نقرس شناسی!

نقرس شناسی!

نقرس شناسی! نقرس,بيماري نقرس,نقرس در بارداري,علائم نقرس,درمان نقرس,درمان نقرس با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان نقرس,نقرس را چگونه درمان کنيم,نقرس در کودکان,نقرس در بزرگسالان,نقرس در نوزادان,نقرس در بهار,نقرس در تابستان,نقرس در …

دليل و درمان يبوست شيرخواران

دليل و درمان يبوست شيرخواران

دليل و درمان يبوست شيرخواران يبوست شيرخواران,بيماري يبوست شيرخواران,يبوست شيرخواران در بارداري,علائم يبوست شيرخواران,درمان يبوست شيرخواران,درمان يبوست شيرخواران با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان يبوست شيرخواران,يبوست شيرخواران را چگونه درمان کنيم,يبوست …

علت و علائم و درمان التهاب لوزالمعده در دوران بارداری چیست

علت و علائم و درمان التهاب لوزالمعده در دوران بارداری چیست

التهاب لوزالمعده التهاب لوزالمعده ,التهاب لوزالمعده و علائم آن,التهاب لوزالمعده علایم,التهاب لوزالمعده علائم,التهاب لوزالمعده درمان گیاهی,التهاب لوزالمعده طب سنتی توضیحاتی در مورد التهاب لوزالمعده نام دگیری بیماری التهاب لوزالمعده ، پانکراتیت است. …

افزایش اشتها در طب سنتی

افزایش اشتها در طب سنتی ,افزایش اشتهای کودک در طب سنتی,افزایش اشتها طب سنتی,افزایش اشتها با طب سنتی,راههای افزایش اشتها در طب سنتی

افزایش اشتها در طب سنتی , افزایش اشتهای کودک در طب سنتی , افزایش اشتها طب سنتی , افزایش اشتها با طب سنتی

توضیحاتی در مورد افزایش اشتها در طب سنتی

فردی که دچار کمبود یا فقدان اشتهاست، خیلی کمتر از حالت معمول غذا می خورد. کمی ِ اشتها معمولاً به دلیل هضم کم مواد غذایی است. با جویدن طولانی غذا و نوشیدن مایعات سرد این حالت بدتر می شود. گاهی اوقات هم به دلیل عوامل روحی است. عمل هضم به دلیل نفخ و گاز معده، کاهش حس چشایی و تنفس بد کاهش می یابد که معمولاً باعث کمبود انرژی مورد نیاز بدن می شود. کاهش اشتها باعث کاهش وزن می شود. پس یکی از راه های افزایش وزن درافراد لاغر ، افزایش اشتهای آنهاست.در این مطلب از سایت جسارت در مورد راهکار های افزایش اشتها در طب سنتی برای کودکان چیست صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

علت کاهش اشتها

کاهش اشتها می تواند به دلیل عوامل زیر باشد : – اشکال در بلع مواد غذایی – استفراغ و تهوع – تغییر یا کاهش حس چشایی – احساس سیری – رشد تومور – افسردگی – درد در بیشتر موارد، کاهش اشتها مشکل ثانویه است یعنی اختلال در سلامتی بدن، باعث کاهش اشتها می شود.

