روش های درمان حساسیت و آلرژی در طب سنتی با استفاده از گیاهان

روش های درمان حساسیت و آلرژی در طب سنتی با استفاده از گیاهان

روش های درمان حساسیت و آلرژی در طب سنتی با استفاده از گیاهان  آلرژی در طب سنتی ,درمان آلرژی در طب سنتی,علت آلرژی در طب سنتی,آلرژی کودکان در طب سنتی,رفع آلرژی در …

روش درمان یبوست در کودکان 4 ساله با عادات غذایی مناسب

روش درمان یبوست در کودکان 4 ساله با عادات غذایی مناسب

روش درمان یبوست در کودکان 4 ساله با عادات غذایی مناسب در این مطلب از سایت جسارت به یبوست در کودکان 4 ساله می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران …

در مورد ارتباط ورم معده و تنگی نفس و روش های درمان

در مورد ارتباط ورم معده و تنگی نفس و روش های درمان

در مورد ارتباط ورم معده و تنگی نفس و روش های درمان ورم معده و تنگی نفس ,ورم معده و تنگی نفس,درمان ورم معده و تنگی نفس,ورم معده تنگی نفس,ورم معده باعث …

مسمومیت خون

مسمومیت خون ,مسمومیت خونی,مسمومیت خونی چیست,مسمومیت خونی,مسمومیت خون,مسمومیت خون با سرب,مسمومیت خونی در بارداری,مسمومیت خونی با سرب

مسمومیت خون , مسمومیت خونی , مسمومیت خونی چیست , مسمومیت خونی

توضیحاتی در مورد مسمومیت خون

سپتیسمی (به انگلیسی: Septicemia) یا گَندخونی نوعی التهاب است که سراسر بدن را فرا می‌گیرد و به دلیل عفونت پیش می‌آید. علائم و نشانه‌های این بیماری شامل تب، افزایش تپش قلب، افزایش میزان تنفس و سردرگمی می‌باشند. همچنین علائم دیگری نیز وجود دارند که در ارتباط با عفونت‌های خاصی از قبیل سرفه همراه با ذات‌الریه یا ادرار کردن با درد به همراه عفونت کلیه هستند. در افراد بسیار پیر و خیلی جوان که سیستم ایمنی ضعیف دارند، ممکن است هیچ نشانه‌ای از عفونت خاص و کاهش دمای بدن وجود نداشته باشد یا دمای بدن به جای دمای بالای بدن در حالت طبیعی باشد. “””گندخونی خیلی شدید”””نوعی بیماری است که باعث عملکرد ضعیف اندام یا جریان خون ناکافی می‌شود. جریان خون ناکافی ممکن است با فشار خون پایین، لاکتات خون یا کم بودن خروجی ادرار همراه گردد. شوک سپتیک نوعی فشار خون پایین است که به دلیل گونه‌ای گندخونی به وجود می‌آید و با وجود تزریق میزان مناسبی از مایعات درون‌وریدی، بهبودی حاصل نمی‌گردد.یک عفونت باکتریایی مهلک به طور کلی باعث آسیب دیدن خون می‌شود و علایم سپتیسمی را ایجاد می‌کند. دریافت مراقبت‌های پزشکی حیاتی برای جلوگیری از مرگ ناشی از این اختلال بسیار مهم هستند. درمان‌های طبیعی می‌توانند به جلوگیری از حمله‌ی باکتری‌ها به بدن کمک کنند، اما مراقبت‌های پزشکی به هر روی ضرورت دارند. 

در این مطلب از سایت جسارت در مورد مسمومیت خون صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

علت مسمومیت خون

گندخونی به دلیل تحت تأثیر قرار گرفتن پاسخ ایمنی توسط عفونت به وجود می‌آید. این عفونت در بیشتر مواقع به دلیل باکتری ایجاد می‌گردد، اما همچنین به دلایلی همچون قارچ، ویروس یا انگل نیز ممکن است اتفاق بیفتد. معمول‌ترین نقاطی که دچار عفونت می‌شوند این موارد هستند: ریه‌ها، مغز، مجاری ادراری، پوست و ارگان‌های شکمی. عوامل خطر شامل مواردی همچون سالمندی یا جوانی، سیستم ایمنی ضعیف در برابر شرایطی از قبیل سرطان یا دیابت و ترومای بزرگ یا سوختگی است. تشخیص این بیماری به صورت شناسایی حداقل دو سندروم پاسخ التهابی سیستمیک (SIRS) به خاطر یک عفونت فرضی انجام می‌شود. پیش از شروع به استفاده از آنتی‌بیوتیک، توصیه این است که کشت خون صورت گیرد؛ اما عفونت خون برای تشخیص این بیماری نیاز نیست. تصویربرداری پزشکی باید به انجام برسد تا موقعیت احتمالی عفونت تشخیص داده شود. دیگر علت‌های احتمالی علائم و نشانه‌های احتمالی شامل این موارد می‌باشد: آنافیلاکسی، نارسایی آدرنال، حجم پایین خون، نارسایی قلبی و آمبولی ریه

