معجزه آویشن برای پوست

معجزه آویشن برای پوست

معجزه آویشن برای پوست خواص آویشن,فواید آویشن,آویشن درمانی,خاصیت آویشن,خواص آویشن درمانی,خواص آویشن برای پوست,خواص آویشن برای مو,خواص آویشن برای جوانی,خواص آویشن برای بارداری,خواص خوردن آویشن,فواید آویشن خام,فواید آویشن پخته

رفع بوی بد دهان با اسطوخودوس

رفع بوی بد دهان با اسطوخودوس

رفع بوی بد دهان با اسطوخودوس خواص اسطوخودوس,فواید اسطوخودوس,اسطوخودوس درمانی,خاصیت اسطوخودوس,خواص اسطوخودوس درمانی,خواص اسطوخودوس برای پوست,خواص اسطوخودوس برای مو,خواص اسطوخودوس برای جوانی,خواص اسطوخودوس برای بارداری,خواص خوردن اسطوخودوس,فواید اسطوخودوس خام,فواید اسطوخودوس پخته

خواص و مضرات مصرف دمنوش گزنه برای مو و دیابت چیست

خواص و مضرات مصرف دمنوش گزنه برای مو و دیابت چیست

گزنه گزنه ,گزنه برای مو,گزنه چیست,گزنه خواص,گزنه و دیابت,گزنه+خواص دارویی,گزنه برای دیابت,گزنه برای مو خوبه,گزنه برای موخوره,فواید گزنه برای مو توضیحاتی در مورد گزنه گزنه با نام علمی  Urtica ، نام سردهای …

گوجه سبز

گوجه سبز ,گوجه سبز به انگلیسی,گوجه سبز به المانی,گوجه سبز در بارداری,گوجه سبز کالری,گوجه سبز قرمز,گوجه سبز English,گوجه سبز یا آلوچه

گوجه سبز , گوجه سبز و لاغری , گوجه سبز در بارداری , گوجه سبز کالری

توضیحاتی در مورد گوجه سبز

گوجه سبز خوشمزه و آبدار از نظر گیاه‌شناسی به تیره‌ی رزاسه یا گل سرخیان از میوه‌های آلویی از نوع پرانوس تعلق دارد. دیگر میوه‌های پرانوس شامل هلو، شلیل، بادام، و آلوی سیاه است. از دیرباز مردم خاور میانه و آسیا از خواص گوجه سبز تازه و ترش لذت می‌برند. گوجه سبز در این مناطق به‌طور خام یا کمپوت مصرف می‌شود.در این مطلب از سایت جسارت در مورد گوجه سبز صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

گوجه سبز یا آلوچه

گوجه‌سبز یا آلوچه نام درختی است از تیرهٔ گل سرخیان که میوهٔ آن کوچک و آبدار، دارای پوست نازک به رنگ سبز یا سرخ و یک هستهٔ سخت است. البته آلوچه نامیدن گوجه‌سبز غلط است زیرا آلوچه در واقع نوع کوچکتر گوجه سبز و ترش تر از آن است.بر پایهٔ نوشته‌های قدیمی، نژاد این گیاه قدمت ۲۰۰۰ ساله دارد و چینی‌ها اولین کسانی بودند که به کشت آن اقدام کردند. [نیازمند منبع] گفته می‌شود که این گیاه از طریق سوریه یا ایران به یونان آورده شده‌است. درختان گوجه سبز در نواحی معتدل بهترین رشد را دارند و در آب و هوای ملایم به رنگ‌های ارغوانی، قرمز، نارنجی، زرد و سبز روشن در می‌آیند. آب و هوای سرد باعث ایجاد رنگ قهوه‌ای و ظاهر نامطلوب میوهٔ گوجه سبز می‌شود و در طعم آن نیز تأثیرگذار است. این میوه به سرعت می‌رسد و مدت نگهداری آن در یخچال ۴ روز است. گوجه سبز به صورت تازه و پخته در خورش‌ها مصرف می‌شود. این میوه غنی از ویتامین C، اسید مالیک، اسید سیتریک است. مصرف زیاده از حد گوجه سبز باعث نفخ معده می‌شود. این میوه طعمی ترش دارد و سفت و ترد است و در میان ایرانیان اغلب با نمک به عنوان تنقلات مصرف می‌شود. درخت این میوه در بیشتر نواحی ایران بخصوص شمال غربی ایران تکثیر و برداشت می‌شود گوجه سبز اصلاح شده از نوع بادامی در شهر سردرود از رونق زیادی برخوردار است.

