خواص بهار نارنج برای قاعدگی و پیش قاعدگی و پریود

خواص بهار نارنج برای قاعدگی و پیش قاعدگی و پریود

خواص بهار نارنج برای قاعدگی در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم روی خواص بهار نارنج برای قاعدگی صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. همانطور که …

عوارض و درمان گیاهی و قطعی فلج بلز شدید و خفیف چیست

عوارض و درمان گیاهی و قطعی فلج بلز شدید و خفیف چیست

فلج بلز فلج بلز ,فلج بلز چیست؟,فلج بلز-فیزیوتراپی,فلج بلز پالسی,فلج بلز خفیف,فلج بلز چیست,فلج بلز مسری است,فلج بلز نی نی سایت,فلج بلز و طب سوزنی,فلج بلز شدید توضیحاتی در مورد فلج بلز …

اثرات و عوارض مصرف قرص ژنی ترت برای جوش

اثرات و عوارض مصرف قرص ژنی ترت برای جوش

قرص ژنی ترت قرص ژنی ترت ,قرص ژنی ترت برای چیست,قرص ژنی ترت چیست,قرص ژنی ترت,قرص ژنی ترت برای جوش,قرص ژنی ترت ایزوترتینوئین,قرص ژنی ترت یا راکوتان,قرص ژنی ترت برای چیه توضیحاتی …

درمان استرس با طب سنتی

 درمان استرس با طب سنتی ،رفع استرس با طب سنتی،درمان استرس شدید با طب سنتی،درمان استرس و اضطراب با طب سنتی،درمان استرس و اضطراب شدید با طب سنتی

درمان استرس با طب سنتی ، روش درمان استرس با طب سنتی ، درمان استرس در طب سنتی

 

 استرس و اظطراب

به بیان دیگر اضطراب احساس عصبی بودن است یا احساس ترس است و استرس معمولا پاسخ فیزیکی به آنچه است که شما احساس می کنید یا از آن می ترسید.♥ در واقع این دو واژه متفاوت اما مکمل هم هستند ولی در بسیاری موارد به جای هم استفاده می شوند. علائم بروز آن معمولا به این صورت است که در زمان اضطراب، ضربان قلب افزایش می یابد، تنفس تندتر می شود و ماهیچه ها سفت می شوند. در حقیقت با بروز این علائم بدن خود را برای مواجهه با موقعیت های استرس زا آماده می کند.به طور کلی، اضطراب رایج ترین اختلال روانی در دنیا است، به عنوان مثال در آمریکا حدود ۱۸% از مردم از اختلالات اضطراب رنج می برند. همچنین در بین دو جنس نیز زنان دو برابر بیشتر از مردان در معرض بروز این اختلال روانی قرار دارند. در بسیاری از موارد هم مطالعات نشان داده است که مشکلات مالی و یا عدم احساس موفقیت در زندگی می تواند زمینه ساز بروز این بیماری باشد. لذا درمان اضطراب موضوعی مهم برای سلامت جامعه است.در این مطلب از سایت جسارت در مورد روش های کاهش و درمان استرس با طب سنتی و گیاهان دارویی صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

درمان استرس با طب سنتی

استرس چیز خاصی نیست و استرس در واقع بخش عادی زندگی هست و اگر به اندازه باشد می‌تواند باعث ارتقاء شغلی و موفقیت‌های زیادی در زندگی شود اما اگر در آن افراط شود تبدیل به یک نوع تنش آزاردهنده خواهد شد. هنگامی که احساس اضطراب یا استرس زیاد می‌کنید، 12 استراتژی و تکنیک‌ ذکر شده در زیر، می‌توانند به شما جهت درمان استرس کمک کنند:

گیاه اسطوخودوس موثر در درمان استرس

بیرون رفتن و حمایت دوستان

تنفس آرام و عمیق و اهمیت آن جهت درمان استرس

سولفات منیزیم، آرام بخش

چای بابونه موثر در کاهش و درمان استرس

ماساژ بدن یک مسکن قوی

بوزیدان یا جیسینگ هندی (Withania somnifera)

ریحان مقدس (Ocimum tenuiflorum)

چای سبز، کاهش دهنده استرس

گل ساعتی موثر در کاهش اضطراب

ورزش بهترین روش درمان استرس

انواع ویتامین B موثر در درمان استرس

درمان استرس با گیاه اسطوخودوس

اسطوخودوس گل‌هایی بنفش رنگ می‌باشد که به عنوان گیاه آرام بخش برای بهبود کیفیت خواب، کاهش اضطراب و درمان استرس بسیار مفید است همچنین خواص دیگری اعم از افزایش تمرکز، بهبود سردرد، بهبود عملکرد مغز، افزایش احساس شادی، درمان افسردگی و … را دارد که در این مقاله اهمیت گیاه اسطوخدوس بر درمان استرس مد نظر ما می‌باشد. همچنین روغن اسطوخدوس یک داروی موثر در درمان بیماری‌های عصبی می‌باشد. عطر اسطوخدوس نیز باعث می‌شود خواب راحت‌تری داشته باشید در نتیجه از تنش و استرس‌های روزانه کاسته می‌شود.

