عوارض و خواص قرص لوراتادین در دوران بارداری و برای سرفه و شیردهی
بیماری زخم معده،علل و راه درمان آن
بیماری زخم معده،علل و راه درمان آن زخم معده,بيماري زخم معده,زخم معده در بارداري,علائم زخم معده,درمان زخم معده,درمان زخم معده با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان زخم معده,زخم معده را چگونه …
روش استفاده از نخ دندان + تصاویر
روش استفاده از نخ دندان + تصاویر خواص نخ دندان,فواید نخ دندان,نخ دندان درمانی,خاصیت نخ دندان,خواص نخ دندان درمانی,خواص نخ دندان برای پوست,خواص نخ دندان برای مو,خواص نخ دندان برای جوانی,خواص نخ …
درمورد خوردن و خواص گندم پخته در بارداری و طب سنتی
درمورد خوردن و خواص گندم پخته در بارداری و طب سنتی درمورد خوردن و خواص گندم پخته در بارداری و طب سنتی در سایت جسارت خواص گندم پخته ,خواص گندم پخته شده,خواص …
قرص لوراتادین
قرص لوراتادین ,قرص لوراتادین برای چی خوبه,قرص لوراتادین 10,قرص لوراتادین برای چیه,قرص لوراتادین در بارداری,قرص لوراتادین ۱۰ برای چی خوبه,قرص لوراتادین واسه چی خوبه,قرص لوراتادین برای چه خوبه,قرص لوراتادین برای چه چیزی خوبه,قرص لوراتادین 10 چیست
توضیحاتی در مورد قرص لوراتادین
قرص لوراتادین را کم و بیش می شناسیم.حسایسیت همیشه است ولی در بعضی فصول بیشتر است. برای کاهش علایم حساسیت میتوانیم از داروهای آنتی هیستامین مثل قرص لوراتادین استفاده کنیم.آنتی هیستامین ها مهار کننده اثرات هیستامین در بدن (گیرنده ۱ H) هستند. همانطور که می دانید هیستامین مادهای است که باعث بروز آبریزش بینی، عطسه، قرمزی چشمها و ریزش اسک میشود. قرص لوراتادین در درمان بیماران دچار کهیر مزمن ناشناخته نیز استفاده میشود.در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد عوارض و خواص قرص لوراتادین در دوران بارداری و برای سرفه و شیردهی صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
قرص لوراتادین چیست
قرص لوراتادین یک داروی ضد حساسیت خوب است و به فقط با تجویز پزشک مصرف کنید و استفاده خود سرانه به هیچ وجه توصیه نمیشود .♥ قرص لوراتادین دارویی آنتی هیستامین فاقد اثرات خواب آور می باشد که در درمان یا کاهش نشانه های حالات آلرژیک استفاده می گردد.* لوراتادین بیماری شما را درمان نمی کند و فقط علایم شما را بهبود می بخشد. * سعی کنید حین درمان با لوراتادین از قرار گرفتن غیرضروری در برابر نور آفتاب پرهیز کرده، لباس مناسب بپوشید و از عینک آفتابی و کرم های ضد آفتاب استفاده نمایید. لوراتادین ممکن است باعث حساسیت پوست شما به آفتاب گردد. * لوراتادین ممکن است روی نتایج آزمایش قند خون تاثیر بگذارد. اگر مبتلا به دیابت هستید یا قصد انجام این آزمایش را دارید، با پزشک خود مشورت نمایید. * از مصرف الکل و سایر مشروبات الکلی همزمان با این دارو بپرهیزید که این عمل سبب می شود متابولیسم دارو به هم بریزد و عوارض نامطلوبی
مضرات قرص لوراتادین
نکته جالب در مورد این دارو این است که این دارو از نسل جدید آنتی هیستامینها بوده به دلیل اختصاصی بودن و عدم عبور از سدخونی مغزی برخلاف اغلب آنتی هیستامینها دارای اثرات سداتیو شی) نیست. ولی سردرد، سرگیجه، اختلال بینایی، ضعف عضلانی یا خستگی غیرمعمول، طپش یا تندی ضربان قلب، احساس گرفتگی در سینه و اشکال در دفع ادرار در برخی بیماران دیده میشود و گاه خواب آور است.