مسمومیت خون یا سپتیسمی

بدن انسان همواره در معرض خطر ابتلا به بیماری ‌های مختلف بوده و در این میان یکی از بیماری‌ هایی که به خصوص در دوران نوزادی، سالمندی و افراد دارای نقص سیستم ایمنی شیوع بیشتری داشته و در نتیجه عواقب ناشی از عفونت نیز ایجاد می ‌شود، مسمومیت خونی یا سپتیسمی است. دکتر محمد براری، متخصص بیماری ‌های عفونی در این‌ باره توضیح می دهند: مسمومیت خون یا سپتیسمی (blood poisoningg ) به عفونتی گفته می‌ شود که در آن باکتری‌ ها و مواد سمی همراه با آن ها (که در ناحیه سرایت باکتری جمع شده) وارد جریان خون می ‌شوند و از این راه‌ تکثیر یافته و به‌ تمام‌ بدن‌ گسترش‌ می‌ یابند. نتایج برخی از تحقیقات نشان می‌ دهد این عفونت روی بیشتر از یک درصد از نوزادان تازه متولد شده اثر گذاشته و حدود نیمی از موارد نیز باعث مرگ و میر آنان می ‏شود. سپتیسمی در شرایطی که سدهای اولیه دفاعی بدن مانند پوست و مخاط آسیب ببینند، احتمال بروز بیشتری دارد.

علائم مسمومیت خون

شدت بروز علائم و نشانه ‌های بیماری در هر فرد بستگی به شرایط سلامت‌ عمومی‌ بیمار، وجود بیماری ‌های زمینه‌ ای‌ و میزان‌ تأخیر در درمان‌ ‌ دارد. علائم مسمومیت خونی شامل لرز شدید، بالا رفتن‌ سریع‌ درجه‌ حرارت‌ بدن، تند شدن‌ ضربان‌ قلب و تعداد تنفس زیاد، برافروختگی‌ پوست، گیجی‌ و منگی‌، تحریک ‌پذیری، کاهش‌ فشار خون و در موارد شدید، اختلال انعقادی (که می ‌تواند با نشانه‌ هایی مانند خون مردگی در زیر پوست و اشکالی از بثورات ظاهر شود) از نشانه‌ های بیماری است و نبود تب نمی ‌تواند دلیل بر عدم وجود سپتیسمی باشد.

علل مسمومیت خون

عفونت‌ در جایی‌ از بدن‌، مثلاً در آپاندیس‌، دندان‌، سینوس‌، لگن‌، کیسه‌ صفرا، یا مجاری‌ ادراری‌ ممکن است باشد. منشأ عفونت‌ همچنین‌ می ‌تواند از یک سوختگی‌، زخم‌ عفونی‌ شده‌، یا یک آبسه‌ باز باشد. ابتلای به سرطان خون یا سایر سرطان ‌ها، ابتلای فرد به بیماری ‌های کاهنده مقاومت بدن(ایدز، سل و…)، مصرف داروهای سرکوب‌ کننده سیستم ایمنی بدن(ترکیبات کورتیکو استرویید و داروهایی که در بیماری ‌های روماتیسمی مصرف می‌ شوند)، سن بالای 60 سال و بارداری یا زایمان‌ های عارضه ‌دار از عوامل افزایش ‌دهنده خطر ابتلا به عفونت خونی هستند. مسمومیت خونی می‌ تواند عوارضی نظیر شوک‌(کاهش‌ شدید فشار خون)، عفونت‌‌ دریچه ‌های‌ قلبی‌ و نارسایی‌ احتقانی قلب، نشانگان زجر تنفسی، نارسایی کلیه و کبد را ایجاد کرده و در صورت عدم درمان در نهایت به مرگ بیمار منجر شود.

بهترین روش درمان مسمومیت خون

بهترین روش درمان مسمومیت خونی، استفاده از آنتی ‌بیوتیک جهت مبارزه سریع با عفونت است. همچنین انجام آزمایش ‌های تشخیصی شامل کشت‌ خون‌ برای‌ شناسایی‌ عامل بیماری‌، آزمایش‌ ادرار و شمارش‌ گلبول ‌های‌ خون در بیماران پس از درمان ابتدایی بیماری ضروری است. گاهی لازم است پس از شناسایی منشأ عفونت نسبت به برداشتن یا تخلیه آن و در مواردی تزریق فرآورده‌ های خونی به بیمار اقدام کرد.

پیشگیری‌ از مسمومیت خون

* در صورت‌ بروز هر گونه‌ عفونت‌، برای‌ درمان‌ به پزشک مراجعه‌ نمایید. * مراقبت‌ های‌ لازم‌ را در مورد کاتترهای‌ بیماران‌ بستری‌ در بیمارستان‌ اجرا‌ کنید. * تزریق‌ واکسن‌ آنفلوانزا و پنوموکک به‌ بیماران‌ در معرض‌ خطر بالای‌ این‌ عفونت‌ ها ( طبیعتاً مقاومت‌ آن ها به‌ این‌ بیماری‌ ها کم‌ است‌) لازم است. * اگر قبلاً انجام‌ کار دندانپزشکی‌ باعث‌ بروز مسمومیت‌ خون‌ در شما شده‌ است‌، یا این که‌ بیماری‌ دریچه‌ قلب‌ دارید، پیش‌ از انجام‌ هر گونه‌ کار دندانپزشکی‌، با راهنمایی‌ دندانپزشک یا بهداشت‌ کار دهان‌ و دندان‌، آنتی‌ بیوتیک جهت‌ پیشگیری‌ مصرف‌ کنید.