افزایش اشتها در طب سنتی

برای افزایش اشتها چه کاری باید انجام داد؟ – سعی کنید هرروز ۳ وعده غذایی کامل و ۳ میان وعده داشته باشید. – بین وعده های اصلی غذایی، چیزی نخورید. – برای افزایش هضم غذا و اشتها، می توانید یک وعده را مصرف نکنید تا برای خوردن وعده بعدی، اشتهای بیشتری داشته باشید. – سعی کنید وعده های غذایی خود را در اوقات معینی مصرف کنید؛ یعنی برنامه غذایی مشخص و سر ساعت داشته باشید. مثلاً صبحانه را در ساعت ۷ صبح ، ناهار در ساعت ۱۲ و شام در ساعت ۷ شب. همچنین اگر اشتهای شما برای صرف وعده اصلی کاهش نمی یابد ، می توانید دو میان وعده ، یکی در ساعت ۱۰ صبح و یکی در ساعت ۴ بعد از ظهر و نیز قبل از خواب میل کنید. – تا جایی که می توانید، غذا بخورید. با اشتهای زیاد غذا بخورید، زیرا تفکر شما در هضم و جذب غذا بسیار مؤثر است. – به غذا به عنوان بخشی از درمان بیماری خود نگاه کنید؛ یعنی نگوئید میل ندارم. فکر کنید دارو مصرف می کنید. – حتماً صبحانه بخورید. – غذاهای خوشمزه را با فاصله زمانی کم و هر بار به مقدار کم مصرف کنید. – غذاهای پر کالری مصرف کنید که به راحتی خورده می شوند؛ مثل انواع دسر، ژله ، بستنی ، ماست و شیر پرچرب، شیرموز و شیرکاکائو . – غذا را سرد یا با دمای معمولی بخورید تا طعم و بوی آن را کاهش دهد. – کاری کنید اوقات صرف غذا دلپذیر و خوشایند باشد. – در منزل همراه با اعضای خانواده و در خارج از منزل با دوستان خود غذا بخورید. – بعد از تمام شدن غذا، آب و سایر نوشیدنی ها را بنوشید، زیرا نوشیدن مایعات در موقع صرف غذا باعث می شود خیلی زود احساس سیری کنید. – قبل از صرف غذا، یک ساعت ورزش کنید ، ولی سنگین نباشد. کارهایی را که نباید انجام دهید : – خودتان را مجبور به خوردن نکنید. – کاری نکنید که این کم اشتهایی، روابط شما را با سایر خانواده اتان تحت تاثیر قرار دهد.

راه های افزایش اشتها در طب سنتی

اشتها آورها : اگر هنوز هم دچار بی اشتهایی بودید، می توانید از مواد زیر برای افزایش اشتها استفاده کنید : – مقداری زنجبیل تازه را ریز ریز کنید. مقداری آب لیمو ترش و نمک به آن اضافه کنید و آن را بجوید. – مقدار هل و دارچین و برگ بوی خشک را له کنید و به مقدار مساوی با هم مخلوط کنید. یک قاشق مرباخوری از این مخلوط را بخورید. – پودر فلفل سیاه، پودر زنجبیل خشک و شکر را با عسل مخلوط کنید و به صورت گلوله در آورید. برای مدتی این مخلوط را در دهان نگه دارید که بی اشتهایی شما را تسکین خواهد داد. – انار بخورید که می توانید نمک و فلفل سیاه هم به آن اضافه کنید. – مقداری نمک و پودر زیره سبز را روی آناناس بریزید و آن را بخورید. با پزشکتان مشورت کنید : اگر بعد از یک هفته، با وجود انجام روش های بالا، اشتهای شما افزایش نیافت، به پزشک مراجعه کنید زیرا کاهش اشتها می تواند علامت یک بیماری جدی تر باشد.

علائم همراه با بی اشتهایی

اگر هر یک از علائم زیر را مشاهده کردید، به پزشک خود اطلاع دهید: – تهوع – نخوردن غذا به مدت یک روز یا بیشتر – کاهش وزن به میزان ۵/۲ کیلو گرم یا بیشتر – احساس درد موقع غذا خوردن – ادرار نکردن به مدت یک روز کامل – مدفوع نکردن به مدت دو روز یا بیشتر – ادرار با فاصله زمانی غیر متناوب، همراه با بو یا سوزش یا خیلی زرد رنگ. – داشتن حالت تهوع بیش از ۲۴ ساعت

افزایش اشتها با گل قاصدک

ریشه گل قاصدک مغذی است و باعث افزایش اشتها و درمان لاغری می شود. برای استفاده از خواص آن جوشانده آن را در یک فنجان و نیم تهیه کنید. طعم این نوشیدنی تلخ است که آن را بعد از کمی ولرم شدن با عسل شیرین کنید. ریشه‌ی گیاه قاصدک همچنین یکی از درمان‌های فوق العاده در یبوست است و یبوست از علل اصلی در کاهش اشتها و مشکلات گوارشی است. ریشه گیاه قاصدک سرشار از فیبر است و باعث دفع سموم بدن می شود و در رفع لاغری مؤثر است. از دیگر خواص آن درمان سوءهاضمه و سنگ کیسه صفرا است.

افزایش اشتها با کوشاد

کوشاد دارای ماده ای شیمیایی بنام آماروجنتین می باشد که بسیار تلخ است. برای آماده کردن این گیاه در درمان لاغری، ریشه این گیاه را باید به خوبی شستشو دهید و به مدت بیست دقیقه آن را جوشاند تا آماده شود. برای نتیجه بهتر آن در درمان لاغری، روزی یک فنجان میل کنید تا اثر آن را مشاهده فرمایید. توصیه به مصرف این گیاه در دوران بارداری و شیردهی و کودکان زیر دو سال نشده است و برای افراد با سنین بالاتر از 65 سال با احتیاط مصرف شود.