تاثیر قرص لوراتادین در بدن
دسترسى به قرص لوراتادین به عنوان یک قرص ضد آلرژی و ضد حساسیت آسان است ، چرا که بدون نیاز به نسخه پزشک به راحتى به دست بیماران مى رسد. این قرص معمولاً در بسته هاى ۲۰تایى عرضه مى شود. لوراتادین به راحتى از طریق لوله هاى گوارش جذب خون مى شود و بین یک تا سه ساعت پس از مصرف اثر درمانى اش شروع مى شود و معمولاً اوج خاصیت درمانى لوراتادین حدود ۸ تا ۱۲ ساعت پس از مصرف آن است که بیمار به طور واضح اثرات بهبودى را در خود احساس مى کند.لوراتادین از مشتقات پی پریدین و یک آنتی هیستامین نسل دوم است. این دارو مهارکننده اختصاصی گیرنده H1 است. واکنشهای آنتی ژن – آنتی بادی باعث آزادسازی هیستامین می گردد و این دارو علائم ناشی از آزاد شدن هیستامین را مهار می کند. همچنین این دسته از داروها در مدلهای حیوانی و در محیط آزمایشگاهی اثرات ضد التهابی متنوعی داشته اند. البته اهمیت بالینی این مساله هنوز مشخص نشده است. این دارو در وضعیت های آلرژیک که با علائمی همچون آب ریزش بینی، کهیر و کونژونکتیویت همراه است، بسیار موثر می باشد. لوراتادین به میزان ناچیزی از سد خونی – مغزی عبور می کند بنابراین برخلاف آنتی هیستامین های نسل اول ایجاد خواب آلودگی نمی کند. همچنین این دارو برخلاف بسیاری از داروهای نسل اول فاقد خصوصیات آنتی کولینرژیک می باشد. لوراتادین در مقایسه با داروهای قدیمی تر (نسل اول) طول اثر بیشتری دارد به طوری که استفاده از آن به صورت یک تا دو بار در روز ممکن است.
مصرف قرص لوراتادین در دوران بارداری و شیردهی
افرادى هستند که بر حسب شرایط ویژه شان مجاز نیستند قرص لوراتادین استفاده کنند. زنان باردار: خانم هاى باردار باید حواسشان باشد که تنها لوراتادین نیست که برایشان ممنوعیت دارد بلکه هر ترکیبى که لفظ دارو را مى توان روى آنها نهاد برایشان خطر دارد و باید با احتیاط مصرف شود. در هر صورت خانم هاى باردار باید حتماً این دارو را با تجویز و مشورت پزشک مصرف کنند. مادران شیرده: لوراتادین به دلیل ساختمان شیمیایى اش به داخل پستان ترشح و وارد ترکیب شیر مى شود. از این رو به مادران شیرده توصیه مى شود لوراتادین را حتى المقدور مصرف نکنند و در صورت داشتن یک بیمارى خاص در صورتى مجاز هستند لوراتادین مصرف کنند که حتماً زیر نظر پزشک متخصص باشند.