مسمومیت خون و افت فشار خون

چنانچه علائمی از افت فشار خون یا تب بسیار بالا (بالای 39 درجه) در بیمار دیده شود، می ‌توان از اقداماتی نظیر رساندن مایعات کافی به بدن بیمار و همچنین تب ‌برهایی مانند استامینوفن استفاده کرد، زیرا اغلب جمعیت در معرض خطر این عفونت، افراد سالمند و نوزادان بوده که به دنبال تب شدید و کاهش فشار خون دچار عوارض جبران‌ ناپذیری در ارگان‌ های حیاتی مانند مغز، کلیه، کبد و قلب می ‌شوند.

مسمومیت خون و مراجعه‌ به پزشک

در این‌ شرایط‌ به‌ پزشک خود مراجعه‌ نمائید: * بروز مجدد تب‌ * علایم‌ عفونت‌ (تورم‌، درد، قرمزی‌) در هر کجایی‌ از بدن،‌ اگر شما قبلاً سابقه‌ مسمومیت‌ خون‌ داشته ‌اید، و الان‌ می ‌خواهید یک جراحی‌ غیر اورژانس‌ یا یک کار دندانپزشکی‌ انجام‌ دهید. * اگر دچار علایم‌ جدید وغیرقابل کنترل شده اید. داروهای‌ مورد استفاده‌ در درمان‌ ممکن‌ است‌ عوارض‌ جانبی‌ به‌ همراه‌ داشته‌ باشند.

فعالیت مسمومیت خون

بیمار تا زمانی که فعالیت عادی خود را به تدریج آغاز کند باید در رختخواب استراحت کند. رژیم‌ غذایی‌ به‌ هنگام‌ بیماری‌ حاد، معمولاً بهتر است‌ تغذیه‌ داخل‌ وریدی‌ انجام‌ شود.

مسمومیت خون در نوزادان

دانشمندان گزارش دادند که عفونت های جدی که سپتیسمی نامیده می ‏شود، بر روی بیشتر از 1 درصد از نوزادان اثر می ‏گذارد و حدود 50 درصد باعث مرگ و میر نوزادان می ‏شود. بر طبق گفته دکتر ایرملی و همکارانش از دانشگاه هلسینکی، عفونت این بیماری غالبا با بیماری های عفونی دیگر اشتباه می ‏شود. این بیماری عفونی (سپتیسمی) مسمومیت عفونی حاصله بر اثر جذب باکتری ها و مواد فاسد همراه باکتری است که در ناحیه سرایت باکتری جمع شده و وارد خون می ‏گردد. محققان نشان داده ‏اند که با دو نشانه CD11B و 8-IL نوزادان مبتلا را تشخیص می‏ دهند و نوزادان سالم اثر کمتری از این دو نشانه داشتند. زمانی که این گروه از نوزادان با هم مقایسه شدند، سطح CD11B و 8-IL در نوزادان سپتیسمی بالاتر بود و سطح این دو نشانه، در تشخیص ابتدایی بیماری سپتیسمی امیدبخش است. نشانه CD11b یک نشانه موفق برای این بیماری عفونی در اطفال است. محققان ذکر کردند که استفاده بی‏ موقع از آنتی‏ بیوتیک برای نوزادانی که هنوز سپتیسمی ندارند، اثرات این دو نشانه را احتمالا کاهش می ‏دهد. دکتر نوپون افزود که مطالعات جدیدی را آغاز کرده ‏ایم که نشانه CD11b را در نوزادان بزرگ تر را نیز تشخیص بدهیم.‏

مسمومیت خون و ماست

ماست یا پنیر کورد حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس است، نوعی باکتری خوب که باکتری‌های مضر موجود در بدن را از بین می‌برد. سپتیسمی ناشی از تکثیر شدن باکتری‌های خطرناک در بدن است که باعث آسیب رساندن به سیستم‌های بدن می‌شوند و عوارضی ایجاد می‌کنند که می‌توانند منجر به مرگ فرد مبتلا شوند. بنابراین، همراه با مراقبت‌های پزشکی، می‌توانید مقداری ماست بخورید. ماست شیرین‌نشده بهترین گزینه است، زیرا هضم ماست شیرین برای بدن دشوار است و روی بدن که در حال مبارزه با عفونت باکتریایی است فشار زیادی وارد می‌کند. می‌توانید با استفاده از ماست شِیک آماده کنید یا به عنوان مخلفات کنار غذا و حتی دسر آن را مصرف کنید. در بسیاری از کشورها، ماست به عنوان یک سس نیز استفاده می‌شود.

مسمومیت خون و لیمو

لیمو غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها است. این آنتی‌اکسیدان‌ها نقش موثری در تقویت سیستم ایمنی بدن دارند و عفونت‌هایی را که به بدن حمله می‌کنند، پس می‌زنند. لیمو غنی از یک ویتامین آنتی‌اکسیدانی است به نام ویتامین C یا اسید اسکوربیک که باعث افزایش توانایی بدن برای دفع عفونت‌ها می‌شود. آب لیمو می‌تواند با علائم مسمومیت خون یا سپتیسمی مقابله کند. البته، درمان پزشکی نیز باید انجام شود. می‌توانید تکه‌های لیمو را در یک تابه بو بدهید و با مقداری نمک و فلفل از آن ترشی تهیه کنید. بهتر است این درمان خانگی را به طور منظم انجام دهید تا از شر پاتوژن‌های باکتریایی که سبب بروز سپتیسمی می‌‌شوند خلاص شوید.

