مواد غذايی برای کمک به بی خوابی و خواب بهتر

مواد غذايی برای کمک به بی خوابی و خواب بهتر

مواد غذايی برای کمک به بی خوابی و خواب بهتر خواص مواد غذايی برای کمک به بی خوابی,فوايد مواد غذايی برای کمک به بی خوابی,مواد غذايی برای کمک به بی خوابی درماني,خاصيت …

راههايی ساده اما مفيد برای درمان آفتاب سوختگی

راههايی ساده اما مفيد برای درمان آفتاب سوختگی

راههايی ساده اما مفيد برای درمان آفتاب سوختگی آفتاب سوختگی,بيماري آفتاب سوختگی,آفتاب سوختگی در بارداري,علائم آفتاب سوختگی,درمان آفتاب سوختگی,درمان آفتاب سوختگی با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان آفتاب سوختگی,آفتاب سوختگی را …

بریج برای درمان بی‌دندانی

بریج برای درمان بی‌دندانی

بریج برای درمان بی‌دندانی بی‌دندانی,بيماري بی‌دندانی,بی‌دندانی در بارداري,علائم بی‌دندانی,درمان بی‌دندانی,درمان بی‌دندانی با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان بی‌دندانی,بی‌دندانی را چگونه درمان کنيم,بی‌دندانی در کودکان,بی‌دندانی در بزرگسالان,بی‌دندانی در نوزادان,بی‌دندانی در بهار,بی‌دندانی در …

غذاهای مفید برای بهبود وضع روحی-روانی

غذا برای بهبود وضع روحی روانی

توصیه‌های تغذیه‌ای برای کاهش عصبانیت،فکر و خیال و …

تحقیقات علمی نشان می دهد که شما می توانید وضع روحی – روانی خود را با غذاها بهبود ببخشید.

غذاهای مفید برای بهبود وضع روحی-روانی

اگر به تجدید قوای ذهنی نیاز دارید:
غذاهایی را انتخاب نمایید که دارای اسیدهای چرب امگا 3 و ویتامین D زیادی باشند. تحقیقات نشان می دهد که این ها می توانند افسردگی را تخفیف دهند و موجب آرامش فرد شوند.برای دریافت اسیدهای چرب امگا 3 می توانید تخم بزرک(بذر کتان) و ماهی های چرب مانند قزل آلا را انتخاب نمایید.

غذاهای مفید برای بهبود وضع روحی-روانی

از منابع خوب ویتامین D نیز می توان به شیر های غنی شده با این ویتامین و زرده تخم مرغ اشاره کرد. البته نور خورشید نیز منبع خوبی از این ویتامین است.

استرس دارید؟
در جستجوی غذاهایی باشید که غنی از ویتامین های گروه B باشند، تا تولید سرتونین در مغزتان افزایش یابد و در نتیجه آرامش به سراغ شما آمده و راحت شوید.
برای دریافت ویتامین B12، بشقاب تان را پر از قزل آلا یا میگو کنید و یا این که یک کاسه بزرگ ماست کم چرب میل نمایید.

در سختی هستید؟
یک راست بروید سراغ غذاهایی که غنی از ویتامین C هستند. این ویتامین رادیکال های آزاد را کاهش می دهد و سیستم ایمنی شما را تقویت می کند. در واقع این ویتامین یک آنتی اکسیدان فوق العاده است. زغال اخته، کلم بروکلی، فلفل سبز، کیوی، توت فرنگی و گوجه فرنگی گزینه های خوبی برای این ویتامین می باشند.

غذاهای مفید برای بهبود وضع روحی-روانی

عصبانی هستید؟
این حالت خود را با پتاسیم از بین ببرید. پتاسیم، الکترولیتی است که به کاهش فشار خون کمک می کند.
موز، آواکادو، ذرت، سیب زمینی و لوبیا سفید از منابع خوب این ماده معدنی می باشند.

بی خوابی به سرتان زده است؟
برای یک خواب عمیق به سمت غذاهای غنی از منیزیم مانند نخود، عدس، جو دو سر، تخم کدو و اسفناج بروید.

این ماده معدنی به آرامش عضلات، رگ های خونی و لوله گوارش کمک می کند تا سطح ماده شیمیایی آرامبخش یعنی همان سرتونین در شما افزایش یابد.
حالا با دقت پیشنهادات غذایی فوق را نگاه کنید و ببینید همه این ها علاوه بر این که نیازهای تغذیه ای شما را به خوبی برآورده می سازند، از افزایش وزن تان نیز جلوگیری می کنند.

