن تا ارتفاع ۴۰ سانتیمتر نیز می‌رسد. قسمت زیر زمینی آن متورم و مرکب از ۵ تا ۱۲ قطعه و محصور در غشاهای نازک و ظریف برنگ خاکستری مایل به سفید می‌باشد. برگ‌های آن باریک و نواری شکل به رنگ سبز تیره و گل‌های آن کوچک و صورتی رنگ که به صورت یک چتر در انتهای ساقه ظاهر می‌شود. سیر و پیاز رابطه‌ای نزدیک با هم دارند. بطور کلی ۲ نوع سیر وجود دارد: سیر آمریکایی بنام Greole نامیده می‌شود. این نوع سیر دارای پوست سفید بوده و از انواع دیگر قوی تر است. نوع تاهیتی که از بقیه درشت تر است و گاهی قطر آن به ۸ سانتیمتر می‌رسد.

تاریخچه سیر

به دستور خوفو، یکی از پادشاهان سلسله چهارم مصر باستان، یک پر این گیاه را روی بلندترین هرم جیزه حکاکی کردند. از این امر چنین برمی آید که مصریان به این گیاه جنبه الوهیت می‌دادند. سنگ نوشته‌ای که بر یکی از سنگ‌های اهرام مصر دربارهٔ خواص طبی و درمانی این گیاه باقی‌مانده آشکار می‌کند که هر روز صبح به کارگرانی که در بنای هرم کار می‌کردند یک پر این گیاه می‌خوراندند تا آن‌ها در مقابل بیماری مصون مانده و به آن‌ها برای ساختن چنین بنای عظیم و بلندی، دل و جرأت بخشد. یونانی‌ها، بر خلاف مصریان هر که را که بوی این گیاه می‌داد از معابد بیرون می‌انداختند. با این وجود عجیب این است که پهلوانان یونانی پیش از مسابقات المپیک یک دوره طولانی این گیاه مصرف می‌کردند. یهودیان و یونانیان و رومیان این گیاه را مثل نوشدارو می‌دانستند و مورد مصرف قرار می‌دادند و جالب توجه‌است بدانیم که نزد مردم چین که مقدار زیادی این گیاه مصرف می‌کنند موارد سرطانی بسیار کم دیده شده‌است. بر اساس نوشتار تاریخ نویس یونانی، هرودوت، نخستین شورش تاریخ بشر توسط کارگران معبد خوفو بخاطر قطع شدن جیره این گیاه آن‌ها به وقوع پیوسته است.

ترکیبات و مواد مغذی سیر

این گیاه سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامین‌های ب۱ ب۲ و ب۳ است. این گیاه یک آنتی‌بیوتیک طبیعی، ضد قارچ و ضد ویروس قوی است، این گیاه حاوی پتاسیم و ژرمانیوم دو ماده معدنی که موجب بهبود سلامتی می‌شوند می‌باشد. ترکیب سولفوری خود به ویژه آلیسین معروف است که اینها مواد شیمیایی گیاهی اصلی هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و به عنوان یک آنتی‌بیوتیک طبیعی عمل می‌کنند. عفونت‌های تنفسی را درمان می‌کند. برای تسکین دندان درد، سیر خام را روزی چند بار روی لثه و دندان بمالید. این گیاه له شده را روی زگیل قرار دهید تا از بین برود. برای درمان سینوزیت، چند حبه این گیاه له شده را در کره تفت دهید و با نان میل کنید. یک حبه این گیاه را ریز خرد کنید و با کمی آب میل کنید تا نفخ، یبوست و درد معده برطرف شود. سایر مصارف این گیاه شامل استفاده از آن برای درمان تب، سرفه، سردرد، شکم درد، احتقان سینوسی، نقرس، روماتیسم، هموروئید، آسم، برونشیت، تنگی نفس، فشار خون پایین، قند خون پایین، قند خون بالا و جای گزیدگی مار استفاده می‌شود. همچنین از این گیاه برای مبارزه با استرس و خستگی و حفظ سلامت کبد نیز استفاده می‌گردد. مالیدن این گیاه بر روی گل مژه و جوش پلک چشم باعث برطرف شدن آن‌ها می‌شود. این گیاه از جمله سبزیجاتی است که باعث پیش‌گیری از بسیاری از سرطان‌ها می‌شود. مانع از بروز سرطان روده بزرگ، سینه، معده، پروستات و مثانه می‌شود. برای افرادی که مبتلا به پرکاری تیروئید هستند، مفید است زیرا یک منبع سرشار از ید است.