مسمومیت خون و آب پرتقال

محققان در تحقیقات علمی منتشر شده در سال ۲۰۱۰ (موسسه‌ی تحقیقات سلامت لاسون در دانشگاه اونتاریو) دریافتند که تزریق ویتامین C در دوز سنگین موجب بهبود قابل‌ملاحظه در نرخ زنده ماندن موش می‌شود. ویتامین C یا اسید اسکوربیک با استرس‌های اکسیداتیو مبارزه می‌کند و اجازه‌ی لخته شدن خون را در مویرگ‌های اندام‌های حیاتی نمی‌دهد. این امر ارگان را نجات می‌دهد و خطر را رفع می‌کند. بنابراین در حالی که پزشک شما ممکن است شما را با آنتی‌بیوتیک یا هر روش دیگری درمان کند، خوردن مرکباتی از قبیل پرتقال و لیمو نیز قطعا به شما کمک خواهد کرد. – یک لیوان آب پرتقال تازه را چند بار در روز بنوشید. مکمل‌های ویتامین C را مصرف کنید و سیستم ایمنی بدن‌تان را بهبود ببخشید و به این ترتیب با عفونت خونی مبارزه کنید.

مسمومیت خون و زردچوبه

زردچوبه برای مبارزه با عفونت‌ها از زمان باستان مورد استفاده قرار گرفته‌است و به درمان سپتیسمی نیز کمک می‌کند. زردچوبه سطح پروتئین را درخون افزایش می‌دهد و به این ترتیب به مبارزه با عفونت کمک می‌کند. زردچوبه همچنین ضد التهاب است، بنابراین درد، تورم و قرمزی را نیز می‌تواند کاهش دهد. – یک قاشق چایخوری زردچوبه را به یک لیوان آب گرم اضافه کنید. خوب هم بزنید. – ترکیب حاصل را هر روز صبح بخورید تا به سرعت از شر سپتیسمی رها شوید.

مسمومیت خون و سیر

سیر به شدت ضد التهاب است و همین‌طور خواص ضد باکتری و ضد قارچی دارد. آلیسین که یک ترکیب گوگردی موجود در سیر است، به مبارزه با عفونت‌ها کمک می‌کند و سیستم ایمنی بدن را بهبود می‌دهد، بنابراین یک درمان قدرتمند برای سپتیسمی است. عسل سیستم ایمنی را سر و سامان می‌دهد و این برای درمان عفونت خونی یا سپتیسمی بسیار مفید است. – یک حبه سیر بزرگ را پوست بکنید و آن را خرد کنید. – یک قاشق چایخوری عسل اضافه کنید و خوب این دو را با هم مخلوط کنید – ترکیب حاصل را هر روز صبح بخورید و سیستم ایمنی بدن‌تان را تقویت کنید. این ترکیب به شما کمک می‌کند تا به سرعت از شر عفونت خونی خلاص شوید.

مسمومیت خون و نیل وحشی

نیل وحشی عملکرد سیستم ایمنی بدن را تحریک می‌کند. این گیاه دارویی توانایی حذف گرما و سموم را از بدن دارد. با توجه به هر دوی این ویژگی‌ها، درمان ایده‌آلی برای سپتیسمی محسوب می‌شود. نام علمی نیل وحشی Baptisia Tinctoria است. این گیاه دارویی چند ساله‌، بومی ساحل شرقی ایالات‌متحده است. نیل وحشی به شکل تنتور موجود است. تنتور تهیه‌شده از ریشه‌ی این گیاه می‌تواند به از بین بردن علائم سپتیسمی کمک کند. افرادی که از مسمومیت خونی رنج می‌برند می‌توانند این گیاه را به صورت عصاره برای بهبود این اختلال در خود مصرف کنند.

بیشتر بخوانید : التهاب خون ♥ آزمایش خون ♥ سرطان خون ♥ قند خونغلظت خون

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 21 مرداد 1397

40 دیدگاه

  • یاسین فوریه 2017 در 10:31

    هنگامی که مسمومیت خون را می شنید، تجسم میکنید که خون توسط چیزی مسموم شده است. اما این هیچ ربطی به با سم واقعی ندارد. این یک بیماری کشنده است و درمان فوری باید انجام شود

  • فاطمیما فوریه 2017 در 10:31

    مسمومیت خون یک بیماری مرگبار بسته به نوع باکتری عامل عفونت است. بسیاری از بیماران آن را نادیده می گیرند ولی این نادیده گرفتن ها مدتی بعد منجر به یک مسمومیت خون شدید می شود. پس دراسرع وقت به پزشک مراجعه کنید تا در اسرع وقت درمان شوید

  • سعید فوریه 2017 در 10:32

    عفونت‌هایی که در آن باکتری وارد خون می‌گردد ویا در خون تکثیر می یابد سپتی سمی نامیده می‌شود. مسمومیت‌ خون‌ یا سپتی‌سمی عبارت‌ است‌ از عفونت‌ باكتریایی‌ خون‌ یا وجود مواد سمی‌ باكتری‌ها در خون‌، كه‌ از طریق‌ جریان‌ خون‌ در ‌ تمام‌ بدن‌ پخش می شود.