غذاهای مفید برای بهبود وضع روحی-روانی

مطالب مرتبط:

سیر و پیاز دشمن آلرژی غذایی

عوامل آلرژی غذایی

آلرژی غذایی

افسردگی

افسردگی پس‌ از زایمان‌

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 19 مرداد 1395

26 دیدگاه

  • شهاب ژانویه 2017 در 13:41

    با پیشرفت علم، ارتباط بین سلامت ذهنی و روحی با نوع غذا و نوشیدنی اثبات شده است. ولی با این همه برای درمان مشکلات روانی، بیشتر از داروهای روان درمان استفاده می‌شود.

  • یاسین ژانویه 2017 در 13:41

    در حالیکه بجای دارو، می‌توان از جایگزین‌های آن مثل غذا که هم در دسترس و هم مناسب تر است، استفاده کرد.‌

  • قمر ژانویه 2017 در 13:42

    هر یک از افراد در زندگی روزمره خود با نشیب و فرازهای احساسات روبرو هستند مثل شادی و غم، رضایت و دلسردی، خنده و گریه. ‌

  • ثریا ژانویه 2017 در 13:42

    آیا می‌دانستید تغذیه بر روی حالات روحی و روانی افراد اثر بسزایی دارد؟ در این مقاله به برخی نکات تغذیه‌ای که بر روی روح و روان موثر هستند اشاره می‌شود.

  • لادن ژانویه 2017 در 13:42

    ، ارتباط بین رژیم غذایی مناسب و حالات روحی و روانی ارتباطی دو طرفه می باشد. کمبود مواد مغذی مانند اسیدهای چرب امگا ۳، آهن، مس، روی و ویتامین‌های گروه B می‌تواند قبل از اینکه منجر به علایم بالینی شوند، فرد را در معرض بیماری‌های روحی و روانی قرار دهند.

  • سارا ژانویه 2017 در 13:42

    از طرف دیگر از عوارض جانبی برخی داروهای مورد استفاده در درمان بیماری‌‌های روانی ایجاد کمبود‌‌های تغذیه‌ای است که به نوبه خود می تواند وضعیت بیماری فرد را تشدید نماید.

  • سارا ژانویه 2017 در 13:43

    متاسفانه اختلالات روحی و روانی مانند سایر بیماری‌‌ها به سرعت تشخیص داده نمی‌شوند و ممکن است علایم واضح و مشخصی نداشته باشند اما با دریافت تاریخچه رژیم غذایی فرد مشکوک و شناخت عادات غذایی و انجام ازمایش‌‌های شیمیایی می توان کمبودهای رژیمی را اصلاح و وضعیت روانی فرد را بهبود بخشید.

  • لاله ژانویه 2017 در 13:43

    جالب است بدانید که دستگاه گوارش دارای تعداد زیادی سلول عصبی می باشد به طوری که به آن مغز دوم نیز می‌گویند.

    همان طور که عوامل روحی و روانی زمان انتقال مواد در لوله گوارش را تحت تاثیر قرار می‌دهند. باکتری‌هایی که در لوله گوارش نیز زندگی می‌کنند به وسیله مواد تولیدیشان می‌توانند بر عملکرد مغز و رفتار اثر بگذارند.

    عفونت‌های دستگاه گوارش همراه با میکروارگانسیم‌های مضر می‌توانند با افزایش نفوذپذیری غشای دستگاه گوارش به عوامل بیماری‌زا عملکرد مغز را تخت تاثیر قرار دهند.

    بنابراین مصرف پرو بیوتیک‌ها و پربیوتیک‌ها جهت تامین سلامت دستگاه گوارش و سیستم عصبی می‌تواند مفید واقع شود.

  • باران ژانویه 2017 در 13:43

    دریافت قند و مواد کربوهیدراتی ساده اضافی میتواند منجر به نوسانات شدید قند خون شود و ناهنجاری‌‌های روحی وروانی را تشدید کند.

    هر دو وضعیت افت قند خون و قند خون بالا بر وضعیت روانی مانند افسردگی ،اضطراب و اسکیزوفرنی تاثیرات قابل ملاحظه ای میگذارد.

    افزایش سریع قند خون باعث ازاد شدن ناگهانی انسولین میشود و همین منجر به افت سریع قند خون و ورود ان به سلول‌‌ها می‌شود.