صادر کردن سیر

سالانه حجم زیادی از این گیاه ایران به سایر کشورها از جمله روسیه، ترکمنستان ، آذربایجان، اوکراین و عراق صادر می‌شود. به عنوان مثال در ۷ ماههٔ اول سال ۱۳۹۵ خورشیدی، بیش از ۲۶۰۰ تن این گیاه از ایران صادر شده‌است. ارزش این میزان از صادرات حدود ۲٫۲ میلیون دلار آمریکا است

سیر و کاهش فشار خون

چینی ها قرن هاست که برای پائین آوردن فشار خون از این گیاه استفاده می کنند. هر ساله افراد زیادی به خاطر بیماری‌های قلبی عروقی مانند سکته و حمله قلبی جان خود را از دست می‌دهند و فشار خون بالا یکی از عوامل اصلی ایجاد این بیماری‌ها است. مصرف این سبزی پرخاصیت فشار خون را در افراد مبتلا به فشار خون بالا، به شدت کاهش می‌دهدمطالعه‌ای نشان داد مصرف ۶۰۰- ‍۱۵۰۰ میلی‌گرم عصاره این گیاه می‌تواند فشار خون را برای یک دوره‌ی ۲۴ هفته‌ای کنترل کند. مطالعات نشان می‌دهد عصاره یا مکمل این گیاه به اندازه‌ی آتنولول موثر است، دارویی که فشار خون بالا را درمان می‌کند. افرادی که به پرفشاری خون مبتلا هستند می‌توانند پس از مشورت با پزشک‌شان این سبزی پرخاصیت را به رژیم غذایی روزانه‌شان اضافه کنند. برای استفاده از این گیاه به عنوان داروی فشار خون می توانید به دستور زیر عمل کنید. مواد لازم: ۲ حبه این گیاه مقداری آب دو حبه این گیاه را بکوبید. آن را ببلعید. شما همچنین می‌توانید این گیاه را به شکل پخته بخورند. سیر خام جریان خون را بهبود می‌بخشد و فشار وارده بر قلب را کاهش می‌دهد. اگر نمی‌توانید سیر خام مصرف کنید، این کاری است که می‌توانید انجام دهید؛ به ۱ قاشق غذا خوری آب چند قطره آب سیر تازه اضافه کنید. دو بار در روز از آن بنوشید.

کاهش کلسترول با سیر

سیر , خواص سیر , نحوه مصرف سیر , کاشت سیر

همه می‌دانیم که پیروی از یک رژیم مملو از کلسترول ما را در معرض خطر کلسترول بالا قرار می‌دهد. سطح کلسترول بالا یکی از محرک‌های اصلی ایجاد بیماری‌های قلبی است. یکی از راه‌های کاهش سطح کلسترول مصرف این گیاه است. گفته می‌شود مصرف روزانه‌ی مکمل این گیاه کلسترول کل و کلسترول ال‌دی‌ال را تا ۱۵٪ کاهش می‌دهد. این سبزی پرخاصیت تنها کلسترول ال‌دی‌ال (بد) را کاهش می‌دهد و بر سطح کلسترول اچ‌دی‌ال (خوب) تاثیری ندارد. پس مصرف این گیاه مقدر کلسترول خون را پائین می آورد . یعنی مقدار LDH را کاهش می دهد. مقدار مصرف آن برای این منظور ۳۰ گرم در روز است . جالب است که با مصرف این سبزی پرخاصیت در چند ماه اول مقدر کلسترول ممکن است بالا رود و این بدین علت است که کلسترول از داخل نسوج خارج شده و داخل خون می شود که از آنجا دفع گردد بعد از اینکه کلسترول بحالت نرمال رسید باید برای نگهداری آن روزی نصف سیر‌ خام مصرف کرد .