درمان استرس با چای بابونه

بابونه گیاهی بسیار موثر برای کاهش و درمان استرس می باشد. ماهیت آرام بخش و تسکین دهنده آن به عنوان یک مسکن بر روی سیستم عصبی مرکزی عمل می کند. بابونه به شل شدن عضلات، رفع اضطراب و خواب بهتر کمک می کند.برای مبارزه و درمان استرس شما می توانید روزانه 4 فنجان از دمنوش بابونه بنوشید. برای تهیه این دمنوش، 2 قاشق چای خوری بابونه خشک را به یک فنجان آب گرم اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه دم بکشد. سپس مقداری عسل به عنوان طعم دهنده به آن اضافه کنید و آن را بنوشید.شما همچنین می توانید گل بابونه تازه یا چند قطره از اسانس بابونه به آب گرم اضافه کنید و به عنوان تسکین دهنده اعصاب مصرف نمایید.شما حتی می توانید از این گیاه به عنوان مکمل جهت درمان استرس خود نیز استفاده نمائید. برای انتخاب دوز مناسب با دکتر خود مشورت کنید.

درمان استرس با جینسینگ هندی

جینسینگ هندی گیاهی بسیار موثر برای درمان استرس می باشد. مطالعات مجله ای پزشکی-روان شناسی در هند نشان داده که ریشه جیسینگ هندی با کاهش میزان هورمون کورتیزول (موثر در استرس) در بزرگسالان منجر به کاهش قابل توجه استرس می گردد. همچنین جیسینگ هندی آستانه تحمل انسان را در مقابل استرس افزایش می دهد و به نوبه خود باعث بهبود کیفیت زندگی می شود.علاوه بر این، جیسینگ هندی منجر به تقویت سیستم عصبی، افزایش انرژی، کاهش خستگی و بهبود کیفیت خواب می گردد. این گیاه به آسانی در عطاری ها به صورت ریشه تازه، ریشه خشک شده، پودر و یا به صورت مکمل موجود می باشد. روزانه 1 تا 2 گرم ریشه تازه یا خشک را در 1 فنجان شیر یا آب بجوشانید و سه بار در روز مصرف کنید. اگر می خواهید از مکمل آن جهت درمان استرس استفاده کنید با دکتر خود مشورت کنید. زنان باردار و کودکان نباید از این گیاه مصرف کنند.

درمان استرس با چای سبز

شما همچنین می توانید با نوشیدن یک فنجان چای سبز اضطراب خود را کاهش داده و به درمان استرس کمک کنید. چای سبز حاوی آمینو اسید ال تیانین (L-Theanine) است که تولید امواج مغزی آلفا را در مغز افزایش می دهد و این امواج به نوبه خود منجر به کاهش استرس، افزایش آرامش، بهبود تمرکز و هوشیاری ذهنی می شود. به علاوه این اسید آمینه نقش مهمی را در تولید گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) که یک انتقال دهنده عصبی است و باعث ریلکس شدن انسان می شود، ایفا می نماید.2  قاشق چای خوری برگ های چای سبز را به یک فنجان آب گرم اضافه کنید.اجازه دهید دمنوش به مدت 5 دقیقه دم بکشد. مقداری آبلیموی تازه و عسل به آن اضافه کنید. شما می توانید روزانه 2 تا 3 فنجان چای سبز را جهت کاهش و درمان استرس بنوشید.

درمان استرس با طب سنتی

یکی دیگر از داروهای گیاهی موثر در کاهش و درمان استرس، گل ساعتی می باشد. گل ساعتی می تواند میزان گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) را در مغز افزایش دهد و در نتیجه به کاهش استرس و اضطراب کمک کند.یک فنجان چای گل ساعتی را جهت درمان استرس بنوشید. برای درست کردن این چای، 1 قاشق غذا خوری پودر گل ساعتی را به 1 فنجان آب داغ اضافه کنید و اجازه دهید تا دمنوش به مدت 10 دقیقه دم بکشد سپس آن را صاف نموده و به صورت گرم میل نمایید.گل ساعتی به شکل عصاره مایع و قرص (مکمل) نیز موجود است.همیشه قبل از مصرف یک مکمل با دکتر خود مشورت کنید، چون ممکن است که این مکمل ها با داروهای دیگری که مصرف می کنید، سازگار نباشد.بچه های کوچک و زنان باردار و شیرده نباید از این گیاه مصرف نمایند.

بیشتر بخوانید : استرس در دوران بارداری ♥ پرکاری تیروئید در طب سنتی ♥ سرفه خشک در طب سنتی ♥ افزایش اشتها در طب سنتیخواص سیاه دانه در طب سنتی

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 16 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.