    جهت جبران این کاهش قند خون بدن هورمونهایی مانند اپینفرین و کورتیزول ترشح میکند که هر دو محرک تغییرات رفتاری و احساسی هستند.

    هم چنین افزایش مصرف شیرینی هنگام استرس‌های روانی به این دلیل است که انسولین به صورت انتخابی سایر امینو اسید‌‌ها را به درون ماهیچه می‌راند و تریپتوفان بیشتری وارد مغز میشود سپس سطح سروتونین افزایش یافته و منجر به احساس آرامش می‌شود و به همین دلیل مردم در مواجهه با استرس شیرینی مصرف می‌کنند.

    از طرف دیگر مصرف کافی از کربوهیدرات‌‌های پیچیده جز مهم رژیم غذایی می باشد. زیرا رژیم کم کربوهیدرات نیز اثرات منفی بر حالات روحی می‌گذارد.

    دریافت پروتئین بیشتر به همراه چربی‌های سالم میتواند باعث ثبات در قند خون و تغییرات قابل توجه احساسی شود که به دلیلی ایجاد تعادل بین درشت مغذی‌ها می‌باشد.

  • شیما ژانویه 2017 در 13:43

    در مطالعات بسیاری دیده شده است که دریافت غذاهای دریایی رابطه معکوسی با بروز افسردگی دارد و هم چنین در کشورهایی که دریافت اسیدهای چرب امگا ۳ و غذاهای دریایی انها کم بوده خودکشی بیشتر می‌باشد.

    به دلیل اینکه ترکیب عمده روغن ماهی در بسیاری از بیماری‌های روانی مانند افسردگی و اسکیزوفرنی مقاوم به دارو ودرمان و جهت درمان افسردگی واختلال دوقطبی مفید می‌باشد.

    رژیم مدیترانه‌ای که سرشار از انتی اکسیدان‌‌ها و کولین، فسفاتیدیل کولین می‌باشد و اسید‌‌های چرب امگا ۳ است جهت عملکرد بهتر مغز رژیم مناسبی می‌باشد.

    مصرف این رژیم غذایی در سالمندان نیز با کاهش اختلالات شناختی همراه است.

    مکمل‌های امگا ۳ حاوی روغن کریل مزایای بیشتری دارند زیرا حاوی فسفاتیدیل کولین و فیتونوترینت آستازانتین که انتی اکسیدانی طبیعی است که به روغن کریل رنگ قرمز می‌دهد می‌باشد.

    به طور معمول هر ۱۰۰۰ میلی‌گرم روغن ماهی حاوی ۱۸۰ میلی گرم EPA و ۱۲۰ گرم DHA می‌باشد. دوز درمانی EPAوDHA با تقریبا مقدار ۴۰۰ میلی‌گرم از هر کدام شروع می‌شود.

  • لادن ژانویه 2017 در 13:43

    کمبود روی ممکن است بر آلزایمر، افسردگی و از دست دادن عملکرد شناختی در اثر بالا رفتن سن دخیل باشد.

    همچنین روی ممکن است در تنظیم تولید دوپامین در مغز نیز نقش داشته باشد.

    روی از طریق که منجر به کاهش علایم افسردگی می‌شود کاهش باز جذب دوپامین به وسیله اتصال به گیرنده‌‌های دوپامین، افزایش تبدیل هورمون تیروییدی T4 به T3 و ارتقاء عملکرد انتقال دهنده عصبی تحریکی می تواند منجر به کاهش افسردگی شود.

  • شورانگیز ژانویه 2017 در 13:44

    کمبود اهن منجر به میلینه شدن ضعیف مغز و اختلال در متابولیسم مونو آمین‌ها می‌شود.

    این تغییرات نه تنها باعث نقصان حافظه توانایی یادگیری و مهارت‌های حرکتی می‌شود بلکه بر مشکلات روحی و روانی نیز اثر می‌گذارد.

    آنمی فقر آهن در کودکان با افزایش چشمگیر خطر ابتلا به اختلالات روانی مانند ADHD، اوتیسم بیماری‌های روحی و اختلالات حرکتی در ارتباط است.

  • ایمان ژانویه 2017 در 13:44

    کمبود فولات با افسردگی، کاهش شناخت، دمانس و همچنین با افزایش خطر ابتلا به اسکیزوفرنی در ارتباط است.

