فواید و خواص دارویی مصرف علف هفت بند ایرانی و ژاپنی
خواص برگ بو چیست و در چه مواردی کاربرد دارد؟
خواص برگ بو چیست و در چه مواردی کاربرد دارد؟ برگ بو چیست،درخت برگ بو چیست،گیاه برگ بو چیست،خواص برگ بو چیست،،خاصیت برگ بو چیست،منظور از برگ بو چیست،کاربرد برگ بو چیست،موارد …
خودداری از مصرف چای سبز برای این افراد
خودداری از مصرف چای سبز برای این افراد خواص چای سبز,فواید چای سبز,چای سبز درمانی,خاصیت چای سبز,خواص چای سبز درمانی,خواص چای سبز برای پوست,خواص چای سبز برای مو,خواص چای سبز برای جوانی,خواص …
خواص و طبع نخود فرنگی چیست سرد است یا گرم در طب سنتی
طبع نخود فرنگی نخود فرنگی یا نخود سبز یکی از سبزیجات مورد علاقه کودکان و بزرگسالان است. اگر آن را مستقیم از باغ و باغچهتان بکنید و مورد استفاده قرار دهید،نخود فرنگی …
علف هفت بند
علف هفت بند ,علف هفت بند چیست,علف هفت بند نام علمی,علف هفت بند Pdf,علف هفت بند خواص,علف هفت بند گیاه,علف هفت بند خرید,علف هفت بند مرغان,علف هفت بند ایرانی
توضیحاتی در مورد علف هفت بند
علف هفتبند، بندواش (نام علمی: Polygonum)، سردهای است از راسته گل میخک (Caryophyllales) تیره هفتبندان (Polygonaceae). به عربی به آن «بطباط» میگویند. در این مطلب از سایت جسارت در مورد علف هفت بند صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.
گیاه علف هفت بند
علف هفت بند گیاهی است یکساله و دارای ساقه خوابیده که طول آن به ۵۰ سانتیمتر می رسد . برگهای آن ریز ، نوک تیز و گلهای آن ریز و کوچک و برنگ صورتی است . این گیاه در اکثر نواحی آسیا ،اروپا و آفریقا و آمریکا می روید و در مقابل عوامل خارجی بسیار مقاوم است . بطوریکه حتی اگر لگدمال شود باز هم از بین نرفته است . علف هفت بند در چمنزارها ،کنار جاده ها ، اراضی متروک و خرابه ها ،مناطق سایه در و بین تخته سنگ ها می روید . این گیاه در اکثر نقاط ایران نیز وجود دارد
علف هفت بند در طب قدیم
ترکیبات شیمیایی: علف هفت بند دریا اسید پوگیلونیک ، اسید اگزالیک ، آرابینوسید ، اسانس ، مواد رزینی ، مواد قندی و موسیلاژ می باشد خواص داروئی: گیاه هفت بند از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است ۱) قابض است و برای رفع اسهال و اسهال خونی بکار می رود ۲)در بند آوردن خونریزی مفید است ۳)آسم و برونشیت را درمان می کند ۴)تب را پائین می آورد ۵)برای برطرف کردن اگزما بکار می رود ۶)ورم روده بزرگ را برطرف می کند ۷)برای رفع ترشحات زنانه فمید است ۸)آنهائیکه به بیماری قند مبتلا هستند با استفاده از این گیاه می توانند قند خون خود را کنترل کنند ۹)سنگ کلیه و مثانه را خارج می سازد ۱۰)برای رفع دردهای معده مفید است ۱۱)برای درمان استسقاء مفید است ۱۲)در معالجه میگرن موثر است ۱۳)درد سیاتیک و درد کمر را برطرف می کند ۱۴)نفخ را برطرف کرده و هضم غذا را تسهیل می کند ۱۵)تاول و سوختگی را با کمپرس این گیاه معالجه کنید ۱۶)برای تسکین دردهای نقرس و رماتسم از کمپرس این گیاه استفاده کنید ۱۷)برای درمان زخم های چرکی ، گرد این گیاه را روی زخم ها بریزید
جوشانده علف هفت بند
جوشانده : مقدر ۳۰ گرم گیاه خشک را در یک لیتر آب جوش ریخته و بمدت ۱۰ دقیقه بگذارید بجوشد سپس آنرا صاف کرده باشکر و یا عسل مخلوط کنید . مقدر مصرف این جوشانده یک فنجان سه بار در روز است . آب : مقدر ۴۰ گرم گیاه خشک را در یک لیتر آب ریخته و بگذارید بآرامی بجوشد و سپس آنرا صاف کنید . مقدر مصرف آن نصف فنجان سه بار در روز است .