سیر و درمان کورک

مصرف روانه این گیاه می تواند بسیاری از مشکلات پوستی شما را درمان کند و در زمینه درمان کورک های روی بدن هم بسیار مفید عمل می کند چرا که دارای خواص ضد باکتری قدرتمندی است. یک مطالعه که در سال ۲۰۱۴ در Journal of Microbiology Jundishapur منتشر شد، تاثیر شگفت‌انگیز عصاره‌ی سیر را روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس که علت اصلی بروز کورک است، نشان داد. بنابراین، می‌توانیم باور داشته باشیم که سیر می‌تواند به ما کمک کند تا به طور مؤثر و طبیعی از شر کورک خلاص شویم. روش استفاده از سیر جهت درمان کورک: – ۲ تا ۳ حبه سیر را له کنید و آب آن را بگیرید. – آب سیر را روی کورک بمالید. – اجازه بدهید چند دقیقه بماند و بعد آن را با آب شستشو دهید. – این روش درمانی را دو تا سه بار در روز تکرار کنید.

التیام زخم با سیر

یکی از برجسته‌ترین نام‌هایی که در فهرست درمان‌های خانگی طبیعی برای درمان زخم به چشم می‌خورد، نام این گیاه است. این گیاه با خواص قدرتمند ضد قارچی و ضد باکتری‌اش تقریبا به التیام تمام زخم‌های خفیف کمک می‌کند. روش کار با این گیاه همیشه آسان است. مواد مورد نیاز الف. سیر: ۳ حبه ب. الکل رقیق شده: ۱ فنجان دستورالعمل الف. سه حبه سیر را خرد، و با الکل رقیق شده مخلوط کنید. ب. اجازه‌ دهید این ترکیب ۲ الی ۳ ساعت به حال خود بماند. سپس آن را از صافی عبور دهید. پ. پارچه‌ی تمیزی را به این ترکیب آغشته کنید و روی زخم بمالید. ت. این کار را روزی یک یا دو بار انجام دهید تا زخم‌تان به تدریج بهبود یابد. سیر برای التیام زخم ها بسیار موثر و بدون ضرر است. از این رو، استفاده از این گیاه به عنوان یکی از بهترین درمان‌های خانگی و طبیعی برای درمان زخم ها بسیار توصیه می‌شود.

کاهش خر و پف با سیر

پژوهشگران بیان میکنند که مصرف خوراکی‌های تندی مثل سیر، پیاز، ترب کوهی خر و پف را کاهش می‌دهد. دلیل احتمالی این مسئله ممکن است این باشد که چنین خوراکی‌هایی به خشک ماندن مسیر هوا و مجاری بینی کمک می‌کنند، و از این طریق تجمع مخاط‌هایی را که باعث انسداد سینوس می‌شوند، کاهش می‌دهند. اگر انسداد سینوس عامل خر و پف باشد، با مصرف سیر ممکن است مشکل‌تان برطرف شود. با وجود این، برخی از متخصصان داروهای گیاهی معتقدند سیر حتی می‌تواند خر و پف ناشی از آپنه‌ی خواب را درمان کند، زیرا این حبه‌ی پر خاصیت لوزه‌های بزرگ شده و هم‌چنین التهاب دستگاه تنفسی را تسکین و کاهش می‌دهد. به هر حال، سیر برای سلامتی مفید است و مصرف آن عوارض جانبی چندانی به همراه نخواهد داشت.راه‌های استفاده از سیر به عنوان درمان خانگی خروپف الف. ترجیحا قبل از خواب سیر خام بجوید. با وجود این، شاید بسیاری از افراد این روش را نپذیرند زیرا جویدن سیر خام نه تنها خودتان را اذیت می‌کند بلکه هم بسترتان را نیز آزار می‌دهد! ب. راه بهتر برای مصرف سیر، افزودن آن به غذاها است. برای مثال، سیر خام را خرد کنید و با کره مخلوط نمایید و سپس آن را روی نان بمالید و نوش جان کنید؛ هم‌چنین از سیر خام می‌توانید در سس سالاد نیز استفاده نمایید.

سیر و آلزایمر

زوال عقل و آلزایمر مشکلات ذهنی مرتبط با فراموشی هستند. سالمندان در برابر این بیماری‌ها آسیب‌پذیرتر هستند. وقتی پیر می‌شوید، فراموشی امری عادی است. اما در موارد شدیدتر، فراموشی بر فعالیت‌های روزانه تاثیر منفی می‌گذارد. در برخی مراحل زوال عقل و آلزایمر فقط می‌توان از پیشرفت آنها جلوگیری کرد. بهترین کار آن است که با سالم غذا خوردن، ورزش منظم، و دوری از استرس، از ایجاد این بیماری‌ها جلوگیری کنید. در این موارد مصرف خوراکی‌های سرشار از آنتی‌اکسیدان توصیه می‌شود. یکی از این خوراکی‌ها سیر‌ است. می‌توانید به هرکدام از خوراکی‌ها یا سالادهایتان یک حبه سیر اضافه کنید. اما برای کسب نتایج بهتر، باید مقدار بیش‌تری از این سبزی پرخاصیت مصرف کنید زیرا آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان بدن را افزایش می‌دهد.