    مکمل یاری فولات همرا با B12 علایم فاز منفی اسکیزوفرنی را کاهش می‌دهد. گرچه پاسخ به درمان به تفاوت‌های ژنتیکی در جذب فولات نیز بستگی دارد.

    مکمل یاری با فولات همچنین ممکن است به حافظه کمک کند و در مطالعات اخیر دیده شده است که مقادیر بالای فولات با کاهش ۵۰ درصدی پیشرفت بیماری آلزایمر همراه است.

  • یاور ژانویه 2017 در 13:44

    ویتامین D صدها ژن را در انسان تحت تأثیر قرار داده و ماده مغذی مهمی برای سلامت مغز و نیز سلامت استخوان و اسکلت بدن محسوب می‌شود.

    بهترین منبع ویتامین D مواجهه با نور خورشید، غذاهایی نظیر ماهی‌‌های چرب، زرده تخم‌مرغ، و غذاهای غنی شده مانند شیر گاو، شیر سویا و یا سایر شیرها و غلات هستند.

    مواجهه کافی با آفتاب و یا دریافت ویتامین D3 می‌تواند به حفظ سلامت روان کمک کند.

    افراد زرده ی تخم مرغ، ماهی‌های چرب و غذاهای غنی شده به مقادیر کافی که RDA ویتامین D آنها تأمین کند مصرف نمی‌کنند.

    لذا توصیه به مصرف مکمل یا اطمینان از مصرف منظم غذاهای غنی شده ضروری می باشد.

    کمبود ویتامین D با بروز اختلالات خلقی، اختلالات شناختی و نیز افزایش خطر افسردگی مینور و ماژور در بزرگسالان می‌باشند.

    سطح سرمی حداقل ۳۰ng/ml, حداقل برای درمان سرطان، دیابت، بیماری خودایمنی، و یا سطح ۶۰ تا ۸۰ ng/ml جهت درمان افسردگی مفید می‌باشد.

  • شیدا ژانویه 2017 در 13:44

    غذاهای گیاهی سرشار از فیتوکمیکال‌ها‌ می‌باشند که این امر اهمیت نقش تغذیه و بیوکمیکال در عملکرد نرمال مغز و سلامت روان را نشان می‌دهد.

    فیتوکمیکال‌‌ها درغذاهایی نظیر توت‌ها، ‌مرکبات، چای سبز و برخی چاشنی‌ها پیاز، زنجبیل، ‌زردچوبه، پونه، sage، رزماری و سیر موجود می‌باشند.

    به نظر می‌رسد این غذاها با اثرات آنتی‌اکسیدانی، ضدالتهابی خود بر مغز تأثیر می‌گذارند.

    کورکومین موجود در زردچوبه مخصوصا نقش محافظت کننده نورونی دارد و با کاهش ریسک ابتلا به آلزایمر یا پارکینسون در ارتباط است.

    نویسندگان:*ندا سوید، دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تغذیه، دانشگاه علوم پزشکی تهران/دکتر نیاز محمدزاده هنرور؛ متخصص تغذیه بالینی و رژیم شناسی

  • مائده ژانویه 2017 در 13:45

    با این رژیم غذایی با افسردگی خداحافظی کنید

    همه چیز درمورد افسردگی راهی برای افسردگی دلایل افسردگی درمان افسردگی با تغذیه چگونه افسرده نباشیم انواع افسردگی افسردگی
    جشنواره فروش زمستانه پالاز
    تخصصی ترین خدمات فیزیوتراپی

    یکی از مسائلی که این روز ها سلامت بسیاری از افراد را از لحاظ روحی تحت تاثیر قرار داده است ، مسئله ی افسردگی می باشد ، می توان گفت که بسیاری از افراد در مدت زمانی از زندگی خود اختلال افسردگی را در سطوح مختلف تجربه کرده اند.
    بسیاری از خانم ها وقتی احساس افسردگی و خستگی می کنند یا فشار روحی دارند، سعی می کنند تا با خوردن مواد خوراکی مثل ماکارونی و پنیر، شیرینی و بیسکویت های شکلاتی، جوجه سرخ شده و امثال این ها به خودشان تسلی خاطر دهند و از لحاظ احساسی آرامش بیشتری پیدا کنند اما باید بدانید که خوردن چنین مواد غذایی تنها برای چند دقیقه کوتاه حال شما را بهتر می کند اما بعد از آن حالت های منفی و مضر مصرف این مواد غذایی روی دیگر خود را نشان می دهد. مسلما خوردن چنین غذاهایی به جز بالا و پایین آوردن فشار خون یا به هم ریختن سیستم بدن، نتیجه بهتری نخواهد داشت. مصرف بیش از حد یک نوع غذا یا کمبود گونه ای از مواد غذایی در زمان کوتاه یا طولانی روی حالت روحی انسان تاثیر می گذارد. این مطلب را بخوانید تا بدانید زمانی که حال تان بد است چه کار باید بکنید.