عوارض قرص لوراتادین
قرص لوراتادین هم مانند سایر داروهای شیمیایی عوارض جانبی مخصوص به خود را دارد . اگر چه تمام این عوارض در یک فرد دیده نمی شود ولیکن در صورت بروز عوارضی مانند تب، گلودرد، خون ریزی با خون مردگی غیرعادی و ضعف یا خستگی غیرعادی بلافاصله با پزشک تماس بگیرد سایر عوارض جانبی به مرور زمان و تطبیق بدن با دارو از بین می رود به هرحال در صورت ادامه عوارضی نظیر تاری دید با هر گونه تغییر در بینایی، گیجی، کندی شدن ضربان قلب، افزایش حساسیت به نور آفتاب، کهیر، عصبانیت و هیجان غیر عادی پزشک خود را مطلع نمائید. مصرف در بارداری و شیردهی: مصرف این دارو در دوران بارداری و شیردهی مجاز نمی باشد مگر در موارد اضطراری و تشخیص پزشک متخصص.این دسته از عوارض معمولا کمتر در مورد لوراتادین صادق است چرا که یکی از مهم ترین مزیت های لوراتادین به عنوان نسل جدید داروهای ضدآلرژیک، این است که این دارو عوارض عصبی کمتری نسبت به سایر داروهای این رده دارد. در هر صورت واکنش هایی همچون سردرد، سرگیجه، خواب آلودگی بسیار خفیف، احساس خستگی و کسالت در پاره ای از افراد که حساسیت بیش از اندازه به این دارو دارند دیده شده است.تظاهرات بالینی:خواب آلودگی ، تاکیکاردی، سردرد (با مقادیر 180-40 میلی گرم). درمان:درمان علامتی و حمایتی باید بلافاصله انجام شود. درمان عبارت است از واداشتن بیمار به استفراغ با تجویز شربت ایپکا (بجز در بیماران بیهوش)، و به دنبال آن تجویز ذغال فعال برای جذب باقیمانده دارو. در صورت عدم موفقیت در بروز استفراغ یا ممنوع بودن آن ، معده با کلرور سدیم 9/0 درصد شسته شود.
مقدار مصرف قرص لوراتادین
بهتر است مقدار دقیق این دارو توسط پزشک تعیین گردد. به طور معمول مقدار مصرف قرص لوراتادین در بزرگسالان و کودکان بزرگتر از 6 سال 10 میلیگرم به صورت روزانه میباشد. در صورت عدم وجود نارسایی کبدی و کلیوی در بزرگسالان و کودکان بزرگتر از 6 سال 10 میلیگرم جهت شروع درمان و در صورت نیاز به صورت متناوب تکرار میگردد. در کودکان 2 تا 5 سال با نارسایی کبدی یا کلیوی، مقدار 5 میلیگرم به صورت یک روز در میان داده میشود.
قرص لوراتادین و بیمارى کبدى
توجه: کسانى که از بیمارى کبدى رنج مىبرند احتمال دارد در مصرف این دارو دچار مشکل شوند چرا که متابولیسم این دارو کبدى است و بیماران کبدى دچار عوارض نامطلوب از جمله خوابآلودگىهاى شدیدى مىشوند که در این خصوص باید با پزشکشان مشورت کنند.
قرص لوراتادین و شرایط نگهداری آن
قرص لوراتادین باید در دمای زیر 30 درجه سانتیگراد، دور از نور و رطوبت و دور از دسترس اطفال نگهداری شود. قرص لوراتادین را در دستشویی، نزدیک ظرفشویی و دیگر مکانهای مرطوب نگذارید، زیرا حرارت و رطوبت می تواند باعث تجزیه دارو شود. داروهای تاریخ مصرف گذشته یا داروهایی را که دیگر نیاز ندارید، نگهداری نکنید.
نام های دیگر قرص لوراتادین
نام های دیگر لوراتادین که در بازار موجود است شامل: • کلاریتین • آلاورت • قرص حساسیت باکتیمیسینا • قرص مسکن حساسیت بیست و چهار ساعته کلاریتین • قرص مسکن کهیر کلاریتین • قرص تاویست ان دی • لوراتادین ردیتب • قرص مسکن بیست و چهار ساعته روز و شب ویکس • قرص مسکن حساسیت اهم • والیتین • قرص کودکان آتادین • قرص حساسیت مخصوص کودکان دایم تپ
قرص لوراتادین و خاصیت ضد حساسیت
قرص لوراتادین Loratadin یکی از انواع دارو است که خاصیت ضد حساسیت دارد ، درست شبیه انتی هیستامین اما خواب اور نیست.اگر یک بار مصرف این دارو را فراموش کردید، به محض اینکه به یاد آوردید، آن را مصرف کنید. اما چنانچه زمانِ به یادآوری شما، بسیار نزدیک به زمانِ مصرفِ بعدی بود، دوز فراموش شده را مصرف نکنید. فقط در نوبت بعدی، لوراتادین را مصرف کنید. برای جبران دوز مصرفیِ از دست رفته، داروی اضافه مصرف نکنید. چنانچه بیشتر از میزان مورد نیاز، این دارو را مصرف کردید، به موارد اورژانسی در مورد مصرف زیاد این دارو مراجعه کنید و یا از پزشک کمک بگیرید. علائم مصرف بیش از اندازهی داروی لوراتادین ممکن است سردرد، خواب آلودگی، ضربان قلب تند یا بدون نظم باشد.