افزایش اشتها با جینسینگ

این گیاه دارای خواص فوق العاده بسیاری است و در علم آیورودا از آن استفاده های فراوانی می شود. یک لیوان شیر را ولرم کنید و به آن دو قاشق مرباخوری کره و دو قاشق غذاخوری پودر گیاه جینسینگ اضافه فرمایید. آن را به خوبی هم بزنید و یک‌بار در روز استفاده فرمایید. نوشیدن این نوشیدنی تا سی روز توصیه می شود تا نتیجه آن را بر روی لاغری مشاهده کنید.

افزایش اشتها با زنجبیل

زنجبیل می تواند در رفع اختلالات گوارشی بسیار مؤثر باشد و بر روی افزایش اشتها به صورت مناسبی مؤثر است. تحقیقات نشان داده است که این ادویه در افزایش وزن شما و رفع لاغری مؤثر است. از زنجبیل رنده شده بر روی غذاها در هنگام پخت و پز یا دم‌نوش آن استفاده فرمایید.

کنترل اشتها با آب

چند لحظه قبل از شروع غذا یک یا دو لیوان آب بخورید. این آب حجم زیادی از معده‌تان را پر می‌کند و باعث می‌شود موقع صرف غذا زودتر احساس سیری کنید. همین تاثیر را مصرف سوپ قبل از غذا هم دارد. خوردن یک کاسه سوپ قبل از غذای اصلی از میزان کالری کلی دریافتی در آن وعده می‌کاهد.

کاهش اشتها و رژیم غذایی

۱.سفیده تخم مرغ : سفیده تخم مرغ کلی مواد مغذی دارد که نیاز بدن را تامین می‌کند و به همین دلیل از احساس گرسنگی می‌کاهد. قبل از شام و یا ناهار یک تخم مرغ آب پز کنید و سفیده‌اش را بخورید تا اشتهایتان برای غذا کمتر شود. حواستان باشد زرده تخم مرغ کالری زیادی دارد. ۲.سیب: خوردن سیب را برای لاغری و کم شدن اشتها توصیه می‌کنند چرا که سیب علاوه بر سرشار بودن از انواع ویتامین‌ها دارای فیبر بالایی است که باعث می‌شود احساس سیری کنید و قند خونتان دیرتر بیفتد. اگر بین وعده‌های غذایی گرسنه شدید سیب بخودید آن هم با پوست. ۳.دانه کاج: استفاده از دانه کاج و یا روغن دانه کاج می‌تواند باعث ایجاد حس سیری در شما شود. روغن دانه کاج باعث می‌شود که غذاها بیشتر در معده‌تان بماند و از سوی دیگر هورمون سیری را تحریک می‌کند. مراقب باشید برای از بین بردن اشتها دانه کاج را به صورت افراطی مصرف نکنید زیرا با کالری بالایی که دارد موجب چاقی می‌شود. ۴.شکلات تلخ : خوردن شکلات تلخ یا حتی بو کردن آن باعث ایجاد حس سیری در انسان می‌شود. پس هر وقت احساس گرسنگی شدید کردید یک تکه کوچک شکلات تلخ بخورید که هم باعث ایجاد شادی و نشاط در روحیه‌تان می‌شود و هم سیرتان می‌کند. ۵٫ارده: ارده نیز با تمام خواص خود دیر هضم است و اشتها را از بین می‌برد.

کاهش اشتها و مواد غذایی دارای الیاف

خوردن مواد غذایی دارای الیاف از جمله شلغم که دارای الیاف و سرشار از ویتامین ث و کلسیم است؛ کدو حلوایی که بخش زیادی از آن را آب تشکیل داده و به میزان زیادی الیاف دارد؛ کلم بروکسل که پر از ویتامین ث و الیاف است باعث کاهش اشتها و لاغری می‌شود. ویتامین ث سوختن چربی‌ها را تسریع می‌کند و الیاف از اشتها می‌کاهد و بدن را لاغر می‌کند.