  • مهدیه فوریه 2017 در 10:32

    گاهی در عفونت های تک یاخته ای نیز سپتی سمی دیده می‌شود، مانند عفونت ژیاردیازیس که به علت سائیدگی ویلی‌های سلول‌های روده توسط تک یاخته ایجاد می‌شود. با سائیدگی شدید عوامل میکروبی از جدار عبور کرده و به خون نفوذ می کنند و باعث ایجاد سپتی سمی می‌شوند.

  • ایمان فوریه 2017 در 10:32

    سپتی سمی معمولا بیشتر در بیماران دچار ضعف ایمنی دیده می شود و اغلب اوقات کشنده است.بیمار باید بستری شود و آنتی بیوتیک تزریقی به طور گسترده و زیاد دریافت کند و کشت خون درخواست شود.

  • محمود فوریه 2017 در 10:32

    علایم بیماری

    ۱. ایجاد لرز بسیار شدید كه‌ گاهی بدن‌ را تكان‌ می‌دهد.
    ۲. به سرعت درجه‌ حرارت‌ بدن‌ بالا می رود.
    ۳. ضربان‌ قلب‌ تندتر و قوی‌تر می شود.
    ۴. پوست‌ گرم‌ و برافروخته‌ می گردد.‌
    ۵. اختلالات‌ ذهنی‌ همانند گیجی‌ و منگی ‌و… به وجود می آید.
    ۶. ‌ فشار خون‌ کاهش میابد.
    ۷. فرد احساس‌ ناخوشی می کند.
    ۸. سرعت نفس کشیدن زیاد می شود.

  • ستاره فوریه 2017 در 10:32

    با ایجاد عفونت‌ در قسمتی از بدن‌، مثلا در آپاندیس‌، دندان‌، سینوس‌، لگن‌، كیسه‌ صفرا، یا مجاری‌ ادراری‌.گاهی منشأ عفونت‌ می‌تواند از یك‌ سوختگی‌، زخم‌ عفونی‌ شده‌، یا یك‌ آبسه‌ باز شروع شود

  • فهیمه فوریه 2017 در 10:33

    عوامل افزایش دهنده خطر
    ۱-در افراد دارای سن‌ بالای‌ ۶۰ سال‌
    ۲- در نوزادان‌ و شیرخواران‌
    ۳- افرادی که سرطان‌ خون‌ یا سایر سرطان‌ها را دارند.
    ۴– بارداری‌ یا زایمان‌ عارضه‌دار
    ۵- انجام‌ بعضی‌ از عمل‌های‌ جراحی‌ که مقاومت بدن را کاهش می دهد.
    ۶- وجود یك‌ بیماری‌، مثل‌ دیابت‌، كه‌ مقاومت‌ بدن‌ را كم‌ كرده‌ باشد.
    ۷-مصرف‌ داروهای‌ سركوب‌گر ایمنی‌ (یا مصرف‌ داروهای‌ داخل‌ وریدی‌ توسط‌ خود فرد)

  • هما فوریه 2017 در 10:33

    پیشگیری

    ۱. مراجعه سریع به پزشک برای درمان در صورت‌ بروز هر گونه‌ عفونت‌
    ۲. اجرای‌ مراقبت‌های‌ لازم‌ در مورد كاتترهای‌ بیماران‌ بستری‌ در بیمارستان‌
    ۳. تزریق‌ واكسن‌ آنفلوآنزا و پنوموكوك‌ به‌ بیماران‌ در معرض‌ خطر بالای‌ این‌ عفونت‌ها که طبیعتاً مقاومت‌ آنها به‌ این‌ بیماری‌ها كم‌ است‌.
    ۴. اگر قبلاً به علت انجام کار دندانپزشكی‌ مسمومیت‌ خون‌ در شما دیده شده‌ است‌، یا اینكه‌ بیماری‌ دریچه‌ قلب‌ دارید، پیش‌ از انجام‌ هر گونه‌ كار دندانپزشكی‌، با راهنمایی‌ دندانپزشك‌ یا بهداشت‌ كار دهان‌ و دندان‌، جهت‌ پیشگیری‌ آنتی‌بیوتیك‌ مصرف‌ كنید.

  • صدرا فوریه 2017 در 10:33

    عوارض بیماری
    ۱- ابتلا به عفونت‌ دایمی‌ دریچه‌های‌ قلبی‌
    ۲- دچار شدن به نشانگان‌ زجر تنفسی‌ بزرگسالان‌
    ۳-ایجاد نارسایی‌ چند عضو مانند قلب‌، ریه‌ها، كلیه‌ها و كبد
    ۴- دچار شوك‌ شدن، كاهش‌ شدید فشار خون‌، عفونت‌ شدید، و در نهایت مرگ‌

  • یاسمین فوریه 2017 در 10:33

    درمان
    ۱-تزریق‌ خون‌ برای کاستن عفونت
    ۲- تخلیه‌ منشأ عفونت‌ یا برداشتن‌ آن
    ۳- برای‌ مواردی‌ كه‌ نارسایی‌ ریوی‌ رخ‌ داده‌ است‌ از تهویه‌ مكانیكی‌ استفاده کرد.
    ۴- بستری‌ كردن‌ بیمار؛ مراقبت‌ و درمان‌های‌ ویژه‌ در مورد موارد شدید .
    ۵- كشت‌ خون‌ برای‌ شناسایی‌ باكتری‌ ایجاد کننده‌ بیماری‌، آزمایش‌ ادرار، و شمارش‌ گلبول‌های‌ خون‌ از آزمایشات‌ تشخیصی‌ می باشند

  • فرانک فوریه 2017 در 10:33

    داروها
    آنتی‌بیوتیك‌ برای‌ مبارزه‌ با عفونت‌، سایر داروها برحسب‌ نیاز برای‌ مبارزه‌ با عفونت‌.