نکاتی در مورد مصرف قرص لوراتادین
مصرف این دارو در دوران بارداری مجاز نمیباشد مگر در موارد اضطراری و تشخیص پزشک متخصص. هر چند این دارو بر خلاف سایر داروهای آنتی هیستامین ایجاد خوابآلودگی نمینماید با این وجود از عکسالعمل بدن خود نسبت به این دارو پیش از کار با ماشینآلاتی که نیاز به هوشیاری دارند اطمینان حاصل نمایید. قبل از انجام هر گونه آزمون پوستی پزشک را از مصرف این دارو مطلع نمایید. قرص لوراتادین را در دستشویی، نزدیک ظرفشویی و دیگر مکانهای مرطوب نگذارید، زیرا حرارت و رطوبت میتواند باعث تجزیه دارو شود. دارو را با معده خالی حداقل دو ساعت بعد از غذا مصرف کرده و تا حداقل یک ساعت بعد از مصرف دارو از خوردن غذا پرهیز کنید. بیضرری و اثربخشی مصرف دارو در کودکان کوچکتر از 2 سال ثابت نشده است. لوراتادین به راحتی در شیر ترشح میشود. مصرف آنتی هیستامین در زنان شیرده ممنوع است. در صورت فراموش کردن یک دوز دارو، به محض به خاطر آوردن دوز فراموش شده آن را میل کنید. اما اگر تقریبا زمان نوبت بعدی رسیده است، نوبت فراموش شده را رها کرده طبق برنامه منظم خود عمل کنید و مقدار دارو را دو برابر نکنید. لوراتادین بیماری شما را درمان نمیکند و فقط علایم شما را بهبود میبخشد. لوراتادین را با آب پرتقال، آب گریپ فروت یا آب سیب مصرف نکنید، چرا که ممکن است سطح خونی دارو را کاهش دهند. لوراتادین ممکن است روی نتایج آزمایش قند خون تاثیر بگذارد. اگر مبتلا به دیابت هستید یا قصد انجام این آزمایش را دارید، با پزشک خود مشورت نمایید. لوراتادین (Loratadine) به گروه داروهای آنتی هیستامین تعلق دارد. این داروها اثرات هیستامین را در بدن مهار می کنند. هیستامین ماده ای است که باعث بروز آبریزش بینی، عطسه، قرمزی چشم ها و اشک ریزش می شود. این علایم در بیماری رینیت (التهاب مخاط بینی) آلرژیک فصلی یا دایمی، آسم آلرژیک و تب یونجه دیده می شوند.برای جذب بهتر دارو آن را 1 ساعت قبل یا 2 ساعت پس از غذا میل نمایید. لوراتادین را با آب پرتقال، آب گریپ فروت یا آب سیب مصرف نکنید، چرا که ممکن است سطح خونی دارو را کاهش دهند. ممکن است پزشک شما مصرف برخی غذاها یا میوه ها را که سبب تشدید علایم آلرژی می شوند، ممنوع کند.
تداخل دارویی با قرص لوراتادین
بسیاری از دارو ها ممکن است با لوراتادین تداخل داشته باشند. مثلاً بسیاری از داروهای با نسخه یا بدون نسخه، ویتامین ها و داروهای گیاهی. هر دارویی که مصرف میکنید یا قصد شروع یا قطع مصرف آن را دارید، با دکتر در میان گذارید؛
عوارض گوارشی قرص لوراتادین چیست
اگر بخواهیم در مورد عوارض گوارشى صحبت کنیم مى توانیم به مواردى همچون تهوع، استفراغ، نفخ شکمى، یبوست، اسهال و مواردى از این قبیل اشاره کرد که البته این عوارض همچون عوارض عصبى زیاد نگران کننده نیستند و پس از مدتى برطرف مى شوند.