مضرات علف هفت بند
مضرات : این گیاه محرک سلسله اعصاب بوده و ممکن است استفاده زیاد از آن باعث تشنج شود
خواص درمانی علف هفت بند
تمام قسمت های این گیاه خاصیت دارویی دارد. این گیاه برای درمان آسم و برونشیت مفید است. * علف هفت بند از تشکیل سنگ کلیه پیش گیری می کند و برای درمان کرم روده موثر است. * در معالجه سندروم مجرای مچ دستی، فیبر و نقرس موثر است. * برای درمان اسهال خونی، بواسیر و اسهال مفید است. * خون ریزی های شدید بینی و دوران قاعدگی و زخم را متوقف می کند. * درمان موثری برای التهاب کیسه صفرا و دستگاه گوارش است. * دوره درمان با این گیاه ۶ماهه است. * ضماد آن برای زخم و برطرف کردن سفتی مفاصل به کار برده می شود. * ورم روده بزرگ را برطرف می کند. * تب بر است. * در معالجه میگرن موثر است. * غذا را بهتر هضم و نفخ معده را نیز برطرف می کند. * برای معالجه تاول و سوختگی، از کمپرس دم کرده این گیاه استفاده کنید. * برای درمان زخم های چرکی، پودر این گیاه را روی زخم بریزید.
همه چیز درباره علف هفت بند
نام فارسی/ علمی جنس: علف هفتبند/ Poliganum L.a نام فارسی/ علمی گونه: علف هفتبند/ Poliganum aviculare L.a نام انگلیسی گونه: Knotgrassa نامهای دیگر: بندواش، انجبار، سَرَش، طُرنه، خنجر، چوپاندودکی، پرشاندارو، هزاربندک، عصای چوپان، بتبات، لاکساک، کوری ژوله، عزز.a کلیات گیاهشناسیa وضع رویش: یکساله، دانه تکثیر.a علف هفتبند: گیاهی علفی با ساقههای خوابیده یا راست تا ارتفاع 50 سانتیمتر، گرهدار و با انشعابات زیاد. برگهای متناوب، کشیده و گرد تا نیزهای، با دمبرگکوتاه.a گل: گلهای سفید مایل به سبز یا قرمز رنگ بهصورت خوشهای خارج شده از محور برگ. گلدهی از اواخر بهار تا اوایل پاییز.a میوه: دارای بذرهای کوچک و با قوه نامیه بالا به طوری که تا چندین سال میتواند در خاک سالم مانده و در شرایط مناسب جوانه بزند.
ترکیبات علف هفت بند
ترکیبات: علف هفتبند دارای اسید پوگیلونیک، اسید اگزالیک، آرابینوسید، اسانس، مواد رزینی، مواد قندی و موسیلاژ است. a رویشگاه: علف هفتبند مقاوم به یخبندان بوده و در محلهای آفتاب گیر یا سایه آفتاب، خاکهای خوب زهکشی شده و مرطوب میروید. علف هفت بند در مقابل عوامل خارجی بسیار مقاوم است. در چمنزارها، کنار جادهها، اراضی متروک و بین تخته سنگها میروید. این گیاه در اکثر نواحی آسیا، اروپا، آفریقا و آمریکا و در اکثر نقاط ایران نیز وجود دارد.
کاربرد علف هفت بند
– علف هفتبند به دلیل داشتن قوه علف هرز مزارع است.a – اشکال مصرف دارویی این گیاه به صورت پودر، دم کرده، تنتور، پماد و عصاره روان است.a – از نظر طب سنتی گرم و خشک است. بخش هوایی (شاخ و برگ) علف هفتبند مصرف دارویی دارد. از جمله خواص و اثرات دارویی این گیاه در درمان اسهال خونی، اگزما،ورم روده، کنترل قند خون،استسقاء، میگرن، آسم، کاهش تب، بندآوردن خونریزی، نفخ معده میباشد. همچنین از گرده این گیاه در درمان زخمهای چرکی استفاده میشود.
علف هفت بند و برونشیت مزمن
معالجهٔ برونشیت مزمن با علف هفت بند برای درمان برونشیت مزمن شما باید یک دسته ساقه و برگ تازهٔ علف هفتبند را در ماشین آبگیری بریزید و شیرهٔ آن را بکشید و هر روز سه قاشق قهوه خوری از آن را بنوشید. شیره، ساقه، برگ تازهٔ علف هفت بند خاصیت نرم کننده دارد و در عین حال ضد ورم است و با مصرف آن خواهید دید که سرفه های پی درپی شما رو به کاهش میرود. با این ترفند درمان برونشیت مزمن هم انجام می گردد. درمان اختلالات هاضمه و ترشی معده سی گرم از ریشهٔ تازه و یا خشک علف هفت بند، را در یک لیتر آب بجوشانید، بعد این آب جوشانده را دور بریزید و علف هفت بند را در یک بشقاب ریخته و آن را ریزریز کنید و دوباره در یک لیتر آب دوازده دقیقه بجوشانید. در دقیقه آخر هشت گرم شیرین بیان و پوست لیمو را به آن اضافه کنید و از روی آتش بردارید و بعد از هر غذا هر روز یک فنجان از آن را بنوشید . نسخهٔ جوشاندهٔ علف هفت بند، به ترتیبی که در بالا طرز تهیهٔ آن را شرح دادیم برای تمام اختلالات مربوط به دستگاه گوارشی مفید است.