    با مشاهده علائمی مانند افت فشار خون یا تب بسیار بالا به صورت تب بالای ۳۹ درجه در بیمار ، می ‌توان از اقداماتی مانند رساندن مایعات کافی به بدن بیمار و همچنین از تب ‌برهایی مانند استامینوفن استفاده کرد، زیرا اغلب افرادی که در معرض خطر این عفونت هستند ، افراد سالمند و نوزادان می باشند که به دنبال تب شدید و کاهش فشار خون دچار عوارض جبران‌ ناپذیری در ارگان‌ های حیاتی مانند مغز، کلیه، کبد و قلب می ‌شوند.

  • صادق فوریه 2017 در 10:34

    مسمومیت خون یا سپتیسمی (blood poisoning ) به عفونتی گفته می‌ شود که در آن باکتری‌ ها و مواد سمی همراه با آن ها (که در ناحیه سرایت باکتری جمع شده) وارد جریان خون می ‌شوند و از این راه‌ تکثیر یافته و به‌ تمام‌ بدن‌ گسترش‌ می‌ یابند.

  • رز فوریه 2017 در 10:34

    نتایج برخی از تحقیقات نشان می‌ دهد این عفونت روی بیشتر از یک درصد از نوزادان تازه متولد شده اثر گذاشته و حدود نیمی از موارد نیز باعث مرگ و میر آنان می ‏شود.

  • سمیرا فوریه 2017 در 10:34

    سپتیسمی در شرایطی که سدهای اولیه دفاعی بدن مانند پوست و مخاط آسیب ببینند، احتمال بروز بیشتری دارد.

  • مزدک فوریه 2017 در 10:35

    شدت بروز علائم و نشانه ‌های بیماری در هر فرد بستگی به شرایط سلامت‌ عمومی‌ بیمار، وجود بیماری ‌های زمینه‌ ای‌ و میزان‌ تأخیر در درمان‌ ‌ دارد.

  • سمانه فوریه 2017 در 10:35

    علائم مسمومیت خونی شامل لرز شدید، بالا رفتن‌ سریع‌ درجه‌ حرارت‌ بدن، تند شدن‌ ضربان‌ قلب و تعداد تنفس زیاد، برافروختگی‌ پوست، گیجی‌ و منگی‌، تحریک ‌پذیری، کاهش‌ فشار خون و در موارد شدید، اختلال انعقادی (که می ‌تواند با نشانه‌ هایی مانند خون مردگی در زیر پوست و اشکالی از بثورات ظاهر شود) از نشانه‌ های بیماری است و نبود تب نمی ‌تواند دلیل بر عدم وجود سپتیسمی باشد.

  • دانا فوریه 2017 در 10:35

    عفونت‌ در جایی‌ از بدن‌، مثلاً در آپاندیس‌، دندان‌، سینوس‌، لگن‌، کیسه‌ صفرا، یا مجاری‌ ادراری‌ ممکن است باشد. منشأ عفونت‌ همچنین‌ می ‌تواند از یک سوختگی‌، زخم‌ عفونی‌ شده‌، یا یک آبسه‌ باز باشد.

  • توتیا فوریه 2017 در 10:35

    ابتلای به سرطان خون یا سایر سرطان ‌ها، ابتلای فرد به بیماری ‌های کاهنده مقاومت بدن(ایدز، سل و…)، مصرف داروهای سرکوب‌ کننده سیستم ایمنی بدن(ترکیبات کورتیکو استرویید و داروهایی که در بیماری ‌های روماتیسمی مصرف می‌ شوند)، سن بالای ۶۰ سال و بارداری یا زایمان‌ های عارضه ‌دار از عوامل افزایش ‌دهنده خطر ابتلا به عفونت خونی هستند.

  • دانیال فوریه 2017 در 10:36

    مسمومیت خونی می‌ تواند عوارضی نظیر شوک‌(کاهش‌ شدید فشار خون)، عفونت‌‌ دریچه ‌های‌ قلبی‌ و نارسایی‌ احتقانی قلب، نشانگان زجر تنفسی، نارسایی کلیه و کبد را ایجاد کرده و در صورت عدم درمان در نهایت به مرگ بیمار منجر شود.

  • سوده فوریه 2017 در 10:36

    استفاده بی‏ موقع از آنتی‏ بیوتیک برای نوزادانی که هنوز سپتیسمی ندارند، اثرات این دو نشانه (CD11B و ۸-IL ) را احتمالا کاهش می ‏دهد.