ارزش غذایی گوجه سبز

ارزش غذایی ۱۰۰ گرم گوجه سبز کربوهیدرات ۵۲/۸ گرم، چربی ۸۴/۲ گرم، پروتئین ۶/۱ گرم، فیبر خام ۵/۰ درصد. با مصرف ۱۰۰گرم گوجه سبز، ۵ درصد ویتامین آ ،۱/۲ درصد ویتامینB۱ (تیامین)، ۹/۱ درصد ویتامین B۲ (ریبوفلاوین)، ۸/۲ درصد نیاسین، ۱۳ درصد ویتامین C، ۵/۱ درصد کلسیم، ۲/۲ درصد فسفر، ۵ درصد آهن و ۶/۳ پتاسیم مورد نیاز در روز تأمین می‌شود.

خواص درمانی گوجه سبز

CULPEPES، گیاه‌شناس معروف قرن ۱۷ عقیده داشت که مصرف گوجه سبز برای بهبود طعم دهان مفید است و پختن برگ‌های درخت گوجه سبز در سرکه می‌تواند در درمان کرم‌های حلقوی مؤثر باشد. از خواص دیگر این میوه، خاصیت مسهلی آن است که به خوبی شناخته شده‌است. همچنین اثرات منحصر به فرد آن شامل کاهش فشار خون و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملکرد معدی- روده‌ای است. گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می‌شود، از این رو می‌تواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد. این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول و سرطان دارد. اسید بنزوئیک، ترکیبی است که خاصیت ضد میکروبی دارد. این ماده به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد. همچنین، بعضی از تحقیقات بیانگر خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی این میوه هستند. مطالعات نشان می‌دهد که این میوه می‌تواند در درمان تومورها مؤثر باشد. همچنین به دلیل وجود اسید اسکوربیک برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می‌شود.

گوجه سبز , گوجه سبز و لاغری , گوجه سبز در بارداری , گوجه سبز کالری

گوجه سبز محصول نارس درخت آلو

گوجه سبز محصول طبیعی نارس درخت آلو است. این خوراکی غنی از ویتامین C، و حاوی مقدار زیادی فیبر است. مصرف روزانه‌ی گوجه سبز (در فصل برداشت این خوراکی محبوب) به پاکسازی روده‌ها و بهبود فرآیند گوارش غذا کمک می‌کند. گوجه سبز غنی از فیبر، ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، فسفر، و مواد شیمیایی گیاهی است. زمان برداشت گوجه سبز زمانی است که آلو هنوز نارس و سفت باشد. مصرف گوجه سبز به همراه مقدار اندکی نمک بسیار محبوب و پرطرفدار است. هم‌چنین از گوجه سبز به عنوان یکی از مواد لازم برای تهیه‌ی خوراکی‌هایی نظیر ماست منجمد، و انواع پای‌ها و کیک‌ها استفاده می‌شود. به علاوه، این میوه‌ی پرطرفدار برای تهیه‌ی چوب شور و نوشیدنی‌ها نیز استفاده می‌شود، زیرا دارای طعم تند و تیز و البته، دلپذیری است. معمولا گوجه سبز در طول فصل بهار در دسترس قرار می‌گیرد. و افراد از خوردن پر سر و صدای گوجه سبزهای ترش به عنوان تنقلات لذت می‌برند و گاهی آن را در نمک غوطه‌ور می‌کنند.

گوجه سبز و شب کوری

یکی دیگر از فواید مصرف گوجه سبز برای سلامتی، کمک به درمان شب کوری است. این بیماری غالبا به دلیل کمبود شدید ویتامین A در بدن ایجاد می‌شود. از آن‌جا که گوجه سبز غنی از ویتامین A است، مصرف مرتب آن می‌تواند به درمان شب کوری کمک کند. ویتامین A به حفظ سلول‌های چشم کمک می‌کند و باعث بهبود سلامت چشم می‌شود.

طعم گوجه سبز

طعم گوجه سبز ترش است و در مصرف آن باید کمی احتیاط کرد. این میوه، برای اولین بار در کشور فرانسه کاشت شد و ارزش غذایی بالایی برای مردم آن منطقه داشت، سپس به تدریج در سراسرجهان کشت شد. گوجه سبز، یک گونه آلوی وحشی با میوه های سبز و بومی آسیای صغیر است. گوجه سبز حاوی مقدار زیادی پروتئین، چربی (روغن)، انواع کربوهیدرات ها و نمک های معدنی، اسید های ارگانیک سبز شامل اسید سیتریک، اسید مالیک، تانیک اسید، اسید بنزوئیک، اسید تارتاریک و غیره است و این مواد خواص گوجه سبز را برای رفع تشنگی، تحریک اشتها و از بین بردن خستگی دو چندان می کند. میزان مصرف گوجه سبز بستگی به شرایط سیستم گوارشی افراد دارد و در هر حال مصرف بالای آن می تواند سبب دل درد و یا نفخ شدید شود. به همین دلیل توصیه می شود گوجه سبز را همراه با آب مصرف کنید.