شیره علف هفت بند
شیرهٔ علف هفت بند، تصفیه کننده خون است. برای تهیهٔ آن باید یک دفعه ساقه و برگ تازهٔ علف هفت بند را در ماشین های آبگیری بریزید و شیرهٔ آن را بگیرید و هر روز سه قاشق قهوه خوری از آن را بنوشید، اگر مدتی طولانی به مصرف آن ادامه دادید اگزما بکلی ریشه کن خواهد شد. جوشاندهٔ ریشهٔ علف هفت بند به مقدار دو تا سه فنجان در روز نیز اگزمای مزمن و کهنه را ریشه کن می کند. برای تهیهٔ جوشاندهٔ ریشهٔ علف هفت بند باید سی گرم ریشهٔ تازه یا خشک علف هفت بند را در مقداری آب بجوشانید و بعد آن را دور بریزید، و ریشه های علف هفتبند را که ریزریز کرده اید دوباره در یک لیتر آب به مدت دوازده دقیقه بجوشانید و در دقیقه آخر هشت گرم شیرین بیان و پوست لیموی تازه را در آن بیندازید و بگذارید دم بکشد، بعد آن را صاف کرده و مصرف کنید.علف هفتبند داروی خوبی برای رفع انسداد کبد و بهترین دارو برای حل سنگ کیسه صفراست. برای تهیهٔ جوشاندهٔ ریشهٔ علف هفتبند باید سی گرم ریشهٔ علف هفتبند را که خشک یا تازه باشد تکه تکه کرده و دوباره در یک لیتر آب جوش به مدت دوازده دقیقه بجوشانید و هشت گرم شیرین بیان را با پوست لیمو در آن بیندازه بگذارید دم بکشد و بعد آن را صاف کنید و بنوشید.
آشنایی با علف هفت بند
علف هفت بند به راسته گل میخک ( Caryophyllales) تیره هفت بندان ( Polygonaceae) و جنس علف هفت بند (Polygonum) تعلق دارد. تاکنون ۲۲۰ گونه از این جنس در دنیا شناسایی و گزارش شده است. گیاهی یکساله و دارای ساقه خوابیده است که طول آن به ۵۰ سانتی متر می رسد. برگ های آن ریز، نوک تیز و گل های آن ریز و کوچک و به رنگ صورتی است. این گیاه در بیشتر نواحی آسیا، اروپا و آفریقا و آمریکا می روید و در مقابل عوامل خارجی بسیار مقاوم است. به طوری که حتی اگر لگدمال شود باز هم از بین نمی رود. علف هفت بند در چمن زارها، کنار جاده ها، اراضی متروک و خرابه ها، مناطق سایه دار و میان تخته سنگ ها می روید.گونه Polygonum aviculareتنوع نسبتاً زیادی را در بین گونه های علف هفت بند دارد و در این گیاه در اکثر نقاط ایران یافت می شود. علف هفت بند دارای اسید پوگیلونیک، اسید اگزالیک، آرابینوسید، اسانس، مواد رزینی، مواد قندی و موسیلاژ است. تمامی قسمت های این گیاه خاصیت دارویی دارد و بیش از دو هزار سال است که در طب چینی مورد استفاده قرار می گیرد.در قدیم گیاه علف هفت بند برای درمان بیماری ها از جمله بیماری های پوستی استفاده می شد. این گیاه از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و خواص زیادی دارد. قابض و برای رفع اسهال و اسهال خونی به کار می رود، در بند آوردن خونریزی مفید است، آسم و برونشیت را درمان می کند، تب را پائین می آورد، برای برطرف کردن اگزما به کار می رود و ورم روده بزرگ را برطرف می کند. اشخاصی که به بیماری قند مبتلا هستند با استفاده از این گیاه می توانند قند خون خود را کنترل کنند. همچنین این گیاه سنگ کلیه و مثانه را خارج می سازد، برای رفع دردهای معده، درمان استسقاء و معالجه میگرن مفید است.
تهیه جوشانده علف هفت بند
برای تهیه جوشانده آن، مقدار ۳۰ گرم گیاه خشک را در یک لیتر آب جوش ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه می گذارند تا بجوشد سپس آن را صاف کرده با شکر یا عسل مخلوط می کنند. مقدار مصرف این جوشانده یک فنجان سه بار در روز است. به خاطر داشتن تانن بالا احتیاط در مصرف گیاه هفت بند باید رعایت شود. این گیاه محرک سلسله اعصاب است و ممکن است استفاده زیاد از آن باعث تشنج شود. *توجه:مطالب این بخش فقط برای اطلاع رسانی و افزایش آگاهی نسبت به گیاهان دارویی است. همچنین با توجه به خواص گیاهان دارویی مختلف می توان با مصرف متعادل و نه زیاده روی، از خواص مفید آن ها برای سلامتی بهره مند شد ولی این که به طور خودسرانه برای درمان بیماری ها برای خود یا دیگران نسخه تهیه کنیم می تواند خطرآفرین و مشکل ساز باشد. باید توجه داشت که بدون مشورت و نسخه پزشک به هیج وجه نباید از گیاهان دارویی مختلف برای درمان بیماری ها استفاده کرد.