  • فهیمه فوریه 2017 در 10:36

    بهترین روش درمان مسمومیت خونی، استفاده از آنتی ‌بیوتیک جهت مبارزه سریع با عفونت است. همچنین انجام آزمایش ‌های تشخیصی شامل کشت‌ خون‌ برای‌ شناسایی‌ عامل بیماری‌، آزمایش‌ ادرار و شمارش‌ گلبول ‌های‌ خون در بیماران پس از درمان ابتدایی بیماری ضروری است.

  • لادن فوریه 2017 در 10:36

    گاهی لازم است پس از شناسایی منشأ عفونت نسبت به برداشتن یا تخلیه آن و در مواردی تزریق فرآورده‌ های خونی به بیمار اقدام کرد.

  • ملیحه فوریه 2017 در 10:36

    پیشگیری‌ از سپتیسمی

    * در صورت‌ بروز هر گونه‌ عفونت‌، برای‌ درمان‌ به پزشک مراجعه‌ نمایید.

    * مراقبت‌ های‌ لازم‌ را در مورد کاتترهای‌ بیماران‌ بستری‌ در بیمارستان‌ اجرا‌ کنید.

    * تزریق‌ واکسن‌ آنفلوانزا و پنوموکک به‌ بیماران‌ در معرض‌ خطر بالای‌ این‌ عفونت‌ ها ( طبیعتاً مقاومت‌ آن ها به‌ این‌ بیماری‌ ها کم‌ است‌) لازم است.

    * اگر قبلاً انجام‌ کار دندانپزشکی‌ باعث‌ بروز مسمومیت‌ خون‌ در شما شده‌ است‌، یا این که‌ بیماری‌ دریچه‌ قلب‌ دارید، پیش‌ از انجام‌ هر گونه‌ کار دندانپزشکی‌، با راهنمایی‌ دندانپزشک یا بهداشت‌ کار دهان‌ و دندان‌، آنتی‌ بیوتیک جهت‌ پیشگیری‌ مصرف‌ کنید.

  • l فوریه 2017 در 10:37

    چنانچه علائمی از افت فشار خون یا تب بسیار بالا (بالای ۳۹ درجه) در بیمار دیده شود، می ‌توان از اقداماتی نظیر رساندن مایعات کافی به بدن بیمار و همچنین تب ‌برهایی مانند استامینوفن استفاده کرد، زیرا اغلب جمعیت در معرض خطر این عفونت، افراد سالمند و نوزادان بوده که به دنبال تب شدید و کاهش فشار خون دچار عوارض جبران‌ ناپذیری در ارگان‌ های حیاتی مانند مغز، کلیه، کبد و قلب می ‌شوند.

  • l فوریه 2017 در 10:37

    بیمار تا زمانی که فعالیت عادی خود را به تدریج آغاز کند باید در رختخواب استراحت کند.

  • فاطمه فوریه 2017 در 10:37

    به‌ هنگام‌ بیماری‌ حاد، معمولاً بهتر است‌ تغذیه‌ داخل‌ وریدی‌ انجام‌ شود.

  • اشکان فوریه 2017 در 10:37

    در این‌ شرایط‌ به‌ پزشک خود مراجعه‌ نمائید:

    * بروز مجدد تب‌

    * علایم‌ عفونت‌ (تورم‌، درد، قرمزی‌) در هر کجایی‌ از بدن،‌ اگر شما قبلاً سابقه‌ مسمومیت‌ خون‌ داشته ‌اید، و الان‌ می ‌خواهید یک جراحی‌ غیر اورژانس‌ یا یک کار دندانپزشکی‌ انجام‌ دهید.

    * اگر دچار علایم‌ جدید وغیرقابل کنترل شده اید. داروهای‌ مورد استفاده‌ در درمان‌ ممکن‌ است‌ عوارض‌ جانبی‌ به‌ همراه‌ داشته‌ باشند.
    کودک

  • غزال فوریه 2017 در 10:37

    دانشمندان گزارش دادند که عفونت های جدی که سپتیسمی نامیده می ‏شود، بر روی بیشتر از ۱ درصد از نوزادان اثر می ‏گذارد و حدود ۵۰ درصد باعث مرگ و میر نوزادان می ‏شود.

  • فرانک فوریه 2017 در 10:38

    بر طبق گفته دکتر ایرملی و همکارانش از دانشگاه هلسینکی، عفونت این بیماری غالبا با بیماری های عفونی دیگر اشتباه می ‏شود. این بیماری عفونی (سپتیسمی) مسمومیت عفونی حاصله بر اثر جذب باکتری ها و مواد فاسد همراه باکتری است که در ناحیه سرایت باکتری جمع شده و وارد خون می ‏گردد.

  • زهرا فوریه 2017 در 10:38

    محققان نشان داده ‏اند که با دو نشانه CD11B و ۸-IL نوزادان مبتلا را تشخیص می‏ دهند و نوزادان سالم اثر کمتری از این دو نشانه داشتند. زمانی که این گروه از نوزادان با هم مقایسه شدند، سطح CD11B و ۸-IL در نوزادان سپتیسمی بالاتر بود و سطح این دو نشانه، در تشخیص ابتدایی بیماری سپتیسمی امیدبخش است. نشانه CD11b یک نشانه موفق برای این بیماری عفونی در اطفال است.