داروهای افزایش دهنده اشتها

دکتر نیاز محمدزاده عضوهیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این خصوص گفت: تجویز داروهای افزایش دهنده اشتها بستگی به شرایط فرد دارد.بطور نمونه کودکی که به هیچ عنوان وزن نمی‌گیرد ودچار بی خوابی است قطعا فرصت رشد خود را از دست می‌دهد ودر این شرایط با رعایت نکات خاصی می‌توان از داروهای حاوی سیپروهیپتادین استفاده کرد تا دریافت غذایی کودک را بالا برد ودر نتیجه جلوی عقب افتادگی رشد راگرفت .لیکن در خصوص افراد بزرگسال و دسته دیگری که به دلیل وجود بیماری‌های زمینه‌ای اشتهای کمی دارند، هیچ توصیه‌ای مبنی بر تجویز داروهای افزاینده‌های اشتها نظیر سیپروهیپتادین وجود ندارد.به جای تجویز این دارو می‌توان از تقویت کننده‌هایی که حاوی ویتامین ب هستند ویا قرص ‌های مکمل وامگا3 که هیچ عارضه‌ای به دنبال ندارند وبه شدت افزایش اشتها نمی‌دهد وتنها در بهبود خلق وخوی فرد موثر است واز این راه اشتها را بالا می‌برند استفاده کرد.

افزایش اشتها با سیپروهیپتادین

داروی “سیپروهیپتادین” که معمولا به این منظور تجویز می‌شود،نوعی آنتی هیستامین است ومکانیسم اصلی آن افزایش اشتها نیست بلکه به طور جانبی از خاصیت اشتها برانگیزی آن استفاده می‌شود.این دارو از طریق تأثیری که بر هیپوتالاموس می‌گذارد باعث افزایش اشتها می‌شود؛در واقع کاربرد اصلی آن آنتی هیستامین است.اگر پزشک بعد از انجام معاینات لازم وانجام روش‌های ابتدایی قادر به درمان بی اشتهایی کودک نشود، این دارو را تجویز کند طبیعی است که منعی وجود ندارد.این دارو بی عارضه نیست وحس پرخاشگری وبدخلقی را در کودک بالا می‌برد لیکن گاهی افراد مجبور به مصرف این داروهستند تا ازعقب ماندگی رشد کودک جلوگیری شود.اینکه گمان شود این دارو را می‌توان خودسرانه مصرف کرد ویا خودسرانه قطع کرد به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

افزایش اشتها با مکمل‌ های بدن سازی

وی درخصوص مصرف مکمل‌های بدن سازی به منظور افزایش وزن واشتها گفت:اولین نکته این است که افراد کم وزن که قصد افزایش وزن در باشگاه‌های بدنسازی را دارند تنها باید بر روی تمرین ورزش‌های قدرتی متمرکز شوند زیرا ورزش‌های هوازی باعث لاغری بیشتر آنها خواهد شد.افراد لاغر ابتدا بهتر است 3 تا 4 هفته با رژیم وزن خود را بالا ببرند سپس با مراجعه به باشگاه‌های بدنسازی وتمرین ورزش‌های قدرتی وزن را افزایش دهند.باشگاه‌ها مجاز به تجویز دارو نیستند مگر اینکه مکمل غذایی تجویز کنند وتوصیه می‌شود افراد در این اماکن از مصرف اینگونه مکمل‌ها وداروها خودداری کنند تنها درصورتی که این مراکز متخصص تغذیه فعالیت داشته واین داروها را تجویز کند،این کار منعی ندارد .از جمله مکمل‌هایی که در باشگاه‌های بدنسازی تجویز می‌شوند پروتئین‌ها هستند؛کراتین یکی از پر مصرف ترین این مکمل‌ها است که مصرف آن برای سنین زیر 18 سال ممنوع است واین مسأله خود بیانگر عوارض بسیار این مکمل است.یکی از این عوارض تخریب کلیوی است که به شدت خطرناک است. عوارض داروهای بدنسازی دکتر محمدزاده افزود: هورمون‌ها دسته دیگری از داروهای مصرفی در باشگاه‌ها است؛ دسته دیگر کورتون‌ها هستند که برای بالا بردن اشتهای افراد وافزایش وزن تجویز می‌شوند.این دوگروه اختلالات غدد وکوتاه قدی ایجاد می‌کنند وقادر هستند قند وچربی خون را به شدت بالا ببرند بنابراین این مکمل‌ها نمی‌توانند بدون عارضه باشند.البته به این معنی نیست که افراد ورزشکار نباید مکمل استفاده کنند تنها نکته این است که مصرف آنها زیر نظر متخصص منعی ندارد.

بیشتر بخوانید : افزایش اشتها ♥ بی اشتهایی کودکان ♥ بی اشتهایی در بارداری ♥ بی اشتهایی عصبیبی اشتهایی

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 19 آذر 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.