تفاوت گوجه سبز با آلوچه

اصطلاح گوجه سبز در میان افراد رایج شده و در حقیقت اسم صحیح آن آلو سبز است . گوجه سبز و آلو سبز از نظر ظاهری هم کاملا با هم فرق می کنند. گوجه سبز، همان گوجه کال و نارس است که دارای دانه های ریز زیاداست و آلو سبز به صورت تک دانه و آلوی نارس و خام است.

مصرف گوجه سبز در بارداری

مصرف گوجه سبز برای مادران باردار مشکلی ایجاد نمی کند به شرطی که نمک فراوان به آن اضافه نشود و در مصرف آن زیاده روی نشود. این میوه بر اشتهای مادر بادار تاثیر گذاشته و با انواع ویتامین های A ، C و K سبب افزایش و تقویت سیستم ایمنی مادر در هنگام بارداری می شود. گوجه سبز به علت قند پایین برای درمان دیابت بارداری موثر است.گوجه سبز حاوی ویتامین های زیادی از جمله ویتامین A و C بوده و مصرف آن باعث رشد مناسب کودک می شود. هر چند شواهد قطعی در تاثیر گذاری گوجه سبز بر زیبایی جنین وجود ندارد اما مصرف گوجه سبز با دارا بودن ویتامین آ، در دوران بارداری، سبب افزایش سلامت چشم جنین شده و از نقص ها و مشکلات احتمالی در جنین جلوگیری می کند.

تاثیر گوجه سبز روی جنین

فواید خوردن گوجه سبز برای مادران باردار: مصرف استاندارد این میوه در صورت نداشتن حساسیت به آن در دوران بارداری بلا مانع بوده و باعث افزایش اشتهای مادر و دریافت ویتامین های مورد نیاز رشد جنین می شود، اما زیاده روی در مصرف آن می تواند باعث رانش مزاج و به دنبال آن از دست دادن آب بدن مادرو بروز مشکلات سلامتی برای جنین شود. گوجه سبز حاوی ویتامین های A ،C و K است که هر کدام مزایای سلامتی منحصربفردی برای بدن دارند. ویتامین A به حفظ سلول های چشم کمک می کند و باعث افزایش سلامت چشم می شود، این ویتامین همچنین از بروز نقص فیزیکی در جنین جلوگیری می کند. ویتامین C موجود در این میوه خوش طعم نیز برای افزایش سیستم ایمنی بدن زنان باردار و ویتامین K برای جلوگیری از لخته شدن خون که می تواند باعث خونریزی و سقط جنین شود بسیار مفید است.

گوجه سبز , گوجه سبز و لاغری , گوجه سبز در بارداری , گوجه سبز کالری

گوجه سبز و آلرژی

آلرژی به گوجه سبز: میوه های نوبرانه مثل گوجه سبز و چغاله بادام به علت این که اغلب به صورت کال چیده می شوند و فرایند رسیدن را طی نکرده اند، در همین فهرست قرار می گیرند. معمولا سم پاشی این میوه ها از آنجا که هنوز اثرات آن کاملا برطرف نشده هم می تواند به عنوان یک عامل حساسیت زای مضاعف عمل کند. دیگر سبزی ها و میوه های بهاری مثل گوجه فرنگی، بادنجان، هلو و حتی زردآلو هم می توانند همین مسائل را ایجاد کنند. این حساسیت ها گاهی به صورت حساسیت های پوستی مثل اگزما، سرخ شدن و خشک شدن، ترک خوردن یا خارش شدید پوست ظاهر می شوند. نشانه های دیگر حساسیت ناشی از میوه های بهاری سوزش و خارش در کام و روی سطح زبان است. حتی بروز آفت در حفره دهان هم گاهی به این حساسیت ها نسبت داده می شود. به طور کلی در برخورد با این حساسیت ها یعنی حساسیت به میوه های بهاری یا خوراکی ها، حذف، بهترین راه درمان است.

مضرات گوجه سبز

مضرات گوجه سبز: بالا بودن میزان اسید در گوجه سبز باعث ایجاد معده درد، سوزش معده یا حتی ریفلاکس در افراد مبتلا به ناراحتی های معده می شود. توجه داشته باشید، مصرف زیاد گوجه سبز باعث نفخ معده می شود. ترش و اسیدی بودن گوجه سبز باعث ساییده شدن موقتی مینای دندان و احساس درد خاصی در دندآن ها می شود.