  • بابک فوریه 2017 در 10:38

    محققان ذکر کردند که استفاده بی‏ موقع از آنتی‏ بیوتیک برای نوزادانی که هنوز سپتیسمی ندارند، اثرات این دو نشانه را احتمالا کاهش می ‏دهد. دکتر نوپون افزود که مطالعات جدیدی را آغاز کرده ‏ایم که نشانه CD11b را در نوزادان بزرگ تر را نیز تشخیص بدهیم.‏

  • پونه فوریه 2017 در 10:39

    مسموميت‌ خون‌ (سپتي‌سمي)عبارت‌ است‌ از عفونت‌ باكتريايي‌ خون‌ يا وجود مواد سمي‌ باكتري‌ها در خون‌، كه‌ از راه‌ جريان‌ خون‌ به‌ تمام‌ بدن‌ گسترش‌ مي‌يابد.

  • ایمان فوریه 2017 در 10:39

    علايم‌ شايع‌
    لرز شديد كه‌ بدن‌ را تكان‌ مي‌دهد.
    بالا رفتن‌ سريع‌ درجه‌ حرارت‌ بدن‌
    تند شدن‌ و قوي‌تر شدن‌ ضربان‌ قلب‌
    گرم‌ و برافروخته‌ شدن‌ پوست‌
    گيجي‌ و منگي‌، و ساير علايم‌ اختلال‌ ذهني‌
    كاهش‌ فشار خون‌
    احساس‌ ناخوش‌ بودن‌
    تنفس‌ زياد

  • فرهاد فوریه 2017 در 10:39

    عفونت‌ در يك‌ جايي‌ از بدن‌، مثلاً در آپانديس‌، دندان‌، سينوس‌، لگن‌، كيسه‌ صفرا، يا مجاري‌ ادراري‌. منشأ عفونت‌ همچنين‌ مي‌تواند از يك‌ سوختگي‌، زخم‌ عفوني‌ شده‌، يا يك‌ آبسه‌ باز باشد.

  • رضا فوریه 2017 در 10:39

    عوامل‌ افزايش‌ دهنده‌ خطر
    سن‌ بالاي‌ 60 سال‌
    در نوزادان‌ و شيرخواران‌
    وجود يك‌ بيماري‌، مثل‌ ديابت‌، كه‌ مقاومت‌ بدن‌ را كم‌ كرده‌ باشد.
    سرطان‌ خون‌ يا ساير سرطان‌ها
    مصرف‌ داروهاي‌ سركوب‌گر ايمني‌ (يا مصرف‌ داروهاي‌ داخل‌ وريدي‌ توسط‌ خود فرد)
    استفاده‌ از كاتتر
    بارداري‌ يا زايمان‌ عارضه‌دار
    انجام‌ بعضي‌ از عمل‌هاي‌ جراحي‌

  • فرهاد فوریه 2017 در 10:40

    در صورت‌ بروز هر گونه‌ عفونت‌، براي‌ درمان‌ مراجعه‌ نماييد.
    تزريق‌ واكسن‌ آنفلوآنزا و پنوموكك‌ به‌ بيماران‌ در معرض‌ خطر بالاي‌ اين‌ عفونت‌ها [ طبيعتاً مقاومت‌ آنها به‌ اين‌ بيماري‌ها كم‌ است‌ ].
    اجراي‌ مراقبت‌هاي‌ لازم‌ در مورد كاتترهاي‌ بيماران‌ بستري‌ در بيمارستان‌
    اگر قبلاً انجام‌ كار دندانپزشكي‌ باعث‌ بروز مسموميت‌ خون‌ در شما شده‌ است‌، يا اينكه‌ بيماري‌ دريچه‌ قلب‌ داريد، پيش‌ از انجام‌ هر گونه‌ كار دندانپزشكي‌، با راهنمايي‌ دندانپزشك‌ يا بهداشت‌ كار دهان‌ و دندان‌، آنتي‌بيوتيك‌ جهت‌ پيشگيري‌ مصرف‌ كنيد.

  • ساغر فوریه 2017 در 10:40

    به‌ بيماري‌هاي‌ زمينه‌اي‌، سلامت‌ عمومي‌ بيمار، و ميزان‌ تأخير در درمان‌ بستگي‌ دارد.

  • توتیا فوریه 2017 در 10:40

    عوارض‌ احتمالي‌
    شوك‌، كاهش‌ شديد فشار خون‌، عفونت‌ شديد، و مرگ‌
    عفونت‌ دايمي‌ دريچه‌هاي‌ قلبي‌
    نشانگان‌ زجر تنفسي‌ بزرگسالان‌
    نارسايي‌ چند عضو (قلب‌، ريه‌ها، كليه‌ها و كبد)

  • صادق فوریه 2017 در 10:40

    اصول‌ كلي‌
    بستري‌ كردن‌ بيمار؛ مراقبت‌ و درمان‌هاي‌ ويژه‌ در مورد موارد شديد
    آزمايشات‌ تشخيصي‌ ممكن‌ است‌ شامل‌ موارد زير باشد: كشت‌ خون‌ براي‌ شناسايي‌ باكتري‌ مسؤول‌ بيماري‌، آزمايش‌ ادرار، و شمارش‌ گلبول‌هاي‌ خون‌
    برداشتن‌ يا تخليه‌ منشأ عفونت‌
    تهويه‌ مكانيكي‌ براي‌ مواردي‌ كه‌ نارسايي‌ ريوي‌ رخ‌ داده‌ است‌.
    تزريق‌ خون‌

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.