    کره موزی بخورید

    اگر با استرس یا افسردگی درگیر هستید و می خواهید دوباره آرامش خاطرتان را به دست بیاورید، می توانید با مصرف بعضی از مواد خوراکی به سلامت روحی واقعی برای مدت طولانی دست پیدا کنید. تحقیقات نشان می دهد، مصرف موز به همراه کره بادام زمینی جانشین مناسبی برای بیسکویت و شیرینی است و به انسان کمک می کند مشکلات روحی را از خود دور کند و عوارض و اثرات منفی آن را به طور چشمگیری کاهش دهد. «کیتی سویفت»، مدیر شرکت «غذا و طب» در مرکز پزشکی «مایند ـ بادی» واشنگتن می گوید: «این که چه غذایی را برای خوردن انتخاب می کنید قطعا در حالت روحی شما تاثیر می گذارد. »

  • شیما ژانویه 2017 در 13:45

    خانم «گییل پلتز» از شهر گراهام وقتی در دانشگاه مشغول تحصیل بود متوجه شد که راه های طبیعی بسیاری برای غلبه بر استرس و افسردگی وجود دارد. بنابراین درباره این موضوع شروع به تحقیق کرد و به این نتیجه رسید که چقدر انتخاب غذا و مواد خوراکی در حالت روحی انسان تاثیرگذار است. او شروع به خوردن غذاهایی مثل ماهی، دانه آفتابگردان و مواد خوراکی غنی از منیزیم کرد و متوجه شد که حال روحی اش بسیار بهتر است. حال این خانم و گروهی از محققان دانشگاهی توضیح می دهند، مواد غذایی حاوی منیزیم با تولید سروتونین ماده شیمیایی در مغز باعث سلامت روحی و افزایش انرژی در انسان می شود. معمولا مقدار ناکافی از عنصر منیزیم در بدن خانم ها موجب بروز برخی مشکلات می شود. بنابراین شما خانم ها می توانید با مصرف مواد خوراکی حاوی منیزیم نیاز بدن خود را به این ماده تامین کنید. بادام، پسته، آووکادو، اسفناج، تخم کدو و آفتابگردان، سویا، ماهی قزل آلا، صدف خوراکی و حبوباتی مثل گندم، جو، برنج قهوه ای و لوبیا سرشار از منیزیم هستند. خانم «گییل پلتز» می گوید: «باید حواس تان باشد که بعضی از غذاها تاثیر بهتری روی استرس و وضعیت افسردگی شما می گذارد. اگر می خواهید تاثیر چنین غذاهایی را در روحیه تان ببینید باید به طور مرتب از چنین موادغذایی استفاده کنید، همانطور که من از این غذاها به طور منظم استفاده می کردم.»

  • یگانه ژانویه 2017 در 13:45

    بسیاری از خانم ها برای کاهش وزن، با حفظ کربوهیدرات ها این اشتباه را تکرار می کنند. وقتی ناراحت یا مضطرب هستیم بیشتر دوست داریم تا غذاهای حاوی کربوهیدرات (مثل شیرینی ها) را بخوریم. این به این دلیل است که کربوهیدرات، سروتونین تولید می کند و احساس آرامش و راحتی بیشتری در ما به وجود می آورد. مطمئن باشید، قند خون شما با خوردن تکه ای کیک به دلیل عذاب وجدانی که برای خوردن آن پیدا می کنید به سرعت پایین می آید. شما باید هر روز مقداری کربوهیدرات مصرف کنید تا مغزتان انرژی کافی را ذخیره کند اما این بدان معنا نیست که در خوردن شیرینی ها زیاده روی کنید. وقتی می گوییم کربوهیدرات یعنی قندهای ساده در غیراین صورت دچار افت شدید قندخون می شوید. نشاسته، انواع حبوبات، سبزی ها (سیب زمینی شیرین بهترین گزینه است) و لوبیا حاوی کربوهیدرات هستند.