سیر و رشد مو

این گیاه به تقویت رشد مو کمک‌کرده و موی شما را نرم‌تر می‌کند. زمانی که این گیاه با روغن‌ها ترکیب‌شود، موی‌تان را نرم‌کرده و بافت کلی آن را بهبودمی‌بخشد و از طرفی باعث کاهش آسیب های محیطی به موهایتان می شود و موخوره موهایتان را کاملا از بین می برد. مواد موردنیاز – ۱۰ حبه سیرهای درشت – ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون – فنجان روغن نارگیل – ۱ قاشق غذاخوری روغن جوجوبا – ۴ قطره روغن درخت چای – حوله گرم مدت‌زمان – ۲۰ دقیقه فرآیند – این گیاه را پوست‌کنده و در غذاساز بریزید تا خمیر نرمی به‌دست بیاید. روغن زیتون را به خمیر اضافه‌کرده و چند دقیقه دیگر در غذاساز بگذارید. – تکه‌های این گیاه را با یک صافی از روغن زیتون سیردار جداکنید. روغن را در شیشه بریزید. – بقیه مواد را در این شیشه بریزید و خوب هم‌بزنید. – ۲-۳ قاشق غذاخوری از این ترکیب روغنی برداشته و بر پوست سر و موی‌تان بگذارید. – بر نوک موهای‌تان تمرکزکنید چر ا که آنها آسیب‌دیده‌ترین قسمت هستند. – وقتی همه موهای‌تان با روغن پوشانده‌شد، سرتان را با یک حوله گرم ببندید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند. – موهای‌تان را با یک شامپوی غیرسولفاته ملایم بشویید. به موهای‌تان نرم‌کننده بزنید. – اجازه‌دهید موی‌تان خشک شود.

خواص سیر برای پوست

ورزشکارانی که باید ورزش‌های به شدت دشوار انجام دهند، باید این گیاه را به رژیم روزانه‌شان اضافه کنید. این گیاه یکی از قوی‌ترین موادی است که می‌تواند عملکرد ورزشی را به طرز چشم‌گیری ارتقا دهد. این سبزی پرخاصیت نه تنها امروزه توسط ورزشکاران مصرف می‌شود، بلکه در فرهنگ‌های باستان توسط کارگران استفاده می‌شد تا خستگی‌شان را کاسته و ظرفیت کاری‌شان را افزایش دهد. در یونان باستان، به ورزشکاران المپیک مکمل این سبزی پرخاصیت می‌دادند. مطالعات بسیاری از این امر پشتیبانی می‌کنند. بیماران قلبی پس از ۶ هفته مصرف روغن سیر، کاهش چشم‌گیر ضربان قلب و بهبود ظرفیت ورزشی را تجربه کردند.

سیر و ورزش

ورزشکارانی که باید ورزش‌های به شدت دشوار انجام دهند، باید این گیاه را به رژیم روزانه‌شان اضافه کنید. این گیاه یکی از قوی‌ترین موادی است که می‌تواند عملکرد ورزشی را به طرز چشم‌گیری ارتقا دهد. این سبزی پرخاصیت نه تنها امروزه توسط ورزشکاران مصرف می‌شود، بلکه در فرهنگ‌های باستان توسط کارگران استفاده می‌شد تا خستگی‌شان را کاسته و ظرفیت کاری‌شان را افزایش دهد. در یونان باستان، به ورزشکاران المپیک مکمل این سبزی پرخاصیت می‌دادند. مطالعات بسیاری از این امر پشتیبانی می‌کنند. بیماران قلبی پس از ۶ هفته مصرف روغن سیر، کاهش چشم‌گیر ضربان قلب و بهبود ظرفیت ورزشی را تجربه کردند.

بیشتر بخوانید : پیازپیازچهزنجبیلموسیرسیر کوهی

آخرین بروز رسانی در : شنبه 13 مرداد 1397
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.