احتیاط در مصرف گوجه سبز

هشدارهای مهم در مصرف گوجه سبز: این میوه اگر نشسته و آلوده باشد، احتمال ابتلا به بیماری های عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسمومیت های غذایی را مطرح می سازد. گوجه سبز طبع سردی دارد و بهتر است آن را با گلپر مصرف کنید. هسته گوجه سبز کال، دارای ترکیب های سمی خطرناکی است و هرگز نباید آن ها را خورد.

نگهداری از گوجه سبز

نگهداری گوجه سبز: گوجه سبزهای نرسیده را می توان در دمای اتاق نگهداری کرد. میوه رسیده را تنها به مدت چند روز و در یخچال می توان به خوبی حفظ نمود. بهترین روش برای نگهداری آن، تهیه مرباست. با همه خوبی های گوجه سبز و مزایای سلامتی این میوه متخصصین تغذیه توصیه می کند از مصرف بیش از حد گوجه سبز جلوگیری شود و زنان باردار با مشورت پزشک و در نظر گرفتن شرایط بدنی خود آن را مصرف نمایند.

استفاده از گوجه سبز در غذا

عده ای به گوجه سبز علاقه وافری دارند و نه تنها تمایل دارند که آن را به صورت خام و همانند سایر میوه ها مصرف کنند و در سبد میوه خود قرار دهند بلکه با گوجه سبز غذاهای متعددی نیز پخت می کنند. از جمله غذاهایی که می توان در آن از گوجه سبز استفاده کرد انواع آش ها و خورش هایی مثل خورش گوجه است. همچنین از این میوه می توان به عنوان طعم دهنده و ترش مزه کردن غذاها و جایگزین نمک استفاده کرد. قرار دادن چند عدد گوجه سبز در خورشت هایی مثل بادمجان و مرغ طعم دلنشین تری به این غذاها می دهد. حتی می توان گوجه سبزهایی که مدتی مانده و نرم و یا شل شده را به عنوان آلو در خورشت آلو استفاده کرد.

همه چیز درباره گوجه سبز

هانیه ناصری کارشناس ارشد گیاهان دارویی با اشاره به رونق بازار میوه‌ها و گیاهان خودرو در فصل بهار گفت: یکی از میوه‌های فصل بهار که طرفداران بسیاری هم دارد گوجه سبز است که خواص بسیاری داشته و مصرف آن توصیه می‌شود. وی با بیان اینکه گوجه سبز باعث تعادل اسید معده می‌شود، گفت: این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند سرطان و چربی خون بالا داشته و در مقابله با میکروب‌ها و عفونت‌ها موثر است. ناصری افزود: فیبر موجود در گوجه سبز باعث بهبود سیستم گوارشی می‌شود و این میوه به خاطر داشتن ویتامین C. بالا نقش آنتی اکسیدان دارد. وی یادآور شد: خشک شده این میوه نیز که دارای فیتونوترینت است کارکرد آنتی اکسیدانی دارد و برای درمان اعصاب و کم خونی مفید است. ناصری مصرف گوجه سبز را برای درمان بیماری نقرس، روماتیسم و تصلب شرایین مفید دانست و افزود: این میوه همچنین ادرارآور است و عملکرد کلیه‌ها را تنظیم می‌کند. وی گوجه سبز را منبع ویتامین‌های گروه B. عنوان کرد و افزود: مصرف گوجه سبز باعث کاهش استرس و افسردگی شده و برای سلامتی پوست و اعصاب نیز مفید است. این کارشناس ارشد گیاهان دارویی افزود: همچنین گوجه سبز در سوخت وساز طبیعی کربوهیدرات، چربی و پروتئین نقش مؤثری دارد. وی در ادامه در خصوص مصرف گوجه سبز بدون شستن و ضدعفونی کردن آن هشدار داد و افزود: این میوه اگر نشُسته و آلوده باشد، احتمال ابتلا به بیماری‌های عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسمومیت‌های غذایی را ممکن می‌سازد. ناصری خاطرنشان کرد: همچنین گوجه سبز طبع سردی دارد و بهتر است با گُلپَر مصرف شود. وی یادآور شد: هسته گوجه سبز کال، دارای ترکیب‌های سمی خطرناکی است و هرگز نباید آن‌ها را مصرف کرد. این کارشناس ارشد گیاهان دارویی همچنین در خصوص مصرف بسیار گوجه سبز هشدار داد و افزود: بالا بودن میزان اسید در گوجه سبز باعث ایجاد معده‌درد، سوزش معده و حتی ریفلاکس در افراد مبتلا به ناراحتی‌های معده می‌شود وی افزود: همچنین مصرف زیاد گوجه سبز باعث نفخ معده می‌شود و ترش و اسیدی بودن آن نیز باعث ساییده شدن موقتی مینای دندان و احساس درد خاصی در دندان‌ها می‌شود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 17 شهریور 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.