  • فهیمه ژانویه 2017 در 13:45

    دکتر سویفت می گوید: «باید به این نکته توجه داشت که حذف کامل چربی به عنوان دستور غذایی برای حفظ سلامت تصوری نادرست است. متاسفانه بسیاری از مردم فکر می کنند، حذف کامل چربی در برنامه غذایی شان تغذیه ای سالم خواهند داشت اما اگر این طور فکر می کنید بدانید که در اشتباه هستید. روغن های گیاهی به دلیل حفظ مایع غشای سلولی برای سلامت مغز بسیار مهم و ضروری هستند. مغز انسان بسیار توانمند است و باید از نوع درستی از چربی تغذیه کند. چربی های مفید در خوراکی هایی مانند آووکادو، انواع دانه های گیاهی و روغن زیتون یافت می شود.

  • فرهاد ژانویه 2017 در 13:46

    شاید شنیده باشید که از امگا۳ (اسیدچرب اشباع نشده) برای درمان بسیاری از ناراحتی ها استفاده می کنند. دانشمندان به این نتیجه دست پیدا کردند، افزایش مصرف امگا۳ در برنامه غذایی موجب کاهش افسردگی و فشارهای روحی روانی می شود. تحقیقات نشان می دهد، افرادی که از امگا۳ کمتری استفاده می کنند به خصوص خانم های باردار و شیرده که از این ماده در برنامه غذایی شان استفاده نمی کنند با مشکلات افسردگی شدیدتری روبه رو می شوند. ماهی آزاد، قزل آلا، ماهی ساردین، گردو، گیاه شاهدانه و دانه های گیاهی غذاهای سرشار از امگا۳ هستند.

  • یاور ژانویه 2017 در 13:46

    «آرلین لی» از جمله کسانی بود که با تغییر برنامه غذایی اش و اضافه کردن انواع کربوهیدرات مثل برنج قهوه ای، گندم، نان جو، پاستای گندم و سبزی و انواع حبوبات توانست استرس و فشار روحی خود را از بین ببرد. به علاوه او به جای خوردن ۳ وعده سنگین غذا در طول روز آن را به ۴ یا ۵ وعده سبک تغییر داد و به دنبال آن پس از گذشت حدود ۲ ساعت در هر وعده، میوه یا دسر نیز می خورد. او برای نگه داشتن برنامه غذایی اش مقداری آجیل و دانه های گیاهی را نیز مصرف می کرد. خانم لی می گوید: «من برنامه غذایی ام را تغییر دادم و این موضوع روی حالت روحی و استرسم تاثیر بسیار مثبتی گذاشت و آرامش روحی که از این تغییر به دست آوردم، باعث شد تا انرژی ام به طور قابل توجهی زیاد شود.» «بونی تابدیکس»، سخنگوی اتحادیه بین المللی تغذیه می گوید: «ترکیب کربوهیدرات ها به همراه پروتئین باعث کاهش افسردگی و فشارهای روحی می شود و اثرات منفی آن را از بین می برد. بنابراین برای ذخیره انرژی می توانید بیشتر از این مواد مغذی استفاده کنید. پیشنهاد او برای وعده های غذایی سبک مواد خوراکی مثل پنیر کم چرب، شیرینی های گندمی، نان جو یا ماست هستند.» او در ادامه می گوید: «حتی یک فنجان سرشیر هم ترکیب کربوهیدرات و پروتئین دارد و می تواند وعده غذایی سبکی برای رفع گرسنگی باشد.»

  • ستایش ژانویه 2017 در 13:46

    این ۴ نکته حال روح تان را خوب می کند

    ۱) اگر می خواهید به تعادل روحی برسید، برنامه غذایی تان را کامل کنید یعنی چربی، کربوهیدرات، پروتئین و مواد مغذی مفید دیگر را در وعده های غذایی روزانه خود بگنجانید و یادتان باشد که به مقدار کافی مایعات بنوشید.

    ۲) وعده های غذایی تان را حذف نکنید در عوض به جای وعده های سنگین، وعده های سبک بیشتری را در برنامه غذایی خود جای دهید. دکتر تابدیکس می گوید: «به هیچ عنوان برنامه غذایی تان را حذف نکنید به علاوه سعی کنید تا برنامه تغذیه منظمی داشته باشید و از میوه و سبزی ها برای داشتن تغذیه ای سالم استفاده کنید. گاهی اوقات خانم ها وعده های غذایی شان را کم می کنند اما نمی دانند که این مسئله چه عوارض جانبی برای سلامت و حالت روحی آن ها دارد.»

    ۳) اگر تصمیم گرفتید که دیگر هله و هوله نخورید به جای آن غذاهای سالم و فیبردار مثل سبزی ها را انتخاب کنید اما اگر حالت روحی تان به همان صورت باقی ماند و تغییر نکرد حتما به متخصص تغذیه مراجعه کنید تا با دستور غذایی مناسب شما را راهنمایی کند.

    ۴) دکتر سویفت می گوید: «گاهی اوقات ممکن است با آن که غذایی که انتخاب می کنید طبیعی و از لحاظ غذایی مقوی باشد اما تاثیر چندانی روی خلق و خوی تان نگذارد و در این صورت با متخصص تغذیه مشورت کنید تا رژیم غذایی تان را بررسی کند و گزینه های بهتری را به شما معرفی کند. علاوه براین می توانید، به مدت یک هفته خوردن موادی که گلوتن دارد مثل غلات، گندم و جو را امتحان کنید و ببینید که مصرف چنین غذاهایی چطور در روحیه شما تاثیر می گذارد.

  • سجاد ژانویه 2017 در 13:47

    غلب افراد بعد از یک روز سخت و دشوار، یک وعده غذایی یا میان وعده ای را می خورند که آنها را آرام کند، مانند کلوچه ها، چیپس سیب زمینی، بیسکوئیت و …

    به عنوان مثال افراد وقتی جشن می گیرند کیک می خورند و وقتی ناراحت می شوند، اغلب بستنی را ترجیح می دهند. مشکلی که در این جا به وجود می آید این است که به همان سرعتی که مزه این خوراکی ها در دهان فرد از بین می رود، اندازه دور کمر نیز از بین خواهد رفت بویژه اگر این غذاها مملو از قند و چربی نیز باشند.

    خوراکی های مملو از قند و چربی موجب می شوند که سطح قند خون به سرعت بالا رود و برای جبران این حالت در بدن، انسولین به سرعت ترشح شده و در نتیجه قند خون خیلی سریع تر از آن پایین می آید. به همین دلیل است که وقتی غذایی را می خورید که شیرین است، بعد از مدت کوتاهی احساس گرسنگی بیشتری می کنید و به این ترتیب در واقع فرد در یک سیکل معیوب قرار می گیرد.

    با این حال تحقیقات علمی نشان می دهد که افراد می توانند وضع روحی روانی خود را با غذاها بهبود ببخشند.

  • لادن ژانویه 2017 در 13:47

    بهتر است زمانی كه غمگین هستیم غذاهایی انتخاب شود که دارای اسیدهای چرب امگا ۳ و ویتامین D زیادی باشند. تحقیقات نشان می دهد که این مواد می توانند افسردگی را تخفیف دهند و موجب آرامش فرد شوند.

    برای دریافت اسیدهای چرب امگا ۳ می توان بذر کتان و ماهی های چرب مانند قزل آلا را انتخاب كرد. از منابع خوب ویتامین D نیز می توان به شیرهای غنی شده با این ویتامین و زرده تخم مرغ اشاره کرد. البته نور خورشید نیز منبع خوبی از این ویتامین است.

  • صدرا ژانویه 2017 در 13:47

    هنگام استرس در جستجوی غذاهایی باشید که غنی از ویتامین های گروه B باشند تا تولید سرتونین در مغزتان افزایش یابد و در نتیجه آرامش به سراغ شما آمده و راحت شوید. برای دریافت ویتامین B۶، بادام، پسته و گردو انتخاب های خوبی هستند. قزل آلا، میگو و ماست كم چرب منبع مناسبی برای ویتامین B۱۲ است.

  • ناهید ژانویه 2017 در 13:47

    هنگامی كه در سختی هستید نیز بروید سراغ غذاهایی که غنی از ویتامین C هستند. این ویتامین رادیکال های آزاد را کاهش می دهد و سیستم ایمنی را تقویت می کند. در واقع این ویتامین یک آنتی اکسیدان فوق العاده است. کلم بروکلی، فلفل سبز، کیوی، توت فرنگی و گوجه فرنگی گزینه های خوبی برای این ویتامین هستند.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.